NÄR JAG MÖTTE MIN PROTECTION TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL, BIG PROTECTION

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-3.jpgIbland vet man inte vad som händer i livet, utan man knatar på i samma takt, TILLS EN DAG SOM FÖRÄNDRADE MITT LIV, som ingen kan göra något åt överhuvudtaget då.

Men  folk kan tycka och tänka om mig, varför hon hamnade så knäppt när hon var på väg, att bryta sig ur ett långt förhållande då, och ALLT VAR SÅ RÄTT I LIVET DÅ, genom att man lever i ett DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, som ingen kan så mycket om, och även jag kunde så lite om det hur vi fungerade då.

Jag såg hur mina dagar var när jag levde med honom ,att vissa dagar var det bra ,och vissa dagar nådde jag botten, och mådde fruktansvärt dåligt ,när vi hamnade i bråk och konflikter. Jag var van att leva så ,genom att det gick över nästa dag ,men kände ibland att jag måste ändra om mitt liv ,för att kunna börja om mitt liv ,och gå i rätt riktning där jag hör hemma då. JAG HAR SÅ MYCKET FANTASIER OM MÄN, SOM ÄR SNÄLL OCH BRÅKAR INTE MED MIG UTAN VI SAMARBETAR BRA. MEN FINNS MÄNNEN ELLER ÄR DET EN SAGA DÅ????

HAN TAR ENERGI FRÅN MIG när vi bråkade så mycket då. Idag ser jag allt så klart hur destruktiva förhållande fungerar då. Jag har lärt mig mycket om den biten då.

Men tänkte mycket på att leva ensam för att fixa mitt liv ,GENOM ATT JAG ORKADE INTE MED EN MASSA KONFLIKTER OCH BRÅK, som ska jobba med människor då, men tanken kom ofta att jag måste lämna honom, för att kunna arbeta i lugn och ro, men var dålig på att ta tag i det ,genom att det känns jobbigt att dra igång det ,TILLS EN DAG MIN PRINS DÖK UPP UTAN HÄST DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration1.jpg

Men jag kände mitt liv vändes upp och ner för mig, genom att jag tänkt ta mig ur en längre tids förhållande med Anders. MEN KEWAN KOM SOM STORMVIND. HAN HAR ENERGIN ATT TA MIG UR ,GENOM ATT ENERGIN KOMMER FRÅN GUD. HAN DÄCKAR MIG PÅ EN GÅNG. Jag hade tänkt länge lämna Anders när vi bråkar. Jag har känslor för han.

Men Kewan energi gjorde ,att jag började springa till England ,och har inte pengar ens. Men vilket kul liv jag fick. Jag hittar inte på att Kewan har energi. Han tog mig från Anders som killar har svårt med. MEN KEWAN TOG MIG DEN NATTEN 2016- 01-07 UTAN PROBLEM.

MEN KEWAN FIXAR DET PÅ NÅGRA DAGAR, SÅ VAR JAG FAST DÅ,VAR PÅ VÄG MOT ENGLAND ,OCH KÄR SOM ALDRIG VARIT FÖRR DÅ, men lyckan var bara där för mig, och tänkte aldrig att saker och ting kan gå fel då, utan bara England för mig, men såg en stor chans ,att ta mig ur mitt fruktansvärda förhållande då. Jag har varit kär förut ,men inte så här kär då.MEN SEN DYKER PLÖTSLIGT EN PERSON UPP ,SOM BOR INOM MIG ,SOM SER UT SOM MIN TVILLINGSJÄL I ENGLAND DÅ, men han finns inom mig då. Han visade sig mycket från början när jag skulle ut då.

Jag såg han inom mig, som ser ut som Kewan ,som bor i England då. Ser hans ansikte och ögon då. Jag håller på bli tokig på det ,genom att jag visste inte till slut, vem var vem då, genom att han bor i England. JAG HAMNAR I EN SNURRIG VÄRLD ,MEN HÖLL PÅ BLI GALEN PÅ DET. KEWAN BOR I ENGLAND, MEN SER HAN HOS MIG.

Jag frågar folk om det. JAG LEVDE I EN SNURRIG VÄRLD. Men kan vara en guide jag pratar med ??? Vem vet ,men såg han hemma hos mig. Men Kewan bor i England. Jag satt och prata med Kewan fast Kewan bor i England. Men sitter på sängen, lite längre bort och pratar med mig. Men håller på bli galen på allt. Jag ser Kewan hela tiden. Men har aldrig upplevt det som då.

