FÅR – SHEEP

JAG SER ETT GRÅTT FÅRSKINN SOM KOMMER FRÅN FÅR. FOLK KLIPPER MED EN MASKIN ,MEN KLIPPER FÖR NÄRA HUDEN DÅ. Vi ser att fåren får klippa sin ull ända in på skinnet då, och allt ser mörkt ut runt fåren då.

Men fåren får lida av det,och på vissa platser har fåren det väldigt dåligt och mörkt på en del ställen då.Vi fick även bild att fåren lever för trångt och instängd. MEN SÅG ATT FÅREN LEVER DÅLIGT, SOM LEVER INOMHUS MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT AV DET ,GENOM ATT FÅR MÅR BÄST ATT VISTAS UTE PÅ STORA OMRÅDEN, OCH VIDDER STORA YTOR ATT RÖRA SIG PÅ ,genom att fåren ska röra på sig ,men på vissa platser är fåren instängt och lever trångt då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2ff322872f4af831457d72bbef35156b.jpgDET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE ,NÄR FÅR MÅR BÄST ATT RÖRA PÅ SIG ,SOM ANDRA DJUREN GÖR. Men det finns platser att fåren får inte ens gå ut ,som även skadar dem enormt, genom att får älskar att röra på sig ,som andra djuren gör.

MEN FÅREN ÄR VANDRANDE DJUR ,SOM GILLAR ATT RÖRA PÅ SIG PÅ STORA YTOR, som är bra för fåren att gå långa sträckor, men även nosa på lite bland lite där och där.

Men låsa in får är inte okej SOM VILL UT SOM ANDRA DJUREN SE NATUREN ,som är bra för fåren att leva ute som är bäst för fåren när de lever på jorden. MÅSTE TA HAND OM DJUREN OCH GE KÄRLEK OCH OMTANKE RESPEKT.

MEN JAG FICK UPP EN BILD PÅ FÅREN, och då förstår jag att fåren har det dåligt på en del platser i Sverige då. Folk kan vara så galen, och klipper för nära ,så folk skadar fåren enormt idag. Men får även skador att klippa för nära huden på fåret. Vi såg hemska skador på fåren ,som ingen ser när de köper fårskinn, eller skinn till annat, att fåren får lida varje dag ,så  längen de gör något åt det.Men får ska inte lida bara för vi ska ha ull från dem. MEN FÅREN SKA LEVA ETT PERFEKT LIV,  FÅREN MÅSTE LEVA BÄST ,NÄR VI SKA HA ULL FRÅN DEM, DÅ MÅSTE FOLK ÄNDRA OM ,OCH LÅT FÅREN LEVA BÄST. 

Genom att fåren på en del platser har inte så bra då ,när vi ser hur det ser ut då När de klipper fåren ,DÅ KLIPPER FOLK FÖR NÄRA IN PÅ SKINNET PÅ FÅRET. Det  finns inte så mycket ljus där fåren lever då, bara mörkt och svart fick vi en bild av då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är il_570xn.1967917400_hox4.jpgMåste ändra om det ,och folk ska inte ens köpa från dem,när de sysslar med misshandel på sina djuren. SOM MÅSTE TA HAND FÅREN OCH SKÖTA OM DEM, OCH GE DEM LIKA KÄRLEK OCH FRIHET ,SOM ANDRA DJUREN FÅR. Men får på 4 ben måste röra på sig. Men lever på en liten yta ,hur tror ni fåren får det??? De kan ni inte ens räkna ut, genom att ni fortsätter plåga fåren år efter år ,när ni ser får på 4 ben måste ut och röra sig. Men äta av köttet är inte ens perfekt ,när fåren får ingen kärlek, då är till och med köttet sjuk ,som ingen tänker på ,ATT FÅREN HAR KÄNSLOR. Men alla djur har känslor och även fåren har känslor. 

Men fåren har mycket jobbigt på vissa platser då, genom att de får röra sig för lite på vissa platser i Sverige,  då får fåren problem genom att vistas inomhus som gillar att röra på sig fåren då, men jag  ser att Sverige har fåren inomhus som ska visas ute fåren ,GENOM ATT FÅREN MÅR BÄST NÄR DE FÅR VISTAS UTE FÅREN DÅ.

Men ser att fåren får vistas inne bara för pälsen ,som de klipper för nära inpå skinnet ,genom att fåren ska ha mycket päls ,GENOM ATT FÅREN ÄR FÖDD MED PÄLS ,FÖR ATT SKYDDA MOT KYLAN DÅ. Men det är en enorm stor industri, folk ska ha skinn och ull från fåren ,och mycket ull går åt till mycket saker då. Men även hela fåret går åt, genom att folk måste ha skinnet från fåren ,fast det finns så mycket fuskskinn ,så fortsätter folk att sälja skinnen från fåren då ,genom att det är en stor industri idag ,att folk måste ha skinn som har så mycket nytt, att ta av idag. FUSKSKINN SOM ÄR PÅ MODET, som går lika bra att använda fuskskinn då. 

DET HAR KOMMIT MYCKET FUSKSKINN SOM FOLK KAN KÖPA ,ISTÄLLET FÖR ATT SKADA FÅREN NU.Men folk är inte ens snäll när vi ser hur fåren har det idag. Men köp istället fuskskinn ,genom att skydda fåren från en massa problem de får. Men kan bli så illa utsatt idag, och därför ska ingen gynna människor ens ,som kör med misshandel av fåren. MEN MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DET.

Vi såg fåren har det fruktansvärt illa idag ,GENOM ATT FOLK MÅSTE HA ALLT DÅ ,och tänker inte på fåren överhuvudtaget då ,utan ska ha allt. Folk kan bli grym och hemsk, fast de skadar fåren hela tiden, genom att de måste ha skinnet från fåren. Men även ullen från fåren genom att värma oss. Men folk måste  börja ändra sig, och var snäll mot fåren, som ger ull  och annat då.  FÅREN MÅSTE LEVA NORMALT LIV NU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.