KUTHUMI PRATADE MED MIG

Idag vaknade bara upp och KÄNDE BARA EN MASSA MÖRKER och oro när jag bor så galet idag ,och vill bara bli fri allt som jag sitter fast i nu när känner att allt går åt pipsvängen för mig, genom att är sjuk inombords, och har svårt att känna glädje när jag och min tvillingsjäl twin soul ,vi lever så här galet.

Och  jag är rädd för allt, och får för mig så mycket knepiga saker nu, när jag inte kan sitta och prata med min tvillingsjäl ,som är bland det bästa att göra då. När vi lever åtskilda ,då får vi bekymmer NÄR VI KÄNNER SKILSMÄSSAN HELA TIDEN MELLAN OSS, SOM ÄR BEKYMMER FÖR OSS ,att jag ska bli så sjuk av honom, och tappar livsglädjen inombords är extra jobbigt när vi lever åtskilda då.Jag trodde väl inte att det skulle bli såhär illa NÄR MAN MÖTER PÅ SIN TVILLINGSJÄL ATT BÅDA ÄR SJUK ,det harmonierar inte med mig då. Det är fruktansvärt jobbigt att känna det går inte skaka av sig då. Jag vill bara få slut på det nu.

MEN KUTHUMI HAN SIGNALERADE TILL MIG när jag mår som jag mår nu ,men tog upp den jobbiga biten när jag har det så här ,att han gick tillbaka i tiden som är inte så kul att se hur det är för mig nu. MEN JAG MÅSTE LITA PÅ LADY NADA OCH KUTHUMI  genom att de sitter och väntar ,som jag har hört förut ,men att de försökte hela tiden rädda mig från att inte gå under ,genom att de skyddar mig, som även Lady Nada sa då. Men han påvisar långt tillbaka då ,hur det såg ut för mig.

Jag skulle lämnat min man känner jag ,när han tog upp alla problem vi haft, genom att jag har svårt att komma igång ,genom att han drar mig hela tiden i botten, och då blir kontentan av allt, sa han. GENOM ATT HAN ÄR VÄLDIGT DÅLIG PÅ ATT SAMARBETA, som är bland det viktigaste att kunna det när man lever ihop då.

KUTHUMI GICK TILLBAKA I TIDEN, som känns extra jobbigt nu ,genom att jag kan inte göra så mycket åt saker och ting, när min tvillingsjäl dök upp, då hade han levde med stökat till min ekonomi så mycket ,och tänkte länge lämna honom.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c88a21e1490c663df2690bc6c74a0233.jpgJAG SÅG SJÄV HUR HAN VAR DÅ.  Jag berättade för min tvillingsjäl, vad som hade hänt med pengarna då. Jag måste ta mig ur då.

Jag försökte förklara så gott det gick då. Jag hatade att prata om det, när han började fråga ut mig då ,det kröp i kroppen på mig. JAG KAN ANDERS HUR HAN ÄR.

KAN INTE GÖRA SÅ MYCKE ÅT DET.

Jag ser mig alltid själv skyldig då, fast folk har sett hur det är ,så lägger jag skulden på mig själv ,fast jag vet hur det är att leva med honom då. JAG LEVER MED PROBLEM, MEN LÄMNA PROBLEMEN ÄR SVÅRT EKONOMIN SOM STYR MIG. 

Folk har sett  jag skulle lämnat honom för länge sen. Nu sitter jag här, och är sur på allt varför jag inte såg alla varningar att lämna honom. SVAR, DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDE. Jag går tillbaka hela tiden. Men lämna varandra är svårt, ekonomin bråk konflikter som tar död på mig. Men var bra när jag hade lokalen att gå till. Men kände himmelriket när man lever så. Men alla vet vad som hände med lokalen urdåligt samarbete då. KAN LÄSA PÅ BLOGGEN.

Jag måste leva med lokalen tar in ekonomin. Men sitter själv när jag måste ha hjälp med viktiga saker. Men kontentan dåligt samarbete. Men måste ha loken, men ingen lyssnar på mig att jag ska leva då. Men lever med män som fungerar dåligt.

