TÄNDERNA – TEETH

JAG FÅR EN BILD AV TÄNDERNA som vi har tagit upp om det  ,men kan ha missat en del saker om tänderna då. GUD VILL LÄRA MÄNNISKORNA OM TÄNDERNA, HUR TÄNDERNA FUNGERAR DÅ, genom att vi har skrivit flera gånger om tänderna då.

VI VET ATT MYCKET FOLK HAR PROBLEM MED TÄNDERNA ,men kan fixa tänderna och gör så mycket med tänderna .De kan fixa så mycket med tänderna, genom att mycket folk har börjat utveckla, så mycket hjälpmedel när det gäller tänderna då, genom att att folk vill kunna äta och tugga sin mat såklart ,och då har folk börjat forska fram, så mycket saker som handlar om att få en bättre tandhälsa då ,genom att så mycket folk har så mycket problem med tänderna då.

OCH DÅ FINNS DET SÅ MYCKET FORSKNING PÅ TÄNDERNA, och kommer med nya saker för att vi ska kunna äta, men även kunna umgås med människor, som alla kan se när folk börjar få problem med tänderna ,att de kan få stora problem att umgås med varandra då, genom att folk börjar stänga in sig mer när de börjar få problem med tänder då, GENOM ATT DEN SOCIALA BITEN BLIR STORA PROBLEM FÖR MÄNNISKORNA, som har problem med tänderna, att den sociala biten försvinner mer och mer ,och den psykiska hälsan blir större när folk har för stora problem med tänderna då.

Men människor kan börja stänga in sig söker inte så mycket arbete då ,genom att de har satt ett lägre värde på sig själv, GENOM ATT TÄNDERNA ÄR DEN SOCIALA BITEN, ATT KUNNA UMGÅS MED MÄNNISKOR ,SOM FÅR  PROBLEM ATT UMGÅS DÅ. När tänderna får problem ,då blir det så mycket annat lidande, att kunna leva i samhället. Och de får dåligt självförtroende när de har problem med tänderna då. Folk påverkas enormt av när människor börjar få problem med tänderna då.

Idag är det mycket dålig tandhälsa bland människor ,som är arbetslösa då ,och har svårt att ta för sig och kliva in i samhället då ,och då kommer mycket problem när tänderna har stora problem då.  De börjar få stora problem med tänderna genom att så mycket folk mår dåligt OCH DÅ BLIR DET MYCKET  PSYKISK OHÄLSA NÄR TÄNDERNA FÅR PROBLEM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sc3a5ngaren-birgitta-andlig-inspiration.pngMEN DAGS ATT SJUKHUSET ÖPPNAR SIN DÖRR FÖR MÄNNISKOR ,OCH FÅR GÅ OCH LAGA SINA TÄNDER FRITT, SAMMA SOM DE GÅR TILL LÄKAREN. BETALA BILLIGT NÄR DE GÅR TILL HÄLSOCENTRAL. Men ingen verkar fatta att folk måste få hjälp med tänderna. Folk kan bli sjuk, men måste först gå till tandläkaren ,och sen operation när de har varit hos tandläkaren. Men händer lite då och då, att de måste först till tandläkaren och sen till operation ,innan de kan hjälpa dem. 

MEN LITE FEL SER NI ,MEN MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT GENOM ATT EN DEL KAN FÅ CANCER I TANDKÖTTET. Men fick betala själv fast det tillhör sjukhuset. Men fick fixa pengar till det ,när de ska hjälpa dem och betala samma, som hos hälsocentralen när de går dit. Men fick betala sin operation ,men vilken tur hade pengar till det. Men det är något fel i samhället när de måste betala själv. 

MEN MYCKET FOLK KAN HA FEL I KROPPEN ,MEN MÅSTE TILL TANDLÄKAREN genom att mycket kommer från kroppen när de blir sjuk. Tänder kan spöka för folk och vet inte vad de ska göra ens. Men åker till tandläkaren ,men ser att fel kommer från andra ställen ,som de har inte tänkt på då. Men måste gå till tandläkaren ,genom att laga tanden ,och sen kan de läka fel har. Men ser att tänderna och kroppen hänger ihop. TÄNDERNA HÄNGER IHOP MED KROPPEN. 

