HÄRLIGA MINNEN MED MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL- BIG PROTECTION PROTECTION

IDAG SNURRAR BARA MINA TANKAR I HUVUDET OM MIN TVILLINGSJÄL DÅ, genom att jag har så mycket vackra minnen, när jag mötte min tvillingsjäl .Och alla vackra minnen finns kvar när jag mötte min tvillingsjäl, för första gången då, men hur allt har blivit nu. Det gör så ont i mig varje dag, när jag bara blundar och tänker tillbaka på honom då. SKIT MED ALLT IDAG. MEN INGEN SKYDDAR MIN LÄGENHET ENS. Men alla känner till Sverige ,vart folk kan hamna idag. Jag skyddat mig hela livet lägenhet och parhus radhus, bott bra utan att klaga då. Men väljer mitt liv själv, men följer med Sverige såklart. Men nya bra saker för mig såklart, som har dåligt hälsa måste skaffa lägenhet som är bra för mig. 

Jag har tänkt skrivit förut om det, MEN HAN VAR FULL AV LIV NÄR JAG MÖTTE HONOM HANS ÖGON GLITTRADE AV SKRATT varje gång vi pratade med varandra då. Jag tänker mycket på hur full han var av liv, och vilken humör han hade när han ibland ringde upp mig. När han sitter hos människor, och bara öppnade sin mobil och bara lyser skämt i hans ögon när han visade sina vännerna för mig ,och vilka han satt med då, men han levde då.

Han hade ett underbart sätt bara humorn han är född med gjorde allt ,när han bara ringde mig och skämtar lite med mig.

Det är många gånger han ringde OCH HADE ETT LIV DÅ, men minnena lever kvar sen den gången vi träffades för första gången, och bara hade humor med sig då. Jag kunde skriva till honom på skämt om vissa saker ,men han skämtar tillbaka då.Jag minns så mycket härliga minnen ,som aldrig försvinner för mig, när han sitter i soffan och har satt upp håret i en knut mitt på huvudet då. Han har så långt vackert hår då. Jag bara tittade på hans vackra ansikte då ,men han satt bara och tittade länge på mig ,och även jag satt länge tittade på honom ,men vi hade humör då. Och allt var så mysigt när hans ögon var så nära mig på mobilen Och pussade mobilen flera gånger, OCH SÄGER FLERA GÅNGER TILL MIG ,JAG ÄLSKAR DIG OCH JAG SÄGER SAMMA SAK, ATT JAG ÄLSKAR DIG.

Men han var så vacker i sitt långa hår ,som han satt och försökte fixa när han pratade med mig ,men han levde då ,och hela han levde då, och vi levde då. Jag tänkte ibland när jag tittade på hans vackra ansikte ,ATT JAG HAR ALDRIG SETT SÅ VACKERT ANSIKTE, och han älskar mig och har allt killen då.  Men satt mycket och tittade på hans ansikte ,som var så vackert inramad hans ansikte, att han var så vacker med sitt hår ,när han satt och grejade med håret, när jag pratade med honom då. KEWAN SER BRA UT. MEN FÖR MIG PROBLEM NÄR HAN ÄR SÅ FIN ATT SE PÅ.

Jag har så vackra minnen ,som bara gör ont i mig vart tog han vägen som var full av energier och liv i honom då. Han var som andra killarna, men han var speciell jag älskade honom så mycket då. MEN ÄLSKAR HONOM FORTFARANDE, MEN VILKEN HÄRLIG UNG KILLE JAG MÖTT PÅ SOM HAR ALLT DÅ.

Han är så lugn och snäll när jag satt och pratade med honom ,och tänkte vilken vacker kille som har allt då, lugn och fin på alla sätt ,när jag lever med en man bara stökar till för mig hela tiden, och han har allt , genom att han är så lugn killen ,som jag faller pladask för ,men faller för honom ,MEN KÄNNER SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN HONOM, SOM JAG ALDRIG UPPLEVT FÖRUT. Han kan ta mig lätt då, genom att han måste starta igång mig. JAG KÄNNER BARA GLÄDJE OCH KÄRLEKSENERGIER DÅ, och då är det enkelt att bryta mellan honom jag levt med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration1.jpgMen han var full av liv ,och ringde hela tiden, och vi hade så mycket kul saker ihop ,men han lärde mig att älska mig själv, GENOM ATT HAN ÖVERÖSTE MIG MED SÅ ATTENTION OCH UPPMÄRKSAMHET ,han var full av energi och liv, när man hör varje dag pling på mobilen eller surfplattan.

