FRIGÖRANDE DANSERNA

JAG FÅR EN BILD AV EN KVINNA SOM SNURRAR RUNT OCH DANSAR MED UTSTRÄCKTA ARMAR, och bara snurrar runt hela tiden, och hon är klädd i svarta kläder när hon snurrar runt då.

Hon snurrar länge utan slut, genom att hon verkar gilla att snurra runt med utsträckta armarna då, och dansen gick ut på att bara dansa och dansa och känna sig fri i dansen ,när jag ser den bilden, men hon har kondition för att göra det, GENOM ATT MYCKET FOLK KAN HÅLLA MED FRIGÖRANDE DANS ,som många dansar idag att känna friheten under vingarna då.

MEN VARFÖR FICK JAG UPP OM FRIGÖRANDE DANS NU genom att folk dansar såklart frigörande dans idag. Och mycket folk har hållit på länge med frigörande dans, som har funnits i så många år ,att människor älskar att dansa och bara dansa runt ,som många gör idag, fast det kommer nya kul saker ,så fortsätter folk med frigörande dans idag ,på grund av att de gillar att frigöra sitt inre JAG, som frigörande dans går ut på, att frigöra mycket inom er när ni rör er runt i frigörande danserna, som har funnits länge idag. Och folk fick röra på sig och frigöra mycket inre ,som finns i frigörande danserna, att folk mår bra att röra sig lite grann.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är large-digital-painting-kathak-dance-painting-indian-art-on-large-original-imaevknwh5jygfhk.jpeg

Och  en del rör sig mycket mer och känner att kroppen får så mycket utlopp då ,när de bara dansar runt i frigörande danserna ,som har mycket med inre arbete att göra ,när ni rör er runt i frigörande dansen då,som folk har hållit på med länge att dansa dessa danser bara snurrar och snurrar hela tiden ,som en del folk kan få problem med, GENOM ATT OBALANSEN ÄR DÅLIG PÅ DEM ,NÄR DE KÄNNER SIG YR när de dansar runt och snurrar, som kan känna på extra mycket, när ni snurrar runt i frigörande danserna.

Och folk kan börja känna av mycket problem när ni snurrar för mycket GENOM ATT KROPPEN ÄR INTE VAN ATT SNURRA ,SOM KROPPEN GÖR I FRIGÖRANDE DANSERNA, snurrar hela tiden så länge de kan då.

Och en del klarar av att snurra som ni gör i frigörande danserna ,och leka fritt i frigörande danserna, det kan inte alla göra då, genom att en del klarar inte av att snurra för mycket, utan känner sig yr NÄR DE DANSAR .ALLA ÄR INTE FÖDD MED PERFEKTA KROPPEN, som ska kunna dansa runt som andra människor ,genom att de börjar känna sig så yr när de snurrar runt i frigörande danserna då.

Och en del människor måste sluta dansa frigörande danserna, genom att de klarar inte alla  av danserna då,genom att de känner att kroppen känns konstig ibland när de gör vissa övningar som kroppen klarar inte av när de börjar känna sig så yr i huvudet när ni snurrar och snurrar runt i frigörande danserna som  funnits med länge, men alla kan inte dansa i frigörande danserna som andra kan och har inget problem överhuvudtaget då, medans en del känner av det att det fungerar inte att dansa i frigörande danserna, GENOM ATT KROPPEN HAR SAGT NEJ DÅ, men folk försöker ändå att gå på frigörande danserna, fast de känner av att de kan inte vara med då.

Det finns fortfarande folk som går på frigörande danserna ,genom att jag fick upp det ,då ska folk ta det lugnt när de börjar känna av problem ,OCH HELST SLUTA VARA MED OCH SPECIELLT INTE GÖRA SNURR ÖVNINGEN, som tar på kroppen som är kopplat till hjärnan och nacken ,som folk får mycket problem som har problem med nacken då. De kan känna av mycket när de snurrar runt i frigörande danserna ,och speciellt när ni börjar och snurrar som inte alla klarar av då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är www.tvn_.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0.gif

Men folk försöker ändå, fast ni har nackproblem då. DET ÄR INTE BRA ATT GÅ PÅ FRIGÖRANDE DANSERNA ,OCH SNURRA SOM NI GÖR DÅ.Men snurr moment är egentligen inte bra för människor överhuvudtaget ,att snurra runt som ni gör, genom att folk är inte gjord för att snurra runt ,som folk på frigörande danserna gör då, genom att kroppen klarar inte av att snurra, som de gör då. Folk med nackproblem känner av det snabbt ,att det kan rusa upp till hjärnan ,när de håller på med frigörande danserna, och speciellt snurr övningen ger er problem ,genom att kroppen är inte gjord för det, att snurra och snurra länge som de gör då.

Men folk slutar för det mesta när det känner av att de klarar inte av den övningen, att snurra runt eller ,så slutar de av andra orsaker när de har tröttnat på det, eller så fortsätter folk dansa i frigörande danserna då, genom att de känner inte av samma problem som andra känner av då.MEN DET KOMMER UPP MYCKET NÄR DE DRAR IGÅNG FRIGÖRANDE DANSEN. 

MEN RÖR ER MED MÅTTA DET ÄR INTE FEL när ni  gillar att dansa frigörande danserna ,men har balans ,som inte alla har då. Att ni rör er så mycket ni orkar då, men snurr övningen ska ni vara lite försiktig med, genom att människor är inte född att utsätta sig för så mycket snurrande ,som är i det momentet ,att snurra som känner på för er, som har problem med kroppen då. När ni har problem med kroppen, då känner kroppen av problem när det blir för mycket av snurrande då.

NI FÅR TA DET LUGNT SÅKLART OCH DANSA DET NI ORKAR MED DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.