Han satt och vaktar mig. Men Kewan dök upp utan pengar och jag blev drabbad av det. Men har 2 som jobbar med mig. Nu var det Kewans tur till jorden. Men nästa gång är det han jag sitter med. JAG VAR SÅ SNURRIG AV ALLT. Men vet att Kewan dök upp genom Facebook ,och satt och bläddrar igenom Facebook. Hittar mig och då fick jag problem med allt. Han lever i England och jag här. Men får inte leva som vi gör nu. Jag är öppen mot han. Men vaktar mig hela tiden.

Kewan fanns hela i lägenheten, men bor i England. Vi satt och åt tillsammans jag och Kewan. Men han bor i England. Men min värld blev snurrig den gången. MEN FATTAR INTE DÅ ,ATT JAG HADE TVÅ MÄN 1  SOM SATT OCH SKYDDA MIG ,INNAN KEWAN DÖK UPP HOS MIG.

JAG KAN MER HUR HAN FUNGERAR IDAG ,MEN DÅ BLEV ALLT BARA PROBLEM FÖR MIG. Men lärde mig att förstå, varför jag började le utan anledning då. Men var lite jobbigt när jag var på stan, att jag ler bland människor, då kommer de tro att jag är konstig då, genom att folk går inte runt och ler utan någon anledning då. MEN DET VAR MITT SKYDD SÄGER HAN. Han började innan vi skulle ut stökar till för mig ,men känner plötsligt att jag ler, så mycket att jag skrattade då, men han säger att det är ditt skydd ,och därför ler du.

Det svårt att stå emot när han gjorde så från början. VAR SUR PÅ HAN NÄR VI VAR UTE OCH GICK. Jag skyndade mig hem ,när jag kände leende bara blev värre eller tittar åt ett annat håll ,så ingen skulle upptäcka att jag gick och log, och skrattar hela tiden. Men passar mig för det. 

Ibland kan han reta mig ,då får jag ett knepigt leende bland folk,men hittar på att jag såg något kul då, för att folk ska tro det. .HAN KAN STÖKA TILL IBLAND ,när vi lever såhär ,genom att han vill prata med mig, när jag sitter och pratar med andra, då kan han göra så, jag sitter och ler då ,men för han vill också prata då.

Han gillar inte att jag pratar hela tiden med annat folk då ,utan det är jag och han då. Det gick bra på andra stället ,då lämnade jag min man, och då var det bara han och jag då. Men här är vi flera som han gillar inte överhuvudtaget då, men vi har inget val än att leva här nu. Jag avskyr att leva här ,men han gillar inte hellre att leva här ,men det är GUD som styr allt då. Jag har börjat lära mig att se till innan jag ska ut då, för att slippa problem när jag är bland människor då. HAN SÄGER ATT DET ÄR KÄRLEK OCH GLÄDJE FRÅN HONOM DÅ. 

Men en dag, då satt han en bit bort på sängen då, men han bor i England, och jag fick inte ihop det antingen, ÄR JAG SÅ KÄR NU, OCH SER HONOM ÖVER ALLT DÅ, men ser en man sitter på sängen då ,men börjar tillslut prata med mig, men han börjar komma närmare mig.

Men säger till mig ,att han pratade bara engelska då ,och jag visste inte om att han kan även prata svenska ,och jag satt och översatte en del ord, jag inte kunde, eller jag ska säga till honom då. HAN  VAR TYST HELA TIDEN, HAN KAN PRATA SVENSKA. JAG FICK JOBBA FÖR FULLT ,OCH HITTA ORD NÄR MAN GLÖMT MYCKET SKOLENGELSKA.

Men jag kunde inte förstå vem  han var då, GENOM ATT HAN SÅG UT SOM MIN TVILLINGSJÄL DÅ ,men säger att han blev brydd, att han kunde prata med mig ,genom att han brukar inte kunna det ,men han hör jag pratade med GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA, då ser han att han kan också prata med mig  då.

Men sitter hos mig både dag och natt och ser honom hos mig hela tiden, fast han bor England då, men vilken snurrig värld jag levde i då. MEN KUL HADE VI, genom att jag kunde verkligen sitta och skratta åt honom när han säger en del saker, eller visar saker för mig ,som jag skrattade åt. Men GUD var inte så glad åt våra skämt då. Jag blev sur på honom då, för han livade upp mig så mycket genom att jag kan ha svårt att skratta då.