JAG VET ATT ÄRKEÄNGLARNA SPELADE UPP HELA TIDEN SCENER ,OCH FICK SE HUR DET VAR MELLAN OSS. DE VISADE HUR DET VAR.LADY NADA PRATADE MED MIG. 

Jag tolkade fel hela tiden, och jag minns alla smällar och bråk vi hade när vi höll på med boken ,som var en bok vi rensar och utvecklas då, men varje kapitel tänkte jag ,ATT HAN KOMMER ATT ÄNDRA  SIG.

Jag hade så mycket fantasier att han kommer ändra på sig, när jag håller på med ärkeänglarna. Jag vet en del sa, att han aldrig kommer att ändra sig när de såg alla konflikter vi hade och bråk då. MEN ÖNSKAR DET VARJE GÅNG. LUGN OCH FIN KILLE.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 45fd213fdadb1615158f98ae8488f506.gifMen varje ärkeängel visade såklart, hur jag levde då, genom att de ser båda två då. ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL STÅR FÖR KÄRLEKEN ATT VISA RESPEKT MOT VARANDRA. Men tror ni jag såg det, jag var blid fast de visade upp gång efter gång ,och hamnade i olika scener hela tiden med honom.

Men trodde han skulle ändra sig att ärkeänglarna skulle hjälpa honom då. Jag hoppas såklart genom att jag har känslor för Anders. ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL VISAR HUR DET VAR.

MEN STÅR FÖR HÖG KÄRLEK, då måste man vara snäll med varandra såklart. Men blir fel hela tiden bråk och konflikter är inte kärlek visar mig. Men ändra om är inte så lätt alla gånger. Men lugn och ro och äkta kärlek vill jag ha. MEN LÄRT MIG SÅ MYCKET FRÅN DEM. MEN ÄNDRA OM TAR TID.

ÄRKEÄNGLARNA VISADE ATT JAG MÅSTE LÄMNA HONOM, att vara så stark att lämna honom, och lära mig sätta värde på mig själv då. Men det fanns en hake att lämna Anders, genom att min ekonomi var problem, för att lämna varandra.

Nathalie min äldre dotter sa ibland till mig, mamma du kan väl leva särbo när du har problem med Anders? Jag leva ensam är inte så kul. Men gick bättre när jag hade lokalen att gå till. Men byggde upp lokalen, var där och pysslar med mitt arbete. Jag måste behålla min lokal såklart. Jag måste jobba med mitt ,då kan jag inte ha Anders nära mig. Men alla förstår som jobbar som mig. Ensamhet när vi ska utveckla nya metoder. Skrev kurser och annat då. Tar kunder där jag sitter lugnt och fridfullt. MEN VAR MIN BÄSTA PLATS PÅ JORDEN SITTA OCH MEDITERA GÖRA MITT.

Jag måste hitta ett sätt att starta en ny lokal ,hitta ett ställe att jobba ifrån. Jag har inte råd att skilja mig, när jag satt som jag gjorde då. Men även lever destruktivt förhållande ,men då måste man ha hjälp att ta sig ur. Men även råd att kliva in i friheten ,som fanns en del problem att lyckas när Kewan dök upp ,då fick jag bara problem med allt. JAG MÅSTE FÅ HJÄLP AV MÄNNISKOR SOM STÖTTAR MIG. 

JAG HADE ETT LJUS FRAMFÖR MIG NÄR KEWAN DÖK UPP. Men tappar bort mitt ljus, som ska hjälpa mig. Han har energi att ta mig från Anders. Men för att fortsätta vidare med Kewan, då måste även Kewan vara den som håller fast ljuset hos mig. Men alla ser hur det gick med det.

Han har inte ens pengar när han träffar mig. Jag vet att Kewan hittar mig på Facebook, när han var inte ens klar att träffa mig. Han måste arbeta när han kommer till England. Men har den lagen, männen som drar in pengar. Kvinnor får jobba om de vill. Han ser mig när han lever där, då fick jag problem med allt. Men börjar springa till England. Kan inte bo där ,när han bor som han gör då. Kewan lämnar och går ,som ni hört hela tiden. Men ska jobba och pengar. JAG BLIR LIDANDE AV DET. VI KAN INTE LEVA SOM GÖR ENS. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumb-1920-1069982.jpgMEN FICK SE DÅLIG HJÄLP ,SOM KAN INTE DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE. Men alla har läst vad som hände med mig då. Jag behöver kärlek och hjälp att klara av det. Satt ensam med allt ,men dålig hjälp från folk som ska egentligen hjälpa mig.

