TÄNDERNA – TEETH

IDAG HAR MYCKET FOLK PROBLEM MED TÄNDERNA och får lite hjälp då, men landet fått det sämre på många sätt ,att folk inte kan ta hand om sina tänder genom att folk långt tillbaka , då skulle regeringen titta på det för att underlätta för svenska folket då.

Men folk har fått ännu mer problem genom att regeringen satsar inte pengar på svenska folket överhuvudtaget nu, genom att regeringen har inte råd att ändra om idag .Och allt  kostar mycket mer ,att ändra om och ge billigare tandvård då. Regeringen har långt tillbaka tittat på ,att förändra runt folket ,SOM HAR SÅ MYCKET PROBLEM MED TÄNDERNA DÅ. De har hittar på olika sätt, att täcka upp för människor ,som har problem med tänderna försäkringar, som hjälper inte fullt ut. Eller ett lån folk kan få avslag på när de kollar upp dem, och tar kreditupplysning på människor, som kan hamnat fel, genom att börjat få problem med kronofogden eller inkasso, som säger nej till den hjälpen till tänderna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMen folk som lånar ,och kan ta hjälp får dyrare tandläkarräkningar, genom att de lägger på extra på fakturan, och blir mycket dyrare än vad önskat då. MEN HAR INTE SÅ STORA VAL.

Genom att de kan ha så mycket problem med tänderna som de får hjälpa med, men kan inte ordna allt för svenska folket då, genom att de har inte råd alla att betala den summan pengar det kostar att gå till tandläkaren ,GENOM ATT FOLK HAR FÅTT SÅ MYCKET PROBLEM MED SIN EKONOMI, har fått så mycket problem med på grund av att de är sjukskriven eller har liten lön från sitt arbete då.

Men folk söker även hjälp med tänderna hos sociala då,men folk kan få nej på grund av olika skäl då, att de har för hög inkomst,och sociala ser att de kan betala själv när de har bra lön. Sociala tycker kan klara sig själv då, men sociala kan ställa till problem för människorna OCH KAN SÄGA NEJ SOCIALA när de ser vad de tjänar då.

MEN SOCIALA LÄGGER SIG PÅ EN LITEN BUDGET som folk kan halka på då,men måste ha hjälp med tänderna ,men ser att folk har en inkomst, som de tycker att de ska klara sig på, men kan ha så mycket utgifter då, men sociala hjälper inte till alla gånger ,genom att de räknar på sitt sätt då.Och folk har lån ,eller andra saker att betala, som de tar inte med i budgeten ,de tar inte hänsyn till det, och folk måste även betala vissa räkningar ,som sociala inte respektera människor överhuvudtaget, utan säger nej när de ser inkomsten de har då.

Men sociala kan även säga nej till människor som bedriver liten verksamhet, och folk får absolut inte ha ett företag när de söker hjälp hos sociala, de säger nej på en en gång ,och det spelar ingen roll hur litet företaget vi har då. Men förr, då kunde sociala hjälpa till även om vi har företag. Men verkar ändra på allt nu. Och sociala har sina normer ,ATT DE ACCEPTERAR INTE ATT FOLK HAR ETT LITET FÖRETAG, som de tjänar lite pengar på då,men klarar sig ändå då, men det kostar att gå till tandläkaren ,då får folk lägga ner sitt lilla företaget om de ska söka hjälp med tänderna.

De kan ha så mycket problem med tänderna ,och måste få hjälp med tänderna ,MEN SÄGER NEJ PÅ EN GÅNG ,SÅ LÖJLIG ÄR SOCIAL NÄR MAN HAR SÅ LITET FÖRETAG, GENOM ATT ATT VARA ÖPPEN, OCH GE GLÄDJE OCH HJÄLPA TILL DEM, ISTÄLLET FÖR ATT FJANTA PÅ SOM DE GÖR, måste lägga ner sitt lilla företaget när de ska ha hjälp, genom att folk kan inte ha små företag, som folk kan ha idag ,som gillar att leva så ,och kan styra sin egen dag,men tjänar inte så de täcker upp ,när det blir större utgifter.Ibland blir större utgifter när de måste till tandläkaren ,större utgifter när de måste ha hjälp med tänderna, men har inte råd alla gånger ,när det blir större utgifter, genom att de kan ha så mycket problem med tänderna ,och måste lägga mycket pengar på tänderna ,som företaget inte täcker upp då .Och får nej på en gång om ni har företag, som jobbar och styr sin dag då ,och kan ha problem med sin hälsa, men klarar av sitt företag, genom att styra sin egen dag när de har sitt företag då.

