MÄRKESSAKER – MARK THINGS

JAG SER ETT PAR SVARTA SOLGLASÖGON som folk brukar bära då och det finns en uppsjö av solglasögon,som finns i handeln idag och vi kan köpa dyra och billiga solglasögon då.

Genom att solglasögon finns på så många ställen att köpa och även optikern säljer solglasögon ,men folk kan köpa den styrka som passar deras ögon då,MEN ÄVEN  OLIKA MÄRKEN SOM FINNS  UTE PÅ MARKNADEN DÅ.Det finns folk som är så intresserad av att bära solglasögon. Men det finns även människor som är så liten intresserad av att bära ett par solglasögon då, men finns att köpa till olika priser solglasögon dåDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7d82337983e2d8a289b2d8cd45a577c0.jpg

Men det finns skäl till att folk går runt med solglasögon, genom att solen är så stark på vissa tider på dygnet ,när solen är som starkast, då vill folk skydda sig mot solens starkaste strålar då,men varför inte hålla nere priset på vissa solglasögon GENOM ATT SOLGLASÖGONEN KOSTAR MER ÄN ANDRA SOLGLASÖGON DÅ. Och alla dyra märkesbågar kostar mer än andra vanliga solglasögon, som folk köper idag.

De köper dyra märkesbågar ,som kostar mycket mer fast det är solglasögon. De har inte solglasögon hela tiden kan gå runt med solglasögon när solen är extra jobbig för dem, som de har solglasögon ,men kan kosta på dyr märkesbågar, som folk vill bära genom att det är en trend idag.

Men utlovar att de är bättre än andra solglasögon, genom att de har annat bra skydd för ögonen då ,som är mycket bättre än andra solglasögonen, och de skyddar ögonen bra när folk köper från dem då.

Men i själva verket så kan folk lika bra köp vanliga solglasögon ute i handeln ,som har ett mycket bättre pris, än vad folk får betala FÖR ETT PAR MÄRKESBÅGAR, som för det mesta kostar mycket mer när de köper solglasögon från dem.

Men folk vill köpa märkesbågar som ligger i alla trender idag ,att äga ett par märkesbågar som folk kan sukta efter genom att det är märken folk vill ha då, men även folk kan gilla design bågarna, som kommer från dyrare märken då. Men alla märkesbågar kostar alltid mer än andra solglasögon, men fungerar på samma sätt om ni köper dyra eller billiga solglasögon, GENOM ATT DET HANDLAR MEST OM TRENDER OCH MÄRKEN IDAG ,som folk tror är mycket bättre då, genom att det kommer nya märken in på marknaden ,som är lika bra som dem som står ett märke på.

Genom att de har blivit känd och började tillverkar solglasögon då. Det är samma med alla andra vanliga märken, ATT DE ÄR INNE  KÄNDA DÅ ,utan kommer från andra människor som har börjat design nya solglasögon, som är lika bra som andra som har funnits länge på marknaden då.

MEN MYCKET FOLK SUKTAR EFTER MÄRKESBÅGAR, som finns i olika design modeller   som kommer från dyrare tillverkare då ,men har funnits med länge på marknaden ,och har fått den stämpeln bland flesta människor, som suktar efter märkesvaror, att de är bättre än andra då. Men det finns inte så stor skillnad på det ,än att det står ett märke på märkesbågar och samma är med folk ,som SUKTAR EFTER MÄRKESVAROR HAR FÅTT DEN STÄMPELN ,att de är mycket bättre än andra då.

Men folk kan bli så lurad på märkessaker ,genom att det är en trend bland mycket människor idag ,och UNGDOMARNA KAN FALLA PÅ MÄRKES TREND, som älskar att vara inne idag,att bära märkesbågar bågar ,att bära märken från olika leverantörer som har vuxit mycket idag,

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är blue-red-iii-25127.jpgFOLK BÖRJADE LÅNGT INNAN ATT TILLVERKA KLÄDER MÄRKESVAROR ,som folk idag kommer med nya saker,men funkar lika bra ,som märkesvaror ,som folk suktar efter att märket finns där.

