IBLAND VILL MÄNNISKOR BARA GE UPP LIVET

OM NÅGON SÄGER ATT DET GÅR INTE LEVA, och idag har mycket folk problem med  mycket saker, genom att så mycket folk har problem att leva fullt ut.

Ibland  är det svårt att leva när alla känslorna är i uppror ,när allt verkar svart och mörkt idag, när människor har svårt att leva som kommer från så mycket problem och oro idag. Men ibland har de inget val, än att ändra om sitt liv då. Ibland känns det för tufft när vägen är för lång att gå, och MÅNGA MÄNNISKOR ORKAR INTE MED SOM DET ÄR IDAG. Och många människor har svårt att leva idag på grund av olika orsaker då, genom att folk kan må så fruktansvärt dåligt idag ,när folk får problem med för mycket saker då .

Och då  kan folk till och med ta sitt liv idag ,som är så vanligt idag att människor ger upp sitt liv på grund av olika orsaker då, genom att de har svårt att leva, och kan vara så sjuk inombords många människor idag. GENOM ATT LANDET LIGGER I TOPP NÄR DET GÄLLER SJÄLVMORD ,genom att så många människor mår dåligt då. Och landet toppar det när det gäller självmord. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kritik-birgitta-andlig-inspiration1.png

DET ÄR SVART OCH  MÖRKT DÅ Genom  att livet har vänt sig emot dem, och ser bara en massa mörker då ,när allt känns tufft att leva då.

DET HAR MYCKET MED EKONOMIN ATT GÖRA, NÄR FOLK FÅR FÖR MYCKET PROBLEM MED EKONOMIN, när ekonomin är i botten ,då kan en del ge upp för de orkar inte mer genom att livet har vänt sig emot dem bara en massa problem har de fått, och svårt att ta sig ur problemen som har blivit för mycket för dem.

De kan lämna familj och barn GENOM ATT LIVET HAR VÄNT SIG  EMOT DEM DÅ ,genom att livet blev inte som de hade hoppats på då ,utan bara en massa problem fick de ,men klarar inte av att leva, genom att livet blev för tufft och svårt, att gå vidare genom olika orsaker som hänt runt dem. Och  går med ständig kamp inom sig ,och har svårt att leva och ända utvägen är att dö ,som många människor känner så ,att livet är för tufft att stanna kvar på jorden då.

MEN FOLK ÄR INTE KLAR ATT TA SITT LIV DÅ ,men genom olika omständigheterna kunde de inte leva kvar på jorden, genom att jorden är en tuff plats att vistas på idag ,och många självmord ,gör att de har det tufft då ,genom att saker och ting känns alldeles för tufft att stanna kvar på jorden då. Och folk ger upp ,genom att de ser ända utvägen att ge upp sitt liv när bara en massa problem de fått med det ena än det andra ,då kan folk ge upp genom att de ser ingen annan utväg än ta sitt liv ,som de har som mål att ta sitt liv, när det blev för mycket problem runt dem då ,som de orkar inte med att leva ens ,GENOM ATT JORDEN ÄR EN JOBBIG PLATS ATT LEVA PÅ, och de känner att allt är bara en massa mörker på jorden och bara vill ge upp sitt liv då.

Men har bara det som mål att ge upp sitt liv, som en del människor gör idag ,genom att de mår så fruktansvärt dåligt på grund av allt som hänt dem, genom att mycket folk har problem med ekonomin ,som är mycket bidragande orsak, att de ger upp då när de får problem med ekonomin, som är så vanligt idag. Och de ser ingen annan utväg än att ta sitt liv när livet känns tufft ,då kan folk ge upp GENOM ATT DET FINNS FÖR LITE MÄNNISKOR SOM HJÄLPER DEM IN PÅ RÄTT VÄG.Och ibland måste människor ha mycket hjälp ,när de har så mycket problem med sin ekonomi ,som har en bidragande orsak de ger upp och orkar inte kämpa längre då .

DET FINNS SÅ MYCKET MÄNNISKOR  SOM KÄNNER SIG UTANFÖR SAMHÄLLET NÄR MÄNNISKOR BÖRJAR NÅ EN VISS ÅLDER ,när människor börjar att nå en viss ålder, att de känner att livet har vänt sig emot dem då ,och ser bara en massa mörker, genom att livet börjar gå baklänges för dem .Och känner att allt blir mörkare och mörkare för dem, som ingen människa kan se ,vad de bär inom sig, att livet kommer aldrig att fungera längre då genom att livet har blivit fruktansvärt jobbigt att leva på grund av olika orsaker ,som livet känns extra jobbigt att leva då.

