NI SOM ÖNSKAR TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, JAG LÄGGER TILL TEXT FRÅN 2018 -2020 FÖLJA MIG

JAG VILL VARA SÅ ÄRLIG JAG KAN OM  TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, genom att jag ser hur det ser ut för mig, som är rena helvetet i mina ögon då. Jag fick höra att han som jag bor med, och plågar mig hela tiden är en tvillingsjäl ,som jag träffar på jorden då. VI HAR EN KOPPLING JAG OCH ANDERS. Men då förstår jag Anders mer idag när jag hör det, genom att han är sjuk, när vi är inte nära varandra. Men arg på allt som stökar till för mig när Kewan dök upp den natten. Men fick bara problem när Kewan dök upp, som ingen vill byta ens.

ANDERS OCH JAG UNDER SAMMA TAK SLUTAR FÖR DET MESTA I BRÅK. Anders mår, så dåligt försöker ta sitt liv. Han åker till sitt jobb och sätter sig där. Jag måste även försöka lugna Anders. Men rädd polisen vem ska jag då ringa. Men skickar ett sms genom Facebook till Jonas. Kan du ringa polisen. Jonas ringer på en gång polisen. Polisen åker dit för att förhindra en massa saker.

Jag för längesen skulle hjälpa min dotter med jackan. Hon ringer och ber om hjälp. Men Plaza har förmågan att kasta ut folk utan jacka. Hon står och fryser utan jacka. Men vi har kallt land. Men kan kasta ut folk när är minusgrader 25, 30 mer åker folk ut. Men händer ofta att folk klagar på Plaza. Men vet på en gång när man pratar om Plaza då. MEN FICK PROBLEM FRÅN DEN TIDEN, POLISER IDAG ÄR INTE SOM FÖRR TIDEN. Men hjälper till. Men polisen långt tillbaka hjälper föräldrarna. Men nya tider misshandel idag. Polisen står för misshandel i samhället. Jag ringer aldrig en polis om hjälp. 

Men Anders satt bara och skämtar med polisen. Anders kan skämta en massa när han vill inte visa problem han har.  Anders var upp till mig, och visar en  massa rep han skulle ta när han hänger sig. Jag sa till han såklart. Det hjälper inte ens att dö ,genom att du får göra om ditt liv igen. Har man tagit sitt liv, då måste man tillbaka igen ,men göra om allt. Men Anders kom mycket upp till mig och mår så dåligt. Men hade rep med sig hela tiden. Men visar hur han skulle göra då. Jag blir trött på allt. ANDERS VILL BARA DÖ NÄR KEWAN DÖK UPP, DÅ KAN INTE VARA KVAR ENS. MEN MÅSTE LUGNA NER HAN.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birds-animated.gif

Jag såg inte det när vi bodde ihop, att vi hör ihop. Anders sa att vi hör ihop. NÄR KEWAN DÖK UPP HAR DU TVÅ TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL? JAG STÅR OCH KLIAR MIG I HUVUDET.

MEN HAR INGEN ANING MAN BRUKAR HA 1 TWIN SOUL. Men sa, vi får se vad som händer. Jag hatar allt ,och kan inte springa från Kewan. Jagar mig hela tiden kom till mig. Jag blir sjuk av han. Men jagar mig kom till mig. Kom till England. 

Det fanns ingen hejd på Kewan. Men står i badrummet ,och han skulle kolla mig. Jag blev arg på han. Du måste vara galen. Ska jag förstöra min mobil Samsung ,som tål inte vatten modellen jag har. MEN HÖLL PÅ ATT BLI GALEN PÅ ALLT NÄR HAN SATTE I GÅNG JAKTEN PÅ MIG. MEN FÖRSÖKER SÄGA TILL HAN. Men det är som att prata med en vägg. Jag får bättre svar från en vägg än Kewan. Jag har mött tjuriga människor ,men inte som han. Mamma sa till mig, att jag var så himla tjurig och gav mig aldrig. Om mamma levt, då har hon sett en man som tog rekord att vara tjurig. KEWAN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är faa16989ea12bd64f861dfc55c9064dc.jpgMEN VET MED MIG SJÄLV,ATT JAG ÄR FRUKTANSVÄRT TJURIG FÖDD MED 3 STENBOCK PÅ RAKEN. SOLEN, MÅNEN OCH MERKURIUS. Det säger allt. Men mamma kunde vara galen på mig. Men har sett att jag måste vara tjurig ,annars kommer man ingen vart i livet. Men hjälper mig att kämpa det jag tror på.

Men klättrar som stenbocken gör. Men månen gillar jag inte ens ,men får leva med. Men folk kan reta sig på mig, när jag är så seg att sätta igång. Jag måste gå igenom den och den och den ,men så jobbig kan jag vara. MEN MÅNEN I STENBOCKEN, DÅ HAR JAG DET EXTRA JOBBIGT. Ta beslut när andra gör det enkelt. Men Birgitta född med stenbocken i månen ,då får jag problem. Kan gräva ner mig ,så jag blir så less på mig själv. MEN ÄR BRA ATT ACCEPTERA SIG SJÄLV DEN MAN ÄR. Jag måste göra det ,genom att jag måste bygga mitt slott i lugn och ro. 

Men folk kan reta sig på mig, genom att jag tar så lång tid att ändra om saker ,som för dem på en kafferast. Men inte för mig ,jag måste kontrollera människor, genom att stenbocken är full med kontroll på allt. Men ingen lurar mig ens. JAG MÅSTE GÅ MIN EGEN VÄG, GENOM ATT KÄNNA MIG TRYGG I LIVET.

MEN HAR MERKURIUS I STENBOCKEN, DÅ FICK JAG ÄNTLIGEN LÄRA KÄNNA MIG SJÄLV. DET VAR INTE FEL PÅ MIG ,ATT JAG MÅSTE LÄSA FLERA GÅNGER INNAN JAG TAR IN. MEN SEN SITTER DET. Men seg och tar tid att lära mig saker. Men måste göra om och göra om, men sen sitter det. Jag såg när jag lärde mig bokföring eller andra saker ,att jag tog tid på mig. Men står att jag måste läsa om igen och igen, men sen sitter det som sten. Men lär mig och tar tid.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 682926.jpg

MEN FÖRSTÅR MIG SJÄLV NÄR JAG FICK URDÅLIG LÄRARE. Såg när mina barn fick en lärare, som kan inte lära ut då. Men mamma fick lära barnen ,när det var lärarens jobb att göra det. Jag fick sitta med mina barn när läraren inte gjorde rätt då. Men fick sitta hemma och ta ledigt ,så de kan lära sig, som är lärarens arbete att sitta med mina barn. Men jag älskar att lära mina barn sitta med barnen.

Men blir fel att mamma ska hjälpa till, men även grannen frågade om jag kunde hjälpa hennes dotter, när hon höll på att lära sig läsa då. Jag satt med Nathalie ,och lär sig på en gång när sitter med henne. När jullovet var slut ,då läser Nathalie. Men fick sitta med henne ,som älskar den biten. Nathalie kommer tillbaka efter jul, och folk fattar inte vad som hänt. Nathalie går klass 1. MEN LÄR SIG LÄSA UNDER JULLOVET.          

Jag måste läsa igen och igen, men sen satt det som sten. MEN FÖDD PRAKTISKT OCH JAG LÄR MIG SJÄLV. Men ser idag ,att det sitter det jag lär mig. Men även när jag sitter med datorn, men folk skulle kalla mig för datanörd, genom att jag sitter bara med datorn. Men lär program ,men tar tid att lära in. Men sen sitter det. Jag gillar att göra en massa på datorn. Men PH ADOBE PHOTOSHOP, men lärt mig en massa, men tar tid ,och får göra om då. Men lär mig, men sitter såklart. Jag kan läsa lite grann ,men sen testar jag mig fram, som är bäst för mig. MEN FÖRSTÅR MIG SJÄLV MERKURIUS I STENBOCKEN TAR LITE TID PÅ SIG. MEN DET SITTER DÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2ef30e18849fc373e13db2656a5efd13.jpgJAG OCH ANDERS HAR KRIG I FAMILJEN, HAN ÄR FÖDD VÄDUR OCH JAG STENBOCK. MEN BARA KRIG I FAMILJEN, MEN LÄST PÅ EN DEL STÄLLEN ATT STENBOCK OCH VÄDUR GÅR INTE IHOP. Men 27 år vi gjort det bra. Men sett Linns vänner bråkar hela tiden, men säger till Linn, att de var vädur och stenbock, genom att Linn gick hem ,och var trött på sina kompisar. Men bråkar hela tiden ,och mammorna var trött på dem.

