INFORMATION OCH UPPLYSSNING

IBLAND KAN FOLK KÄNNA SIG OSYNLIG FÖR MÄNNISKORNA PÅ GRUND AV ATT LIVET HAR FÅTT SIG EN TÖRN DÅ ,och kan vara så ointresserad av saker och ting då, genom att folk är osynlig för andra människor ,och är så ointresserad av vad andra gör då. MÅSTE SKRIVA OM SAKER SOM FOLK INTE GILLAR ENS. MÅSTE DRA I SAKER OCH TING.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är lividcapitalamericanrobin-size_restricted.gifOch  kan visa upp så mycket bra saker, och kan så mycket bra saker ,MEN KAN ÄNDÅ VARA OSYNLIG PÅ GRUND AV ATT DE HAR BÖRJAT FÖRÄNDRA SITT LIV  I EN ANNAN RIKTNING DÅ.Och  kan visa upp saker ,som är viktigt att skriva om, och tar upp om det ,men personen är osynlig för många människor ,och kan visa upp så mycket intressanta saker, att ta upp om då.

NÄR FOLK BÖRJAR SKRIVA SANNINGEN OM ALLT. Men människorna har inte så mycket intressen att kolla upp, vad de skriver om då, genom att folk är så ointresserad av personen ,och har lite tilltro till dem.

FOLK VILL INTE PRATA OM PROBLEM ENS. VILL BARA PRATA OM LJUSA SAKER DÅ. De kan prata om problem, och berätta om viktigaste saker i världen, men bara rycker på axlarna, för de är inte intresserad av att läsa, och ta information från andra människor då ,genom att de vill ta egen information ,som har mer sanning i då. MEN FOLK KAN VARA RÄDD ,NÄR SANNINGEN DYKER UPP FÖR EN DEL FOLK, SOM TROR ATT JORDEN ÄR VACKER ATT SE PÅ ELLER SVERIGE.

Men har så lite intressen att ta in information från människor som kan så mycket ,men även skriver om viktiga saker, som folk har mycket problem med idag. Och folk kan lätt synas och en del syns sämre, fast de skriver och visar upp sanningen om alla problem vi har då. Och andra människor tar upp om det ,men folk kan inte allt de tar upp om då ,GENOM ATT SKRIVA SANNINGEN , KAN KÄNNAS FRUKTANSVÄRT HEMSKT OCH MÖRKT ,ATT  BARA SITTA OCH LÄSA BARA MÖRKER DÅ

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e720170ce24ffc4529fb2222609a4d5f.gifGENOM ATT FOLK VILL LÄSA LJUSA POSITIVA SAKER  IDAG, och få lite härliga berättelser och mycket positiva saker ,för att orka med dagen då, genom att bara sikta in sig på positiva saker, som folk vill läsa om då.

De vill lyfta sin dag från en massa mörker, som finns idag ,att de gör om det till positiva saker ,och avskyr att läsa en massa mörker då. VI KAN INTE SPRINGA FRÅN SANNINGEN.

MEN FINNS SÅ MYCKET FALSKA SIDOR PÅ INTERNET SOM HITTAR PÅ SÅ MYCKET LÖGNER som är mer kul att läsa om då. Men folk måste även se sanningen, vi kan inte gå runt och blunda det vi ser idag. Men finns folk som tror på saker, som fungerar dålig när vi ser hur jorden ser ut idag. MEN KUL ATT TRO PÅ DEM.

Men känner att folk dras ner i mörker ,när de läser sidor som är inte kul att läsa om jorden Sverige ,då vill folk se bättre sidor att läsa då. Men svårt att ändra på det ,som är idag bara krig och problem över hela jorden, eller Sveriges problem som tar aldrig slut. Men vi måste även se sanningen hur landet har det. Men en del vill inte läsa mörker ,som vi måste göra när landet ser ut som de gör idag. Men även jorden har bara en massa problem idag ,som vi måste se, även om det gör ont att se det. VI HAR EN JORD SOM ÄR HEMSK, MEN ÄVEN SVERIGE HAR ETT LAND ,SOM ÄR BARA PROBLEM IDAG. MEN VI KAN INTE BLUNDA FÖR DET.

