HUDPROBLEM – SKIN PROBLEM

JAG SER ETT SÅRIGT OCH RÖTT ANSIKTE MED EN MASSA RÖDA UTSLAG.Idag kan kan folk få en massa problem ,genom att hela ansiktet är fruktansvärt utsatt för olika saker.Ansiktet har varit med en längre tid ,och upplevt en massa stress som människor kan få problem med ansiktet då.

Genom  att de går igenom mycket jobbiga saker då ,när folk får så mycket problem med sitt ansikte,SOM KOMMER FRÅN MYCKET PROBLEM DE BÄR INOM SIG.När folk  får mycket problem med ansiktet ,det  kommer från inre stress när ansiktet reagerar så. Men även den yttre miljön är hotande när  de börjar få problem med ansiktet.Ibland kan det uppstå under livet ,att ni få problem med ansiktet ,som kommer från många problem ni haft under livet då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgMen människor kan få stora problem med ansiktet när de går igenom mycket jobbiga saker,då reagerar ansiktet mycket på det ,när folk går igenom problem på problem, GENOM ATT DET KOMMER FRÅN INRE STRESS ,som finns inom dem ,att de får stora problem som går lösa med enkla medel.

ATT TITTA PÅ PROBLEM, OCH TITTA VART DET KOMMER IFRÅN DÅ ,när de dyker upp sådär, utan att använda farliga kemikalier på ansiktet. Ibland är man inte allergisk mot något ,utan bara problem med sin inre värld, som ställer till problem när folk får problem med ansiktet, som ställer till en massa problem ,som har med deras inre värld att göra känner sig hotad då.

DET GÅR GÖRA INRE RESOR GENOM ATT SE VART DE KOMMER IFRÅN. Men försök att testa det när ni känner att ni får problem med ansiktet. 

Genom  att de har så mycket problem i sin inre värld ,SOM GÖR ATT DET ÄR SVÅRT ATT HITTA RÄTT KRÄM ELLER SALVA ,SOM KAN UDERLÄTTA DÅ, genom att allt kommer inifrån när de får så mycket problem ansiktet,då går människor igenom så mycket tyngre saker, som stökar till för dem då, genom att livet är upp och ner då, och mycket jobbiga saker går de igenom som bara de kan ändra på då.

Men folk kan börja gå till olika läkare och undersöker sig hos olika läkare ,men kommer ingen vart GENOM ATT MÅNGA SER INTE ATT DE HAR PROBLEM MED SIN INRE VÄRLD ,som har börjat ställa till en massa problem då, men kan inte göra så mycket åt det en del läkare då. De kan skriva ut en massa mediciner eller salva ,som ska hjälpa då, men kommer tillbaka till läkaren ,och måste ha utskrivet nytt och nytt ,genom att det hjälper dåligt då ,men många fortsätter år efter år och har bekymmer med huden, som är bekymmersamt när de får så mycket problem med hunden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7e6a0365fcad3369f05f1f92b424fe38.jpg

Det händer mycket under tiden när ansiktet får problem ,och kan få enorma problem som ingen kan förstå eller se vart det kommer ifrån. Men provar sig fram gång efter gång. Med salva eller annat, men ingenting hjälper ,genom att inre världen har ett inre krig och konflikter, och då kan folk bli sjuk som ingen kan se eller sätta fingret på. Folk får så mycket problem med ansiktet ,men får problem när de går igenom problem ,som sätter sig i sin inre värld ,som ingen kan sätta fingret på.MEN MYCKET KAN VISA SIG PÅ UTSIDAN, SOM GÖR DAGEN ÄNNU MER BEKYMMER, OCH JOBBIG FÖR FOLK SOM BLIR DRABBAD AV DET. 

Och får gå igenom olika behandlingar, för att försöka få bort alla utslagen de har då ,men det återkommer hela tiden, genom att alla minnen finns fortfarande kvar inom dem, och många jobbiga beslut måste de tas då, genom att deras inre värld är i uppror då ,och kan inte göra så mycket åt det just då,och då går de igenom stora beslut i livet, men rädslan stökar till för dem och går med mycket inre oro ,som kommer och går då ,genom att världen är extra kämpig just då ,och det syns på ansiktet att folk har det jobbigt och kämpigt när ansiktet reagerar så ,att de har så mycket problem, de har inte tagit itu med. Och de bär på så mycket rädslor under sitt liv, som ställer till mycket när de har fått så mycket problem med sitt ansikte. OCH DE PRÖVAR PÅ OLIKA SAKER SOM HJÄLPER INTE SÅ MYCKET DÅ ,GENOM ATT DERAS INRE VÄRLD ÄR I UPPROR  DÅ ,och kan inte göra så mycket åt alla sår som finns i ansiktet.