IDAG FICK SVAR VÄN JAG LÄRDE KÄNNA Men minns så många minnen från den tiden. Jag bodde hos farmor och farfar. Men träffade en kompis ,som hälsar på sin mormor. Hon sprang hem  när vi hamnar i konflikter bråk. Men vi hamnade ofta i bråk på den tiden. Men hon var Vädur och jag Stenbock. Jag minns tiden med henne.

JAG HAR SETT FOLK KAN BLI LURAD PÅ FOLK ,OCH TROR ATT DE ÄR VATTUMAN , SOM ÄR LUGNET BLAND MÅNGA DÅ. Men är född vattuman ,men har väduren i månen. Men drar igång med bråk, genom att har väduren i månen. Men händer att små barn kan sätta igång bråk ,när har månen i väduren. Men kan dra igång bråk när de får upp känslor. Men född stenbock ,lugnet själv. Men har väduren i månen.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 91r6tgblgil._ac_sy679_.jpg

Men folk kan även se konstig vädur ,som är lung. MEN FICK SVARET.

Men varför är han eller hon så lugn???? HAR STENBOCKEN I MÅNEN MEN FÖDD VÄDUR. Folk tänker inte på det ,att månen kan visa sitt humör, och visa hur vi är när känslor kommer upp.

Men födde en söt liten tös eller kille till världen. Men såg problem, men kan även hjälpa folk VARFÖR DE GÖR SÅ. VÄDUREN AGERA MED BRÅK OCH KONFLIKTER ,NÄR MÅR INTE BRA. 

MEN LINN ÄR FÖDD VATTUMAN OCH NATHALIE ,MEN OLIKA FAST BÅDA FÖDD VATTUMAN. Men det som skiljer sig är att Nathalie har vattuman i månen.

Linn har skytten i månen. Men ser på en gång när Linn sätter igång. Men Nathalie är född vattuman i solen men månen i vattumannen. Men två vattuman vi tror är lika som bär, genom att ni är vattuman båda två. MEN INGEN TÄNKER PÅ MÅNEN, VART HAR NATHALIE MÅNEN, VART HAR LINN OCH NATHALIE MÅNEN. Men är olika när känslor kommer upp, genom att Linn kan dra från allt ,genom att skytten sätter sätter igång henne.

Men Nathalie får problem när vattumannen rör runt i månen. Hon har vattuman i månen och är vattuman. Men kan låsa folk ute ,när hon mår inte bra ,tills hon lär sig att ändra om. HON ÄR JOBBIG ATT NÅ DÅ. 

LINN HAR VATTUMAN OCH SKYTTEN I MÅNEN.  Solen i vattumannen och månen i skytten. Men Linn är jättejobbig när hon drar igång. Hon kan dra iväg ,som skytten gör då. Jag kollar på Kewan vad han har för måne, men sett att månen styr mycket när vi mår dåligt. Men lycklig att Kewan har inte skytten i månen. Jag har inte varit lycklig då. KEWAN HAR JUNGFRUN. GENOM ATT JAG VET HUR LINN ÄR. 

ANDERS ÄR HOPPLÖS HAN BLIR ARG NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER OCH VILL HA LUGNT RUNT MIG. ANDERS HAR VÄDUR I SOLEN OCH TVILLINGEN I MÅNEN. HAN PRATAR OCH VÄNDER TILL SIN FÖRDEL. 

 När jag  sitter och skriver, och måste ha tyst då. Han vill inte hjälpa till med det minsta då. Jag blev tvungen att flytta till hans pappa. DET BLIR BRÅK OCH BRÅK HELA TIDEN. VI GÅR INTE IHOP. Han kan sitta och skratta med folk. Men folk ser inte Anders ens, genom att han vänder kappan efter vinden. Men är känd för att prata och prata hela tiden. Men hemma kan han vara tyst. Men kan blåsa upp och bli arg på mig, genom att född vädur och tvillingen har även humör. 

men kewan sitter på superlim. när ska han lämna england?????????

KEWAN ÄR LEJON I SOLEN ,MEN HAR JUNGFRU I MÅNEN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är leo_by_xrls-d625q4b.jpg

MEN KEWAN ÄR JOBBIG NU, genom att han är inte så kul, som jag hade trott ,men kan inte gå vidare överhuvudtaget då, genom att GUD har öppnat mig, och jag blev sjuk av min tvillingsjäl som bor i England ,genom att han slutade att prata med mig då. MEN KEWAN ÄR FÖDD LEJON, MEN HAR MÅNEN I JUNGFRUN MÅSTE VARA BRA FÖR MIG, SOM ÄLSKAR RENLIGHET. Men mamma hade månen i jungfrun, men städar hela tiden. Men var så himla noga på allt.

Men det kan bli perfekt ,som söker en perfekt man som städar och hjälper mig med hemmet utan bråk såklart. Jag har levt med Ömer, som lyfte inte ett finger fick slita ut mig på honom. Men har hittat en jungfru ,som såg han hade en röd vacker liten dammsugare ,som stod i hans rum. Men goda tecken, att han städar. Men även älskar att gå till tvättstugan, som för det mesta fick göra själv. Han var så himla stolt ,han hade tvättat kläder. Jag sa, det är skönt att få rent runt sig då. Men har slitit ut mig på män. Jag önskar bara män som hjälper mig nu. MEN ÖNSKAR HITTA EN LUGN MAN, SOM VISAR RESPEKT, MEN HJÄLPER MIG I HEMMET SÅKLART.

De säger att han mådde dåligt då, men kunde inte prata med mig ,för att rädda mitt eget hem, GENOM ATT JAG BLEV MER OCH MER  SJUK AV HANS FRÅNVARO DÅ, som har skadat mig så mycket, och nu kommer han och går hela tiden. Jag blir sur när han gör så. Men ingen hit man letar efter en perfekt man. Men finns inte på jorden ens.

Kewan har koppling till Lejon ,som har inte så stor erfarenhet att leva med. Jag har sett vänner och barn är född i lejonet. Men har inte levt med ett lejon. Jag är stenbock, men intressant att se. SPÄNNANDE ATT SE NÄR VI SKA LEVA IHOP.

Jag vet att han är en tvillingsjäl GENOM ATT LADY NADA SA ATT HAN VAR EN TVILLINGSJÄL när jag frågade vem han var ,och hon sa att han är en tvillingsjäl då, men jag hade aldrig kunnat drömma om, att förlora mitt hem på grund av att jag blev sjuk av hans frånvaro, KAN INTE EXISTERA ALLS när han håller sig borta utan blir sjuk inombords, och kan inte existera som är bland det jobbigaste att känna då.

Jag har aldrig varit med om det förut. JAG KAN EXISTERA OCH JOBBA, MEN SUR OCH ARG PÅ ALLT ,OCH BESVIKEN PÅ ALLT GENOM ATT SITTER OCH VÄNTAR PÅ EN KILLE ,SOM SITTER PÅ SUPERLIM ÄR INTE KUL ENS. BYT MED MIG, SÅ FÖRSTÅR NI. JAG VILL GÅ VIDARE.  Jag är så ,men kan bli less att vänta på männen. Men kollar så när jag levde med Anders ,satt och letar pratar med män. Men Kewan ringer en gång, då höll jag på att flytta till Algeriet.

Männen bjuder ut mig, bo hos mig. Han visar havet och sand och solen. Men vilket härligt land sol och bad och sandstränder. ARABER KAN VARA MYSIG. Men måste ha lite pengar med mig. Men en kille har sagt ,att föräldrar hjälper sin söte son. Han är kär i mig. Men jag är lite rädd att dra utan pengar. Måste även spara pengar, innan man åker då. De säger att de bjuder på resan och allt, så  är jag rädd. Jag vill jobba med mitt såklart. Men killarna är kul. MEN ÄLSKAR DET JAG JOBBAR MED.

