SAMARBETE – COOPERATE

IBLAND KAN VI VARA SÅ IVRIG OCH HITTA PÅ SAKER OCH ,folk inte har samma intresse av det, och vi brinner enormt av det. Det inte säkert att folk har samma intresse som vi har då. Vi försöker få med folk in på samma intressen, som vi har och kan även se framtiden i det vi brinner för då.

IBLAND SKA FOLK TÄNKA TILL EXTRA MYCKET INNAN DE SÄGER JA.Folk kan säga JA på grund av olika orsaker då, men visste inte vad de sade ja till då. Och sen kan bli sur och vresig, genom att för dem blev det fel då ,men skrev på ett långt kontakt den gången utan att tänka sig för då. Vad händer då?

MEN DET STÖKADE FÖR PERSONEN NÄR DE SADE JA genom att de har inte samma intressen, och brinner för samma sak då, men då kan andra personen få problem och jobbigt, genom att personen lovade att hjälpa till,men i grund och botten vill de slippa det. Det är viktigt att båda brinner för samma sak, genom att få allt att fungera då. Det här kan folk råka ut för då.

I långa loppet den som får lida, är den som hade idéer ,och  brann för det. Folk kan vara så ointresserad av det ,MEN SÄGER JA TILL NÅGOT ,DE SKULLE TÄNKT EXTRA IGENOM DÅ.

Folk kan hamna i ett snurr ,och vet inte om det är rätt för dem. Men kan bli manipulerad av den som har idèn. Men världen ser ut så. MEN FOLK SKA INTE SÄGA JA INNAN DE KÄNT IN  ALLT ,INNAN DE SÄGER JA. Men folk kan få lida som har en idé och behöver folk att kunna utföra det. Men då ska folk gå runt och tänka och tänka, men även gå i skogen, som är bra att sitta och meditera ,innan de säger JA till det.

2084738-3nq0gIBLAND ÄR DET STÖRRE ARBETE, SOM KAN TA LÅNG TID ,då behöver de extra mycket tid till att tänka igenom då. Men även lång tid ,att tänka igenom om de kan genomföra idén med den personen då. Kan vara ett jättelångt arbete ,som kan ta tid att genomföra då.

JAG SKRIVER OM JONAS OCH BOKEN SOM GICK ÅT SKOGEN DÅ. Jag gav han böcker innan han åkte hem till sig. Gryningens budbärare, Jonas tog några böcker av Marina Munk ,men även ett par som skriver ihop. Jag minns hur jag visade honom. Jag läste också ur Gryningens budbärare, killen tog hand om hans texter. Han satt själv och tog hand om allt ,han hade kanaliserat ner. Jag visar hur de jobbar då. En person skriver och en rättar texten då.

Jag skulle bara prata in texten på ett kasettband eller skriva ner texten sen skulle han gå igenom texten ensam ,och rätta texten då. Jag vet flera som gjort som mig när de författar ner texten, men även pratat ner som jag gjort. MEN SETT BÖCKER, SOM HADE SKRIVIT PÅ SAMMA SÄTT SOM MIG. EN BOK BLEV FILM. Killen gjorde som mig, och lämnade över till folk, som kan ta hand om texten. Samtal med GUD.

Men även fick råd från en kvinna gå och låna en bok eller köp boken, som är byggd på exakt samma med änglar. Jag satt och skrev om ärkeänglar ,men hon kallar sin bok för Änglar i sitt hår. Men kände igen mig jättemycket ,därför sa hon till mig , gå och kolla upp boken då. Jag hade skickat kapitel till henne då. Jag gav henne några kapitel , som är bra för mig genom att få bekräftelser då. Det är bra att lyssna på vad andra tycker då. Men andra har också läst något kapitel. JAG KUNDE GE FOLK NÅGRA KAPITEL FRÅN BOKEN. DE GILLAR ATT LÄSA DEN. JAG VILL HJÄLPA FOLK, OCH DÅ FICK DE LÄSA FRÅN BOKEN DÅ.

arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspirationJONAS SA JA TILL ETT JÄTTELÅNGT ARBETE ATT SKRIVA EN BOK IHOP MED MIG.   Jag skulle bara skriva ner texten från ärkeänglarna ,men även prata ner från ärkeänglarna då. Men Jonas skulle bara ta hand om texten från mig ,och även som var inspelat på band då. Jag började först prata in från ärkeänglarna och Jonas fick ta hand om texten, som jag hade pratat ner på kassettband då.

