MIN TVILLINSJÄL TWIN SOUL BIG PROTECTION – PROTECTION

Idag är jag fruktansvärt less på livet när man har så stora problem nu OCH NU SKA JAG JAGA MINTVILLINSJÄL, genom att vissa saker händer runt mig nu, men GUD verkar inte förstå att han kommer från Kurdistan och han har ett annat sätt att tänka om relationer, men GUD verkar inte förstå det fast han har öppnat hjärtat på min twin soul hur saker och ting blir då.

Jag går tillbaka hela nu hur det har varit mellan mig och min tvillingsjäl.

Jag blir lidande av det när vi hela tiden försöker få till en bra kommunikation igen och igen och igen men, DÅ VAR LADY NADA DÄR OCH STÖKADE TILL DET FÖR OSS när vi hade bestämt att prata med varandra en del dagar, men jag fick igång allt då ,och han svarade på en gång när jag skrev till honom då.

MEN DÅ MÅSTE LADY NADA HA MIG FÖR SIG SJÄL,GENOM ATT JAG MÅSTE GÅ IGENOM MED MIN PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Jag skriver till honom att kan vi prata i morgon då? Han svarade på en gång då och sa att det är okej vi kan prata imorgon då. Jag kände jag fick tillbaka honom till mig då. Men så måste jag igen flytta fram dagar genom att Lady Nada och han måste jobba hjälpa med mig då, men skriver till honom att jag har problem, hittade på att jag var sjuk för att inte förstöra nu , men så började igen bli problem att vi kan inte pratat då. Jag jag måste skjuta upp tiden,  men han slutade att prata med mig och jag försöker hela tiden nå honom då.,

Men nu är han  sur och arg när jag pratade med honom nu NÄR VI LEVER SÅHÄR DÅ.JAG GÅR TILLBAKA HELA TIDEN att vi har förstört mycket han som sitter med mig och GUD LADY NADA att de har en bidragande orsak ATT JAG HAR EN ARG BIG LOVE SOM DE KALLAS FÖR DÅ. Jag tänker tillbaka hela tiden nu när jag sitter så illa idag, att vi har mycket problem känner jag och jag har åldern emot mig och vågar inte ringa honom ,fast en kompis sa till mig att ringa honom när inte han ringde mig ,då har jag kunnat ringt som är helt normalt att göra det ringa honom ,men jag satt tjurade på att det är han som ska ringa mig. Jag kände så mycket kärlek för honom ,men åldern störde mig även om jag älskar honom så mycket då.

Jag har upptäckt idag att det är mer kul med yngre killar då OCH JAG ÖNSKADE ATT DET VAR SÅ NÄR TRÄFFADE MIN TVILLINGSJÄL, att jag har accepterat mer åldern och inte varit rädd då och blåst upp en massa problem med åldern då. Jag vill inte jaga min tvillingsjäl överhuvudtaget då och jag jagar inte män ens, genom att det tillhör deras jobb då. Jag är nog gammalmodig på det, men tycker om när de tittar åt mitt håll .Det blir problem när jag ska ringa honom ,genom att jag får för mig allt och alla järn spöken som far runt i mg då när vi har åldern emot mig som är problemet då, fast jag vill leva med honom genom att jag har upptäckt att yngre killar är mer kul att leva med. De är full med liv i dem och man känner det på en gång att yngre är mera kul att leva med då,

Men jag har nu börjat släppa den rädslan nu genom att Facebook översvämningar med yngre killar då och GUD sa ”,att det spelar ingen roll åldern när jag höll på att tjura på om min tvillingsjäl att åldern spelar ingen roll Birgitta ,genom att ni känner kärlek för varandra då spelar det ingen roll då och han är din tvillingsjäl ,DU SKA LEVA MED HONOM HAN KÄNNER  KÄRLEK FÖR DIG annars blir han ensam om du inte väljer honom då” .genom att han har öppnat honom och mig ,då ska vi leva ihop och då spelar det ingen roll om vi har så stor åldersskillnad då, genom att vi älskar varandra och andra får tycka vad de vill då, MEN VI HÖR IHOP NÄR VI KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FÖR VARANDRA DÅ.