Men ser sociala att folk har ett litet företag, som knappt täcker upp mera utgifter,som att gå till tandläkaren, då kan inte folk ansöka om hjälp på sociala, genom att de kommer säga nej på en gång, att hjälpa er med pengar till tandläkaren ,genom att ni äger ett företag ,och det får inte folk äga när ni besöker sociala, och ansöker om hjälp till tänderna då. NI FÅR LÄGGA NER ER VERKSAMHET ,fast ni älskar att jobba med det. Ni får lägga ner företaget fast ni hade så liten inkomst bara som täcker upp det viktigaste, och tänderna kostar mycket mer att att gå till tandläkaren när ni får större problem med tänderna då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bild-1.png

Men folk har så mycket problem med tänderna PÅ GRUND AV ATT NI HAR FEL BEHANDLAT TÄNDERNA FRÅN BÖRJAN DÅ,och sen kommer ännu mera problem med tänderna då.

Folk måste gå till tandläkaren hela tiden,GENOM ATT HAR FELBEHANDLAT TÄNDERNA, när vi började utsätta dem för hårda behandlingar ,som tandläkarna långt tillbaka började felbehandlade tänderna ,som mycket folk har blivit utsatt för då.

Tandläkarna har inte varit rädd om tänderna då ,utan har ISTÄLLET UTSATT TÄNDERNA FÖR MYCKET HÅRDA BEHANDLINGAR, som en del kan göra då. 

MEN FÖRR, DÅ FANNS DET TANDLÄKARE SOM SKADAR TÄNDERNA HADE INGEN KUNSKAP OM TÄNDER. Men mycket barn på den tiden fick problem när de har varit hos tandläkare, som kan inte laga tänder rätt ens ,utan kan vara så hårdhänt och kört hårt med borren, så föräldrar fick flytta barnen från tandläkaren. Men det fanns värre tandläkare förr ,som var inte ens kul att sätta sig i stolen hos tandläkaren. Men mycket barn fick förstöra tänderna om ingen flyttar barnen i tid. 

Genom att vi tänker inte på ,att vi har blivit felbehandlad hos tandläkaren genom att vi litar på en tandläkare ,som har gått så mycket olika skolor, som kan så mycket om tänderna då, men vi litar på dem såklart. Alla  vill ha bra och vackra tänder då ,och det har kommit så mycket nytt idag ,som vi provar på, men utsätter tänderna ännu mer för problem då ,när de felbehandlar tänder då, GENOM ATT ALLT KOMMER I FRAMTIDEN, som ni har sett ,att allt kommer sen ,när vi inte vill få en massa problem och speciellt med tänderna ,som vi ska tugga och äta med tänderna, GENOM ATT ATT TÄNDERNA ÄR BLAND DET VIKTIGASTE ATT SKÖTA OM, annars får vi problem att äta och tugga vår mat då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är business-birgitta-andlig-inspiration.pngVi är född med tänderna ,som har en mening att tänder ska fungera hela livet då ,men har börjat stökat till långt tillbaka ,när tandläkaren kunde väldigt lite om tändernas hälsa då.Och tandläkaren kan börja utsätta folk för ännu större problem, när de har så lite koll på tänderna, och kopplingarna mellan kroppen och tänderna, hur de fungerar tänderna då, och hur de reagerar på saker och ting ,när vi hård behandlar tänder, genom att ni tänker inte på det ,när ni rusar till tandläkaren när ni får så fruktansvärt ont i tänderna då. TANDLÄKARNA KAN INTE SE KOPPLINGEN MELLAN KROPPEN OCH TÄNDERNA, hur de hänger ihop ,när vi kommer till tandläkaren ,att tänderna har börjat långt tillbaka börja få hårda smällar av tandläkaren, som hade så lite koll på vad de kan ställa till för er då.

Idag har tandläkaren blivit så stor idag, och folk tror att de kan lita på tandläkaren när de sätter sig i tandläkarstolen ,att vi litar på honom eller henne ,genom att de har gått så mycket skolor ,och har så mycket utbildningar bakom sig ,MEN VI SKA VARA VAKEN IDAG NÄR VI SKA TILL TANDLÄKAREN genom att de kan förstöra tänderna på en gång, och skulle slutat för länge sedan ,och stängt praktiken för länge sen.

Genom att tandläkaren började tröttna på att hjälpa människor ,och har tappat intresset då ,och kan förstöra tänderna så mycket ,och får mycket problem att äta och tugga sin mat då.TANDLÄKAREN SKULLE SLUTAT FÖR LÄNGE SEN ,GENOM ATT HAN SLUTADE VISADE INTRESSET, ATT HJÄLPA MÄNNISKOR, utan mest för ekonomin, som gjorde att de kan fortsätta fast de är så trött på sitt arbete ,och är så ointresserad av att hjälpa människor då. Tandläkaren kan till och med förstöra tänderna ,när de har så lite koll på vad som händer med människor, och felbehandlingar och har tappat totalt kontroll ,och respekt för människorna när de gör så stora fel då.

