TYNGRE VÅRDEN

JAG EN BILD AV ETT LÅR ,SOM ÄR BLÅTT PÅ ENA SIDAN PÅ LÅRET ,när de vänder sig om, då är hela sidan blå ,och ser riktigt illa ut när jag ser hur benet ser ut då.

Jag ser att de har bekymmer när man har ett ben ,som är så blått då, genom att de ser riktigt illa ut, när låret ser ut sådär. De ligger på en brist ,men vänder på sig, då är låret blått, men hela låret är blått PÅ GRUND AV OLIKA ORSAKER,att folk kan få ett lår så blått man ser knappt en normal hud ,genom att de är blått.

Men det såg så illa ut ,och har skadat sig så illa när låret ser så blått ut ,och måste fått mycket problem med huden när den uppvisar så blått ,SOM KOMMER FRÅN MYCKET PÅFRESTNING.Ibland kan utsätta kroppen sin för mycket problem då. När huden ser så fruktansvärt illa ut. Men kommer från stora problem ,att folk kan ha en extra känslig hud ,och tål inte alla påfrestningar, när kroppen går igenom för mycket ,då kan kroppen få sig en smäll.  De ser ut som låret har fått sig en smäll med en massa blod under huden då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgOch kroppen har fått sig en riktig smäll och FOLK KAN HA SVAGA BLODÅDROR ,som stökar till för människor, som inte tål så mycket då, genom att huden och kroppen är extra känslig för tyngre saker att bära.

Men tål inte påfrestningar som inte tål då.När huden ser ut så ,då tål inte en del folk så hårda smällar ,som huden har fått utstå ,och hela kroppen och skelettet är svagt när de har fått dessa problem då. MEN EN DEL MÄNNISKOR FÖDS MED SVAGT SKELETT 

De har föds med en kropp, som inte klarar av allt ,och klarar inte av tyngre lyften ,då kommer kroppen få problem ,genom att de är född med en svag kropp, och HUDEN SER  ILLA UT, DET SER UT SOM EN BLODSUTGJUTELSE, genom att hela huden är blå då.

Men folk kan utsätta sig så illa idag ,genom att de har en svag kropp, som stökar till för mycket människor när de överanstränger sig ,som inte kan jobba som andra människor ,GENOM ATT DE ÄR FÖDD MED ETT SVAGT SKELETT, OCH KROPPEN SOM FÖRSVÅRAR FÖR DEM, när de överanstränger sig för mycket, genom att kroppen orkar inte med, då kan de få mycket problem med kroppen, om de inte lyssnar på kroppen ,då får folk problem med sin hälsa.

Genom att kroppen har inte den styrkan att bära tunga saker ,genom att kroppen är inte gjord för det ,och en del människor är absolut inte gjort för att bära en massa tunga saker ,som många gör ändå ,fast vet att de kan få problem med kroppen, om de inte lyssnar på kroppen då. KROPPEN TÅL INTE ALLT ,OCH FOLK KAN SKADA SIG NÄR INTE LYSSNAR TILL SIGNALERNA. 

Det verkar vanligt att folk utsätter, fast de orkar inte som andra människor GENOM ATT JAG FICK UPP DEN BILDEN, som såg riktigt illa ut för folk, som inte klarar av för mycket påfrestningar på kroppen ,när de utsätter sig för tyngre lyft ,då kan folk få problem med kroppen.Ni som har en svag kropp kan råka illa ut när vi ser den här bilden.

HUR  MÅNGA LYSSNAR PÅ KROPPEN att nu kan vi inte mer, eller bära och lyfta mer ,men hur mycket folk lyssnar på alla varningarna då, genom att det finns så mycket folk, som till och med jobbar med fel yrken ,och kan slita ut kroppen på en gång ,genom att kroppen är inte byggd för det.

Men hur många lyssnar på sin kropp idag ,genom att det finns så mycket människor idag ,som utsätter kroppen mer och mer med tunga lyft,genom att de vägrar att lyssna såklart ,och kommer fortsätta att utsätta sig varje dag då, utan att lyssna ,och lyssna på sin kropp då, GENOM ATT ALLT KOMMER I FRAMTIDEN NÄR FOLK HAR SLITIT UT SIG PÅ TUNGA LYFT, då kommer smällen för mycket människor idag, genom att de är utarbetad många människor idag, som jobbar med tyngre saker och kroppen kan få stora problem när de inte lyssnar på sin kropp ,och tar till sig av det.

De fortsätter att utsätta sin kropp ,och i samhället finns det människor som orkar mer ,och det finns människor SOM ORKAR INTE ALLS när de utsätter sig för tyngre lyften, men vill  inte lyssna alls, men det kommer i framtiden när ni får ännu mera problem med kroppen ,då kommer problemen, och DÅ KAN NI INTE ÄNDRA OM  NÅGONTING, DET KOMMER SOM ETT BREV PÅ POSTEN DÅ. 

