SANNINGEN OM GUD – THE TRUTH ABOUT GOD

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpg

GUD HAR BETT OM FRED ,och i alla religioner har GUD styrt med en järnhand som alla religioner har haft ,att GUD är den som styr över människorna ,som styr över allt då.

MEN I ALLA RELIGIONER FUNGERAR SÅ ,ATT GUD ÄR DEN ALLSMÄKTIGE SOM STYR ALLA MÄNNISKOR, och där råder det tystnad då ,genom att det är GUD som styr, som är den allsmäktige då, men så har det sett ut i alla religioner då, genom att GUD är den som styr hela alltet och hela världen ,som mycket folk tillber idag. Men världen ser ut så folk ber till GUD och folk tror till och med att GUD är med kör med krig SOM HATA KRIG OCH KÄRNVAPEN UTAN FRED ÄLSKAR HAN. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är unnamed-1.jpg

Men folk tror GUD sitter med alla människor när de ska ut och kriga. Men vilken sida står han på????? INGENS SIDA, SYND FÖR ER, SOM TROR SÅ GALET DÅ ,SOM HATAR KRIG. MEN FÖRSTÖR JORDEN.

Men folk är så duktig att skada jorden med hemska kärnvapen , som han hatar att förstöra jorden,som ni ska leva på. Men ni skjuter hej vilt både här och där ,men flyr till länder där kan de inte bo ens, genom att fullt med galningar som skadar jorden ännu mer. MEN TROR NI ATT HAN GILLAR DET???? HAN HATAR ALLT,SÅ NI KAN GLÖMMA BORT DET ,GUD GILLAR INTE DE VIDRIGA NI GÖR NU. KRIG OCH SANDLÅDAN NI HAMNAR I ÄR INTE HAN MED PÅ ENS .HAN VILL ATT FOLK PRATAR OCH LÖSER KONFLIKTER. 

Och i många länder är religionen så stor ,och bara litar på GUD, och för krig i GUDS namn då genom att folk har fått för sig, att GUD gillar att kriga då, MEN GENOM ATT DE JOBBAR MED EN STOR  ENERGI ,SOM KALLAS FÖR GUD. Och de tillber människorna en stark energi ,som folk använder för att be till då. Men det blir som de vill ha det när de ber till energi. När de ber till en mörk energi ,som muslimer ber till koranen och vi bibeln ,men får som de vill ,fast GUD är inte ens nära dem ,när de ber om att kriga ,som mycket muslimer vill ha krig ,och tror att GUD gillar allt tok de gör då.

IDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifS ÄR ONDA HEMSKA OCH ELAKA MÄNNISKOR, SOM GÖR SÅ, FINNS INGET LJUS INOM DEM. Men folk kan även köra med gruppvåldtäkter, som IS tror att de gör rätt, som stökar till för folk idag.

Men bara sura människor, som är ond inombords. Men finns inget ljus inom IS,inte en liten gnista ljus finns inom dem, genom att de lever om på jorden, och för krig hela tiden ,som är boven i dramat, inte andra de för krig mot ,som tror att folk är otrogen NÄR IS ÄR VÄRST AV ALLA ,men får stå i skamvrån år efter år. Men födas igen och igen ,genom att rätta till sitt sätt mot folk de gör ,och skadar folk hela tiden som GUD hatar de gör.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngDET ÄR GUDS KÄNNETECKEN VISA KÄRLEK GLÄDJE OCH OMTANKE, OCH HJÄLPA VARANDRA. Genom att GUD vill att människor ska hjälpa varandra visa kärlek och omtanke. Men de visar inte ens det ,men IS är mörkret som drar fram över jorden. Men tror att GUD gillar det ,men kolla på hur han vill att folk ska vara då. KÄRLEK OMTANKE SKYDDA VARANDRA, FÅR INTE DÖDA VARANDRA ENS BARA KÄRLEK ,OCH PRATA MED VARANDRA LÖSA SAKER ,UTAN ATT SKJUTA NER FOLK. DÅ ÄR FOLK SVART INOMBORD. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngMen IS är humor som tror att det är kärlek de visar.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

Genom att det är bara kärlek GUD godtar.

Men dödar folk och våldtar kvinnor och barn, men är det kärlekshandling NEJ SÅKLART MÖRKRET SOM FÖDS TILL JORDEN ACCEPTERAR INTE GUD ENS. Men när ska IS fatta att man får inte döda folk ens ,och skada folk ens eller döda barn, och människor som de gör. Men kör med gruppvåldtäkter ,då är ni ond som gör det. Men när ska ni fatta alla fel ni gör mot folk GENOM ATT GUD VILL HA FRED PÅ JORDEN ,SOM NI INTE FÖRSTÅR ENS FRED OCH FRED SKRIKER HAN OM NU. MEN VAD GÖR NI NU??? NI GÖR INTE SOM GUD VILL FRED. DET ÄR INTE ENS OKEJ ATT GÖRA SOM NI GÖR NU. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.png

Men  hur ser deras inre ut då, genom att många människor är maktgalen idag GENOM ATT FÖRA KRIG MOT OSKYLDIGA MÄNNISKOR IDAG, genom att deras inre värld är svart och mörk ,och då är GUD svart och mörk, GENOM ATT DE BER TILL EN MÖRK ENERGI när människor vill förstöra för andra människor på jorden.Ber till en energi ,som blir som de vill ha det. Men GUD är inte med när de ber ,utan ber till en svart energi ,som är så svart att be till då. GUD kan inte komma till alla människor på jorden, genom att så mång fattar ,att GUD är en stor energi , genom att lugna sig när de blir orolig. 

