KUTHUMI PRATADE MED MIG

Idag vaknade bara upp och KÄNDE BARA EN MASSA MÖRKER och oro när jag bor så galet idag ,och vill bara bli fri allt som jag sitter fast i nu när känner att allt går åt pipsvängen för mig, genom att är sjuk inombords, och har svårt att känna glädje när jag och min tvillingsjäl twin soul ,vi lever så här galet.

Och  jag är rädd för allt, och får för mig så mycket knepiga saker nu, när jag inte kan sitta och prata med min tvillingsjäl ,som är bland det bästa att göra då. När vi lever åtskilda ,då får vi bekymmer NÄR VI KÄNNER SKILSMÄSSAN HELA TIDEN MELLAN OSS, SOM ÄR BEKYMMER FÖR OSS ,att jag ska bli så sjuk av honom, och tappar livsglädjen inombords är extra jobbigt när vi lever åtskilda då.Jag trodde väl inte att det skulle bli såhär illa NÄR MAN MÖTER PÅ SIN TVILLINGSJÄL ATT BÅDA ÄR SJUK ,det harmonierar inte med mig då.Det är fruktansvärt jobbigt att känna det går inte skaka av sig då.Jag vill bara få slut på det nu.

MEN KUTHUMI HAN SIGNALERADE TILL MIG när jag mår som jag mår nu ,men tog upp den jobbiga biten när jag har det så här ,att han gick tillbaka i tiden som är inte så kul att se hur det är för mig nu. MEN JAG MÅSTE LITA PÅ LADY NADA OCH KUTHUMI  genom att de sitter och väntar som jag har hört förut ,men att de försökte hela tiden rädda mig från att inte gå under ,genom att de skyddar mig då, som Lady Nada även sa då . Men han påvisar långt tillbaka då ,hur det såg ut för mig. Och jag skulle lämnat min man känner jag när han tog upp alla problem vi haft, genom att jag har svårt att komma igång ,genom att han drar mig hela tiden i botten, och då blir kontentan av allt sa han ,GENOM ATT HAN ÄR VÄLDIGT DÅLIG PÅ ATT SAMARBETA, som är bland det viktigaste att kunna det när man lever ihop då.

KUTHUMI GICK TILLBAKA I TIDEN, som känns extra jobbigt nu ,genom att jag kan inte göra så mycket åt saker och ting när min tvillingsjäl dök upp, då hade han jag levde med stökat till min ekonomi så mycket ,och tänkte länge lämna honom, genom att jag såg själv hur han var då. Jag berättade  för min tvillingsjäl vad som hade hänt med pengarna då. Jag måste ta mig ur då. Jag försökte förklara så gott det gick då. Jag hatade  att prata om det när han började fråga ut mig då ,det kröp i kroppen på mig. Jag ser mig alltid själv skyldig då fast folk har sett hur det är ,så lägger jag skulden på mig själv ,fast jag vet hur det är att leva med honom då.  Folk har sett  jag skulle lämnat honom för länge sen. Nu sitter jag här och är sur på allt varför jag inte såg alla varningar att lämna honom.JAG VET  ATT ÄRKEÄNGLARNA SPELADE UPP HELA TIDEN SCENER OCH FICK SE HUR DET VAR MELLAN OSS.  DE VISADE HUR DET VAR.LADY NADA PRATADE MED MIG. 

Jag tolkade fel hela tiden, och jag minns alla smällar och bråk vi hade när vi höll på med boken ,som var en bok vi rensar och utvecklas då, men varje kapitel tänkte jag ,ATT HAN KOMMER ATT ÄNDRA  SIG. Jag hade så mycket fantasier om att han kommer ändra på sig när jag håller på med ärkeänglarna. Jag vet en del sa, att han aldrig kommer att ändra sig när de såg alla konflikter vi hade och bråk då.

Men varje ärkeängel visade såklart hur jag levde då genom att de ser båda två då. ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH  ANAEL DE STÅR FÖR KÄRLEKEN OCH ATT RESPEKTERA VARANDRA. Men tror ni jag såg, jag var hel blid fast de visade upp gång efter gång och hamnade i olika scener hela tiden med honom. Men trodde han skulle ändra sig att ärkeänglarna skulle hjälpa honom då.

