MÖRKA ENERIGER – DARK LETTERS

LINN RINGER SIN PAPPA OCH MIN DOTTER ÄR JÄTTERÄDD ,genom att hon hör att hon är inte ensam i sin lägenhet ,och hon hör en massa ljud från köket när hon sitter i  sovrummet, och blir så rädd som vanligt, genom att hon har inte accepterat att hon är öppen och känslig för andevärlden ,och blir alltid så rädd och skärrad då. Linns pappa åker till lägenheten ,för att kolla upp vad som hänt när hon är så fruktansvärt rädd att vara hemma i sitt eget hem då.

Jag ringer upp henne för att höra vad som hänt. Jag måste kolla upp vem som är där ,och stökar till för min dotter ,och jag blir så less att andevärlden är där och stökar till för min dotter ,genom att hon blir så fruktansvärt rädd då, MEN JAG FÅR KONTAKT MED HENNES PAPPAS FARMOR, SOM MÅSTE PRATA MED LINN OCH SEN KOMMER ÄRKEÄNGELN HOPE, OCH VILLE PRATA MED MIN DOTTER DÅ.

Det blev lugnt sen ,och hennes pappa åkte hem då.Jag hade pratat klart med henne, och allt var frid och fröjd i lägenheten då. Jag ringer upp min dotter igen ,och får höra en massa hemska saker från henne då ,och hon är jätterädd att vara i lägenheten ,genom att hon har blivit attackerat av okända makterna ,som kommer från andevärlden då,som gick på henne ,och pratade hemska saker till henne om det ena än det andra då. HON KÄNNER EN MÖRK FRUKTANSVÄRT MÖRK ENERGI ,ATT DET NÅGON ANDE SOM ÄR DÄR OCH STÖKAR TILL FÖR HENNE ,OCH SLÅR NER HENNE I SITT EGET HEM. Hon blir så rädd, när hon åker i golvet och blir mosat med ansiktet i golvet flera gånger  någon försöker att trycka ner henne i golvet. Och hon var fruktansvärt rädd. Hon säger till mig att hon är blodig i ansiktet ,och är så fruktansvärt rädd ,genom att någon ger sig på henne som kommer från andevärlden ,och är elak och skadar henne så mycket då. JAG VAR SÅ HIMLA OROLIG, HAR ALDRIG MÖTT PÅ SÅ MYCKET TOK MED FOLK FRÅN ANDRA SIDAN ,MEN RENSAT MÅNGA STÄLLEN. KAN MIN SAK NÄR DET GÄLLER DEN BITEN.

Hon vågar inte vara hemma i lägenheten vi åker dit till lägenheten för att kolla upp vad som hänt med min dotter ,och jag känner mig maktlös när okända krafter ger sig på min dotter. Jag  blir så himla orolig ,GENOM ATT JAG HAR ALDRIG I HELA MITT LIV UPPLEVT DETTA ,och varit och rensat på stora platser ,och mindre platser aldrig har varit med om något så fruktansvärt, som har jobbat så länge med att rensa bort spöken och allt möjligt. Har aldrig upplevt detta kan jag lova er ,har jag upplevt det. Jag har varit på så mycket stora platser ,men aldrig upplevt det hon berättar om då.

Jag blev orolig hur ska jag nu kunna hjälpa henne ,när hon har en sån hemsk ande från andevärlden ,som ger sig på min dotter då. Jag visste inte när jag åkte dit, vad jag ska ta till för hjälp då. Jag ringer till en vän ,och ber honom sända reiki på hennes hem. Jag brukar ta till reiki när jag ska rensa ibland, och nu när hon har så mycket bekymmer med sitt hem då.Jag har provat på lite olika saker ,MEN REIKI FUNGERAR BÄST DÅ.

3_YlWjcMpyJag har även provat när jag var riktigt hysterisk för många år sedan, när vi bodde några år på fel ställe. Det har jag berättat om hela området var så fruktansvärt mörkt ,och vi hade mycket problem att bo där. VI DROGS NER NÄR VI BODDE DÄR, GENOM ATT ENERGIN VAR SÅ HIMLA MÖRK. 