GENOM DÅLIG EKONOMI OCH DÅLIG TANDHÄLSA, kommer från dålig ekonomi kan inte gå till tandläkaren, som en del kan göra ,genom att de har ingen ekonomi att gå till tandläkaren då. Men även slut att dela upp hos tandläkaren ,och då blir det ännu dyrare när de kan inte dela upp sin tandläkarräkning. Men förr ,då delade folk upp sin räkning. Och många människor måste få hjälp med tänderna idag. Men folk får så lite hjälp med tänderna ,istället hittar de på försäkringar, eller folk får ta lån om de blir godkända, som inte alla kan bli, genom att folk har skulder ,som kommer från att de har inte kunnat betala sina utgifter på grund av arbetslöshet eller sjukskrivning, som alla känner till hur mycket pengar de får från sjukskrivningen ,eller från kassan ,som kommer från A kassan eller andra saker folk får pengar från då. MÅSTE BLI EN ÄNDRING I SAMHÄLLET NU ,GENOM ATT REGERINGEN FÅR GRATIS TANDVÅRD ,SOM ÄR SÅ HIMLA FATTIG. MEN SAMMA FÖR ALLA MÄNNISKOR GRATIS TANDVÅRD ,OCH REGERINGEN HAR PENGAR OCH KAN BETALA SJÄLV TANDLÄKAREN.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är birgitta-andlig-inspiration.gif

Men när ska det bli rättvisa i samhället , en del får förtur får laga sina tänder. Men andra får stå tillbaka ,och får inte ens leva ett normalt liv. Men folk kan till och med tappa tänder, genom att de har inte råd att gå till tandläkaren. MÅSTE BLI RÄTTVISA I SAMHÄLLET ,GENOM ATT DE HAR FORSKAT FRAM SÅ BRA SAKER, SOM FOLK MÅSTE FÅ HJÄLP MED.

Men är det rättvist ,att en del får gratis tandvård och andra får betala ,som även har knappt ekonomi att leva på ,som måste betala dyr tandläkare ,när de får hjälp idag. Men höga kostnader att gå till tandläkaren, och folk har ingen ekonomi att laga tänderna. Men är det rätt att livet ska se ut så???? NEJ SÅKLART, NU MÅSTE HJÄLPA FOLK MED TÄNDERNA ,OCH KAN GÅ SOM ANDRA LAGA SINA TÄNDER. Men har forskat fram så bra saker till ingen nytta ,som tar fram för folk som har dålig tandhälsa. 

MEN HAR INTE HUNDRA PROCENT FRÅN DEM SOM BETALAR UT TILL DEM ,och då får folk dålig tandhälsa, genom att de kan inte gå till tandläkaren ,genom att de räcker bara till alla utgifterna mat och hyra då. Det räcker inte längre pengarna ,och mycket folk slutar att gå till tandläkaren, när de har inte råd att gå och kolla upp sina tänder, då får folk lägga det åt sidan när ekonomin inte går runt för dem då.

Genom  att Sverige har ett system som fungerar dåligt NÄR FOLK FÅR SÅ LITE PENGAR FRÅN SIN SJUKSKRIVNING, ELLER EXTRA ARBETEN ARBETSFÖRMEDLINGEN DELAR UT TILL DEM, men det fungerar ett tag, tills de måste uppsöka tandläkaren ,då får folk problem på en gång ,om de måste få mycket hjälp med tänderna då,men har sparat in att gå till tandläkaren när de måste betala andra uppgifterna då.

Sverige har det riktigt illa då, genom att regeringen höjer inte alla pensioner för människorna folk får svårt att leva då, MEN HÖJ ALLA LÖNERNA FÖR MÄNNISKORNA, som har lite inkomst från påhittade arbeten, som delar ut till människor idag ,genom att Sverige har det dåligt och för mycket arbetslöshet ,som skadar mycket människor, att ta ett vanligt arbete med full lön med pensionsgrundande lön ,som folk kan falla på idag ,men har inget val än ta arbeten, som betalar ut så lite pengar, som ska täcka upp mycket hos dem, genom att bo och leva och äta, men måste ibland gå till tandläkaren när tänderna börjar få problem då.

Men en del undviker att  gå till tandläkaren, fast de behöver det när tänderna får för mycket problem ,då måste folk uppsöka tandläkaren ,MEN KAN BACKA PÅ GRUND AV SIN EKONOMI RÄCKER INTE TILL ,som måste uppsöka tandläkaren när de får för mycket problem då.

Genom att folk har redan börjat att förstöra sina tänder när tandläkarna kan så lite om hur tändernas påverkas då, GENOM ATT KROPPEN OCH TÄNDERNA HÄNGER IHOP DÅ ,och då kan folk plötsligt börja få problem med tänderna ,som kommer från felbehandlade tänder då. GENOM ATT ALLA PROBLEM KOMMER I FRAMTIDEN när tänderna börjar få problem då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMEN BÖRJAR HITTA PÅ NYA SAKER FÖR TÄNDERNA, och börjar göra konstgjorda tänder implantat då, som har forskat fram en bra lösning på tänderna då. Och folk har börjat sätta in implantat då, genom att täcka upp stora problem i munnen då ,men kostar mycket att sätta in implantat i munnen då, men folk vill leva ett socialt liv och många sätter in implantat i munnen ,SOM NI SKA VARA AKTSAM MED ,genom att det kommer nya forskningar på tänderna.