Han gillade att prata så vi glömde bort att jobba då ,och VAR MER KUL, ATT SITTA PÅ NÄTTERNA OCH PRATA MED MIG, än att jobba då , han var inte van att prata med mig, och då ville han prata då. Jag tyckte det var en kul tid då ,men GUD gillade inte att vi pratade så mycket på nätterna, och vi måste sova, då orkar man med mer, men jag tänkte inte så mycket på att sova då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i-love-you-my-twin-soul-tvillingasjc3a4l-big-protection-birgitta-andlig-inspiration.png

Han älskade att prata med mig ,och VI LEVER IHOP I BIG HEAVEN , OCH JAG ÄR HANS BIG LOVE.Han är den som styr ,och han kallas för nr 1, han i England kallas för nr 2.

När han lever hemma kan han styra över han i England då, men han kan inte styra över honom när han lever på jorden nu. KEWAN KÄNNER AV SJÄLV, HUR HAN SKA BÖRJA.

Han föds till ett land han vet allt, han känner allting, männen vet precis hur de ska gå då. Han vet precis ,hur han ska träffa mig. HAN KÄNNER ALLT NÄR HAN FÖDS, HUR HAN SKA GÅ MED MIG.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg

MEN DET VAR EN KUL TID där allt var så kul, när han visade vad han kunde då, när han kolla hur min kropp såg ut, då ser jag bara hur han drar ihop ihop svanskotan då, som jag hade så mycket problem med då.

Men det såg så enkelt ut när han tog sina händer ,och drog ihop musklerna runt min svanskota då. Jag har berättat om det när jag låg i 9 till 11 timmar och fick healing ,men hade så ont när han gav mig då, men han höll på att gå igenom mig då. Ibland kollade han annat då. Jag älskade när värmen kom över min kropp. JAG KÄNDE EN HÄRLIG VÄRME ÖVER MIG ,MEN KÄNNER MIG SÅ INBÄDDAD I VÄRME OCH KÄRLEK DÅ. HÄRLIG HEALING JAG FICK AV HAN.

MEN MIN PROTECTION, SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN HAR SAGT TILL MIG, ATT MIN TVILLINGSJÄL MÅR DÅLIGT DÅ ,men såg han stökade till för mig, genom att jag blir sjuk då ,och fungerar inte överhuvudtaget då, men han sa ,att han måste skydda mig ,genom att han såg, vad han gjorde mot mig då. Ekonomin som jag måste ha när Kewan dök upp, då satt jag på pottan.

Ibland var allt bara en enda röra för mig då, men han såg hur han gjorde ,och då måste han skydda mig, GENOM ATT JAG SKA LEVA MED HONOM EN DAG DÅ  ,men såg att jag hade bekymmer med honom ,men såg att det stökade till det för mig ,genom att vi hade dålig ekonomi då. Han kommer och går min tvillingsjäl, men båda är sjuk då. Vi måste fixa ekonomin då.

Ibland satt han och åt vid mitt köksbord ,och han visade att han satt mitt framför mig och åt då, men tyckte det var konstigt ibland, men förstod inte alla gånger vad som hände runt mig, men han stökade till det för mig ,när jag såg min tvillingsjäl levde inom mig då. JAG FICK KIKA PÅ MINA INRE RESOR MED HONOM, SOM LADY NADA HJÄLPTE MIG ATT HITTA IGEN DÅ. Jag fick gå igenom mycket då ,hon hittade igen både det ena än det andra då. Lady Nada sa ,att hon plockade upp en massa nycklar till mig då. Jag hade blockeringar ,men hittade igen orsaken till olika händelser då. Vi höll på med det länge då.

Jag blev så van att se honom inom mig varje dag då. Det blev till en vana att vakna med honom varje morgon, och somna på kvällen med härlig healing. DET BLEV TILL EN VANA, att ha det så ,med härlig healing jag fick av honom varje dag då. MEN VISSTE INTE ATT JAG HADE TVÅ, TILLS DET EN DAG UPPDAGAS FÖR MIG DÅ Jag ligger mycket i sängen, och får healing som vanligt då. Jag reagerade inte på att jag hade två då ,även att jag pratade med honom på Facebook, så fick jag inte ihop det. Ibland fattade jag ingenting ,han i England och han som var hos mig, såg likadan ut då. Men vi hade kul jag kunde  skratta nätterna igenom när han sa vissa saker, så jag vred jag mig av skratt då. JAG HADE KUL PÅ DEN TIDEN.

Han säga på morgonen ,” idag är det är så fint väder idag ,och vi kan gå ut och gå”. Han och jag pratade hela tiden, när vi var ute och gick då. Jag gick och fikade ihop med honom ,men han äter inte ,utan jag som äter då. Ibland satt vi nere vid vattnet och pratade länge då, MEN JAG LEVDE I MIN VÄRLD MED HONOM DÅ, Jag reagerade inte på folk ,genom att vi var så inne i vårt samtal då, men tänkte aldrig på att jag hade två då ,men det var snurrig allt, men gillade mitt nya liv då. Ingen människa har visat mig så mycket kärlek, som han gjorde då. MEN BARA KÄRLEK VISADE HAN MIG, SOM VAR BÄSTA TIDEN I MITT LIV DÅ.