Jag rensade mycket där. JAG MINNS NÄR MIN YNGSTA DOTTER RINGER TILL MIG NÄR JAG ÄR PÅ LOKALEN,  och berättade för mig att hon såg djävulen i badrummet, med horn och klövar ,som djävulen ser ut då. Hon såg hela ansiktet på honom. Hon blev rädd såklart.

Jag provade ta bibeln till hjälp och bad fader vår flera gånger provade jag det. MEN HAR SETT EFTERÅT, ATT VI FICK EN STOR VARNING DEN GÅNGEN ATT FLYTTA FRÅN LÄGENHETEN, GENOM ATT VI BLIR SJUK ATT BO DÄR.

cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fdMen det hjälpte inte så mycket, men jag var hysteriskt och ville få bort djävulen, som var där och varnade Linn och hela familjen ,att flytta från stället genom att ni håller på att dras ner ännu mer om ni stannade kvar då. PÅ DEN TIDEN KUNDE JAG INGENTING OM  ÄRKEÄNGELN LUCIFERS KNEP DÅ.

Jag hade inte så mycket energi genom att jag sitter och jobbar och skriver hela dagarna med GUD BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN DÅ. Jag känner jag är mycket energi lös nu ,och har svårt att rensa hem ,men måste hjälpa min dotter att få bort det hon har drabbats av då.

Han hjälpte mig att sända reiki jag får inte göra det ,GENOM ATT DET ÄR EN ENORM STOR ENERGI , som gör att jag drar in i mig ,och han sitter och skyddar mig hela tiden mot ,att inte känna in där jag bor nu. Han skyddar mig mot ,att känna av huset då. Jag får inte rensa här som jag har velat då. Jag visste inte vad jag ska ta till ,när hon berättade om problemet då. Tog det jag först tänkte på då. Genom att jag visste inte hur jag skulle kunna hjälpa henne när hon fick så stora problem då.

När jag kommer till lägenheten, då går jag runt som jag brukar göra, men har svårt att få fatt den som har skadat henne. Och går runt hela tiden ,för att känna in då ,MEN HAR SVÅRT ATT FÅ FATT PROBLEMET DÅ. Jag går in i sovrummet och frågar tillslut vem ska hjälpa mig nu?

Jag måste få hjälp att få bort problemet när hon blir så attackerat som hon blev då. Jag frågade vem vill hjälpa mig nu ,och JAG  FRÅGA  ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,han kommer på en gång ,och pratade med mig då. Jag ser hans jättestora svarta vackra vingar dyker upp bredvid vid mig ,och ser hans mörka långa hår, och och ljusa hud. Jag såg hans svarta klädsel. Jag frågade om han kan hjälpa mig att rensa min dotters hem, genom att jag står maktlös ,när jag ska hjälpa henne få bort så mycket mörka svarta energier då.

Jag pratade länge med Lucifer och frågade om jag skulle ta in ärkeängeln Mikael som jag brukade be ,att han hjälper mig när jag rensade hem och hus eller andra saker då. Lucifer sa, att han ska hjälpa mig, men jag behöver bara följa med honom. Jag kände mig så glad när jag pratade med honom, GENOM ATT HAN HAR EN KÄRLEKSFULL ENERGI ,och kände bara glädje när jag pratade med honom.

ÄRKEÄNGELN LUCIFER VILL ATT MÄNNISKOR  HÅLLER SIG PÅ LJUSA VÄGEN DÅ. 