EN KILLE KALLAR MIG FÖR EN ÄNGEL, VAR SÅ LJUS ENERGI ,NÄR HAN PRATAR MED MIG. MEN ÄVEN BERÄTTAT OM HEALING ,OCH ÄRKEÄNGLAR ATT JAG ÄR SNÄLL OCH LJUS. Jag vill inte skada folk. 

MÅNGA SER ATT JAG GÖR GÅTT ,OCH HJÄLPER FOLK NÄR DE BOR I ANDRA LÄNDER. Jag tar fram lister hur de ska klara av allt när vi fick coronavirus. Jag skriver till dem hur de ska leva då. Men hjälper du alla säger folk. JAG SITTER OCH RÄTTAR TEXT SÅ DET KOMMER MED 2020, MEN SKRIVER SOM JAG UPPLEVER NU. 

Men, då kan Kewan höra av sig och förstöra för mig. JAG TAPPAR TÅLAMODET NÄR KEWAN GÖR SOM HAN GÖR. JAG BLIR SUR OCH PRATAR MED ANDRA MÄN. JAG LEVER I EN VÄRLD MED MÄN. Men får leva på det ,genom att jag har inte haft såhär när man var ung. Men hade inte Facebook på den tiden. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är faa16989ea12bd64f861dfc55c9064dc.jpgMen minns min farmor kom från andevärlden och sa till mig, ”Kewan är så gruvensam att ta sig till mig.” JAG MINNS MYCKET NÄR JAG BODDE HOS FARMOR OCH FARFAR. 

NÄR VI REDER UPP SAKER OCH TING, DÅ HITTAR JAG MIN BARNDOM. Men bodde hos farmor och farfar. Men lärde känna en tjej, som bodde nära min farmor och farfar. Hus mellan oss. Hon hälsar på sin mormor ,men bodde i Östersund. Men vi blev goda vänner vi två. Men vi hittar varandra vi två. Jag bodde ensam ,men fanns lite kompisar längre bort.  Men nära till henne, och jag glad att hitta kompisar att leka med. 

Men vi blev goda vänner vi två. Men vi höll inte sams hela tiden. Vi leker ihop ,men har kul ihop ett tag sen brakar det. Men blir världens ovänner då. När hon kommer ,då blev jag så himla glad att hon kommer till mig. Men springer mellan gårdarna. Men har kul hela tiden ,tills det brakar mellan oss. Men hon springer hem till sin mormor. Jag är hemma hos min farmor och farfar. Men sen kommer hon tillbaka vi är vänner igen. Men går ett tag sen brakar det igen. VI HÖLL PÅ SÅ GENOM ATT VÄDUR OCH STENBOCK GÅR INTE IHOP.

Men vi höll på så. Men vi växer upp ,jag sover hos henne. Jag tog bussen till Östersund. Men ut och festa och bråkar med varandra. Men minns midsommar ,hur den såg ut. Vi bråkar hela tiden. Vi tältar ihop ,men bråkar om allt. Men köpt med oss mat köttbullar, som vi skulle äta när vi blev hungrig. Vi hade satt upp tält och skulle ha kul med varandra då. Men efter ett tag då gick det inte längre. Vi bråkar och sur på varandra. Jag gick till annat folk och hon till annat folk. Men sen blev vi vänner igen. MEN DET SLOG ALDRIG FEL VI BRÅKAR MED VARANDRA ,GENOM ATT HON FÖDD VÄDUR OCH JAG STENBOCK. MEN SER ANDRA MED SAMMA PROBLEM. Men kan inte leka ihop eller vara ihop par som oss. Vädur och stenbock. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 29balance.gif

JAG HAR EN DOTTER TILL YASMINE FÖDD I VÅGEN MEN HAR VATTUMANNEN I MÅNEN.

Men vågen kan ha enorma problem när hon ska välja saker och ting. Men ser månen i vattumannen hjälper inte så bra ,genom att vattumannen låser ute folk när de mår dåligt. Men kolla på Nathalie, som har solen i vattumannen och månen i vattumannen. Men Yasmine har det jobbigt, och måste vara själv när hon gör sitt val. Men ser även Nathalie gör samma sak måste vara ensam när hon är inne i problem. Men Yasmine kan vela mellan männen eller arbete. Hon är känslig och kan må dåligt ,när det är inte som det ska vara då. Men även sett när skolan och studier ,så det blir bra. Jag har sagt att hon kan gå i skogen ,och meditera ,så hon inte hamnar fel skola. Men måste hålla avstånd från folk ,så hon tar rätt skola. YASMINE GÖR SOM JAG HAR SAGT, MEN DÄRFÖR LYCKAS HON. HON LYCKAS BRA MED FAMILJ OCH BARN. 

MEN SAGT TILL ANDRA BARNEN ,MEN ÄVEN EMILIA MITT BARNBARN, KOLLAR JAG INNAN HON VALDE SKOLAN. Men lyssnar ,men måste ändra om saker. Men fastnar ,men sagt flera gånger till dem. Men vet att de måste ändra om då. Jag vill att de väljer rätt skola, men även ekonomin hänger ihop.

JAG TITTAR PÅ ALLT IDAG. MEN VILKEN KUL LIV JAG FICK. MEN BARA EN MASSA TOK SOM ÄR INTE VAN DET. BIRGITTA SER FOLK ,MEN SER MYCKET MER JAG SER ,SOM SYND ÄR. MEN FOLK TAR TID PÅ SIG ATT ÄNDRA OM SAKER OCH TING.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71jsxuqqkll._sl1001_-2.jpgMEN SER SÅ MYCKET FEL IDAG ,SOM LANDET HÅLLER PÅ ATT STÖKA TILL FÖR FOLK ,OM INGEN GÖR EN ÄNDRING SNART. SVENSKA FOLKET ÄR INTE SOM DEM JAG PRATAR MED SOM SYND ÄR.

Jag har känt att det har MYCKET ENKLARE OM HAN INTE VAR EN TVILLINGSJÄL DÅ. Jag kan gå vidare även om jag mått dåligt ett tag då. Jag har kunnat leva och hitta en ny man då. Nu har jag har fullt upp med killarna på Facebook ,som jag kan välja av dem, genom att jag gillar deras utseende och kul att prata med då. Jag måste få ha lite kul nu. Men har alltid varit en sökare efter killar, när jag har knas i förhållande. Men gör inte så mycket åt, men kan prata och liva upp Birgitta en stund. Men måste hålla sig vaken och har kul ,men har en gräns att inte gå för långt med allt tok. Men prata och har kul då. MEN LEVER I EN HÄRLIG TID.

Men jag träffade på en kille jag berättade om ,som jag kände så mycket för ,han bjöd mig till hans hemland, och kunde bo hos honom när han hörde hur jag mådde då, men han var så kul att prata med ,och gav mig så mycket attention. Folk från andra länder de kan göra så. Men svenska folket kan inte göra som han gör. Han blev brydd när han säger till mig, du kan bo hos barnen?? KUL KILLE VI LEVER I SVERIGE ,HAN HAR HUMOR. JAG VET HUR SVENSKARNA ÄR. Jag sa, vi är lite hårt folk. Men flytta från Anders och bo där eller där. Men han är inte svensk, men förstår inte hur vi är då.

SVERIGE ÄR URDÅLIG ATT HJÄLPA FÖRÄLDRARNA. Men kan hitta andra vägar. Men mamma fick bo hos mig när hon ville. Men mamma var sån. Men har döttrar ,som är inte normalt när jag ser andra länder gör. Men pappa till mina andra barn, han hjälper till när de har kris. Men kan bo hemma, men han kommer från Turkiet. Men ser på annat sätt föräldrar för dem är viktigt. 

Men levde med Ömer, då kunde man göra som han sa till mig. Men nu lever med svenska folket ,då får man mest fixa själv. När man är mamma ,då ska jag fixa till dem. Men för han blev det konstigt. JAG FÖRSTÅR ATT HAN BLEV FÖRVÅNAD NÄR JAG SA SÅ, GENOM ATT JAG ÄR MAMMA. När mamma levde ,då kunde hon bo en stund hos mig. Hon hjälpte mig med barnen. Men även när jag bodde i Göteborg, så tog hon tåget ,och kunde bo hos mig och Nathalie och hennes pappa. Men vi bodde trångt men älskar den tiden. Jag ser tillbaka på den tiden har bra kultur att rädda varandra. Men här kan man hamna vart som helst. Men hos dem hjälper till ,när mår dåligt skiljer sig. Men här bara problem när folk vill ha hjälp. 

