NYFÖDDA BARNS SÄKERHET- THE SECURITY OF NEWBORN CHILDREN

JAG FÅR EN BILD AV SÅ MYCKET FOLK ,OCH DET SER UT ATT FOLK HAR FEST OCH EN KVINNA BÄR PÅ ETT NYFÖTT BARN ÖVER AXELN DÅ.  Nyfödda barnet är samtidigt med på festen, med mycket människor, men mamman visste inte vart hon skulle lämna barnet , då kunde barnet sova. Mamman gick runt med sitt barn i famnen ,och försöker lägga sitt barn någonstans bland allt folk. Hon hade svårt att lämna ifrån, men barnet fick följa med på allting. Barnet fick vara med bland så mycket folk.

Idag får mycket barn lida av mycket fester nyfödda barn ,och det finns ingen lugn och ro för ett litet barn ,som ska sova hemma i sitt hem. Men mycket folk drar med sig nyfödda barn ut idag, och tänker inte på att barn kan bli så stressad av, att vara bland så mycket människor ,genom att det är nya ansikten som de känner inte igen, genom att barnet är så liten ,och MÅSTE HA TID ATT VÄXA I EN LUGN MILJÖ, OCH TA IN OLIKA INTRYCK FRÅN OLIKA MÄNNISKOR KAN TA LÅNG TID

mother child watercolor customGenom att barn ska växa i lugn och ro ,och inte vara med på allt ,som mycket nyfödda barn får vara med då. BARN SKA SOVA I SIN LUGNA MILJÖ UTAN EN MASSA STIMMIGT FOLK RUNT DEM.

OCH DEN FÖRSTA TIDEN FÖR NYFÖDDA BARN SKA SOVA I LUGN OCH RO  ,OCH INTE VARA MED PÅ ALLT DÅ ,genom att barn har en viss stress nivå de klarar av då, genom att i barnet bildas de en massa stress, med ny människor de inte känner.

BARN SKA VÄXA UPP I EN LUGN MILJÖ ,och lära sig ta in intryck från olika människor, som tar mycket tid att lära sig. Barnet känner av på en gång om miljön är väldigt stimmigt runt dem, genom att barnet har problem att känna sig lugn GENOM ATT MYCKET BARN KAN KÄNNA INRE STRESS SKAPAS NÄR DE VISTAS PÅ STIMMIGT PLATS, som barn kan få problem att känna sig lugn inombords.

Genom att barnet har även föds med säkerhetsspärr ,att barnet reagerar på ett visst sätt NÄR SÄKERHETSSPÄRR SLÅR TILL.Och barn har en slags säkerhet inbyggd i sig, och känner av för mycket problem runt sig, då kan barn även ge upp sitt liv, genom att säkerhetsspärren slog till ,genom att hjärtat klarar inte av att slå längre ,när barnet upplever för mycket stress runt sig ,då kan säkerhetsspärren slå till ,genom att barn har inbyggd klocka, att klara av att leva på jorden.

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53MEN KÄNNER BARNET AV FÖR MYCKET STIM, DÅ SLÅR SÄKERHETSSPÄRREN TILL FÖR NYFÖDDA BARN, och mycket nyfödda barn kan känna av för mycket stress ,och då kan barn dö, genom att säkerhetsspärren slog till,genom att barn har spärrar när de får uppleva för mycket i den yttre miljön, som måste ha lugn och ro första tiden.

Nyfödda barn kan bara ge upp ,när de har för mycket problem runt sig ,då slår säkerhetsspärren till, då vill inte nyfödda barnet stanna kvar på jorden, genom att jorden är problem, för mycket nyfödda barn idag, att kunna klara av att leva ,genom att de har en inbyggd klocka, att känna av när det blir för mycket problem, och festa runt dem som vi såg.