Genom  att de ser folk är så fruktansvärt negativa när de bara skriver om mörker varje dag som de har så lite intressen att läsa då.Och folk har lärt sig att se positivt på saker och ting då. Det som blir negativt kan de slå ifrån sig då. Men de tror på att världen ska segra mot mot mörkret då, att folk har tilltro till andra saker som kan stänga ute människor ,som tar upp om sanningen då. Och kan mycket och har tagit reda på hur allt är då. MEN MÅSTE LYFTA FRAM  SANNINGEN HUR DET ÄR DÅ ,genom att bara börja skriva ner information som kan vara både mörkt och ljust.

MEN FOLK KAN VÄNDA SIG EMOT DÅ , att inte läsa en massa mörka saker, som de har lärt sig, att hålla sig från det, genom att lyfta sin dag i ljusa saker ,och har så mycket tilltro till andra människor ,när folk börjar skriva sanningen, då vill ingen ens lyssna då. Folk ser att personen har levt så ljust ,och  skrivit så ljusa saker förut ,men bara mer positiva saker samma som folk tror på då.

DET ÄR SÅ MYCKET FOLK ,SOM TROR ATT ANDRA SKA TA ÖVER ,och kan inte se att det är människorna, som måste börja att agera nu, genom att världen ser ut som den gör idag. Jag fick vända ett nytt bland i livet, och börjar att skriva sanningen, GENOM ATT JORDEN HAR DET ILLA, OCH SVERIGE DET ILLA, men skriver och skriver meter vis, och uppmanar om problem vi har nu, genom att jorden och Sverige har problem idag, som har folk vänt sig emot att se sanningen då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6baa7c5d3a495508099ef1bebd5f4e13.jpg

Genom att folk är så inne på att tro på ljusa tider, som har svårt att ta till sig allt mörker, som är då ,genom att folk har lärt sig om ljuset och mörkret, men ser inte att de måste gå ihop med andra, när på visar och skriver metervis om viktiga saker vi har problem med idag. NÄR FOLK SKRIVER OCH INFORMERAR OCH UPPLYSER FOLK OCH SKRIVER SANNINGEN, att såhär ser det ut, då vill folk inte ta till sig, och hur ska folk kunna rädda en jord, eller Sverige, som är så illa ute idag ,men folk kan inte inse att så illa är det. GENOM ATT FOLK TROR PÅ ANDRA KRAFTER ,OCH LÖGNER SOM SKRIVER BÖCKER  ÖVER INTERNET. ASHTAR COMMAND SOM SKA RÄDDA FOLK. 

OM DET VAR SÅ ,VILKEN LYCKA VI SKULLE HA DÅ ,MEN JORDEN HAR INTE ENS HJÄLP MED DEM. Men kolla själv, så förstår ni hur jorden har det. Men alla förstår, att det är bara en massa påhitt från början till slut. Men Ashar har inget skepp med en massa folk, som åker runt jorden ,som en del skriver om. Han är 1 man utan skepp ,men kom den gången 50 -talet och varnar folk. Men han varnar för GRÅ FOLKET GENOM ATT FOLK HAR BEKYMMER MED DEM. 

ALLA KAN SE HUR JORDEN SER UT ÄR DEN VACKER MED ALLA BRÅK, SOM ÄR NU. ALLA SER ATT VI MÅSTE TA HAND OM JORDEN DÅ. Vi människor som ska göra det. Men folk har även skrivit så mycket galet om GREAT MASTER LADY NADA, MEN BARA LÖGNER OM HENNE. MEN FOLK KOPPLAR SIG TILL EN ENERGI. Men kan dö när jag ser vad de hittar på ,som känner henne.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mastarna.-birgitta-.jpgLADY NADA OCH KUTHUMI SATT MED MIG INNAN JAG VÄNTAR PÅ GUD. Men satt under täcket och hade kul med mig. Men såg när hon tog av sig sin sjal, som hon inte har i vanliga fall då. Men såg ljust hår,  men men kunde skämta med mig hela tiden när vi satt i sängen. Men hon är livslevande och ingen energi. Men samma med Kuthumi ,han kunde sitta med mig. Han satt med mig i sängen när vi väntar på GUD ,men han satt hos mig. Men kan dem såklart. MEN HADE KUL PÅ DEN TIDEN.