ÄRKEÄNGLARNA VISADE ATT JAG MÅSTE LÄMNA HONOM, att vara så stark att lämna honom, och lära mig sätta värde på mig själv då. Men det fanns en hake att lämna Anders genom att min ekonomi var inte för att lämna varandra. Jag måste hitta ett sätt att starta en ny lokal ,hitta ett ställe att jobba ifrån. Jag har inte råd att skilja mig när jag satt som jag gjorde då. Men även lever destruktivt förhållande ,men då måste man ha hjälp att ta sig ur. Men även råd att kliva in i friheten ,som fanns en del problem att lyckas när Kewan dök upp ,då fick jag bara problem med allt.

Det gick inte leva ihop med en man som inte respekterar mitt arbete ,när jag sitter och skriver som han alltid har varit arg på. Jag måste sitta och skriva och måste ha tyst runt mig och han kunde komma in och störa mig ,fast jag sagt till att han kan inte prata med mig, då tappar jag tråden när jag sitter och skriver ,därför såg jag många gånger att jag måste lämna honom, men kom ingen vart med det. Det tog så mycket energier från mig när han störde mig med alla bråk och konflikter vi hade när jag satt och skrev.

Han fattar inte att jag måste ha tyst när jag sitter och skriver ,genom att jag tappade bort allt när han bråkade med mig. Jag måste ofta ge upp men kom ingen vart då. Jag sa ibland tänk om alla författare hade som mig, då skulle det aldrig bli en bok, genom att de måste ha lugnt runt sig då Det skulle bli dåligt med pengarna på bordet då.Han passar på ibland att bråka när jag var på väg till lokalen ,och skulle ha kunder eller seans och kurser då. HAN TOG KRAFTEN när han satte igång att bråka om det ena än det andra då. Jag ska sitta med människor efter han hade bråkat. HAN HAR PROBLEM ATT VISA RESPEKT ,OCH DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM ,OCH MÅSTE SITTA TYST EN STUND OCH RENSA AV MIG MEDITERA EN STUND. 

JAG FICK HÖRA FRÅN GUD OCH LADY NADA HUR SVÅRT DET ÄR ATT LÄMNA ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,som jag kunde ingenting om då. Men nu kan jag det ,men hade ÖNSKAT ATT FOLK HADE STÖTTAT MIG BÄTTRE  ,när jag måste lämna honom ,genom att jag blev sjuk samtidigt ,när min tvillingsjäl sprang fram och tillbaka när han mådde dåligt då. Och då rasade jag ,och förstod inte att det kommer från honom då genom att jag är öppen mot honom då ,och känner av honom då.

Om han hade fått kommit till Sverige på en gång, då har jag aldrig mått så dåligt som jag gör nu. Vi har fått det mycket bättre då ,och inte haft problem att känna sig sjuk GENOM ATT HAN ÄR INGEN VANLIG MAN UTAN EN TVILLINGSJÄL som stökar till för mig och honom såklart. Folk kan inte förstå och sätta sig in i det. Vilka problem jag fick som jag aldrig hade drömt om då.

Jag skulle haft pengar när jag mötte min tvillingsjäl ,men min förra man stökade till det för mig ,som Kuthumi förklarade för mig. Jag vet hur han var ibland ,men jag trodde inte att jag skulle få så här illa när jag mötte min tvillingsjäl . JAG KÄNDE ATT LIVET LEKTE när jag möter på en man, som bara förändrade mitt liv runt mig ,men han och jag blev sjuk berättade Kuthumi ,genom att GUD öppnade hjärtat på oss ,och det gör fruktansvärt ont då, genom att han ska börja gå med mig som de kallar det ,och Kuthumi tog upp olika saker som jag blev så himla less på då.

JAG HADE INTE TROTT ATT JAG SKULLE HAMNA SÅ HÄR ILLA genom att han jag levde med städade bort mitt livsverk ,som han sa Kuthumi. Och jag måste ha tillgång till min lokal jag hade startat upp för länge sen, genom att jag måste leva där ,när jag måste gå igenom mycket med mig själv, men även vila från honom jag levde med då. Han fick så mycket varningar då ,att vi kommer få problem med ekonomin om ni inte fixar det. ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER VAR I FARTEN OCH VARNADE MIG DÅ. Jag träffade på en kvinna som jobbar på banken,hon sa, att ni måste ha hjälp, men han tog inte den hjälpen, och nu är det kontentan av att inte samarbeta och skydda dig ,sa Kuthumi  då. Jag kan inte ändra om någonting idag genom att jag var på väg ibland ,att ge upp mitt arbete då ,och ta annat arbete inom kontor då.