ALLA ÄRKEÄNGLAR KALLAS FÖR ARCH WINGS RÄTTA NAMET PÅ 22 ÄRKE VINGAR. Mäktig och stor 5 meter lång är Arch wings.

ÄRKEÄNGELN ARIEL SOM BÖRJADE MED BOKEN DEN FRIA VILJAN ,MEN SEN KOMMER DET NÄSTA ÄRKEÄNGEL OCH JAG SKULLE PRATA IN FRÅN DEM.

ÄRKEÄNGEL RAGUEL KOM EFTER ARIEL. JAG TAR UPP OM ÄRKEÄNGLAR ,SOM ÄR MED I BOKEN. JAG HAR SKRIVIT OM DEM I MÅNGA INLÄGG DÅ. MEN ÄVEN ÄRKEÄNGLAR UTANFÖR BOKEN. 

ÄRKEÄNGLAR JAG LÄRDE KÄNNA, KOM ÄVEN TILL KURSEN ELLER ÄRKEÄNGLARNAS SEMINARIUM ,ELLER EN SEANS I LJUS Men ärkeänglarna kommer till kursen, men var inte med i boken då. Men En seans i ljus kommer andra ärkeänglar än de ,som var med i boken då. Ibland då var det lika ärkeänglar i  boken och En seans i ljus, men även kurserna ,men blandade med olika ärkeänglar som passar in.

ny-arkeangel-uriel-birgitta-andlig-inspirationÄRKEÄNGLARNA SEMINARIUM SKÖTTE ÄRKEÄNGELN URIEL OM ,men han valde ut ärkeänglar, som passar in till kvällen med ärkeänglar då. Jag körde i flera år men bara ärkeänglar kom till seminariet då. Men Uriel delar ut bra material.

VI MEDITERAR MED ÄRKEÄNGLARNA. Men första tiden då kommer folk och mediterar med ärkeänglarna. Men efteråt fick de hjälp genom ärkeänglarna då. Men Uriel gjorde om det ,genom att jag drog in för mycket från folk.

MEN BYGGDE OM SEMINARIET DÅ. Jag tänkte inte på, att jag drog in så mycket från folk ,när vi satt i grupper och mediterar då. Men även vi delade ut saker som folk skulle jobba med. Men tänkte inte att jag blev så känslig då. Ibland då ser man inte det genom att man är så ivrig och vill mycket mer ,som kan bli fel när man blir för känslig för folk. Men höll på länge och körde ärkeänglarnas seminarium. JAG VILL SÅ MYCKET NÄR MAN UPPTÄCKER ÄRKEÄNGLAR, DÅ VILL JAG MYCKET MER LÄRA KÄNNA DEM. 

Men det fungerar ändå, men Uriel tog över mer och mer när folk ska komma då. Jag kände han lade ett skydd runt mig, genom att mycket folk kan komma med en massa problem, som inte jag tänker på då. Men jag blev som en svamp som drog in allt då. HAN LADE ETT SKYDD RUNT MIG DÅ. 

JAG GJORDE ÄVEN INRE RESOR MED ÄRKEÄNGLARNA KALLAR DEN FÖR INRE RESOR MED ÄRKEÄNGLARNA. Jag såg att de kunde leda folk igenom en massa problem de har med barndom och tidigare liv. Men jag drog in för mycket från dem, genom att jag följde med folk i inre resan ,genom att guida dem igenom som blev lite galet då. Men folk tycker det var bra,men inte för mig då. JAG FICK MÖRKA ENERGIER FRÅN FOLK. 

JAG KOM PÅ ÄRKEÄNGLARNAS INRE RESA , genom att jag körde med ärkeänglar seminarium ,men såg att folk kan göra en egen resa med mig. Men var gjort på samma sätt då, men bara en person som jag ledde igenom då.

0e854669MEN BERÄTTAR BARA HUR ÄRKEÄNGLARNA FUNGERAR. 