Det här barnet var tvungen att vara med på så mycket party ,som ett barn klarar av dåligt, och vi såg mycket folk runt barnet, men jag förstår mer vad som hade hänt med barnet ,genom att barnet kände sig inte trygg överhuvudtaget då ,när det är så mycket folk. Barn kan känna oro från olika människor ,olika intryck barnet får första tiden ,SOM BARN SKA LÄRA KÄNNA I SIN EGEN TAKT LUGN OCH RO. Om det blir för mycket människor, då kan en del slå till sin egen säkerhetsspärr och lämna jorden,  genom att de klarade inte av att stanna kvar då.

OCH MÅNGA NYFÖDDA BARN KAN BARA DÖ FÖR TIDIGT, genom att mycket barn har en säkerhet ,som slår till när barnet känner stress runt sig ,och mycket föräldrar kan förlora nyfödda barn ,och förstår inte varför de förlorade sitt barn, bara dör utan någon anledning ,MEN BARN HAR EN SÄKERHETSSPÄRR, SOM SLÅR TILL NÄR BARNET KÄNNER INTE SIG TRYGG, och då kan den slå till ,och lämnar jorden när det blir för mycket problem. Och då uppstår det problem, de känner sig inte trygg ,och för mycket intryck, som ett litet barn inte kan ta in då, utan barn ska börja sakta ta in olika intryck från sina föräldrar första tiden, och har nyfödda barnet syskon, då måste de lära känna sina syskon,och alla olika intryck från syskonen ,som barn ska lära känna då. DET KAN TA TID ATT LÄRA KÄNNA NYA MÄNNISKOR, men det kan stöka till för nyfödda barn ,som hamnar i för stressig miljö ,genom att barn ska lära känna olika människor då.

Men bland människor finns det olika människor,som barnet kan känna av mer ,och hamnar barn i för stressig miljö, då kan säkerhetsspärren slå till ,och människor förstår inte vad som hänt barnet när barnet ger upp. MYCKET BARNDÖDLIGHETEN KOMMER FRÅN ,ATT BARNET KLARAR INTE AV JORDENS HÅRDA TRYCK IDAG ,genom att inget är som förr i tiden ,då hade barn en mycket lugnare miljö att växa upp i då, även om det fanns fattigdom kunde barn leva mycket bättre, än idag genom att jorden är inte lugnt miljö för nyfödda barn utan en stimmig miljö ,som en del barn klarar inte av ,att stanna kvar utan bara dör utan anledning .

Barndödlighet kommer från, att barnet får inte lära känna människor i sin egen takt olika intryck första tiden, från föräldrar och syskon ,som är en jätteviktigt tid i ett barns liv ,men idag är inte jorden så lugn längre. OCH EN DEL BARN FÖDS MYCKET KÄNSLIGARE ÄN ANDRA BARN ,genom att de har en tid att passa med sina föräldrar ,som är extra viktigt för nyfödda barnet att vara bland sina föräldrar ,och måste ha den första tiden utan en massa stress, men idag kan barn ge upp livet på jorden ,genom yttre intryck som gör att de  ger upp.

46c286ebade4663490367b59563e5f32OCH DET KAN VARJE FÖRÄLDRAR BLI UTSATT FÖR ,DE TÄNKER INTE PÅ HUR BARN FUNGERAR DÅ. Att lugna miljöer är bästa platsen för ett nyfödd barn, genom att de måste lära känna så mycket nya människor syskon och föräldrar och morföräldrar och farföräldrar tar tid, att lära känna dem.

BARN SKA INTE VISTAS I STIMMIG MILJÖ NÄR DE ÄR NYFÖDD När folk tar med barn till stimmigt ställe de känner inte människorna överhuvudtaget då ,utan bara stimmigt ställe hamnar barnet på. Och bland dem finns det människor som kan ge ut en hotbild, som barnet snappar upp som föräldrar inte tänker på, att barnet tar in olika intryck hela tiden.

Barnet kan känna sig så otrygg bland människor de inte känner då.