Det gick inte leva ihop med en man, som inte respekterar mitt arbete när jag sitter och skriver ,som han alltid har varit arg på. Jag måste sitta och skriva och måste ha tyst runt mig, och han kunde komma in och störa mig ,fast sagt till han kan inte prata med mig, då tappar jag tråden när jag sitter och skriver ,därför såg jag många gånger att jag måste lämna honom, men kom ingen vart med det. JAG ÄLSKAR MITT JOBB. BLIR LUGN NÄR JAG SKRIVER.  

Jag sagt till Anders gått kontors utbildning. Har gått den vägen för längesen. Men satt med skrivmaskin, så han ska förstå mitt val av yrke. MEN FÖRTÅR INTE ENS OCH DÅ BLIR JAG SÅRAD. 

Han tog så mycket energier från mig, när han störde mig med alla bråk och konflikter när jag satt och skrev. TAR ENERGI.

Han fattar inte att jag måste ha tyst när jag sitter och skriver ,genom att jag tappade bort allt när han bråkade med mig. Jag måste ofta ge upp, men kom ingen vart då. Jag sa ibland tänk om alla författare hade som mig, då skulle det aldrig bli en bok, genom att de måste ha lugnt runt sig då. Det skulle bli dåligt med pengarna på bordet då. JAG PRATADE OM FÖRFATTARNA SOM MÅSTE HA TYST. Vi är född så att skriva och utrycka oss.

Han passar på ibland att bråka när jag var på väg till lokalen ,och skulle ha kunder eller seans och kurser då. HAN TOG KRAFTEN när han satte igång att bråka om det ena än det andra då. Jag ska sitta med människor efter han hade bråkat. HAN HAR PROBLEM ATT VISA RESPEKT MOT MIG ,OCH DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM ,OCH MÅSTE SITTA TYST EN STUND, OCH RENSA AV MIG MEDITERA EN STUND. 

JAG FICK HÖRA FRÅN GUD OCH LADY NADA, HUR SVÅRT DET ÄR ATT LÄMNA ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE ,som jag kunde ingenting om då. Men nu kan jag det ,men hade ÖNSKAT ATT FOLK HADE STÖTTAT MIG BÄTTRE  ,när jag måste lämna honom ,genom att jag blev sjuk samtidigt ,när min tvillingsjäl sprang fram och tillbaka när han mådde dåligt då. Och då rasade jag ,och förstod inte att det kommer från honom då, genom att jag är öppen mot honom ,och känner av honom då. Men destruktivt förhållande dubblade på mina problem.

Om han hade fått kommit till Sverige på en gång, då har jag aldrig mått så dåligt som jag gör nu. Vi har fått det mycket bättre då ,och inte haft problem att känna sig sjuk GENOM ATT HAN ÄR INGEN VANLIG MAN UTAN EN TVILLINGSJÄL, som stökar till för mig och honom såklart. Folk kan inte förstå och sätta sig in i det. Vilka problem jag fick, som jag aldrig hade drömt om då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är aca77c3bd0a814f5351a0e86cb38facc-2.jpgJAG SKULLE HAFT PENGAR NÄR MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP ,men min förra man stökade till det för mig ,som Kuthumi förklarade för mig.

Jag vet hur han var ibland ,men jag trodde inte att jag skulle få så här illa när jag mötte min tvillingsjäl . JAG KÄNDE ATT LIVET LEKTE när jag möter på en man, som bara förändrade mitt liv runt mig.