Men jag har varit svår på det här genom att en kvinna från andevärlden sa till mig om honom då ATT VI MÅSTE TA HAND VARANDRA och värna om varandra och inte göra som vi gör då.. Och jag måste börja värna och skydda honom när vi känner så mycket kärlek för varandra då och ta hand om varandra och hon pratade länge med mig och hon är en gammal kund som kom på besök som jag tyckte det var kul att prata med henne. Jag  förstod att hon hade dött genom att hon var så gammal hon var närmare 90 år när hon dog. Hon hade inte fyllt 90 år ,men hon berättade hur hon såg på mina fjanterier jag håller på med då GUD förklarade många gånger förr för mig men rädd genom att jag får för mig så mycket.

Jag blev även sjuk att kunna rädda mitt hem när vi hade problem med pengarna och jag måste försöka fixa så mycket pengar ,men det är svårt att fixa det när man möter på en tvillingsjäl SOM ÄR INTE DET LÄTTASTE ATT MÖTA PÅ, genom att jag blev sjuk när han inte pratade mig .Och jag  minns mycket väl när han stängde av kontakten till mig på Facebook och mitt hjärta slog frivolt den gången kunde nästan inte andas då och jag tänkte jag får en hjärtattack snart , så dåligt mådde jag då.

Jag hade skrivit till honom att jag har nu äntligen lämnat min sambo nu och jag är fri nu ,men då försvinner han och är borta i 27 dagar första omgången då, men kom tillbaka som tur var då. Men  har sett tillbaka på hur jag kan vara då, genom att jag har åldern emot mig ska sitta och rädda varandra hela tiden då. Jag känner att jag har mycket del i det som händer nu GENOM ATT VÅRDA KÄRLEKEN DÅ. JAG MINNS MYCKET VÄL NÄR JAG SITTER I MITT HEM NÄR LADY NADA SATT OCH TESTADE  MIG PÅ  MIN TVILLINGSJÄL Hela tiden plockade hon bort foton som jag hade fullt med på  datorn mycket foton på honom ,genom att jag är så kär,  men hon testade mig, och hon säger ,”han är fin och vacker min tvillingsjäl, och titta på det här fotot Birgitta, titta på fotot visst är han fin Birgitta   ”Vi  gick igenom mina foton och hon tog bort foton på min tvillingsjäl och de försvann mer och mer och jag grät hela tiden ,FÖR JAG ÄLSKAR HONOM SÅ MYCKET, men tårarna bara rann och rann och var totalt förstörd av sorg och såg allt försvann foton på foton på honom då. Lady Nada säger till mig, ”du älskar inte honom.” Säger hon flera gånger till mig plockar bort foton på honom då. Lady Nada gjorde så jag tog bort kontakten på Facebook fast jag bara grät minns jag. Jag kände mer och mer hur, mycket jag älskade honom då. Jag bara grät jag förlorade honom då.

Men jag bara grät och grät minns jag GENOM ATT JAG VILL VARA MED HONOM DÅ. Men på morgonen vaknade jag upp och sprang till datorn och började hysteriskt leta alla foton på honom, genom att Lady Nada hade städa bort foton på honom och  jag  ut på Facebook och plockar till baka varje foton på min tvillingsjäl ,varje foton skulle jag ha tillbaka, men jag skakade och grät måste ha varje foton tillbaka då och ringde honom då. Jag plockade tillbaka kontakten på Facebook han svarade på en gång då. JAG RINGDE HONOM OCH ÄR TOTALT FÖRSTÖRT efter den problemet med Lady Nada, men han och jag pratade och jag ringde till honom. Men jag ringde  tidigt och jag vet han jobbar men vad glad jag var då. Lady Nada hade inte tagit bort någonting från mig alla foton var kvar även kontakten kvar. Jag trodde allt var borta ,men ingenting var borta från mig.NÄR JAG SÄTTER MIG VID DATORN ,då är varje foton kvar på honom och då hade jag dubbelt upp med hans foton som jag har nu flera dubbla foton på honom ,genom att jag är rädd att ta bort honom, och och ser på en gång om något foto inte finns där, genom att jag höll på att ändra om korten, och varje bild måste vara där på honom då.

Men jag ser hur mycket problem jag fick, genom att folk har problem att hjälpa till när jag måste lämna sin man ,GENOM ATT LÄGENHETEN ÄR FÖR DYR ATT BETALA SJÄLV och nu har jag förstått mer och mer att det är svårt att skiljas i landet, genom att jag har så mycket bevis på det nu ,att lägenheterna är för dyr då och speciellt när folk har inte den ekonomin att betala när folk måste lämna varandra då.. Och  hörde nu att pappan fick hjälpa till fast han han har flera barn då ,men han såg att de andra kunde klara sig då ,men måste gå in och hjälpa till när de måste skilja sig då, men han sa inget om det genom att han kommer inte från Sverige och de hjälper till på en gång när familjen får problem,. Men svenska folket måste det vara något fel på när de har svårt att hjälpa till då.