GUD sade till mig att vara tyst om det, genom att folk kan få för så mycket konstigt då. Jag var tyst första tiden, och är fortfarande tyst för en del människor då, genom att de skulle ta det fel då. GUD MÅSTE HA SÅHÄR DÅ.  Men han och och jag hade en härlig tid då, men allt var så lugnt och tyst runt mig då, men jag levde då. IBLAND KUNDE LADY NADA VISA SIG, genom att hon kollade upp mig. Jag såg ofta hon bara lyste upp på väggen i vardagsrummet då, eller en massa tok och skämt när hon satt under täcket med mig och honom då. De dök även upp ANDRA GREAT MASTER DÅ, men det var en tid ,jag aldrig glömmer bort då, MEN JAG KÄNDE MIG ÄLSKAD ,SOM VAR DEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV DÅ. TÄNKER PÅ MIG SÅKLART. JAG KÄNNER KÄRLEK..

JAG KOMMER VÄL IHÅG NÄR NÄR ÄRKEÄNGELN HOPE  DÖK UPP , JAG  BARA GRÄT DÅ. Jag hade inte sett Hope på länge. Jag ser först hennes ljusa långa vackra hår ,när hon kommer förbi mig.

Hon lägger sin ljusa hand över mitt hjärta ,men KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN HOPE.Hon pratade länge med mig ,som hon alltid brukar göra då. Jag älskar den tiden jag levde på den tiden. Allt var kärlek runt mig. Men alla tänker på mig. Jag hade ett lugnt liv. JAG MÅSTE HA LUGNT LIV RUNT MIG.

Men jag minns så mycket roliga saker ,och jag saknar den tiden så mycket då, även när andra ärkeänglarna dyker upp då, MEN ÄRKEÄNGLARNA ANAEL OCH MIKAEL,  DET ÄR SÅ KÄRLEKSFULL. GLAD HITTA VÄNNER SOM ÄR SNÄLL MOT MIG.

TIDEN SOM JAG VILL HA TILLBAKA ,men lärt känna så mycket  ärkeänglar ,som har lyft min dag då.

Men visste inte jag hade TVÅ TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL,  PROTECTION hade ingen susning om det, men Lady Nada sa, ATT HAN GÖMMER SIG, men tog fel och trodde det var honom jag satt med då, genom att jag fick så mycket healing och hjälp då, och var tvungen att stänga av honom ibland ,men vi är inte klar ,men fick mycket hjälp med saker, som jag  har önskat mig då.

ATT TRÄFFA EN TVILLINGSJÄL ÄR UNDERBART, som många drömmar om då, men när jag ser hur det är på riktigt ,att leva med en tvillingsjäl ,då är det inte kul ens .Jag önskar mig en annan man ,som inte gör mig sjuk då, genom att jag kan inte fungera överhuvudtaget då ,när vi lever så här då. Jag kan ordna saker och ting och arbeta eller andra sker. 

Jag hade inte trott att jag skulle få det så här illa, när jag var på väg till England, men kom inte så långt då, måste vänta in hjälp och skriva ,som har nästan tagit död på mig då. MEN SJUK FÖR DET MESTA, SOM HADE INTE TROTT NÄR JAG MÖTER MIN TVILLINGSJÄL DÅ ,men lever skilda, som stökar till det för mig då ,genom att mina känslor går upp och ner ,ena minuten, då är det bra, men andra minuten mår jag dåligt då. Jag  känner av skilsmässan från honom ,som retar mig då, genom att jag har så svårt att fungera då, men det är GUD som har öppnat oss ,som stökar till det för mig då.

Men min PROTECTION FRÅN HEAVEN, såg att jag hade problem med honom, och han skyddar mig då, men efter en tid när vi lever ihop ,då ser jag lite ljus hud under hans ben. Men sen hade jag full kontroll på det ,när han gav mig healing. Jag vet han hade mörkare hud, hans ben skulle vara mycket mörkare då. Men det kom till en dag, när han måste släppa mig min PROTECTION då. Jag såg honom i England levde inom mig, och jag  fick healing, att han tog från honom energier ,och måste läka mig och ta från hans energier, men fick inte ta för mycket från honom då.♥ Prayer for finding your “Twin Flame."♥ Archangel Chamuel, I Invoke Thee  and request Thy help in finding my “True Love.” Please… | Angel,  Archangels, Angel prayers

Men en dag ,då ser jag han har släppt mig ,jag ser inte min tvillingsjäl längre då utan bara att han pratar med mig, och jag känner av honom hela tiden, men ser inte honom, som var en härlig tid ,men en snurrig tid då. JAG FÖRSTÅR ATT JAG HAR  TVÅ TVILLINGSJÄLAR. KVINNORNA ÄR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTETION.

