FOLK SOM RAKAR SIG- PEOPLE WHO SHAVE

JAG SER EN MASSA HÅR OCH UNDERLIVET ÄR TÄCKT MED HÅR.

Idag är det vanligt, att folk RAKAR BORT ALLT HÅR FRÅN UNDERLIVET ,som mycket kvinnor gör idag ,genom att vi vill inte ha en massa hår i underlivet ,fast vi är född med  en massa hår ,som täcker underlivet.Och mycket kvinnor rakar bort håret i underlivet SOM FOLK VILL TA BORT EN MASSA HÅR , att kvinnor och män vill inte ha en massa hår då ,som har ökat enormt idag, att kvinnor och män rakar bort håret som är så vanligt idag.

Men långt tillbaka, då rakade ingen människa bort hår från underlivet ,men idag har mycket folk börjat göra det. Men långt tillbaka, då rakade kvinnorna bara bikini randen ,för att slippa hår sticker ut. Men idag åker allt hår bort från underlivet ,folk rakar bort allt hår dag.DET ÄR MER VANLIGT ATT FOLK RAKAR BORT ALLT HÅR I UNDERLIVET än att de behåller en massa hår då.

fe6beb526959d9d2c6d6733b6bd198a9_a-woman-shaving-her-legs-using-a-razor-and-cream-cartoon-clipart-_625-1024MEN SKA VI EGENTLIGEN RAKA BORT ALLT HÅR I UNDERLIVET DÅ? Vi är född med hår som ska skydda oss mot en massa saker ,och nu rakar vi bort allt ,SOM EGENTLIGEN SKA SKYDDA OSS när vi är född med en massa hår då. Idag har mycket kvinnor och män börja raka sitt underliv, som mycket andra länder gör, att raka bort allt då. Nu gör mycket kvinnor och män samma sak ,som andra länder har gjort länge ,SOM ÄR FEL MOT UNDERLIVET.  

GENOM ATT NI SKA HA HÅR och är född med hår ,men folk rakar bort håret. och det har blivit så vanligt att de gör det, fast det var andra länder ,som rakade sitt underliv, som mycket folk har tagit efter i Sverige. Och nästan varje kvinna rakar sig ,och även mycket män gör samma sak rakar sig då.

VI FICK UPP DEN BILDEN ,och det kan vara svårt att ändra om.

Det  har pågått länge i andra länder, men svenska folket har tagit efter att raka sitt underliv. Männen  har till och med börjat raka hår ,som pryder deras kroppar ,men männen vill inte ha hår på kroppen ,som var vanligt förr ,att männen hade hår på kroppen, men idag har modet svängt ,att männen rakar bort allt hår på kroppen idag, och förr var det modernt att ha hår på kroppen då.

HÅR ÄR SLAGS SKYDD FÖR OSS ,vi föds med hår som folk rakar bort,som har blivit så vanligt idag ,att inte ha hår på kroppen ,och även vanligt att inte ha hår underlivet då.

Idag är det så vanligt att raka sig, genom att vi lever i en annan tid  idag ,men det är inte bra att raka bort allt hår,  genom att vi är född med skydd ,SOM FOLK RAKAR BORT SKYDDET ,som vi egentligen ska behålla då.

MEN HUR MÅNGA MÄNNISKOR VILL BEHÅLLA MASSA HÅR? Det är en liten skara av människor som gör det, och andra tycker det är så fult att ha en massa hår på kroppen då. Men kommer folk att ändra sig ,genom att modet svänger fram och tillbaka idag.

JAG TROR ATT DET ÄR SVÅRT ATT ÄNDRA OM när vi har börjat raka oss ,men vi rakar bort ett skydd ,som vi ska skydda oss med då.KÄRLEKEN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION kopiera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.