LADY NADA KUNDE STÄLLA TILL PROBLEM ,OCH BARA STÖKAR TILL FÖR MIG. NÄR VI SKULLE HANDLA,MEN DÅ HÖLL JAG PÅ BLI GALEN PÅ HENNE när jag skulle handla. Hon sa att hon åt samma som mig. Men har ingen mat där hon lever ens. Men fick med mig fel mat hem. Jag var så himla sur på Lady Nada då. Men jag skulle känna själv enligt henne.

Men Lady Nada är en stor mästare ,och jag måste fråga henne om råd. Jag vill vill lära mig av henne ,som gick i backen med fel varor. Men vi var inne på Coop forum, och Lady Nada följer mig hela tiden. Vi letar i hyllan, vad jag kan äta. Men var hos mig hela tiden, men fick en snurrig dag. Men även Ander blev galen på Lady Nada. Men vi gick och plockar ihop de hon visar, som blev fel för mig. Jag måste även äta annat då. Men nästa gång går jag ensam utan Lady Nada. JAG TAR INTE MED HENNE OCH HANDLAR.

Men kommer hem med mat, som jag kan ta lite av då. Men sen måste köpa annat. Men Lady Nada säger så lätt, men vi äter inte på andra sidan. Men trodde hon hjälper mig. Lady Nada följer med mig till doktorn ,genom att jag fick för mig så mycket fel, fast BIG PROTECTION SA TILL MIG. Men måste ner till akuten, fast jag har dem hos mig då. Men Lady Nada stökar till när jag skulle träffa läkaren då. Men vilket stök, och folk tittar på mig ,genom att hon säger, men kolla de tittar på dig Birgitta ,och jag blev sur på henne. Men kolla nu, men kolla nu på hon som jobbar där. Men vilken cirkus att ta med Lady Nada. LADY NADA KAN VARA JOBBIG NÄR HON SÄTTER IGÅNG.

MEN JAG GÅR ENSAM EFTER DEN SMÄLLEN, HON GILLAR ATT SKOJA OCH RETAS MED MIG. MEN MIN SKYDDSÄNGEL SA ,att hon känner mig så himla väl, och har hon rätt att skoja med mig. Men även GUD fick säga till henne, att hon gick för långt med mig. Jag fick inte berätta det ,men jag tänker inte vara tyst om allt, även om jag vet idag, hur de bor och lever, men är tyst om det viktigaste. 

JAG VET HUR LADY NADA ÄR. Men Skyddsängeln sa till mig för ett tag sedan, att Lady Nada kan mig, och då kan hon göra som hon vill då. Hon sa ,vi var som syskon, och kan leka med mig. Men jag kan bli sur när hon gjorde så. Men idag kan jag skratta åt allt tok med henne. Men jag kan vara så måste ha på mitt sätt då. Hon kunde kasta ur sig om maten när jag är dålig att äta då. Lufterian, men lever så ,när hon såg hur jag åt. Men tråkigt att laga mat. När barnen var små ,då åt jag mer, genom att barnen måste ha mat såklart. Jag kan laga för flera dagar. Men inte alltid, men kan vara less att laga mat, genom att jag fick göra det jämt när barnen bodde hemma. Trött och då såg Lady Nada det. Anders satt hemma och väntar på maten. Men han gjorde sällan mat bara någon gång lagar han mat. Men var trött hela tiden. 

Men alla mål orkar inte jag när jag sitter och skriver då. Men hon sa du kan gå över till att bli lufterian. Men såg bilden på väggen lyser upp ,såg Lady Nada när hon kollade mig. Vi fick problem med Kewan. Men då var det bara problem hela tiden. Hon vaktar mig hela tiden. Men såg henne hela tiden hos mig. LADY NADA SÅG MIG ,OCH VAKTAR MIG ,NÄR JAG LÅG RISIGT TILL. KEWAN STÖKAR TILL. 