Men han och jag blev sjuk berättade Kuthumi ,genom att GUD öppnade hjärtat på oss ,och det gör fruktansvärt ont då, genom att han ska börja gå med mig, som de kallar det ,och Kuthumi tog upp olika saker ,som jag blev så himla less på då. JAG KAN INTE ÄNDRA OM DET ,MEN SER INTE ALLT FAST JAG KAN MÄNNISKOR. Men jobbat länge med människor. Men Kewan kunde jag inte se. Men förstår inte ens när jag skulle ringa honom. Men blir rädd när han är så ung. Men vilken hit för mig, som har dåligt självförtroende. Men tror det värsta älskar inte mig. Eller andra saker. Men önskar sa till mig, som kan den biten hur han fungerar. Jag ska lära mig efteråt när alla problem jag ser nu.

JAG HADE INTE TROTT ATT JAG SKULLE HAMNA SÅ HÄR ILLA genom att han jag levde med städade bort mitt livsverk ,som han sa Kuthumi.  Jag måste ha tillgång till min lokal, jag startat upp för länge sen, genom att jag måste leva där ,när jag måste gå igenom mycket med mig själv, men även vila från honom jag levde med då. Han fick så mycket varningar då ,att vi kommer få problem med ekonomin om ni inte fixar det. Jag kan inte bo under samma tak som Anders, även om jag har 3 rum och kök och stänger in mig där.

Jag måste ha 3 rum och kök när jag lever som jag gör. Idag måste jag ha eget rum för datorn. Jag sitter själv och skriver då. Men gör andra saker såklart. JAG BRUKAR HA EGET KONTOR HEMMA DÅ. 

ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER VAR I FARTEN OCH VARNADE MIG DÅ. Jag träffade på en kvinna som jobbar på banken, hon sa, att ni måste ha hjälp, men han tog inte den hjälpen, och nu är det kontentan av att inte samarbeta och skydda dig ,sa Kuthumi då. Jag kan inte ändra om någonting idag, genom att jag var på väg ibland ,att ge upp mitt arbete då ,och ta annat arbete inom kontor då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b17d82980bbc12057d0f4554b85897b1.jpgVi fick problem genom att vi var tvungen att flytta GENOM ATT LÄGENHETEN DRAR NER MIG ENORMT ,och blev sjuk att bo där. Det var hemskt energier där ,och jag hade även städat bort mycket energier ,och folk som jag fick föra över till andra sidan då. HAR FÖRSÖKT ATT STÄDA ENERGIN RENOVERA LITE GRANN. Kuthumi som sade till mig, att flytta från stället annars blir jag sjuk då. Men det blev väldigt dyr flytt ,och vi tog alla pengarna till flytten, och hade även kunder, så flytten täckte upp då.

Det blev två dyra hyror och lokalen. MEN FICK ÄVEN RÅD FRÅN LÄKARE HUD OCH LÄKAREN HÄLSOCENTRALEN OCH SOCILA DEN GÅNGEN. Jag förstår hur jag levde mörka energier. Men kan inte klara av mitt jobb ens. Men jag höll på att dras ner i så mörka hemska energier ,som hela området var fullt med. Vi gjorde en stor tabbe den gången när vi hamnade där, som jag har ångrat enormt att vi flyttade dit.

Det var svårt att ta sig därifrån ,genom att energin var så knepig då. Jag kände varje gång när jag var på väg hem, att energin drog ner mig enormt då. Kände sig kraftlös när jag bodde där ,och fick svårt att arbeta då. Men såg även Linn fick problem med lägenheten. Hon är känslig och känner in saker och ting. Kuthumi satte fart på mig. KÄNDE TYNGDEN I ARMARNA DRAR NER NÄR JAG NÄRMADE OMRÅDET. Blev kraftlös när jag närmade området. När ska ut och åka flyga eller tåget till mina barn barnbarnen ,men tog mig nästan inte från lägenheten. Men fick kämpa varje gång.

