IDAG ÄR HELA LANDET I MÖRKER

Jag fick bara upp den här bilden SOM SÄGER MIG MYCKET ,HUR MÖRKT ALLT ÄR NU ,och vi kan inte göra så mycket åt saker och ting, genom att världen är upp och ner idag, genom att mycket har gått fel idag, bland annat om invandringen som har stökat till ett helt land för oss.

Men långt tillbaka kunde vi gå ut och ta en liten promenad när vi kände för det, gå ut och röra på oss, eller bara ut och se sig om på stan, utan att råka ut för större problem då ,UTAN LANDET VAR MYCKET MYCKET MYCKET LJUSARE ,än landet är idag ,INGEN KÖRDE MED GRUPPVÅLDTÄKTER OCH VÅLDTÄKTER DÅ, utan vi kunde lugnt strosa runt i vår lilla stad då, genom att allt var så tryggt på den tiden då .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpgNi förstår varför vi blir utsatt när ni ser klädseln. BURKA, SLÖJOR, NIQAB HIJAB, BURQA ,men fick problem med männen, genom att de såg kvinnor i Sverige.

VILL HA KUL MOT VÅR VILJA, LANDET BLEV SVART,SÅ NI KAN SE HUR DET SER UT RUNT FOLK IDAG. VI HAR INTE DEN KULTUREN ENS, men hur ser landet ut idag. Vi har till och med en galen regering ,som verkar vill reta svenska folket BÖNEUTROP KOMMER FRÅN BURKA, genom att de kan inte klara sig utan att be. Vi har lärt oss att be överallt vi går idag. Men kan sitta hemma be. Vi kan sitta ute tyst och be. Men de kan inte be ens. Men passar inte in i samhället som har den hemska mörka kultur.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpgMEN FICK ETT LAND MED GRUPPVÅLDTÄKT OCH VÅLDTÄKT.Vi såg varje dag på löpsedeln våldtäkter gruppvåldtäkter. Men vi såg inget annat den tjejen ,den kvinnan fick sätta livet till. Unga tjejer fick möta döden genom att våldtäk och gruppvåldtäkt, även kan bränna dem till döds ,genom att bränner oss idag.

Killarna från den kulturen kan döda oss ,och köra med gruppvåldtäkt ,som har inte sett så mycket av i Sverige. Men när killar från den kulturen skickas över till olika länder ,då blev det problem för Sverige och andra länder upptäckte plötsligt att gruppvåldtäkten hade ökat så mycket. Men alla våldtäkter ,och kunde även klia sig i huvudet, men fattar inte vart det kommer ifrån alla gruppvåldtäkter våldtäkter då. FOLK SKICKAR KILLAR TILL OLIKA LÄNDER ,SOM KOMMER FRÅN BURKA, SLÖJOR, NIQAB HIJAB, BURQA. FÖRTRYCKT KULTUR ,SOM VI FICK KÄNNA PÅ NÄR VI BLI SKADAD. FÖRÄLDRAR FÖRLORAR BARN 9 ÅR. 16 ÅR ELLER ÄLDRE FICK MÖTA PÅ DET. 

Men har inte haft ett land där vi blir bränd och dödad. Det har inte hänt så mycket ,att folk bli dödad kastar eld på oss. Men vi har folk som gör det. Vi kan inte förstå hur de tänker när de gör så mot oss. Men har dåligt uppfostran, som har ett så hemskt beteende mot oss. Men plötsligt får vi ett land i skräck att möta på gruppvåldtäkt som är bland det värsta vi möter på. Vi möter på flera män som har kul med oss. Kan skada oss så enormt som ingen vill möta på. Men ett land i skräck. 90 år fick även möta på våldtäkt som sitter i rullstol. Men vad gör regeringen?????

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-2.pngLAGBOK

DE GÖR INGENTING UTAN ÅKER IN ETT TAG  ,OCH UT OCH HAR KUL MED OSS IGEN, ISTÄLLET FÖR ATT GE DEM EN ENKELBILJETT ,OCH LÄMNA SVERIGE ,KILLARNA FÅR INTE ENS ÅKA TILLBAKA IGEN, GENOM ATT KILLARNA HAR SKADAT OSS. Men ska lägga ut lagboken på varje ställe de dyker upp. Men killarna åker ut om de kör med gruppvåldtäkt våldtäkt. När man skadar kvinnor och barn ungdomar, då får lämna landet på en gång. Om killarna går i skolan ,då får de lämna skolan inte ens byta skola utan en enkelbiljett tillsammans med föräldrarna, genom att killarna kan vara minderårig ,och då får föräldrar åka med såklart.