Det är inte bara märkesbågar då ,utan ni har allt ute i handeln idag ,som folk blir lurad varje dag ,ATT ÄGA EN DYR MÄRKES HANDVÄSKA SOM ÄR PÅ MODET IDAG, ATT BÄRA DYRA MÄRKESKLÄDER från leverantörerna, som har långt tillbaka börjat tillverka kläder, eller väskor som är på modet idag ,att köpa en vacker dyr märkesväska.

Det  är lika med märkesväskor och märkeskläder. FOLK JAGAR EFTER DET.

Vi kan inte räkna upp allt som står ett märke på .De är lika bra, som har kommit ut på marknaden ,men folk vill äga dyra saker ,MEN DET FINNS LIKA BRA SAKER SOM INTE KOSTAR LIKA MYCKET SOM MÄRKESSAKER ,folk får betala dyrare pris om de vill äga märkes saker som finns idag.

Men mycket ungdomar blir lurad på det, genom att de måste hänga med alla trender som är idag ,att äga en märkes väska eller märkesbågar ,då är de inne men föräldrarna är inte så glad åt alla trender som är idag, genom att mycket folk har lite pengar när barnen vill köpa märkeskläder ,eller märkesväskor som kostar mycket idag.MEN DET FINNS LIKNANDE SAKER UTE I HANDELN, som har liknande design på sakerna ,de följer med modet alla som tillverkar väskor och solglasögon eller kläder då, men de har inte vuxit sig in på marknaden då ,genom att de har ett billigare pris ,men har inte blivit inne ännu som alla märkes saker är idag.

Det är inte kul för föräldrarna när barnen suktar efter dyraste väskor eller dyraste märkesbågar som har blivit en trend idag, att äga och många ungdomar vill äga märkes saker SOM KAN BLI TUFFT FÖR EN DEL FAMILJER MED LITEN PLÅNBOK ,men trender kommer och går ,men modet skiftar så mycket från olika tider då.

Men  folk ska tänka på det alla långt tillbaka fick börja jobba sig in på marknaden, men fick kämpa för att få märket godkänd att folk gillar det då ,MEN FICK JOBBA SOM MÄNNISKOR GÖR IDAG ,men de är mer känd då ,men de hade samma väg att gå för att visa upp ett nytt märke på marknaden då.

MEN IDAG KOMMER DET MYCKET BILLIGARE MÄRKEN DÅ, men jobbar sig in på marknaden ,men tar ett mycket mindre pris än människor som redan har sitt på marknaden då, genom att det kommer nya leverantörer hela tiden ,nya idéer in på marknaden, men måste hålla priset nere när de säljer in sitt märke på marknaden, då håller de ofta ner priset på det när de ska in på marknaden då.

Nu kan folk se att det finns en uppsjö av solglasögon väskor i olika modeller idag, men de påminner om dyra väskan, och dyra märkesbågar då, men de måste hänga med trender ,och mode som är idag, men bara för att det är ett billigare märke, och står inte något känt märke på solglasögonen eller på väskan då, MEN VÄSKORNA OCH SOLGLASÖGONEN FUNGERAR LIKA BRA DÅ. Men folk kan bli så lurad idag på att allt ska vara märket på alla saker de vill ha då ,men tillverkaren tar ett högre pris, genom att de har kommit in på marknaden med sina väskor och solglasögon ,men även bland kläderna är det så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1442465l.jpgKVINNOR ÖNSKAR ÄGA VACKRA KLÄNNINGAR, SOM KOMMER FRÅN KÄNDA MÄRKESKLÄDER.FINA KLÄDER.Men folk önskade äga klänningar ,som kom från någon känd modeskapare då, men de fick kämpa som nu komma ut på marknaden, och bli godkänd då.

MEN HADE SVÅRA ÅR.Men hade ibland kämpiga år innan de kom in på marknaden, men lade sig på ett högre pris då.

