OM JESUS OCH GUD ABOUT JESUS AND GOD.

JAG KOM ATT TÄNKA PÅ EN SAK NÄR JAG SITTER OCH BLÄDDRA MELLAN OLIKA BILDER  DÅ. Hur det är på riktigt ,som ingen tänker på ,genom att folk har läst bibeln ,och då tror alla att Jesus bor hos GUD

Men vad tokigt det kan bli när det är LADY NADA, som lever hos GUD då ,men hon levde inte på jorden den gången när prästerna tog in Jesus i bibeln då. GREAT LADY NADA var inte på jorden då utan Jesus, men vilken miss för prästerna, som vill skriva så fint om kyrkan sekter ,och alla som har med Jesus att göra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är gates-of-heaven-background-7.jpgNÄR JAG ÖPPNAR TILL BIG HEAVEN, ÄRKEÄNGLAR OCH SKYDDSÄNGEL ,GUIDER SEN ÖPPNAR JAG TILL GREAT MASTER. Jag ser Jesus där han lever nu. Men ljus väg ner till han. Ibland hejar han på mig, men det beror på vad han gör då. Men ser rakt framför mig en ljus väg.

MEN SER INTE GUD OCH BIG HEAVEN ENS. Men är sanningen om Jesus vi visar upp. Men folk känner inte till andra sidan ens. Jesus dör, men alla tror att GUD hämtar han. Men ser på teven Jesus liv men läser bibeln Jesus liv även där. Många tar upp om bibeln från gamla tiden ber till han.

Men Jesus var på jorden den gången. Men folk tror att han kommer från GUD, Jesus ber till han. MEN ALLA BER TILL GUD SOM ÄR MED I OLIKA KYRKOR OCH SEKTER, ELLER ANDRA BER TILL ENERGIN BER TILL ,alla ber till GUD, som är med i olika kyrkor eller sekter ,eller andra som har med gud att göra då. Men går för att lugna sig, genom att energin fungerar så. Men prata av sig tillsammans med GUD. Men han kommer inte till dig fast du pratar med GUD. Men du får hjälp att leva en stund när du ber till stor energi. 

Men vilken miss att Lady Nada satt hemma då. Eller var du på jorden, genom att du föds som jag och andra till jorden. Men vilken miss nu. LADY NADA LEVER BIG HEAVEN. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 902a30eb6c01d70afa566d1a195909fa-1.jpgMen Jesus fick den platsen i bibeln ,som alla präster ber till. Men Jesus var på jorden den gången när de såg Jesus satt och bad till en stor energi, som kallas för GUD. MEN JESUS KOMMER FRÅN LIGHT EN STOR GRUPP AV MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN LIGHT. 

JESUS KOMMER FRÅN GRUPP AV MÄNNISKOR ,SOM KALLAS FÖR LIGHT OCH ANDRA MÄSTARNA KOMMER OCKSÅ FRÅN LIGHT DÅ. Det finns mycket fel i bibeln, som ingen tänker på när de läser bibeln. Jag har själv läst bibeln, som många med mig. Men ingen ser det då ,men det finns så mycket skribenter i bibeln. Men folk läser från gamla tiden ,och ber till GUD och JESUS när det finns mer ljus att ta in. BIBELN är mörk på en del ställen i bibeln. Men skriver om gamla tiden. Men det var en tid i mörker då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0ed8efc421b9a4cf6e5490637a4cdd89.jpg

Men det lugnar folk att be till GUD ,som är en stor energi ,MEN GUD KAN INTE KOMMA TILL ALLA MÄNNISKOR, MEN ENERGIN KAN KOMMA TILL ALLA MÄNNSKORNA. Men ger hjälp till folk när mår inte bra ,att be till GUD, genom att jorden är inte kul ens. Men be lugnar människor då. Han kan inte komma till alla ,utan folk får be till energin ,som ger ett inre lugn inom dem.

Men har varit så alla tider då. Men även Jesus satt och bad till GUD ,men folk trodde han kom från GUD, men han bad för att lugna sig. Men hittar ett bra sätt att meditera.  JESUS FICK LEVA MÖRK HEMSK TID, SOM ALLA BER TILL. 

Men gruppen är jättestor som kommer från LIGHT LADY NADA kommer från GUD, och kallas också för LIGHT. Men allt är så stort där folk kommer från LIGHT, men alla mästarna kommer från LIGHT. DET ÄR LJUSA MÄNNISKOR SOM KOMMER FRÅN LIGHT.

JAG VET ATT JESUS VAR INTE SÅ GLAD ÖVER SITT FRUKTANSVÄRDA LIV. NÄR HAN LEVDE SOM JESUS, SOM INGEN SÅG DEN TIDEN. Nu blir han så mycket uppsatt över ett fruktansvärt liv på jorden ,då håller kyrkan fast honom då. Och han ville bara slippa livet då, genom att han fick så stora problem den gången då.