Men kan inte lämna männen ensam när de reser. Men kan ha krig i hemlandet, men kan inte ta hänsyn till det. Men titta på hur killarna gör mot oss, och varför ska vi ta hänsyn till dem.  När männen kommer hit och förstör för föräldrar och barn är sjuk hela livet ,att möta på det värsta de mött på i livet. VARFÖR SKA VI SKYDDA DEM FRÅN KRIG .NÄR KILLARNA BRÄNNER OSS .OCH DÖDAR OSS. VI HAR INGEN ANLEDNING ATT SKYDDA DEM. UTAN SKICKA HEM DEM PÅ EN GÅNG.

Men ska lämnas ut på skolor, flyktinganläggningar, på alla ställen killarna dyker upp. MEN GE LAGBOK till föräldrarna,genom att de skulle vakta dem till max. Men har kämpat sig hit med pass, och en del har falska pass med sig ,genom att kommer från låsta länder ,som vägrar lämna ut pass till dem. Men tror ni att killarna vågar köra med gruppvåldtäkt och våldtäkt om de gav boken till dem???? NEJ SÅKALRT.

REGERINGEN MÅSTE VARA SMART IDAG GENOM ATT LÄMNA UT LAGBOK TILL DEM. 

Men får inte ens ett tack ,att regeringen var snäll mot dem. Men kör med gruppvåldtäkter och våldtäkter. Men kan inte säga JA till männen ens genom de skadar oss. Men även ta seden dit de kommer, byt klädern på kvinnor tjejer. Men möter ett samhälle med en massa spöken är inte kul ens. MÖTA BURKA ,men regeringen gör inget åt det. MEN TA SEDEN DIT DE KOMMER OCH FÖRBJUD KLÄDERNA ,ALLA SER ATT DE PASSAR INTE IN I ETT SAMHÄLLE SOM SVERIGE ÄR IDAG.

VI KAN INTE LEVA BLAND BURKA  SLÖJOR, NIQAB HIJAB, BURQA.                                                                                                                                                                                                                         Men hur ser det ut idag, bara problem med landet ,genom att de sagt JA TILL ETT FOLK DE SKULLE SAGT NEJ TILL ,OCH LÄRT SIG OM MÄNNISKOR SOM LEVER I FRUKTANSVÄRD FÖRTRYCKT KULTUR, ,hur fungerar svenska samhället. Hur de tänker om svenska folket ,och hur de ser på kvinnorna, som lever mycket friare, än folk som kommer från förtryckt kultur. Men titta på kläder kvinnor och tjejer bär, det säger allt att de passar inte in ens. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2b228f0b664d3be533aa2793f8ed518f.jpgVI ÄR RAKA MOTSATSEN TILL DEM, och då skulle de inte sagt JA överhuvudtaget då utan kollat upp människor ,som kommer från förtryckta kulture hur de fungerar bland svenska folket då. REGERINGEN SKULLE GÅTT IGENOM OCH KOLLAT UPP FOLK SOM BÄR , NIQAB HIJAB, BURQA OCH SLÖJOR OCH NOGA GÅTT IGENOM DEM, för att slippa en massa problem med landet, och speciellt gått igenom noga för att slippa gruppvåldtäkter och våldtäkter då. DET SÄGER ALLT NÄR KILLARNA ANVÄNDER ÅSNOR INNAN DE GIFTER SIG. VI FÅR PROBLEM DÅ.

När männen använder åsnor ,som sex objekt då är det jättestor varning vilka de är då. När männen vill ha sex som alla människor har då. GENOM ATT DET ÄR ETT LÅST LAND FÖR ÖPPET SEX DÅ. Men då skulle regeringen tänkt till extra noga, vad som händer när de säger JA till männen då, genom att de använder djur när de ska ha lite sex ,innan de får gifta sig med kvinnan föräldrarna sett ut, stora varningar när killarna har kul med en åsna,då skulle regeringen dragit åt sig öronen, och sett vilka problem vi får i Sverige ,om de säger JA till till dem .

MEN DET FINNS LÄNDER, SOM ALDRIG SKULLE SKADA OSS FAST ÄR MUSLIMER ,MEN HAR ÅSNAN TILL HJÄLP. Men har fruktansvärd kultur när de lever där. Men kommer till Sverige eller andra länder , då brukar killarna leva dubbelliv. Men många av dem kan göra det, att de gifter sig med svensk kvinna eller tjej genom att älskar varandra då. Men får inte välja henne för föräldrarna då. Men väljer ändå ,att leva dubbelliv, som är vanligt att de gör det. MEN FOLK SOM KOMMER FRÅN BURKA,NIQAB HIJAB, BURQA OCH SLÖJOR DÄR ÄR MÄNNEN GALEN HAR VI UPPTÄCKT.