MEN FOLK BER TILL LADY NADA. HON ÄR EN STOR ENERGI FOLK BER TILL, OCH KOMMER INTE TILL ALLA MÄNNISKOR. HON KOMMER INTE TILL FOLK ENS ,DÄRFÖR TROR FOLK ATT HON ÄR EN ENERGI ,SOM ÄR FEL DÅ, är en stor energi folk ber till ,som även rensar energin jobbar med då. Men folk tror att Lady Nada är gjort av energin. Hon flyter runt ,som de har skrivit om henne ,som är så fel. Hon är livslevande men folk ber till en energi, när de ska prata med henne ,därför blir det konstiga budskap de lägger ut från henne. Folk tror att de har kontakt med Lady Nada. Men är en energi de skriver från ,och då kan budskapen komma hur som helst när de skriver från energi. 

Men är inte gjord av energi som ni tror. Men ni kan be till hennes energi då, bara lögner om henne. Jag kan Lady Nada, men ni kan fråga folk, som lärt känna henne ,att det stämmer dåligt, som folk skriver och hittar på. Jag har lärt känna Lady Nada väl, men ser hur hon är då. Men ni har hittat på så mycket saker om henne. Men sa till Lady Nada om det, hon sa att folk får väl skriva vad de vill. Men det är så mycket lögner om henne. Hon sitter inte ens brevid dem ,som jag satt en längre tid med henne. Hon störde mig, men även hjälper mig. Hon kan skoja som var inte så kul. Men hon kan skoja med mig om allt då. Men jag tog väl åt mig om det. LADY NADA LEVER HOS GUD, MEN FOLK FÅR EN LITEN CHOCK GENOM ATT DE TROR ATT JESUS LEVER HOS GUD. MEN VILKET TOK DET KAN BLI ,SOM HAR BARA LÄST BIBELN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är e720170ce24ffc4529fb2222609a4d5f.gifMEN MYCKET FOLK TROR ATT GUD OCH ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH ASHTAR COMMAND MED HELA HANS SKEPP ,SKA SKICKA LITE LJUS TILL JORDEN.  

Mästarna, Ärkeänglarna och GUD kan göra det, och även folk, SOM TROR PÅ ASHTAR ,när folk på visar hur illa det är, men har så lite tillit trust till människor ,som tar upp om sanningen ,och skriver meter vis då, FÖR ATT VARNAR OCH HJÄLPA MÄNNISKOR DÅ, genom att landet har det illa ,och jorden har det riktigt illa då. Men ser ni ,att Ashtar har gjort bra jobb på jorden, som folk tror på ,att nu åker Ashtar och Jesus runt med sitt rymdskepp.

Men ni kan kolla på jorden hur den ser ut idag. Men jobbar de bra med jorden????? NEJ SÅKLART, DET ÄR FOLK SOM MÅSTE TA TAG I JORDEN DÅ. 

Och folk måste gå ihop då ,genom att varken ärkeänglarna eller great master kan göra något åt det. MED ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER VAR UTE I TID OCH SKREV OM STORA PROBLEM med landet då. Jag satt och skrev några gånger om landets problem. Men varnar att inte säga JA till en del människor, genom att vi får problem då. Landet skulle bli svart om de sa JA till dem, som bar täckande kläder, som gick med slöjor andra kläder.SOM KÖRDE MED VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER NÄR DE KOM HIT. MÄNNEN KOMMER FRÅN VÅLDTÄKTER OCH GRUPPVÅLDTÄKTER ,MEN LEVER MED KVINNOR ,SOM KNAPPT VISAR TÅN. VI FÅR FARLIGT FOLK, SVENSKA TJEJER KVINNOR BARN FÅR PROBLEM FÖR KVINNOR OCH TJEJER. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 24041f18c6122853f6efc150f65756ee-afganistan-middle-east.jpgMEN DESSA KVINNOR OCH LÄNDER VARNAR VI FÖR GENOM ATT MÄNNEN ÄR FARLIG FÖR OSS. Men kan inte låta bli oss ens. Men vi fick enorma problem män som kommer från dem. Kvinnor lever heltäckt och när de kommer hit vad händer då???? 

BARN VUXNA MÖTER PÅ SPÖKEN MITT PÅ DAN. MEN SKA VI SKRÄMMA FOLK IDAG, OCH FOLK SER SPÖKEN DÄR DE GÅR.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är burka_thumb3.jpg

MÄNNEN BLIR GALEN KVINNOR TJEJER BARN SOM GÅR INTE SOM KVINNOR FRÅN DERAS LAND. Men höjde även våldtäkten, som en del rycker på ögonbrynet. Men vad har hänt landet fullt med gruppvåldtäkter har männen blivit galen idag. Men vad händer nu??? 

