ÄRKEÄNGLARNAS BOK DEN FRIA VILJAN ARCHIVE ANGELS BOOK

NU SKA JAG BERÄTTA HUR BOKEN KOM TILL DEN FRIA VILJAN MED ÄRKEÄNGLARNA som har enormt mycket kunskap om allt då.

DET  MED ATT JAG BLEV MYCKET  INTRESSERAD AV ÄRKEÄNGLARNA SÅKLART och ville lära känna dem genom att folk pratade om ärkeänglarna och mitt intresse vaknade till liv då. Jag och en vän vi började spåna på boken. Vi har känt varandra  länge vi började spåna på boken  ,genom att han sökte hjälp hos mig och på den vägen blev  boken  till.. Det var Jonas som skulle hjälpa till. Men han hade inte en aning vad han sa JA till att han måste vara med hela tiden. Han skulle rätta allt jag skrev från ärkeänglarna. Jag pratar ner och sen skrev jag ner text och meditationer.

JAG HADE REDAN MYCKET KONTAKT MED ÄRKEÄNGLARNA, men ville skriva ner en bok som handlar om ärkeänglarnas kunskap.Jag lärde känna flera ärkeänglar som inte var med i boken då.

EN DAG DÖK ÄRKEÄNGELN ARIEL UPP ,som började med boken, men visste inte hur den skulle bli boken ,och Ariel sa ingenting om andra ärkeänglarna som kom senare i boken. Jag trodde att det var bara ärkeängeln Ariel som skulle vara medboken, genom att jag sett en annan bok som handlade om ärkeängeln Ariel.  FÖRSTA KAPITLET SKULLE  HETA DEN FRIA VILJAN.

Sen började det komma mycket ärkeänglar och jag fick börja måla ärkeänglarna ,och det blev alltid en ny ärkeängel målad, och satt mycket vid datorn och målade med DONOVAN SOM VAR MIN GUIDE, OCH DET VAR MIN GUIDE JOHLIE som presenterade en ny guide ,som jag skulle måla med. JAG RENSADE MYCKET MED VARJE ÄRKEÄNGEL GENOM HELA BOKEN. Men jag har jobbat mig igenom så mycket ärkeänglar.

Men jag målade med Donovan, han och jag  småpratade hela tiden under tiden vi målade då. Det var så mysigt att sitta och måla med honom ,genom att jag hamnade i en annan värld med honom. Det var tyst och lugnt sitta med honom. När jag fick problem med min sambo ,då kunde Donovan säga till mig, ”kom så går vi och målar lite grann .”

Men guider är bra att sitta med, genom att Donovan hjälpte mig igenom problem, när vi satt i lugn ro och målade bilder med honom. Men saknar den tiden. Men fick måla ärkeänglar hela tiden. Men även annat fick jag måla med honom. MEN ÄRKEÄNGLAR HAR EN ENERGI ,SOM GÖR ATT MAN FÅR GÅ IGENOM EN DEL SAKER MED DEM. 

ÄRKEÄNGLARNA  RAGUEL, URIEL ,ZADKIEL, JEREMIEL,MIKAEL, HANIEL,LORD METATRON, SANDALFON, AURORA,  AMETIST, RAFAEL kom i första delen ,och det hände inte så mycket än att ärkeänglarna dök upp som vanligt ,och hjälpte mig genom dem. Jag började att röra på mig ,och flyttade till ett mycket bättre ställe. Jag följde allt då.JAG  BLEV  SÅ LYCKLIG.

ÄRKEÄNGEL ARIEL KOMMER EN MORGON OCH SÄGER TILL MIG  ATT BÖRJA SKRIVA NER  MEDITATION TILL KAPITLET 1 ,och sen började jag skriva ner till varje kapitel meditation då. Jag hade pratat ner på band förut ,men ärkeänglarna ville ändra om då. Jag fick sitta och blunda och skriva ner från dem meditation då.Ibland var det andra meditationer.

Men ärkeänglarna gick några rundor med mig NÄR ÄRKEÄNGELN  LUCIFER DYKER UPP,men hamnade mellan kapitel 1- 6. Det stökade till för oss ,och boken gick kapitlen i ordning, och Lucifer måste hamna efter ÄRKEÄNGELN MIKAEL.  Mikael i kapitel 6. MEN ÄRKEÄNGELN HANIEL KOM EFTER MIKAEL DÅ, ,så jag blev inte så glad att Lucifer kommer då när han skulle kommit efter Mikael då. Vi måste kasta om allt VI HADE HUNNIT TILL ÄRKEÄNGELN RAFAEL DÅ.

