CIGARETTER – CIGARETTES

 JAG SER EN MAN SOM SITTER UTE OCH RÖKER DÅ, och cigaretter har funnits med så länge då, men alla vet vad cigaretter innehåller då. Alla vet idag vad 1 cigarett innehåller. Men långt tillbaka gjorde folk reklam om cigaretter. Bra att ta en cigarett i gemenskapen ,som har blivit stor varningstext idag.

IDAG VARNAR FOLK FÖR CIGARETTER, MEN FOLK RÖKER ÄNDÅ. MEN HÄRLIGT ATT DET ÄR FÖRBJUDET ATT RÖKA ÖVERALLT DÅ. FOLK RÖKER INTE INNE ENS ,FÅR GÅ UT. ALLA FIK FÅR INGEN RÖKA ENS. Det är skönt att Sverige får ingen röka ens inom sjukhuset väggar ,som förr med rökrum. Men även alla ställen kan vi sitta och äta mat ,utan att folk röker över oss. Men en annan tid idag. MEN VAD GLAD JAG ÄR DÅ.

MEN ÄNDÅ FORTSÄTTER FOLK ATT RÖKA FAST FOLK VET ATT DET ÄR FARLIGT ATT RÖKA ,OCH FÖRSTÖR SIN HÄLSA OM NI FORTSÄTTER OCH RÖKER DÅ.

MED DET ÄR SÅ MYCKET UNGDOMAR ,SOM BÖRJAR TIDIGT ATT RÖKA CIGARETTER ,som alla läst varningstext på cigarettpaket, men ändå fortsätter folk att röka ,fast de känner till att cigaretter är farligt att röka, och förstör sin hälsa, men fortsätter ändå att röka år efter år, och många blir sjuk av cigaretterna ,men även folk som sitter bredvid då.

MEN MÅNGA GÅR UT OCH RÖKER IDAG genom att de förstör sitt hem med en massa cigarettrök då,  men alla vet hur farligt det är att röka cigaretter, men ändå så röker folk cigaretter då.

The girl smoking Painting by Mariana CociurcaMen kan börja i unga år, och fortsätter röka, men världen är farlig idag med en massa giftiga saker ,och även folk som puffar på med cigaretter är lika farlig som andra giftiga ämnen som jorden får utstå då, GENOM ATT FOLK HAR INGEN URSKILJNING IDAG, OCH MÅNGA RESPEKTERAR INTE MÄNNISKOR UTAN KAN FORTSÄTTA RÖKA ,OCH FÖRSTÖR SIN HÄLSA, OCH PLUS ANDRAS HÄLSA DÅ,genom att all cigarettrök innehåller en massa giftiga ämnen, som folk får andas in från andra som röker då.

Och folk sitter och förgiftar andra, som inte röker då. De förgiftar sig själv först, och sen andra människor blir sjuk av cigarettröken, som har kommit upp mer och mer varningar om cigaretterna, som folk har hållit på att röka år efter år då. MEN FOLK MÅSTE INSE ,OCH SLUTA RÖKA. MEN VÄRST AV ALLT, ATT FOLK KAN RÖKA BREDVID FOLK ,OCH FÖRGIFTAR DEM ,FINNS INGEN RESPEKT IDAG. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpg

Men det är stora industrier ,som tillverkar cigaretter ,som kommer mer och mer förstör hälsan på människorna då ,genom att folk har slutat att respektera människor som inte röker cigaretter då. MEN FÅR ÄNDÅ VARJE DAG ANDAS IN GIFTIG CIGARETTRÖK FRÅN MÄNNISKOR, SOM RÖKER DÅ, och inte respekterar människor ,som inte röker då utan utsätter även barnen för cigarettrök ,som har så små lungor barnen då ,men får sitta och andas in giftiga ämnen från cigarettröken då, men tänker inte på sina barn kan bli sjuk då.