Jag kände han var annorlunda då, men vi började prata men jag har inte pengar att åka iväg ,men skyller på mitt arbete då, men vi började känna mer och mer känslor för varandra,  men jag förstod att vi kommer få problem vi två ,genom att min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,han varnade mig, att prata mer, genom att jag kommer stöka till för honom då ,och jag kan inte välja honom säger han. Och han vill att jag håller mig lugn, men jag måste ha stökat till lite

Jag frågade om han gillade Sverige? NEJ säger han hade inte tänkt på det överhuvudtaget då, han gilla mig sa han. Men han måste börja tänka på att åka till Sverige ,som hade inte tänkt sig. Jag sa, jag förstår att du gillar ditt land, som bor så fint vid havet solen ,och kan bada när han vill då. Men vi började ändå prata mer genom att jag tänker inte på det när killar är kul att prata med då. JAG GILLADE HANS SÄTT GJORDE ALLT OCH GAV SÅ MYCKET ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET ,så jag växte enormt med honom.

Jag ser att svenska folket är dålig på att ge attention, men killarna från andra länder ger attention hela tiden, och är kul att prata med då. Han bodde lite långt bort för mig, eller så har vi kunnat fixa det, men han var lite äldre än min tvillingsjäl då, genom att jag faller för yngre killarna, som aldrig såg åt förut då. HAN HAR HJÄRTA AV GULD Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-birgitta-andlig-inspiration.png

Men min tvillingsjäl måste känt att han håller på att mista mig, genom att han ringer i samma veva, som han och jag nyss hade pratat klart då, men han försvann och han varnade för det. Jag kände samma från honom kärlek då ,men stängde av mig och jag blev sur, GENOM ATT HAN VAR SÅ POSITIV, och hade mycket lika tankar som oss svenskar då. Jag blev inte sjuk av honom när han inte ville prata med mig längre .Han var tvungen att lämna mig på grund av vår situation jag sitter i. Jag kunde inte resa till honom då, han bor långt bort ,men fick bo hos honom MEN ÄR INTE SVENSKA MEN HJÄLPER VARANDRA DÅ ,genom att han hade hus bil ,som han berättade för mig, och frågade vad hans föräldrar skulle tycka om det, men det var hans ensak och hade inte med honom att göra då.

Jag ser skillnad på tvillingsjälar och vanliga killarna jag blev inte sjuk då och känner döden inombords då. Jag förlorade mitt hem på grund av att min tvillingsjäl ville inte prata med mig då, genom att jag hade för lite stöttning runt mig då ,genom att folk såg att jag blev sjuk, men kunde inte förstå det ,MEN JAG VET VART DET KOMMER FRÅN MIN TVILLINGSJÄL ,SOM JAG ÄR HUNDRA PROCENT SÄKER PÅ DÅ.

JAG TÄNKER PÅ KILLEN JAG TRÄFFADE PÅ ,att jag har kunnat behålla mitt liv och inte bli dödssjuk som jag blev nu, men hade jag mött på honom eller en annan man ,så har jag mått dåligt en tid och kunnat gå vidare då, genom att jag kan fortsätta och träffa nya killar då, men han måste ha känt av att jag hade bekymmer en del dagar vi pratade då ,genom att jag blev tyst ibland när han sa till mig, nu får du prata ,men vissa dagar blev problem genom att jag har skilsmässan från min tvillingsjäl och folk kan uppleva det jobbigt när de märker att jag blir tyst och kan inte uttrycka mig som är vanligt när man pratar om det ena än det andra ,men jag blev tyst men vissa dagar fungerade ingenting märkte att jag var knepig att prata med då. Vi sade båda två vi får se vart det leder då. Han sa att jag måste lära känna honom så jag blir trygg med honom då.

Jag kände jag måste skriva om tvillingsjälar twin soul som folk älskar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4604213_13518.gif♥♥♥ Genom att folk vet inte vad ♥♥♥twin soul♥♥♥ tvillingsjälar är. ♥♥♥Men finns så mycket lögner ♥idag.♥

JAG SKA MÖTA MIN TVILLINGSJÄL TWIN SOUL. Vi har en egen tvillingsjäl att möta på. Eller vi måste gå sista runda innan vi träffar på vår tvillingsjäl, då har vi gjort allt på jorden. Men det finns så mycket historier idag om twin soul tvillingsjälar. Folk kan skoja att du är min tvillingsjäl ,eller andra saker, men vet inte vad en tvillingsjäl är. Men folk kan möta kärlek i livet men är han min twin soul tvillingsjäl ,genom att vi har ett namn tvillingsjäl twin soul, vart kommer det ifrån. 

MEN HADE DEN TRON ATT MÖTA EN TVILLINGSJÄL.MEN SEN SÅG JAG INTE SOM FOLK SKRIKER OM TWIN SOUL. Vi hade lite kul jag och en kompis om twin soul tvillingsjälar. Vi hade humor om tvillingsjälar. Men döpte om dem till andra namn. MEN GREAT MASTER LADY NADA SÄGER TILL MIG, DU HAR MÖTT DIN TVILLINGSJÄL. Men måste skriva till henne, som hade kul med. Jag ser humor i allt.

Jag har kontroll, men börjar leta och läser om twin soul hela dagen tvillingsjälar. Jag läste på så många sidor om tvillingsjälar. Men internet var full med twin soul. USA skriver bara om twin soul, så jag kollar på det. Men även en sida på internet, som är en sekt som skriver om tvillingsjälar, då var det sista rundan Birgitta gick. Men trodde det, men även Kewan vad har han gjort för runda ,som är så ung? Jag kan förstå ,genom att jag har utvecklats mycket saker och lever med den världen. Men vad har han gjort???? Men går sista rundan, när vi möts att männen föds ensam. MEN USA ELLER ANDRA SKRIVER BARA OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR. 

MEN MÖTA PÅ ÄKTA VARA, EN ÄKTA TWIN SOUL ,TVILLINGSJÄL ,ÄR INTE SÅ KUL SOM NI TROR. JAG FÖLJER ALLT.

MEN SJÄLSFRENDE ,ÄR MYCKET BÄTTRE ATT MÖTA MÅR BRA DÅ. MEN TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR BARA PROBLEM MED SJUK STÖKAR TILL ALLT när vi lever såhär då. Jag hade inte drömt om det när jag träffade honom då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpgGUD hade börjat med Kurdistan, men han lovar folk ,som suktar efter twin soul tvillingsjälar läs sanningen ,så ni förstår allt lidande vi får gå igenom. GUD FÖRSTÅR INTE VARFÖR FOLK LÄNGTAR EFTER SÅ MÖRK ENERGI ,SOM KAN ALLT OM BIG PROTECTION PROTECTION får rätta namnet från han. VART HAN BOR BIG HEAVEN. Men lever på en planet. Men kallas så där folk bor. Men han lämnar ut sanningen för första gången nu. FLERA PLANTER MEN HANS KALLAS FÖR BIG HEAVEN. Men folk kan följa oss.

MEN GUD HAR JOBBAT I MÅNGA LÄNDER, som ingen kan se vem hon är eller han är. Men nu kan se allt följer oss. Vi föds, men stänger av oss. Men när vi är klar, då tittar han på ladets resultat. Men Sverige var problemland för första gången dyker upp. Han har problem med allt när han dyker upp, och kollar mig och Anders. Men Sverige är problemland när han ser oss. Men krigare första landet dyker han på.

Men fick problem, men måste rensa oss från krigaren. Men ingen vill möta det, jag kan lova att ingen önskar leva som oss. Men därför får höra sanningen från GUD, så ni förstår är inget kul land att jobba med. Men lämnar ut. MEN HAN HAR GREAT MASTER LADY NADA OCH MIG, OCH LINN kvinnorna ,som får skitjobb, som beror på landet vi föds i. MÄNNEN KEWAN OCH NIKLAS. MEN ÄVEN ANDERS HÖR TILL DET. Men Sverige vill inte Lady Nada ens födas i ,så illa är landet. Men Birgitta får sitta och lida och är arg då.