Jag har inte ens målat ärkeängeln Lucifer, genom att de drog ut på tiden andra ärkeänglarna ,innan jag träffade Lucifer ,då höll på med andra ärkeänglarna och målade dem ,genom att alla kläder och skor och vingar går jag igenom en massa saker med ärkeänglarna. När jag har försökt måla ansiktet på ärkeänglarna kan det gå perfekt eller dåligt, GENOM ATT VARJE ÄRKEÄNGELN STÅR FÖR SITT OCH DET JAG MÅSTE JOBBA MIG IGENOM  MED MIG SJÄLV DÅ.. Sen dök GUD och han jag sitter skriver med då. Det blev inget mer då. Jag tänkte ibland sätta mig och måla Lucifer ,men jag  hann inte det. Jag kan reta mig på det och tyckt att DET SKULLE VARIT KUL ATT MÅLA HONOM DÅ. Han har vackra glittrande svarta jättestora vingar och långt svart hår. Han har svart klädsel. Det var synd att jag inte hann med det.

JAG MINNS JAG VAR NÄSTAN  GRÅTFÄRDIG IBLAND NÄR JAG HÖLL PÅ MED ÄRKEÄNGELN HANIEL bara problem att måla henne.Jag  blev aldrig nöjd på grund av allt som hände runt mig.Jag får problem med ansiktet ,men även kläderna jag målade.

Haniel  hjälpe mig att hitta min sorg och då fick jag stora problem när jag höll på med henne.

ÄRKEÄNGELN HANIEL SKA EGENTLIGEN GE GLÄDJE. 

Men hur ska man få glädje? Jag måste hitta sorg, för att få glädje. Jag vill måla en vacker ärkeängel ,men händer en massa runt mig när jag håller på med ärkeängeln Haniel. Jag förlorade mycket glädje runt mitt liv, när jag bland annat förlorade lokalen, då fick jag problem att måla Haniel ,genom att hon tar upp min sorg som stökar till när jag vill måla vackra ärkeänglar då. Alltid när jag kom till Haniel fick jag problem, som retade mig enormt då.Jag fick även se vad som var glädje för mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är www.tvn_.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0.gifÄRKEÄNGLARNA HJÄLPTE MIG ATT HITTA MINA PROBLEM, därför har jag fått måla dem med olika kläder och skor, men för att förändra mycket ,som jag ser på mig själv då. Jag har nu efter tidens gång börjat fatta varför jag får inte till ÄRKEÄNGELN  HOPE ANSIKTE ,MEN ÄRKEÄNGELN  ANAEL FICK JAG TILL BÄTTRE  fast de kommer från samma ställe då. Jag vet när jag målade ansiktet på ärkeänglarna ,att de speglar ens inre ,och jag fick jobba mycket med mitt inre då. Ärkeängeln Hope visar att hon kommer från högre energin samma ärkeängeln Anael. DET HANDLAR BARA OM KÄRLEK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fd.jpgMEN DET BERODDE PÅ ATT JAG VAR RÄDD FÖR ÄRKEÄNGELN  LUCIFER, genom att jag kommer från Jehovas vittnen en gång i tiden. Folk får för så mycket om Lucifer då. Han började rensa en massa mörker hos mig. Jag skulle rensa bort en del hemska saker.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL SÄGER TILL MIG ,att  det är Lucifer som rensar bort det. Jag frågade Mikael ,”varför kan inte du rensa det från mig,?” Han svarade mig,” att han jobbar inte med samma som Lucifer. Han tog det mörkaste”sa Mikael. ÄRKEÄNGELN LUCIFER TOG MÖRKRET INOM MIG. .

Ärkeängeln Mikael frågade hur jag skulle göra då? Jag var bara rädd för Lucifer då. JAG SA, JA TILL MIKAELS HJÄLP,  HAN FICK SLÄPPA IN ÄRKEÄNGELN LUCIFER HJÄLP.

Jag minns mycket väl ,vad Ärkeängeln Lucifer städade bort ,UTOMJORDINGARNA SOM JAG HÖLL PÅ BLI TOKIG AV DÅ. JAG BLEV SJUK AV DEM GENOM ATT JAG KÄNDE AV DEM. Ärkeängeln Lucifer och Ashtar  rensar bort dem ,genom att jag led av grå folket ,att leva nära dem. Anders drog till sig Grå folket och jag blev sur på han. Han har svårt att acceptera mig. Vi hamnar i många krig om Grå folket. Jag kände på en gång när de var nära mig. Jag åkte ner på en gång ,och kände mig kall inombords. Jag åkte rakt ner genom att jag kände hur de var kall och inga känslor. Jag kände hur de var, de drog ner mig ,genom att de är kall utan känslor då.