TITTA HUR VI LEVER IDAG MEN DÅ FÅR VI PROBLEM NÄR MÄNNEN DYKER UPP HOS OSS. KVINNOR OCH TJEJER FÅR LEVA PROBLEM LIV GENOM ATT HJÄLP DEM ATT LEVA SOM OSS. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är custom-family-portrait-oil-painting-maria-waye-four-children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgood.jpg

För att hjälpa svenska folket, och dem som bär burka och slöjor, DÅ MÅSTE DE ÄNDRA OM VARJE KVINNA OCH TJEJ NÄR DE KLIVER ÖVER GRÄNSEN TILL SVERIGE DÅ, OCH SPECIELLT SOM BÄR BURKA NIQAB HIJAB, BURQA DÅ ,genom att de måste börja leva som svenska folket gör ,och gå runt i svenska klädseln för att slippa ett jättestort problem med våldtäkterna, som blir då, genom att de ser ner på oss ,som har den klädseln då. Det är kvinnorna som styr döttrarna, men även pratar skit om oss, och ser ner på oss hela tiden då.

KVINNOR MAMMAN MATAR SÖNERNA MED SKIT ,SOM GÖR ATT MÄNNEN SER NER PÅ OSS. Jag kan kvinnor som levt bland muslimska kvinnor och män. Men hört hur de ser ner på oss ,som gör att vi får problem. Nu har vi ett värre folk ,att ta in i svenska samhället när hjälper folk från krig och problem. LYSSNA BAKOM DÖRREN ,DÅ HÖR NI VAD DE TYCKER OM OSS, SOM INTE ÄR SOM DEM. Men kan skada oss, så länge regeringen sätter stopp för galna framfarten, och ändra om kvinnor och tjejer genom att vara smart, och då får vi det lugnt i landet.

MEN TROR NI ATT MAMMOR ÄR TYST TILL SINA SÖNER? NEJ SÅKLART.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2zombr9-jpg.gifNU HAR ÄVEN SKOLORNA DRABBATS ,ATT DE HÄVER UR SIG FULA ORD TILL TJEJERNA,  FULASTE KAN HÄVA UR SIG KILLARNA DÅ. KÖR MED MOBBNING ,SOM VI HAR NOLLTOLERANS. KRÄNKER OCH SÄGER FULA ORD TILL TJEJERNA. 

Men finns en lag att ingen får bli utsatt för mobbing och kränker tjejer ,genom att det skapar ett osunt liv för dem. Men ingen tänker på vart de kommer från ,BURKA SOM MÅSTE ÄNDRA OM TJEJERNA ,SOM KOMMER HIT GENOM ATT DET BLIR OTREVLIGT LIV FÖR DEM. Men ingen inom regeringen tänker på tjejer som kommer hit. Men tänker inte på tjejer som lever här ,att gå tillsammans att hjälpa tjejer som kommer hit. När flyr till ett land, som visar sitt ansikte och armar och ben, då måste även de göra samma sak, genom att hjälpa dem från förtryckt kultur ,genom att leva i samhället som vi lever.

Vi får problem med killarna,och då måste tjejer kvinnor från dem visa ansiktet, när lever i Sverige,då visar vi oss såklart. Men inom regeringen sitter det fast, genom att vara smart då får vi lite hjälp med män, som kommer hit. MEN MÅSTE FÖRBJUDA BURK,NIQAB HIJAB, BURQA.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är paradise-hans-zatzka-oil-painting.jpg

MEN KOMMER TILL ETT LAND ,SOM KAN CHOCKA, BURKA NIQAB HIJAB, BURQA FOLKET, HÄR BADAR VI NAKEN, MEN VILKEN CHOCK FÖR DEM NAKNA KVINNOR OCH TJEJER SOM VISAR SIG. Men vad har vi kommit för galet land????

MEN VI BADAR NAKEN OCH VISAR OSS, SOM ÄR INGET FEL ATT GÖRA DET ,visa sig naken i landet. Men för burka folket har kommit till galna svenskar ,som är galen ,som aldrig visa sig.

VI BADAR NAKEN SOM VI ÄLSKAR ATT GÖRA. Men vi kan ta ett bad naken och vi älskar det. Men vi är inte galen ,utan normalt att bada naken. Men tror att vi är galen ,men är normalt att bada naken och njuta  av badet. Men för dem möter  på galna svenskar ,som är normalt för oss. Men vilket kul land Burka folket kommer till, genom att hänga med då, måste lära känna svenska folket. Men alla badar inte naken, vi har en fin baddräkt senaste mode för ungdomar eller en vacker bikini.