MEN HAR TVÅ PROTECTION SOM STÖKAR TILL MITT LIV. Men ser får skitliv, men inte alla liv ,men vi har mycket hemska liv. Men sitter med två PROTECTION OCH JAG BIG PROTECTION. Men nu fick jag problem med allt, när tror att ska resa till England. Men ingen hit måste vänta in, men får kriga med Anders, som är ingen hitt ens. Men vi ska rensa av oss som det heter då. 

Kvinnor kan födas ensam. Men männen följer med oss, han måste ge energi från männen och kvinnorna när han startar igång länderna. KÄRLEK SOM LÄNDERNA FÅR. LJUS ENERGI FRÅN GUD. När får energi då drar landet igång. Kan bli krig konflikter genom att hjälpa varandra länder som har det dåligt. 

Men mörkt land har han börjat med, men han måste hjälpa folk som bor Kurdistan. Men landet är så mörkt ,men han har hittat och sett framtiden ,internet kan han jobba med länder, som har problem med. Men folk ska följa med oss se sanningen. GUD vill inte visa Kurdistan, genom att allt kan bli fel då. HAN BÖRJAR MED LÄNDER OCH JAG BLEV LIDANDE AV DET. Anders och jag fick enorma problem då. 

MEN FOLK SER FEL ,men vi är twin soul ,men även Sverige twin soul tvillingsjälar. Men går med landet vi slutar som krigare, men Sverige är problem land. Anders och jag som synar av landet. Men hört från ärkeänglar Great master första gången möter på krigare. Men vad har Sverige för problem, som inte andra länder har ??? Men vi slutar som krigare när Kewan dök upp. Men måste gå över till han ,som har dålig ekonomi. Men jag fick problem ekonomi när Kewan dök upp.

 GUD MÅSTE RÄDDA MIG ,MEN FICK GÅ IGENOMM MYCKET TESTER MED HAN. MEN VAR INTE SÅ KUL, när han såg min krigare och plus Kewan lämnar Facebook. Men får lida av allt, men älskar ni twin soul, tvillingsjälar???? Men ingen vill byta med mig.

Men två länder har han satt igång. Men fick höra andra länder har han satt igång. Men har chansen när Facebook dök upp. Men männen kan födas ,men kvinnorna kan inte födas i mörka kulturer genom att farligt att leva där. Men männen kan födas där. Men måste möta mig som lever i Sverige. Men internet är säkert att använda sig av. MEN SÄGER JA TILL MÅNGA LÄNDER IDAG. Men muslimska länder svämmar över idag. Men han går in i en del länder idag, genom att hjälpa folk ,då tar han chansen genom mig och den ,som jag säger JA till. 

Jag har sett på nära håll, då vill folk byta ut männen på en gång ,när jag ser min förra man tillhörande tvillingsjälar ,som jag blev chockad av då, genom att jag hade mött på min tvillingsjäl, och ser min förra man har ett knepigt mönster ,han kom och titta till mig då , som jag känner igen från de andra paret GENOM ATT JAG HAR FULL KOLL PÅ PÅ DEM HUR PAREN FUNGERAR.

JAG KAN BARA SE FRÅN ANDRA PARET ,VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL NÄR DET GÄLLER TVILLINGSJÄLAR DÅ, men även att han ville dö hela tiden, när han kom upp till mig ,och berättade då, men kopplade inte ihop honom med mig, genom att jag avskyr hans sätt ,och vill inte se att GUD plötsligt kallar honom för PROTECTION, som min hjärna gick i varv då ,genom att jag har inte sett, han är tvillingsjäl ,det är något sött och sockersött kärlek ,som folk berättar om på internet ,eller böckerna, så söta saker om att möta på sin livs kärlek tvillingsjäl. FOLK SIKTAR IN SIG PÅ DET , att de är något speciellt med tvillingsjälar, som jag har svårt att se nu.

Men jag säger till PROTECTION att det måste vara fel då ,genom att GUD kallar dem för BIG PROTECTION OCH PROTECTION ,OCH INTE TVILLINGSJÄLAR DÅ, men han säger att det är rätt. LADY NADA berättade ,att folk kallar BIG PROTECTION, PROTECTION för tvillingsjälar då ,han intygar det för mig då.

Jag trodde, att det måste vara fel, för något sockersött, som folk berättade om i böckerna, att folk ska möta på sin tvillingsjäl då, men vart har de fått det ifrån ,GENOM ATT FOLK HAR SKRIVIT FEL OM KILLARNA, att killarna föds själv till jorden då, som PROTECTION blir så sur ,när jag retar honom ,för att ta en sväng på jorden utan mig då, eller måste killarna födas själv, genom att kvinnorna får födas själv utan sin tvillingsjäl.

KVINNOR KAN FÖDAS SJÄLV. Jag gillar att retas för kvinnorna får födas själv, men de får sitta hemma tills de ska följa med mig då. Det samma med andra tvillingsjäl paret, hon har varit själv på jorden ,men inte han. Men de föds även tillsammans då, och har haft mycket liv ihop då.

Jag skriver att killarna ska födas själv, då känner jag i min kropp hur han reagerade på. Han säger att han kan inte ha en annan kvinna han vill bara ha mig, GENOM ATT VI HÖR IHOP, och killarna kan inte födas själv på jorden, men de föds tillsammans med mig då, men har sett mycket av det nu.

Jag vet att Lady Nada sa för ett tag sedan att HON VILLE INTE BYTA MED MIG ,som jorden ser ut idag, men killarna går och visar hur det är, och jag vill leva ett normalt och underbart liv då ,men som verkar vara omöjligt när jag lever så här illa då.

Pin by Deanna Gilroy on Faeries/Angels/Mythological/Ghosts/Spirits | Fairy  pictures, Beautiful fairies, Fairy artVI KAN MÖTA ÄKTA KÄRLEK ,SOM VI KÄNNER OSS EXTRA KOPPLAT TILL FOLK, KALLAR, DEM SJÄLSFRENDE, SOM ÄR BÄTTRE ,ÄN TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR genom att twin soul tvillingsjälar ,visar hur det är när de föds i landet ,då börjar de gå och visar hur landet ser ut. Men bättre att önska andra män, genom att slippa problem med killarna. Men äkta kärlek är härligt att möta på, men ser inte vem de är genom att ingen ser om det är en tvillingsjäl eller en, själsfrände, som ni älskar så mycket, och vill leva livet ihop.

Men ingen kan se oss ,än nu ,vem som är vem när vi är i Sverige. Vi har internet och jag sitter och skvallrar hela tiden, genom att visa sanningen. Men GUD, då ska man vara tyst. Men jag är inte tyst utan arg och sur på allt. MEN SER INTE DET FOLK SKRIVER OM. Jag har tänkt om de blandar ihop BIG PROTECTION, som är något annat twin soul tvillingsjälar. Jag tänker vart allt kommer ifrån. Tvillingsjälar vem hittar på namnet??? Jag ser det stämmer så himla dåligt med mig. 

August | 2013 |Men är så arg på allt ,och speciellt folk som pratar om tvillingsjälar och twin soul ,att de är som andra killarna då ,genom att de startar igång sin runda med mig ,och vad händer efter vägen då.

Folk kan ha problem med saker och ting, OCH JORDEN HAR MYCKET MÖRKER SA LADY NADA ,förstod att jag var så sur på allt då, men hemma är det perfekt brukar Lady Nada bedyra för mig ,genom att hon lever själv med en tvillingsjäl, men nu är vi på jorden och GUD sa för ett tag sedan, att nu var det så mycket problem ,så även Lady Nada måste födas om vi inte får ordning på jorden då.

Men han förtydliga det för mig då. Hon lever och är inte gjort av energi som folk pratar om. Men folk har fått för sig om uppstigna mästarna ,som är mycket lögner vi sett. Men Lady Nada är bara energi ,och flyter runt. Men så mycket påhitt så det blir över.  Jag kan mycket om henne. MEN FOLK KAN BE TILL LADY NADA ,MEN HON KOMMER INTE TILL DEM PÅ RIKTIGT, UTAN ENERGIN KOMMER TILL DEM. Folk kan hitta på allt då. Men har skrivit så mycket om Lady Nada. Men hittar så mycket sidor om henne.