Men vilken tur att inte Lady Nada var på jorden, hon kommer från GUD, då har hon fått genom lida som Jesus har fått då, att kyrkan sätter upp Jesus, som inte ens bor hos GUD då. Lite humor när man ser folk och tror på det. FOLK TROR ATT JESUS BOR HOS GUD ,NÄR LADY NADA BOR DÄR ,MEN SER DET SOM HUMOR.

BIG HEAVEN ÄR STORT STÄLLE, HAR HÖG ENERGI HÖGSTA HAN KOMMER IFRÅN. HAN SITTE LÄNGST UPP AV ALLA MÄNNISKOR. GUD HAR STOR ENERGI. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifMen människor har skrivit metervis med texter om GUD OCH JESUS ,att Jesus bad till GUD och han var hans son ,som folk skrev om då . Jesus bad till GUD, som alla människor gör idag ,och han bad till en stor energi ,som kallas för GUD ,som folk gör idag. De ber och ber för att lugna sig då. På den tiden tänkte folk på annat sätt, och skrev in honom i bibeln då, att han var GUDS son såklart då.

MEN LÄMNAR UT SANNINGEN OM JESUS LIV ,SOM FOLK SÄTTER UPP SÅ HÖGT IDAG. MEN JESUS VAR LJUS ,MEN KOMMER FRÅN LIGHT. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 689609c5a814d7292773f614464dd4be.jpg

Men fick även kontakt med ÄRKEÄNGELN GABRIEL, som kom med bud till JUNGFRU MARIA, och ärkeänglarna hjälper människor ,och det står med i bibeln då.

Maria var medial, men tog in budskap att föda en son.

MEN FOLK GIFTE SIG PÅ DEN TIDEN. Men jungfru Maria var gift med Josef och födde Jesus. Men levde med en man ,och hade sex som vi har idag. Men ingen jungfrufödelse utan levde som vanligt par.

Men var bortgift på den tiden. Men fick inte välja själv sin man. Men folk var gift på den tiden och födde barn ,som vi föder barn. Men föräldrar såg till att de gifte sig. JESUS FICK INTE VÄLJA SIN FRU. Men ingen på den tiden fick välja, som Jesus ville. Men Jesus föds dit, men föräldrar som lägger sig i.

Han fick bara säga JA till kvinnan föräldrar väljer till honom. MEN DET VAR SÅ PÅ DEN TIDEN. Men ingen mår bra efter föräldrar väljer till han. MEN GUD HÅLLER PÅ ATT ÄNDRA OM DET, GENOM ATT BLIR SJUK ATT LEVA MED MÄN KVINNOR ÄLSKAR INTE. 

MEN BIBELN ÄR SÖNDER HACKAD DÅ, genom att prästerna ska ha på sitt sätt, tagit bort om tidigare liv ,som fanns med i bilden då, men finns med lite grann om tidigare liv. Nu tittade vi på Jesus liv. Bibeln är vänd för prästerna, för prästernas fördel då.

Men kan vara rädd att lämna ut sanningen, hur allt fungerar. Men har ändrat om så mycket från präster ska gilla bibeln. Men var mer historia från den tiden. Men har ändrat om så mycket ,så blev smalare ,smalare bibeln. Men prästerna måste ha stor makt. MEN VÄNT BIBLEN FÖR PRÄSTERNA SKA HA STOR MAKT. Men har plockat  bort mycket från den tiden. Men makt över människor men tog bort som var bra saker. MEN SKREV OM TIDIGARE LIV MEN TOG BORT DÄR. Men lite finns kvar från bibeln och tidigare liv. Men prästerna måste ha till sin fördel därför rensar bibeln från bättre saker. 

Folk satte upp Jesus, som en stor mästare ,och lever med GUD efter hans död, och hittade på så mycket fel saker om honom. DET STÄMMER DÅLIGT ,GENOM ATT DET ÄR LADY NADA SOM LEVER HOS GUD. 

 HUR MÅNGA KAN DEN BITEN, hur många förstår det, och folk tror inte på det när vi skriver om det ,men jag tänker bara på hur folk kan vara då. Folk sätter upp människor på en piedestal då ,men har inte hela sanningen om Jesus då. Men har satt upp Jesus, så högt upp ,och kan slå över när ni läser bibeln. Men alla krig och bråk ,som kommer från bibeln, hur ni ska leva efter ,som ingen tänker på ,att lära sig leva ,som vi har hittat ett annat ljus att leva efter idag.

JAG VET ATT LADY NADA HAR HAFT FRUKTANSVÄRT LIV, genom att hon kommer från GUD, men folk sätter upp dem, men folk ser inte vart Lady Nada kommer ifrån då, utan har satt upp Jesus då ,som folk ber till då, fast han bor inte hos GUD, som folk har fått för sig då.