GENOM ATT IMPLANTAT SKA NI VARA LITE AKTSAM DÅ GENOM ATT HÄLSAN KAN STÄLLA TILL STÖRRE PROBLEM, genom  att tandläkarna använder ett ämne, som är inte bästa lösningen då, men folk försöker hela tiden idag, att leva ett normalt och socialt liv ,som höjer många människor att må mycket bättre ,när folk får sätta in implantat i tänderna då. Men det är ett ämne ,som  forskarna har tagit fram problemet, genom att de ser problem ,att folk kan få problem med implantat, genom att det är ett ämne som inte är så bra då.

Det är samma med olika lagning ,som tandläkaren kunde använda var inte alls bra, GENOM ATT KVICKSILVER KAN FÖRSTÖRA HÄLSAN ENORMT DÅ ,men folk har fått mycket insatt ,som är kvicksilver i då ,men har sett idag hur giftigt kvicksilver är ,att inte ens ha det i kroppen överhuvudtaget då. Men på den tiden visste inte vad de höll på med. Men satte in amalgam, som är kvicksilver ,som är farligt att ha det i kroppen. Men på den tiden satte tandläkarna in amalgam i tänderna på folk ,som är gjort av en massa kvicksilver, som är farligt att ha kvicksilver i kroppen. MEN MYCKET FOLK ÄR FÖRGIFTAD AV KVICKSILVER IDAG. GENOM ATT DE HADE DÅLIG KOLL PÅ DEN TIDEN.

Men folk vet om det ,att kvicksilver skadar hälsan ,genom att folk har kommit på det efteråt när de ser ,att folk har börjat få en massa problem ,att börja vakna upp för sent då ,GENOM ATT DE MÅSTE FÖRST KOLLA UPP OM DET SKADAR KROPPEN OCH HÄLSAN DÅ. Och hur ska folk kunna se om det är farligt, att använda kvicksilver i tänderna ,genom att de var inte så upplyst på den tiden då. Folk kollade inte upp om det var farligt, att använda kvicksilver i tänderna ,de satte sig tryggt i stolen och trodde på tandläkaren såklart då. Folk måste kolla upp allt ,genom att se vad tandläkarna håller på med. 

Folk hade tillit till tandläkarna ,när börjar laga tänderna med kvicksilver i fyllningarna då ,och folk hade tillit till det ,och trodde ingenting hände då .OCH HADE INTE ENS KOLL PÅ ATT DET VAR SÅ FARLIGT, genom att folk litade på tandläkaren såklart ,när han lagade tänderna med kvicksilver i fyllningarna då. Men tandläkarna verkar inte se vad som kommer hända med människorna i framtiden då. Var inte vaken överhuvudtaget då.

,När tandläkaren började att använda kvicksilver i fyllningarna ,då fick tänderna stora problem i framtiden genom att kroppen får matas med gift hela tiden. Och många människor har satt in konstgjorda tänder med kvicksilver i fyllningar, men även lagat tänderna med kvicksilver i SOM ÄR SÅ FARLIGT SOM FORSKARNA SKULLE HAFT KOLL PÅ DÅ. Hur kvicksilver fungerar när de kommer nära  ,då kan inte folk sätta in tänderna eller laga med kvicksilver i fyllningarna, genom att tandläkarna och forskaren ser på en gång, att detta ämne kvicksilver kan ingen ha i tänderna genom att det är för giftigt att sätta i tänderna ,GENOM ATT INGEN MÄNNISKA SKA HA KVICKSILVER  I KROPPEN ÖVERHUVUDTAGET DÅ genom att kvicksilver är för giftigt att ha i kroppen.

Men vad har hänt tandläkarna då. Tandläkarna har satt hela tiden tänder med kvicksilver i tänderna som ingen människa ens ska ha så giftiga ämnen i kroppen, kvicksilver är bland det giftigaste att ha i kroppen. Men folk långt tillbaka tänkte inte på det när tandläkaren satte in farliga giftiga tänder genom att folk litar på tandläkaren såklart tills det uppdagades då,MEN FOLK HAR FÅTT FÖRSTÖRT SIN HÄLSA PÅ GRUND AV ATT FORSKNINGEN HAR GÅTT FEL DÅ  genom att sätta in giftiga tänder som är så giftigt att ha i tänderna då. Men kommer på för sent genom att tandläkaren är för dålig att ta reda på på olika resultat med tänderna när det handlar om olika kemikalier som kvicksilver är då ett farligt ämne som ingen ska ens ha i kroppen då.