Men var en härlig tid men visste inte att jag hade TVÅ  PROTECTION TVILLINGSJÄLAR hade inte en susning om det genom att han var tyst som muren då, men allt är så besvärligt nu och JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ ATT JAG INTE FICK BO KVAR när jag hade börjat se ut allt, men måste lämna allt bara för att GUD såg för mycket hur det var för mig ,att folk skulle hjälpt mig mer då. Men nu måste jag leva så här knäppt som var på väg till England då, men hade inte drömt om det.

Jag känner att folk kan tänka och tycka om mig då ,att det går lämna och gå vidare när ni har det så illa då, men det är inte så lätt att göra det ,genom att jag är sjuk inombords när jag lever så här. Jag har aldrig i hela mitt känt såhär illa och mår så dåligt när vi lever så här då. PROTECTION SÄGER ATT DET BLEV PROBLEM när ni lever inte ihop. Jag kan inte skaka av mig känslorna jag känner varje dag som är outhärdligt en del dagar då. Ibland varje dag, att jag kan knappt prata utan måste vänta tills jag känner glädje då, men det är  bara honom jag kan leva med för att må bra då, genom att vi är tvillingsjälar och sammankopplade med varandra då, MEN KÄNSLAN ÄR FRUKTANSVÄRT JOBBIGT ATT KÄNNA NU genom att det tar aldrig slut då ,men när jag pratar med honom ,då får jag tillbaka mina känslor annars känner jag mig död inombords ,så  länge vi lever åtskilda då.

JAG KAN SKRATTA LITE  GRANN  MED FOLK PÅ FACEBOOK DÅ genom att jag har verkat dragit till mig så mycket unga killar som jag aldrig haft förut.. De ringer och skriver till mig OCH GER MIG SÅ MYCKET ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET DÅ genom att jag saknar honom, som behöver så mycket av det när jag lever så fel ,då hjälper det en bit, men sen dalar jag och kan inte prata med folket då.

Jag har träffat på mycket härliga killar då, men även jobbiga som jag känner de börjar helt fel för mig då ,men världen ser ut sådär då, men jag säger ja till en kille jag tycker ser så himla bra ut, men tänker inte han ska ringa till mig skriva genom att jag är mycket äldre då, men de skriver och ringer hela tiden då. Jag blir lite rädd, genom att de är så ung en del killar då ,men har tyvärr fallit för mycket yngre killar som min tvillingsjäl stökade till för mig då.

Jag fattar inte vart alla killarna kommer ifrån då, och har aldrig haft såhär mycket killar runt mig då.. Ibland känns det kul ,men ibland blir jag bara rädd när de kommer för nära mig genom att jag väntar på min tvillingsjäl då. JAG KÄNNER SAMTIDIGT ATT JAG FÅR LEVA PÅ DETTA, ATT TA EMOT ALLT DÅ ,genom att jag har fått så lite attention och uppmärksamhet när jag var barn ,men även när jag levde med min sambo, eller andra männen jag var gift med ,då gav inte så mycket attention, som vi behöver ibland, att känna sig älskad är bland det viktigaste att känna då.

.Jag ser att svenska männen är dålig och ge uppmärksamhet och attention då, MEN MÄNNEN SOM KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER KAN GE DET ,som vi behöver då ,och då mår jag mycket bättre då. Jag har sett att andra kan ge till andra de inte känner ,men kan ge attention då, men varför är svenska männen dålig på det. Jag får så mycket gilla på mina foton och även skriver fint till mig då.

Jag fick ett stort problem nu genom att JAG MÅSTE SÄGA JA PÅ VÄNFÖRFRÅGAN  PÅ FACEBOOK DÅ. Jag fick ett jättefint brev från en så ung kille, men så vackra ord han skrev till mig, vad han tyckte och tänkte då. Men fick mycket attention och uppmärksamhet från honom då, men killarna passar mer mitt barnbarn då, killarna var 16 år  och 17 år ,men unga killar, kan uttrycka sig så vackert då. Men det finns härliga människor att prata med då.

Jag  sitter och väntar och är less på allt nu ,och vill bli fri huset nu ,jag håller på bli tokig snart då. JAG VILL LEVA MED MIN TVILLINGSJÄL  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.