© Copyrighet Ärkeängeln Jophiel © Birgitta Andlig InspirationNÄR JAG HÖLL PÅ MED BOKEN, DÅ KOMMER NYA ÄRKEÄNGLAR, SOM SKULLE VARA MED I BOKEN. Men sen kommer det hela tiden nästa ärkeängel ,och nästa ärkeängel efter Ariel.

NÄR MEDITATIONERNA SKULLE IN I BOKEN, DÅ VAR DET UPPEHÅLL EN TID. Ärkeängeln Ariel sa till en morgon ,att jag ska sätta mig vid datorn ,och skriva ner meditationer med ärkeänglarna då.

MEN FÖRST KOM ÄRKEÄNGELN ARIEL,som skrev ihop med mig meditation då.

Men kommer på natten ,DÅ DÖK ÄRKEÄNGELN JOPHIEL UPP,SOM BÖRJADE MED MIG. JAG SÅG HENNES SVARTA HÅR AFROKRULL SMÅ LOCKAR. HON VISAR SINA VACKRA VITA VINGAR FÖR MIG. Men började när jag kommer hem från lokalen ,och började prata med mig då. Men såg hur hon såg ut. Jophiel visar mycket som jag måste ändra på. Hon älskar naturen när hon visar  gröna vackra kläder.

Hon bara dök upp den natten ,och då började hon jobbade med mig. Men var oftast så med ärkeänglarna, att de bara dök upp, och ändrade om för mig då. Jag led inte av det UTAN JAG ÄLSKAR MINA ÄRKEÄNGLAR SÅKLART.

JAG MINNS NÄR ÄRKEÄNGELN AURORA DÖK UPP, DÅ HADE JAG EN KUND. Jag hör någon säger Aurora ,tyst flera gånger Aurora flera gången Aurora ,men vem är det ,och jag kliar mig i huvudet då. Jag har hört Aurora ,men ingen ärkeängel som heter Aurora då. Men satt med min kund. Men efter ett tag ,då började jag tänka på Aurora ,genom att jag hör Aurora flera gånger. Men en sagofigur??????? Sagofigur eller annat ,men ärkeängel har jag inte hört talas om. Jag var så osäker ,och vågar inte ta fram Aurora till min kund. JAG MÅSTE KOLLA UPP HENNE. 2 Ärkeängel Aurora Birgitta Andlig inspiration

Jag blev så himla nyfiken den gången och ut på internet ,och kollar efter Aurora genom att jag hörde någon viskar tyst Aurora flera gånger då. Jag letar på internet om det fanns någon som heter ärkeängeln Aurora då. JAG HITTAR ÄRKEÄNGELN AURORA, MEN HON SA TILL MIG, ATT JAG FÅR INTE KOLLA PÅ INTERNET GENOM ATT DÅ KAN JAG LÄRA MIG FEL FRÅN FOLK.

MEN HON SA ATT JAG MÅSTE LITA PÅ HENNE DÅ.

Det är lätt att läsa från andra, som skriver böcker eller på internet, men därför var Aurora extra noga, att inte kika på internet genom att ta in fel från folk. JAG FICK INTE LÄSA SÅ MYCKET OM ÄRKEÄNGLAR GENOM ATT LÄRA MIG FRÅN DEM. Jag har läst förut om ärkeänglar, men då fick jag inte läsa om dem, utan bara lyssna på dem. Men förstår idag, genom att så mycket kan gå fel om jag tar in från andra ,som har inte den kunskapen om ärkeänglar då.

Jag kan bli så himla osäker när jag ska kolla upp saker och ting. Men måste lära mig lita  på ärkeänglarna ,och de undervisar mig ,men då kan jag inte kolla på internet ens. Jag fick inte läsa om ärkeänglar ,och då blev allt fel när jag sitter och skriver från dem. Men kolla på hur mycket böcker ,som finns om ärkeänglar genom att folk har börjat visa intressen för dem, och då får jag inte läsa om andra när de skriver, UTAN BARA LYSSNAR PÅ ÄRKEÄNGLARNA GENOM TA IN KUNSKAP FRÅN DEM. 

great-master-saint-germain-birgitta-andlig-inspirationJAG LEVDE DAG OCH NATT MED ÄRKEÄNGLARNA NÄR JAG HÖLL PÅ MED BOKEN. MEN GREAT MASTER SAINT GERMAIN SÄGER TILL MIG ,ATT STÄNGA AV DEM. Jag måste vila från dem, genom att jag fick till en massa luckor i texten, som kom från ärkeänglarna då. Saint Germain förklarar det för mig ,genom att jag såg luckor i texten när jag skulle skriva då. Jag skulle skriva viktiga saker ,då fick jag problem med texten då.