Jag förstår nu att jag kan rädda mitt liv om man väljer från ett annat land en man då Jag ser från mig hur svenska samhället är när jag ser hur de är då. NÄR DET ÄR FAMILJEN SOM SKA HJÄLPA VARANDRA SÅKLART och svenska samhället är uppbyggd på fell sätt när folk inte kan lämna varandra ,genom att hyran är för hög och har ett arbete som även måste ändra om sitt arbete för att klara av att lämna varandra när de fungerar inte att leva ihop då.

Men svenska folket har problem genom att jag måste lämna mitt hem genom att jag hade ett företag och sociala sa nej till mig när jag måste skilja mig OCH MÅSTE BARA HA LITE HJÄLP ATT KOMMA IGÅNG  och komma på fötterna igen när man lever med en man som inte tänker som mig. Jag måste ha tyst runt för att börja komma igång bättre med mitt företag , genom att han städade bort min lokal genom att jag måste ha hjälp när jag flyttade och åkte på enorma hyror fast jag skrapade ihop pengarna då.

MEN JAG VILLE BARA FIXA TILL MITT LIV genom att jag hade en stor genom gång med olika läkare som gick igenom med mig, men tyckte att jag har blivit dålig behandlad av vården i Östersund ,att de såg bara problem med läkarna i stan då och jag ser själva såklart hur det har varit då, med mycket knepiga läkare då. Men de sade sanningen till mig när jag var i Stockholm den gången och jag känner mig själv såklart då.

JAG MÅSTE HA MYCKET HEALING när jag träffade min tvillingsjäl genom att de är två har ni läst då, men kallas för BIG PROTECTION jag rättar till för honom som sitter med mig nu ,men det är folk som kallar oss för tvillingsjälar twin soul då.Men sociala sade nej och jag ser att det är svårt att bli lämnad då när jag hör hur andra har det då och måste lämna varandra då. Och sociala sade jag till ,ge mig bara till hyran genom att jag klarar av det andra då, för att rädda oss två min tvillingsjäl, men för att kunna bo kvar genom att jag hade sett ut mitt hem och skulle även måste få mycket healing, genom att min hälsa är inte den bästa då. MIN PROTECTION BÖRJADE PÅ EN GÅNG ATT UNDERSÖKA MIG när han såg min hälsa då, men kollade även upp pengarna ,som jag hade dåligt med och vi måste ha pengarna jag och min tvillingsjäl. Vi måste leva ihop såklart och jag måste ordna min ekonomi.

Men han gick igenom och såg vad som hänt med mina pengar då och då fick vi problem på en gång HAN SÅG LOKALEN VAR MIN INKOMSTKÄLLA DEN VAR BORTA SOM JAG SKULLE HAFT NU,men jag fick inte den hjälp jag skulle ha då. De började luska ut om min ekonomi som de gillade inte alls nu de fick de problem med mig då. Lady Nada ville att jag tittade på saker som har hänt i mitt liv saker jag aldrig sett då. Jag fick gå tillbaka när jag var 5 år som jag aldrig har sett förut ,men vi måste ha tid till allt då. Och min lägenhet var där jag måste börja gå igenom med mig själv då. Jag skulle ha den kvar såklart, GENOM ATT JAG MÅSTE LEVA DÄR OCH BÖRJA DÄR DÅ.

Men jag hann få lite hjälp av dem då, MEN DE SÅG PAPPAS ARV VAR BORTA att han hade gett mig alldeles för lite då. Jag var dålig på att hålla kontakten och frun gillade inte mig utan det var hennes son som skulle ha hela smörgåsbordet då och de hade bra ekonomi . Hon jobbade som chef inom Länsförsäkringar och pappa hade bra ekonomi, men jag tänkte inte ta hennes pengar  genom att hon har en son,men det kom upp mycket minnen när jag gick igenom minnen med dem. Hon säger hela tiden att hon tänker inte ge mig någonting genom att jag är inte hennes dotter överhuvudtaget då ,men hon ska ge till sin son OCH DET HAR HON SAGT ÄNDA SEN SONEN LÅG  I HENNES MAGE ATT HAN SKA HA ALLT DÅ.