MÄNNEN FRÅN LÄNDER, SOM KVINNOR TÄCKER SIG FICK PROBLEM ,KVINNOR HALV NAKEN ,VI GÅR I FINA KLÄDER VISAR ANSIKTET, SOM DE GÖR INTE BLAND FOLK. Men det bäddar för gruppvåldtäkter våldtäkter på löpande band, genom att männen vill ha sex ,som åsnan får stå till svars då. När männen från länder ,som kvinnor täcker sig ,då blir det party för hela dagen. Men kan inte låta bli kvinnor ,här får de göra vad de vill ,som är så dum att tro det. 

Men män har party hela dagen ,ser kvinnor och tjejer visar sig, som de ser så lite av när kommer från länder, som täcker sig, då blir det glädje över allt ,vart killarna går ser kvinnor ,som visar sig för dem kvinnor och tjejer och barn ,så de kan inte låta bli att titta på oss, som inte tänker som de gör då. MEN VI ÄR FÖDD FRI I FRIHETENS LAND, OCH DÅ SKA INGEN SKADA OSS, GENOM ATT VI HAR DEN KULTUREN, SOM GÖR ATT DE MÅSTE ÄNDRA OM DEM. Sverige har kommit långt idag. Men länder med Sverige har kommit långt idag när vi kan klä oss som vi vill.

Men vi följer modet ,som är idag och det gäller att hänga med modet som är idag. Vi vill inte hamna utanför allt ,utan följer modet som de kan så lite om som är inne nu. MEN VI SKA ÄNDÅ FÖLJA MODET SÅKLART. MEN GÖR OM DEM TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. LEV LIVET ÄVEN DE. 

Men vad händer i många länder ,som ligger så långt från vår utveckling ,som kommer från medeltiden, blev galen. Men vill vi ha män från länder ,som inte kan respektera oss då??????? VAD GÖR VI DÅ ,SOM KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKTER ,VÅLDTÄKTER. Vi får tänka en liten stund då. Men sätt männen så långt från oss. Sätt männen på en öde Ö.

Men får vi göra så????? Sverige och många länder med oss kan inte ta in män som bränner oss. Men kör med våldtäkt gruppvåldtäkt. Men vi får tänka igen ,genom att det är krig, och män kan bli dödad efter vägen. Men vad tokigt det kan gå. Men männen dödar oss vem har rätt att döda folk och bränna oss???? FOLK FÅR INTE DÖDA OSS NÄR DE KOMMER ÖVER GRÄNSEN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a5r-vc3a4rld-birgitta-andlig-inspiration1.png

DET FINNS INTE RÄTTIGHET ENS ATT GÖRA SOM DE GÖR NU.Men hur ska vi hjälpa män som gör så???? Det går inte känna sig säker ens när de kom hit genom att barn blev skadad och kvinnor och tjejer kan inte ens leva idag. Men ska vi ta in folk som gör så?????? NEJ SÅKLART. MEN VART SKA VI SÄTTA MÄNNEN GENOM ATT DET ÄR KRIG IDAG????Vi får skada våra barn idag. Kvinnor springer för livet idag. Men även tjejer kan inte ens gå en skola ,så hör man att de blev våldtagen, och till och med en lärare blev utsatt för män ,som kommer hit, och får göra som de vill då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok.png

MEN KILLARNA MÅSTE SKICKAS HEM MED EN ENKELBILJETT SÅKLART,OCH FÅR INTE VISA SIG ENS ,GENOM ATT SKADA KVINNOR OCH BARN TJEJER HELA LIVET, då måste regeringen göra rätt skicka hem den, genom att männen har skadat en tjej i Sverige ,och då gäller det samma lag för alla människor skadar människor ,enkelbiljett.

Och vem ska överleva tjejer kvinnor barn, istället för att skicka hem folk, som skulle bli enkelt för svenska tjejer och kvinnor och barn, som blir utsatt idag. MEN INGEN HAR TÄNKT ENKLA VÄGEN ,MEN VI FÅR SKADA OSS HELA TIDEN GENOM ATT MÄNNEN GÅR DÄR UTE ÄN IDAG. MEN INGEN SKICKAR HEM DEM ÄVEN OM DET ÄR KRIG. Men har de skadat folk ,då har killarna gjort det.. Men då måste lämna landet på en gång, genom att få tyst på problem vi har. Tjejer springer från män som kör med gruppvåldtäkter våldtäkter.