Jag trodde jag hade skrivit ordet ,men hade inte skrivit ordet och då blev det en massa fel i texten. Men såg det efteråt ,att jag hade missat en massa text som kommer från dem. Jag vet att jag skrev ordet ,men ändå så skrev jag inte ordet.  DET ÄR JOBBIGT NÄR DET BLEV SÅ.

Ibland då glömde jag bort att stänga av dem ,och då sa han till mig att göra det.

IBLAND KUNDE DET BLI EN MASSA STÖK NÄR ÄRKEÄNGLARNA ÄR HOS MIG DÅ. Men även när jag skulle till en vän, och hjälpa henne, DÅ DYKER ÄRKEÄNGELN URIEL UPP ,SÅ JAG HÖLL PÅ ATT TAPPA BORT VÄGEN. Men såg Uriels långa ljusa hår ,och hans stora vita vingar var bredvid mig. Hans hår är nästan vitt hår, men så ljust är hans hår. Uriel bodde i mig ,men ser hans ansikte, och han pratar och pratar ,men jag tappar bort vägen då. Men såg han ansikte så nära mig, han bodde i mig då. Han pratar och pratar hela tiden.

Men vi pratar och pratar om viktiga saker, genom att vi skulle hjälpa en kvinna då. Uriel pratar om allt ,men jag kommer även för sent till henne ,och höll på att gå fel ,fast jag har varit så mycket hos henne då. Jag hade full koll på allt han pratar om, men folk såg inte att jag gick med en stor ärkeängeln Uriel bredvid vid mig. Men har gått med andra ärkeänglar bredvid mig, när jag ska ut och gå ,då har haft dem som sällskap då. Men kul att prata med. BRA VÄNNER SOM ÄR KUL ATT PRATA MED ,OCH  JAG GLÖMMER BORT TID OCH RUM ,NÄR JAG ÄR MED ÄRKEÄNGLARNA DÅ.

©Birgitta Andlig Inspiration Copyriht Ärkeängeln AdonaelMEN JAG KAN INTE ALLA ÄRKEÄNGLAR ,OCH DÅ DYKER EN ÄRKEÄNGEL UPP MED GLITTRANDE BLÅ KLÄNNING. MEN VILKA PROBLEM, SOM FICK INTE KOLLA PÅ INTERNET DÅ. MEN SÅG BARA NÅGRA BOKSTÄVER VEM ÄR HON???? Jag förstår idag, genom att jag har aldrig hittat henne, OM ADONAEL VISAT SIN BLÅ KLÄNNING. Jag hittar henne på en gång. Men fick ledning från henne själv,genom att folk hade målat en jättefin bild på henne då. Ärkeängeln Adonael är ingen mening att måla om ens ,genom att jag är inte nöjd med henne.

Men kan ta så mycket tid när man sätter igång ,och ändra om dem. Men visar hur det är ,och här då får jag aldrig färdig en ärkeängel, om jag skulle sätta mig att måla ,som jag gjorde förr genom att göra om göra om hela tiden. JAG VILL MÅLA EN ÄRKEÄNGEL SOM ÄR VACKER. SOM GÅR DÅLIGT

MEN ÄVEN EN ÄRKEÄNGEL ,SOM JAG ALDRIG HÖRT TALAS OM DÖK UPP DEN NATTEN I BLÅ GLITTRANDE KLÄNNING. MEN HÖR ÄRKEÄNGEL ADONAEL ,men har inte ens hört talas om henne då. Men hör bara någon bokstav då. Men får så svårt att höra namnet ,och då fick jag problem då. Jag har hört från ÄRKEÄNGELN HOPE ATT JAG MÅSTE KUNNA NAMNET DÅ. Men hittar igen Adonael tillslut ,men vilken kamp för mig genom att jag har aldrig hört talas om Adonael.