När jag är öppen och utvecklat mycket ,då kommer ännu mer problem för mig GENOM ATT JAG ÄR FÖDD MED EN ÖPPEN KANAL MEN EN KÄNSLIG KANAL ,SOM KÄNNER HUR GRÅ FOLKET ÄR. Jag föddes med känslig kanal ,som kan även stökar till för mig. När grå folket kommer nära mig ,då åker jag kana på en gång genom att jag känner exakt hur grå folket är. Hård och kall ,som är Grå folkets kännetecken på dem ,som ingen tänker på när de är så himla pigg, att titta efter Grå folket.

Men folk kan åka flera mil, att kolla på dem ,som även jag och Anders gjorde på den tiden. Men såg inte ens att Grå folket var så knäpp ,och farlig som nu. De kan även förstöra för folk ,som har med dem att göra, GENOM ATT GRÅ FOLKET ÄR INGEN SOM SPRIDER KÄRLEK ,SOM FOLK UPPTÄCKER TILLSLUT ,MEN ÄR FÖRSENT DÅ. Men Folk kan lämna dem, och tror att de har lämna Grå folkets, som även jag trodde att det var så enkelt. Men lämna dem, genom att Grå folket är intresserad av dig.

Men tror du att Grå folket lyssnar på dig???

 GUD KAN GRÅ FOLKET ,OCH HAN LURAR MAN INTE ,HAN KAN MER ÄN GRÅ FOLKET  KAN. MEN STÖKA TILL KAN GRÅ FOLKET DÅ, och sett att de bara stökar till för folk åker till jorden ,och Grå folket tar folk och är så himla intresserad av folk.

MEN NÄR JAG TRÄFFADE GUD FÖRSTA GÅNGEN ,DÅ SA HAN TILL MIG ATT MARINA MUNK HAR GRÅ FOLKET TAGIT. GUD sa det flera gånger när vi pratar om henne. Jag tycker det lät hemskt och fruktansvärt ,men Grå folket tog henne för länge sen ,men är sjuk av Grå folket ,som hon ser inte själv. Men skriver så knepiga böcker från Grå folket ,som ingen tänker på ,när de läser skriver så knepiga böcker. Men en del böcker är okej ,men en del är konstig ,och det kommer från Grå folket, som hon ser inte själv ,att hon sitter fast med Grå folket då. Men tror att hon lämnat dem men hon sitter fast. 

Men folk tar det så lätt att nu har de lämnat Grå folket ,men Grå folket är smart och då kommer alla grupper till. MEN FINNS BARA 1 GRUPP MED GRÅ FOLKET ,OCH FOLK TROR ATT DE ÄR HUR MÅNGA GRUPPER SOM HELST, NÄR DET FINNS 1 GRUPP GRÅ FOLKET.

JAG HAR SETT HUR HEMSK DE SER UT. MEN VISA JESUS ELLER KVINNOR MED LÅNGT HÅR, DÅ KAN GRÅ FOLKET HA KUL MED ER. KAN SKRIVA BÖCKER MED DEM, men folk tror på allt, och kan skriva så mycket tok i böckerna, men folk köper det, och då kommer Ashtar Command in.

FOLK TROR ATT ASHTAR HAR ETT GÄNG MED FOLK .SOM JOBBAR MED JORDEN. Men vad gulligt, men så lätt är det inte men kolla på hur jorden ser ut. Men sköter Ashtar Command sitt jobb nu???? Folk har fått för sig så mycket tok idag. Men alla grupper har Grå folket hittat på ,genom att folk ska inte bli rädd, och Grå folket vet att folk är rädd dem. Men kolla på bilden ,så förstår ni att Grå folket är inte så vacker att möta på.GRÅ FOLKET ÄR LIK BILDEN PÅMINNER MYCKET OM DEM. 

Men Grå folket ändrar utseende, så de passar in utseende på dem genom att inte bli rädd ,då tar Grå folket som folk gillar. MEN HAR KOLL PÅ VAD FOLK ÄLSKAR GENOM ATT KOMMA NÄRMARE DEM.  Grå folket är smart och vet vilka folk gillar, då kan folk se den bilden framför sig ,och därför har vi så mycket grupper kommit till ,genom att Grå folket hittar på grupper hela tiden, genom att kunna jobba med folk då. 

Genom att folk blir rädd ,och då kan de visa ett fint ansikte de gillar då. Men Grå folket är smart när de tar folk, då kan de visa ett ansikte de kan acceptera, genom att Grå folket ser skrämmande ut. FOLK FÅR PRATA MED EN VACKER BILD ,FAST DET ÄR GRÅ FOLKET, MEN HAR SATT EN MASK ÖVER SIG. 

Men folk tror att de har lämnat och skönt att vara fri Grå folket. MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE, SÅ LÄNGE GRÅ FOLKET ÄR INTRESSERAD AV DIG, DÅ HAR GRÅ FOLKET DIG FAST. Men du tror att du är fri, och känns skönt att slippa skrämmande folket som skadar dig.

