POLISEN-POLICE

IDAG BLIR LANDET MYCKET MÖRKARE NÄR MAN SER VILKEN POLIS SVENSKA FOLKET HAR,som trodde att Sverige var bland ljusaste land. Men tji fick jag hela svenska polisen har gjort landet svart ,och våld som finns bara runt dem, som inte ens kan stava till respekt när man ser hur polisen gör idag, då blir man rädd vart landet är på väg, om inte stoppar i tid, då får vi en polis vi vill inte ens ha. SVERIGE ÄR KÄNT FÖR ATT VARA LJUST DÅ.

Men den tiden är borta idag när man hör hur poliserna är ,då blir vi mer och mer chockad av landets poliser, när de kan skjuta ner oskyldiga människor ,SOM VARKEN BAR ETT VAPEN  VAR INTE ENS HOTFULL MOT POLISEN ÖVERHUVUDTAGET DÅ UTAN EN FAMILJEFAR, som har familj och barn då.

MEN SÅ GRYMT ÄR SVERIGE IDAG genom att folk kan köra lite för fort idag,  men kan även köra utan körkort ,som en del provar på, men polisen behöver inte skjuta ner folk, för att han körde lite för fort, men även utan körkort då, men idag kan folk skjutas ner av polisen bara genom att de gör lite fel i samhället ,DÅ ÅKER VAPNET FRAM PÅ EN GÅNG MOT OSKYLDIGA MÄNNISKOR ,SOM BAR INTE VAPEN ENS utan försöker bara springa därifrån då, men skjuter inte folk bara för det ,och behöver inte polisen skjuta ner en ung familjefar ,som har två små barn då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mother-three-sons-and-daughter-in-garden-vickie-wade.jpgMEN SVERIGE ÄR INTE KUL LÄNGRE ,GENOM ATT VI MÅSTE SKYDDA BARNEN OCH HELA FAMILJEN.När vi har poliser som måste använda vapen hela tiden, och även får äga pepparspray, som inte ens andra får använda, då blir de anmälda ,men polisen får göra som de vill idag, LEVER RÖVARLIV IDAG ÄVEN FÖRSTÖR FÖR MÄNNISKOR. När vi ser hur illa det är med samhällets poliser ,när man ser vad som händer bara för de kör lite för fort eller har inget körkort ,men fram med vapen då och fram med pepparspray såklart.

POLISEN KAN GÖRA SOM DE VILL NÄR VI HAR LANDET VÅLD BENÄGEN POLIS, SOM KÖR SITT VÅLD I SAMHÄLLET och landet blir mörkare och mörkare för oss genom att polisen ska gå med gott exempel då, men de är värst har vi sett en längre tid .Vi blir räddare och räddare hur folk blir oskyldig utsatt ÅTERIGEN SER MAN POLISEN FÖRSTÖR FÖR OSKYLDIGA MÄNNISKOR DÅ.

Men långt tillbaka var det inte så utan folk kunde köra för fort och fick böter då, men nu fungerar det inte längre då, MEN VI HOPPAS ATT POLISKÅREN TAR OCH SYNAR  IGENOM POLISKÅREN för att rensa bort varje polis då. Jag hoppas nu att killen får lämna sitt arbete för de passar inte att jobba som polis ,då har det gått för långt med hela landet då .Och  ingen känner sig trygg när vi har poliser som skjuter ner folk då, ISTÄLLET FÖR ATT PRATA MED KILLEN, istället för att skjuta ner honom, genom att han hade en familj ,som polisen inte respekterar alls då.