MEN BADAR NAKEN TJEJER OCH KILLAR, som får göra så hemska saker att de tillåter att bada naken ,men måste vara ett knäppt land. Men för svenska folket är det normalt ,än att sätta på sig så mycket kläder BURKA OCH HELTÄCKANDE KLÄDER ,SOM HAR INTE KLÄDER PÅ SIG, NÄR MÄNNEN SER KVINNOR BADAR NAKEN OCH TJEJER VISAR SIG. Men har kommit till paradiset???? Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är women-bathing-at-the-brook-ferdinand-georg-waldmuller.jpg

NEJ SÅKLART, SE MEN INTE RÖRA HÄR BADAR VI NAKEN ,OCH HAR RÄTT TILL DET. DET FINNS FÖRENINGAR SOM HAR NAKENBAD. Men för familjen, SOM BÄR BURKA, SLÖJOR, NIQAB,  HIJAB OCH BURQA, kan dö när de ser folk badar naken. Men vi är van att det finns folk, som badar naken. Det finns klubbar ,som badar naken . Det finns familjer ,som badar naken, men har rätt att göra det, som har den synen på det. Men det är inget fel på folk som  badar naken, men får inte utsätta dem för det ,eller kränka eller köra med gruppvåldtäkt våldtäkt ,genom att vi har den lagen, att de får leva så, som är helt normalt för dem, och ingen ska se ner på dem, eller skada dem ,genom att de har tillåtelse att leva så.

Men klubbar har funnit länge i Sverige bada naken. FOLK KÄNNER TILL ATT FOLK BADAR NAKEN ,MEN ÄR VANLIGT FÖR DEM SOM VILL GÖRA DET. 

Killar kränker tjejer häver ur sig en massa fula ord ,som ingen tjej ska behöva höra när de är ung. Men har ingen uppfostran har vi sett, genom att kränka tjejer är fult att göra, då har de ingenting i Sverige att göra ens. Killar kan lämna skolan med familjen, åka hem om de inte är tyst, då kan de åka hem.

Men familjen får skola till sina barn, och allt får familjen,men får vi allt. Men barn får allt när de kommer hit. Men kan inte vara tyst ens ,utan hoppar på tjejer, som redan lever här ,men så knäpp är killar som kommer hit ,och kan kalla tjejer för fula ord ,som måste börja sköta sig nu.

OM SVERIGE PASSAR INTE FÖR DEM, KAN ÅKA HEM ÄVEN OM DE HAR KRIG. KAN SÖKA ANDRA LÄNDER ,SOM ÄR SOM DEM. Men farligt att säga JA till dem, och vart ska vi sätta dem. Ni kan tänka till ,genom att farligt att säga JA, muslimska länder som bär burka heltäckande kläder. Men andra muslimska länder är inte farlig,utan många har gått ifrån så mycket tok som de har.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9b700272fdab8dd603610ad906713602.jpg

Kallar oss fula ord. Killarna är inte ,så snäll i mina ögon ,och ger INTE ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET, utan bara fula får de höra varje dag, när tjejerna går i skolan ,och det är inte så snälla ord de använder då. KÄNNER SIG KRÄNKT ,OCH UTSATT AV KILLAR ,SOM INTE KAN HÅLLA IGEN MUNNEN DÅ.

Det blir svårt att koncentrera sig på skolan, när de får höra hela tiden fula då. VI SKULLE VARA GLAD OM KILLARNA SA VACKRA ORD TILL TJEJERNA,skulle vara glad om killarna kunde, SÄGA VACKRA ORD, OCH GE MYCKET ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET TILL TJEJERNA DÅ. Det finns killar som kan ge tjejerna lite glädje när de går i skolan då. Behöver känna att de är vacker ger kärlek till dem ,istället för att kasta ur sig fula ord. Men i den ålderna, då är det en känslig ålder ,så tänkt på att ta hand om barnen nu. Får sluta skolan om de kan inte sköta sig. I SVERIGE HAR VI EN LAG PÅ DET.

Jag har sett folk, jag pratat med bara attention och uppmärksamhet ,och lika ung som tjejerna som går i skolan, och tänk om de fick hör det ,och ge tjejerna attention varje dag. Jag har inte glömt brevet jag fick från en kille ,som var för ung för mig, men vilket brev han skrev till mig bara 17 år, och en kille var 16 år då. Många är runt 20 år eller äldre då. MEN DET FINNS FINA KILLAR SÅKLART. MEN TJEJERNA BEHÖVER HÖR DET.

Jag pratar med mycket män som är ung, och ingen har varit problem med ,utan trevlig kul killar att prata med, som kan visa så mycket attention ,SOM JAG ÖNSKADE ATT KILLARNA KUNDE VARA LIKA SNÄLL MOT TJEJERNA, SOM GÅR I SKOLAN, genom att det finns fina killar som tur är då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpgVILKET FOLK HAR DE SAGT JA TILL BURKA SLÖJOR, NIQAB, HIJAB, BURQA, genom att barnen har plötsligt en massa problem nu när tjejerna ska till skolan då. Och vem har de sagt JA till. Det kan alla se, vilka de är att de kommer från en förtryckt kultur, som de skulle inte sagt JA till överhuvudtaget då.