Jag gillade inte att hälsa på dem och då drog Lady Nada upp gamla minnen från den tiden den julen som var fruktansvärt för ett barn att se sprit och bråk den gången när julen ska vara lugn och mysig då. Julen ska man  sitta  med barnen och ha kul utan en massa bråk och slagsmål som jag fick se den gången ,men jag har förträngt den julen visste knappt att jag var där då, men barn kan förtränga så mycket ibland vågar  inte gå dit då, genom att minnena fanns kvar i undermedvetna då när man har svårt att gå och hälsa på dem.  Men frun sa  det hela tiden när jag även hade vuxit upp att min bror ska ha det OCH DÅ VÄNDER JAG RYGGEN TILL MÄNNISKOR SOM HAR ETT DÅLIGT BETEENDE GENOM ATT JAG FUNGERAR  SÅ.

När jag öppnade brevet från banken, då hade hon plötsligt så dålig ekonomi som suttit så högt och även pappa vet jag hade pengar, men inte lika mycket som henne. MEN JAG HAR FATTAT ATT FOLK GÖMMER UNDAN PENGARNA och min bror jobbar på banken då. Jag vet en kompis till mig gjorde så, genom att han var rädd för sociala då och han hade fått ett arv från pappa sin och ville inte lysa med det han gömde pengarna hos sin mamma, men jag tänkte inte så mycket på det. Men min bror fick sommarhuset som pappa sa flera gånger när han dör ni ska dela på det, men hon blev arg som vanligt om vi pratade om pengar för hon hade klarat sig själv då, men jag ska inte ha ett skti i hennes ögon då. Men jag vet så många gånger pappa pratade om huset och även om jag måste ha hjälp med tänderna, men hon lade sig i hela tiden att jag måste klara mig själv ,genom att hon hade fått göra det.

Men hur ser hon på sonen genom att alla ska klara sig själv, men varför hjälpte honom med både  det ena än det andra. Min  bror måste ha saker såklart annars blir han så less måste ha något att göra då. Bror får en snöskoter genom att han blir så lej och otålig och måste ha lite kul då. Men varför fick inte han klara sig själv som hon alltid förtydligar för mig,  att hon har fått klara sig själv då. Men varför kunde inte min bror klara sig själv?  De gav han hjälp hela vägen och farfar grät många tårar för han såg alla orättvisor som var då. Jag vet hur farmor och farfar var och farfar såg jag ibland grät när han såg hur det var då. Jag fick bo hos dem som var bra tid tillsammans med farmor farfar BÄSTA TIDEN I MITT LIV ATT BO PÅ LANDET MED DJUREN VAR EN BRA TID ATT SE TILLBAKA PÅ.

Men farmor och farfar måste följt med mig innan min pappa dog,då var min äldsta dotter upp från Göteborg putta på mig och hälsade på morfar då. Jag var emot att hälsa på pappa,  men hon tjurade på att hälsa på morfar och hans fru, då hör de säger att min bror ska ta över huset efter  farmor och farfars hus. Och jag förstår mer och mer DE VAR UTE OCH VARNADE MIG ,genom att de visste hur Lisa var frun till pappa och hur svag pappa var då .Det har jag sett nu. Han gick med på mycket då.

Men kände mig aldrig välkommen, men när han dog , då fanns det inte några pengar på kontot och huset efter farmor och farfar fanns inte med på pappret ens, genom att hon hade sålt huset till min bror. Hon sålde det för billigt, men jag vet hur det är då. Att folk kan kalla det för luft pengar som en person på Lantmäteriet sa till mig. Han visade att min bror hade sålt tomer runt om då. Och han förklarade lite grann om vad som har hänt. Han kan ha gjort det genom att ingen ser det såklart då. DET FINNS INGET BEVIS BAKOM LYKTA DÖRRAR  DÅ.

När banken skickade brev till mig som visade vilka pengar hon ska leva på. OCH I MINA ÖGON EN  FATTIG PENSIONÄR  SOM HAR LEVT ETT BRA LIV aldrig problem med pengarna utan ett bra liv och suttit som chef på länsförsäkringarna ,då har hon fått dåligt betalt när hon jobbade som högsta chefen då. De har gett henne så dålig inkomst att hon har bara kvar lite pengar att leva på som jobbade flera år som chef.Hon gav samma väg till sin ende son jobba på banken och jobbar på två banker som chef då och det är klart att han fick det bra då, men jag är inte avundsjuk på det men det gör mig illa och mår dåligt NÄR FALSKA MÄNNISKOR KAN SKADA EN SÅ MYCKET DÅ   som inte gjort dem ett dyft då.

