KÄRLEK MELLAN MÄN OCH KVINNOR

Jag får en bild av en halv naken man som sitter med bar överkropp han har en vacker kropp och muskler han kommer från ett annat land. IDAG KAN MÄNNISKOR MÖTA VARANDRA PÅ OLIKA SÄTT och internet är ett ställe folk möter varandra idag ,och försöker söka lyckan på olika sätt idag.Och  folk hittar varandra på olika ställen på internet idag, genom att världen har öppnats för det ,och enkelt att hitta människor där när folk har internet då.

MEN DET KAN VARA EN BLANDNING AV ÄKTA KÄRLEK OCH EN BLANDNING AV MÄNNISKOR, SOM SÖKER LYCKAN PÅ ANNAT SÄTT och känner inte kärlek utan bara tillit till att leva utan problem.Och folk söker för att förändra sina liv idag, genom att många fattiga länder söker rikare liv, och tittar åt olika länder där folk har det mycket bättre då, genom att de måste söka lyckan utanför sitt hemland då ,genom att de kommer från mycket länder ,som lever dåligt då ,men måste förändra sitt liv och lämnar sitt hemland då, och känner att de har inte så många val idag ,att lämna sitt hemland som jorden ser ut idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngIDAG ÄR FACEBOOK EN MÖTESPLATS för mycket människor idag. De  hittar varandra och känner kärlek eller inte den äkta kärleken ,utan tar alla chanser att förändra sina liv ,och hitta människor att leva med då.

Och kan ta alla chanser att hitta en kvinna eller en man att leva med då ,när de känner att de måste förändra sitt eget liv, och många lär känna nya människor på Facebook ,SOM ÄR EN MÖTESPLATS FÖR MYCKET MÄNNISKOR IDAG ,ATT LÄRA KÄNNA VARANDRA, som mycket folk går igenom facebook, som har blivit mycket mer vanligt än förr då.

När de söker lyckan i andra länder , då söker folk människor de känner de passar ihop med ,och ibland har de bara en känsla inom sig ,när de ser människor,  att de vill lära känna dem mer, OCH BÖRJAR KÄNNA KÄRLEK FÖR MÄNNISKOR DE SITTER OCH PRATAR MED ELLER BARA SITTER OCH CHATTAR MED DEM.

Men dras till människor de gillar extra mycket.Ibland känner de så mycket kärlek för dem ,och ibland känner de en slags samhörighet med dem,men känner inte den djupaste kärleken som en del eftersträvar då, utan känner att de gillar dem fast åldern är stor mellan dem. Men är stor skillnad mellan dem, GENOM ATT MYCKET YNGRE  KILLAR DRAS TILL ÄLDRE KVINNOR IDAG. Och det är mycket vanligt att yngre killar tittar åt äldre kvinnor idag ,som mycket folk träffas på Facebook, som är ett sätt att träffas idag.

Men killarna kan inte ta kvinnor de känner för. De måste dras åt rätt håll ,och måste känna kärlek på sitt,  genom att de växer mer och mer när de pratar med varandra och de ser inget fel att möta äldre kvinnor och har inte alls problem att möta äldre kvinnor då.Idag möter mycket kvinnor på mycket yngre killar då. Och folk känner sig misstänksam när yngre killar tittar åt äldre kvinnor MEN DET HAR MED SVERIGE ATT GÖRA DÅ, genom att så mycket svenskar ser så mycket fel i det, att möta så mycket yngre killar som dyker upp idag, genom att de är deras val och deras liv då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpgMen mycket folk kan hänga upp sig på det ,genom att de gillar att de har liknande ålder då ,och har svårt att se kärlek ,att så mycket yngre killar dras åt äldre kvinnorna ,som har ökat enormt idag,genom att folk ser inte på samma sätt ,som kommer från andra länder. OCH EN DEL LÄNDER TÄNKER INTE PÅ ÅLDERN utan ser kärlek, som kan blomma ut då ,när de lär känna varandra på Facebook då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är images.jpg

Men det finns en salig blandning av människor då ,men det finns människor som känner så lite kärlek, men vill bara förändra sitt liv idag och tar alla chanser att förändra sina liv ,men måste känna känslor för att kunna det, MEN HAR INTE DEN DJUPASTE KÄRLEKEN BARA PÅ YTAN DÅ, genom att de vill bara ändra om sina liv idag, och då kan kvinnorna bli utsatt för det ,men även männen kan bli utsatt för det, att de känner inte äkta kärlek bara lite samhörighet med dem, men har svårt att öppna hjärtat fullt ut för dem, men måste förändra sitt liv genom att se åt mycket bättre länder idag.

Men mycket folk möts på Facebook idag ,och IBLAND LYCKAS DE HELA VÄGEN NÄR DE HAR BÖRJAT ATT MÖTAS PÅ  FACEBOOK, att de fortsätter att hålla kontakten stadig.Och en del faller bort, genom att de hade inte rätta känslorna för dem, eller kunde inte löpa linan ut när det handlade om ekonomin, som kan störa mycket folk idag, när de vill bara leva ihop med varandra då ,men kan förlora varandra,  genom att avståndet var för stort för dem när de bor så långt ifrån varandra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpgMen det finns män och kvinnor som har tänkt ändra om sina liv ,då försöker de med alla knep de kan ,genom att de tänker leva ett mycket bättre liv ,än vad de har då, och tar alla chanser för att hitta en kvinna att leva med, som har ett mycket bättre liv än vad de har då, genom att de har bestämt sig att ändra om sina liv idag, och DÅ LETAR DE BLAND LÄNDER SOM HAR DET MYCKET BÄTTRE DÅ  ,genom att de ser enda chansen att leva ett mycket bättre liv ,än i sitt hemland då, som har så mycket problem med mycket saker då ,och tar chansen att förändra sitt liv, och tänker inte på om kvinnorna är äldre ,genom att de ser inget problem med att leva med en äldre kvinna då.