Men hittar på mycket om henne ,genom att folk kopplar sig till en energi. Men hur mår folk som kopplar sig till en energi??? Lady Nada är en hög mästare, som bor hos GUD. Folk känner kärlek från henne. Men jag känner att Lady Nada är busig och tokig, genom att hon kan skoja med mig. Hon kan göra mig galen, när man träffar Lady Nada på riktigt. Jag kunde hitta Lady Nada i min säng, men tog en sjal över sitt huvud. Men kunde se lite av hennes hår. Men satt och gjorde mig galen, genom att hon kan bli för intensiv mot mig. Men sett Lady Nada riktiga hår. Men har inte ljust hår ,men måste visa så ,genom att folk ska känna igen henne.  Men har ett annat hår när hon är inte på jorden. Awakening and Moving into 5th-Dimensional Reality | Joan and John Walker

MED SAMMA MED GREAT MASTER KUTHUMI får visa sitt ansikte när han var på jorden. Men han vill byta ut sitt ansikte ,men måste visa som han såg ut. Men tycker synd om han, genom att han får inte välja då. Men han lever ,han satt ihop med Lady Nada och väntar på allt. Han kan skoja om en del saker då.

Han är inte gjord av energi utan får be till en energi ,som folk ber till idag. Han ska göra allt som är fel. Han kan inte det ,som folk tror på då. FOLK BER TILL EN ENERGI NÄR DE BER TILL KUTHUMI. HAN KOMMER INTE TILL ER. Om ni räknar ut det själv, så kan många be till Kuthumi. Och andra har börja be till Kuthumi.

MEN ENERGIN KAN KOMMA TILL ER, som Lady Nada då utan energin får ni prata med. Men kan bli hur som helst när de ber till energin. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-och-c3a4rkec3a4glarna-hope-och-anael-birgitta-andlig-inspiration.pngJAG SER DET SJÄLV ATT DET ÄR ANNORLUNDA NÄR ÄRKEÄNGELN HOPE ÄR HOS MIG OCH LADY NADA, KUTHUMI ELLER ANDRA MÄSTARNA ELLER ANDRA ÄRKEÄNGLARNA. Jag vill fråga ärkeängeln Hope om det. När Hope var hos mig i lägenheten, var som en vän. Men även när hon kommer efter en lägre tid ,och bara dyker upp, men ser Hopes långa vackra hår ,och hon har så vackra lockar ,men stora vita vingar. Hope lade handen över mitt hjärtchakrat, men grät och grät ,men saknar dem. FIN VACKRA VÄNNER, FINA VARELSER JAG MÖTER PÅ. MEN LÄRT KÄNNA DEM PÅ RIKTIGT. VACKRASTE MÖTER PÅ. KÄRLKEK OCH GLÄDJE. Men ingen känner till dem som jag gör nu. 

Men saknar allt, men bara grät. Men hon öppnar hjärtat på mig. Men vi sitter och pratar som gamla vänner. Hope kan sitta länge med mig. Men när jag sitter och jobbar med hennes energi ,då är det annorlunda bara en massa stök med allt då. NU ÄR HOPE IGÅNG. MEN ÄVEN ÄRKEÄNGELN ANAEL VAR HOS MIG. Men samma med henne. Vi pratar och vaktar min dörr, att inte gå ut. Men satt och skrev mycket med henne. Men pratar med mig hela tiden ,genom att lugnar mig.

Men minns när Anael kom in i köket till mig, men pratar om lägenheten, vi har problem med lägenheten. Men se om folk hjälper oss med lägenheten.  Jag måste ha pengar när Kewan dök upp. Men satt utan pengar när han kom. Men Anael var hos mig, men energin är inte samma då. ??? Jag håller på att kolla på det, genom att jag mött ärkeänglar Great master. JAG HAR TRÄFFAT ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER PÅ RIKTIGT ,DÄRFÖR MÅSTE JAG REDA UPP DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är writing-pen-250x250-1.jpgJAG FICK SNABBT 5000 VÄNFÖRFRÅGAN PÅ FACEBOOK GUD vill att vi får tillåtelse att få öppna mer då. Jag får hela tiden nya vänförfrågan ,men har över 600 som inte jag kan säga JA till då genom att Facebook har en gräns på 5000 .

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2jb1usi1.gifJAG FICK ÖVERFULLT PÅ EN GÅNG. Nu när jag sitter och skriver, så kommer flera vänförfrågan. Det kommer varje morgon när jag öppnar Facebook , nya vänförfrågan sen fortsätter det att strömma in nya vänförfrågan hela tiden tar inte stopp då.

Men jag vet inte hur jag ska göra ,GUD säger bara, att vi ska säga JA till dem. Men får saker jag inte vill ha. Men han är kul ,säg JA, men han ser vilka män som är runt mig ,som skickar en massa hemska bilder ,men då ska jag gilla det. Sjuka män som stökar till för oss. Vi har förbud på det, men ändå skickar killarna till svenska tjejer kvinnor. GALEN JORD MED MÄN ,SOM HAR INGET ATT TÄNKA MED IDAG. SEX

Men länder kan skicka hela sin kropp eller andra kul saker. Men har vant mig. Men från början var jag sur på allt. Många länder gör så ,genom att visa sig själv. MÄNNEN ÄR VÄRST I DET. Jag har inte fått från svenska män ,som kan prata skit om svenska folket. Men från muslimer och andra länder sänder till mig bilder på sig själv.

MEN INTE ALLA MUSLIMER GÖR SÅ. Men föräldrar har ingen aning vad sonen gör, skulle dö om såg sönerna gör så. Har mörk hård kultur, men skickar till mig snoppar ,som tror jag vill då. Men hatar dem skicka till tjejer, som kommer från er, istället för att störa mig med det. Men föräldrar skulle dö eller stänga Facebook till dem.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifMEN VI FÅR LIDA FÖR LÄNDER HÄNGER INTE IKAPP OSS. Men hört att svenska tjejer får trevliga bilder från muslimer ,eller andra som ger dem vackra bilder på sig själv.

Men ingen fattar, vad männen håller på med, är galen som kommer från dem. Men får lida när jorden är ojämn. DET HAR KOMMIT FÖRBUD. Vi har förbud ,får inte skicka snoppar till tjejer, kvinnor, genom att kränker oss.

Men länderna har fått en knäpp när internet dök upp, då får vi lida när har länder som hänger inte ikapp oss. MEN HATAR FACEBOOK GENOM ATT JAG LEKER INTE DERAS LEK ENS. Vill ha mobil sex. Kan fråga, kan jag betala dig. Men dra åt helvetet, galen hela bunten. Men ring era tjejer, som bor i samma land. Men blir galen på männen, genom att är galen hela bunten.

Men inte alla är så tokig då. Men en del vill visa kartan, hur jag ska göra då. Men dra åt helvetet galen hela bunten. Men vi får lida, som har annan kultur. Vi kan träffa män på rätt sätt inte internet som leker nu. MEN VI HAR HAMNAT I GALEN VÄRLD. FULT ATT GÖRA SÅ.

Men har internet, men då kan passa på, sex som kan inte göra hemma. Men ligger i sängen, men vill ha sex. Men bättre skickar till sina tjejer, blev jämt då. Men svenska tjejer kan må dåligt, genom att vi har en lag i Sverige, får inte göra så. Men ingen får skicka snoppar och hela nakna bilder på sig själv. Men jorden har fått sig en smäll idag. OKÄNDA MÄN SKICKAR TILL TJEJER KVINNOR KÄNNER INTE ENS. Vill ha sex med tjejer, kvinnorna.  

Jag ser hur det ser ut olika människor, som kommer från olika länder fattiga och rika människor då ,men nu har GUD tänkt, han kan hjälpa människor genom Facebook då. Jag såg när satte igång ,när folk började dök upp, 1 vecka hade jag 5000. Jag blev rädd från början genom att det börjar något annat för mig då, genom att jag måste prata med människorna ,som har lite problem med språket. DET KOMMER MYCKET OLIKA GRUPPER FRÅN OLIKA LÄNDER.