MEN 78 000:- STÄMMER INTE BRA I MINA ÖGON och folk var väldigt förvånad när jag berättade det genom att visste hur de jobbade och hade så lite pengar ,då säger en vän till mig,” min pappa jobbade som chef på banken i många år och när han dog ,då hade han pengar när han dog.” Hon  blev brydd och förvånad  när jag visade vad jag fick ,genom att hon tänkte att det löste mycket för mig då, men hon var utfattig fast hon  satt på en chef post ,då ska man ha mycket mera pengar. Jag har aldrig tänkt överhuvudtaget ta hennes pengar utan det var pappas pengar som jag skulle haft nu.

JAG ROTADE MED LADY NADA DÅ och såg att mycket pengar hade försvunnit från mig som jag skulle haft idag. Och hon såg att de hade olika konton som de sparade undan en massa pengar på. Jag ser att jag har förlorat mycket pengar, men jag var dålig på att hålla kontakten som de tittade på då ,men även hur pappa har varit mot mig de har kollat på allt ,genom att jag måste ha ekonomi nu. Jag vet hur det har varit mellan jag och min pappa och jag tänkte ibland om hon dör först ,då kan jag lära känna min pappa mer men så länge hon fanns med i bilden, då gick det dåligt att hålla kontakt med honom då. Men hann dö före henne fast jag hörde från andevärlden att min pappa hade prostatacancer. Det var många år innan han dog och jag trodde jag hört fel eller någon som har samma namn som honom ,genom att jag träffade pappa flera gånger under tiden han var sjuk ,men han sa ingenting om det. Jag fick reda på det innan han skulle dö han ringde mig då och han berättade för mig att han var sjuk i prostatacancer då. Jag tänkte att han skulle kanske höra av sig mer, men det var som en mur mellan oss då. Kom aldrig igenom honom, men det var folk från  andevärlden som berättade ca 10 innan att han var sjuk då.

Jag går tillbaka hela tiden nu MEN SER MIG SJÄLV då hur det sett ut då.

Jag har problem att hålla kontakt med min tvillingsjäl när jag mår skit och då åker jag under isen och mår inte bra då, men när han hör av sig då mår jag mycket bättre ,men jag fick inte ens hjälp  att börja ett mycket bättre liv ett fantastiskt liv när man får så dålig hjälp idag, ,då kan ingen skilja sig som det är nu när folk får så dålig hjälp då. JAG VAR TRÖTT EFTER DEN PERSEN MED MIN SAMBO genom att vi drog ner varandra hela tiden när man lever i ett DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE SOM MÅSTE HA HJÄLP att lämna varandra genom att jag var så sliten och trött som ingen kan sätta sig in i som inte upplevt det.

Jag kände ibland att jag måste leva ensam genom att man kommer ingen vart då, men när min tvillingsjäl dök upp ,då fick jag ett helt annat liv att leva mycket bättre liv än jag hade då, men jag var så himla trött på alla bråk och konflikter OCH HAN VAR RENA PARADISET  när man är så trött då.

Men det tar så lång tid att komma tillbaka igen efter man levt i destruktivt förhållande ,att det är inte så enkelt som folk tror att bygga upp på en gång ,eller ta sig ifrån förhållandet det tar tid, genom att inre är så slitet genom alla bråk och konflikter då. JAG VAR SÅ UTMATTAD OCH KUNDE NÄSTAN INTE RÄDD MIG SJÄLV var så utmattad och kunde nästan inte rädda mig själv, genom när man är så utmattad av allt ,då tålde jag inte om folk kom för nära mig jag måste ha lugn och ro hela tiden. Ibland  kom det  folk och störde mig som måste bara ha lugn och ro och orkar inte med konflikter och bråk utan ville bara leva i lugn och ro och gå runt i mitt hem ,där jag har tystnade runt mig bara tyst utan skrik och bråk bara ha tyst för att behålla mitt inre lugn då.JAG HADE EN UNDERBAR TID NÄR ÄRKEÄNGLARNA OCH GREAT MASTER OCH MINA GUIDER OCH GUD DÖK UPP MEN, tiden stod stilla för mig, genom att jag levde i en underbar värld som jag aldrig haft förut i livet utan människor som var snäll och inte var arg på mig hela tiden. Jag fick börja leva då och jag kände bara kärlek runt mig.

