NAGLAR – NAILS

JAG FÅR EN BILD AV SPRUCKNA NAGLAR,men har delat sig ute på naglarna, då får vi problem med naglarna, och det verkar vara vanligt att vi får problem med naglarna då, genom att jag fick upp naglarna, och då har vi mycket problem med naglarna då.

NAGLARNA ÄR SVÅRT ATT GÖRA NÅGOT ÅT, eller så finns det bra lösningar för folk som har problem med naglarna då????

Jag ser folk lägger på naglarna blankt medel på naglarna då, MEN UNDER LACKET ÄR NAGLARNA VACKER, OCH HAR INTE PROBLEM MED NAGLARNA, men ser någon som penslar naglarna med genomskinlig lack, och målar naglarna med lacket då. Jag ser de sluter till flaskan då ,men väntar ett tag ,och skruvar på korken och ställer flaskan i ett skåp.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nagellack.pngJag ser färgat nagellack, som de tar ut från ett skåp, OCH LÄGGER PÅ NAGLARNA NAGELLACK, och sitter och blåser på naglarna för att de ska torka ,och sitter och väntar på att nagellacket ska torka då. Men ser de snurrar  på nagellacksflaskan ,och tittar under flaskans etikett, att det står mycket ,VAD NAGELLACK INNEHÅLLER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6cbd6bd6cf1b40a1766d5cef3e1809ec-2.jpgMEN FRÅN GAMLA TIDEN NÄR VI BARA MÅLAR NAGLAR MED OLIKA FÄRGER VI HITTAR DÅ.

MEN FRÅN DEN TIDEN ,VI BÖRJADE MED NAGELLACK ,HAR DET UTVECKLAT NAGELKONSTNÄR, SOM KAN MÅLA VACKRA NAGLAR. Men vackra naglar folk har utvecklat den konsten. När vi ska vara fin, då kan vi måla vackra naglar. Men kvinnor kan måla till bröllop eller stora tillställnigningar, studenten eller andra större tillställningar målar naglar.  

MEN ÄR ALLT BRA ATT MÅLA NAGLAR SOM DE GÖR IDAG? Vi ser under nagellack ,och lager på lager ,blir lite ljusbrun om de håller på hela tiden. Folk torkar ut naglarna om det gör för ofta målar naglar. Det känner på naglarna när folk bygger hela tiden. Men vara fin till olika tillställningar, kan få problem med naglarna. Men folk ska vara lite försiktig ,men gör det inte för ofta bygg naglar, genom att ni har en framtid att se framåt ,och då kan ni få problem med naglarna. Men naglar får ingen luft utan täpper till allt ,och torkar ut så ni vet inte vad ni ska göra med naglarna. Men titta på bilden så förstår ni ,att naglar får ingen luft om ni bygger naglar för ofta.

Vi ser målar naglarna igen ,och noga försöker måla och täcker naglarna med nagellack och vrider lite på nageln, som är täckt med nagellack då. Men ställer undan nagellacket i ett skåp då. Jag ser det finns billiga nagellack ute i handeln ,SOM INNEHÅLLER EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN DÅ,men kan köpa billigt till era barn eller  till  vuxna då.

Det finns så mycket fabriker som tillverkar en massa nagellack ,och mycket folk som målar sina naglar ,som har vuxit enormt idag.Och folk köper hem olika färger på nagellacket ,men kvinnorna  fortsätter år efter år använder nagellack, men även barnen får börja att använda nagellack, SOM NI SKA VARA AKTSAM OM BARNENS NAGLAR DÅ,  genom att ni börjar för  tidigt att utsätta barnens naglar, för en massa giftiga ämnen som nagellack innehåller idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nagellack-for-barn-create-it-5-delar-2.jpgMen  har hittat på lite snällare ämnen i nagellack ,som kommer från naturen då ,GENOM ATT FOLK ÄR MER VAKEN IDAG MOT GIFTIGA ÄMNEN, försöker att skydda sig mot giftiga ämnen, som många nagellack innehåller en massa giftiga ämnen i produkterna då.

MEN FINNS BARN NAGELLACK SOM ÄR VATTEN I. MEN ÄR MER SNÄLL MOT NAGLARNA. Barn kan leka bort nagellack. Barn har svårt att behålla nagellack på. Men håller inte så bra som tur är. Men barn måste röra sig. Men även vara fin när de ska till olika föreställningar men då vill barnen vara fin såklart.

