DYRA BOSTÄDER

JAG FÅR BILD AV EN LÄGENHET SOM KOSTAR MYCKET PENGAR ATT HYRA ,OCH FOLK KAN KNAPPT LEVA DÄR ,genom att den kostar för mycket att bo i lägenheten när de har liten lön båda två,då är det tufft att bo i lägenheten .

MEN KOSTAR FÖR MYCKET SOM NYA LÄGENHETER KOSTAR DÅ, genom att båda tjänar inte så stora pengar, men har inget val än att välja att bo där, genom att långa köer, som en del bostadsbolag har långa köer då, men folk tar en dyr lägenhet, genom att de har inte så stora val när de måste fixa en lägenhet då.

Nu är det mycket dyrt att leva för människorna, även folk som som bor ihop får lägga mycket pengar på en lägenhet då, GENOM ATT DE HAR HÖJT HYRORNA SÅ ENORMT IDAG ,och folk har svårt med liten inkomst då, men även svårt om det händer något ,att de måste lämna varandra att leva ensam  ,då blir det svårt för många när hela Sveriges ekonomi är så stor obalans ,genom att folk ska äta och bo, men även annat måste de ha ,och folk med liten inkomst får problem när de hyr dyr lägenhet och försöker ta sig därifrån när det är, så dyrt att bo där.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMEN MÅNGA MÄNNISKOR KAN HAMNA I EN FÄLLA ,att de har inte så stora val än säga JA till en jättedyr lägenhet ,fast de helst av allt vill inte lägga så dyra pengar på lägenheten, genom att de vet att de får det kämpigt att leva ,och kan vänta först och titta på bättre priser ,än dyra lägenheten då.

Men har inget val genom att det har så mycket olika prisklasser ,och vill ha med en bra standard genom att många lägenheter kan knappt folk bo i ,GENOM ATT MÅNGA KAN VARA SÅ SLITEN OCH HAR SÅ DÅLIG STANDARD ,genom att de har inte gjort något åt lägenheten då.Och folk försöker ändå att välja en lägenhet med bra standard, för att slippa en massa problem när de ser hur andra lägenheterna, är nedsliten och har inte gjort så mycket åt det som äger husen då.

Och då kan de välja en dyr lägenhet, genom att de har inte så stora val, än att hyra lägenheten fast den kostar mycket att bo, OCH FÅR INTE SÅ MYCKET PENGAR ÖVER TILL ANNAT DÅ, utan får snåla mycket när de bor där. Och får kämpa på när de bor där, och många stannar kvar ,men många fortsätter att hitta en lägenhet som passar dem.

Det är för dyrt genom att folk får liten lön, som stökar till för dem, genom att det finns folk med bra lön ,som fixar att bo själv utan problem då. Men det finns folk som inte kan bo ensam ens, genom att hyran är för hög när de få så liten lön från sitt arbete då. Men de kan bo ihop, men har ändå problem med att leva som de vill då, GENOM ATT ALLA PENGARNA GÅR TILL HYRAN ,och sen får de snåla när de måste även betala vanligaste ,som el och mobil eller telefon ,som även de kostar pengar då. Genom att de får det tufft, genom att de får för lite pengar, som täcker upp andra saker då när de bor där, då  får de dra in på mycket saker ,genom att hyran är för hög då, men har det kämpigt när så mycket pengar går till hyran då.

MEN DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ ALLT DÅ genom att folk måste kunna bo och äta och leva då men de lägger på så hög hyra när de bygger genom att de vet att det finns alltid folk med bra ekonomi som hyr hos dem ,med har inte så mycket tankar på människor med liten inkomst genom att de har bara siktat in sig på människor som har bra inkomst och vet att de kan betala en lägenhet med hög hyra då ,genom att de har ingen tanke på människor med låg inkomst utan vänder sig till människor med hög inkomst ,genom att de vet att lägenheterna blir alltid uthyrd genom att det finns alltid människor med mycket pengar som lägger pengar på en dyr bostad då.

Genom att de vet att folk betalar även om de har lite pengar ,GENOM ATT DE VÄNDER SIG TILL MÄNNISKOR MED GOD EKONOMI ,och därför har vi så mycket obalans i Sverige ,när folk vänder sig mot rika människor ,och folk med hög lön kan bo och leva med dyr hyra då.

MEN DÅ MÅSTE DE BÖRJA HÖJA, SÅ MYCKET LÖNEN FÖR MÄNNISKOR när bostäderna kostar så mycket, att folk har knappt mat på bordet, då är det något fel i samhället, och folk med hög lön ,de har inte samma problem som människor med låg lön, som knappt räcker till hyran, när de ska äta och bo då, men svårt att bo själv då. När folk är sjukskriven, då får folk jättestora problem när hyran är för hög hos dem ,genom att de få inte hundra procent när de är sjukskriven, som stökar till för många med låg inkomst, när de är sjukskriven ,då faller de rejält, när de går sjukskriven genom att de är under betalt många människor, som jobbar på vissa ställen, att de får för liten lön och är sjukskriven ,då kommer problemen på en gång genom att de får för liten lön då.

Svenska folket har det dåligt GENOM ATT DE GER INTE HUNDRA PROCENT NÄR FOLK ÄR SJUKSKRIVEN ,och det kostar även då att leva, fast de är sjukskriven, men ,då blir det så mycket problem för människor ,som har låg inkomst ,och betalar ut dålig lön ,och sjukskriven, då får de problem på en gång när de täcker inte upp allt, när de går sjukskriven ,och då ligger även mycket bostäder  för dyr hyra när de ska klara av sitt liv.FOLK MÅSTE FÅ BIDRAG IDAG NÄR HYRAN ÄR FÖR DYR.

DET MÅSTE BLI EN ÄNDRING PÅ ALLT NU GENOM ATT FOLK MÅSTE ÄTA OCH BO OCH KUNNA LEVA BRA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.