NAGLAR-NAILS
JAG FÅR EN BILD AV EN KVINNA, SOM VISAR UPP LJUSA VITA NAGLAR SOM ÄR VIT LÄNGST UT PÅ NAGLARNA  DÅ. 

Varför fick jag upp om naglarna igen ,hade jag missat någonting när jag satt och skrev om naglarna för ett tag sedan, men då såg jag trasiga naglar, men dessa naglar är inte trasig överhuvudtaget då MEN VÄLDIGT LJUS LÄNGST UT.

NÄR FOLK VILL VARA EXTRA FIN IDAG ,då kan folk fixa till lite finare naglar när de vill ha lite bättre naglar ,än sina egna naglar, då fixar det och löser problemet med naglarna då. Men började  bygga upp naglarna med extra förstärkning , då går folk till salongen och fixar extra fina naglar bygger upp sina naglar ,när de vill,genom att de har problem med sina egna naglar, att få sina naglar som förr i världen ,då kan folk börja testa olika sätt ,att få tillbaka sina naglar. De vill ha nya vackra naglar ,som de eftersträvar vackra naglar när de får problem med sina egna naglar, då tittar folk mycket åt att fixa sina naglar ,när det finns så mycket sätt att göra det.Kvinnor bygger naglar och förlänger naglarna ,och sätter tippar som är så inne idag att vara fin idag. 

Ibland måste folk fixa naglarna, och göra dem ännu vackrare än vad de har då ,när de sitter och kollar på sina egna naglar ,som har bara fått en massa problem med naglarna då. Naglarna är inte som när de var ung UTAN EN MASSA PROBLEM HAR DE FÅTT MED NAGLARNA, och speciellt när de vill ha kvar ungdomliga naglarna, där naglarna var vacker inte förstört ,som många går till salonger som jobbar med naglarna, som bygger upp nya vackra naglar igen och igen, och igen går folk dit idag när deras naglar har fått stora problem, då går folk till människor, som jobbar med att bygga upp nya vackra naglar då. Och en del kvinnor förlänger sina naglar med tippar. 

Men även yngre kan fixa sina naglar på samma sätt, genom att de ser vackra skinande naglar som alla eftersträvar vackra naglar då. Yngre ser med små knep kan de få naglarna vackrare och fina igen. När yngre ser att de kan skina och fixa sina naglar med, då vill de ockå det ,fast de har ännu  inte skadat naglarna som folk med skadade naglar vill ha extra hjälp ,att fixa sina naglar vackra igen UNGDOMARNA FÖLJER MED MODET SÅKLART, fast de har fungerande naglar ,så testar de som vuxna människor håller på med ,att fixa nya vackra naglar som har problem.

GENOM ATT DE HAR SKADAT SINA NAGLAR SÅ MYCKET,och då måste kvinnor ,som är äldre fixa sina naglar igen, när de ser vad som har hänt med sina naglar ,som ser fruktansvärt skadad ut naglarna. Och folk försöker att fixa sina naglar,som ny igen ,genom flera års utsatta naglar ,med en massa giftiga saker ,då kommer problemet när de blir äldre då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 8a241838cca9e24fee3a53b2ad9c99fd.jpgNu har folk börjat bygga upp nya vackra naglar ,som ungdomarna har felfri naglar, KAN FÅ STORA PROBLEM genom att deras naglar har inte varit med, som mycket äldre kvinnor har varit med.

Men börjar att utsätta sina naglar även ungdomarna ,SOM SKA INTE SE ÅT DETTA ÖVERHUVUDTAGET DÅ ,när det finns så starka medel i det, med mycket giftiga ämnen i ,som folk sitter och jobbar med idag.

NÄR FOLK HAR PROBLEM MED NAGLAR. Folk ser problem med naglarna, då hittar de på nya sätt med mycket mer farliga ämnen ,som  jobbar med naglarna ,som jobbar med giftiga saker hela tiden.