MEN GRÅ FOLKET HITTAR PÅ EN BILD DU GILLAR,och då kan det vara olika bilder ,som du älskar. Du kanske ser Jesus varje dag. Men skönt att prata med Jesus varje dag. Han är inte farlig att prata med. Men skönt att se att Jesus är hos dig. Eller så ser du andra personer hos dig.  Men tar bilder du älskar. Vi tog upp exempel Jesus ,som är en person folk älskar att prata med. MEN JESUS KAN INTE VARA HOS ER ,MEN GRÅ FOLKET HAR ANVÄNT DEN BILDEN. JAG VET MED SÄKERHET ATT DET ÄR SÅ.  

Jesus kan inte vara på så många ställen samtidig. Men Grå folket tar Jesus ,genom att Jesus känns skönt och trygg att leva med. När Grå folket får problem med dig, då tar Grå folket Jesus ,genom att de tänker inte släppa dig. HAR LÅST FAST DIG ,MEN JESUS GÅR BRA ATT PRATA MED.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 852996.jpgALLA SER HUR JORDEN SER UT IDAG ,MEN ÄR SVART OCH BARA BRÅK NU. MEN ALLA SÅG HUR FRAMTIDEN SÅG UT MED 2019 – 2020 VI FICK PROBLEM MED CORONAVIRUS. Men såg ni att Ashtar kunde stopp den värsta vi blev utsatt för då????

NEJ SÅKLART. Men folk har fått för sig ,att Grå folket kan göra under när de åker runt. Men stökar till för folk, och folk är sjuk av Grå folket ,men folk vill bli fri dem. Men Grå folket släpper när de har tappat intresse för dig. Men Grå folket är smart ,och kan hitta på så mycket olika grupper, genom att Grå folket känner att vi är rädd ,som de ser ut, då kan de lägga skydd runt sig ,och folk har sett vackra kvinnor med långt ljust hår, eller stora vackra ögon. Men Grå folket är smart, hur vi är ,och tar fram du gillar och älskar att se ,och prata med. Men känner till din bakgrund ,och då kan folk prata med Jesu hela dagen lång, fast det är Grå folket, som folk blir även rädd för då.

Men vet att Grå folket släpper inte så lätt, som folk tror utan tar personer folk älskar ,och gillar ,och kan de fortsätta utsätta folk ,som ingen upptäcker energin hos dem.HÅRD OCH KALL ENERGI HAR GRÅ FOLKET UTAN KÄNSLOR ,och kall och vill inte att folk upptäcker dem. Grå folket kan lämna folk ,och tror att de gjort det, genom att de är så sjuk av Grå folket. Men Grå folket släpper inte så enkelt som du tror.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kozzi-a_beautiful_woman_on_sofa_with_a_laptop-6608x4951dhilllvarisjwaronfcamlrt-2.jpgMen sett när jag hade världens kamp att skriva på bloggen.

Jag hade en annan blogg ,MEN SÅG FULA ANSIKTET I DÖRREN,och såg armar och ben höll fast i dörrkarmen. Men vägrar släppa mig ,men jag in i krig med dem, men ser att de släpper inte mig. Jag skrev och skrev ,men de störde mig så hemskt den gången. Jag blev mer och mer arg ,att nu ska ni försvinna från mig. Jag skrev och de störde mig ,genom att ingen ska upptäcka Grå folket ,och jag lägger ut på bloggen, genom att jag måste börja och varna för Grå folket. JAG SKREV OCH SKREV HELA TIDEN ,MEN MÅSTE VARNA FÖR GRÅ FOLKET, GENOM ATT ASHTAR SA TILL OM DET. 

Men vilken kamp jag hade den gången.  Jag kunde nästan inte trycka ner på tangentbordet bokstäver jag skrev. Men såg Grå folkets fula ansikte kollar på mig vid dörren. Men höll i dörrkarmen, men försöker störa mig, genom att inte visa dem ens. Men jag bryr mig inte om det utan skriver. Men kunde nästan inte skriva den gången. Jag måste varna för Grå folket men skrev med problem de stökar till för mig. MEN VILKEN KAMP ,MEN SÅG FULA ANSIKTET TITTAR PÅ MIG. HAR LÅNGA ARMAR ,MEN HÖLL I DÖRRKARME. MEN FUL ÄR GRÅ FOLKET. Det är skitfolk ,som folk blir utsatt för idag. Men jag satt och varnar för dem. 