Genom att börja föra krig och ber till GUD, att föra krig och döda oskyldig människor, som blir när människor håller på att rensa mycket i sin inre värld ,och ber och ber till GUD, som är en stor energi de ber till då,men i deras värld är det bara en massa mörker, när de ber till GUD ,GENOM ATT GUD HAN AVSKYR KRIG SOM JORDEN GÅR IGENOM DÅ ,och folk tror att de gör rätt när de ber till GUD, och tror att de har allt under kontroll då.

MEN DE HAR EN SÅN FRUKTANSVÄRT MÖRK SIDA ,som människor idag blir skadad av då, en mörk fruktansvärt sida som finns inom dem och börjar be och ber ,men ber till en energi som är så mörk då, genom att deras inre värld är mörk då och tror att GUD gillar krig SOM HAN VILL FÅ STOPP PÅ ALLA KRIG.

Genom att människor måste leva då ,och inte förstöra en massa länder idag, som folk blir utsatt för idag, genom att de har tillit till en GUD många länder, och har den tron ,att GUD står på deras sida ,som alla kan se vart allt kommer ifrån, DEN GAMLA TRON DÄR FOLK DÖDAR VARANDRA ,när de inte lyssnade på folket då, genom att de ber till stark mörk energi ,som deras inre mörker blir bara större och större då, genom att alla vet vad som händer inom människorna ,när de mår dåligt och alla orättvisor som är idag ,som folk mår dåligt av då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngGUD ska föra krig mot människor ,det måste ni förstår, ATT DET SKULLE ALDRIG GÅ, ATT GUD FÖR KRIG MOT OSYNLIGA MÄNNISKOR PÅ JORDEN  DÅ.FOLK ÄR GALEN SOM TROR DET ,SOM STÅR FÖR FRED OCH GLÄDJE OCH KÄRLEK.

Och för inte krig mot problem ,som finns i många länder då utan folk får jobba med sitt inre när de har problem då. OCH GUD SKULLE ALDRIG STÅ PÅ NÅGONS SIDA, genom att folk måste börja samsas, istället för att föra krig som förstör jordens yta ännu mer ,när ni håller PÅ MED KÄRNVAPEN OCH ANDRA FARLIGA SAKER SOM JORDEN FÅTT NU.

Genom alla fruktansvärda krig och tror att GUD står på deras sida SOM VILL ATT MÄNNISKOR SKA LYSSNA PÅ VARANDRA OCH ATT RESPEKTERA som är bland det viktigaste att göra då ,genom att ge kärlek och hjälp istället för att föra krig ,som hjälper ingen människa idag, utan bara förstör ännu mer länder, som måste ha ekonomin att bygga upp sitt land igen, genom att andra människor förstör så mycket då, genom att de ber till energi ,som har ett mörker inom dem då. Och GUD vill att folk ska hjälpas åt, och inte ta död på varandra när folk måste fly hela tiden idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är girl-flowers-sky-rainbow-beautiful-tian-chen.jpg

Det kommer från människor som tillber en mörk energi ,genom att deras värld är mörk inom dem, och ber och ber till den energin SOM MÅNGA TERRORISTER BER TILL ,som jorden ser ut idag, att folk kan nästan inte vistas på jorden idag ,genom att så många länder blir förstörd av människor, SOM MÅR FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DÅ, och deras inre har ett inre krig ,som alla kan se hur jorden har blivit nu. Bara en massa problem på jorden och ingen kan ens sitta tryggt i sitt hemland ens ,utan smäller lite här och där ,och folk måste fly som jorden har fått enorma problem med folk idag. MEN LÄNDER BLIR FÖRSTÖRT IDAG ,OCH FOLK KAN INTE BO KVAR ENS. MEN DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DET.

LÄNDER GÅR PÅ KNÄNA IDAG NÄR DE HJÄLPER FOLK IDAG. Men är det rätt göra så????? NEJ SÅKLART. 

MEN FOLK HJÄLPER DEM MED VAPEN IDAG, och folk går in i olika grupper idag ,och för krig, GENOM ATT DE LYSSNAR PÅ MÄNNISKOR SOM ÄR SJUK INOMBORDS, de lyssnar på dem ,och säger att GUD styr dem ,att göra illa folk och mörda folk ,och skada människor så fruktansvärt då ,men de driver dem hela tiden att göra illa människor ,och drar med andra människor när de för krig då.