Vi fick problem genom att vi var tvungen att flytta GENOM ATT LÄGENHETEN DROG NER MIG ENORMT ,och blev sjuk att bo där. Det var hemskt energier där ,och jag hade även städat bort mycket energier ,och folk som jag fick föra över till andra sidan då. Kuthumi som sade till mig, att flytta från stället annars blir jag sjuk då. Men det blev väldigt dyr flytt ,och vi tog alla pengarna till flytten, och hade även kunder, så flytten täckte upp då. Det blev två dyra hyror och lokalen. Men jag höll på att dras ner i så mörka hemska energier ,som hela området var fullt med. Vi gjorde en stor tabbe den gången när vi hamnade där, som jag har ångrat enormt att vi flyttade dit. Det var svårt att ta sig därifrån ,genom att energin var så knepig då. Jag kände varje gång när jag var på väg hem, att energin drog ner mig enormt då. Kände sig kraftlös när jag bodde där ,och fick svårt att arbeta då. Kuthumi satte fart på mig.

Ibland har jag tänkt lämna den här banan när jag blir för less när jag gör samma sak då. Det är svårt att stänga av kunderna, när de signalerar när de måste ha hjälp av mig. Ibland  satt folk jättelänge hos mig ,och då är det svårt när folk vill ha hjälp. Jag har träffat så mycket olika människor då. När folk har ringt om problem, då har jag svårt att sluta jobba med det jag jobbar med då.

Jag har svårt göra samma sak därför hade jag mycket kurser eller EN SEANS I LJUS  hittade på med ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM

Men när jag skulle sluta med mina behandlingar som var en inkomstkälla såklart då, genom att jag hjälpte mycket folk att lösa upp tidigare liv ,eller fick de reiki healing av mig. Men jag blev en forskare på mycket saker, DÅ TOG JAG ÄRKEÄNGLARNA TILL HJÄLP ,när jag skulle hitta problem folk bär inom sig då ,men tog även great master till hjälp ,genom att jag såg vad som hände med människorna och mig ,när man tittar på problemet vi sitter i då. Vi hittade även i detta liv. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i286823014316755517._szw1280h1280_.jpg

Jag hittade mycket men måste sluta med behandlingarna då. Jag tog alltid reda på om jag hade ont i kroppen vart det kommer ifrån då, och kikade igenom när jag hade ont både här och där ,då tog jag hjälp av ärkeänglarna att titta på problemet,och tog även hjälp av Lady Nada när jag höll på att hitta ingen ,när jag var 5 år som jag aldrig sett förut. Jag kollade på underlivet och även kollade igenom brösten, GENOM ATT JAG GÅR EN ANNAN VÄG ,och då tar jag den vägen genom att jag har sett så mycket idag vart allt kommer ifrån. När jag blev känslig och drog in allt,då måste jag ändra om min väg.

Ibland tänkte jag ge upp mitt jobb, men folk hörde av sig och då fortsatte jag såklart, men var på väg att titta åt annat jobb ibland genom att det tröttad ut mig ibland när jag hade för mycket folk runt mig då.

Jag vet att jag blev stoppad flera gånger NÄR JAG MÅSTE ÄNDRA OM RUNT MITT ARBETE.Jag kan tappa tålamodet ibland när jag måste börja ändra om då. Jag minns mycket väl när det blev knepigt med tarotkort kurserna,som jag älskade då ,MEN MIN GUIDE JOHLIE SÄGER TILL MIG,ATT JAG ÄR SOM EN SOPTUNNA när jag sitter jobbar med tarotkort och kurserna. Jag drogs ner varje gång när jag började med en ny grupp med människor.

Jag vet att första kursen när de ska lära sig tarotkorten stora arkanan blev mycket mörker i och speciellt när man började nå mörkaste tarotkorten djävulen, tornet, döden uppvaknande, då kände kände vi i gruppen hur energins sänktes rejält när vi höll på med mörkaste tarotkort . Vi kände på en gång när vi var inne i mörkaste tarotkort då. Jag körde kurser på 10 gånger stora arkanan. Sen körde jag 12 gånger lilla arkanan då. När de hade gått klart steg 1 -2 fick de sen gå steg 3,som handlade mer om att lägga olika läggningar då. Men körde 5 gånger genom att de  behövde bara lära sig lägga korten då, genom att de lärde sig mycket på steg 1 och steg 2 men på steg 3 då var det bara fokus på att lägga tarotkort.Men jag märkte även när jag hade en helg kurs på annan ort att det märktes på en gång när vi kom fram till mörka tarotkorten som vi kände på en gång hur energin var tung och föll rejält.  Och det var inte så mycket glada miner när vi var i tyngsta tarotkort. MEN JAG JOBBADE MED EN GUIDE SOM HETTE OSKAR SOM VAR VÄLDIGT PÅHITTIG DÅ,  och han lärde mig att använda tarotkorten,som  inte andra tänker på då,men jag gillade det så mycket att ta användning av tarotkort,och lösa upp en massa jobbiga problem som folk fick göra varje gång vi satt med tarotkort, som gjorde att folk kunde öppna mycket mer då ,genom att städa med tarotkort var väldigt bra att göra det, men jag blev lidande tillslut när Johlie säger till mig,att sluta vara en soptunna som jag blev då.

