FLYKTINGAR

JAG SER ETT MÖRKT HUS OCH DET ÄR SÅ MÖRKT INNE I HUSET ,och det bor folk där, och känner att allt är så mörkt där inne, men folk bor där i huset som även ligger avsides då.

Men  det är mycket folk i huset, som har bott där ett tag då ,GENOM ATT FOLK HYR UT GAMLA HUS till människor idag, och huset såg så mörk ut ,men folk bor i huset, genom att folk får chansen att bo i huset då.

Men huset ser ensamt ut, som alla inte upptäckter, att folk får problem med allt NÄR HUSET LIGGER SÅ AVSIDES ,som har med mycket saker att göra, att de de bor där ,men folk bor där. Men det är inte så bra standard på huset då, men folk bor där ,genom att det är svårt att hitta boende så snabbt då, när folk vill ha hjälp, då kan folk bli erbjuden på olika sätt bostäder idag när folk har dålig boende då.

Men de tar ändå chansen att bo där,  men får dela med andra då, och det är mest folk från andra länder, som får bo där, genom att de finns så lite riktiga bostäder ,som är bra och folk hyr ut till människor, som har flytt till Sverige .Och får bo ganska trångt genom att det är flera i huset, som bor där ,men folk får erbjudande att bo där fast standarden är inte den bästa då, MEN HAR INTE SÅ MÅNGA VAL ÄN ATT SÄGA JA TILL RISIGA BOSTÄDER, när det är lite med boende då.

Genom att det ligger så långt från stan, då har de problem med mycket då, genom att de har långt till närmaste butikerna då. Och folk måste hjälpa dem extra mycket ,när de ska besöka närmaste butikerna. Butikerna kan ligga en bit bort då, men folk tar ändå alla chanser, att ta sig till Sverige då. NU KAN FOLK BO DÅLIGT, genom att den som hyr ut har inte så stora intressen att renovera huset då.

MEN SÅ KAN DET SE UT FÖR EN DEL MÄNNISKOR IDAG ,TILLS DE HITTAR MYCKET BÄTTRE BOSTAD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.