LUCIFER VISADE ETT SVART MÖRK BRED RAND, som gick rakt från sovrummet mot vardagsrummet en mörk bred svart rand, som kommer från människor, som har bott där. Sen visade han mörk punkt vid dörren till sovrummet då.Vi gick runt i hennes hem ,och Lucifer började röra upp energin i hennes hem. Jag tänkte på elden som jag brukar tänka på att bränna bort allt mörker. Men han visade inte elden utan började röra upp en svart energi, som började ljusna mer och mer ,och blev ljusare och ljusare mer och mer.Jag följde efter Lucifer. Jag såg lägenheten håller på att börja förändras energin och blev ljusare det liknade stenar i glas. Det blev glas stenar över hela hennes golv ,och han rörde runt i varje rum och kök och toalett och hallen. Han var överallt i hennes hem då. Glas stenarna var inte genomskinlig.

Jag frågade om energin i skåpen genom att så mycket folk har bott där ,men han sa bara följ med mig då. Vi gick runt i hela hennes hem då. Men vi går sen tillbaka in i sovrummet, då började han röra runt i en mörk energi ,som började förvandlas till en man som har varit där, och mannen drack enorma mängder med sprit,han ,berättade hur han var mannen. Jag såg en avslagen flaskhals genom att han var en bråkstake och kunde gå hårt till SOM MIN DOTTER HAR TAGIT IN  FRÅN MANNEN,genom att hon är öppen och känner av. Han drack mycket mannen som hon hade känt av ,men han kunde misshandlade folk. Han misshandlade den han levde med då. Han hade en fruktansvärd mörk energi ,som måste städas bort från hennes hem .LUCIFER BÖRJADE BREDDA EN LJUS VÄG SOM HAN FÖRDE ÖVER MANNEN DÅ.Lucifer förvandlade vägen till en ljus väg för honom Lucifer för över honom då.guardian-angel-watching-over-children-on-bridge-lindberg

Jag frågade om jag skulle tänka rosa och visualisera rosa och kärlek över hennes hem!? Han började förvandla hennes hem till ljus energi. JAG SÅG ÄRKEÄNGELN LUCIFER FÖRVANDLADE LÄGENHETEN I VITT FRÅN TOPP TILL TÅ HELA HENNES HEM BADADE I VITT OCH LJUS ENERGI DÅ.Jag såg varje golv blev vit och ljus och sen förvandlas väggar och tak hela hennes lägenhet var vit och ljus då. Ljus och vit energi i hennes hem nu.

LUCIFER VILL ATT HON STÄNGER NER ALLA CHAKRAN FÖR ATT SKYDDA SIG PÅPEKADE HAN FLERA GÅNGER DÅ. Hon är känslig och drar med sig allt ,som stökar till för henne enormt.Hon drar till sig folk som har druckit mycket när de levde, då  kan de dras till henne när hon går öppen då. Jag har sagt till henne flera gånger att stänga ner sina chakran ,plus att lära sig rensa hemmet sitt då. Hon har inte velat eller orka det, men nu sa hon ,att hon måste börja lära sig själv nu ,när hon har så mycket bekymmer med andra sidan. Det är bra att kunna själv. Jag minns mycket väl när hon åkte till Spanien hennes kille och Linn. Hon kontakta mig på Facebook messenger ,och var skräckslagen och rädd genom att hon kände någon var i rummet då. Hon hade svårt att vara i rummet sitt när hon kände att hon var inte ensam då.

Det var en kvinna som tillhörde huset som fanns kvar på hotellet då som stökade till för henne då.DET ÄR BRA ATT LÄRA SIG SJÄLV, FOLK SOM SKA UT OCH RESA, DÅ ÄR DET BRA ATT KUNNA RENSA OM DET BEHÖVS.

Jag har förstått ,att min dotter Linn hade inte slagits i golvet och blivit misshandlad av en man ,som drack mycket UTAN HON KÄNDE IN HANS LIV OCH PLOCKADE UPP HANS LIV ,HUR HAN LEVDE , genom att hon gick in i hans energi som fanns i hemmet ,men plockade upp hans liv ,och blev så rädd och rädd att åka med. hon berättade för mig  hur slagen hon blev av okänd osynliga krafter, men hon plockade upp allt från honom, genom att han misshandlade kvinnor och andra när han kom i bråk då. Hon såg att hon blev slagen i golvet blodigt ,och fruktansvärt utsatt av honom då.