De kom för nära mig. Jag ser när Lucifer rensar bort dem, hur han jobbar igenom mig. Jag vet också, att jag hade annat som gjorde att jag mådde inte så bra. Lucifer han var mycket hos mig ,GENOM ATT LUCIFER SKULLE IN I BOKEN. Men har varit förkyld förut ,men aldrig haft den näsan ,som jag vaknade upp med 

JAG LIGGER OCH KÄNNER OCH PILLAR PÅ MIN NÄSA ATT NÄSAN KÄNNS KONSTIG. Men känner en massa sårskorpa på min näsa. Jag hade skorpan på en sida,högra näshålet. Jag låg och pillar på sårskorpan en längre stund. Men pillar och pillar men känner att näsan är inte okej. Men känner bara en massa sårskorpor. Men hade stora sårskorpor på nästan. Jag försöker med en nagel skrapa bort skorpan. Men ligger i sängen, och känner att näsan var inte som förut. Men måste kliva upp tillslut, genom att näsan kändes konstig. Jag går in i badrummet och tittar mig i spegeln.  Jag fick en chock ,genom att jag aldrig haft den hemska näsa förut. Näsan såg hemsk och sårig ut. Men kan inte gå ut med den hemska näsan ,vad ska folk tro när de ser den hemska näsan.

Jag försöker ta bort torkad sårskorpan. Svårt att ta bort sårskorpan. Satt i ,någon dag. MEN SÅG HEMSK UT NÄSAN KUNDE KNAPPT VISA MIG FÖR FOLK.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är wp-1551096887607.jpgJAG VET ATT GRÅ FOLKET UTOMJORDINGARNA TOG MIG FÖR MÅNGA ÅR SEDAN när min yngsta dotter var liten då. Jag minns mycket väl när kom in sovrummet mitt. Han låg och sov ,och kunde inte hjälpa mig. Jag försökte ropa på hjälp ,men det hjälpte inte när jag skrek och skrek ,men han hörde ingenting då, genom att han sov djupt då. Jag fick inte fram min röst ens kunde inte öppna ögonen då, men hör hur de går runt min säng. Jag känner att det är flera runt sängen min, men kan inte öppna ögonen. Ropade på hjälp ,men fick inte fram ett enda ljud. De hade nog sövd ner Anders djupt när de höll på med mig.

Jag var stel i hela kroppen kunde inte röra mig överhuvudtaget. Jag försökte öppna ögonen,  men det är omöjligt att öppna ögonen då.JAG KÄMPAR MED NÄBBAR OCH KLOR ATT ÖPPNA ÖGONEN. Tillslut får jag upp ögonen ,då ser jag en ljus grå hand som ligger över mitt solar plexus . Sen tar de bort handen från mig och då kan jag röra mig igen.

Jag tänkte inte på det så mycket än att jag blev rädd ,och var uppe och sände reiki som hjälpte dåligt då. Jag fick bort detta fruktansvärda problem jag haft med grå folket. Folk tror att de har släppt grå folket, MEN DET ÄR OMÖJLIGT ATT GÖRA DET. De hänger sig kvar hela tiden tills ni får hjälp.

Folk tror att de har släppt grå folket och gått vidare ,de sitter ändå fast ,tills vi städar bort dem på riktigt då. JAG TRODDE INTE ATT JAG SKULLE BLI UTSATT FÖR GRÅ FOLKET DÅ, genom att de satt implantat från början ,då sitter vi fast i dem tills vi tar bort dem på riktigt då.

JAG ÄR GLAD ATT JAG FICK BORT GRÅ FOLKET.

JAG HAR ALLTID SETT ÄRKEÄNGELN LUCIFER VACKRA JÄTTESTORA SVARTA  VINGAR OCH HANS SVARTA LÅNGA HÅR OCH HANS SVARTA KLÄDSEL efter den händelsen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fd.jpgJAG MINNS NÄR ÄRKEÄNGELN LUCIFER SKULLE SKULLE BERÄTTA för mig hur han gjorde, när han förvandlas till djävulen då. När han började förvandlas till djävulen ,då ser jag  hur han går med fötter ,som ser ut som klövar ,och benen var inte så vacker ,som en get.

JAG FÖLJDE SAKTA NÄR ÄRKEÄNGELN LUCIFER FÖRVANDLAS. Sen började han gå runt på benen, sen började han förvandlas mer och mer till djävulen med horn och ansikte ,som en get. Jag såg  hur  han gjorde när han förvandlas till djävulen då.

Jag såg honom när jag var ung ,och var på väg in i Jehova vittnen. Ringer på dörren min,då drömmer jag på natten om djävulen ,och jag blir så fruktansvärt rädd. Det känns som jag är vaken, han leder mig till bokhyllan där ligger bibeln. Jag hör ett enormt avgrundsskrik från honom. Jag minns jag blev så himla rädd. JAG FÖRSTÅR ATT HAN VARNADE MIG FÖR ATT INTE GÅ MED I EN SEKT JEHOVAS VITTNEN.