GENOM ATT DE MÅSTE FÖRST BÖRJA SE IGENOM, OCH ALLA PROBLEM DE HAR FRÅN BARNDOMEN ,som har stor betydelse när de växte upp ,och vad som hände då när ni växte upp då.

Men folk kan få problem med huden när de går igenom så mycket problem och beslut de måste ta ,men får problem när de står inför större val, ATT ÄNDRA OM SITT LIV ,då kan huden reagera på det, genom att huden är känslig och då går smärtorna igenom huden GENOM ATT HUDEN SUGER ÅT SIG, SOM ETT LÄSKPAPPER DÅ.Och får ännu mera problem när de går igenom mycket problem, som huden känner av då när folk håller på att ändra om sitt liv, eller lösa upp ett inre problem som kommer från många olika saker ,som har lags på på dem. Och när de ska börja reda upp ,då kommer smällar på smällar hela tiden tills de har tagit itu med problemet ,som kommer och går tills ni har redd upp problemet ni sitter i då.

GENOM ATT HUDEN ÄR SÅ KÄNSLIG FÖR OLIKA SAKER, som reagerar sådär, då handlar det om att inre världen är i uppror och mår dåligt då ,som folk inte tänker på att huden får problem ,när ni går igenom jobbiga saker och händelser runt ert liv då .

Och ingen kan hjälpa er med medicin eller salvor ,genom att det återkommer problemet i ansiktet hela tiden,  tills ni har löst upp problemet ni har inom er ,GENOM ATT FOLK REAGERAR SÅ ,NÄR DET BLIR FÖR MYCKET, då reagerar huden på det ,och då får huden problem på en gång när ni håller på att gå igenom jobbiga saker ,som gör att huden får mycket problem då.

Men det bästa av allt TITTA PÅ ORSAKEN DÅ GENOM ATT LÖSA UPP PROBLEMET DÅ ,som finns inom er varje dag då, men måste lösa upp problemet när ni har så mycket problem med ansiktet då.

Och  de forskar fram nya salvor ny medicin, men fortfarande har de inte hitta lösningen på problemet ni bär på då, genom att allt kommer inifrån när ni går igenom en massa problem med ert liv, att det handlar om att reda upp så mycket problem, när ni fått så mycket problem med huden ,GENOM ATT HUDEN KÄNNER AV STRESS ,OCH DÅ FÅR HUDEN PROBLEM PÅ EN GÅNG,genom att huden är som en känslig kanal ,som inte folk förstår hur huden reagerar på olika saker ni går igenom då, att huden är som ett läskpapper då, och suger åt sig hela tiden när ni går igenom så mycket jobbiga problem då.

Men folk försöker köpa olika salvor och tar olika mediciner mot utslagen då, och provar nya mediciner eller salvor ,som inte hjälper så mycket då, genom att läkarna har inte förstått vart det kommer ifrån då ,och då får folk äta mediciner eller KÖPA UT EN DEL FARLIGA SALVOR ,SOM SOM KAN  TILL OCH MED INNEHÅLLA EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN KORTISON ,som folk ska akta sig för, genom att  huden får problem tillslut när de tar kortison på huden och huden kommer tillslut reagera på det ,men folk köper salvor med kortison som de ska helst av allt låta bli, genom att kortison innehåller ett sånt giftig ämnen kortison som folk till och med smörjer in sina barn då som kommer tillslut får mycket problem med huden 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är pandora-haracter-analysis.jpgGenom  att kortison påverkar huden negativt då genom att folk får andra problem när de börjar använda farliga salvor med kortison i ,DÅ KOMMER DE FÅ PROBLEM MED HUDEN PÅ RIKTIGT, DÅ KOMMER DE FÅ ÄNNU MERA PROBLEM MED HUDEN, när de har matat huden med gift.

KORESON ÄR GIFTIGT ÄMNE ,SOM FÖRSTÖR HUDEN PÅ EN GÅNG ,OCH ALLA ÄR INTE VAKEN OCH SER DET, som ska inte ens se åt det genom att slippa en massa problem med huden ,då ska ni sluta använda kortison ,ni som har börjat använda kortison då ,genom att huden får problem då ,men förvärrar huden ännu mer då.

Men ni måste börja lära er att ta hand om huden på rätt sätt ,när ni har så stora problem med hunden, då ska ni titta på vart det kommer ifrån ,och även låta bli farliga produkter under tiden ni tittar på problemet då ,GENOM ATT DET KOMMER OCH GÅR PROBLEMET ,OCH HUDEN GER STORA SIGNALER ,ATT NÅGONTING ÄR FEL, och ni börjar använda salvor och medicin, som är så giftig att använda då, men har tillit till läkaren då ,genom att ni känner att ni har inget val, än att ta emot hjälp från dem då.