VAD TROR NI MEDLEN INNEHÅLLER ALLA MEDEL DE ANVÄNDER? När Folk kan sitta på olika ställen ,men får andas in mycket giftiga ämnen. Men kan hitta bra ställen, att sitta jobbar med naglar. Men bra bra utsug, som tar bort massa gifter. Men folk jobbar emot en bättre värld ,men lite mindre gifter ,då har det kommit bättre medel att jobba med. DET FINNS FOLK SOM ÄLSKAR ATT GÅ DEN GRÖNA LINJEN ,SOM ÄR JÄTTEBRA ATT SITTA JOBBA MED, SÅ LITE GIFTER I DAG.  

FOLK FÅR PROBLEM SOM JOBBA MED OLIKA MEDEL, vad tror ni det innehåller då, när ni ska till och med ha det på naglarna ,när folk knappt tål att jobba med det ,tänkt på vad det innehåller, då kan ni räkna ut vad naglarna får utstå varje dag ,ni har det på naglarna då, att gå runt med ett så giftigt ämne ,som de innehåller ,då kan ni räkna ut själv vad det innehåller och vilka problem ni kommer få med naglarna, SOM KOMMER I FRAMTIDEN ALLA GIFTIGA ÄMNEN NI UTSÄTTER NAGLARNA FÖR när ni går till olika salonger som jobbar med det.

Tänk till ni som har naglar ,som inte är förstörd och går till salonger ,och förstör naglarna mer och mer ,genom att utsätta naglarna för giftiga ämnen varje dag . Ni kan själv börja räkna ut då ATT UNGDOMARNA BÖRJAR FÖR TIDIGT ATT FÖRSTÖRA SINA NAGLAR ,genom att så mycket folk eftersträvar vackra naglar.

Men ser att så MYCKET FOLK HAR PROBLEM MED NAGLARNA SPRICKER RÄFFLAD BLIR GUL NAGLARNA ,då kommer mycket folk på nya metoder, för att människor ska kunna lysa lika vackert som när de var ung ,då hade de inte så stora problem med naglarna.

Det kommer efter åren, när ni ser att folk har så mycket problem med naglarna sprucken och gud och räfflad ,då  hittar folk på mer. DE HITTAR PÅ NYA MEDEL OCH METODER när folk går runt med fula gula naglar ,som är till och med spruckna och räfflad, men även för människor,som har svårt att få naglarna fin och vacker ,eller dålig nagelväxt eller folk som biter på naglarna ,att de har hittat på bra saker till dem.

Men när folk målar naglarna varje dag ,DÅ DRAR NI PÅ ETT GIFTIGT ÄMNE VARJA DAG på naglarna ,när ni sitter och målar naglarna ,och tar bort nagellack från naglarna med så giftig ämnen ,när ni ska ta bort nagellack, och det håller mycket folk på med idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är original-2.pngDe målar naglarna ,men måste även ta bort nagellacket när de flagnar ,då fram med nagelborttagningsmedel remover ,som förstör naglarna ännu mer varje gång ni håller på med det. Aceton förstör naglarna ,men det finns Acetonfri som är bättre. Men snällare mot naglarna. Men folk kör ändå med aceton ,genom att det går lättare att ta bort nagellack. DET FINNS INGET NAGELBORTTAGNINGSMEDEL SOM ÄR GIFTFRI  UTAN FULLT MED GIFT DÅ.

Men ni använder det ofta när ni målar naglarna, och en del medel av dem är mer giftig, än andra medel, men alla dessa medel är full med gift ,som varje flaska innehåller då. Och en del tror att en del märken är bättre då, men alla är full med giftiga ämnen, NÄR NI ANVÄNDER REMOVER SOM ÄR FULL MED EN MASSA GIFTIGA ÄMNEN DÅ ,och folk tror att vissa märken är mindre gift i. Men alla medel som innehåller gift ,för att ta bort nagellack ,som har länge förstört naglarna ,genom att använda remover plus giftiga ämnen nagellacket innehåller då. Men så har det sett ut för kvinnorna som måla naglarna ,och en del målar varje dag, när en dag ser hur naglarna ser ut, då blir de oroliga när de sitter och kollar på sina gula spruckna naglar ,och börjar fundera vart kommer det ifrån när naglarna ser så fruktansvärt ut då.