Men idag har folk blivit mer upplyst om cigaretterna ,att de är farligt att röka då ,och i Sverige sitter mycket folk ute och röker då, som är det bästa för människor att slippa dra in cigarettröken, som har så mycket giftiga ämnen i ,men folk röker ute som hjälper andra att slippa giftig cigarettröken då, MEN NI KAN SE HUR MÅNGA HEM BLIR FÖRSTÖRD AV CIGARETTRÖKEN DÅ, och då kan ni tänka på vad den innehåller, när många hem kan vara nedrökt med cigarettröken ,då kan alla förstå vad ni andas in när ni röker då, hur hälsan ser ut då.

Alla människor kan se hur lägenheter eller hus ser ut efter cigarettröken ,men ändå så fortsätter folk att röka då ,fast ser giftiga ämnen som finns i varje cigarett ni röker då. Men titta på hemmen där folk röker, hur ser det ut från gammal cigarettrök. MEN SER ATT HÄLSAN ÄR INTE SÅ BRA NÄR FOLK RÖKER ÅR EFTER ÅR CIGARETTER DÅ, men fortsätter att förgifta er då ,men titta på alla gamla ned rökta hem, hur det ser ut då. Och behöver inte gå längre ,än att förstå hur hälsan ser ut hos människor ,som röker cigaretter när ni ser gamla nedrökta lägenhet och hus kan se ut då.

Men folk röker ändå fast de känner till det genom att folk har svårt att sluta röka GENOM ATT   VARJE CIGARETTER INNEHÅLLER EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN ,SOM  KROPPEN LAGRAR DÅ och vill ha mer av giftiga ämnena då, genom att kroppen har den funktionen att vill ha mer gift i kroppen då.

GENOM ATT CIGARETTER INNEHÅLLER ETT GIFTIGT ÄMNE, SOM GÖR ATT NI VILL HA MER DÅ ,som kommer från tillverkaren, som lägger i ämnen i varje tobak ,som gör att människorna vill ha mer av giftet då,genom att cigaretter är preparerat med, som innehåller en massa giftiga ämnen ,men som behåller rökbegär ,som finns i varje cigarett, genom att tillverkaren vill att folk ska röka då.

Och folk fortsätter att röka genom att de vill ha mer då, och cigaretter fungerar på samma sätt, folk som tar droger eller andra lugnande medel då,cigaretter innehåller ämnen ,som gör att att ni vill ha mer då. OCH FOLK KAN KÄNNA SIG SÅ STRESSAD VISSA TIDER I SITT LIV DÅ ,men kan röka ännu mer cigaretter ,genom att de har så jobbigt och stressigt runt sig då ,men känner att de kan varva ner med en cigarett då, och många cigaretter har blivit fylld med gift idag, genom att folk känner att de måste ha mer, och har svårt att sluta, genom att de vill fylla på sin kropp, MED EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN ,SOM CIGARETTER INNEHÅLLER DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 868625.jpgMEN FOLK HAR INTE UPPTÄCKT HUR CIGARETTER FUNKAR DÅ ,genom att det är ett jättestort gift ni pumpar i er då ,som fungerar så.

MEN VILL HA MER AV GIFTET, och har svårt att sluta på grund av att de innehåller så mycket giftiga ämnen en enda cigarett då .Och folk har svårt att sluta röka ,genom att det tar så lång tid att rensa kroppen från cigaretterna, som tar lång tid ,att bli fri då, och därför har folk problem att sluta röka då, GENOM ATT FOLK VILL HA SITT GIFT I KROPPEN, SOM DE ÄR SÅ VAN ATT HA VARJE DAG DÅ.

Men cigaretter har förändrats från år till år nu, GENOM ATT MÅNGA MÄRKEN INNEHÅLLER MER GIFTIGA ÄMNEN, SOM OLIKA FABRIKER TILLVERKAR IDAG, och folk har inte så mycket koll på det ,genom att de måste röka för att lugna ner sig när de känner sig stressad då, och fortsätter att röka fast de känner till att cigaretter är farliga då. Men får dra i sig så mycket giftiga ämnen, som cigaretter innehåller folk har så stor vetskap om då ,men fortsätter ändå röka, genom att de har svårt att sluta röka ,genom att kroppen är så van att få preparerat med giftiga ämnen ,som kroppen blir van vid då.