Jag lyssnade på på Jehovas vittnen ,genom att de är bra att manipulera människor såklart. De vände varningen till deras fördel,fast jag skulle aldrig gått med i Jehovas vittnen, genom att jag har jobb som kan skada mycket NÄR JAG SKA JOBBA MED MED GUD För han var inte så glad när han fick se att jag gick in i Jehovas vittnen ,genom att jag kan få mycket problem. DE GÖR INTE SOM GUD VILL DÅ.

Men sen såg jag aldrig djävulen igen. Men min yngsta dotter såg djävulen när vi hade flyttat fel. Vi bodde i mörka energier, då ringde hon mig när jag är på lokalen, att hon såg djävulen i badrummet då. MEN FÖR ATT VARNA OSS ,vi måste flytta från stället då. Nu har hon inte sett honom mer.

Det fortsatte att komma nya ärkeänglar helatiden,men den delen säger ÄRKEÄNGELN HOPE SKA HETA BRON ÖVER ETT HÖGRE MEDVETANDE ,kom nya ärkeänglar när ärkeängeln Hope var den som kom först och förde över mig i en annan energi. ANNAN ENERGI  . Jag trodde ett tag att det var Hopes bok tills det kom flera ärkeänglar då.

Men ärkeängeln Hope kommer och går. Men var den som förde mig över i en annan energi. ÄRKEÄNGELN HOPE HON LEVER HOS GUD. HON VAR ÄVEN MED NÄR VI VÄNTAR PÅ GUD. 

ÄRKEÄNGELN HOPE SATT MYCKET HOS MIG NÄR GUD DÖK UPP. Men var hela tiden hos mig, och försöker lugna mig ,när jag kunde hamna utanför allt. Folk var dålig att hjälpa till ,och då fick jag enorma problem att överleva ,genom att så mycket gick fel den gången. Folk var dålig att skydda min lägenhet, som ingen var pigg på den gången. Jag har tre döttrar ,men ingen var nog stark att skydda mig.

Men Jonas kom in i bilden, men även han såg alla hyror som gick, och sa ingenting ,genom att jag blev sjuk av Kewan ,och då fick jag enorma problem att överleva. GUD PRATAR MED JONAS I 4 TIMMAR.Men GUD tog Jonas till hjälp ,genom att vakta lägenheten. Men han gjorde en massa fel, och blev utan lägenhet. Men jag måste bo själv. GUD ska lära Jonas en gång för alla samarbeta ,genom att han såg bokens förfall den gången.

Men allt blev bara en massa problem ,genom att mamma har varit stark och sprang på en gång om de måste ha hjälp. Men har sett att jag får inte bli sjuk ,då får jag problem genom att lagt så mycket pengar på min lägenhet, men ingen fattar hur skadad jag är ,som lade så mycket extra pengar på min lägenhet. JAG VAR SÅ LYCKLIG DEN GÅNGEN NÄR JAG FLYTTADE IN DÅ. MEN INGEN RESPEKT RUNT MIG ,MEN FÅR INTE VARA SJUK ENS. FICK RÅD FRÅN FOLK ATT FLYTTA DEN GÅNGEN GENOM ATT JAG HÖLL PÅ ATT BLI SJUK.

Men jag vet när ÄRKEÄNGELN ANAEL KOM ,DÅ BÖRJADE HON STÄNGA UTE JONAS. han jag skrev med ,genom att vända allt rätt för mig genom att vi hade en del problem när vi höll på med boken.

Jag kände att jag hamnade i en annan värld med ärkeängeln Anael.Jag tappade bort självkänslan, DÅ MÅSTE ANAEL VÄNDA MIG RÄTT DÅ.Vi hamnade i problem med boken ,som handlade mycket om vårt samarbete var inte det bästa då. Anael stängde ute Jonas för mig JAG MÅSTE KOMMA IGÅNG, genom att en dag ska jag sitta skriva på bloggen ,och skriva från GUD. Jag minns Anael plockade upp tidigare liv från 1940. Jag måste ha lugn och ro när jag skriver. 

Jag fick även jobba med 1888-talet. ÄRKEÄNGELN ANAEL LEVER HOS GUD. MEN HON KOM TILL MIG GENOM ATT BLOCKERA JONAS. GUD såg att Anael var hos mig hela tiden. Men han ser allt. Men han fick höra varför hon var hos mig. Men älskar tiden när vi bara satt och skrev och skrev och bara jag och Anael. Jag levde i en annan värld där ingen kommer åt mig ,utan jag levde med ärkeängeln Anael. MEN LEVA BARA MED ÄRKEÄNGLAR ÄR UNDERBARN ,INGEN SOM ÄR ARG PÅ MIG SOM ANDERS ,ELLER SÅ ÅKER MAN IHOP MED ANDRA MÄNNISKOR. 

