MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL

IDAG VAR INTE MIN TVILLINGSJÄL SÅ KUL ATT PRATA MED  bara sur och arg på mig ,och jag kan inte göra något åt min situation idag, utan måste sitta och skriva, men måste ha trust till att jag ska bli klar då.

Han ringde till mig på Facebook camen ,och jag sa bara att jag kan inte prata nu ,så andra hör då ,och har sagt att jag bor hos vänner då, annars blev han inte glad om han såg att jag bor hos a

Anders då. Jag hade inget val, än att ta den hjälpen då, NÄR GUD STÖKADE TILL FÖR MIG. Jag  skyller på honom, genom att jag kan inte göra något åt det nu.

JAG MÅSTE VÄNTA PÅ ATT BLI FRI DÅ. Jag sa vi kan prata när folk är inte vaken senare på kvällen, men det hjälpte inte ,han var sur och arg och ska ha på sitt sätt då.

Men min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, han sa att min tvillingsjäl hade känt av problem ,jag har då ,men även han är inte så glad killarna jag sagt JA till på Facebook ,som jag inte kan styra överhuvudtaget då, när GUD satt igång problem för mig och honom då.

Han känner av på en gång när jag har problem och mår dåligt ,och det är svårt jobbigt att känna så ,när jag kan inte skaka av mig känslorna, som dyker upp hela tiden när vi lever såhär ,som är jobbigt för mig. MEN SER FRAMÅT ATT BLI KLAR NU, och slippa känna döden inom mig, som är svårt att skaka av sig då. Ibland är man glad, men sen dalar jag då.JAG KÄNDE AV HONOM NÄR JAG SATT OCH RÄTTA MIN TEXT DÅ, jag tänkte han kan väl höra av sig ikväll ,när berättade att jag kan få stora problem då. Han lyssnade inte ,men kände av hans tankar hela dagen, som stör mig när jag ska koncentrera mig på texten, då låser han mig, och jag kan inte skriva som är besvärligt då, genom att jag vill bara bli klar då. Jag såg honom inom mig då ,som kommer och går när vi lever såhär då.

Jag kände en slags energi när jag tittade i hans ögon ,men jag kände i hela kroppen av honom, när han tittade i mina ögon då. Men energin stegrade sig i mig. Det kändes som kroppen skakade på ett knepigt sätt ,rensade jag mig genom honom då. Jag kände även det förra året! ,då hände samma sak då. Men de har sagt att vi rensar varandra på djupet ,GENOM ATT VI ÄR TVILLINGSJÄLAR ,DÅ HITTAR VI PROBLEM VI HAR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration1.jpgMen jag ser han har förändrats mycket ,men han går och visar upp hur landet är då, och jag minns från början när vi träffades ,NÄR HAN DÖK UPP DEN 7 JANUARI 2016. ,DÅ VAR ALLT SÅ VACKERT, OCH BARA KÄNDE ENORM MYCKET KÄRLEK.

MEN GUD HAR STÖKAT TILL FÖR OSS GUD när han öppnade honom och mig ,då vänds mycket upp och ner för mig. Jag ser hans ögon ,är inte som när vi träffades då. Nu är hans hans ögon svart som natten då. Det är för att GUD har öppnat honom då.

JAG ÄLSKAR NÄR HAN ÄR MYSIG OCH KÄRLEKSFULL, men nu var han inte det ,men han mår dåligt har de sagt till mig, därför kan göra sådär mot mig då. Jag kan inte freda mig överhuvudtaget då, och bor galet som gör så ont, och vill bara bli klar och leva mitt liv då. Jag minns även förut ,att han kunde göra så när han var sur och mår dåligt. Men har sagt att han ska ändra om då ,och kommer vara annorlunda då.

Jag vet hur han kan vara nu, men han visar har de sagt till mig.  Jag minns även att LADY NADA SA, ATT HAN MÅSTE ÄNDRA OM DÅ .HON KAN ALLT OM DET.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.