Jag hade så mycket FOLK FRÅN BIG HEAVEN OCH FRÅN BIG HEAVEN  OCH ÄVEN FRÅN ANDEVÄRLDEN DÖK ,genom att jag måste gå igenom gamla minnen och rensa en massa från dem då eller de hälsade på mig människor som dött för länge sen som jag hade glömt bort, men de dök upp pratade med mig när jag hörde någon var i vardagsrummet ,då de låter så man hör dem.

Det låter ännu värre här att de signalerar att de måste prata med mig när jag håller på att bli sjuk ,då hör jag en massa smällar i golvet som är hårda smällar jag hör då. Nu hörs de som aldrig förr jag upplevt då.

Men i mitt hem, då kom ibland ärkeängeln Hope förbi när jag låg i sängen ,men blev så glad då och kom hela tiden ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL MEN FANNS TILL FÖR MIG OCH LUGNANDE MIG OCH LUGNANDE MIG genom att de ville att jag fick hjälp att rädda mitt hem. Jag kunde vara så stressad ibland och gå ut genom dörren, men Hope Anael pratade mig tillbaka när jag mådde som sämst och jag måste ha så mycket hjälp .Och de höll koll hela tiden och ibland sa Hope på skämt till mig, att hon skulle ta mig från GUD och gömma mig från honom då, men hon skämtades så mycket om det, att jag ska bo hos hennes då. Men det går dåligt att bo hos Hope och jag skulle få svårt att följa med henne då. Hon lever inte på jorden såklart, men tänk om jag kunde följa med Hope jag skulle säkert få ett mycket bättre liv än att leva i Sverige ,som kan inte hjälpa till med det minsta då när folk måste skilja sig då.

Men är det meningen att föräldrar ska hjälpa sina barn när de måste skiljas då när inte sociala går in första tiden, genom att det fattas pengar när den ena av dem har lämnat varandra ,DÅ  FATTAS DET PENGAR SÅKLART som folk inte fattar då. Jag hade ingen pappa som kunde stötta mig ,men är glad när jag ser att pappa ställer upp ,men de är van att hjälpa familjen folk som kommer från andra länder ,här är det bara arga miner när de måste ställa upp då, men de gör det ändå fast det  blir sura miner,  så sur att de göra det.

Jag ser så mycket skillnad på det .Ibland funderade jag om det inte har varit bättre att bo kvar med honom jag var gift med då.När jag ser hur jag har det nu om jag bott kvar hur har det varit då då. Han hjälpte till på ett annat sätt, men bytte ut honom mot en svensk som man trodde det skulle vara mycket bättre att leva med en svensk man. Men kontentan av det dålig på att hjälpa till när det behövs , då fick jag problem. Jag kände jag måste lämna honom ,men idag ser jag annorlunda på det. Jag var ung då. Han var bortgift som tärde på mig och familjen var problem för oss då. Jag fick för det mesta göra allt själv i hemmet. DE HJÄLPTE TILL NÄR DET DET GÄLLDE FAMILJEN då var det aldrig problem att hjälpa människor då.

Vänner till honom kunde komma upp och fråga om jag hade mat pengar innan han kom hem från Turkiet. De har ett helt annat sätt än svenska folket då. Nu lever man med svenskar som aldrig skulle ringa på och fråga om de ska hjälpa till. DET ÄR MYCKET ANNORLUNDA KULTUR de har och jag går tillbaka i tiden och blir sur på allt ,men ser så stor skillnad på svenska folket och folk från hans land.

Men nu har jag problem med min tvillingsjäl ,men gick tillbakai tiden tänkte inte skriva om allt genom att ni har läst om mycket då ,men jag ser hur jag har fått det som var på väg till en ny man.MEN HAR FASTNAT HÄR OCH SJUK SOM ALLA TVILLINGSJÄLAR BLIR NÄR VI LEVER SÅHÄR DÅ. Jag minns att Lady Nada sa att han kan bli jättesjuk när killarna är så ung mår dåligt fruktansvärt dåligt har hon sagt då. Jag blir så orolig när han inte hör av sig han stänger av Facebook eller startar en ny sida genom att han mår dåligt. Och jag får fel signaler när han inte hör av sig.