♥JAG HAR LÄRT KÄNNA ♥ÄRKEÄNGLAR PÅ RIKTIGT♥Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

JAG KÄNDE ATT JAG KUNDE SKRIVA ,SOM ANDRA MÄNNISKOR ,GENOM ATT MITT SJÄLVFÖRTROENDE VAR INTE DET BÄSTA ALLA GÅNGER. genom att mitt självförtroende var i botten. Men då satt jag med ärkeängeln Anael och skrev. Men hon lossade en massa blockeringar den gången. Men jag kände mig kung i mitt eget kungarike ,genom att det var bara jag och Anael som satt ihop och skrev.

Anael drog inte ner mig utan hon lyfte mig till skyarna. ÄRKEÄNGELN ANAEL LYFTER MIG OCH KÄNNER MIG GLAD OCH UPPÅT. Jag minns så väl tystnaden när vi satt med stäng dörr där jag bodde, men ingen kan komma åt mig ens. Jag var så lycklig den tiden när jag satt med dem. Men jag hade problem med självförtroende, och folk vill att jag lämnar Anders ,men svårt, genom att jag måste ordna min ekonomi. Men var ensam är inte så enkelt. 

Ibland var det bra mellan mig och Anders, GENOM ATT JAG OCH ANDERS LEVDE DESTRUKTIV FÖRHÅLLANDE SOM TAR KRAFT FRÅN MIG. Men folk tycker att jag  måste lämna Anders. Men en del dagar var det bra ,men nästa dag pannkaka som destruktivt förhållande är problem ,att lämna varandra. Jag måste ha mycket hjälp att lämna varandra ,som var inte lätt med min ekonomi. Måste hitta en ny plats att sitta med folk, lokal vad kostar den. Jag visste i min ensamhet, att jag måste hitta en ny lokal.

MEN ANDERS VAR INGEN GOKILLE JAG BODDE MED,  utan alltid ensam om allt jag skulle göra. Men även om jag ville resa som andra gör bad och sol ,och gå på en massa behandlingar ,som jag älskar då. Men fick tänka det  ensam. Måste ha 1 000 0000:- resa utomlands. Men folk skrattar åt när jag sa det 1000 000:- genom att Anders var inte som andra män. Men hade önskat det ,men satt mycket och tänkte på, att leva ett eget liv ,där jag kan göra som jag vill. Men Anders reste innan mötte mig ,men när han träffar mig ,då blev det problem. Men det var Anders förra som drog i det. Vi åkte till Norge, men jag ville se annat ,och bara vila och äta vid dukat bord. 

Men önska möta en man som var som mig. Lika som mig är svårt att hitta ,men önskar en man som kunde var som mig, bra att samarbeta var A och O för mig. Men även en lugn man satt längst upp på listan min, genom att jag var så himla trött på allt bråk från Andes en lugn och go man önskar jag. SATT MYCKET OCH DRÖMDE OM DET.

DET KOM NYA ÄRKEÄNGLARNA  JOPHIEL, AZRAEL, ADONAEL, GABRIEL  ,CHAMUEL

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9birgitta-andlig-inspiration-copyriht-c3a4rkec3a4ngeln-adonael.pngÄRKEÄNGELN ADONAEL VAR EN ÄRKEÄNGEL SOM STÖKAR TILL ALLT FÖR MIG GENOM ATT JAG HAR ALDRIG HÖRT TALAS OM HENNE ENS. 

Men dansar så fint framför mig med blå vacker glittrande klänning. Hon har mörkt långt hår. Genom att jag kan ingenting om henne eller hört namn Adonael, då fick jag problem att höra hennes namn. Hon skulle in i boken. Har jag hört hennes namn förut ,då har ALLT VARIT BRA. 

Men såg bokstäver ,men ärkeängeln Adonael säger tyst till mig ,men hör dåligt namn. Men hör bokstav ,eller andra bokstäver blandas ihop. Men känner jag måste kolla på internet ,fast jag lovat ÄRKEÄNGELN AUROR kolla på internet ,genom att nu lärde ärkeänglar mig. JAG MÅSTE UT OCH KOLLA ,MEN HITTAR PÅ EN GÅNG GENOM ATT JAG FICK LEDNING ATT HITTA ÄRKEÄNGELN ADONAEL. HON KALLAS FÖR NATTENS ÄRKEÄNGEL. Men såg blå glittrande ängel ,som dansar på internet. Men fick till det tillslut fick fuska lite ,och skriva i ärkeängeln Adonael.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-blogg-c3a4rkec3a4ngeln-gabriel-birgitta-andlig-inspiration.pngÄRKEÄNGELN GABRIEL lärde jag känna och skulle med i boken, som andra ärkeänglar ska vara med. Gabriel skrev jag från när jag skulle varna Sverige gå under då. Men sett när jag har folk som vill ha hjälp ,då kan han dyka upp ,genom att han jobbar på ett annat sätt då. Han kom även på den tiden när han var med i boken.

