HEADSET

VI SER EN PERSON SOM STÅR OCH SNURRAR PÅ ETT VITT HEADSET, men kastar iväg det. Jag ser att det har trasslat ihop sig, och headset är bra att använda till mobilen ,då slipper vi gå runt och bära på den då.

Men såg en bild att de kastade bort ett vitt headset, genom att det har slutat att fungera som många headset kan sluta att fungera, och då köper folk nytt headset till mobilen, OCH EN DEL MÄNNISKOR MÅSTE HA HEADSET,genom att de lyssnar på musiken varje dag ,som är bästa sättet att lyssna på musiken då.

Men folk kan även ställa till problem när de använder headset GENOM ATT ÖRONEN TÅL INTE ALLT NÄR DE SPELAR HÖG MUSIK ,och bär headset, men många människor går runt med headset idag, och spelar för hög musik när de går och lyssnar på musiken i headset, och  tänker inte sig för ,när de går runt med headset, som kan bli problem. Men öronen får problem när de går runt med headset, som är väldigt vanligt idag att bära headset då. MEN FOLK MÅSTE TÄNKA PÅ ATT SÄNKA LJUDET NÄR DE GÅR RUNT GENOM ATT BEHÅLLA ÖRONEN.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

Men det är mycket ungdomar som har headset ,och tänker inte  på alla gånger vad som händer med hörseln ,när de spelar för hög musik i headset  då. Men ungdomar tänker inte på att de spelar så högt musiken bara dånar i ungdomars öron, ATT DE KAN SKADA  HÖRSELN när de spelar så hög musik ,som många har till en vana att spela musik, och går runt med ett headset då.

MEN ALLT KOMMER I FRAMTIDEN NÄR NI DUNDRAR PÅ MED MUSIKEN ,och går runt med headset, allt kommer att uppdagas en dag när ni blir äldre, att ni har skadat hörseln ,som kommer från när ni var ung. Men börjar upptäcka att ni börjar få problem med hörseln när ni har blivit äldre, att hörseln är inte som när ni var ung då ,UTAN VISSA TONER KAN NI FÅ PROBLEM MED ,när ni dundrar på med musiken varje dag ,genom att öronen är så känslig för vissa toner, som ni inte tänker på när ni är ung ,att ni får problem med hörseln då genom att ni är inne i er värld ,och musikens värld där ni tänker inte på att ni skadar hörseln. 

Genom att ett headset har den förmågan att trycka in det i öronen, och tonerna kommer ännu närmare öronen då, GENOM ATT ALLA HÖRSELGÅNGAR KÄNNER AV DET ,GENOM ATT DET LIGGER ALLDELES FÖR NÄRA HÖRSELGÅNGAR, som folk inte tänker på när de går runt med headset och lyssnar på musiken då.

MEN FOLK ANVÄNDER HEADSET ATT PRATA I MOBILEN, men öronen skadas på samma sätt då ,genom att musiken kan ställa till problem för er ,som älskar att spela hög musik då, som kommer visa sig i framtiden, att ni har skadat hörseln  då ,genom att alla toner påverkas på olika sätt när ni går runt med headset.Och alla ser inte att ni skadar öronen när ni spelar för hög musik. Och det är så vanligt idag, att folk går runt med headset när de går ut och går och spelar sin musik för högt då.

Ni ska vara aktsam om öronen när ni spelar musiken ,GENOM ATT DRA NER PÅ LJUDE, då kan ni klara öronen mycket bättre då ,men folk glömmer för det mesta bort det, att vara rädd om sin hörsel ,genom att det kommer nya saker hela tiden, och folk köper nya saker då. Och folk följer med den utveckling som är nu ,och headset är på modet idag, och folk kan köpa överallt headset, men tänker inte på att ni kan skada hörseln när ni går runt med headset ,som kommer bli mycket problem för människor som gillar att gå runt med headset då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c76282b1bb42474a97f5524724bcebf8.jpgMEN MÅSTE VARA RÄDD OM HÖRSELN ,genom att hörseln ska ni vara rädd om.

Men idag tänker inte folk på att de kan skada hörseln så illa, när de går runt med headset då.UNGDOMAR KAN SPELA HÖGT OCH SKADAR HÖRSELN. 

GENOM ATT FOLK LITAR PÅ DET ,SOM KOMMER UT PÅ MARKNADEN ,och tänker inte på vad som kan hända med öronen ,att hörseln kommer få mycket problem när ni går runt med headset.

Som kan skada jättemycket ,om ni inte är vaken ,då kan ni få stora problem när ni blir gammal, men förstår inte vart det kommer ifrån. Men spela inte för hög musik ,som gör att ni får enorma problem. 

FOLK TÄNKER INTE PÅ HUR KÄNSLIG HÖRSELN ÄR MOT FÖR HÖG MUSIK DÅ.

Det bästa sättet, att använda headset. DET ÄR ATT PRATA I MOBILEN MED HEADSET,då slipper ni hålla mobilen i händerna då. Det är bra för mycket människor att bära headset när ni pratar i mobilen, men inte använda headset till att spela för hög musik, som har blivit på modet idag, men trender kommer och går idag. MEN VI VARNAR FÖR HEADSET, SOM KOMMER VISA SIG I FRAMTIDEN DÅ.

Att ni får problem med vissa toner ,som inte alla tänker på ,och många människor har även skadat hörseln, genom att spela för hög musik då. NU KAN FOLK SKADA SIG PÅ ,ATT DE BÄR HEADSET DÅ, men förr då hade ni inte headset ,och kunde ändå spela musik, som ibland var för högt då, men folk gillar att spela för hög musik ,som ni ska tänka på att ni kan skada hörseln, när ni lyssnar på för hög musik.

Idag kan folk åka runt på olika platser ,och lyssna på för hög musik, genom att det har blivit till en vana att spela för hög musik idag. Idag spelar folk på olika ställen för hög musik,men tänk på att skydda hörseln när ni åker runt på olika ställen, och lyssnar på musiken då. När de spelar för högt musik på många platser idag ,då blir folk  lidande av det ,och även barnen blir lidande av att de följer med sina föräldrar då. TÄNK PÅ BARNS HÖRSEL. DET KOMMER I FRAMTIDEN.

Och föräldrarna har inte alla gånger koll på det ,utan många barn får följa med sina föräldrar där de spelar alldeles för hög musik då. MÅNGA BARN KAN FÅ PROBLEM MED HÖRSELN ,NÄR DE BLIR ÄLDRE,genom att de var tvungna att följa med sina föräldrar på olika konserter ,som har funnits med länge, att barnen får hänga med sina föräldrar på det .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.