VÄGARNA I SVERIGE

Jag ser en människa som går över vägen, men allt är SÅ MÖRKT NÄR DE GÅR ÖVER VÄGEN OCH ASFALTEN ÄR SVART OCH MÖRK, men går mot skogen ,men kommer från andra sidan ,och ska passera vägen som är mörk och svart ,och ingen trafik då utan helt fritt från trafiken då, men vägen är mörk på vissa ställen, och är dåligt upplyst då, genom att folk kan rusa över vägen när vägen är fri från bilar då.

Men vägen är så mörk, och dålig sikt för människor som kör bil. Ibland går det bra ,men inte alla gånger då ,GENOM ATT INGEN KAN UPPTÄCKA SNABBT SVARTKLÄDDA MÄNNISKOR DÅ, genom att de går svartklädda ,som ingen kan se snabbt då, genom att asfalten är svart äter upp allt ljus då, och även för den som kör bil, ATT DE  FÅR DÅLIG SIK när de kör på svart asfalt. Men dåligt med belysning på vissa vägar i Sverige då ,och svart asfalt kan stöka till för människor ,som är ute och kör bil då ,genom att den äter upp ljuset då, men även dålig sikt för att se människor i tid då, genom att allt är mörkt på natten ,och även asfalten är mörk och svart då ,som är jobbigt för en del människor att köra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vaclav_zapadlik_painting_017.jpg

Men Sverige har mörk asfalt på många ställen. MEN DRAR IN PÅ PENGARNA OCH LÄGGER INTE BÄTTRE ASFALT ,SOM SYNS BÄTTRE ÄN SVART ASFALT, SOM ÄR PROBLEM FÖR FOLK, NÄR DET REGNAR OCH SVART ASFALT SUGER UPP LJUSET ,SOM ÄR FARLIGT ATT KÖRA NÄR DET ÄR MÖRKT. Och alla kan se folk har problem med svart asfalt då, och speciellt när det har regnat så mycket, då blir det svårt att se för bilföraren när de är ute och kör bil ,GENOM ATT ALLT LJUS ÄTS UPP AV MÖRK ASFALTEN, SOM ÄR SVART SOM ÄTER UPP ALLT LJUS DÅ, när de är ute och kör då. Och många människor kan uppleva att det är stort problem för dem  som ska ut och köra bil då  och känner att de får så dålig sikt när de kör bil då. Folk kan skada sig på onödiga saker, som de måste se över då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är alg_1437_kennethjohansson-1.jpg

GENOM ATT DET ÄR ÄVEN MYCKET VILT OLYCKOR EFTER EN DEL VÄGAR IDAG.

MEN NI MÅSTE BÖRJA SE ÖVER ,OCH ÄNDRA OM  MÅNGA FARLIGA VÄGAR, som är farliga vägar att åka på då, och många viltolyckor som händer varje år ,på grund av att folk ser för dåligt ,eller kör för fort då, MEN ASFALTEN HAR EN BIDRAGANDE ORSAK DÅ ,och folk kan skada sig då och del dör då. Men det går ändra om att folk kan köra på säkrare vägar idag ,genom att ändra om för bilföraren, för att få ett säkrare samhälle ,genom att det är så mycket onödiga olyckor idag,när ni har vissa delar av landet bättre och upplysta vägar då.

DET SKA VARA LIKA FÖR ALLA MÄNNISKOR I SVERIGE ,och, då spelar ingen roll vart de bor då ,utan säkra vägarna till folk ,som är mycket ut på vägarna och åker idag då. MEN MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ DET.

LÄGG PENGAR PÅ VÄGAR, SÅ ALLA KAN KÄNNA SIG TRYGG NÄR DE ÄR UTE OCH KÖR. SÄKER BRA ASFALT ,SOM GÖR ATT NI MÅSTE SE ÖVER DET. MÅSTE VARA LJUS ASFALT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.