Jag hade inte energi att gå emot när sociala sa nej ,att bara lägga på hyran pengarna att de behöver inte betala allt. Jag är glad om ni hjälper mig med hyran resten klarar jag av själv, men hyran vill jag ha hjälp med  genom att den är så hög hyra. Jag var glad om de hjälpte mig med hyran. MEN DE SADE NEJ genom att jag har företag som de hängde upp sig på då.. Jag behövde bara lite hjälp från dem genom att jag har jobb redan då .Sociala sa jag måste lägga ner  mitt företag och bl arbetslös .Sociala är dålig på att hjälpa till när folk måste ha lite hjälp från dem. Har folk företag får de lägga ner fast de har arbete redan. Sociala är fruktansvärt dålig att lyssna och hjälpa människor i samhället. När de finns så lite jobb i Sverige, då vill de att man lägger ner och söker arbete som är väldigt lite av det är skrattretande när jag tänker på det. Jag har redan ett arbete då ,men jag har jobb och tänker inte lägga ner mitt företag när man har redan ett arbete.

Jag visade sociala en tjock journal från olika läkare när jag var i Stockholm och gjorde en stor undersökning men läkarna TYCKTE ATT JAG SKULL JOBBA  MED DET JAG HÖLL PÅ MED DÅ. Det passar mig bäst att jobba med människor. På den tiden hade jag lokal som var bäst för mig att jobba med det. Nu har jag tänkt komma igång när jag lämnade min man. Genom att han drog ner mig och det tar tid att komma igång då. Men måste ha den tiden för mig själv då.

Jag brydde mig inte mer jag ville bara dö när vi lever såhär från varandra då. JAG SKULLE FÅTT HJÄLP SÅKLART, men ingen var där och hjälpte mig och jag mådde så fruktansvärt dåligt när han höll sig borta. Jag  kände döden varje dag när han inte var hos mig eller pratade med mig, död kände jag och vem kan rädda sitt hem som bara ville dö hela tiden. Jag  brydde mig inte ens genom att kroppen är totalt utmattad av bråk först och sen min tvillingsjäl höll sig undan, genom att han började må så dåligt och då lämnade han Facebook flera gånger då.

JAG MÅSTE FÅ HJÄLP ATT STANNA KVAR OCH SKRIVA. Jag fick släppa mitt jobb och bara sitta och skriva från GUD. GUD gick igenom med mig hur det skulle vara. Han måste börja med jorden och Sverige som har så mycket problem med då. Jag måste vara en kanal utåt då ,men jag måste släppa mitt jobb och bara fokusera på att skriva då. Allt var förutbestämt.

Jag vet även att vi håller på med att rensa liv vi haft som har haft enormt mycket liv ,men vi kan inte se alla eller så påverkas vi bara av det utan tänka på det då. Jag minns förra sommaren och den här sommaren kände jag en enorm energi i  mig ,men gick rakt in i kroppen på mig när jag tittade i hans ögon och jag skakade i hela kroppen min ,men han måste ha rensat något hos mig då men det kändes verkligen då. TVILLINGSJÄLAR RENSAR VARANDRA PÅ DJUPET och har vi problem ,då får vi rensa på djupet då. Men i det här livet har andra liv att ta itu med då, men annars har vi inte det bara om det finns en blockering att jobba som han hittar igen då.

Jag vet att jag måste bli bättre på att höra av mig till honom om inte han hör av sig ,DÅ KAN JAG JAG HÖRA AV MIG TILL HONOM  och jag vill bli klar med mitt skrivande som håller på ta död på mig . Och får dålig hjälp när jag måste ha det ,men vill bli fri nu. Jag går tillbaka hela tiden hur jag har varit mot honom jag måste bättra mig ,men de säger att han kommer alltid tillbaka till mig då därför kommer han och går då.

Jag är lite rädd när jag tänker på den gången när Lady Nada höll på med mig, att de håller på att testa mig på honom eller så testar han mig. Jag vet att jag själv har stökat till ibland. I natt höll jag på att ringa honom flera gånger han svarade inte då. JAG MINNS HUR HAN MÅDDE  NÄR JAG PRATADE MED HONOM SIST ,och jag såg  i hans ögonen han var inte så glad sista gången. Jag sa bara kan du ringa lite senare när jag bor här ,men han ska alltid ha på sitt. Ja bor med folk som jag måste hålla tyst då därför ville jag att han respekterar mig, men det gjorde inte han. Han tänkte även stänga av mig då ,genom att han vet om alla människor som jag har fått kontakt med som han är inte så glad över då. Jag måste sitta och göra jobbet ändå även om han inte gillade det.Jag vill få ett slut och kan inte ringa när folk är vaken bara när de sover då. Jag måste bli bra på det sluta upp och tänka en massa negativa tankar om det.  Jag måste sluta upp att ha alla järns pöken i huvudet nu. JAG VET ATT HAN ÄR MIN BÄSTA TVILLINGSJÄL TWIN SOUL DÅ. Jag vet med säkerhet att han är det ,fast folk kan säkert tycka att det är konstigt när vi har det såhär då. Men vi måste rensa och jag måste rensa en massa jobbiga saker och tidigare liv.