Men ingen gick igenom deras kultur ATT DE ANVÄNDER ÅSNORNA, som även jag har hört långt tillbaka då, fast tog inte till mig ,genom att jag tog det på ett skämt den gången då.Jag skrattar när man hörde det. Jag var ung och fick höra det om åsnan. Men tog inte till mig ,att de har sex med en åsna. Men hon är död, som fick reda på det från en kille hon levde en kort tid med. Han var gift med henne i 3 år. Sen lämnar han henne.

Männen skadade oss aldrig, utan hade haft kul med en åsna, men mötte på kvinnor de gifte sig med då ,men jag hörde talas om åsnorna,  men de körde inte med gruppvåldtäkter och våldtäkter då, utan gifte sig då. OCH JAG FATTAR FORTFARANDE INTE VILKA MÄNNISKOR REGERINGEN HAR SAGT JA TILL, på min tid kom det bra folk ,som aldrig skulle göra sådär med kvinnorna då. Jag är verkligen chockad över regeringens beslut.

När det finns så fina människor som aldrig skulle drömma om att skada oss, utan vill leva ett normalt liv, som folk gör då ,och en del gifter sig då. Men ni har sagt JA till knäppt folk ,som trodde inte mina  ögon när man hörde första gruppvåldtäkten och våldtäkter. Men vad har regeringen dragit in för folk ,som skadar oss. MEN DET VAR BURKA, BURQA, NIQAB MED BÖNEUTROP ,SOM DÖK UPP HOS OSS. MEN KOLLA HUR LANDET BÖRJAR BLI NU. 

MEN HAR VI BÖNEUTROP? NEJ SÅKLART. Men regeringen vill ha lite kul med svenska folket, när säger JA till böneutrop. Men stör svenska folket som hade tänkt leva ett lugnt och fredligt liv.Men regeringen måste ha kul åt oss, som älskar att hitta på en massa tok nu. Men vi hade annan regering, som sa inte JA till allt tok som de gör nu. Men skyddar inte oss ens när de säger JA till allt de vill ha nu.

GENOM ATT KVINNORNA FRÅN FÖRTRYCKTA LÄNDER DE HAR EN HELT ANNAN SYN PÅ KVINNORNA och kvinnorna har en annan syn på svenska folket då, genom att de är så van att leva så och ser inget fel i det, tills de flyttar till länder som inte bär burka och slöjor, då kommer stora problem för svenska kvinnorna och barnen, då far svenska folket  illa genom att vi har inte den kulturen ens utan lever så fritt och täcker inte vårt ansikte som kommer från förtryckta länder då.Och de ser ner på oss genom att svenska kvinnor och barn täcker inte sitt ansikte överhuvudtaget och har aldrig gjort det långt tillbaka ens.

Men de fortsätter på samma sätt att täcka sitt ansikte och vi lever på 2018 nu och de sitter fortfarande fast i sin fruktansvärda förtryckta kultur, fast många länder har ändrat om så mycket men de fortsätter att täcka sitt ansikte år efter år. KVINNORNA SOM LEVER I FRUKTANSVÄRDA FÖRTRYCKTA LÄNDER DE SER INGET FEL DÅ.

Folk som lever i förtryckta länder får fortsätta ingen gör inget åt det. Kvinnorna och flickorna  får fortsätta leva år efter år utan att hjälpa kvinnorna utan fortsätter i samma takt att förtryckta kvinnorna ,GENOM ATT INGEN MÄNNISKA SÄGER NEJ TILL DETTA FÖRDÄRV ,då får de  fortsätta år efter år leva fruktansvärda liv, genom att ingen sätter stopp för det.De föds till en förtryckt kultur där landet förtrycker kvinnorna ,som alla kan se vilket fruktansvärt liv de får när de täcker kvinnorna då.Och barnen får börja med det när de är barn då, att flickorna får lära sig att täcka sig från topp till tå bara två ögon tittar ut när de vistas bland människor då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a4gen-birgitta-andlig-inspiration1.png

Men länder som har den kulturen de fortsätter ,TILLS DET KOMMER EN LEDARE SOM TÄNKER PÅ KVINNORNA OCH FLICKORNA DE KAN LEVA ETT NORMALT LIV ,utan att täcka sitt vackra ansikte och hår, genom att börja tänka på kvinnorna och låta dem leva  då.Och slippa gömma sig under BURKA, SLÖJOR, NIQAB, HIAB, BURQA, genom att ändra om för kvinnorna ,och låt de få leva genom att mannen behöver inte täcka sig. Varför måste kvinnorna och flickorna täcka sig då. DET BÖRJAR BLI ETT SKÄMT NÄR MÄNNEN FÅR GÅ SOM HAN VILL.