Men folk har så mycket problem med människor som ber och ber till så gamla saker ,som Koranen, SOM HAR ETT ENORMT MÖRKER I KORANEN, SOM MISSHANDLAR SINA KVINNOR OCH DÖDAR MÄNNISKOR ,och styr en del länder hårt, genom att de kommer från en fruktansvärd förtryckt kultur ,som ber till gammal mörk energi ,som ber till en så mörk energi, som folk blir påverkad av idag ,genom att folk går in i grupper och förstör mer ,och mer människor liv, när ni ser hur folk lever i förtryckta länder ,att de styrs av en järnhand ,som många ledare kan styra som de vill då.

Och Koranen är en så gammal mörk bok, och folk fortsätter att be till GUD ÖVERSÄTTER TILL ALLAH, som folk har inte förstått finns det två GUDAR,NEJ DET FINNS 1 GUD ,och då måste ni förstå, att GUD vill få slut på så mycket krig och problem ,som många länder har idag.Och många kvinnor och barn får leva fruktansvärda liv i ett fruktansvärt styre, som har inte ändrat om något då, genom att fortsätter som de gör då. Men  många muslimer följer koranen till punkt till pricka. Att de får döda folk om de gör inte som de vill då. Men vilken knäpp GUD vill döda folk, DET ÄR INTE KÄRLEK ENS ,att döda folk som det står i koranen. Men ingen GUD tillåter krig och bråk, och skadar kvinnor barn ,som tror att de gör rätt ,och läser koranen flera gånger om dagen.

Men en del länder ber till Allha flera gånger om dagen. Vi lever ett fritt liv ,men de har mörk och svart kultur. Vi har annat att göra än att sitta och be. Men folk flyr hit, och då ska det vara på deras sätt, ber hundra gånger om dagen. Jag tog i ,men ber och kan inte ens leva normalt. Men vem orkar med det ,vilken GUD vill att folk ska kasta sig ner ,och ber flera gånger om dagen som de gör. FRIHET FÖR GUD. Men så flyr folk hit, som tror att de gör rätt, att göra som de gör då. Men kan be inom sig ,men tror de kan göra det ,men vad fruktansvärt om de säger till dem BE INOM DIG ,SOM VI GÖR. MEN UT MED BÖNEMATTAN OCH AVSLUTAR SKOLLEKTIONER NÄR DE KOMMER HIT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1428131-purazfcw-7.jpgVI HAR KOMMIT LÅNGT IDAG OCH DÄRFÖR BLIR DET FEL FÖR OSS. 

MEN SKA VI HA DET SÅ, SOM BER KNAPPT 1 GÅNG OM DAGEN MEN TYST. MEN FINNS SEKTER SOM GÖR DET. MEN STYR INTE ÖVER FOLK ENS, SOM MUSLIMER SOM KRÄVER BÖNEUTROP. MEN NI HÖR HUR DET LÅTER BÖNEUTROP. Men vi har inte ens det, men då ska lämna landet på en gång ,genom att de gick fel, när de kan vår religion kristen ,som går till kyrkan lite då och då. Men ringer lite klockringning när de ska ha gudstjänst. Men folk kan inte leva ens ,som tror att de ska ha böneutrop, som har inte ens tron ens ,men kan ni lämna landet om ni tror att ni ska sätta upp böneutrop både här och där. MEN NI KAN GLÖMMA DET, VI VILL HA TYST NÄR VI SITTER OCH MEDITERA, MEN GÖR SOM OSS.  VI FUNGERAR INTE IHOP ENS. VI MÅSTE KUNNA LEVA DÅ. 


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel.pngVI HAR KOMMIT LÅNG OCH SER SÅ MYCKET ANNAT ,ÄN DE GÖR. MEN HAR UTVECKLAS SÅ MYCKET I SVERIGE. VI GÅR PÅ KURSER MEDITERAR ,VI LEVER ANNAT LIV ÄN DE, HAR INTE KOMMIT SÅ LÅNGT ,SOM VI HAR KOMMIT DÅ.
Men när ska de fatta det, att vi är ett annat folk gillar att utveckla oss. Men har mycket kvinnor strävar rätten i samhället, och vill ha på vårt sätt. Men vi lever ett fritt liv utan män som styr oss. Men även lever i relationer men lever inte som dem, och då blir det kontraster som Great master och ärkeänglar sa den gången. Men folk kan inte leva i landet genom att vi har kommit mycket längre än de har kommit då. 

Men ingen ska styra folk ens, som mycket sekter som vi har problem när folk går med i sekter. Men koranen är värre än bibeln så klart. Men folk ber och följer den ,som blir så galet då, genom att koranen har skrivit av människor som vi fick Jesus i bibeln. Men Mose och  många andra män står i bibeln. Men är så gammal att läsa. Men blir fel att följa boken som är gammal genom att det har kommit mycket bättre böcker idag som folk läser och utvecklas ifrån än gamla bibeln koranen så är så gammal när det finns nytt att ta in och kan till och med lyfta dagen och känna frid genom oss och glädje genom att leva med världen idag med böcker som gör oss gott. VI HAR KOMMIT LÅNG MEN DE HAR FASTNAT. 

