I SVERIGE MÅSTE FOLK VARA PERFEKT

 I SVERIGE FÅR FOLK FÖR SIG BÅDE DET ENA ÄN DET ANDRA när de pratar med folk ,genom att personen rörde lite extra på handen eller fingrarna och då får folk för sig att personen är sjuk ,GENOM ATT DE RÖR LITE  EXTRA PÅ FINGRARNA och vad händer då?

Och det är konstig och lustigt och tittar på det såklart när de rör på fingret så mycket och handen, då måste personen vara sjuk.Och vad har de för fel då och då tittar det på det, GENOM ATT  ALLA MÄNNISKOR MÅSTE VARA PERFEKTA SÅKLART och alla ska se ut på ett visst sett, annars passar de inte in i samhället överhuvudtaget då genom att folk måste vara perfekt, så tänk på det ni som flyr hit eller som bor här, att alla måste vara perfekta människor och röra sig på ett visst sätt, annars får ni prata med farbror doktorn och kommer och kollar på dig då .

Genom  att alla måste vara perfekt och doktorn är perfekt tror folk tills de börjar att läsa av herr doktorn ATT HAN HAR MYCKET KVAR ATT JOBBA MED,  men hur många tror på det genom att folk ser upp till alla människor som har ett diplom eller en hög utbildning, då är han eller hon perfekt såklart ,men har inte kollat igenom dem genom att de lätt plockar i folk en massa piller ,så de går som zombier i glada Sverige, går folk och dricker och tar droger både här och där  genom att folk tar lugnande medel och folk tar droger de kan knappt urskilja vad som är rätt eller fel då.

Men i Sverige svämmar det över med folk som käkar lugnande medel eller tar droger då och folk ser inte ett dugg då ,utan stoppar i folk lugnande medel, som det skulle vara som mat då ,och folk tar droger och dricker, men vilket land vi har ,och folk tror att de kan allt inom vården ,men folk kan ingenting i våra ögon, GENOM ATT FOLK PROPPAR I FOLK LUGNANDE MEDEL, ISTÄLLET FÖR ATT REDA UPP PÅ DJUPET DÅ.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpg

De hittar på olika saker ,när folk rör sig dåligt, eller gör konstiga saker med fingrarna ,då har de även sjukdomar för det, men de kommer på snart nya namn om ni tittar konstigt en dag, då har ni fått den sjukdomen ,eller ni kanske går lite konstigt, då har ni fått den sjukdomen ,genom att alla måste vara perfekt då.

Ibland har folk utslitna leder eller över rörlig kropp som en del föds med. Men får problem i framtiden med det. MEN ÄR INTE GALEN FÖR DET. 

Men folk blir kallad för alla olika saker OCH NYA NAMN KOMMER NI PÅ, för att  folk är inte perfekt som synd är ,och passar inte in i svenska samhället då,genom att alla måste vara perfekta när ni bor i Sverige då.

Men flytta till ett annat land för att slippa en massa problem med ,att vara på ett visst sätt då genom att många skulle inte se ner på dig ,eller kollar på varför gör du sådär med händerna eller fingrarna, de skulle inte ens tänka på det, genom att de är van att folk fladdrar lite med händerna när de pratar då. Och de skulle inte ens tänka på det ,att folk inte är perfekt GENOM ATT I DERAS ÖGON ÄR DE PERFEKT och skulle inte ens tänka på det då.

Men i Sverige måste folk vara perfekt på allt, annars ser de ner på dig ,och kollar för mycket på dig, om du rör dig lite för konstigt ,då är det något fel på dig såklart ,genom att du är inte perfekt ,som svenska folket efterlyser PERFEKT ANNARS ÄR DET NÅGOT FEL PÅ ER ,ingen får falla utanför ramen då ,utan de har namn på allt, och lister på hur folk är då. Och de hittar på nya namn för folk är inte perfekt då ,annars hamnar de utanför samhällets ramar när du är inte perfekt ,GÅR PERFEKT RÖR SIG PERFEKT.