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspirationJAG MINNS MYCKET VÄL ATT ÄRKEÄNGELN HOPE UNDERVISAR MIG I DET. När jag inte kan namnet ,då får jag problem att höra då. Men ärkeängeln Aurora gick bra ,genom att Aurora finns redan bland folk.

MEN BERÄTTAR HUR LÅNG OCH STOR ÄRKEÄNGLARNA ÄR, 5 METER MED STORA HÄNDER OCH FÖTTER.  

Jag har hört det förut ,när hon kom den gången och viskar Aurora tyst Aurora ,MEN HADE HÖRT AURORA FÖRUT ,MEN INTE ÄRKEÄNGELN AURORA utan kommer från sagoböcker ,och då trodde jag hörde fel när hon sa Aurora.

Jag trodde jag skulle vara så smart ,genom att alla pratar engelska GUD OCH BIG PROTECTION OCH GREAT MASTER OCH GUIDER OCH ÄRKEÄNGLAR ALLA PRATAR ENGELSKA. Men tji fick jag ,så enkelt var det inte ,genom att ärkeängeln Hope sa flera gånger till mig ett engelsk ord ,men hör bara tyst men hör knappt ordet, hon säger Hope.  Hon pratar telepati med mig. Har ingen röst. Hon sa ordet flera gånger till mig. Men jag måste kunna ordet ,då kan hon använda det, genom att det hörs knappt när hon sa det till mig.

Jag har läst skolengelska,  men glömt mycket och när GUD kom ,då vill han att jag lär mig mer engelska, genom Kewan. Men vilken soppa för mig, genom att jag måste skriva upp orden hitta ord jag glömt bort. Men sen hör jag orden. Jag hade tränat så mycket ,när GUD kom första gången, vi pratade hela tiden. Men nu har jag kommit av mig. Lady Nada vill, att jag pratar engelska. Jag bor här ,då tappar jag lusten på allt inget kul längre ,fast BIG PROTECTION HAN PRATAR HELA TIDEN ENGELSKA MED MIG. Men första tiden trodde jag ,att han kunde bara engelska ,och jag satt och slog upp ord för att kunna prata med honom. Men en dag ,då kom jag på honom, att han kan svenska som Great master och ärkeänglarna och GUD ,mina guider pratar svenska med mig. De har sagt, att de öppnar en kanal

Den som får lida när det blir fel är den som frågade om det ,genom att de måste in i ett lång samarbete då. Det kan bli så mycket problem om folk säger ja när de skulle sagt nej då. Det skulle underlättat för andra personen och frågat någon som verkligen vill göra det och brinner med hela hjärtat, då har det blivit ett perfekt samarbete då. BÅDA BRINNER OCH VILL SAMMA SAK OCH HJÄLPER VARANDRA SÅKLART NÄR DE BRINNER FÖR EXAKT SAMMA SAK,då blir det perfekt på alla sätt då. JAG ÖNSKAR ATT HITTA BRA SAMARBETE DÅ. 

ÄRKEÄNGLARNA HOPE OCH ANAEL VAR MYCKET HOS MIG. HAR VARIT LÄNGE HOS MIG. Men minns när Hope kunde bara dyka upp när jag låg i min säng, och saknade allt med dem. Men ser först ljust långt hår som bara lockar sig.  Hope har så vackert hår, så man blir lite avundsjuk på hennes hår, genom att hon har så vackra lockar och långt hår. Men när hon dök upp, då mådde jag dåligt den gången, när jag ser hon lägger sin hand över mitt hjärtchakra då. Men ser Hopes vita stora vingar bredvid mig ,som hela tiden pratar med mig ,med sin lugna stämma då. Hope kan lugna mig, som inte så mycket folk kan ibland då. Hon kan den biten ,att jag börjar känna mig lugn då. Men älskar henne ,genom att hon kommer när jag mest behöver henne då. Men satt och pratar länge ,som hon brukar göra när hon pratar med mig.