Allt är så vridit från dessa länder då ,och nu har Sverige och andra länder sagt JA till människor ,som inte kan respektera vår kultur ,genom att de sitter fast i en gammal kultur ,som har inte utvecklats överhuvudtaget då. Men andra länder har utvecklats, MEN FOLK SITTER KVAR, OCH ÄR BLIND ATT SE ,VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL, MEN FORTSÄTTER SKADA KVINNOR OCH FLICKOR ÅR EFTER ÅR SITTER ,SAMMA LEDARE KVAR PÅ GRUND AV ,ATT DE HAR FEL LEDARE I LANDET, och folk röstar fram fel ledare, genom att de har fastnat, och har inte kommit någonstans , utan fortsätter och förtryck kvinnorna, genom att landet har inte ändrat om någonting överhuvudtaget då ,UTAN FORTSÄTTER I SAMMA TAKT, förtrycker kvinnorna och flickorna ,får samma undervisning att täcka sig ett helt liv då. Vad har männen på sig????? Vanliga kläder går runt och prata med folk och visar sitt ansikte. Vad har kvinnorna på sig när de lever ett helt liv???? TITTA PÅ BILDEN, DET ÄR DAGS ATT SÄTTA HÅRT MOT HÅRT, OCH HJÄLPA KVINNOR OCH TJEJER NÄR DE FLYR TILL SVERIGE.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nedladdning.jpg

Men flyttar till ett land ,som har kommit mycket längre då, MEN SVERIGE HJÄLPER DEM INTE ENS ATT LEVA I LANDE ,TILL OCH MED HJÄLPER DEM MED BÖNEUTROP, och då har landet stökat till rejält för svenska folket då. ,

MEN MÅSTE ÄNDRA OM NÄR DE SÄGER JA TILL DEM. VI HJÄLPER FOLK ,MEN DÅ KAN INTE VI HA EN MASSA KVINNOR, SOM INTE KAN VISA SITT ANSIKTE.  De ändrar om till med när kvinnorna och tjejerna ska bada ,kan inte bada  på våra badhus, utan måste täcka sig när de ska bada då. VI HAR INTE MODET, ATT SKYDDA ANSIKTET, TJEJER ÄR VÄLDIGT MODEINRIKTAD ,NÄR DET GÄLLER BADDRÄKT OCH BIKINI. MÅSTE HÄNGA MED BURKA FOLKET DÅ. 

MEN VILKEN VRIDEN VÄRLD VI LEVER I NU  och landet säger ja hela tiden, men tänk om ni kunde se vad ni ställer till för landet,genom att de får leva kvar i sin förtryckta kultur och när de flyttar hit ,då ska de leva som en svensk lever idag, genom att de måste jobba i Sverige ,MEN ÄVEN ATT SVENSKA KVINNORNA  OCH FLICKORNA FICK VARA I FRED  om ni började hjälpte människor rätt när de flyttar till Sverige.

  BARNEN MÅSTE LEVA NÄR DE KOMMER HIT. LEKA SOM ANDRA BARN LEKER, ÄN ATT SITTA KVAR I SIN  KULTUR, BARN BLIR SJUK AV DET. ATT VISA SIG, SOM ÄR NATURLIGT ATT GÖRA. Barnen får leka ,som är normalt att leka och ha kul, än att springa runt i kläder som är onaturligt för ett litet barn att göra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är yuck-laura-lee-zanghetti-1.jpg

De får fortsätta leva kvar i sin förtryckta kultur ,och kan inte leva som de lever i sitt hemland ,när de har flyttar hit ,DÅ BLIR DET STORA KONTRASTER NÄR DE FLYTTAR TILL SVERIGE ,när de inte har ändrat om i sitt hemland, utan fortsätter år efter år utan att ändra om för dem. Byter inte ens ledar genom att de är blind. Men gör ingenting år det.

