FOLK SOM MÅSTE ÄNDRA OM SITT LIV

FOLK KAN KÄNNA SIG SÅ ENSAM fast det finns människor runt dem ,men har så lite kontakt med människor ,som kan bero på många saker ,fast de kan stå runt människor och se människor. De känner sig ensam som har mycket med dem att göra då.

Men genom att de har svårt att ta kontakt med människor, som andra kan ha lätt att göra då ,genom att folk är öppen på olika sätt då ,men har mycket kontakter runt sig medans andra kan ha så lite kontakter ,som har mycket med dem att göra då, genom att de har svårt med den sociala biten ,när det gäller att ta nya kontakter ,SOM KOMMER FRÅN BARNDOMEN, att de har svårt att skaffa nya vänner runt sig, genom att de har svårt att kliva in i ett socialt nätverk, som har problem sen de var barn då.

Men kan röra sig runt i samhället och har lite vänner runt sig då och har svårt att ta nya kontakter som kommer sen  de var ung och har mycket med uppväxten att göra som följer med dem när de blir äldre då ,att de fortsätter på samma sätt att ta kontakt med människor och mycket kommer sen de var barn och fortsätter på samma sätt när de växer upp.De har vissa människor runt sig som de känner väl då, MEN HAR SVÅRT ATT BÖRJA BYGGA ETT NYTT KONTAKTNÄT I SAMHÄLLET och har svårt att lära känna nya människor ibland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är afternoon-tea-deborah-macy.jpgGenom att de har problem att ta kontakt, och lära känna andra nya människor, som är bra att lära känna då ,ATT TA KONTAKT MED NYA MÄNNISKOR, OCH LITA PÅ DEM.Det kan kännas svårt för människor ,som har svårt att kliva ut i samhället ,och mycket har med barndomen att göra då, att bara ha ett litet kontaktnät, som en del svenskar har lite kontakter då ,och är van att ha det så. De har ett lite kontakter som är bekymmer när de ska ändra om sitt liv ,och leva bland mer människor ,då har de problem att leva bland nya människor ,som har med mycket tillit till andra människor då, att lita på dem då.

Men i Sverige finns det människor med litet kontaktnät ,som har haft det så ,genom att de är inte beroende av andra människor då ,utan har en liten skara människor runt sig ,som de litar på ,och allt kommer från barndomen att de vill ha det så ,DE  VILL HA EN LITEN SKARA AV MÄNNISKOR, SOM KÄNNS TRYGGT FÖR DEM,men andra kan inte förstå varför de har så litet kontaktnät då ,genom att andra kan ha mycket folk runt sig ,som kommer sen de var barn, att de gillade att ha vänner runt sig. Men även skapade nya kontaktnät genom att de är van att röra på sig ,och umgås med olika människor ,som har inte problem med det, medans en del har svårt att skaffa nya vänner då ,och andra kan skaffa ett helt nytt kontaktnät då. Men har lätt att lära känna nya människor ,och gillar att röra sig runt nya människor då ,medans en del gillar att ha lite vänner ,som kommer mycket sen de var barn ,att de var van att ha lite vänner då.

Ibland kan människor bo på landet när de växer upp, att ha lite människor runt sig då ,SOM FOLK FÅR PROBLEM ,NÄR DE SKA BÖRJA BYGGA ETT NYTT KONTAKTNÄT MED MYCKET MÄNNISKOR ,då får de stora problem när de ska börja ändra om sitt liv då, genom att de har en uppväxt ,där folk levde i små grupper med lite vänner när de växte upp. De kan även fortsätta behålla vänner när de  var barn då, genom att de känner till dem allra bäst då, men kan ha svårt att vidga sitt kontakt större då ,genom att uppväxten var så ,med lite människor och kompisar runt sig då, och fortsätter på samma sätt när de växer upp, att bara ha lite vänner runt sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9c234e76afaf376b4934c98d119ae46a.jpgHAR LITET KONTAKTNÄT. Folk har svårt att bygga nytt kontaktnät då ,och har svårt att vidga med mera människor runt sig då ,genom att de är van att leva ensligt när de var barn, och tänker inte på det så mycket när de lever bland människor ,att de vill ha sin lilla skara med människor runt sig, genom att uppväxten var så, genom att de har bott på en plats med lite människor ,som har till vana att ha det så, liten grupp av människor, som rör sig runt då,som kommer från de var barn då.

Men när folk måste börja ändra om sitt liv leva lite annorlunda ,då får de problem när de måste börja bygga ett större kontaktnät runt sig då. OCH MÅSTE ÄNDRA OM MYCKET SAKER RUNT SIG, DÅ FÅR DE MYCKET PROBLEM MED DET,måste ändra om  måste börja ändra om sitt kontaktnät, genom att de har svårt att ta in andra i gemenskapen då. De har svårt på många sätt ,när måste börja ändra om mycket runt sitt liv.

HAR KÄNT SIG TRYGG UNDER HELA UPPVÄXTEN, men måste ändra om ,för att skapa ett större kontaktnät, som får problem på en gång när de måste börja se mer och mer människor då ,GENOM ATT DE GILLAR EN LITEN SKARA MÄNNISKOR ,som är bland det bästa att ha för människor, som älskar att leva så.

MEN FÅR PROBLEM PÅ EN GÅNG NÄR DE MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM SITT LIV ,och börja bygga ett större kontaktnät runt sig, och får mycket problem med, att börja utvidga med mera människor, som kan vara tufft för människor som levt lite ensligt under hela sin uppväxt då ,men måste plötsligt börja lära känna nya människor ,som tar tid att lära känna nya människor, som har problem att göra det. Och kan låsa ute människor ,som vill bara lära känna dem, eller bara få en ny kontakt i sitt kontaktnät, men har svårt att vidga sig ,MEN MÅSTE BÖRJA ÄNDRA OM FÖR ATT FÅ SAKER OCH TING ATT FUNGERA DÅ.

Och många människor kan få problem när de ska ändra om sitt liv ,och speciellt om de levt ensligt under sin uppväxt, ATT  DE HAR SVÅRT ATT TA IN NYTT FOLK, som kommer sen de levt så ensligt och lite kontakt med människorna,som hade den kontakt behövde ha när de växte upp. Men fortsätter på samma sätt att omge sig med lite människor ,som de är så van sen de var barn då ,som blir en massa bekymmer när de måste ändra om sitt liv då.

IBLAND MÅSTE DE ÄNDRA OM SITT LIV ,då får de problem när de måste börja ta in mer människor i sin skara då ,genom att de är van att leva med lite människor ,MEN DET TAR ETT TAG ATT ÄNDRA OM SITT LIV, när de måste bryta en massa gränser ,som de är inte van vid då.

Men måste ändra om ett helt liv från, att vara van med lite människor runt sig, då kan ta tid att växa in i den rollen då, genom att de har inte så stort val att göra det .Att växa in i en ny roll med nya människor ,som tar tid att ändra om  då. Och ha tillit till nya människor, och lita på dem tar tid, att ändra om sitt liv då GENOM ATT DE HAR INTE SÅ STORA VAL ÄN ATT  ÄNDRA OM SITT LIV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.