MEN VAD HAR HÄNT MED KROPPEN OCH VARFÖR HAR JAG SÅ MYCKET PROBLEM MED KROPPEN DÅ?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1547611755901.jpgNI SLUTADE ALDRIG LYSSNA PÅ KROPPEN ENS som kommer som ett brev på posten då. Men det är så mycket människor ,som inte lyssnar annars har jag inte fått upp bilden överhuvudtaget då.

Genom att folk har problem då, och då fick jag upp en fruktansvärd bild, men den visar att folk inte lyssnar på sin hälsa såklart.Och folk som är född med svagt skelett, måste lyssna på kroppen ,GENOM ATT NI KOMMER FÅ ENORMA PROBLEM ,OCH LYSSNAR PÅ KROPPEN, OCH SLUTAR ATT JOBBA MED DET, som förstör hälsan mer och mer.

GENOM ATT ALLA SMÄRTORNA KOMMER I FRAMTIDEN, som ni tänker inte alls på, att ni kommer få mycket problem med kroppen. Det finns inte ens med i tanken på er ,genom att ni måste utsätta ,och arbeta med tyngre saker, som kommer tillslut slå er i backen en dag ,om ni inte lyssnar på kroppen ,då kommer allt i framtiden, genom att ni har inte lyssnat på kroppen och jobbat FÖR LÄNGE INOM VÅRDEN DEN TYNGRE VÅRDEN SÅKLART. 

MEN HUR MYCKET FOLK LYSSNAR PÅ KROPPEN DÅ.

IBLAND JOBBAR DET DET MÄNNISKOR INOM TYNGRE VÅRDEN ,SOM FÖDS MED EN SVAG KROPP, som kommer i framtiden ,att ni få stora problem då ,om ni inte lyssnar på kroppen ,och tittaråt ett arbete som inte förstör kroppen och hälsan då.

DET ÄR MÅNGA SOM FALLER PÅ DET ,ANNARS  HAR JAG INTE FÅTT UPP DET. 

Men folk gillar att hjälpa människor ,och tycker det är kul ,OCH GLÖMMER BORT BORT ATT LYSSNA PÅ KROPPEN ,SOM ÄR EXTRA VIKTIGT SOM ARBETAR INOM TYNGRE VÅRDEN ,att lyssna på kroppen. Ni glömmer bort det, när ni är så pigg på att jobba där ,och  alla tyngre lyften, som alla inom tyngre vården har då. SLITER UT SIG I FÖRTID. 

ÄLDRE VÅRDEN HAR MYCKET MYCKET TYNGRE LYFT ,SOM VI ÄR INTE FÖDD ATT LYFTA MÄNNISKOR ,SOM NI GÖR NU.Och det visar sig i framtiden när ni börjar få en massa problem ,när ni har slitit ut er en längre tid inom tyngre vården.

MEN MYCKET FOLK I SVERIGE ÅKER PÅ ATT JOBBA MED TYNGRE VÅRDEN. Det är dåligt med arbeten,då tar folk jobb inom tyngre vården, som till och med betalar ut för dåligt till människor, som inte är utbildad, men får göra samma jobb, som de som är utbildad inom vården. Men de får inte så bra betalt ,ingen som jobbar inom tyngre vården ,SOM SKA HA RIKTIGT BETALT när de får slita ut sig varje dag ,då ska de betala ut en bra lön när de får slita ut sig för tidigt  då.

Det är många människor som tittar åt tyngre vården, genom att det är dåligt med arbeten på vissa platser i landet då, MEN MYCKET YNGRE MÄNNISKOR FÅR FÖRSTÖRA SIN HÄLSA I FÖRTID DÅ.

MEN LYSSNA PÅ KROPPEN GENOM ATT ALLT KOMMER I FRAMTIDEN DÅ.

9 reaktioner till “TYNGRE VÅRDEN

 1. It is an incredibly amazing powerful resource that you’re offering and you simply provide it away cost-free!! I comparable to discovering websites which often understand the particular valuation on giving you fantastic learning resource for zero cost. We truly dearly loved examining this page. Love!

 2. The following time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my choice to learn, but I really thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix should you werent too busy in search of attention.

 3. This is the right weblog for would like to be made aware of this topic. You are aware of a great deal its nearly tough to argue on hand (not too I actually would want…HaHa). You certainly put a different spin over a topic thats been written about for a long time. Great stuff, just fantastic!

 4. I simply could not go away your site before suggesting that I extremely loved the standard information a person supply in your visitors? Is gonna be back ceaselessly in order to check out new posts.

  1. Thank you so much for liking the blog. We hand out to people. I get to sit and write from GOD AND BIG PROTECTION we sit together. But take up everything that he wants to share with you. GOD knows everything that we can not even see. But he can see, and then he lays out to you by sharing knowledge he has.

   Birgitta Spiritual Inspiration
   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.