SVERIGE HJÄLPER MÄNNISKOR

Jag FÅR EN BILD AV ETT SVART ANSIKTE OCH SER ATT DET ÄR EN MAN när han börjar tvätta sitt ansikte då,men han tvättar och tvättar sitt ansikte vid en sjö ,med naturen runt honom. Men han reser sig upp efter sen han tvättat ansiktet då ,men börjar röra på sig då ,och jag ser hur han skakar på huvudet, men han reser sig upp och börja springa då.

MEN VARFÖR FÅR JAG DEN HÄR BILDEN DÅ. 

Jag ser att vi har mycket olika människor i Sverige, och han är en av människorna som har flyttat hit på grund av problem i hemlandet hans ,och Sverige låg på hans karta ,genom att få bra liv i Sverige då ,och Sverige för den här killen var bara målet att ta sig hit, men har fått mycket hjälp att komma hit GENOM ATT MÄNNISKOR HAR VISAT LANDET på hans karta då .Han är en av dem ,som flyr hit har även inte så mycket krig eller bråk, utan kommer igenom på grund av, att han kommer från länder som har fattigdom ,som han ser chansen att leva ett gott liv i Sverige.

GDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fc3b6dd-mc3b6rk-birgitta-andlig-inspiration.pngenom  att han har tagit sig så långt från sitt hemland ,som har haft det som mål ,genom att andra människor visar upp landet ,som gör att han vill också hit.DRAS HIT GENOM ATT FOLK VISAR LANDET. 

Och hör att han kan leva och bo bra i landet med mycket hjälp från regeringen,som lägger mycket pengar på killarna som kommer från dessa länder då,GENOM ATT DE SER FATTIGDOM OCH VILL ÄNDRA OM FÖR KVINNOR, som söker hit genom att de ser framtiden med människor ,som kommer från svarta länder, att bryta igenom och förändra mycket människor,genom att hjälpa svarta killarna till Sverige, som regeringen har som mål att hjälpa människor.

Och har mål att söka arbete i landet som regeringen hoppas på att de gör då ,genom att de ger ett tag hjälp. SEN MÅSTE DE BÖRJA SÖKA SJÄLV ARBETE  ,som regeringen har som mål, att hjälpa människor som kommer från svarta fattiga länder ,som har börjat sagt JA till mycket svarta män idag, genom att landet ska satsa på fattiga länder ,och hjälper även folk i fattiga svarta länder då, men även bygga upp länder då ,genom att hjälpa fattiga länder som regeringen brinner för att göra då.

Men även att folk får mycket hjälp i Sverige genom att de har Sverige på kartan ,men måste även söka arbeten när de flyr hit ,som regeringen i första hand hjälper dem med pengar, då kan de komma igång, men sen måste de börja söka arbete i Sverige ,som landet har mycket problem med då. SVERIGE HAR INTE SÅ MYCKET ARBETE SOM DE KAN LEVA PÅ. 

GENOM ATT DET ÄR SÅ MYCKET ARBETSLÖSHET I SVERIGE, som har inte upplyst allt för människor, som kommer hit att de får problem då ,genom att landet har mycket kris på mycket idag ,då gäller det att de hjälper dem rätt på en gång då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.