Men när de flyr till ett perfekt land som Sverige,  då har de alla chanser att leva som vi lever ,och sluta täcka sitt ansikte ,som vi aldrig har haft i landet då. Men när ska regeringen förstå det ,genom att vi trodde vi hade en regering ,som hjälper folk att leva ,när de kommer till frihetens land. Men tji fick vi de gör ingenting ens. Sätter upp bönutrop. Men låter kvinnor ta hem badkläder som täcker dem. Regeringen gör ingenting ,vad är det för fel på regeringen SOM INTE KAN SE MÄNNISKOR RÄCKA FRAM OCH HJÄLPER DEM LEVA ,NÄR DE FLYR HIT ,OCH SLIPPA LEVA KVAR I EN FRUKTANSVÄRT KULTUR. Men regeringen gör ingenting hjälper dem, som trodde gjorde det, eller som mycket svenskar FÅR FIXA SJÄLV KLARA SIG SJÄLV. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53.jpg

OCH MÅNGA SMÅ BARN KAN BLI RÄDD NÄR SER MÄNNISKOR SOM TÄCKER SIG, genom att barnen är inte van att folk gömmer sitt ansikte, men nu får små barn i Sverige möta på det. Men vem kan förklara för ett så litet barn ,som inte kan prata då, men ser bara svart skynken, SOM KAN SE FRUKTANSVÄRT SKRÄMMANDE UT för ett så litet barn hur de upplever det.

Men igen har satt sig in i barnen då ,utan bara stökar till för dem. Det kan vara svårt att förklara för ett litet barn varför folk går med ett svart skynke, som bara två ögon sticker ut.

Många barn kan bli skrämd av det ,som folk inte tänker på då, genom att vi har inte haft folk i Sverige, som springer runt och gömmer sig då. När folk haft maskerad eller när jultomten hälsade på ,som barn kunde bli fruktansvärt rädd när de träffade tomten  då.REGERINGEN TÄNKER INGENTING.

BARNEN HADE SVÅRT ATT SOVA ,OCH  BLEV RÄDD AV DE MÖTTE PÅ DÅ.IDAG KAN SMÅ BARN FÖRSTÖRA SITT LIV ,SOM HAR HELA FRAMTIDEN FRAMFÖR SIG, genom att de går ut fel tid på dygnet ,och barn kan leka på olika platser då, men barnen tänker inte på att de kan råka illa ut utan springer iväg från sina föräldrar ,men kan stöta på stora problem, som  tjejer aldrig drömt att möta på, genom att barn är barn och leker runt då, men kan sluta illa då ,genom att lilltjejen hade inte tänkt möta på fruktansvärda problem, som hon fick då. Barn har sina leker ,och leker runt och kan tryggt springa i väg ,som förr i tiden ,genom att barn är barn då.

Men det slutade illa slutade i kaos då ,genom att hon leker som vanligt ,men en dag råkade hon illa ut av män, som inte respekterar henne då. HON BLEV FRUKTANSVÄRT FÖRSTÖRD EFTER DEN GRUPPVÅLDTÄKTEN HELA HENNES LIV GICK I SPILLROR PÅ BARA NÅGRA MINUTER. Hon blev förstörd hela livet ,och tänkte inte på att hon gick ut fel tid då. Hon  gick bara ut och lekte ,som hon alltid har gjort ,men inte den här dagen, den här dagen blev fruktansvärd ,och kommer aldrig glömma det, genom att hennes underliv blev totalt förstört, efter den våldtäkten ,genom att hon är ett litet barn då, men hela hennes liv raderas bort ,när hon gick ut och lekte då. Hon brukar gå ut och leka ,som alltid gjort som är vanligt att barn leker då.

Men den här dagen blev inte som hon hade tänkt sig då, genom att hela hennes liv raderas bort när hon blev utsatt för gruppvåldtäkten, ( men även för vanlig våldtäkt då ) men hela hennes liv försvann ,när hon bara skulle ut och leka ,som hon alltid gjort då, men den här dagen kommer hon aldrig glömma bort, genom att hennes liv började suddas ut ,och HON FÅR INTE VÄXA UPP, SOM ANDRA BARN OCH KÄNNA SIG GLAD OCH HOPPFULL INFÖR LIVET DÅ.

Hon kommer aldrig känna så antingen tar hon sitt liv GENOM ATT HON KLARAR INTE AV ATT HANTERA SINA KÄNSLOR EFTER GRUPPVÅLDTÄKTEN DÅ. Det är så mycket folk idag som har sett hur de sett ut efter den våldtäkten. Alla kan förstå hur kvinnor och tjejerna  känner sig när de sett hur de sett ut kvinnor och tjejer efter en gruppvåldtäkt från dessa länder då.Alla kan förstå ,att hon har svårt att överleva då ,eller börjar hon ta droger eller dricker för att döva sitt inre då, eller så kommer läkarna psykologen proppa i tjejen en massa lugnande medel då, genom att hon måste försöka glömma bort det fruktansvärda hon blev utsatt för då.

MEN HON KOMMER FÅ PROBLEM MED SKOLAN, genom att hon måste hela tiden koncentrera sig  på på sitt skolarbete,som kommer bli lidande då ,genom att hennes inre värld blev rubbad den gången, hon blev utsatt för gruppvåldtäkten, genom att allt finns kvar hos henne ,och är så så svårt att sudda ut hemska minnen sen hon var barn då.