Men energin drog mig tillbaka återvänd energin åker tillbaka in igen. Men är tröttsamt att bo så. Men mörk energi kunde knappt resa från lägenheten då. Men måste ändra om det. MÅSTE TA MIG FRÅN OMRÅDET. Men var på lokalen, men blir fel att leva så. Men måste ändra om boende

Ibland har jag tänkt lämna den här banan när jag blir för less när jag gör samma sak då. Det är svårt att stänga av kunderna, när de signalerar när de måste ha hjälp av mig. Ibland satt folk jättelänge hos mig ,och då är det svårt när folk vill ha hjälp. Jag har träffat så mycket olika människor då. När folk har ringt om problem, då har jag svårt att sluta jobba med det jag jobbar med då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i286823014316755517._szw1280h1280_.jpgJag har svårt göra samma sak därför hade jag mycket KURSER ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER, ELLER EN SEANS I LJUS hittade på med SATT MED KUNDER.  ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM

Men när jag skulle sluta med mina behandlingar, som var en inkomstkälla såklart då, genom att jag hjälpte mycket folk att lösa upp tidigare liv ,eller fick Reiki healing av mig. Men jag blev en forskare på mycket saker, DÅ TOG JAG ÄRKEÄNGLARNA TILL HJÄLP ,när jag skulle hitta problem folk bär inom sig då ,men tog även Great master till hjälp ,genom att jag såg vad som hände med människorna och mig. När man tittar på problemet vi sitter i, då HITTAR SVARET JAG LETAR EFTER. Vi hittade även i detta liv.

Jag hittade mycket men måste sluta med behandlingarna då. Jag tog alltid reda på om jag hade ont i kroppen, vart det kommer ifrån då, och kikade igenom när jag hade ont både här och där ,då tog jag hjälp av ärkeänglarna att titta på problemet, och tog även hjälp av Lady Nada när jag höll på att hitta ingen ,när jag var 5 år, som jag aldrig sett förut. MEN FICK SVAR ,VARFÖR JAG HADE PROBLEM MED SAKER JAG ALDRIG SETT. 

Jag kollade på underlivet och även kollade igenom brösten, GENOM ATT JAG GÅR EN ANNAN VÄG ,och då tar jag den vägen genom att jag har sett så mycket idag, vart allt kommer ifrån. När jag blev känslig och drog in allt, då måste jag ändra om min väg.

Ibland tänkte jag ge upp mitt jobb, men folk hörde av sig och då fortsatte jag såklart, men var på väg att titta åt annat jobb ibland genom att det tröttad ut mig ibland när jag hade för mycket folk runt mig då. JAG MÅSTE GÖRA LITE ANNAT SOM ÄR KUL. 

Jag vet att jag blev stoppad flera gånger NÄR JAG MÅSTE ÄNDRA OM RUNT MITT ARBETE. Ibland kan tappa tålamodet när jag måste börja ändra om då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är a9b933dcc5cd0120add1639bba2d9052.jpgJag minns mycket väl när det blev knepigt med tarotkort kurserna, som jag älskade då ,MEN MIN GUIDE JOHLIE SÄGER TILL MIG,ATT JAG ÄR SOM EN SOPTUNNA när jag sitter jobbar med tarotkort och kurserna.

DATORN LEVDE ETT ANNAT LIV DEN GÅNGEN.  Men sidor försvann för mig. Men jag höll på bli galen när jag öppnar sidor om tarotkort. Men datorn blev svart den gången sidorna blinkar för fullt. Men bara tarotkorten. TAROTKOREN LEVDE OM. JAG MÅSTE ÄNDRA OM VÄG DÅ. Men måste förstå det. Men Birgitta förstår inte allt när tarotkorten börjar leva sitt eget liv. MEN BIRGITTA GICK MED SVERIGE. 

Men jobbar på ett sätt, som inte alla gör. Men varje gång jag startar igång gruppen, då satte jag igång allt med mig och gruppen. Men åker ner igen och igen. Men var jobbigt när jag känner det. När vi kommer till tarotkort ,som var lätt kändes på en gång. JAG DRAR IN FRÅN GRUPPEN GENOM ATT JAG HAR ÖPPNAT FÖR MYCKET. Folk gillar kursen med mig, jobbar på ett sätt.

Men tyngre mörka tarotkort månen, tornet döden, hängde rättvisan djävulen uppvaknande. KÄNNER NÄR FOLK HAMNAR DÄR.

