TÅGET – THE TRAIN

VI SER FOLK SITTER VID ETT BORD PÅ TÅGET, OCH SKA FIKA MEN PÅ BORDET FINNS INGEN MAT, men har arbetskläder på sig då, men sitter och åker tåg.Men känner att de jobbar där, genom att de bär arbetskläder som ser ut som de arbetar där.

MEN SER TVÅ SITTER ENSAM ,och det är bara de som sitter där, genom att vagnen känns låst för andra människor då ,utan bara för dem som arbetar på tåget ,då har tillgång att sitta där genom att de kan ta en fika paus ,eller så har de annat för sig, genom att dörrarna är stängd för vanligt folk, som åker tåg , då har inte tillgång till att sitta där då.

Men varför har de stängt av restaurangvagnen då? Varför får inte andra ha tillåtelse till att sitta i vagnen då, genom att de måste hålla restaurangvagnen låst då. Folk måste äta i restaurangen eller ta en fika då, men folk kan bli avstängd när de vill bara äta eller ta liten fika då,  genom att folk kan vara hungriga när de är ute och reser, men har dålig koll på hur det fungerar då .GENOM ATT FOLK KAN FÅ DÅLIG MAT UNDER RESAN DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 04770647f7e00a87fc8c3943035b30bc.jpg

GENOM ATT  RESTAURANGVAGNEN SKÖTS OM DÅLIGT AV PERSONALEN DÅ, genom att de har ett fungerande kök ,måste få lite mat under resan, men folk som reser långa sträckor kan bli lidande av det. Men har dålig mat restaurangvagnen då ,genom att de ska hämta mat från vissa ställen ,som inte stämmer överens med när de ska fylla på sitt förråd, som folk blir lidande av när folk tar för givet ,att det finns allt då. Kan bara gå till restaurangen ,för att äta lite då. MEN FOLK TAR FÖR GIVET ATT DET ÄR SOM FÖRR KUNDE GÅ TILL RESTAURANGVAGNEN.  

MEN ÄR DÅLIG ATT FYLLA PÅ NÄR DE ÅKER SÅ LÅNGA STRÄCKOR ,men på vissa sträckor är det sämre då, och folk får vänta eller hoppa av äta lite mat ,genom att magen pep lite grann, och blev så himla hungrig då. Men kan hitta ett ställe efter vägen och äta lite mat. Men det är inte bra på alla ställen. Men bäst att äta inna ni åker, men ta med extra, så klarar er bra.

När SJ har inte fullt utrustat med mat hela vägen då. OCH PÅ VISSA STRÄCKOR ÄR DET SÄMRE DÅ ,men folk väntar att de ska äta när de åker tåg då, men får problem på vissa sträckor då, att det finns så lite att köpa i restaurangvagnen då. Idag finns det så mycket bekvämligheter, som kan göra det bättre för den som ska resa då,  genom att vi lever i en modern värld idag ,och då ska det vara mycket enklare då ,genom att allt har utvecklats så  bra saker idag.

Det borde vara mycket enklare idag än förr i tiden, och har vi tillgång till så mycket saker ,som gör det mycket enklare idag då. Och det borde vara mycket bättre för människor, som reser långa sträckor ,och vi lever i den tiden idag, genom att vi har utvecklat så mycket bra saker idag, och då måste folk få det bättre när de är ute och reser då, men kan vara dåligt på vissa sträckor då ,men bättre på andra sträckor då, och vad beror det på då?

VARFÖR VAR DET BÄTTRE FÖRR ,NÄR FOLK KUNDE ÅKA TÅG, UTAN EN MASSA PROBLEM IDAG ,NÄR DE HAR DET ENKELT ATT ORDNA MAT. Det spelar ingen roll då  FOLK SKA HA SAMMA HJÄLP när de reser då ,och många kan resa med familjen ,som alla vet att barnen vill äta då. Men kan falla på problem på vissa sträckor när de är ute och reser dåGUARDIAN ANGEL with BOY & GIRL 8x10 Catholic Art Print Picture from Germany  | Angel art, Guardian angels, Gardian angel

MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.