Men tandläkarna tar så lite reda på tills det en dag uppdagas hur kvicksilver fungerar i kroppen då genom att folk har andra produkter som innehåller kvicksilver som ni ska vara extra aktsam om då GENOM ATT DET ÄR ETT FRUKTANSVÄRT FARLIGT ÄMNE KVICKSILVER som ni kan ha i andra produkter, men folk är så vaken idag. Men ändå så tar de in produkter som innehåller kvicksilver som är så farligt då.

NI SKA STÄDA BORT DEN PRODUKTEN SOM INNEHÅLLER KVICKSILVER STÄDA BORT DEN UR SORTIMENTET DÅ, genom att tänka på hälsan,då måste den bort från sortimentet då.

MEN NU HAR VI IMPLANTAT, som är problem för en del som inte kan använda implantat genom att folk drivs av att ha vackra tänder idag som kan falla på,när de ska börja sätta in implantat då ,plus så kostar det mycket mer än vanliga konstgjorda tänder som folk eftersträvar, att ha fel fri tänder när ni pratar med människor då, att le och skratta som tillhör samhället,att vara en del i samhället idag,genom att så lite folk väljer löständer idag,som var så vanligt förr att människor valde löständer när de fick problem med att äta då, genom att folk får stora problem när de ska tugga sin  mat när de inte kan äta normalt då och tänderna har forskat fram så mycket bra saker då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är sweden-sverige-birgitta-andlig-inspiration.pngMen tänderna har ett  långt liv idag,och förr levde folk inte så länge som nu,utan liven var mycket kortare på den på tiden,men idag ,då lever ni mycket längre än förr och tänderna måste även hålla mycket längre idag än förr ,men folk kan behålla sina tänder mycket bättre OM DE LÄR SIG SKYDDA SINA TÄNDER OCH TANDKÖTTET. Det har en mening att vi har runt tänderna,som ligger som en sköld runt tänderna, som ni måste börja från början med att rädda era barn eller människor,som har inte haft problem med tänderna att vara aktsam då.

Och skydda sina tänder och sluta gräva runt varje tand med hårda breda borstar utan var varsam när ni håller på att borsta tänderna,genom att många människor kan borsta tänderna för hårt och folk för hårt mot sitt tandköttet SOM LIGGER SOM EN SKÖLD RUNT VARJE TAND genom att många kan börja pilla och gräva i tandköttet, så de når ner till tänderna sina och då kommer problem genom att ni börjar gräva runt tänderna med hårda saker borstar eller mellan borstar som är alldeles för stor då och då kommer problemen mer och mer dyka upp hos er då. Ni ska borsta tänderna varsamt och samma med tandköttet som ska ligga som en stor sköld runt varje tand då.

FOLK TÄNKER INTE PÅ ATT DE KÖR FÖR HÅRT MED TÄNDERNA, och runt tandköttet går för hårt fram och kan skada tandköttet. Men kan vara hårdhänt med tandköttet.

Men kommer från vi börjar misshandla tandköttet och tänderna så illa,som ska skydda dem mot mycket när ni har tandkött  då.Men får mycket problem när de börjar uppsöka tandläkaren och även tandhygienister,som kommer få ännu mera problem när ni börjar hos tandhygienister,genom att de värnar inte om er då. Ni  litar på dem såklart,och har så mycket tillit till tandhygienister,som har läst så mycket om tänderna då,men folk litar på dem såklart. MEN VI VARNAR FÖR TANDHYGIENISTER, genom att vi ser  vilka problem ni får med tänderna när ni håller på att gräva runt tänderna,som kommer skada er enormt, genom att ni börjar gräva i tandköttet,som förvärrar ännu mer för er då ,genom att då ska ni inte gräva i tandköttet då utan ta hand om tänderna då .

Vi  har lärt oss att kroppen och tänderna hänger ihop då OCH MYCKET MINNEN SITTER I TÄNDERNA DÅ ,att vi kan se första tänderna föräldrarna,som var runt oss,då finns med första tiden i vårt  liv då. Men sen går tiden,och ni möter på andra saker och händelser under uppväxten då. Ni träffar på människor som kan vara positiv eller negativ i ditt liv då, men minnen sätts i kroppen och tänderna, allt ni har varit med om finns i tänderna och kroppen då.

DET BÄSTA AV ALLT GÖR EN INRE RESA PÅ TÄNDERNA,och har ni problem och ont i tänderna , då ska ni titta på problemet som finns i tänderna då. Vi kan ha så mycket minnen som kan börja stöka till så mycket i tänderna,och kommer reagerar på så mycket olika problem ni har då ,men det bästa kolla igenom tänderna vilka problem ni har då, genom att kroppen och tänderna hänger ihop då .

Ibland måste ni till tandläkaren när ni har ont i tänderna MEN KOLLA IGENOM TÄNDERNA FÖRST INNAN NI SKA TILL TANDLÄKAREN  DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.