Men gruppen var tyst ,och sa inte så mycket ,men tyngden i dem. Pratar såklart ,men känner mörkret runt gruppen. När jag reser med tarotkort ,då ser man vid matbordet, sa inte mycket utan tyst. När bättre tarotkort glada lätta korten, känner på en gång energin. Men vi får upp så mycket skit när man jobbar min väg. SER GRUPPERNA DRAR UPP SÅ MYCKET PROBLEM ,OCH MÖRKER FRÅN BARNDOM OCH TIDIGARE LIV. 

Men kan inte skriva alla tarotkort ,bara som drar ner oss. Men andra korten kan se lätta korten, solen ,love, vagnen överprästinnan andra tarotkort mellan tyngre, alla andra tarotkort dyker upp. Kan inte räkna upp alla tarotkort. MEN STORA ARKANAN ÄR JOBBIG. Men var så less när jag skulle till med den. MEN LILLA ARKANAN VAR LÄTT ATT JOBBA MED. 

Jag drogs ner varje gång när jag började med en ny grupp med människor. MEN VAR SÅ VARJE GÅNG. Men drar in från dem. Men lärde mig på ett sätt, som var inte bra för mig. Men bra för folk som vill rensa mörkret runt sig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7077af8499c43ada4b8056caa5aa864c.jpgJAG VET ATT VAR MYCKET MÖRKER I STORA ARKANEN när folk ska lära sig tarotkorten stora Arkanan.

Det blev mycket mörker i tarotkort, och speciellt när man började nå mörkaste tarotkorten, djävulen, tornet, döden, hängde uppvaknande, DÅ KÄNDE VI I GRUPPEN, hur energins sänktes rejält, när vi höll på med mörkaste tarotkort .

Vi kände på en gång när vi var inne i mörkaste tarotkort då. MEN HELA GRUPPEN FÖLL REGÄLT.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpgJAG KÖRDE 3 DELAR TAROTKORT. STORA ARKANAN, LILLA ARKANAN, LÄRA SIG LÄGGA TAROTKORT. Måste gå 3 gånger ,genom att allt tar tid att lära sig. När allt ska bli bra ,då måste gå flera gånger.

Jag körde kurser på 10 gånger stora Arkanan. Sen körde jag 12 gånger lilla Arkanan då. När kursdeltagarna hade gått klart steg 1 -2 fick kursdeltagarna gå steg 3, som handlade mer om att lägga olika läggningar då. Men körde 5 gånger ,genom att behövde bara lära sig lägga korten då, lärde sig mycket på steg 1 och steg 2, steg 3, då var det bara fokus på att lägga tarotkort.

Men jag märkte även när jag hade en helg kurs på annan ort ,att det märktes på en gång när vi kom fram till mörka tarotkorten ,som vi kände på en gång, hur energin var tung och föll rejält. Det var inte så mycket glada miner när vi var i tyngsta tarotkort. JAG JOBBADE MED EN GUIDE ,SOM HETTE OSKAR SOM VAR VÄLDIGT PÅHITTIG DÅ, och han lärde mig att använda tarotkorten, som  inte andra tänker på då. Måste lösa upp en massa jobbiga problem, som folk fick göra varje gång, vi satt med tarotkort, som gjorde att folk kunde öppna mycket mer då ,genom att städa med tarotkort var väldigt bra att göra det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpgMen jag blev lidande tillslut när Johlie säger till mig, ATT SLUTA VARA EN SOPTUNNA, som jag blev då.

Men jag lärde mig utforska varje tarotkort då, GENOM ATT TESTA TAROTKORT PÅ OLIKA SÄTT, folk kunde se allt bara i ett enda tarotkort, som kunde berätta enorma saker i bara ett enda tarotkort ,genom att jag ville använda dem mycket mer då, än att bara lägga dem rakt upp och ner som folk kan göra. MEN JAG HITTADE PÅ NYA METODER, som är perfekt när folk ska lösa upp saker och ting då.

JAG MINNS MIN HEMSIDA VAR KNEPIG EN DAG, och jag hade försökt att fixa min hemsida, och då hade tarotkort sidan blivit knepig och svart.

Jag hade inte varit och rört hemsidan då ,men sidan var svart, och någon hade grejat med sidan, då säger min guide Johlie, att jag är en soptunna och åker ner hela tiden när jag sitter med tarotkorten. JAG DRAR IN ALLT NÄR JAG VAR SÅ ÖPPEN. 