Genom att cigaretter fungerar på samma sätt SOM NÄR FOLK ÄR FAST I DROGER måste ta droger och dricker en massa då. Det är samma sak med folk ,som röker genom att de svårt att sluta röka då ,GENOM ATT  KROPPEN VILL HA SAMMA GIFT DAG EFTER DAG DÅ ,och så fungerar ni som röker ,och därför är det svårt att sluta på en gång.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgGENOM ATT NI MÅSTE VARA MÅLINRIKTAD ATT ATT SLUTA RÖKA DÅ.   

Det fungerar på samma sätt ,ni avgiftar er från droger ,och samma sak med cigaretterna. DE  LIGGER I KROPPEN .OCH MÅSTE AVGIFTA ER FRÅN CIGARETTER. som folk har problem att sluta röka,  genom att det fungerar på samma sätt folk som tar droger då, men det går sluta röka ,men det handlar om er hälsa ,som ni måste ta hand om då. MÅSTE VARA MÅLINRIKTAT ATT NI VILL SLUTA RÖKA.

Men folk provar på olika metoder att sluta röra då, MEN DET GÅR SLUTA RÖKA OM NI KÄNNER TILL, VARFÖR NI MÅSTE HA CIGARETTER ATT STÅ EMOT GIFTET DÅ, när ni vet om det då, men därför har folk problem när de ska sluta röka ,genom att cigaretter INNEHÅLLER EN MASSA GIFTER ,SOM GÖR ATT NI HAR SVÅRT ATT SLUTA RÖKA ,som gör att ni har svårt att sluta röka genom att ni vill ha giftet varje dag då, men det går sluta såklart ,men ni kan bli less när de försöker sluta röka och kommer ingenstans när de håller på att sluta röka då

Genom att kroppen hamnar i en massa konflikter då genom att stå emot ,att ni vill ta en cigarett stå emot att röka då SOM ÄR BÄSTA SÄTTET ATT SLUTA RÖKA DET ÄR BÄSTA SÄTTET ATT BÖRJA AVGIFTA SIG FRÅN CIGARETTER DÅ. Det bästa sättet att bli fri från giftiga ämnen som sitter i kroppen eran då, genom att inte titta åt en cigarett när ni håller på att sluta röka då genom att det kan ta så lång tid att avgifta er från cigaretter som inte folk tänker på ibland.

Att röka lite grann att trappa ner på cigaretterna SOM ÄR BLAND DET SÄMSTA ATT GÖRA DÅ genom att ni fortsätter att förgiftar kroppen varje dag. Och åker dit  ingen att får svårt att sluta röka då genom att giftet ligger kvar i kroppen mycket längre då när ni börjar trappa ner på rökningen då, genom att kroppen blir van att ha gift i kroppen hela tiden ,och KROPPEN STÄLLER OM SIG ATT RÖKA LITE GRANN  ,men har begärt att röka och vill ha sitt gift i kroppen då.Ni får svårt att bli fri då.

DET BÄSTA SÄTTET SLUTA PÅ EN GÅNG DÅ, OCH TITTA INTE ÅT EN ENDA CIGARETT DÅ, genom att ni lurar er varje dag då, genom att ni vill fylla kroppen med en massa giftiga ämnen ,som en cigarett innehåller en massa gifter ,som kroppen är van att dra in varje dag i kroppen då.

Men det bästa sättet att sluta röka. DET ÄR ATT ALDRIG SE ÅT EN CIGARETT INGEN CIGARETT,  genom att allt tar tid att sluta röka då, men även tid att avgifta er ,som tar lång tid för en del människor som rökt länge, då tar mycket tid att avgifta kroppen från så mycket giftiga ämnen en enda cigarett innehåller.

GENOM ATT FABRIKEN PUMPAR I VARJE CIGARETT EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN ,som gör att folk har svårt att sluta röka då, och därför tar det tid att avgifta er ,genom att kroppen har så mycket giftiga ämnen att avgifta er med då,  som gör att folk halkar dit ibland ,när de håller på att sluta röka då ,genom att kroppen är full med en massa giftiga ämnen, som kroppen vill fortsätta att dra in i kroppen ,GENOM ATT GIFTET SITTER HÅRT HOS ER OCH ALLT TAR TID ATT AVGIFTA ER  genom att ni har så mycket att rensa kroppen med då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.