SJUKHUS – HOSPITAL

JAG FÅR EN BILD AV EN SJUKHUSMILJÖ DÄR DET SITTER FOLK OCH VÄNTAR PÅ EN STOL, och det finns folk runt dem. Ibland måste de besöka sjukhuset när de har problem, och folk kan ha olika problem, när de besöker sjukhuset.

Ibland måste de vänta länge när de sitter och väntar på hjälp ,och folk kan ha problem med allt möjligt när de besöker sjukhuset. När folk har problem med sin hälsa ,då tar de hjälp av dem ,MEN SJUKHUSE HAR INTE HJÄLPT DEM HELA VÄGEN, genom att läkarna kan inte hjälpa alla som har en del problem när det dyker upp nya sjukdomar, som de har så lite koll på då. Fast läkarna har gått en lång utbildningar då. Ibland får läkarna problem när de inte kan hjälpa folk, genom att de finns läkare som kan mycket mer ,och det finns läkare som kan inte allt då ,och har inte läst lika länge ,som en del läkare då, genom att de har inte ens den utbildningen.

Men får ändå arbeta på sjukhuset ,MEN KAN ANSTÄLLA DEM NÄR DET FATTAS FOLK ,MEN KAN INTE LIKA MYCKET SOM ANDRA LÄKARE. Men anställer läkare ändå när det fattas läkare, fast de vet att de har inte den utbildningen ,som behövs att jobba där ,och när de fattas folk ,då har de inte så stort val ,än att anställa läkare fast de känner till att det fattas en del kunskaper ,om vissa problem folk har. Läkarna får ändå jobba där, fast de uppfyller inte kraven de måste ha, genom att det fattas folk ,DÅ KAN SJUKHUSET TA IN LÄKARE, SOM HAR INTE DEN KOMPETENS ATT JOBBA DÄR,men har inget val, genom att de måste fylla på med läkare ,när de fattas folk, och kan även ta från andra länder när de fattas folk bara för att fylla ut platsen som fattas då.

MEN FOLK KAN RÅKA ILLA UT när de träffar läkare, som kan inte den biten de måste ha hjälp med då ,genom att de har inte ens läst samma skola ,eller har samma utbildning ,men måste ta hjälp ,och anställa läkare för att fylla ut platsen ,och folk tänker inte på det, tills det kommer människor som har problem ,som kan inte hjälpa dem överhuvudtaget då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 71r0wh3wg-l._sy606_.jpgMen många sjukhus har problem att anställa läkare, som har den kompetens, som behövs då, MEN MÅNGA SMÅ ORTER ELLER STÄDER KAN HAMNA I DEN FÄLLAN ,när de ska ha riktig hjälp, som läkaren inte kan då. Läkaren har inte den kompetens som krävs då.

Men sjukhuset anställer läkare som har inte den behörighet som krävs då, men ingen ser det ,och folk får hjälp ,som fungerar för dem ,men kommer folk med mera problem, DÅ FÅ DE PROBLEM GENOM ATT LÄKAREN HAR INTE DEN KOMPETENS SOM KRÄVS DÅ.  

Och  när folk måste ha stor hjälp när det gäller allvarliga sjukdomar, SOM LÄKAREN KAN GE FEL BEDÖMNING ,genom att läkaren har inte den skolan ens, när det kommer människor med problem kan inte se ,genom att läkaren har inte läst den skolan ens ,och har inte den utbildning ens ,och läkaren kan ge fel diagnos ,när de uppsöker läkaren.Folk får dålig hjälp genom att de har inte den kunskap som krävs då.

Men Sverige har problem på en del orter och kan bli fel bedöms på grund av bristande kunskap,då kan folk bli fel bedöms på grund av det .Och folk kan halka på det när de får fel bedömning av läkaren som ger fel diagnos när de måste ha stor hjälp och då kan folk med större problem halka på det, genom att läkaren har inte läst, så mycket som andra läkarna har när det kommer till större problem ,då kan läkaren fel bedöma folk som uppsöker dem.När det är mycket större problem, då kan folk få stora problem med när inte hälsan hänger med då UTAN GER FEL DIAGNOS SOM BLIR PROBLEM för människor när de uppvisar ännu mera problem. Och läkaren ser inte problemet som är extra allvarligt när det finns läkare som kan mycket mer då, men kan halka människor idag och små orter eller små städer har problem med läkare som ställer fel diagnoser.

Genom att de har inte den skolan som behövs då ,och kan inte se vart felet kommer ifrån utan får åka hem igen, och måste uppsöka läkaren igen ,men får åka hem utan någon rätt hjälp, och blir sjukare under tiden,men läkaren ser inte felet ,SOM ANDRA LÄKARE SER MED MER UTBILDNING ser mycket mer vart problemet kommer ifrån ,genom att de har en annan skola ,och läst mycket mer då.

Men så kan det gå för mycket människor ,när de stöter på fel läkare, som måste ha mycket hjälp då. MEN MYCKET STORSTÄDER HAR BÄTTRE LÄRARE ,men mycket små orter halkar på det ,genom att många läkare vill jobba och bo i storstäderna ,som andra får problem när de måste ha snabbt hjälp, att se problem på en gång när de uppsöker sjukhuset då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.