Och såg ATT FOLK FÖRSVANN  LUSTIGT SÄTT, genom att folk gillade att gå kursen, men fick ut så mycket av kursen då. Det blev samma med Reiki kurserna, blev knepiga då, genom att jag blev sjuk att hålla kurser i Reiki då. Jag minns mycket väl att jag blev sjuk. Jag blev manipulerad och skulle inte gå Reiki mastern kurs bara steg 1 och 2 ,men hon höll på att manipulera mig, och ni har läst om det.

Jag förstår även med tarotkort att det stökade till för mig ,men jag gillade den metoden, genom att det hjälpte så mycket då.

Jag har svårt att släppa saker och ting, fast jag vet att jag måste ändra om då, och nu har jag fått ändra om mycket ,genom att jag misstänker att att jag är avstängd från andra människor, jag måste sitta och skriva då, MEN FÖR MIG ÄR DET EN JOBBIG SITUATION JAG HAMNAT. Och jag vet vad Kuthumi tog upp om nu, genom att jag skulle haft allt kvar min lokal ,men folk har städat bort mitt liv.

Jag har gått balansgång mellan mitt arbete, att sluta eller fortsätta då. Jag måste börja söka ny lokal, som jag kände jobbigt ibland ,att börja om från början då. Jag saknade min lokal jag hade byggt upp. Att sluta helt eller fortsätta då. Jag vet GUD kan ta över och stänga av folk. Han sa, att jag måste lämna allt, sitta och skriva från honom nu. Jag kan inte springa ifrån mitt arbete, genom jag sitter ihop med honom och skriver nu. DET BÄSTA AV ALLT HAFT KVAR MIN LOKAL NÄR JAG SITTER SÅ HÄR ILLA DÅ. INGEN SOM STÖR MIG NÄR JAG SKA TA UPP OM ALLT NU. 

Det är så stora problem att sitta här och skriva ,men jag får ha trust till allt, men den börjar bli jobbigt nu, genom att jag har ingen kontroll på något nu,och förr kunde jag kontrollera mycket mer, men inte nu när GUD OCH MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,då kan jag inte göra så mycket åt. Det var mycket enklare på den tiden när det var SAINT GERMAIN eller andra GREAT MASTER, nu är det bara en massa problem för mig, och kan inte springa ifrån dem då. Jag är låst till dem, som är extra jobbigt nu,och vill bara bli klar nu. JAG VILL LEVA SOM FÖRR MED BRA LÄGENHET, SOM JAG VÄNTAR KOMMER TILLBAKA TILL MIG. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMen vill lämna allt när Anders går igång, VI KAN INTE BO MED VARANDRA, genom att han är så elak, som jag har en kompis som har spelat in honom när han går igång. Den ilskan är fruktansvärt att höra och känna då. DESTRUKTIVA FÖRHÅLLANDET KLEV JAG IN IGEN.

Folk ser nu hur han är, och jag känner att han kan inte leva med någon kvinna överhuvudtaget, när han har så fruktansvärt humör då. Jag försöker hålla tyst ,men ibland måste vi prata med varandra som stökar till då. ARG OCH SUR OCH SKÄLLER OCH HOTAR MIG. MED DET ENA ÄN DET ANDRA DÅ. Men fick fruktansvärt liv när Kewan dök upp. Men fick lämna min lägenhet och följa med Anders och hans pappa. Men hamnande utanför samhället när GUD blandar in Jonas. JAG HATAR ALLT NU. JOANS ÄR ARG OCH TOKIG SJÄLV. 

Jag blir dålig på att höra av mig till människor, men dålig på att höra av mig till min tvillingsjäl, som han sade till mig om Kuthumi men jag tappar allt när man bor här. Jag vet förra gången blev han sur på mig, jag kunde inte prata med honom mitt på dagen ,då ser andra att jag har kontakt med honom. KUTHUMI SA,ATT JAG MÅR BRA NÄR JAG PRATAR MED MIN TVILLINGSJÄL ,då mår jag mycket bättre då. Jag får inte visa allt när jag bor här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.