Genom  att mycket händer med människor när de börjar nå en viss ålder, ATT LIVET KÄNNS SOM LIVET GÅR BAKLÄNGES ,genom att de börjar känna av så mycket inre stress ,och inre smärtor, som kommer från mycket jobbiga situationer de hamnat i, att de mår dåligt när de når en viss ålder ,känner att livet känns tungt och jobbigt att leva då,genom att livet har vänt sig emot dem ,och klarar inte av att leva överhuvudtaget då ,när de börjar se att livet börjar bli extra jobbigt, som de kan inte styra överhuvudtaget då.

Genom att en del folk känner NÄR DE BLIR ÄLDRE ATT DE HAR SVÅRT ATT ACCEPTERA SOM DET ÄR DÅ ,men känner att livet inte är som de har önskat sig bara en massa problem kan många känna när de når en viss ålder, då är livet för tufft nu och vill bara lämna jorden, genom att livet har plötsligt vänt sig emot dem på grund av olika orsaker då ,men har en fruktansvärt dödslängtan som ingen människa kan ta ifrån dem.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7e6a0365fcad3369f05f1f92b424fe38.jpgGenom att den finns bara där dödslängtan då ,och vill bara bort från allt, som folk inte upptäckter dem i tid då, tills en dag är borta då ,GENOM ATT INGEN VAR VAKEN OCH SÅG LÄNGTAN ATT TA SITT LIV, att de orkade inte med att leva ens ,genom att så mycket saker har hänt runt dem ,och finns bara en längtan att lämna livet. Och det är svårt för en del människor att förstå det, som inte har problem ,då har de svårt att förstå vad de bär inom sig då.

Men tänker bara på att ge upp, genom att så mycket mörker finns inom dem då, som folk inte kan tolka då ,när folk håller på att ge upp då, genom att många människor kan inte se vad de har i sina tankar varje dag, att de håller på att bli sjuk och sjukare inombords, genom att livet har blivit för mörkt att leva, och ser ingen utväg att stanna kvar då, GENOM ATT SAMHÄLLET ÄR FÖR DÅLIG ATT HJÄLPA MÄNNISKOR IDAG ,och så mycket människor mår fruktansvärt dåligt idag på grund av olika orsaker då, som ser ingen annan utväg än att ta sitt liv då.

Men folk har så mycket problem ,som har lagt på ännu mer problem på problem ,som en del kan ha ,som orkar inte med när det blir för mycket problem runt dem, då har de nått toppen av ett berg ,som många människor känner idag. Och en del stannar kvar på jorden ,och fortsätter att kämpa och lever livet ut då, GENOM ATT DE KAN KLARA SIG GENOM ATT DE ÄR EN ÖVERLEVARE, som finns i många människor då. Att de känner ibland att de orkar inte med, men ger inte upp så lätt ,genom att de hittar utvägar att stanna kvar på jorden, ATT KAN VÄNDA OM NÄR POSITIVA SAKER HÄNDER RUNT DEM, SOM FÅR ATT VÄNDA OM DÅ.

Genom att någon får dem att inte ge upp livet ,som många kan ha en stor balansgång då ,men kan vända om på grund av ,ATT MÄNNISKOR RÄDDAR DEM ,och då tänker de inte på att ta sitt liv då, genom att människor kan träffas på olika sätt ,men kan få människor att vända om när de möter på människor de gillar och älskar ,DÅ ÄR DET MYCKET ENKLARE ATT VÄNDA OM, GENOM ATT KÄRLEK ÄR BLAND DET STARKASTE EN MÄNNISKA BEHÖVER NÄR DE MÅR DÅLIGT, då är kärlek bland det bästa att uppleva ,genom att allt försvinner på en gång alla mörka tankar ni kan ha då.

Kärlek är bland det bästa att vända om människor NÄR DE FÅR UPPLEVA KÄRLEKEN IGEN OCH INGEN ,då mår folk mycket bättre när de får känna kärlek då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.