TAROTKORT

JAG FÅR EN BILD AV ETT TAROTKORT ,SOM MÅNGA ÄLSKAR ATT HÅLLA PÅ MED IDAG. Och det är så vanligt att sitta med tarotkort, som har blivit på modet idag ,och intresset har ökat idag, genom att folk är så intresserad av korten.

TAROTKORT KALLAS FÖR DAUGHTERS’ S OF THE MOON TAROT MEN JAG FICK MINA TAROTKORT GENOM EN DRÖM NÄR TAROTKORTEN ,LÅG VACKERT UTLAGD I EN BÅGE. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är daughters-of-moon-tarotkort-birgitta-andlig-inspiration.png

DET VAR MINA FÖRSTA TAROTKORT JAG SÅG I DRÖMMEN, LÅG MED BAKSIDAN UPP EN BLÅ BAKGRUND MED HALVMÅNE. Men sen började min resa. Jag fick beställa från USA tarotkorten, och lång väntan. Men sen fick jag tarotkort. Jag fattar inte alls med tarotkort. Jag lade händerna på tarotkort ,och försöker känna in korten. Jag hade lärt mig att kanalisera och tänkte jag kan känna in tarotkort.  IDAG VET JAG ATT DET VAR GUDS PÅHITT MED TAROTKORT. Jag måste gå med folket. Han såg hur världen börjar bli. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är tandblekning-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN STORA ARKANAN KOM DEN NATTEN, MEN EN NATT VAKNADE JAG MELLAN 03.00- 04.00. Ser 3 runda tarotkort,som kom den gången. Jag låg och sov men känner ett mjuk finger i sidan på mig. Jag var trött ,men somnar om hela tiden. Blixtar framför mina ögon.

MEN SER 3 TAROTKORT. Men somnade om ,men sa ingenting till Anders eller folk. Jag var tyst, fast det var konstig den natten. Men var tyst men även för en lärare. Men sa till någon person ,men tänkte jag fått det på ett speciellt sätt.  3 TAROTKORT FICK JAG BÖRJA MED UTAN ATT JAG FATTAR SJÄLV DET. 

MEN DET GICK ETT TAG. Men vaknar en natt igen och det kommer 5 tarotkort. Men känner ett mjukt finger i sidan på mig. Men somnar om igen och igen,men det blixtrar framför mina ögon. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134505.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är daughters-of-moon-tarotkort1.jpgMEN DET GICK ETT TAG,SÅ KOMMER MER TAROTKORT ,FRÅN STORA ARKANAN. Var en hel hög med tarotkort. Jag kunde inte se vilka tarotkort det var. Men då hade jag fått hela stora arkanan. Men känner ett mjuk finger i sidan och det blixtrar hela tiden framför mina ögon.   

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134728.jpgMEN DET GICK ETT TAG DÅ KOMMER LILLA ARKANAN MED ALLA KORTEN PÅ EN GÅNG. Men vaknar vid samma tid mellan 03.00 – 04. 00. Jag känner ett mjuk finger i sidan som försöker väcka mig.  Men blixtrar framför ögonen, men får hela lilla arkanan.  Men trött som vanligt när de dök upp ,och gav mig lilla arkanan. Jag såg bara en hög med tarotkort som kom, såg inte ens vilka tarotkort kom då. Men det var hela lilla arkanan som kom den gången. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_134243-1.jpg

MEN EN NATT DÅ DYKER THE TRICKSTER UPP ,men han tillhör tarotkorten STORA ARKANAN. Jag minns mycket väl hur han bet mig i tån. Jag kände jämt när han dök upp, att han var lurig.  Jag hatar när han dök upp i tarotkorten. Men visste att nu blev det knas med allt. Han kan vända ena dagen till problem. Han är lurig. När han dök upp då blev dagen oftast upp och ner. Jag kunde inte lita på Trickster. Han vill man inte ha. Men bättre med andra tarotkorten.  JAG FICK GÅ IGENOM VARJE TAROTKORT NÄR MIN RESA SATTES IGÅNG.  Men Trickstern var den månad när jag var i Göteborg hos min dotter Nathalie. Jag glömmer aldrig den månaden, genom att jag förlorar pengar den månaden. Folk stal av mig ,när jag var bara in en sväng ,då ser jag min väska är borta. Jag hade hängt den på en parksoffa.