Men ska vi ha ett sånt land nu MÄNNEN FÅR GÖRA SOM DE VILL.

????? NEJ SÅKLART.

Men killarna kan dö om de skickar hem dem. Men ska vi dö då ,genom att regeringen skyddar männen idag, så vi blir inte glad av det ,genom att få slut på problem, skicka dem med en enkelbiljett. Men ingen kille önskar lämna Sverige. Men regeringen är inte så smart, utan gullar med männen som hundvalpar som kommer hit. När ska de gulla med oss och rädda kvinnor och tjejer och barn far illa idag? MÅSTE BLI ETT STORT STOPP NU. TA HAND OM TJEJER OCH KVINNOR OCH BARNEN NU.     

VI HAR KRIG OCH VI MÅSTE HJÄLPA FOLK. MEN VI HAR HJÄLPT FOLK FÖRR UTAN PROBLEM ,MEN NU FICK VI SMAKA PÅ ENORMA PROBLEM, FOLK FRÅN LÄNDER, SOM INTE MÄNNEN KAN SE ANSIKTET ENS. Men vi har olika kläder då följer modet i Sverige. Ibland är det korta kjolar, klänning.Men då är det inne. Men långa vackra klänningar, kjolar då är det inne.Vi måste vara inne idag.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är midsommaren-birgitta-andlig-inspiration.pngDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 3d2d2f4dc002d2f03b322868d159aa59.jpg

Men då måste även de följa med oss, och följa modet även kvinnor och tjejer och barnen. Vi lever så idag som mycket länder med oss. Men då måste även de hänga med ,och inte visa medeltiden när de kommer hit. När det är krig, då måste de följa med oss när de flyr till oss. Vi kan inte lyssna på dem, vad de vill ha eller önska sig saker då. Men landet har ett helt annat sätt att leva, och då måste även de leva som oss såklart. FOLK SOM FLYR HIT MÅSTE FÖLJA MODET SOM ÄR INNE IDAG.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 38e82b559103998589e220fc99a9831c.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kc3a4rlek-och-relationer-birgitta-andlig-inspiration.pngMen vi hjälper folk och männen är livsfarlig att hjälpa för oss ,genom att de kan inte respektera folk ens idag. Men vad har föräldrar lärt dem när de kommer till främmande länder då??? Har de lärt dem döda oss bränna oss, eller kör med gruppvåldtäkt eller våldtäkt eller vad har föräldrar lärt killarna, de skickar över till olika länder?????? Har de lärt dem att sköta sig ,och inte skada kvinnor och barn och tjejer??? Men när man ser vilket folk regeringen tog in ,då vill man dö själv, genom att säga JA till knäpp folk som skadar oss. Men till och med skadar oss. Men vad har regeringen tagit in för folk ,som de hjälper nu ,som vill inte hamna under kulan, och blir dödad i  sitt hemland????

SVIN KALLAR JAG MÄN SOM KOMMER HIT ,SOM VILL INTE DÖ I SITT HEMLAND. Men kommer hit ,och killarna våldtar oss, och kör med hemska gruppvåldtäkter ,när regeringen tog männen över gränsen ,så man kan dö ,när man ser vilka galna män tog in i landet ,som kör sitt rejs.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är nc3a4r-tiden-har-gc3a5tt-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN ÄVEN BÖNEUTROP, SOM ÄR NÅGOT VI INTE HAR I SVERIGE, KAN NI SE DET????? NEJ SÅKLART. Men vad här hänt med regeringen måste har fått problem idag ,som säger JA till något vi aldrig haft Böneutrop.VI HAR INTE DEN KULTUREN ENS, DÅ KAN VI INTE BLANDA IN BÖNEUTROP. 

REGERINGEN ÄR ETT SKÄMT IDAG, NÄR VI SER HUR LANDET SER UT IDAG. Men alla ser vad har vi för regeringen idag. Men det finns bra folk där såklart.