Jag vet hur det började när jag hör min Johlie säger till mig SÄGA JA TILL HONOM. bland sa de till mig att jag måste prata med honom och då kunde han må så dåligt genom att det är han som får börja och känner kärlek för mig. HAN KÄNDE ÄKTA KÄRLEK DJUP STARK KÄRLEK när  han mig, då började han öppnasitt hjärta mot mig då.

Jag satt fast med min sambo. Han säger på en gång hur mycket han älskar mig och jag blockerade mig hela tiden, men han satte igång mig och han gav inte upp fast jag sa jag hade ett förhållande han fortsatte hela tiden. Jag började känna kärlek och det gick snabbt då ,att jag öppnade mitt hjärta för honom. Jag har varit lite svårt flörta då, men han fick mig falla ganska snabbt ,GENOM ATT HAN HADE EN GLÄDJE ENERGI OCH KÄRLEK jag älskade att prata med honom. Jag drogs som en manet till mobilen eller surfplattan bara jag hörde singeln från honom. Jag kände livet lekte då han var så ung som gjorde mig extra rädd och orolig vad folk ska tänka då. Men Johlie hon hjälpte mig vidare att släppa den rädslan när hon säger till mig att ringa till en kvinna jag känner då.

Jag säger till henne om hans ålder och hon blev inte förvånad alls genom att hon själv levde så men inte så stort åldersskillnad som vi hade då. Men hon säger, när det är kärlek, då kan du inte tänka på vad andra tycker om det och det handlar om dig då. Sen säger hon att hennes mamma och hade liknande förhållande som jag och han hade, men även hennes bror hade så stor åldersskillnad då. Hon sa i hennes släkt var det vanligt att leva så. Hon tyckte jag MÅSTE FÖLJA MITT HJÄRTA DÅ.

Jag sa även till min tvillingsjäl att jag hade pratat med folk om mig och honom då. FÖR HAN  SPELAR DET INGEN ROLL, OM DU VAR HUNDRA ÅR SÅ ÄLSKADE JAG DIG. Jag ser Sverige har lite svårt för det eller så kommer det lätta när andra länder tänker inte så mycket på det då, att det är mycket ålder mellan dem utan det är nog vi svenskar som är så. Men folk får nog ändra sig när jag ser högen med yngre killar som ringer och jagar mig då.

Jag känner att FOLK SKA INTE VARA SÅ RÄDD FÖR KÄRLEKEN vi kan mötas  på olika sätt ,att killarna är mycket yngre varför inte ha kul sa en kvinna till mig när jag berättade om min tvillingsjäl  .Men mina barn tyckte inte om det när jag berättade om honom då.. Min yngsta dotter säger inte så mycket om det ,men hon gillade inte att vi träffas på Facebook då. Hon har gillat om vi träffades ute då.

JAG KÄNNER JAG MÅSTE TÄNKA PÅ MIG SJÄLV även om de blev sur från början ,men det kommer att ge sig känner jag de vet om allt att min tvillingsjäl finns fortfarande kvar då.

JAG GÅR TILLBAKA SÅ MYCKET I TIDEN NU och tänker tillbaka när jag kände jag skulle ringa honom ,då var hans ögon tårfyllda ibland och jag frågade vad s hänt? Men han bara gömde sig under täcket och ville inte visa vad han kände då. Jag vet även Johlie var påpekade att svara nu och han känner mycket mer kärlek när han började. OCH JAG BLEV SÅ FÖRVÅNAD ATT HAN KÄNDE SÅ MYCKET KÄRLEK FÖR MIG och jag tänkte även på åldern då.

Men det är alltid männen som börjar då och då känner de på en gång kärlek för oss. JAG VET   ATT  HAN ÄR  EN ÄKTA TWIN SOUL TVILLINGSJÄL MEN HAN KALLAS FÖR BIG PROTECTION  JAG VET ATT ALLT ÄR SANT 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.