The Coming Nelson Painting by Frederick MorganMEN HOPPAS ATT FOLK HAR VAKNAR UPP EFTER DEN HÄNDELSEN ,GENOM ATT DET ÄR INTE ENS OKEJ ,ATT DRA VAPEN MOT OSKYLDIGA MÄNNISKOR. Han hade barn som väntar på sin pappa kommer hem då. Men pappa kommer aldrig hem efter han mötte polisen. ”Men varför kommer inte pappa hem mamma?” Vad svarar man på det? BERÄTTA SANNINGEN ATT PAPPA MÖTTE EN GALEN POLIS ,SOM SKÖT DIN EGEN PAPPA TILL DÖDS. ELLER LJUGER HELA LIVET ,GENOM ATT DET KÄNNS FRUKTANSVÄRT ATT SÄGA SANNINGEN, ”en galen polis som sköt din pappa.” Men kan mamman säga det till sina två små barn????

MAMMAN MÅSTE SÄGA SANNINGEN EN DAG TILL SINA BARN SÅKLART.

MEN BARNEN GRÅTER OCH KÄNNER SORG DEN DAGEN HAN KOM HEM.Vart tog han vägen mamma”, men går och tittar i fönstret efter sin pappa, kliver på stolen ,och tittar efter sin pappa, genom att pappa kommer alltid hem som vanligt. Pappa skulle bara fixa lite gott till dem. Men pappa dröjer och kommer inte hem nästa dag.

”Men vart är pappa mamma?”SER MAMMAN SITTER OCH HÅLLER I BARNENS HÄNDER.  Men vad ska mamma säga till sina barn, som gråter efter sin pappa. Kan hon få pappa att leva igen, nej såklart, han är skjuten av en polis ,som ser inte rätt ens utan mötte polisen och våld de kör med, genom att ingen har rätt att städa bort pappa till dem, bara för polisen är helblind ,som ingen gör något åt. ATT RENSA POLISER SOM ÄR GALEN, DÅ HAR HAN ÖVERLEVT, OM DE SATT IN BRA POLISER ,SOM KAN SE HAN. MEN KAN HJÄLPA HAN ISTÄLLET FÖR ATT SKJUTA HAN. 

Men landet blir mer mer mörkt nästa gång är det någon annan, som får mista livet ,och ingen går säker idag då ,MEN FÖRR I TIDEN HÖLL INTE POLISERNA PÅ SOM DE GÖR IDAG, genom att de måste börja rensa ur poliskåren då. Vi förstår inte varför de måste ha så mycket vapen då. Vi har sett länder som har problem folk som Sverige har. Men England har lite vapen när de är ute och jagar som Sverige gör. Nu har vi farligt folk, men England tar inte vapen, och jagar som Svenska polisen gör. Vi har sett från England ,och vi vill ha som England, utan en massa skjutande som vi har då. Men tar så lite vapen med i tjänsten. Men lite poliser, som har blivit skadad när polisen jagar folk. MEN NI SKA ÅKA TILL ENGLAND OCH LÄR ER FRÅN DEM, ISTÄLLET FÖRA SKJUTA FOLK HELA TIDEN.

KILLEN HADE BARN OCH FAMILJ, MEN ÄR DET RÄTT ATT GÖRA DET???????????? NEJ SÅKLART. Vi har sett hur England gjort, men även som påminner om pappa till två barn. Men polisen tog inte vapen. Men kan prata med folk även om de har gjort brått, så kan de sitta ner och prata med folk.

MEN HAR SETT FÖR MYCKET AV GALEN POLIS VI HAR, NÄR DE SKA RÄDDA FOLK, KAN TILL MED KÖRA MED VÅLD NÄR FOLK ÄR OROLIG OM DEM. Kan vara rädd att de tänker ta sitt liv. Folk ringer om hjälp ,men möter på galna poliser, som misshandlar folk ,och tänker ta sitt liv om ingen kan stoppa det ,genom att folk ringer och är orolig över en person. Men satt inte ens och prata med människor, de var orolig över det ,fanns inget hjärta alls. Men blev skadad ett helt liv efter den misshandeln de gör med. MEN KRÄVER LÄR POLISEN SOM ENGLAND GÖR, GENOM ATT SLIPPA FÖRLORA FOLK HELA TIDEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.