Jag sprang snabbt och svarade då ,men han var så underbart på många sätt, och tänkte på en gång, ATT JAG VILL TRÄFFA HONOM ,OCH BARA RÖRA VID HONOM PUSSA OCH KRAMA HONOM BARA KÄNNA NÄRHETEN FRÅN HONOM DÅ.

Men jag var rädd för, att han var så ung då, men nu har jag nog städat bort den rädslan då, GENOM ATT JAG SETT HUR VANLIGT DET ÄR IDAG ,att det är hög ålder mellan paren ,och huvudsaken att vi älskar varandra då. Jag har lärt mig att vara öppen, och vi älskar inte samma man eller kvinna då, utan vi dras till den man älskar då ,men alla gillar inte mitt val då, MEN DET ÄR MITT VAL ATT LEVA MED HONOM DÅ. Jag är ledsen och besviken på allt ,när jag ser vad som händer med min tvillingsjäl och mig då.

Han mår inte bra, och inte jag mår bra då ,men ser han förändras från en kille ,som är glad och full av liv då ,men har ett sätt jag inte känner igen överhuvudtaget då, FRÅN EN GLAD MÄNNISKA MED SPRUDLANDE ÖGON, SOM VAR FULL AV SKRATT DÅ. Jag ser han kommer och går genom att han mår så dåligt har de sagt ,och ser på hans ögon att det är inte bra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i286823014316755517._szw1280h1280_.jpg

Men GUD öppnade honom och mig sen blev det pannkaka av allt då, genom att han förändrade sitt sätt och JAG SAKNAR KILLEN MED HUMOR OCH GLIMTEN I ÖGONEN, men vart tog han vägen, och mitt liv blev pannkaka när jag måste få extra hjälp då. Han lever i England då. Men min PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, SÄGER ”ATT HAN KOMMER TILLBAKA TILL MIG. JAG ÄR BIG PROTECTION ” Men han visar upp hur det ser ut. Kewan följer jordens problem. Men ser från han, som blir galen. Men även hittar igen mina problem jag har då. Vi måste rensa oss på djupet, har han sagt då, men jag vill ha tillbaka mitt liv, och hur härlig han var när han dök upp första gången bara glädje spred han runt sig då. JAG HADE GLÄDJE OCH KÄRLEK DEN GÅNGEN, SOM ALDRIG UPPLEVT DET. MEN FÖRSVANN SNABBT FÖR MIG, OCH NU ÄR INGENTING KUL ENS. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8e082899c1c9b8eb2929c2a00dd4624a-1.jpgJAG MÅSTE SKRIVA OM MINA MINNEN NÄR MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP DEN 7/1- 2016 ,och tiden ställer till för mig ,genom att jag blir sjuk av att leva såhär ,och ser hur han mår, som springer fram och tillbaka till mig.

Och nu var han inte glad överhuvudtaget då, utan var sur och arg när jag säger till honom ,han kan höra av sig ikväll då. Men han har den förmågan ,att stöka till för mig, när jag lever här mot min vilja då. JAG HÅLLER PÅ ATT UPPFOSTRA KEWAN RESPEKT ,SOM GÅR DÅLIGT. Han blir som ett litet barn då. Jag måste göra mitt då. Men älskar att se hans vackra ansikte, genom att jag har känslor för han. Men måste lära han jag blir galen på allt. 

Jag ser hur han mår och jag mår ,när vi lever såhär som jag vill få slut på då, att få tillbaka mitt liv nu. JAG VILL FÅ TILLBAKA IGEN MIN SPRUDLANDE GLADA KILLE NU, att han blir som förr med full med liv i sin blick då. JAG  VILL FÅ TILLBAKA GLÄDJEN I MITT LIV NU. VI BLIR KLAR NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.