FOLK GÅR TILL HÄLSOKOST för att köpa en massa vitaminer av olika slags vitaminer ,genom att vi vill inte ha dessa fula hemska naglar, när vi ser dag efter dag på naglarna, men frågar runt såklart, genom att vi vill inte ha dessa naglar ,och visar upp expediten naglarna, men ser på en gång, att det måste fattas så mycket i kroppen ,och du måste ha en massa brister när du har dessa naglar som spricker ,och ser så skör ut. Det är bra att bygg upp med vitaminer, och allt för kunna fixa naglarna genom att naglarna är gul, räfflad och sprucken , då måste de komma från olika brister i kroppen såklart då.

Men vi äter och äter vitaminer ,men det händer inte så mycket när vi ser att naglarna fortfarande har problem, men kan prova att smörja naglarna med med lite olja eller pensla på med andra saker ,som folk kan visa då. OCH VI PROVAR SÅKLART för att få bort problemet med spruckna naglarna ,att ge dem lite omvårdnad då.

Men det händer inte så mycket GENOM ATT VI BÖRJADE LÅNGT TILLBAKA MISSHANDLA NAGLARNA SÅ ILLA med nagellack och remover som var på modet tidigt och har funnits med länge remover, genom att nagellack kom , då kom även remover och vi fortsatte år efter år att måla naglarna och köpte även nagellack som inte skulle innehålla för mycket giftiga ämnen, men vi hittade ingen giftfri remover den kan ingen fixa giftfri då.

Men kom även folk som hittade på nagellack som ska innehålla lite mindre giftiga ämnen, men FORTFARANDE MÅSTE VI ANVÄNDA REMOVER när vi ska ta bort nagellacket som började att flagna och målar igen och igen och remover mellan varven då.

MEN BÖRJAR VI ATT PROVA PÅ ATT BYGGA NAGLARNA GENOM ATT VI VILL PROVA PÅ SÅKLART  folk har börjat med det. Och det är klart man provar på att bygga naglar som så mycket folk gör idag och då måste vi hänga med alla mode grejer som finns idag.Vi kan inte hamna utanför samhället tänka vad folk skulle tycka konstigt om du inte tar chansen att prova på, att bygga naglarna vi måste vara med, men sitta i alla giftiga ånger när de håller på att bygga naglarna ,men på den tiden hade folk inte så mycket koll på det ,men folk fick sina naglar fixade när de satt i dessa giftiga ånger som blir när de sitter och jobbar med naglar tippar då. Det är så mycket folk som vill bygga naglarna,  men vi måste hänga med trenderna då. Det spelar ingen roll om det är giftigt vi måste vara med. När vi sitter där men vad gör det ,man får sina naglar vacker såklart, men tänk på dem som jobbar varje dag med när folk ska vara fin, men har det ändrats på den marknaden idag.

Vi ser att folk fortsätter som förut fixa naglarna de fortsätter,  men försöker att hitta nya sätt att fixa folks naglar då. Och folk har kommit på att DE SITTER I FÖR GIFTIGA ÅNGER som folk sitter varje dag ,men försöker hitta på bättre sätt när folk sitter och jobbar med naglarna då.Det är mycket folk som besöker salongerna och har sett att det är så giftiga ånger de får dra i sig då. Men folk försöker ändra om miljön bättre idag, men det är fortfarande innehållet som är så mycket giftiga ämnen när ni jobbar med naglarna plus ångerna ni sitter och drar in får även kunden dra in då.