MEN DET FANNS INTE EN ENDA SKRÅMA PÅ HENNE EFTER DET HON BLEV UTSATT FÖR HON HADE INGA SKADOR ALLS .de  När hon berättade trodde hon att det var på riktigt hon var  skräckslagen och rädd hon trodde det var på riktigt då. Jag såg ingenting på henne då än att hon var fruktansvärt rädd att vara hemma då.

Hon sa flera gånger till mig att hon blev misshandlad och slagen i golvet och var blodig, men det fanns inte en enda skråma på henne, HON VAR INTE SKADAD ALLS men hon upplevde det.Jag var rädd innan jag kom dit, men ser på henne att ingenting har hänt med henne ,än att hon påvisar hela tiden att han har slagit henne i golvet då.

Men fanns inte en enda skråma efter honom UTAN HON KLEV IN I HANS MÖRKA SVARTA ENERGIER HANS LIV VAR INTE PERFEKT utan bara en massa bråk och drack mängder av sprit och slagsmål var hans vardag ,som hon fick uppleva hans fruktansvärda levene som hon plockade upp och hur han pratade skit om henne då.

Hon fick uppleva hans liv som vi städade bort och jag var fruktansvärt rädd vad som hänt henne och andra delen kände jag mig lugn inombords ,GENOM ATT JAG KUNDE INTE TA PÅ DET genom att allt kändes så overkligt för mig då.

JAG FÖRSTÅR FOLK SOM ÄR ÖPPEN KAN PLOCKA UPP ALLT I ETT HEM ,men kan uppleva som hon upplevde då ,men var inte en enda skråma på henne, MEN I HENNES  MEDVETANDE VAR DET SÅ FRUKTANSVÄRDA HÄNDELSER ,att bli slagen och misshandlad som hon inte alls var ,genom att hon upplevde hans levene då, hur han höll på då. Jag såg inte en enda skråma i hennes ansikte som hon påstod  hon blev slagen och misshandlad .

JAG FÖRSTÅR MER OCH MER VAD FOLK KAN UPPLEVA DÅ, genom att de plockar upp andras energi och en massa minnen. Det hon beskrev att hon blev slagen i golvet blodigt i ansiktet och misshandlad, och var fruktansvärt rädd när hon plockade upp från honom hemska saker då. Jag kan lova DET FANNS INTE EN ENDA SKRÅMA PÅ MIN DOTTER  INTE NÅGON SKADA ALLS OCH VAR INTE  BLODIG DÅ.

Hon fick följa med oss hem där vi bor nu. Jag gav min dotter jättemycket reiki healing, hon somnade snabbt som man ibland gör när man får healing dåHON VILLE INTE VARA DÄRCopyright © Ärkeängeln Rafael Birgitta Andlig Inspiration

När jag håller på med att ge min dotter reiki ,DÅ KOMMER ÄRKEÄNGELN RAFAEL, OCH VILKEN  HÄRLIG HEALING HON FICK. MIN DOTTER                                                           Jag minns att allt blev förvandlas till smaragdgröna gröna energier det var som ett regn över henne då. Rafaels energi gick in över allt på henne ,men vilka vackra färger det var. Det var så vackra färger som strömmar igenom henne då. Men han höll på länge ge healing Rafael då.

Men efter ett tag när jag håller på att ge healing från Rafael,

DÅ KOMMER ÄRKEÄNGELN AURORA OCH GER SÅ MYCKET KÄRLEK, men samma där ett enormt  regn av rosa färger Linn bäddades in i rosa kärlek från Aurora då.samma regn av Aurora som hon fick från Rafael då.

MEN LINN BEHÖVER MYCKET HEALING OCH JAG HÖLL PÅ LÄNGE NÄSTAN I TVÅ TIMMAR.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.