GUD vill att folk ska leva och inte hålla på med en massa krig och bråk då GENOM ATT GUD EFTERSTRÄVAR FRED PÅ JORDEN, som folk har svårt att förstå de som läser Koranen, att det gäller att ta hand om människorna då ,och sluta utsätta människor som de gör idag ,som kommer från deras styre ,som tror att GUD gillar det. Han avskyr att skada människor då, och då spelar det ingen roll om det är kristna eller muslimer. Men ber till en energi ,som är så himla mörk ,genom att känna lugnet inom sig. Men skriv från folk.ALLA LÄNDER BER TILL EN STOR ENERGI, SOM KALLAS FÖR GUD, GENOM ATT KÄNNA ETT INRE LUGN INOM SIG.

GENOM ATT ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA VÄRDA OM DE ÄR FÖDD MUSLIM ELLER FÖDD KRISTEN HAR RÄTT ATT LEVA DÅ utan att hoppa på varandra vad som är rätt eller fel då genom att ingen har rätt då, genom att varje människa har en fri vilja att leva som de vill då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 106418766_266.jpg

MEN ÄVEN I BIBELN FINNS DET MÖRKA SIDOR, och folk följer det och kan stöka till för barnen ,som får problem med människor när de går in i sekterna då.

MEN FOLK BÖRJAR TILLBER  EN ENERGI SOM KALLAS FÖR GUD ,men energin kan vända och vrida inom dem, genom att det kommer upp så mycket problem ibland, när folk börjar tillbe bibeln, genom att även bibeln har också mörk som Koranen då ,men hur mycket folk börjar förstå det, att bibeln och Koranen är mörk då.

När andra människor utvecklats mot andra hållet och ser inte åt bibeln eller Koranen då ,genom att de håller på att ändra om mycket då, GENOM ATT  SÅ MYCKET FOLK UTVECKLATS I EN ANNAN POSITIV RIKTNING, då ser de inte åt varken bibeln eller Koranen då. Det finns så mycket bra böcker, att läsa och ta in glädje och kärlek när det har kommit så mycket härliga böcker ut på marknaden ,som lyfter folk istället för sänker folk i mörkret ,som bibeln och koranen gör.

MEN KORANEN ÄR INTE POSITIV OCH FYLLD AV GLÄDJE, NÄR DE STYR FOLK TILL OCH MED DÖDAR FOLK. Men står flera sidor i koranen att de kan döda folk. Men vad har de för kärlek och liv att leva ,när det står på en del ställen att GUD tillåter döda folk, om de följer inte deras liv ,otrogna som man le åt ,GENOM ATT GUD TILLÅTER INTE DÖDA FOLK, OCH KÖR MED GRUPPVÅLDTÄKT VÅLDTÄKT ,SOM DE GÖR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 577367054_1080423.gifMEN ANVÄNDER ENERGIN GUD ,OCH DÅ KAN DE GÖRA VAD DE VILL NÄR DE FÅR UPP MÖRKER. Men alla kan se att de följer en bok koranen ,som är en mörk bok.

Men finns ingen kärlek och glädje i boken ens ,genom att döda folk är inte ens okej att göra ens, GENOM ATT GUD STÅR FÖR KÄRLEK OCH GLÄDJE I LIVET ,SOM FÖLJER RÄTT VÄG ATT SLUTA DÖDA VARANDRA, ÄR INTE OKEJ ATT SYSSLA MED DET. Men döda folk hela tiden våldtar kvinnor och barn, kan till och med bränna kvinnor och barn ,som tror att GUD tillåter att göra så.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngGUD FÅR SORG NÄR DE GÖR SÅ FRED PÅ JORDEN, och blir inte ens glad när folk dödar varandra, och skadar människor ,genom att för han är det bara kärlek och glädje ,som gäller för han. TA HAND OM VARANDRA PÅ ETT FINT SÄTT. HAN LÄR UT DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMEN FINNS SÅ MYCKET SEKTER ,SOM ÄR INTE BRA ENS ,GENOM ATT DE STYR BARNEN, OCH RÄDD BLIR BARNEN, ATT VÄXA UPP. Men sekter kan stöka till för barnen, som vill inte följa sina föräldrar då ,utan lever efter de gillar att leva då ,och MÅNGA SEKTER SKRÄMMER SINA BARN FÖR DEMONER OCH DJÄVULEN som de har under hela sitt liv då ,att ni måste göra som GUD vill ,annars kommer djävulen och tar dig ,och du får stora problem då,men även att demonerna dyker upp ,då har du inte lyssnat på GUDS ord ,när du har dragit med dig demoner då. 

MEN DEMONER DJÄVULEN ÄR FYLLD AV MÖRK ENERGI. Men finns skäck hos dem när känner av demoner ,som är svart energi ,som de har jobbat fram mycket bland folk ,som kan skapa sin egen rädsla ,och då får folk för sig att de har med demoner att göra då. Men även att djävulen är inblandad, som får för sig så mycket galet. Men skrämmer folk för det ,och barn kan vara jätterädd under uppväxten, som är inte okej att skrämma barnen ens. MEN KAN GÖRA DET ,SÅ BARN KAN FÅ SVÅRT ATT STYRA SITT EGET LIV ,SOM KOMMER FRÅN SEKTER. BLIR RÄDD FÖR MYCKET SAKER I SAMHÄLLET. 