EN LITEN TJEJ SOM BARA SKULLE UT OCH LEKA DÅ ,men slutade illa den dagen för henne då, genom att alla minnen finns kvar från gruppvåldtäkten när flera män hade sex mot hennes vilja då. Männen misshandlade och våldtog henne ,som fick stora problem efter den misshandel ,och våldtäkten de kör med då..Och många barn klarar inte av att leva ett normalt liv, och de kan alla människor förstå, när de ser kvinnorna och tjejernas ansikten ,ATT MYCKET INOM HENNE FÖRSTÖRDES DEN GÅNGEN, när hon bara skulle ut och leka då. Hon kommer aldrig känna sig trygg igen efter det hon var med om då. Alla minnen kommer följa med henne efter den händelsen då.Men så ser Sverige ut sen de har sagt JA till människor ,SOM JAG VAR UTE OCH VARNADE OM  att landet kommer bli mörkt om de säger JA till dem, men de har sagt JA och nu har vi problem, att vi kan inte gå ut. Vi kan till och med inte släppa ut våra tjejer ,som var vanligt förr barnen sprang ut ,och lekte,men nu måste vi sitta i sandlådan med våra små tjejer, GENOM ATT HAR INGEN URSKILJNING IDAG, DET SPELAR INGEN ROLL GAMMAL ELLER UNG.

Genom att landet har tagit in människor,som inte kan respektera oss, och det är inte barn som blir våldtagen ,även invalider och gamla människor kan råka illa ut idag, genom att de sagt JA till människor som de verkar ha så lite kunskap om då NÄR KILLAR VÅLDTAR EN GAMMAL KVINNA, DÅ HAR LANDET FÅTT JÄTTESTORA PROBLEM och vi har aldrig haft människor som har hoppat på äldre gamla människor eller sjuka människor som är bara ute och går .

Men kvinnorna kan inte ta sin promenad. De måste  sluta gå ut ensam idag och DET SPELAR INGEN ROLL OM DE ÄR BARN ELLER INVALIDER, GAMLA OCH SJUKA MÄNNISKOR ,då har det gått för långt med hela landet ,och jag ser bara ett mörkt land då ,med bara en massa problem och våld och våldtäkter och gruppvåldtäkter, så ser landet ut nu.

MEN DET FINNS SVARTA STÄLLE I AFRIKA ,SOM FLYR HIT ,SOM LÄTT KAN VÅLDTA KVINNOR ,SOM ÄR GAMMAL ELLER SJUK. MEN KVINNAN VAR 90 ÅR ,OCH BLEV UTSATT FÖR SVART MAN VÅLDTOG HENNE UTE MITT PÅ DAGEN. Men hon bor på Frösön, men tror att det är lugnt när hon tog sin runda på Frösön.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är servant_or_slave_woman_in_mogadishu.jpg

Men långt tillbaka ,då hade vi inte problem när sjuka, invalider och gamla kunde gå ut, utan att råka illa ut när de skulle ut och promenera.På den tiden kunde kvinnorna ,och barnen ta långa promenader då,,men nu kan vi inte ens gå ut på dagen ,då blir vi utsatt för en våldtäkt, GENOM ATT REGERINGEN HAR INTE GJORT RÄTT FRÅN BÖRJAN, då har vi aldrig fått problem som vi har nu.

REGERINGEN MÅSTE SKICKA HEM KILLARNA MED ENKELT BILJETT,då har det blivit slut på alla våldtäkter när de ser att de åker ut från landet på en gång.Har de skadat kvinnorna och barnen ,och inte respekterat oss, då måste killarna lämna landet och  skicka hem dem.Vem vill regeringen rädda då, ni räddar inte svenska tjejerna och kvinnorna då,istället räddar ni killarna när ni inte skicka hem killarna på en gång ,när de har våldtagit kvinnor och  tjejer och små barn, då är det en enkelbiljett och aldrig visa sig mer i landet.

Har regeringen utvisat killarna på en gång ,då har Sveriges tjejer och kvinnor kunnat gått ut idag om de visste att de måste lämna landet och resa  hem. Har de skadat en kvinna eller en barn, då måste de  lämna landet på en gång, då skulle det ta slut på en gång, genom att ingen vill åka ut när de kämpat sig till Sverige då. DET SKULLE TA SLUT PÅ EN GÅNG DÅ..Vi skulle få ett lugnare land ,än vad vi har nu. Vi kan inte gå måste skydda oss  köpa hundar och spray för att skydda oss, då har det gått för långt med hela landet då.

MEN  LANDET ÄR MÖRKT IDAG  OCH JAG FICK BARA UPP DEN BILDEN, MEN FÖRSTÅR HUR DET ÄR FÖR SVENSKA FOLKET DÅ. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.