JAG MINNS JESUS SA TILL MIG ,TÄNKT NÄR FOLK FÅR REDA PÅ HUR DET ÄR DÅ, men han gillade berätta sanningen såklart ,genom att så mycket folk är blid ,och tror på allt folk har skrivit ner, och följer en gammal bok ,som finns mycket mörker i då som folk tänker på, hur det var på den tiden, när Jesus eller andra som berättades om i bibeln då. Men tänk hur den tiden var ,och då ska folk be till en urgamla bok.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifBoken har det blivit så stor från Mose till Jesus ,att folk bara följer efter dem, och lyssnar på deras ord då ,fast vi lever på 2018 nu, och folk går runt med bibeln fortfarande, och ber till urgamla skrifter, som var den tiden när folk fick kämpa på sitt sätt Och skrevs metervis med texter, SOM FANNS BÅDE MÖRKER OCH LJUS DÅ, och alla krig folk hade på den tiden konflikter som nu ,när Jesus levde på jorden.

JESUS FICK KÄMPA SOM OSS ,men han hade en grupp av människor som följde honom, men fick problem som alla har. Men folk satte upp honom så högt, och folk tror han lever hos GUD. Men det är Lady Nada ,som har varit på jorden ,som jag känner till  då. Men hon var inte på jorden när Jesus var där utan hemma då. HAR LADY NADA LYFTS LIKA HÖGT SOM JESUS DÅ fast hon var kvinna då, vem vet genom att det är männen på den tiden ,som satte männen högst upp då.

Jag tänkte på, hur mycket fel och tokigt allt har blivit på jorden, folk slåss och bråkar då. Det är bara en massa problem nu, GENOM ATT MÄNNISKOR ÄR FAST I GAMLA RELIGIONER ,SOM FOLK SITTER FAST I, NÄR VI LEVER PÅ 2018 ,OCH DÅ HAR FOLK PROBLEM ,som var en annan tid då. Men folk håller sig fast med gamla saker ,och alla religioner har nog fått för sig ,att folk lever med GUD då .Och det KOMMER FRÅN VARJE SKRIBENT, SOM LEVDE PÅ DEN TIDEN ,som skrev så mycket mörker ,som folk ber till då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2084738-3nq0g.gifMen folk sitter fast i det gamla ,och får för sig så mycket när de får sanningen deklarerat ,då fortsätter de följa gamla religioner, och det har till med kommit nytt ,men fortsätter ändå hålla fast vid bibeln, men alla som skriver ner texter från den tiden, är gamla saker de skriver om då. MEN FOLK FORTSÄTTER LÄSA BIBLEN ,GENOM ATT KYRKAN OCH SEKTERNA HÅLLER FAST DEM I ETT JÄRNGREPP. Men kolla hur världen ser ut idag, men ingen förändring runt dem. Men kan hota med saker när tänker lämna bibelns tid.

JAG TÄNKER BARA HUR KNASIGT DET ÄR NU, Jesus lever inte hos GUD ,som folk har fått för sig, och därför tänkte jag på Lady Nada ,som verkligen lever hos GUD då. Men Jesus sätts upp då, och människor måste sätta upp människor då, genom att de måste be till någon då. Jesus ber många till, fast han har varit på jorden många gånger, även Lady Nada har varit mycket på jorden, och även andra mästarna har varit så mycket på jorden.

Men folk ser upp till dem, genom att de har gjort något gott såklart. När folk ser upp till dem känner till det ,men för den delen, så är vanliga människor ,som dig och mig, men folk måste se upp till människor då ,genom att folk är sådär. MEN LIVET GÅR VIDARE UTAN DEM. 

Men jag tänkte bara på hur snett allt är ,när jag vet hela sanningen då, men folk ser upp till människor ,som är vanligt att folk gör . Men vi måste ändå leva när vi lever på 2018, och då kommer nya upptäckter ,då ska ni skriva en ny bok, eller så breddar ni bibeln ,och lägger in lite nya positiva texter i bibeln då ,att ni breddar lite  mera nya saker ,som folk kommer med nu. MEN KYRKAN OCH SEKTER MÅSTE ÄNDRA OM, GENOM ATT SÅ MYCKET NEGATIVT FINNS HOS DEM. 

Genom att folk kan inte hänga sig fast med gamla saker ,som blir då ,GENOM ATT MYCKET BARN FÅR LIDA ,SOM ÄR MED I SEKTER ,som fastnar i utvecklingen när det kommer nya ljusare saker ,som de får sitta fast i då. VI HAR EN VÄRLD DÄR VI TAR HAND OM VARANDRA OCH SLUT PÅ ALLA KRIG. VI VILL SE DEN VÄRLDEN

DET ÄR MINA TANKAR SOM JAG MÅSTE SKRIVA OM DÅ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.