ÖL – BEER

ce171075ab60d6a1a52c131b2c8b9856

JAG HÖR NÅGON SÄGER KÖPA EN ÖL ,FOLK SOM ÄLSKAR ÖL.

Folk gillar öl och öl har funnits länge.Och det finns folk som inte gillar öl. Det  är så vanligt idag, folk köper hem flera backar öl, och många dricker alldeles för mycket öl. Och det är lätt att köpa hem öl till storhelgerna, eller folk som dricker varje dag öl. Folk som dricker ibland öl ,SOM ALLA VET ATT ÖLEN INNEHÅLLER MYCKE ALKOHOL,  och folk som köper på systemet köper hem mycket öl, som finns i olika styrkor ,och folk måste känna sig avslappnad ,och köper öl på öl till storhelgerna, är det vanligt att ölen pryder deras plats i hemmet.

book_PawelKuczynski4Det tillverkas öl ,men mycket starkare öl, som är full med en massa alkohol ,då har folk fått för sig ,att det händer ingenting om ni dricker öl, genom att ölen ser folk lite lindrigare på, än när folk köper sprit och vin ,och öl det är lika farligt som vin och spri när de innehåller, så mycket alkohol .OCH MYCKET  FOLK  KAN BLI BEROENDE NÄR NI DRICKER FÖR MYCKET ÖL ,och många idag ser inte faran när de köper öl, och sätter sig ute och dricker öl under sommaren. Och mycket folk dricker öl som är full med alkohol ,som ingen verkar märka eller reagerar på det när folk måste ha öl då

I Sverige är det så vanligt idag ,att FOLK TAR EN ÖL IBAND. Folk dricker starköl eller lättöl båda innehåller alkohol. Och lättöl med lite alkohol i och mellan öl mer alkohol ,och starköl finns i olika styrkor idag ,att köpa ut från systemet då.

MEN INGEN VERKAR SE VAD ÖL INNEHÅLLER kan stöka till för människor ,genom att öl innehåller en massa alkohol, och folk har ökat på styrkan från lättöl till starköl,  som har ökat enormt idag ,att folk köper hem under helgen ,eller ta till vana att dricka varje dag. Och många kan köpa öl för att släcka törsten då

Men ni ska hålla koll på mycket ungdomar ,GENOM  ATT UNGDOMARNA DRICKER ALLDELES FÖR MYCKET ÖL IDAG,men hur många tänker på, att ungdomarna pumpar i sig så mycket öl idag. Men ungdomarna ser föräldrarna köper öl ,och då gör ungdomarna samma sak såklart, genom att öl är något som folk inte tänker på ,ATT DE KAN HAMNA I EN FÄLLA,folk som dricker för mycket öl idag.

c6ce745c8749dd105356f95d03da0c75Men hur mycket folk tänker på att ungdomarna dricker för mycket öl.De köper hem en massa öl ,genom att öl ser inte folk att det är fel, ATT DET ÄR LIKA FARLIGT SOM NÄR FOLK DRICKER LÅDVIN ,SOM ÄR LIKA FARLIGT DÅ.

Och speciellt stark öl ,SOM ÖKAR FOLKS BEROENDE, ATT DE VILL DRICKA MER OCH MER ÖL ökar  folks beroende mycket mer ,när de dricker för mycket öl.

MEN SVENSKA FOLKET ÄR  BLIND PÅ  MYCKET ,DE DRICKER ÖL ,SOM INNEHÅLLER MYCKET ALKOHOL ,som folk inte tänker på när folk köper sprit, som är exakt samma sak, genom att öl innehåller alkohol, och vin och sprit eller andra drycker då. Men folk verkar inte se faran i öl ,fast de innehåller en massa mängder med alkohol en enda öl då.

SVERIGE KAN  FÅ MÅNGA ALKOHOLISTER IDAG genom att de fortsätter att dricka öl ,som är lika farligt som vin och sprit och likör eller whisky. Det  finns så mycket drycker som innehåller alkohol ,och dricker ni för ofta, då drar ni ner hälsan om ni fortsätta som ni gör då. Och ingen verkar ta i det,  att även öl är alkohol som vin och sprit är eller andra drycker med alkohol då.

Det är så vanligt att folk dricker en öl ,men ingen tänker på faran då. JAG FICK UPP OM ÖL,att folk dricker för mycket öl ,och folk tänker inte på, att det är en massa alkohol i ölen då .FOLK KAN BLI ALKOHOLIST BARA PÅ ATT PIMPLA EN MASSA ÖL. Det är mest faran för ungdomarna, som dricker hela tiden alkohol då, och mycket starköl innehåller enormt mycket alkohol då.

Men folk tar det lite lätt på det GENOM ATT KAN DÖVA SIG MED ÖL DÅ, och vad händer sen när de fortsätter dricka öl då. Det kan till och med bli alkoholist genom för mycket konsumering av öl.

Men idag finns även alkoholfri öl ,som har dykt upp på marknaden, ni som älskar öl kan köpa öl utan alkohol i. DET KOMMER HELA TIDEN NYTT NU ,GENOM ATT HJÄLPA FOLK DRICKA ALKOHOLFRI ÖL ,UTAN EN MASSA ALKOHOLI.dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-us

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.