Men mycket kvinnor och män möter på mycket kvinnor och män från olika länder, GENOM ATT VÄRLDEN ÄR ÖPPEN FÖR DET ,och ibland lyckas de, att leva ett perfekt liv med varandra ,och ibland lyckas de inte att leva ihop, genom att många kan även lura sig in i ett land, som har mycket bättre ekonomi.

Och både män och kvinnor kan bli utsatt för det idag, när folk möts på Facebook ,att den ena har inte så mycket känslor för dem. De har bara börjat bli intresserad av dem ,de känner inte djup kärlek för dem BARA EN SLAGS SAMHÖRIGHET MED DEM. Men gillar dem, men inte den djupaste kärleken ,som folk eftersträvar efter, utan känner känslor för varandra ,men den ena kan känna mycket mer känslor då, och den andra känner inte så mycket då, men har känslor för dem, men inte det djupaste utan känner kärlek, men inte den kärlek de eftersträvar då.

Men jorden är full med olika människor, och ibland lyckas de ,och ibland lyckas de inte alls ,GENOM ATT BARA DEN ENA KÄNNER MER FÖR DEN ANDRA DÅ.Men folk kan söka i rikare länder, genom att de vill förändra sina liv då, men folk kan snava på människor, som är inte så ärliga då. Och tänker inte på, att de sårar andra då, och tänker bara på att leva med människor, som har det mycket bättre än vad de har då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngMen ibland lyckas ni söka lyckan på ställen ,vi inte tänkt att vi hittar lyckan på Facebook, men idag kan folk hitta lyckan på Facebook, genom att världen står öppen för det. Ibland möter folk på bra människor ,och ibland människor som inte är så ärliga då ,men vi får vara öppen för allt. IBLAND TÄNKER VI INTE PÅ, ATT VI SITTER OCH PRATAR MED VÅR FRAMTIDA MAN, NÄR VI MÖTS PÅ FACEBOOK DÅ. Det är lika bra att vara öppen, genom att förändra våra liv då, och ta in andra människor i våra liv kan kännas tufft för en del människor då ,men lätt för en del folk att släppa in människor i våra liv då.

Genom att öppna upp porten till ett bättre sätt att mötas på Facebook , där möter mycket människor idag. Om folk är öppen för att mötas där, då kan livet se ljusare ut för människor ,som släpper in andra människor i sitt liv, genom en förändra sitt liv ,och då spelar det ingen roll om det är stor åldersskillnad mellan dem, GENOM ATT VI GILLAR OLIKA MÄNNISKOR. IBLAND STÖTER VI PÅ STOR ÅLDERSSKILLNAD, och folk kan backa och blir rädd eller så ser det inget fel i det,att de har stor åldersskillnad mellan dem, genom att de kan fungera perfekt för människor som vill leva så då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image.pngAtt vi ska inte häng upp oss på att det är stor åldersskillnad mellan dem, GENOM ATT DE ÄLSKAR VARANDRA DÅ,då betyder det mycket mer än att gå efter vad andra människor ser på det, genom att åldern har egentligen ingen betydelse idag ,och så mycket människor möts ,och har stor åldersskillnad mellan dem ,men älskar varandra och låt de få känna dets utan att folk ska hänga upp sig på det.

Om folk vore lite mer öppen för det ,ATT FOLK DRAS TILL VARANDRA AV OLIKA ANLEDNINGAR DÅ ,som en del människor inte kan förstå då ,att människor kan älska varandra ,fast det är stor  ålderskillnad, som folk måste vara vaken för idag ,GENOM ATT VI KAN TRÄFFA PÅ DRÖMPRINSEN SOM VI KÄNNER DJUP ÄKTA KÄRLEK FÖR ,men för oss är det speciellt ,när vi känner kärlek för yngre människor ,och känner kärlek för oss då.

Idag möter mycket folk på kvinnor och män ,som är  yngre när vi är öppen för det. Vi dras mot yngre killarna eller kvinnorna ,som vi känner kärlek för ,och folk kan se konstigt på det när vi dras till yngre män ,då tror folk att det är något lurt med det, MEN ÖPPNADE PORTEN FÖR KÄRLEK, och slutade tänka på att åldern passade inte svenska folket då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är herz.300x0.pngMen i deras länder är det inte problem överhuvudtaget att leva med en äldre kvinna eller man, genom att det är svenska folket som har problem att acceptera det ,att vi är öppen för att leva ett mycket mycket bättre liv ,som har en helt annan energi yngre männen ,SOM KVINNORNA KOMMER PÅ TILLSLUT ,ATT DE KAN FÅ ETT MYCKET BÄTTRE LIV MED DEM, än ni får med äldre männen då, och det är samma med äldre männen. De kan dras till yngre kvinnorna ,som folk långt tillbaka acceptera mycket bättre ,än när kvinnan är mycket äldre då.

Det bästa idag var bara öppen ,och känner in rätt när de känner kärlek från mycket yngre människor, kan vara skrämmande från början, tills folk vänjer sig att prata med yngre människor ,SOM GÖR LIVET MYCKET LÄTTARE OCH KUL DÅ.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.