Att det är djävulens verk ,som barn blir så skrämd av då ,att de skrämmer sina barn hela tiden för djävulen. NÄR DE FÅR HÖRA DEMONER OCH DJÄVULEN DET SKAPAR EN FRUKTANSVÄRD RÄDSLA INOM BARNEN DÅ, när de hör föräldrarna kastar ur sig det.

Det kommer från fruktansvärda sekter, som skrämmer barnen och har inget eget liv då ,genom att många ledare inom sekterna ,har en stark karisma, som även drar med människorna när de predikar sitt ord ,men det kommer från en stor energi, som de är så länkad till ,och folk kan må så dåligt ,och då söker de upp kyrkan eller går in i sekterna då. OCH MÅNGA BARN BLIR FÖRSTÖRD OCH RÄDD EFTER DEN TIDEN I SEKTEN ,när känner att de måste lämna sekten, då kan en del sekter stänga ute människor ,om de har lämnat sekten ,genom att de anser att det är djävulens verk som har drivit dem ur sekten, de ser inte att människor måste börja bryta sig ur sekten då, genom att de börjar tvivla på allt då, men även känner inom sig, att det är fel att stanna kvar då.

MEN MÅNGA SEKTER FÖRSTÖR MYCKET MÄNNISKOR IDAG, när de börjar gå in i sekten då ,och börjar på en gång skrämma dem för demoner och djävulen som får problem när de lämnar sekten, att det är djävulen som har stökar till för dem när de lämnar sekten. Sektmedlemmarna kan inte ens prata med dem utan ser bara att djävulen har varit och stökat till för dem ,och lett dem av vägen då.

JAG VET FOLK SOM SÖKER SIG TILLBAKA TILL SEKTEN FÅR PROBLEM PÅ EN GÅNG ,genom att de är inte lika ren ,som dem då, utan får sitta med längst bak i församlingen ,och får inte prata med någon medlem överhuvudtaget ,när de håller på att gå tillbaka igen då. Men får prata med dem, som styr allt över församlingen då. Genom att de är inte så ren då ,och det tar tid att bli accepterad igen ,och vara med på alla möten, som krävs att visa att man vill tillbaka igen, att bli accepterad och förlåten kan ta ett tag när de kämpar sig tillbaka till sekten igen då. SÅHÄR KAN DET SE UT HOS EN DEL SEKTER ,SOM HAR PROBLEM ATT FÖRLÅTA MÄNNISKOR, då får de kämpa tillbaka ,för att bli accepterad när de har gjort fel då. Och det spelar ingen roll om det är barnen och föräldrarna ,som har kommit på kant med varandra ,då är det samma sak för dem ,som för folk som inte känner varandra så väl då. MEN JEHOVAS VITTNEN GÖR SÅ. MEN ÄR INTE KÄRLEK ENS GENOM ATT DET KAN TA TID ATT BLI ACCEPTERAS IGEN. 

Genom att de gjort fel då ,och barnen kan få problem med sina föräldrar om de inte gör som dem vill ,då får de problem och vill inte ens prata med varandra ,när de har lämnat sekten eller får problem inom sekten. När barnen inte gör som sekten vill, DÅ BLIR DET FLERA SAMTAL ATT REDA UT SAKER OCH TING DÅ, GENOM ATT DE HAR GJORT ETT SNEDTRAMP. Eller så har de drabbats av demoner ,när de ser alla fel de gör då ,genom att de måste lyssna på GUD, annars får ni problem då, och då har ni problem med djävulen när dina barn gör så ,men får en stor uppläxning då, som medlemmarna hoppas på att ändra sig då. De slår misshandlade barnen.Det spelar ingen roll vad barnen har gjort då. DET ÄR FRUKTANSVÄRT ATT SE. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 147320.png

De kan ha gjort ett snedsprång ung och kär, som alla kan bli ,och tänker inte på vad de gör då.De har sex innan de gifter sig ,och vilken kalabalik det blir då ,då åker de in och måste prata med högsta församlingsmedlemmarna då. Och de måste gå igenom vad som hänt dem  ,och de kan få så mycket problem av det ,när de kände så mycket kärlek för varandra, men kunde inte låta bli att ha sex, innan gifte sig. MEN MÅNGA HÅLLER TYST OM DET, men kommer det fram ,då blir det stora problem fast kärleken var så starkt, då får de inte ens se åt sex ,utan måste vänta att ha sex innan de gifter sig.

MEN DE GJORDE SÅ STOR SAK AV DET.Men det är fint att vänta innan man gifter sig. Ibland är det svårt att vänta, som människor lever idag. Vi lever i en helt annan tid idag. Men samtidigt lära känna varandra ,är mycket bättre, då vet vi hur vi fungerar då.