Men jag lärde mig utforska varje tarotkort då,genom att testa dem på mycket olika sätt,folk kunde se allt bara i ett enda tarotkort,som kunde berätta enorma saker i bara ett enda tarotkort ,genom att jag ville använda dem mycket mer då,än att bara lägga dem rakt upp och ner som folk kan göra. MEN JAG HITTADE PÅ NYA METODER, som är perfekt när folk ska lösa upp saker och ting då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpg

Jag minns att min hemsida var knepig en dag,och jag hade försökt att fixa min hemsida,och då hade tarotkort sidan blivit knepig och svart.

Och jag hade inte varit och rört den då ,men sidan var svart,och någon hade grejat med sidan, då säger min guide Johlie att jag är en soptunna och åker ner hela tiden när jag sitter med tarotkorten.JAG DROG IN ALLT NÄR JAG VAR SÅ ÖPPEN. 

Och såg ATT FOLK FÖRSVANN  LUSTIGT SÄTT, genom att folk gillade att gå kursen genom att de fick ut så mycket av kursen då ,men det blev samma med reiki kurserna blev knepig då, genom att jag blev sjuk av att hålla kurser i reiki då. Jag minns mycket väl att jag blev sjuk än förut då. Jag blev in manipulerad och skulle inte gå reiki mastern kurs bara steg 1 och 2 ,men hon höll på att manipulera mig,och ni har läst om det. Men jag förstår även med tarotkort att det stökade till då ,men jag gillade den metoden genom att det hjälpte så mycket då.

Jag har svårt att släppa saker och ting,fast jag vet att jag måste ändra om då,och nu har jag fått ändra om mycket ,genom att jag misstänker att att jag är avstängd från andra människor genom att jag måste sitta och skriva då, MEN FÖR MIG ÄR DET EN JOBBIG SITUATION JAG HAMNAT. Och jag vet vad Kuthumi tog upp om nu,genom att jag skulle haft allt kvar min lokal ,men folk har städat bort mitt liv. Jag har gått balansgång mellan  mitt arbete,att sluta eller fortsätta då. Jag måste börja söka ny lokal,som jag kände jobbigt ibland,att börja om från början då. Jag saknade min lokal jag hade byggt upp. Att sluta helt eller fortsätta då. Jag vet GUD kan ta över och stänga av folk. Han sa att jag måste lämna allt,sitta och skriva från honom nu. Jag kan inte springa ifrån mitt arbete,genom jag sitter ihop med honom och skriver nu.

Det är så stora problem att sitta här och skriva ,men jag får ha trust till allt, men den börjar bli jobbigt nu,genom att jag har ingen kontroll på något nu,och förr kunde jag kontrollera mycket mer,men inte nu när GUD OCH MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,då kan jag inte göra så mycket åt. Det var mycket enklare på den tiden när det var SAINT GERMAIN eller andra GREAT MASTER, nu är det bara en massa problem för mig,och kan inte springa ifrån dem då. Jag är låst till dem,som är extra jobbigt nu,och vill bara bli klar nu.

Men vill lämna allt,min förra man VI KAN INTE BO MED VARANDRA genom att han är så elak,som jag har en kompis som har spelat in honom när han går igång. Den ilskan är fruktansvärt att höra och känna då. Folk ser nu hur han är,och jag känner att han kan inte leva med någon kvinna överhuvudtaget,när han har så fruktansvärt humör då. Jag försöker hålla tyst ,men ibland måste vi prata med varandra som stökar till då.

Jag blir dålig på att höra av mig till människor,men dålig på att höra av mig till min tvillingsjäl,som han sade till mig om Kuthumi , men jag tappar allt när man bor här. Jag vet förra gången blev han sur på mig,jag kunde inte prata med honom mitt på dagen ,då ser andra att jag har kontakt med honom. KUTHUMI SA,ATT JAG MÅR BRA NÄR JAG PRATAR MED MIN TVILLINGSJÄL ,då mår jag mycket bättre då. Jag får inte visa allt när jag bor här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.