Men ni kan råka ut för att bli felbehandlad av tandläkaren, som är trött och vill sluta att jobba som tandläkare,men sitter fast i sitt arbete ,och kommer ingen vart då, än att fortsätta arbeta som tandläkare, men skulle lämnat tjänsten för länge sen ,GENOM ATT DE KAN STÖKA TILL FÖR MÄNNISKOR ENORMT, NÄR DE INTE VILL HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT MED TÄNDERNA DÅ .Och har så lite känsla för människorna då ,bara vill bort från sitt arbete, genom att de är less och trött, men har svårt att släppa tjänsten, genom att de får problem med ekonomin ,och vill fortsätta arbeta mycket längre då.

Men kan även börja snåla in på saker och ting ,genom att allt kostar pengar, och kan hitta på egna saker, som skadar tänderna enormt då, genom att de har slutat tänka på människorna då, utan pengarna som styr deras huvud varje dag. KAN VARA SÅ ENORMT BLIND NÄR DE BÖRJAR HITTA PÅ EGNA SAKER, som folk kan få problem av då ,att de hittar på eget genom att spara på ekonomin, som alla vet att allt tandläkaren använder kostar pengar ,och de får betala mycket saker själv då, men kan börja själv tillverka saker ,som de kan så lite om själva då.

Men kunden ser inte det när problemen kommer med tänderna då ,och då får de jättestora problem med tänderna, GENOM ATT TANDLÄKAREN HAR FELBEHANDLAT TÄNDERNA när de började hitta på nya saker, som de kan så lite om, genom att det finns folk som har den kunskapen, genom att de har lärt sig mer om det, men tandläkaren köper in från olika ställen när de jobbar med tänderna. Men kan börja själv tillverka saker ,som kan så lite om, på grund av att de ska börja snåla på saker och ting ,och börjar tillverka saker som skadar tänderna ännu mera, när de började själv hitta på saker och ting till tänderna då.

Men det finns så mycket tandläkare som ska sluta då ,genom att de har så lite känsla för människorna bara pengar har de känslor för ,genom att många tandläkare ser pengar idag ,och det har blivit populärt att jobba som tandläkare, som kan hjälpa er, eller förstöra tänderna då. MEN FOLK LITAR PÅ TANDLÄKAREN OCH ÄVEN PÅ TANDHYGIENISTER ,SOM KAN FÖRVÄRRA ÄNNU MER TÄNDERNA DÅ ,genom att folk har börjat arbeta som tandhygienist ,och folk har så mycket problem med tänderna idag, och vet inte vad de ska hitta på åt människorna snart ,genom att folk har så mycket problem med tänderna ,och folk försöker lista ut mer och mer när folk börjar få så mycket problem med tänderna då.

MEN LÅNGT TILLBAKA HADE INTE FOLK SÅ MYCKET PROBLEM MED TÄNDERNA, som folk har idag, genom att ni börjat testa er fram på varför folk har så mycket problem med tänderna då, men börjar hitta på mer saker, och tänderna kan få ännu mera problem när ni utsätter och felbehandlar tänderna, genom att allt kommer i framtiden, som tandläkaren inte tänker på när de börjar testa olika metoder mot hål i tänderna då, och tänker inte på vart det kommer ifrån då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 197271.jpgMEN KROPPEN ÄR SÅ IHOPKOPPLAD MED MED TÄNDERNA, och i tänderna finns så mycket minnen, som vi inte tänker på att tänderna har minnen.

Och allt vi har varit med om då, men tänk vilka problem att hitta igen det. VI FÅR LETA I TÄNDERNA DÅ ,OCH KAN HITTA ALLT VI INTE TÄNKT PÅ ,ATT SÅ MYCKET FINNS I TÄNDERNA. MEN FINNS MYCKET I TÄNDERNA NÄR VI ROTAR I DEM.

VAD HÄNDE DÅ??????? MEN TÄNDERNA HAR MINNEN SOM JAG FICK SE DÅ.

När jag fick titta på mina tänder då. JAG MINNS SÅ VÄL, JAG SÅG MINA FÖRSTA TVÅ FRAMTÄNDER DÅ. Längst ner såg, jag mina föräldrar i tänderna ,men sitter längst ner på mina två framtänder. Jag såg mamma och pappa då. Jag kröp på golvet, men minnena finns kvar från mina föräldrar ,vad som hände då, men fick upp först mina föräldrar då. Jag ser att jag har aldrig haft problem med mina två framtänder då.