De skrämmer sina barn för djävulen och demonerna, men även vuxna kan bli skrämd av djävulen ,och demonerna att det är han eller demonerna, som har förstört för människorna om de gör något som inte passar sekten, då ser de ner på dem, genom att de har gått emot GUDS vilja då. Fortast det händer något ,då är det djävulen eller demonerna ,som folk har fått problem med då. Barn och vuxna får höra det hela tiden om de gör något fel , då är det djävulen eller demonerna och barn blir rädd att höra det ,men även vuxna blir rädd att de har med djävulen att göra och det är demonerna de hör ofta när de pratar om olika saker och ting då. Att världen är fullt med djävulens verk, och folk går emot GUD. DET BLIR EN OTRYGG UPPVÄXT NÄR DE HÖR HELA TIDEN PRATAR OM DEMONER OCH DJÄVULEN DÅ.

Det sätter sig i människor när de får höra det när de predikar om djävulen och demonerna de blir rädd att göra fel då, genom att gå emot GUD och har svårt att ta sig ur när de väljer det tillslut genom att de vill bara bli fri då, men finns mycket kvar sen den tiden när de var med i sekten genom att spåren finns kvar fast de har lämnat sekten, de har svårt ändå att göra som de vill tills de en dag kommer över mycket från den tiden, MEN SPÅREN KAN SITTA KVAR LÄNGE HOS BARN SOM BLIR SLAGEN OCH MISSHANDLAD DÅ,genom att de har djupa sår från den tiden då. Men det finns folk som slår barnen när de gör inte som de vill. Men alla tystar ner det genom att inte stökar till för dem ,eller rädd att säga till dem. Men även från den högste kan godkänna det, fast vi ser att det är fel att slå barn och misshandla barnen. Men vi får inte slå våra barn ens det är förbjudet att göra det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 288265.jpg

EN DEL SEKTER STÄNGER UTE EN DEL MÄNNISKOR NÄR DE HAR LÄMNAT SEKTEN och kan inte prata med dem, genom att det är GUDS vrede, då har djävulen och demoner runt dig, när ni inte lyssnar på honom då. MEN GUD KOMMER INTE TILL DEM, HAN AVSKYR MISSHANDEL, MEN DE BER TILL EN STOR ENERGI ,OCH DÅ TROR DET ATT DE KAN GÖRA SOM DE VILL.  Men GUD kommer ändå inte till dem även om de är snäll. Han kan inte göra det ,genom att jorden är full med människor som ber till GUD. Men ni kan se själv ,att alla måste nå GUD när de mår inte bra.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifMen energin kan folk nå GUD, och kan meditera och prata med GUD ,men han kommer inte till en enda då. Han hinner inte med ens att göra det. ENERGIN KAN FOLK BE TILL GENOM ATT LUGNA SIG OCH PRATA MED GUD. Men han har jobbat så i alla år ,folk ber till energin och ber till GUD och koranen ,då kallas för ALLAH ,MEN VI TAR INTE UPP OM ALLA RELIGON SOM FINNS. BUDA OCH ANDRA DÅ ,MEN FOLK HAR PROBLEM MED MUSLIMER.  ANDRA LEVER PÅ ANNAT SÄTT ,ÄN MUSLIMER. MER BRÅK MED DEM. 

Men han kom till mig ,och stökar till för mig genom att han har börjat med Sverige och Kurdistan. Men då blev jag drabbad men bad förr ,men hörde inget från han, men nu ,då kom han, och han ska hjälpa folk, som han gör nu. Jag bad till en energi såklart. Jag får sitta och skriva till er ,så fungerar det med GUD och energin, att det är omöjligt att komma till folk. Ni fattar det själv, att det går inte om ni ser hur mycket folk som finns på jorden, då förstår ni. MEN GUD ANVÄNDER SIG AV BIG PROTECTION PROTECTION NÄR HAN SKA HJÄLPA LÄNDER DÅ. HAN SJÄLV KAN INTE KOMMA ENS ,MEN BIG PROTECTION, PROTECTION KOMMER OCH KOLLAR AV DÅ. HAN SER FRÅN DEM HUR DET SER UT. 

Folk som lämnat sekten får enorma problem med dem ,och det är GUDS vrede som kommer vända sig emot dig ,när ni blir utesluten från församlingen ,då är djävulens verk då. Folk får problem när de lämnar sekten ,genom att de tror att GUD OCH JESUS OCH JUNGFRU MARIA VÄNDER SIG EMOT DEM. MEN BER TILL EN ENERGIN KAN INTE SKADA DEM ENS ,MEN FOLK FÅR GÖRA SOM DE VILL DÅ. MEN STYR DEM MED HÅRD HAND. Ni förstår att det är andra som sätter ihop en bok ,som ni ska läsa och tro på då.

Men börja att rannsaka er ,så förstår ni ,att ni har inte gjort fel ens, när ni lämnar sekten ,som de fått för sig ,att ni gjort fel när GUD, JESUS ,JUNGFRU MARIA kan inte skada er ens, genom att det är en energi ni ber till ,och kan inte ens komma till er, utan skrivit böcker om dem,som står i boken. Men ni ber till en stor energi ,när ni ber till Jesus och jungfru Maria ,och ingen dömer när ni väljer egen väg, än att följa församlingens råd. Ni ska följa hjärtats råd ,vad ni vill göra i livet. NI SKA LYSSNAR TILL DITT INRE HJÄRTA, SOM KAN MER ÄN DE KAN, NI KAN ÄVEN BLI SJUK NÄR DU SITTER FAST DÄR ,GENOM ATT ALLTID LYSSNAR PÅ DIN INRE RÖST DIN INTUITION ,SOM ÄR DIN BÄSTA VÄGLEDNING I LIVET. DU KÄNNER DIG SJÄLV BÄST. 