Men vi skulle på Liseberg och åka karusell. Min mamma var med som tur var. Jag hade tagit med Yasmine ,men Linn var inte född. Vi fick låna pengar, men sur var jag att det händer mig. MEN VI KOM TILL LISEBERG FAST VI MÅSTE LÅNA PENGAR. JAG FICK GÅ IGENOM VARJE TAROTKORT ,MEN KUNDE ÄVEN FÖRSTÅ DEM. VAD KORTEN HANDLAR OM.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är day_and_night___new_version__by_fantasy_fairy_angel-d6hmyfy.jpg

Och många jobbar med tarotkort, och har det som arbete idag, folk söker efter människor som jobbar med tarotkorten då, MEN DET HAR VUXIT  ENORMT IDAG ,att människor tar hjälp av tarotkorten när de uppsöker människor, som jobbar med tarotkorten genom att de få hjälp av människor som lägger tarotkorten då.

IDAG ÄR DET SVÅRT ATT JOBBA MED TAROTKORT OCH LEVA PÅ DET. KAN HA DET SOM EN HOBBY. GENOM ATT DET ÄR FÖR MYCKET FOLK IDAG, SOM JOBBAR MED TAROTKORT. Men växer enormt idag. Men kolla på telefonlinjen hur den ser ut idag. Men genom att världen ser oss på ett annat sätt. Men folk skaffar sig internet och då kan folk hitta oss. Men många är inte så öppen som en del är. Men kan ändå försöka lägga tarotkort med hjälp av boken, de läser efter. Men undrar säkert ,men kan de göra det läsa efter boken??? Ingen kan se dem. Jag har sett folk som läser efter boken. Jag sa till ,att sluta upp med det genom att lära sig tarotkorten. Men den världen finns ,som bläddrar i boken och får svar från den.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190605_003342.jpgMEN SÅG FOLK SOM KOM TILL TAROTKORT KURS ,ATT DE LÄRDE SIG EFTER BOKEN. HAR HÄFTEN NÄR DE KOMMER. MEN HOS MIG FÅR INGEN TA UPP BOKEN ENS. MEN FÅR ETT HÄFTE FRÅN MIG. Men sen får de inte titta i boken ens ,genom att vi tappar osäkerhet när de lär sig från boken. Men även vad folk skriver om i boken. Men vi har vår historia såklat.

JAG SKREV EN LITEN BOK ETT HÄFTE. Vad varje tarotkort stod för. Men fick lära sig känna på varje tarotkort ,och såg och kände vad de fick in. Men kan hitta mycket i tarotkorten. 

Men förr då gick folk till kloka gummor och fick en del svar. Men mycket kunde folk lita på än idag genom att världen har även öppnas för dem ,som inte är så öppen som förr i världen.  DET ÄR PÅ GOTT ELLER ONT IDAG ,GENOM ATT FOLK KAN BLI LURAD IDAG ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG.

Men mycket folk brinner för tarotkorten idag och många vill jobba med det genom att de är så intresserad av att jobba och hjälpa människor då. De vill ta den chansen att få jobba med det ,de drömmer om då,genom att folk ser en chans att jobba med tarotkort, som har vuxit enormt idag. Det är mycket människor som håller på med tarotkorten idag ,genom att intresset har vuxit enormt idag,att jobba med tarotkorten som är på modet idag. JAG HAR INTE FÅTT UPP DEN BILDEN OM TAROTKORT ,OM DET INTE LÅG VARNINGAR I DET.

Men hur många kan jobba med det genom att det har vuxit så enormt idag ,men hur mycket folk kan läsa av tarotkorten rätt idag. Och  mycket sanning får ni från människor som jobbar med tarotkorten idag. DET FINNS SÅ MYCKET MÄNNISKOR SOM KAN KÄNNA AV DEM RÄTT ,men, det finns människor som inte kan känna av dem rätt då. Det en stor djungel idag ,så mycket folk sitter med tarotkort. Men är inte som förr tiden ,utan så mycket folk kan slinka igenom ,och ni får bara fel från den du ringer till.

Men varje tarotkort linje kosta pengar att ringa till. Men är inte billig att ringa till dem ,men då måste ni få rätt information och ni kan få fel information ,som hjälper er inte alls. IDAG ÄR VÄRLDEN UPP OCH NER ,OCH NI KAN LÄTT LÄGGA PENGAR PÅ FEL MÄNNISKA IDAG.