FOLK KÖPER FRÅN DEM ,MEN LÅG ÖVER MÅNGA PÅ MARKNADEN. De ville lägga sig på en högre kostnader då. Men kämpade sig in på marknaden, att bli godkänd av mycket människor, som gillar deras kläder ,och design då. MEN DE HADE ETT HELT ANNAT FOLK ATT VÄNDA SIG TILL genom att de ville tjäna bra med pengar på sin skapelse då, men fick kämpa enormt med att bli godkänd. Och folk gillade de har tagit fram då, men handlade om stilen och design då. VACKRA KLÄNNINGAR DE TOG FRAM.

Idag är det samma sak ,som på den tiden, människor börjar bli intresserad av att skapa kläder,men vill lägga sig på en mindre summa, än vad de tog ut då ,genom att de vänder sig till flera människor då, än till en liten skara av människor ,som var mest rika människor som köpte kläder från dem, MEN VILLE PÅ EN GÅNG LÄGGA SIG PÅ EN HÖGRE NIVÅ MOT RIKA MÄNNISKOR DÅ som alla märkessaker är fortfarande vänd mot människor som har mycket pengar idag.

Men folk kan falla på det när barnen måste ha märkesvaror, som är en trend idag ,att äga en dyr vacker väska ,eller äga dyra märkesbågar då ,och trender kommer och går då. Det finns även kläder, som folk kan köpa mycket billigare, men fungerar lika bra att bära då ,men folk har fastnat i mycket trender idag ,och och föräldrarna får lida av det, som det är idag, genom att de växter upp nya, som tillverkar kläder eller märkesbågar och väskor kostar inte så mycket då ,MEN FOLK VILL ÄNDÅ ÄGA DYRA SAKER ,SOM FOLK HAR FÅTT FÖR SIG ATT DET ÄR MYCKET BÄTTRE DÅ.

Men alla som tillverkar måste hänga med modet idag, men köper in sig på marknaden ,men vill lägga sig på ett mycket mindre pris då ,GENOM ATT DE VÄNDER SIG TILL DEN BREDA MARKNADEN DÅ.Och  inte till den rika marknaden då ,utan till en bred marknad ,men tar inte ut samma pris, som dyra märkes saker kostar idag då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är angel-flowers_thumb1.jpgMen folk måste idag hålla sig vaken för att inte bli lurad då ,GENOM ATT TILLVERKAREN KAN LÄGGA SIG PÅ OLIKA PRISKLASSER, FÖR ATT VÄNDA SIG MOT DEN MARKNADEN DE ÄR INTRESSERAD AV DÅ. De har tänkt mot rikare människorna då och tänker inte på att lägga sig på en lägre nivå, genom att de jobbar mot människor som har pengar då och inte mot människor som har lite pengar då.

MEN VARJE TILLVERKARE HAR ETT MÅL IDAG  hur de vill leva idag, men långt tillbaka fick även de kämpa sig in på en marknad, men blev en erkänt design, som var ett mål för dem att komma ut med saker de gillar att hålla på med.

Och kunde göra fantastiska kläder ,som folk älskar att köpa då, men lade sig på en högre nivå av människor då .De lade sig på en mycket högre nivå än vad vad som finns på marknaden idag ,men de såg till andra människor, men älskade sina skapelser då.

MEN FOLK ÄLSKAR ATT DESIGNA OCH SY KLÄDER ,och det är samma med dem då, men de skulle aldrig lägga sig på hög nivå då, genom att de vänder sig till breda skaran av människor då.

Men folk kan falla på det då, genom att det är trender att äga märkessaker idag, men ni ska komma ihåg ,att de fick även de kämpa sig fram att bli godkänd ,som flesta suktar efter då ,MEN DET KOMMER NYA TILLVERKARE IDAG ,som designar sitt märke som ska ut på marknaden då ,men lägger sig på en mycket lägre nivå idag ,genom att de vänder sig till flera människor då, och har ett annat tankesätt än andra ,som tillverkar produkterna då.

2 reaktioner till “MÄRKESSAKER – MARK THINGS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.