Men GUD och Lady Nada sade till mig om engelskan, men jag blev sjuk av min tvillingsjäl tappade lusten, fast jag tog kurser i engelska, men tappade lusten, somnade ibland när jag skulle träna, men min PROTECTION såg att jag var less att lära mig , men det kommer från min tvillingsjäl, genom att jag tappade intresset. DET ÄR HUMOR NÄR KEWAN PRATAR BARA ENGELSKA OCH KURDISKA. Kewan lär sig engelska idag. Men bor i bra land, då kan han lära sig där han bor nu. 

Men Lady Nada säger ,att jag måste prata engelska med  PROTECTION och Lady Nada pratade engelska. Hon vill att jag lär mig då. Jag lär mig mer när jag får prata då, och även när ärkeänglarna dyker upp pratar engelska mest för att träna mig då ,genom att det har varit mycket enklare om jag hade fått rest iväg ,där de pratar engelska. Men måste lära mig av dem då ,OCH DET GICK BRA NÄR JAG BODDE I MITT HEM.Jag började och lärde mig mer ,men måste skriva upp nya ord, genom att nya ord hör jag inte då. Jag fick komma igång då.

MEN DÄR JAG BOR NU, HAR JAG TAPPAT MYCKET DÅ, GENOM ATT JAG HAR TAPPAT INTRESSET, men så dyker de upp folk ,som bara pratade engelska då. Jag känner av stressen i kroppen, genom att de andra människor då, ett annat jobb då. Nu gillar jag, det är bra människor jag pratade, men jag kan hänga upp mig på småsaker. Vi är olika jag vill ha det på mitt sätt , men min PROTECTION brukar säga till mig, att de vill bara visa upp sig då när de skickar foton på hela sig, jag är väl för gammal modig brukar jag säga då ,men Lady Nada pratade med mig om det ,att världen är som den är då, men folk har även börjat som jag vill då, skriva och många har skrivit mycket fint till mig då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpg

JAG ÖNSKAR BARA EN DATOR, GENOM ATT JAG ÄR VAN DET ,SOM HAR JOBBAT I MÅNGA ÅR MED DATORN. Jag blir less när jag bor här, som ska sitta och vara trevlig mot människor jag sagt JA till. Om de kunde sluta ringa för jag kan inte prata med killarna då, men såg att det är en tjej, som också håller på att ringa till mig. Men jag får så dålig hjälp när saker och ting går sönder då. JAG MÅSTE KÖPA EN BÄRBAR DATOR, som jag har kommit på nu, genom att jag hann aldrig med det. Jag har alltid haft två datorer ,för att båda två kan använda datorn då ,eller måste bära med mig den när jag skulle iväg då, men en praktisk sak då. Min bärbara dator gick sönder för ett tag sen, men var ute och kollade på bärbara datorer fick ett tips från en datortidning, att den var så bra då. Jag satt även och  läste och följde tråden där folk hade köpt den ,och  läste om bärbara datorn, men kom aldrig längre genom att jag satt och läste om den , att folk hade fått fel på en som kostar 11 000:-, men satt mest och kollade upp,  men även bärbar som kostar mer då. Jag kollar alltid upp så man inte får problem, men kom aldrig längre bärbar dator, men kollade på olika märken, men fastnade när såg fel på, så dyr bärbar dator ,då drog jag åt mig öronen.

Jag tänkte jag får sitta med min stationär dator GENOM ATT DEN FUNGERADE KLOCKRENT DÅ , men vill ändå ha en ny bärbar dator. Jag får ta det sen då, men trodde inte att jag skulle få problem med skärmen, genom att jag var för sen att byta ut den ,genom att den fungerade perfekt ,och då tänkte jag vänta att köpa en större skärm då.

Jag blir mer störd när de ringer mig ,genom att de låser när jag ska skriva på bloggen då. DET JÄTTESTORA PROBLEM FÖR MIG ,NÄR JAG SITTER MED EN SURFPLATTA OCH SKRIVER DÅ. Jag får för det mesta starta om den ,och sen in på bloggen då. Jag kan inte visa mig på Facebook, då är cirkusen igång, de ringer hela tiden, om de bara skrev som en del gör, det skulle underlätta för mig då. Vi måste sitta skriva på Facebook , och vi måste kommentera ,men får problem då. Jag måste använda mobilen när jag ska skriva ,genom att den fungerar bäst, och låser inte texten utan kan skriva ändå. Men jag har kommit på ett sätt genom att jag kan förlora det, jag ska kommentera då. Det är inte så enkelt idag ,genom att vi har så mycket folk på Facebook. Vi kan tappa bort det vi ska kommentera då. Jag vet att det är mycket enklare ,om jag haft en fungerande dator då, men nu har problem SOM JAG ALDRIG DRÖMT OM DÅ.

Men surfplattan den kan jag glömma bort, jag tappar bort allt när de börjar och ringa då och jag vill bli klar då. Jag måste sitta och skriva och kommentera till människor ,GENOM ATT JAG SKRIVER FRÅN PROTECTION OCH HAN SITTER IHOP KOPPLAD MEN GUD. 

MÅSTE HA EN DATOR ,GENOM ATT JAG KAN SKRIVA FEL FRÅN MOBILEN ,MEN ÄVEN FRÅN SURFPLATTAN. Men en fruktansvärd att sitta utan dator, och liten text men skriver fel hela tiden. 

Men när jag får så mycket problem att sitta med en surfplatta ,som bara stökar till när man skriver ibland, då ser man texten fel, genom att bokstäverna är inte så stor då. MEN NU ÅNGRAR BITTERT ATT JAG INTE HANN FIXA EN NY BÄRBAR DATOR DÅ. Jag hade tänkt att jag måste lägga ganska mycket pengar på bärbara dator då, ,men så hittade jag för ett tag sedan en bärbar dator ,som har fått så mycket bra recensioner ,som var min färg som jag älskar då, fin rosa färg, ofta är bärbar dator bara i svart eller grått, men sett att guld har kommit mycket mer då, men HP som bara kostade 5490:- men skrev så mycket bra om den att folk var nöjd då. Jag hade beräknat  7000::- 8000:- ,genom att min gamla bärbara dator kostade på den tiden 8000:- Jag hade den länge och bytte ut en del saker, tills datorn dog en dag.

Jag ville byta ut den, genom att den var för tung att dra på . Jag köpte den när jag hade lokalen och skärmen var jättestor då, men fungerar perfekt att ha den på samma plats, men inte bära runt med alla dessa kilon, då vägde 12 kilo, men ville ha en lätt bärbar dator då. Den dog och min skärm dör. HAR JAG FÅTT LEVT ,SOM FÖRUT ETT NORMALT LIV ,då har jag köpt allt på en gång, när det går sönder då. Jag brukar vänta tills det går sönder, men nu har jag människor, som inte har lust att hjälpa mig då. Jag kan inte jobba som förut då ,genom att jag måste sitta här skriva då. All energi går åt att skriva då ,och nu har jag Facebook som tar en massa tid nu.

Jag hamnar i konflikter med Anders, GUD såg att han var dålig på samarbeta då. Det var han och jag, då skulle han ställa upp har GUD sagt ,att han och jag har ett jobb ihop, men inte i mina ögon då. JAG VET ATT HAN ÄR FRUKTANSVÄRT DÅLIG PÅ ATT SAMARBETA DÅ. Jag ser människor jag har runt mig, och jag kan inte ta kunder som förr ,när jag sitter och skriver då ,genom att GUD ser att jag har bara energier till det jag skriver om nu. Jag vet själv hur jag känner när jag jobbar med den energin ,att det tar så mycket krafter från mig ,och vissa dagar ser man hundra år ut, och nästa dag ser man yngre ut då. Jag tycker det är helt fel som jag  lever nu.

MEN JAG VET ATT GUD SÅG ATT HAN HADE STÖKAT TILL MIN EKONOMI FÖR MIG ,genom att han inte hjälpt till då. GUD gick igenom med mig, och såg det ena än det andra då, men även hur jag förlorade min lokal ,som var min inkomstkälla. Jag minns att GUD sa att han måste lära sig att samarbeta och hjälpa till ,och nu måste han hjälpa till ,det han har stökat till då. GUD vände på allt då ,när han såg vad som hänt mig då.                                                Jag kan till och med dö, nu måste han hjälpa till då. Men jag hatar detta så mycket ,men jag förstår allt ,men jag hatar det, genom att leva med honom igen då.