IDAG TAR MYCKET AFFÄRER HEM SOM KAN FÖRSTÖRA BARNS NAGLAR, genom att ni ger samma behandling till er själv och barnen då. Men var noga och läs vad nagellacket innehåller, genom att skydda barnen från problem. Nu finns det barn nagellack ,som är mycket bättre då. Men även folk som säljer från ställen, som innehåller bättre från naturen. Affären riktar sig mot naturliga ämnen i. 

Naglarna är inte gjord ,för att måla gift på naglarna farliga ämnen på naglarna då, OCH DÅ KOMMER  NI FÅ PROBLEM I FRAMTIDEN MED NAGLARNA, när ni utsätter naglarna för så mycket giftiga ämnen ,som naglarna får utstå idag, genom att ingen verkar vara vaken när det gäller naglarna. Folk gillar att ha nagellack, men känner sig vacker med nagellack. Men en dag kan naglarna säga ifrån ,fast vi vill ha nagellack hela tiden vara fin med målade naglar.

GENOM ATT NAGELLACK ÄR INTE GJORT FÖR ATT ANVÄNDAS PÅ NAGLARNA.Som innehåller en massa giftiga ämnen ,som folk köper hem en massa giftiga produkter då.

Folk börjar få en massa problem med naglarna när de började utsätta naglarna med en massa nagellack, och många vilar inte från att måla naglarna ,utan hela tiden målar på nagellack, och tillslut får de problem med naglarna, genom att de har använt varje dag nagellack ,som kommer få stora problem i framtiden, ATT NAGLARNA BÖRJAR SPRICKA OCH DELA PÅ SIG DÅ ,genom att naglarna klarar inte av när ni utsätter naglarna för ofta då. Ni använder nagellack för ofta ,och en del varje dag. Men folk går till arbetet ,men vill vara fin när de sitter med folk. Men måste lära om. Folk kan vara fast i det måla naglar hela tiden. Men tänker inte på framtiden hur den ser ut.

Men ni kan inte göra så mycket åt det, när naglarna har blivit för mycket utsatt då. Ni provar på olika sätt ,att hjälpa naglarna på travet då. Ni försöker få tillbaka skinande naglar igen, men är problem när ni redan har skadat er. Ni har förstört naglarna med nagellack och genomskinlig lack ,SOM BARA FÖRVÄRRAR PROBLEMET ni har med naglarna era.

MEN HJÄLP BARNEN ATT INTE TITTA MOT NAGELLACK ,SOM ÄR PÅ MODET IDAG. OCH BÖRJA I TID ATT SLUTA ANVÄNDA NAGELLACK DÅ, genom att alla problem kommer i framtiden när ni utsätter hälsan ,så mycket med giftiga produkter då. Och många kan få mycket problem med naglarna, att naglar delar sig eller spricker då, som är så vanligt idag.

Men ni måste lära barnen att inte använda för mycket nagellack, genom att barnen vill göra sig fin då ,MEN FÖRSÖK ATT STÅ EMOT BARNENS TJAT köp inte nagellack. Men försök att SÄG NEJ ,DÅ slipper  ni en massa problem i framtiden då. Nu har mycket folk problem med naglarna ,och vi kan hjälpa våra barn måla inte naglarna för att slippa en massa problem för barnen då.

Barnen vill vara  vacker och fin idag, MEN FÖRSÖK ATT STÅ EMOT ,så länge ni kan det genom att de kommer förstöra naglarna . Barn får problem när inte varnar dem i tid.

TÄNK PÅ BARNEN IDAG, OCH LÅT INTE DE FÖRSTÖRA SINA NAGLAR, SOM VI HAR GJORT. Det kan vara svårt att stå emot barnen när de vill måla naglarna. BARN VILL VARA FIN SOM ANDRA BARN. Men försök att undvika så länge ni kan stå emot dem då. Genom att allt visar sig i framtiden, hur naglarna kommer se ut för barnen då. Föräldrarna har ansvar för barnen när de växer upp.

TA HAND OM BARNEN.

En reaktion till “NAGLAR – NAILS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.