Genom att folk kan ha så mycket tillit till människor som jobbar med tarotkorten då. Ibland kan de visa folk fel tarotkort, genom de har nyss börjat då ,och kan så lite om dem då. Och många är inte så öppen när de har börjat jobba med tarotkorten. Det finns så mycket folk som har börjat jobbat med tarotkorten som kan läsa av fel i tarotkorten DE HAR INTE ENS KÄNSLAN MED I TAROTKORTEN DÅ ,som finns en stor blandning av människor som kan mycket och kan lite.

De måste känna av varje tarotkort när de sitter och jobbar med dem. De ska känna och se i tarotkorten då. Det är så mycket folk som litar på dem ,när de kontaktar olika tarotkort linjer då ,MEN DÄR MÅSTE NI SÅLLA UT ,genom att så mycket folk jobbar med det ,och en del kan mycket, men del kan lura er.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är julen-c3a4r-inte-fc3b6r-alla-birgitta-andlig-inspiration.pngNÄR FOLK MÅR DÅLIGT ,DÅ KONTAKTAR DE TAROTLINJEN och folk litar på dem. Nu har det vuxit enormt idag. De ringer olika linjer när de måste ha hjälp då.

Och många människor mår dåligt idag  ,då kontaktar linjen eller kontaktar linjen för andra problem de har då. FOLK KAN DRA UT PÅ TIDEN NÄR DE SITTER MED MÄNNISKOR, genom att de måste tjäna in sin lön såklart. Folk tänker inte på ,att de drar ut på tiden, genom att folk vill bara få hjälp med sina problem de har. De märker inte av att de drar ut tiden, när de sitter och hjälper folk då. Det gör många idag ,genom att de tjänar så dåligt på linjen. 

Men det är lätt att ta mobilen eller telefon att ringa till linjen när de mår dåligt. Men räkningen läggs på telefon mobil fakturan. Idag har vi fattiga människor, som är arbetslös eller lever på annat idag. Men tänker inte på att linjen kostar mer pengar, än att gå till en som jobbar med tarotkort ,eller ringer folk som sitter inte på linjen utan har eget. Men är den säkraste vägen att hitta en som ni litar på. DET BÄSTA AV ALLT ATT GÖRA SÅ. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gifJag har sökt mina egna att kontakta när jag måste ha hjälp. Jag måste känna tillit till den jag ringer till. JAG TAR DEN SOM JAG LITAR PÅ. 

Genom att lingen kommer även in folk ,som är inte så öppen, men även att den är dyr att ringa till. Men det finns folk som sitter och jobbar som kan den biten som ni kan hitta människor ni kan lita på. Det är bättre än att ringa linjen genom att så mycket folk sitter där som kan inte den biten. Men kan hitta folk som kan den biten. Men säkraste vägen att hitta en person att ringa till som ni känner tillit till genom att slippa problem med att få fel svar men även kan hitta en bättre väg och billigare väg. MEN DET FINNS FOLK SOM HAR UTBILDAT SIG, MEN SOM ÄR ÖPPEN OCH KAN HJÄLPA ER MYCKET BÄTTRE

JAG MINNS PÅ MIN TID NÄR JAG SATT PÅ TAROTKORT LINJEN,DÅ RINGER EN KVINNA OCH SÄGER SÅHÄR TILL MIG, Jag kan egentligen inte ringa dig, genom att jag så dålig ekonomi. Men måste ringa ändå, fast jag har knappt några pengar. Men det läggs på telefonräkningen, som kommer vara skyhög ,genom att varje minut kostar pengar då.

FOLK RINGDE SOM HADE BEKYMMER. Men hon ringde någon gång till mig. Jag börjar tycka synd om folk när jag ser vilken räkning de kan få. Jag måste jobba och ta in pengar själv. Men såg att det är bättre att ringa mig privat ,än ta linjen till hjälp, genom att jag såg bara en massa pengar för dem. Jag vet att jag får inte göra så ,men jag gjorde så, genom att jag tycker synd om folk. Men gav en del telefonnummer till mig.  Men fick det lite billigare. Men hade bekymmer ,och då tänkte jag på dem såklart ,och prata med mig 1 timme är bättre, än att ta linjen då. Men jag får inte göra så ,men jag tänker på folk ,när man hör hur de har det. Jag gjorde inte så för alla då. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpg

DET FINNS OLIKA LINJER. Men folk kan må så fruktansvärt dåligt, då ringer mycket folk tarotlinjen och linjen kan kallas för olika namn på linjen, medium, änglar, m.m. då, och det finns en uppsjö av olika linjer idag ,men många tar mycket pengar för dem, som ringer dem.