Jag kände jag fick ett helt nytt liv då. JAG VET ATT ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER PRATADE MED HONOM VARNADE HONOM DÅ ,att han måste hjälpa till då. Han lyssnade dåligt på det ,men han fick så mycket varningar då. När man lever ihop då hjälps vi åt då. Jag blir tokig och less på att bo här ,och vill bli klar nu.

MEN SAMTIDIGT HAR GUD BÖRJAT MED KURDISTAN, genom att han såg problem där, då blir jag lidande av mycket när han började med Kurdistan, men måste ha trust till allt då. Jag ser hur jag fick det och kunde inte rädda mitt hem, genom att han hade lite pengar och Lady Nada hjälpte mig och skrev till honom då, för att putta på min tvillingsjäl då. Jag skrev exakt från henne då, men har problem med pengarna då.

Lady Nada varnade mig, genom att han kan gömma sig och då blir jag sjuk när han håller sig borta då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är twin-soul-tvillingsjc3a4l-love-birgitta-andlig-inspiration-big-protection.png

Jag vill få slut på allt genom att FOLK TROR ATT DET ÄR SÅ FINT.

MEN JAG LOVADE LADY NADA  ATT SKRIVA OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL, så folk kommer förstå då.

JAG DELAR UT ALLT OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR, SÅ NI KAN SE. Nu får folk hela sanningen om twin soul tvillingsjälar ,när folk följer min blogg, och folk för första gången får lära känna twin soul tvillingsjälar hur de fungerar då

HÄR FÅR NI HELA SANNINGEN OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR ,OCH DÄRFÖR TILLÄT GUD ATT LÄMNA UT SANNINGEN OM TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL OCH BIG PROTECTION, PROTECTION. 

Jag tror ingen skulle vilja få mina problem när vi lever åtskilda, skilsmässa som tar nästan död på mig, och jag tänker när någon dör av oss då. Jag förstår allt, att jag kommer vara sjuk om han dör, eller om jag dör samma för han, kan inte gå vidare ,som jag har förstått. MINA TANKAR SNURRAR RUNT IDAG.

Jag kan inte gå vidare som jag ser är besvärligt då. MEN ANDERS HAR PROBLEM NU. KAN INTE GÖRA SOM HAN VILL. Jag tänker även på andra paret ,SOM JAG HADE ÖNSKAT MYCKET BÄTTRE LIV. Men hon får samma problem som mig innan de lever ihop då. Jag minns så mycket fint när jag mötte min tvillingsjäl ,men trodde inte att jag skulle få så här illa då. SER INTE ENS SIGNALER NÄR JAG MÅSTE SJÄLV KOLLA UPP HAN.

Men han har förändrats så mycket sen GUD hade öppnat honom. Han var så lugn till sättet och jag tänkte, MEN VILKEN UNDERBAR MAN JAG HAR TRÄFFAT, SÅ LUGN OCH HÄRLIG, som jag hade önskat mig, än att leva med bråk bara problem och en massa konflikter ,som tar död på vem som helst då.

JAG MÅSTE LITE PÅ MIN TVILLINGSJÄL, ska förändrats när han är klar då. Jag ser hur hans ögon såg ut då ,men han går och visar upp hur folk är, och jorden är inte kul att vara på nu. Men jag såg hur han förändrats när han kommer och går, igår kände jag  knepiga energier ,när jag tittade i hans ögon då. ALLT BLEV PANNKAKA NÄR GUD ÖPPNADE HONOM ,sen började han gå med jordens folk då, genom att han känner när han drar igång då.

Ibland har jag inte känt igen honom sen GUD öppnade honom då ,och känns så snurrigt då. TRÖTT OCH LESS PÅ ALLT ,NÄR HAN VISAR HUR DET ÄR IDAG INGENTING KUL IDAG.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är plumphighlevelafricanclawedfrog-size_restricted.gifJAG VET ATT VI STÄDAR SÅ MYCKET TIDIGARE LIV ,genom att vi har haft jättemycket liv ihop då.

Jag minns speciellt när vi höll på att rensa indian liven vi haft då. HAN HADE LÅNGT HÅR NÄR HAN DÖK UPP PÅ FACEBOOK. 

Han ber mig skicka ett foto till honom ,och jag tar foton, men känner inte igen mig själv då.

Jag skrev till honom om det ,jag retade upp mig om då. Jag fick så mörka ögon som har blå ögon, men fick plötsligt bruna mörka ögon då. JAG KÄNDE INTE IGEN MIG PÅ EN DEL FOTON. MEN RENSAR LIVEN VI HAFT.

Jag har kollat på indianer, som kommer från dem då, att jag hade mycket likheter då ,men då hade vi haft ett liv bland Apache indianer, genom att de hade pippi på att kriga och stökade till för andra indianer då. MINNS JAG FICK EN PIL I RYGGEN. Men kände hur pilen åkte ända in i ryggen. Det gjorde ont att få en bil i ryggen. 

Men vi har även haft liv tillsammans med Sioux indianer ,som jag sitter med nu ,vi har levt bland Sioux indianerna då. Hade problem men vill ha fred så långt det går. Men fanns indianer ,och vita som gav problem till dem. SIOUX INDIANER VILL HA FRED ,SÅ LÅNGT DET GICK. MEN HADE BEKYMMER MED BRÅKSTAKAR.

JAG HAR HÖRT VI FÅR RENSA MYCKET FRUKTANSVÄRDA LIV NÄR VI LEVER I SVERIGE. Men i vanliga fall rensar vi inte såhär då, men nu kommer alla fruktansvärda liv vi haft då. Men händer i det här livet då. VI MÅSTE ALLTID RENSA NÄR VI MÖTS PÅ JORDEN, vi hittar problemen om det finns problem. Vi jobbar med djupet och då hittar vi igen problemen, och det är alla liv vi mötts på jorden då, att vi letar igen om det finns problem då.

Jag vill bara upplysa vad tvillingsjälar är ,och jag såg att min förra man var en tvillingsjäl, men måste ändra om sitt sätt ,och han gör mycket som GUD vill ha det då. Vi kan inte leva ihop, genom att vi var klar ,OCH MÅSTE FÅ MYCKET HJÄLP SEN ,men även leva i lugn och ro ,genom att jag var så trött av honom jag levt med då. Vi hade visat upp, hur landet ser ut ,och sen skulle jag lämna honom och fortsätta med min tvillingsjäl i England då.

GENOM ATT GUD VISSTE ATT SVERIGE HADE PROBLEM att han säkrade sig med två då, genom att vi gick för svenska folket ,som har så mycket problem med ekonomin, men även andra saker som vi gått och visat upp då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är the-pride-of-dijon-william-john-hennessy-2.jpg

GUD hade honom i England för att säkra sig ,genom att han kunde inte födas i Sverige utan i Kurdistan då, GENOM ATT HAN MÅSTE GE KÄRLEK TILL KURDISTAN ,som även Sverige fick från en man som föddes i Sverige, och enligt dem, ÄR DET EN STARK ENERGI ÖVER LANDET DÅ, OCH KÄRLEK KAN ALLA FÖRSTÅ, vad som händer med länder, som får kärlek, att de börjar reagerar ,och tar tag i sitt land. Och folk ser vad som är fel då, och kärlek väcker upp människor, och börjar ta tag i sitt land då.

Den energin är enorm och stor, som Sverige och Kurdistan har fått kärlek då. GUD SKICKAR GENOM KVINNLIG OCH MANLIG ENERGI KÄRLEK FRÅN HAN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpgGENOM ATT GUD GAV KÄRLEK FRÅN PROTECTION MÄNNEN TILLSAMMANS MED BIG PROTECTION KVINNORNA, till Sverige och Kurdistan, och samma har det hänt i Kurdistan då.

GUD ANDVÄNDER MÄNNEN KVINNOR OCH GAV KÄRLEK TILL KURDISTAN. Ges från båda energi när han sätter igång länderna. Han har arbetat länge så i många år har han startat igång länder ,som har problem att leva rätt. HAN SER HUR LÄNDERNA HAR DET. 

TVILLINGSJÄLAR ,TWIN SOUL, BIG PROTECTION PROTECTION JOBBAR SÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.