Men sett när kunder kommer ,att han vill vara med och hitta djupet hos dem, genom att folk bär på mycket saker när de föds till jorden. Men en del har fastnat i tidigare liv ,som han hittar en massa där hos kunden min. Men börjar städa med Gabriel ,men blandar in andra människor får prata med ,som finns med blockeringar i. MEN SER ATT GABRIEL REDER UPP MED FOLK. Jag ser nu hur ärkeänglar gör, men när de var med i boke,n då kom ärkeängel efter ärkeängel och rensa med mig. Men skrev mycket meditationer i varje kapitel när vi hade gått en runda ,då fick jag sätta mig och skriva meditationer från dem. 

ÄRKEÄNGELN AZRAEL KOM MED I BOKEN SOM ANDRA DÖK UPP  I BOKEN. 

Men fick för mig att ärkeängeln Azrael, stod vid dödens port. MEN BLEV FEL.  Jag hade läst och trodde på det.  Hon sa till mig för längesen när jag skulle rensa. Jag tog henne att rensa med. Jag läser och testar ärkeänglar vad de är bra på. Hon var inte som jag todde. Men tog med ärkeängeln Azrael ,när jag skulle rensa ,som fått höra vad som är sant eller fel. Jag har följt folk ,när det gäller ärkeänglar ,genoma att jag gillar allt ,och då har folk upptäckt ärkeänglar. Men har hittat på för mycket ärkeänglar ,som även blev fel då. 

Jag fortsatte att skriva ner meditationer till varje kapitel. Det var alltid viktigt att meditera . Skrev ner meditationer ,som vi kunde ta fram OM VI FASTNADE PÅ NÅGOT SÄTT. .Ibland kan vi må dåligt ,men det skrevs ner bra meditationer. Om vi kände vissa dagar var upp och ner ,då kunde vi ta fram meditationen för att jobba oss genom.

Jag hur de var olika ärkeänglar genom att JOPHIEL PRATADE MYCKET OM NATUREN. Jag förstod länge att jag bodde fel då när Jophiel visade mycket naturen för mig vad som bäst för mig. Det handlar om mitt välmående såklart.  Bo bra och kunna ta  härliga promenader utan skada mig genom att jag får ont av asfalten som är stenhård att gå på. JOPHIEL VISADE VISAR MIN TVILLINGSJÄL. 

Jag kan inte skriva om alla ärkeänglar jag lärt känna. Jag tar bara upp lite grann från boken. Hur den var tänkt då. ÄRKEÄNGELN  ADONAEL  lärde jag känna ,men hon öppnade ögonen på mig. Jag minns vilket stök. Såg även att hon varnade för stora  problem Sverige kan få om de in.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bloggen-c2a9c3a4rkec3a4ngeln-sandalphon-birgitta-andlig-inspiration.pngÄRKEÄNGELN SANDALFON HAR ALLTID SETT  SOM EN VARDAGSÄNGEL. Men han kommer alltid i vardagen, men även nu kommer han när jag har problem med Kewan, och signalerar till mig. Han vill prata med mig om Kewan ,genom att alla vet att jag har problem med Kewan. Men ärkeängeln Sandalfon ,kom och visa mig hur det var med Kewan. Men är sur på allt nu.

JAG FÖRSTÅR ATT HAN HADE RÄTT OM ALLA ÄRKEÄNGLAR. Men sett Sandalfon förut ,att han tog upp mycket om vardag. Men Sandalfon berättar för mig om ärkeänglar ,att folk hade hittat på för mycket ärkeänglar då. Jag kan förstå det genom att en del sidor såg skum ut med skumma namn. Men såg konstig bild på en del ärkeänglar. 

ÄRKEÄNGEL CHAMUEL  HANIEL AVSLUTADE BOKEN.  Nu har jag inte skrivit om varje ärkeängeln från boken utan bara berättade lite grann om boken. Han knöt ihop allt Chamuel. Han avslutade boken då.

JAG HAR TAGIT UPP LITE PÅ DEN HÄR SIDAN, FRIA VILJAN HUR JAG LÄRT KÄNNA ÄRKEÄNGLAR. Men tar upp mycket mer om ärkeänglar stora samarbetet jag gick in i när jag börjar med boken. Ni kan läsa mer där, då tar jag upp om olika ärkeänglar och ni kan läsa där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.