Och folk kan sitta länge GENOM ATT DE FÅR  DÅLIGT BETALT, NÄR DE SITTER PÅ LINJEN OCH JOBBAR MED MÄNNISKOR DÅ .Och en del kan dra ut på tiden ,när de sitter med människor genom att de måste försöka dra in mer pengar då. När  folk mår dåligt, då ringer folk för få hjälp av dem, men kan sitta människor som kan egentligen inte ge rätt hjälp, genom att de har så lite kunskap om folk som ringer då.

Men folk får chansen att sitta och jobba där och det finns många av dem, som kan inte jobba med människor ,och säger att de är öppen ,men de är inte så öppen då och bara lärt sig lite grann tarotkorten och tar det som extra jobb eller drömmer om att jobba där. MEN MYCKET FOLK DRÖMMER OM ATT SITTA JOBBA SÅ. MEN HAR INTE KUNSKAP OM DET.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bok-med_ljus1.gifMen det är svårt för mycket människor ,som jobbar på olika linjer GENOM ATT DE BETALAR UT FÖR LITEN LÖN TILL MÄNNISKOR SOM JOBBAR PÅ OLIKA TELEFONLINJER ,och folk får betala dyrt, folk som ringer till dem på linjen ,men de får dåligt betalt då. FOLK BLIR INTE RIK ATT JOBBA DÄR.

DET ÄR SVÅRT ATT ÖVERLEVA FÖR MÄNNISKOR, SOM VILL JOBBA PÅ OLIKA TELEFONLINJER MEDIUM, ÄNGLAR DE KALLAR SIG FÖR OLIKA SAKER ,genom att det växer upp som svampar idag ,att folk ska jobba på linjen. Det kommer nya hela tiden, och folk tror att de kan leva på det utan det är den som äger linjen ,som kan leva på linjen.

GENOM ATT DE FÅR BETALT PER MINUT, då är det svårt att leva på det när de betalar bara ut när de sitter och pratar med människorna då .De får aldrig betalt när de inte ringer folk utan bara när folk ringer får de betalt ,då är det svårt att leva på det, genom att all mellan tid när folk inte ringer får inte betalt då utan bara när folk ringer då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgFOLK SITTA UPPKOPPLADE 1 timme bara 10 minuter eller 5 minuter, som händer ibland, att folk har bara en liten fråga då. Ibland kan folk sitta och hjälpa folk ,och sitter 1 timme eller mer då. Men mycket människor sitter inte så länge, som folk önskar att de gör då GENOM ATT DE MÅSTE TJÄNA SIN LÖN DÅ.

Men folk sitter uppkopplade hela dagarna och en del nätterna, som folk kan sitta då ,men tjänar så lite, och ser så bra ut när de anställer folk på pappret ,GENOM ATT DE BETALAR INTE UT DEN TIDEN MELLAN DE SITTER OCH VÄNTAR PÅ ,ATT FOLK SKA RINGA DÅ ,och inte ett enda öre betalar de ut, fast de sitter i flera timmar då. Och får utdelade pass som de är uppkopplade på hela tiden, men får ingenting under tiden när de  inte pratar med folk utan bara när de pratar ,då får de betalt alla minuter pratar med folk, men inte en enda krona får de betalt ,när de väntar på att folk ska ringa då.

DET SKULLE VARA MYCKET ENKLARE ATT LEVA PÅ DET ,OM LINJEN BETALADE UT TIDEN DE SATT OCH VÄNTADE PÅ ,ATT FOLK RINGDE DÅ.Om fick betalt för mellan tiderna, då skulle folk kunna leva på det ,men genom att de betalar bara ut när folk ringer,då är det svårt att leva på då.

Genom att de har hela dagen öppen för människor ,som sitter och väntar på att folk ska ringa ,DÅ SKULLE DE FÅ BETALT ÄVEN NÄR DE INTE PRATAR MÄNNISKOR DÅ.

Men folk kan snava på det, genom att det ser så bra ut ,TILLS DE SER VERKLIGHETEN , då är den annorlunda då ,att ni ser att de lovade något som inte fungerade överhuvudtaget då när ni ska leva på det ,då är det svårt att göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.