HAGA I GÖTEBORG

JAG HÖR NÅGON SÄGER, DET SOM HAR HÄNT I HAGA.

Jag blir lite förvånad ska jag skriva om Haga i Göteborg SOM ÄR VACKER STADSDEL I GÖTEBORG.Jag skriver om allt ,och nu kom Haga upp  ,men förstår på en gång att det handlar om problem då ,genom att jag gillar Haga en vacker stadsdel i Göteborg. Jag följer länken såklart när jag fick upp om Haga.

Jag känner bara en massa mörker när jag sitter och känner in Haga, som ligger i Göteborg då ,men allt känns så mörkt där, genom att de hade långt tillbaka mycket problem med mycket saker då. Men  nu är det en finare del av Göteborg ,där folk vill bo, men har mycket gamla minnen Haga, när jag får upp om saker och ting. Det händer fortfarande problem där, FAST DET ÄR EN FINARE DEL AV GÖTEBORG.Men kan ha så mycket problem med människor ,genom att det har hänt hemska saker i Haga, men känslan jag får känns inte bra då ,genom att allt känns så mörkt när jag känner in Haga, SOM ÄR EN FIN DEL I GÖTEBORG ,men fanns mycket problem, som människor har mycket problem dag, som folk har idag ,men den gamla tiden, den var inte så ljus som de har det nu .Folk har det mycket bättre idag , men mycket problem och bråk på den tiden.

Och vad kan de leda till att människor kan till och med bli mördad i svenska samhället ,som även folk blir idag, men på den tiden fanns det mycket bråkstakar och konflikter ,som folk inte känner till om allt, men fick problem på den tiden FATTIGDOM OCH BRÅK I HAGA. Det var en del mycket problem, genom att folk levde så fattigt på den tiden. Och vi känner att det ligger kvar mycket mörka energier från den tiden, när folk hade det fattigt, men även folk blev utsatt för problem, men nu är Haga en fin del av Göteborg och allt förändras  för människor, som bor där ,men långt tillbaka var fattiga som bodde där, idag är den rika människor som bor där. JAG TÄNKER INTE PÅ DET ,NÄR MAN GÅR RUNT I HAGA, GENOM ATT ALLT ÄR SÅ MYSIGT OCH FINT. Men ser inte att folk hade samma som nu ,men slet som oss. Nu har hela området förvandlas till en finare stadsdel i Göteborg.

DET KOSTAR MYCKET ATT KÖPA EN LÄGENHET I HAGA,men långt tillbaka var det fattiga människor som bodde där och hade problem med mycket saker, men hände även värre saker i Haga som är en fin stadsdel i Göteborg idag,  men hade mycket problem på den tiden men idag älskar folk Haga,men på den tiden var det en fattig del av stan Göteborg och idag är det höga priser att köpa en lägenhet, men tiden har förändrats så snabbt nu.

Men folk köper bostäder i Haga och är BYGGD PÅ EN MÖRK GRUND AV FATTIGDOM OCH BRÅK,  men staden lever kvar fast det finns så mycket mörkare där ,och speciellt för känsliga människor är inte det så bra, genom allt som hänt där, men folk lever mycket bättre idag ,men gamla tider finns kvar i Haga som har idag blivit till en vacker del i Göteborg där folk vill bo och jobba då.

MEN TÄNKT VAD SAKER OCH TING KAN FÖRÄNDRAS FRÅN FATTIGDOM TILL RIKEDOM Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är self-portrait-marie-louise-elisabeth-vigee-lebrun.jpgSOM HAGA HAR FÖRÄNDRATS TILL, men minnen finns kvar ,men även bortglömd idag ,när folk får bo fint, och tänker inte på gamla tider såklart då,men mycket har förändrats mycket dyra lägenheter finns att köpa där,men ingen kan se det som hänt i Haga ,genom att allt har suddas ut idag. Det är en fin och aktad stadsdel i Göteborg ,som blommar för fullt idag,att folk vill gärna bo och arbeta i Haga ,men mycket minnen har suddas bort från den fruktansvärda tiden då.

Men idag lever folk gott i Haga, men på den gamla tider, då fick de kämpa och kämpa för att överleva då ,och mycket kunde sluta i bråk och slagsmål när folk drack ,och tiden var inte kul på den tiden, men idag är det helt annorlunda ,GENOM ATT HAGA HAR BLOMSTRAT UPP DÅ.Det är från fattiga människor till rikare människor med mycket bättre ekonomi då. Men den fruktansvärda stadsdelen Haga ,har blomstrat upp mycket idag.