Barn hör mycket mycket hot från dem ,som är med sekten ,genom att de utsätter barnen för problem, och skrämmer sina barn under hela sin uppväxt FÖR DEMONER OCH DJÄVULEN SOM MÅNGA BARN MÅR DÅLIGT AV DÅ, när de skrämmer med fruktansvärda hot ,som föräldrarna eller församlingen skrämmer sina barn, och människorna som går med i sekten, då får de höra att det är djävulen, som har varit och stökat till. Det är djävulen som folk har fått problem med då. Men det är djävulen, som stökat till jorden även där finns han med då. När folk kör med egna problem med krig ,och ingen kan ens sätta sig ner och prata med varandra då. MEN DET ÄR MÄNNISKOR SJÄLV, SOM STÖKAR TILL DET. ÄR SÅ DUKTIG SJÄLV ATT KÖRA MED KRIG ÖVER HALVA JORDEN ,HAR FOLK SKADAT FOLK IDAG.  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är haniel-1.jpgMen återigen,så har inte djävulen med folk att göra ,utan FOLK SKRÄMMER FOLK FÖR DJÄVULEN, SOM FINNS INTE PÅ RIKTIGT ,utan det kommer från bibeln ,att folk fått problem med djävulen, och folk kan få syner om djävulen ,som oftast har klövar och horn ,och ser ut som en get på två ben då.

MEN NÄR FOLK SER DEN BILDEN ,DÅ MÅR FOLK DÅLIGT ,när de ser den hemska bilden då ,men djävulen finns inte på jorden överhuvudtaget, utan i folks tror finns djävulen, och kan beskriva honom så fruktansvärt med sina klövar och horn då.

Genom att folk har börjat välja väg, eller så har folk blivit utsatt för andra problem när de plötsligt ser honom då.KAN DYKA UPP NÄR FOLK MÅR DÅLIGT. 

GENOM ATT DET ÄR VARNINGAR NÄR FOLK SER  DJÄVULEN ,då  kan folk fastnat fel i sin inre värld ,eller har fastnat fel i så mörka bostäder ,som finns idag då. Det finns så mycket mörker bland människorna då,genom att de kan hamna fel ,och blir sjuk eller så är deras inre värld hotfull, genom att de går igenom så mycket problem ,som barn kan göra och ser och drömmer om djävulen ,MEN DJÄVULEN FINNS I DERAS VÄRLD OCH INTE ANDRAS VÄRLD. PÅHITTAD ,GENOM ATT DJÄVULEN SER FOLK NÄR DE ÄR SJUK, ELLER BOR I HEMSKA BOSTÄDER, DÅ DYKER HAN UPP. 

Men folk kan blanda ihop mycket när de ser djävulen, genom att han är inte så vacker att titta på då ,men skrämmer mycket folk för djävulen då. DET KOMMER FRÅN MÄNNISKOR SOM HAR HAFT PROBLEM ,OCH MÅTT FRUKTANSVÄRT DÅLIGT DÅ, genom att deras inre värld mår de fruktansvärt dåligt, som ingen kan förstå då ,men barn i en viss ålder mår dåligt vissa stunder under sin uppväxt då .

OCH SPECIELLT ÖPPNA BARN MÅR DÅLIGT GENOM ATT DE KÄNNER AV FÖR MYCKET och då kan djävulen dyka upp genom att deras inre värld är i uppror då.

Men folk skrämmer folk för djävulen och demoner ,som de ska låta bli att skrämma sina barn för djävulen och demoner ,som många kyrkor och sekter skrämmer för då. GUD VILL FÅ SLUT PÅ ,ATT SKRÄMMA BARNEN UNDER DERAS UPPVÄXT FÖR DEMONER OCH DJÄVULEN SOM GÖR BARNEN OSÄKER OCH RÄDD. HAN ÄR EMOT ALLT NI GÖR MOT BARNEN OCH FÖRSTÖR DEM. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 6200677-dfncjhwe-7.jpg

UTAN LÅT BARNEN  LEVA ISTÄLLET FÖR ATT UTSÄTTA BARNEN FÖR DET. GE KÄRLEK OCH GLÄDJE TILL BARNEN.

GUD TAR UPP SANNINGEN NU FÖR ATT FÅ SLUT PÅ ALLT DÅ. Hur han ser på sekterna ,och han har sett en massa problem när folk går in i sekter, genom att varje människa har en fri vilja då ,och kan styra sitt eget liv,men i sekterna kan inte folk styra sina liv överhuvudtaget då ,genom att folk ska bestämma över andra ,som mycket sekter är uppbyggd på då, ATT EN LEDARE STYR MED EN JÄRNHAND ,SOM MÅNGA SEKTER HAR IDAG ,som styr ,och har ingen fri vilja när är med i sekten då, genom att folk lever inte fritt när de är med i sekten. Och har ledarna som skrämmer människorna ,och mycket föräldrar skrämmer sina barn då, och då blir det en sån otrygg barndom ,genom att barnen kan bli slagen och misshandlad om de inte gör som de vill då.