Men kommer inte fram genom att sossarna verkar gilla säga JA till böneutrop ISTÄLLET FÖR ATT TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. Genoma att folk flyr hit till ett land, som varken har böneutrop eller bönemattor. MÅSTE BE ÄVEN OM DE HADE LEKTION GENOM ATT DE TOG IN PROBLEM FOLK. Men skolan fick problem med det ,då ska de följa som de gör i sitt hemland. Vi har inte ens den kulturen de har. Men måste folk följa Sveriges kultur såklart. Men regeringen lät de göra som de vill då när vi har lärt oss att be tyst, och då kan vi sitta vart som helst. 

Men regeringen gör så mycket fel till och med stänger av svenska folket genom att folk ska bada, och då kan de inte bada med oss ens. Men vilket problem folk vi har nu, som är van att bada. Men ta seden dit de kommer ,vi följer även badmodet i Sverige. Men även badhus för dem ,så man kan dö när man ser hur de gör med folk som kommer hit. STÄNGER AV SVENSKA FOLKET ,OCH DÅ KAN VI INTE BADA SOM VI BRUKAR GÖRA DÅ. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är yuck-laura-lee-zanghetti-1.jpg

Men ser inte att det är Sverige de har landat i. Folk tror att de kan börja göra om vårt land ,och det kan de glömma bort ,då kan de åka hem även om det är krig. FOLK KAN INTE BEGÄRA ALLT NÄR DE FLYR HIT.

MEN MÅSTE HJÄLPA DEM MED MAT SÅKLART OCH ANNAT. MEN KAN INTE GÖRA OM LANDET.

NÄR DE KOMMER HIT ,DÅ FÖLJER SVENSKA LAGEN SÅKLART. Och inte hitta på sitt då. Men gnäller om allt, då kan de åka hem, har de flytt hit ,då får de acctetar oss då. Men folket får göra som de vill med regeringen tillåter gå med burka ,som är fruktansvärt att se. MEN HAR VI BURKA SLÖJOR, NIQAB, HIJAB BURQA, MEN FINNS DET HÄR, HAR VI DESSA HEMSKA KLÄDER?????? NEJ SÅKLART.

Men folk har blivit blind när folk får höra sanningen dag efter dag, men tror att de har fått en knäpp ,och bara skriver en massa mörker ,och går igenom så mycket mörker då, som folk tror på när sanningen dyker upp hur illa landet ligger till ,då tror folk att nu har de fått en knäpp i huvudet ,men de har inte fått en knäpp i huvudet överhuvudtaget UTAN HELT KLAR I HUVUDET DÅ,men förberedelser sig för att sätta sig och jobba att skriva .

Men måste ändra om mycket GENOM ATT BARA FOKUSERA PÅ ATT SKRIVA SOM SPOTTAR UT SANNINGEN DAG EFTER DAG, genom att varna människorna och berättar sanningen i metervis ,för att tala om hur landet ligger till, och för att tala om hur jorden ligger till nu.

GENOM ATT GUD HAR EN IDÉ ATT RÄDDA EN MÖRK JORD, som alla kan se hur jorden ser ut  då med alla krig och problem, som GUD hade tänkt hjälpa folk idag ,men i första hand hjälpa svenska folket då. GENOM ATT GUD SÅG FRAMTIDEN FÖR SVENSKA FOLKET, att rädda dem från att inte gå under då, men såklart skrivs bloggen bara en massa negativa saker, som folk så lite vill läsa om då, men hur ska folk kunna rädda ett land när det kommer varningar på varningar hela tiden då.

GENOM ATT FOLK BER OM HJÄLP I DET TYSTA, men när hjälpen kommer ,då vill folk inte se åt det ,genom att det är inte så de har trott att GUD kan vara så fruktansvärt negativ i sitt skrivande ,som folk har fått för sig så ljus och positiv då. Men han är positiv då, men han askyr krig, han vill få slut på att folk fördärvar jorden då, men även få slut på problem som Sverige har då, GENOM ATT HAN HAR GÅTT IN FÖR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR genom att folk har det illa idag genom olika orsaker idag.

Men folk kan uppleva GUD ,så fruktansvärt negativ ,när man måste skriva från honom då ,MEN HUR SKA HAN NÅ UT TILL MÄNNISKORNA när folk har så mycket problem med så mycket saker, genom att han måste börja med Sverige och fokusera på svenska folket då. Men folk ser att vi skriver så mycket mörka negativa saker, och folk kan vända sig ifrån.