MEN JAG VAR SÅ LITEN OCH KRÖP PÅ GOLVET DÅ.Jag kan inte ha så hemska minnen från den tiden ,när jag kröp på golvet då ,genom att jag har inte problem med dem då. Jag har inte så mycket problem med framtänderna då ,och har kollat igenom mina framtänder ,vad jag har varit med om då.

JAG HAR KOLLAT PÅ ALLA TÄNDERNA ,men tog lång tid att kolla på mina tänder, men jag vet att vi drar med oss en massa problem, och i tänderna sätter sig, det sitter på andra ställen på kroppen då, genom att tänderna sitter ihop kopplad med kroppen då. När det händer något i kroppen ,då händer det något i tänderna med, genom att kroppen och tänderna är sammankopplade med varandra då.

Men folk tänker inte på det ,att vi har en massa minnen i tänderna ,och folk har hört att vi har minnen i kroppen då ,men vi har även mycket minnen i tänderna ,som kommer från de här livet, men vi har även med oss från tidigare liv, som kan säkert reta många när vi får höra det, att vi ska gå runt ,och ha en massa problem med tänderna, som kommer från det här livet, plus tidigare liv ,när tänderna börjar få problem ,då kommer mycket från de här livet, som är sammanlänkad med tidigare liv, och vad som hänt i tidigare liv. VI KAN TA REDA PÅ DET, GENOM ATT GÖRA EN INRE RESA FÖR ATT STÄDA BORT PROBLEMET DÅ.

Idag kan vi ha problem från tidigare liv ,och har saker och ting att reda upp, genom att vi städar gamla minnen från förr då, men även städar från tidigare liv ,genom att möta människor från tidigare liv ,då städar vi bara en massa problem ,som kommer från tidigare liv då, genom att Sverige är gjort så, att många föds med problem, som kommer från andra hemska liv, och folk kan ha inplanerat, för att städa fruktansvärda liv de haft då ,GENOM ATT TÄNDERNA HAR SÅ MYCKET MINNEN, SOM MÅSTE STÄDA MED MÄNNISKOR DÅ, och får problem med tänderna ,som kommer från gamla händelser då.

Nu måste GUD gå ut med sanningen om tänderna, hur de ska vårdas och tas om hand då, GENOM ATT VÅRDA TANDKÖTTET, SOM HAN HAR VARNAT OM DÅ, att folk kan börja gräva i tandköttet för mycket, och allt kommer i framtiden, och vi tänker inte på att vara rädd om vårt tandkött ,och tänker inte på när vi sitter hos fruktansvärda tandhygienister ,som bara gräver nästan ner till benet, genom att de gillar att gräva och rota ,och kommer på nya saker mellan borstar ,som har kommit på modet idag, att använda dem då. 

NÄR NI ANVÄNDER MELLANRUMSBORSTAR ,KÖP DEN MINSTA SORTEN DÅ. Genom att vi kan skada tandköttet, om vi kör med för grova mellanrumsborstar. Men folk kan säga till dig att köpa tjocka borstar som vi ska inte ens ta då ,genom att ni kan förstöra tandköttet om ni gräver och gräver med en så tjock mellanrumsborste. Vi måste vara rädd om tänderna och tandköttet. 

NÄR VI HAR INFLAMMATION I TANDKÖTTET ,DÅ SKA NI INTE ENS TESTA DRA EN MELLANRUMSBORSTE MELLAN TÄNDERNA GENOM ATT VI FÖRVÄRRAR DET. 

Men lyssna  inte på en tandhygienister, de visar jättestora mellanrumsborstar ,som knappt kan få plats mellan tänderna, stora borstar som folk ska använda då ,MEN FÖRSTÖR TÄNDERNA MER OCH MER ,när ni använder för stora mellanrumsborstar i tänderna då. Men tandhygienister kan förvärra era problem, genom att de kan så lite om hur tänderna och tandköttet hänger ihop.

Genom att vi ska vara rädd om våra tänder och rädd om tandköttet, GENOM ATT DET LIGGER SOM ETT STORT SKYDD RUNT TÄNDERNA DÅ, som folk kan bli skadad av fel behandlade tänder ,som kommer efteråt när vi börjar utsätta tänderna ,genom att skölden runt tänderna börjar försvagas för er då. Ni går till en tandhygienister ,då kommer ni få ännu mera problem, genom att de börjar att gräva i tänderna era då.

NI SKA KOLLA IGENOM TÄNDERNA INNAN NI GÅR TILL TANDLÄKAREN ,genom att städa bort minnen ,som sitter i tanden ni fick ont i då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.