TYNGDLYFTNING – WEIGHTLIFTING

JAG SER EN MAN MED KRAFTIGA ARMAR MED STORA MUSKLER ,SOM HAR TRÄNAT MYCKET  DÅ. Det är så vanligt idag ,att männen tränar och tränar så och får jättestora muskler då.

MEN ÄVEN KVINNORNA TRÄNAR MYCKET IDAG, och allt har blivit på modet att ha stora muskler då, men folk kan förstöra om de går alldeles för långt, som folk kan göra idag.

Vi ser en man som har så stora muskler, som har tränat enormt för att få så mycket muskler ,och ingen är född med så mycket muskler, utan han har tränat för att få så mycket muskler då. Men folk kan även tävla i tyngdlyftning, som har blivit en farlig sport idag,men folk vill testa på allt,och dras till saker ,som de ska vara aktsam då ,GENOM ATT KROPPEN ORKAR INTE ALLT när det blir för mycket träning, då gäller det att lugna ner sig.

GENOM ATT ALLT KOMMER SENARE I LIVET.


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 634377-bigthumbnail.jpg

VI SER RYGGEN ÄR FULLT MED EN MASSA MUSKLER PÅ KILLEN ,genom att han utsätter sig mer och mer under sitt liv, genom att spränga gränserna ,som alla någon dag råka ut för då, ATT DE SPRÄNGER GRÄNSEN MÅNGA ,SOM HÅLLER PÅ ATT TÄVLA I TYNGDLYFTNING DÅ. 

De kan utsätta sig hela tiden då genom att komma i mål ,men har så mycket fokus på kroppen och tänker inte alla gånger vad de utsätter sin kropp ,och pressar sig enormt idag, GENOM ATT DET BRINNER INOM DEM OCH ÄR EN TÄVLINGSMÄNNISKA ,som ser inte vart gränsen går, utan kan utsätta sin hälsa enormt idag, alla som håller på med tyngdlyftning, genom att det blir ett gift, att de måste fortsätta och fortsätta, finns inget stopp inom dem ,som många människor som håller på med tyngdlyftning då. Det blir för en del människor ett gift att träna då.

Men har inte koll på sin hälsa då GENOM ATT BENEN KAN TA STRYK SAMMA MED ARMARNA ,ATT NI TÄNKER INTE PÅ ATT NI KÖR FÖR HÅRT DÅ,genom att ingen människa är född som en tyngdlyftare då, men folk ser inte varningsklockorna då ,utan fortsätter att pressa er så mycket bara för att vinna då.

DET BÄSTA ÄR ATT TA DET LUGNT FÖR ALLT KOMMER SENARE I LIVET ,att kroppen och hälsan hänger inte med då, men folk som gillar att träna måste ta det lugnt ,och inte överanstränga sig, som blir när ni tränar  då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.