Hur många klarar av att röra sig perfekt, genom att folk har koll på er då, att ni rör er perfekt ,genom att hela samhället är uppbyggd på att vara perfekt ,som ingen är perfekt då. Det är mycket folk som har fel, även kända människor har problem. De har problem att vara perfekt i andras ögon ,genom att de är inte perfekt även född med fel ,men de är ändå perfekt då, men i Sverige måste de stämpla människorna i pannan NÄR DE GER DIAGNOSER ,genom att de är inte perfekt ,som människorna efterlyser perfekta människan ska vara då.

Men ingen tänker på varför de föds med fel i folks ögon, ingen tänker på det ,ATT DE ÄR EGENTLIGEN PERFEKT, men folk ser fel på dem, men de är perfekt att leva ,utan att bli stämplat då ,genom att de föds med andra saker, som ska passa in i samhället, de föds precis som de ska vara då, de föds perfekt, men har fallenhet för olika saker ,som gör att folk upplever dem jobbiga, men föds med naturliga saker, genom att de måste födas med naturliga saker ,som är naturligt för dem. Och kan ha fel ,men är ändå perfekt för sitt jobb ,som passar dem, som handen i handsken då, genom att ingen är som andra människor då som passar in på olika ställen ,och olika miljöer som de har fallenhet för,  men folk måste vara perfekt i Sverige då.

Men i andra länder skulle inte ens tänka på det. Jag ser hur äldre människor skulle trivas, som fisken i vattnet ,om de bodde utomlands i länder ,SOM TAR MED DEM I GEMENSKAPEN DÅ ,men i Sverige blir de stämplad om de glömmer lite grann, fast yngre kan glömma vart lade de nycklar då, men det är normalt ,men inte om em äldre glömmer bort, då är det stor fara för dem, men inte för yngre människor, som glömmer lite då och då ,men om äldre människor glömmer ,då måste de kollas upp dem, genom att han eller hon håller på att bli sjuk då.

MEN OM NI FLYTTAR TILL ETT ANNAT LAND ,DÄR SKULLE DE INTE ENS SE DET UTAN FOLK FICK LEVA, utan bli kollade då leva ,men i Sverige måste folk vara perfekt hela livet. Och Sverige är inte så bra land, som folk tror och de kommer upptäcka det när de börjar få problem ,att de glömmer lite grann ,som de kan göra ibland. Men i Sverige får folk inte glömma ,som har blivit gammal ,då kollar de upp folk. Men i andra länder får de leva utan att folk stökar till för dem.

Genom att många äldre när de slutat sitt jobb,  LÄGGER DE ALLT ÅT SIDAN KLOCKAN ÄR INTE LIKA VIKTIGT, som när de var tvungen att passa alla tider med jobb ,och barnen då ,men barnen har flyttat ,och de har gått i pension och vad händer då?

Lång vila då ,och kan göra som de vill har inga tider att passa ,än när de måste passa sin egen tid, den är extra viktig att inte glömma bort den tiden då. Men kanske ska ut på annat då,men för det mesta ,då passar de sin egen tid, och blir de lite dagvill vad gör det om tiden inte stämde, men för folk i Sverige, då blir det problem, om folk ser det att de blandade ihop dagarna, men om de blandar ihop dagarna i andra länder, de skulle inte ens tänka på det, DE FÅR LEVA FULLT UT UTAN PROBLEM genom att de accepterar åldern mycket mer, men får vara med i gemenskapen då, och tänker inte på om folk blandar ihop dagarna då.

GENOM ATT DE TAR MED DEM I GEMENSKAPEN DÅ, men i Sverige ,då kollar de upp allt om de glömt vissa dagar ,som är naturligt då ,genom att de har slutat tänka på tiden och har ingen klocka att gå efter, och behöver inte passa en massa tider då.

MEN I SVERIGE MÅSTE FOLK VARA PERFEKT OCH FÅR INTE FALLA UTANFÖR RAMARNA DÅ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.