DIN HÄLSA – YOUR HEALHT

VI FICK EN BILD AV EN PERSON ,SOM STÅR PÅ GRÄSMATTAN OCH KASTAR VATTEN PÅ SJÄLV DÅ,men det känns varmt men springer i väg ,och kastar samtidigt vatten på kroppen. Men springer och kastar vatten över ryggen. Men måste svalka sig då .

NÄR FOLK STÅR PÅ GRÄSMATTAN ,OCH DET HAR EN VARM SOMMAR. DÅ KAN DET FÖRVÄRRAS AV DET.  Folk suger upp från gräsmattan och svettas enormt mycket ,när de kastar vatten över ryggen sin. IBLAND SVETTAS FOLK MER ÄN ANDRA MÄNNISKOR när de rör sig mycket. Huden ser ut som vattenpärlor svettas när de rör sig runt då ,men upplever att de svettas mer än andra människor, när de håller vattenflaskan i  handen, då går allt bra när de svalkar sig med ,att kasta vattnet på ryggen då. När de blir riktigt hett, då laddar med enormt värme, som sprider ut sig i kroppen när de står på gräsmattan då, men kroppen kan svettas enormt då.

Och på vissa platser i världen ,då svettas inte kroppen på samma sätt då,men många kan även träna och röra sig enormt på vissa ställen i världen,  GENOM ATT DE ÄR VAN ATT RÖRA SIG , och då vill de ändå göra det fast det är så varmt och kroppen vill röra på sig i hettan då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är yuck-laura-lee-zanghetti-1.jpg

När det är så hett kan kroppen även svälla genom att kroppen håller på att BYGGA UPP ETT SKYDD DÅ. Det ser vattnet bara rinner av kroppen när de kastar vattnet på kroppen.

Men folk vill svalka sig såklart när de är så varmt ,och folk vet inte vart de ska ta vägen då ,genom att kroppen bara svettas då. FOLK LETAR EFTER ATT SVALKA SIG. ORKAR INTE MED VÄRMEN.

MEN ÄR BÄST ATT BADA OCH KYLA NER SIG, OCH BEHÅLLA KYLAN FRÅN VATTEN, SOM STANNAR I KROPPEN EN STUND, genom att folk vet inte vart de ska ta vägen och en del människor kan svettas mer än andra då ,men även sväller i kroppen från värmen då.Men det är olika från land till land,  men svenska och nordiska länder har en annan kropp och kan svettas mer än andra som kommer från andra länder, genom att de har en annan hud, men folk som går påklädd under värsta hettan lider mest då när de har så mycket kläder som en del kan ha när solen skiner enormt på dem då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il_570xn.1780248878_gmed-2.jpg

Folk ska som går påklädd skyddar sig mot starkaste solen då ,men svettas enormt när kroppen kan andas ut ,som alla vet om, DET ÄR SKÖNT ATT SITTA NAKEN, när det är för varmt, DÅ MÅR KROPPEN MYCKET BÄTTRE NÄR NI SOVER NAKEN DÅ. NI ÄR FÖDD NAKEN. Men folk kan pälsa på sig under täcket, som är så vanligt i många länder då. Folk kan pälsa på sig ,och ligger fullt med kläder på sig när de sover då, och långt tillbaka var det vanligt ,att inte visa  kroppen utan bara för den de levde med då. Sov med kläder på sig genom att ingen vågar bryta regeln på den tiden.

MEN VI HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE IDAG LÄNDER SOM UTVECKLAS MOT RÄTT HÅLL SÅKLART.Vi kan sova naken när vi känner för det. Men är bäst att sova naken.

Men idag har folk upptäckt att det är skönt att sova naken, genom att kroppen mår mycket bättre att sova naken ,genom att kroppen får andas ut mycket mer ,när vi sover naken och när värmen är som värst, då är det bra att sova under täcket naken, genom att kroppen mår så bra av det, att slippa stänga in kroppen då.

Och många kvinnor mår mycket bättre när de sover naken ,genom att de känner att underlivet blir, så tätt av alla kläder de har, och får ingen luft då. ATT DE FÅR MER PROBLEM MED UNDERLIVET ,OCH FÅR ÄVEN FLYTNINGAR NÄR DE SOVER MED KLÄDERNA PÅ, och för kvinnorna är det bästa, att sova naken, för att slippa problem genom att ni kan även få så mycket klåda när ni täpper till underlivet ,och får problem med underlivet då.

Genom att kvinnorna och tjejerna täpper till underlivet, som är bäst för dem att inte täppa till underlivet då. SLIPPER KLÅDAN OM DE TÄNKER PÅ DET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är summer-breezet.jpg

DE HAR KLÄDER UNDER HELA DAGEN, SOM TÄPPER TILL, och sen lägger ni er, och fortsätter att täppa till ,och kommer tillslut få mycket problem med flytningarna eller klåda ,som kvinnorna kan få då.

NÄR TJEJER OCH KVINNOR GÅR PÅKLÄDD UNDER HELA DAGEN, DÅ KAN DE FÅ PROBLEM MED KLÅDA FLYTNINGAR, och sover med kläderna på ,som kommer tillslut få problem med underlivet ,och köper en massa saker för att få bort problemet då. NÄR KVINNOR TJEJER SKA SOVA NAKEN.

FÖR ATT SLIPPA PROBLEM SOV NAKEN UNDER NATTEN. I dag är folk mycket friare ,än förr i tiden. Vi sov med kläder på ,som är fel för tjejer och kvinnorna, genom att vi får problem när vi täpper till underlivet. Sover med kläder under natten då, men tiden var helt annorlunda då, men nu kan ni leva normalt liv,och njuta mer av livet då. MEN KVINNOR OCH TJEJER MÅSTE SOVA NAKEN ,GENOM ATT SLIPPA FLYTNINGAR OCH KLÅDA I UNDERLIVET.

När kvinnornas får problemen med underlivet klåda eller flytningarna SOV NAKEN DÅ. Vi städar bort det på nolltid ,och var rädd om er då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.