Men börja att reda upp sitt liv vart allt kommer ifrån .Det kan vara problem när barnen är inte så gammal ,och får plötsligt problem med huden, som kommer från problem de bär på då ,men är svårt vissa tider när de får problem med huden,att då håller huden på att andas in problem, GENOM ATT HUDEN ÄR SOM ETT KÄNSELSPRÖT ,OCH SUGER IN PROBLEM GENOM ATT HUDEN ÄR SOM ETT LÄSKPAPPER DÅ ,och känner av en massa problem när de går igenom jobbiga situationer ,då kan huden reagera så ,genom att de går igenom en situation i livet, och då känner huden av det. Och folk har inte sett att barnen går igenom, så mycket inre smärtor då, men lever i en jobbig värld just då.

Men vad ska ni använda att smörja huden med när den är som värst ,genom att huden är inne i ett stort inre uppror ,som folk inte kan se då ,men barnen går igenom så mycket problem ,som finns runt dem då, och då är det bästa av allt ,att hitta roten, genom att prata med barnen när de får så mycket problem då ,pratar igenom kan vara svårt när barnen är så små, MEN DET GÅR LEKA OCH PRATA MED BARNEN, för att hitta lösningarna då,  men det gäller att ha tålamod då ,genom att barn är barn ,OCH BEHÖVER SÅ MYCKET KÄRLEK OCH OMTANKE ,OCH MYCKET UPPMÄRKSAMHET DÅ ,som barn får lite av då. 

BARN BEHÖVER MYCKET KÄRLEK OCH LEK OCH MYCKET UPPMÄRKSAMHET DÅ för det städa en massa problem då.

När barnen får lite kärlek och omtanke och uppmärksamhet ,då kan barn reagera så att de börjar få problem med huden, som folk inte tänker på hur viktigt det är att ge kärlek och omtanke och uppmärksamhet ,GENOM ATT BARNEN ÄR SOM ETT LÄSKPAPPER DÅ ,och känner på en gång när de har problem, då känner huden av det, och många barn är tyst och säger ingenting då när de inte mår så bra då.  Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 1000282.jpg

Har ni så torr hud, och huden håller på att flagna eller torr på vissa delar på ansiktet, DÅ ÄR OLJA DET BÄSTA ATT ANVÄNDA, NÄR HUDEN HAR PROBLEM DÅ, genom att ingen olja är farlig då ,utan är naturligt och är inte farlig för huden alls då ,utan oljan gör att huden känns mjuk och len då ,när ni har problem med huden då. MÅSTE HA FETT PÅ HUDEN ,NÄR MAN HAR TORR OCH PROBLEM MED HUDEN. 

DET FINNS MYCKET OLIKA OLJOR ,SOM ÄR OLIKA FET ,som ni kan prova er fram på då ,genom att  mycket oljor kan vara för fet för huden, eller så passar oljan perfekt ,eller så får ni kolla efter oljor som är ännu mera fet då. OCH  DET FINNS EN DJUNGEL AV OLIKA OLJOR ,som ni kan börja testa er fram på, genom att ingen olja innehåller en massa giftiga ämnen ,som allt annat gör då ,genom att oljorna har en naturlig ämne i oljan då ,som ni kan använda då. Ibland måste ni köpa en olja, som är fetare än andra oljor då, genom att huden behöver mycket fet olja.

ARGAN OLJAN HAR DEN FUNKTIONEN ,ATT DEN HJÄLPER HUDEN NÄR NI HAR TORR HUD ,och då är oljan bra att använda ,när ni har för torr hud ,men även problem i huden, då är oljan bra, genom att ni kan mjuka upp huden när ni har så mycket problem, då ska ni använda oljor, och sluta använda en massa giftiga salvor och mediciner då, UTAN LÅT HUDEN FÅ RÄTT BEHANDLING DÅ genom att sluta använda en massa giftiga ämnen ,som finns i det läkaren skriver ut då. Läs alltid på innehållet vad läkaren delar ut till er. Men lita inte på dem, genom att många av läkarna är fast i det,innan de ser klart idag. Läkarna köper från ett stort företag ,som bara häller i en massa gifter i. 

Ni kan få ordning på huden ,om ni börjar ta hand om huden på rätt sätt GENOM ATT EN DEL FOLK KAN TORKA UT HUDEN, när de håller på med en massa giftiga saker ,och smörjer på huden då.

MEN LITA BARA PÅ ER SJÄLV LÄSER IGENOM TEXTEN PÅ BURKEN Men är även läkarna som stökar till i samhället. Men är uppköpt av stora företag, som tar fram till dem.  Det finns en uppsjö av folk ,som tillverkar och gör eget märken idag. Men lita inte på dem ens ,utan läs vad burken innehåller innan ni tar krämen på huden.

FOLK KAN HITTA OLJOR PÅ OLIKA HÄLSOKOSTBUTIKER 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.