Men händer då och då slår säkerhetsspärren till ,och barnet känner av för mycket fara då ,NÄR DET FINNS FÖR MYCKET ANSIKTEN DÄR, då kan säkerhetsspärren slå till ,att de känner sig inte trygg i miljön nyfödda barnet får vistas i, då kan säkerhetsspärren slå till ,utan att någon tänker på det, genom att bland människorna fanns det människor ,som barnet känner inte trygghet ifrån ,och då kan barn ge upp då.

Men barnet känner av miljön när de vistas där ,och då kan barnet reagera på det, utan att människor tänker på det, GENOM ATT BARNET ÄR KÄNSLIG ,OCH HAR STORA KÄNSLO SPRÖT OCH KÄNNER PÅ EN GÅNG ENERGIN FRÅN MÄNNISKORNA DÅ,att jorden är tuff att leva på ,och svårt att känna sig trygg första tiden ,är extra viktigt för barn att känna sig trygg  då.

Det behöver bara vara människor, som barn kan känna sig extra hotad ifrån ,NÄR BARNET KÄNNER ENERGIN FRÅN MÄNNISKOR DE INTE KÄNNER ÖVERHUVUDTAGET ,och för stimmigt miljö för ett barn, då kan barn dö utan anledning genom att en säkerhetsspärr slog till ,som människor inte kan förstå varför barnet dog.

När barn dör för tidigt, då handlar det om säkerheten de känner sig inte trygg. ELLER SÅ SKA BARNET BARA IGENOM ATT TRÄFFA FÖRÄLDRARNA EN KORT TID ,då kan nyfödda barn dö utan anledning när de ska passa olika tider för att rensa, energi från olika människor och då är föräldrar extra viktig första tiden och  har de syskon ,då är den tiden extra viktigt att lära känna nya människor nya intryck de får från olika människor ,då är första tiden extra viktigt att skapa en trygg miljö runt barnet för att slippa problem att barnet slår till säkerhetspärren utan anledning, men det var inte utan anledning de kände av för mycket människor som även finns människor som skickar ut hotbild till nyfödda barnet.

DET BÄSTA FÖR BARNET LÅT DE FÅ SOVA HEMMA I LUGN OCH RO genom att slippa problem med barnet ni fött. Om barnet upplever för mycket hot och oro runt sig ,då kan säkerhetsspärren slå till och lämnar jorden, genom att barnet kände sig inte trygg som människor inte tänker på då. Och barn kan börja bygga upp en inre säkerhet ,och blir det alldeles för mycket ,då kan barnet slå till sin spärr utan att någon förstår varför då.

Men nyfödda barnet gav upp OCH SÅ GÖR MYCKET NYFÖDDA BARN NÄR DE KÄNNER SIG KLAR ,eller känner sig inte trygg överhuvudtaget, då kan säkerhetsspärren slå till ,genom att alla nyfödda barn föds med det, då kan säkerhetsspärren slå till ,när barnet börjar känna sig hotad av miljön runt dem. Barn känner av mycket ,och har olika säkerhetsspärrar som kan slå till då ,och ingen kan göra något åt det överhuvudtaget då. Är barnen klar, då kan inte föräldrar göra någonting åt det.

Men är nyfödda barnet klar ,DÅ HANDLAR DET OM ATT ORDNA EN TRYGG MILJÖ RUNT SITT BARN genom att första tiden är väldig viktig att växa upp i en trygg miljö då.

3 reaktioner till “NYFÖDDA BARNS SÄKERHET- THE SECURITY OF NEWBORN CHILDREN

  1. cbd oil cbd oil benefits cbd oil cbd oil purekana

   It is an oil you lubricate with you that will help with sleep. People get tired of the oil.

   But people come with different means to sleep today.

   Because people live in a hectic world today.

   But best to find why I can not sleep, usually with causes, that sleep gets problems when life is not as it should be then.

   But the head goes into a stressful period and can’t sleep, and has too much thought when people find it difficult to lie down to sleep then.

   But it happens to people today that they can end up in a whirling world, and the thoughts just take over everything then.

   People rarely feel exhausted when they take medication for sleep then.

   Birgitta Spiritual Inspiration

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.