GENOM ATT FOLK TROR PÅ EN LJUS FRAMTID MEN HUR SKA VI FÅ EN LJUS FRAMTID DÅ.

VI MÅSTE HJÄLPAS ÅT DÅ ,GENOM ATT GÅ IHOP MED ANDRA MÄNNISKOR DÅ ,och GUD har tagit upp metervis om landets problem, och metervis om jorden då ,genom att folk håller på att förstöra mer och mer då, och han har sett hur framtiden kommer se ut om vi inte börjar ta hand om jorden då, genom att lära sig det han tar upp om då.

Men folk kan tro på andra människor, som hela tiden pratar om dimensioner och det ena än det andra då. GUD har aldrig pratat om dimensionerna utan nu handlar det om jorden och Sverige då, att vi måste börja hjälpa varandra då genom att landet är mörkt idag och folk upplever att jag bara skriva mörker nu,MEN JAG MÅSTE NÅ UT TILL MÄNNISKORNA och skriver om problem landet och jorden har nu, genom att människor måste upplysas om hur det ser ut då.

Jag var ute i tid när folk började säga JA till människor de skulle sagt nej till. JAG VARNADE FÖR ATT SÄGA JA FÖR ATT LANDET KOMMER FÅ BARA EN MASSA MÖRKER som ingen vill uppleva idag, men landet fick bara mörker, men vi måste skriva om landets mörker ,för att upplysa och få människor att vända landet till en ljusare framtid då ,genom att hjälpas åt då .Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1c6d62f6b4f76df9583e26e198e91fdc.jpg

JAG VILL HA ETT LJUST LAND, men vi måste hjälpas åt ,för att vända landet rätt då, och bloggen är gjort så ,att folk ska få information från oss då. OCH GUD HAR SAGT TILL OM ATT VISA BLOGGEN FÖR ANDRA MÄNNISKOR

Att vi måste samarbeta och  hjälpa varandra då. GUD ser hur det är då ,och även långt tillbaka var ÄRKEÄNGLARNA OCH  GREAT MASTERN ute och varnade, och satt och skrev med mig då.

GENOM ATT DE SÅG SVERIGE FRAMTID ,om de de säger JA till människor, som inte respekterar oss överhuvudtaget då, och får en massa problem då .

NU FICK  KVINNORNA OCH  BARNEN STORA PROBLEM NÄR DE SAGT JA TILL MÄNNISKOR, SOM INTE RESPEKTERAR OSS och har inte vår kultur överhuvudtaget då. GUD kan människorna hur de fungerar och även ärkeänglarna såg problem, genom att skydda landet mot mörker då ,som även mästarna var ute och skrev från mig, vilka problem vi kan få då ,och det är så stora kontraster då. Och de lever fortfarande kvar i sin förtryckta kultur ,som landet trycker ner kvinnorna och flickorna får samma då ,genom att de är van att leva så.

Men när de flyttar hit, då får svenska kvinnorna och barnen jättestora problem, genom att de kan inte respektera oss överhuvudtaget, som går runt med den klädseln vi har då. Vi får stora problem då, genom att de har inte ändrat om i sitt hemland när de kommer hit, då blir det stora kontraster när de flyttar hit då. REGERINGEN SKULLE SAGT PÅ EN GÅNG ,ATT TA SEDEN DIT NI KOMMER ,om ni ska leva i Sverige ,då måste ni ändra om allt, genom att kunna arbeta ,som varje människa gör då, men folk i deras länder där jobbar inte kvinnorna så mycket ,men i Sverige måste de jobba, genom att allt är så dyrt att leva på en lön då.

VI HAR ALLA LÖSNINGAR NÄR SAKER OCH TING GÅTT FEL MED LANDET DÅ. Nu kan Sverige få slut på alla våldtäkterna, genom att göra rätt och skicka hem dem med enkelbiljett ,och får inte återvända då. Om killarna såg det, då kommer de sluta upp att utsätta kvinnorna och barnen ,om de såg att de fick lämna landet då, som har kämpats sig hit .Det skulle bli snabbt slut på mycket problem om killarna visste om det.

TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.