När  folk börjar se åt den delen då GENOM ATT DE VÄNDER ETT NYTT BLAD FÖR STADEN DÅ ,och nu har Haga vuxit enormt i folk tyckte ,att det känns bra att bo där ,och lägger mera pengar på ,att ta hand om en sån fattig del ,som Haga har varit då.

IDAG ÄR DET EN AKTAD STADSDEL I GÖTEBORG ,som folk vill leva och bo i Haga , men tiden har förändrats såklart från fattigdom till rikedomar ,som gamla stadsdelar kan bli så populärt att bo i ,och betalar hur mycket som helst bara för att bo i Haga, som är en gammal fattig stadsdel i Göteborg. Men folk flydde ifrån ,och ville inte bo där, genom så mycket bråk ,och folk drack för mycket på den tiden ,och mycket fattigdom genom att det fattas pengar till de skulle ha.Men människor levde där, hade bara problem på den tiden. Men idag är det en stadsdel, som har blomstrat upp idag ,genom att folk har börjat intresserat sig av gamla Haga. FOLK HAR BÖRJAT TAGIT HAND OM HAGA ,och gjort mycket åt det ,genom att förändra gamla stadsdelen, som gör att Haga lever kvar ,när de börjar ta hand den stadsdelen då.

MEN DET SER UT SÅ PÅ ANDRA STÄLLEN, ATT FOLK BÖRJAR SE ÅT GAMLA FATTIGA DELEN AV STAN, och börjar förändra ,som ingen förut ville bo där,  men idag har folk börjat gilla gamla stadsdelar ,som hjälper människor idag, genom att gamla stadsdelen får blomstra igen när människor börjar ta hand det.

Men det är inte bara Haga utan Stockholm har gamla stadsdel som folk väldigt gärna vill bo och arbeta i ,MEN FÖRR I TIDEN FLYDDE FOLK SOM VILLE INTE BEBLANDA SIG MED FOLK SOM BOR I GAMLA STAN  och på den tiden ville folk helst inte beblanda sig med dem som bodde där. I

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är afternoon-tea-deborah-macy.jpgIDAG HAR DEN TIDEN ÄNDRATS OM FOLK VILL KÖPA DYRA LÄGENHET OCH BO I GAMLA STAN , som har blivit så populärt, som folk ens såg åt på den tiden, genom att de ville inte beblanda sig med människor som bodde där ,och det var mycket bråk och folk drack på den tiden, men idag ,då blomstrar det som alla kan se då

MEN GAMLA STAN  FINNS DET KVAR GAMLA MÖRKA ENERGIER från den tiden med alla fester och bråk och fattigdom ,men även misshandel fanns mycket på den tiden, att kvinnor kunde få problem med männen, som drack för mycket .Men idag har den blomstrat så mycket ,dyrt att köpa en bostad i Gamla stan idag. Och folk vill väldigt gärna bo där,genom att det är,  en finare del av Stockholm nu. Men långt tillbaka ville inte ens folk bo där,genom alla slagsmål och fattigdom, som även drack  i enorma mängder med sprit.och öl. De  hade mycket problem med spriten, och var mycket alkoholister på den tiden .

Men  idag har staden vänt om GENOM ATT FOLK KÖPER JÄTTEDYRA LÄGENHETER I GAMLA STAN ,som folk långt tillbaka vill inte bo där.De ville inte beblanda sig med människor, som bodde där. Men nu vill folk bo där, och kan betala vilken summa som helst bara för att bo i Gamla stan ,som är så aktad att bo där, genom att det ser lite finare ut att bo i Gamla stan idag .

Men förr var det en fattig stadsdel som ingen hade lust att beblanda sig med människor som bodde i gamla stan. MEN IDAG VILL FOLK TA HAND OM GAMLA STAN  ,och den har ändrats om mycket ,genom att folk börjar se åt Gamla stan ,då händer det mer med Gamla stan när människor vill ta hand om ett så fattigt område ,där folk inte ville bo förut .När det kom folk från andra ställen de ville inte beblanda sig med dem.

MEN VILKEN TUR ATT MÄNNISKOR TAR HAND GAMLA FRUKTANSVÄRDA GAMLA OMRÅDEN HAGA OCH GAMLA STAN, genom att folk låter de växa upp på nytt idag ,när de får det att blomstra som det gör idag.

2 reaktioner till “HAGA I GÖTEBORG

 1. Howdy I am so thrilled I found your blog, I really found you by error,
  while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and
  would just like to say thanks a lot for a incredible post and a all round thrilling blog (I also love
  the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have book-marked
  it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be
  back to read more, Please do keep up the excellent work.

  1. Thank so much.
   We share to other people and help people.

   GOD loves to help people.

   Folk får dela hur mycket de vill genom att GUD delar ut till folk idag. Ni kan ta från bloggen.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.