OCH MÅNGA BARN LEVER I EN OTRYGG VÄRLD UNDER HELA DERAS LIV ,genom att de styr sina barn med en en järnhand under hela deras liv, och för över till sina barn samma problem får barnen när de lever kvar i sekten, genom att de har svårt att ta sig ur då.

Och många människor har svårt att ta sig ur när de växer upp ,då följer de med föräldrarna och barnen fortsätter att stanna kvar, DÅ FÅR BARNEN PROBLEM ,genom att de kommer skrämma dem för djävulen och demonerna ,om de inte gör som de vill. Och en del sekter kan utesluta barnen eller andra människor ,som inte kommer till deras församling möte som de har litat på då. Men kan uteslutas för de anser att de har gått emot GUDS vilja då ,och skrämmer dem med djävulen och demoner ,att de är utsätts för det. OM FOLK KUNDE SLUTA PRATA OM DJÄVULEN OCH DEMONER ,DÅ SKULLE VÄRLDEN SE ANNORLUNDA UT DÅ. 

Det är andra som är pigg på att kasta ur sig om djävulen och demoner ,som skrämmer människor mer, än vad ni tror då. Barn och ungdomar kan få höra det på olika sätt om demoner djävulen, och har med kyrkan eller sekter att göra då. Men det skrämmer barnen enormt mycket, när de hör talas om det. Ibland håller folk på att rensa hus ,där många pratar om djävulen ,eller att de har demoner i ett hem då. BARNEN BLIR INTE TRYGGARE NÄR DE PRATAR OM DEMONER OCH DJÄVULEN utan ännu mer rädd ,när de hör folk kastar ur sig om demoner och djävulen då.

GUD VILL ATT ALLA SEKTER SKA SLUTA SKRÄMMA BARNEN FÖR DJÄVULEN OCH DEMONER , som många sekter gör då ,och då får barnen hela tiden problem ,genom att de lever i en ständig rädsla varje dag ,när de utsätter sina barn för det. Låt människorna få leva och inte fara runt skrämma barnen för det ,som inte ens finns ,utan folks påhitt som inte finns då .Barnen får går runt med en fruktansvärt rädsla, som stökar till för mycke för barn som lever i sekter då. Barnen ska leva utan att prata om hemska saker som de gör GE DEM KÄRLEK OCH GLÄDJE OCH TRYGGHET I LIVET.

Genom att GUD skulle aldrig göra som de gör nu ,UTAN GE BARNEN KÄRLEK OCH OMTANKE OCH UPPMÄRKSAMHET OCH ATTENTION, SOM ALLA BEHÖVER HA DÅ, DU SKA GE KÄRLEK TILL BARNEN, inte hota dem för så mörka saker, som demoner djävulen, GENOM ATT DEN FIGUREN ÄR PÅHITTAD FIGURER, som folk skrämmer sina barn med då.

Det är så fel att säga till människor eller barnen ,att GUD styr ,och ni har ingen fri vilja då, att  han styr era liv då ,SOM ÄR HELT FEL DÅ ,GENOM ATT DET ÄR NI SOM SKA STYRA ERA LIV. Ibland ber folk till GUD ,som är en sån stor energi ni har börjat be till ,som lugnar er då ,men hittar tillbaka krafterna inom er då. GUDS energier som är bara full med en massa energier ,som är så stor energi ni ber till då.

NÄR NI  BER TILL GUDS ENERGIER DET GER  ETT INRE LUGN INOM ER  DÅ.

MEN GUD STÅR INTE PÅ NÅGONS SIDA ,GENOM ATT HAN VILL HA FRED PÅ JORDEN ,och få människor att samsas ,och det spelar ingen roll vilken religion ni har då. Folk måste börja hjälpa varandra ,istället för att stjälpa varandra då.

DET HANDLAR OM ATT FOLK MÅSTE SLUTA SÄLJA EN MASSA VAPEN TILL MÄNNISKOR IDAG, att få slut på all vapenhandel ,som många människor lider av idag, och då spelar ingen roll vilken religion ,eller sekter ni tillhör då. Alla människor är lika värda, men måste börja samsas då, för att få fred ,och folk kan bo kvar i sina länder, och inte måste fly från landet då utan FRED OCH RESPEKTERA MÄNNISKORNA, istället för att utsätta människor för krig ,och problem ,som blir när folk måste lämna sina länder ,när folk krigar sönder ett helt land ,som har slutat att respektera varandra då.

Ni måste ta hand om varandra ,och sluta sälj en massa vapen ,och få slut på all vapenhandel, DÅ FÖRST KAN FOLK LEVA PÅ JORDEN ,utan en massa problem de får nu, och GUD står inte på någons sida överhuvudtaget då. Han vill att folk ska ta hand om varandra ,och hjälpa varandra som många människor måste ha idag ,när andra förstör för andra människor då.

KÄRLEK OCH RESPEKT MÅSTE BÖRJA VISA VARANDRA NU ,för att få slut på mycket problem och krig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.