Men folk försöker idag hitta på mycket bättre sätt att jobba med naglarna ,men det är fortfarande ett fruktansvärt giftiga ämnen när ni bygger naglar på folk som besöker salongerna då ,men folk förstår inte att de kan få problem när de går till olika salonger och fixar sina naglar ,genom att allt märks inte på en gång när de är preparerade med olika giftiga ämnen och folk tänker inte på det överhuvudtaget ,än när de  börjar få problem med naglarna och flagnar och börjar bli gul av all användning av alla gifter idag när ni dag efter dag preparerat naglarna med giftiga ämnen nagellack, remover.Och byggd naglarna med mycket gifte i SOM FÖRSTÖR OCH TORKAR  UT YTAN ENORM när ni använder varje dag nagellack och remover. Ni bygger naglarna till och med hemma, kan folk köpa hem lösnaglar eller bygger själv naglarna hemma med giftiga ämnen som folk är så pigg på nu att ha vackra naglar. De kan bara gå ner till butiken ,så enkelt är det att fixa  naglarna till och med förstöra mycket naglar för mycket folk och ungdomarna får lida ,genom att de måste hänga med modeflugan som är idag att vara inne såklart genom att följa med alla trender som är idag.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är de176fcc654cb561471ae642e7e0928b.gifMEN DET VISAR SIG NÄR NI BLI ÄLDRE och då kommer alla problem med naglarna som ni vill slippa såklart, men ni skulle inte använt nagellack och remover och sen börja bygga naglar, då har ni klarat naglarna mycket bättre då.

MEN FOLK KAN TA TILL SIG DET VI BERÄTTAR OM NU eller så ser ni inte åt sidan ,genom att ni vill vara med såklart, som jag var med.

JAG TÄNKTE MIG INTE FÖR ÖVERHUVUDTAGET NÄR JAG MÅLAR NAGLARNA ,och höll på remover och till och med var och testade att bygga naglar ,man vill vara fin och hänga med allt. Det fanns mycket på den tiden att testa på. Folk satt  med så giftig ämnen, och satt och andas in när de satt där. Men mest synd om folk ,som jobbar med att bygga naglar ,fick sitta i så mycket giftiga ångor då, men måste vara fin såklart då.

JAG VET VART PROBLEM KOMMER IFRÅN.Nu skriver vi om ,att vi ska vara vaken och inte köpa allt då. Och jag fick problem, vi skrev om då. Har jag inte tittat åt nagellack och remover eller bygga naglarna, DÅ HAR JAG ALDRIG HAFT DESSA PROBLEM JAG HAR IDAG genom att allt kommer i framtiden då. Jag ser hur mina naglar ser ut då.

Ni vet att jag dras åt problem Sverige har, OCH  DROGS JAG MOT REMOVER NAGELLACK OCH BYGGDE NAGLAR ,för att varna folk idag ,och speciellt ungdomar har fel fria naglar. Men ungdomarna har felfria naglar, och ska inte förstöra dem. Flesta ungdomarna har fina naglar idag .Men ska inte använda en massa giftiga ämnen då. När jag dras till problemet, då finns det stora problem med det, och därför varnar vi för det. Jag ser hur mina naglar ser ut då.OCH DÅ SKULLE JAG GÖRA OM MITT LIV,då använde jag inte nagellack eller remover och bygger naglar, jag skulle aldrig se åt det när jag ser vilka naglar jag har idag. NAGLARNA ÄR INTE VACKER ATT TITTA PÅ. 

Men folk kan ta åt sig varningen eller så  blundar ni, men jag hoppas ni tar åt er varningen och speciellt folk som har barn och ungdomar ska läsa det, ATT DET KOMMER I FRAMTIDEN när ni börjar plötsligt få problem med naglarna ,som ni vill slippa då ,men tänk bara på hur naglarna kan få utstå idag, med mycket giftiga ämnen varje dag ni utsätter naglarna för då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.