Ärkeängeln Anael var hos mig hela tiden innan jag fick enorma problem att förlora min lägenhet. ÄRKEÄNGELN ANAEL VAR HELA TIDEN, OCH PRATA MED MIG OCH BLOCKERA MIG ,ATT LÄMNA MITT HEM.

JAG MINNS ÄVEN ATT GREAT MASTER LADY NADA OCH KUTHUMI VAR HOS MIG DÅ. Men kom folk hela tiden genom att skydda mig. Men även väntar på GUD genom att jag låg risigt till då. Men sitter utan pengar på grund av för dåligt samarbete,då fick GUD enorma problem med mig. JAG OCH BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN VÄNTADE PÅ HONOM DÅ. Genom att mitt var i botten, och förlorat min lokal ,när Kewan dök upp, då måste jag ha pengar då. Men han kan bli farlig för mig ,och måste ha pengar ,annars kan jag förlora min lägenhet när jag låg så risigt till då.

Men ingen hade skyddat min ekonomi ,och jag kunde väl inte drömma om att Kewan dök upp ,som stökade till för mig och Anders då. Jag måste lämna Anders som hade inte tänkt det. Ibland tänkte jag lämna Anders, genom att vi bråkar som tar mycket energi från mig. VI HAR LEVT I ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE, OCH DÅ MÅSTE JAG HA SÅ MYCKET HJÄLP NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. Men mycket stöd och kärlek och pengar har gjort mitt liv ännu mer lycklig då. Men sitter utan pengar då ,som förvärrar för mig enorma problem ,som måste ha pengar när Kewan dök upp. Jag tänkte ibland titta till en ny lokal, eller kollar att dela med andra då. Men så långt kom jag aldrig, men måste även ha pengar till allt då.

Men satt på pottan när Kewan dök upp. Han är dålig på att ta ansvar ,OCH DÅ FICK  GUD ENORMA PROBLEM MED MIG ,genom att ingen av oss hade pengar då. Kewan börjar jobba efter ett år i England, men jag hade inte ens pengar till att lämna Anders måste ha pengar till det. Men Anders var till en psykolog när vi höll på att lämna mig. Jag följde med honom, men han sa, att jag kan ta lägenheten och Anders söker en ny lägenhet, och jag kan ta en annan lägenhet då. Men det var bästa för oss att dela på oss ,som folk har sett att jag åker bakåt då. Men destruktivt förhållande gör det mycket värre ,och måste ha pengar till allt då. Men förlorar allt, som jag hade lagt så mycket pengar på min lägenhet. MEN ÄR INTE ENS LYCKLIG IDAG. Jag fick bara problem när jag satt utan pengar då. Men ingen vill byta med mig, genom att ingen är smart att skydda min lägenhet då.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONGUD SATTE JONAS ATT SKYDDA MIN LÄGENHET. HAN SA ATT JONAS SKA GÅ SOM PROTECTION ,EN GÅNG FÖR ALLA SKA HAN LÄRA HONOM ATT SAMARBETA DÅ.  Men hade sett långt tillbaka ,varför min ekonomi hade gått i backen då. Vart det kommer från när folk är dålig att samarbeta då. Men det gick som det gick, Jonas hälsade på mig ,men såg månad för månad, att jag kommer förlora min älskade hem då.

Men sa ingenting till mig. Jag satt, och tänkte lämna allt, genom att jag blev sjuk av Kewan, som har aldrig hänt mig förut då. Men då blev jag dålig ,och bryr mig inte om mitt liv ens då. Jonas gjorde ingenting åt det. Men GUD satte Jonas att skydda min lägenhet, men  Jonas sa ingenting till mig. MEN FICK VÄRLDENS SÄMSTA HJÄLP genom att GUD kan mig och Kewan att jag blev sjuk av Kewan, och då bryr jag mig inte om mig själv då. Men då måste någon annan skydda min lägenhet, när inte jag gjorde det. Jag måste ha så mycket hjälp när jag levt destruktivt förhållande.

Jonas har skadat mycket genom att jag måste ha full uppkoppling internet. Jag har haft fiber när jag bodde hemma då. Jag kan få inre stress om jag får problem med internet och blir galen då. Men därför såg jag till jämt, skaffa det bästa fiber satte de in där jag bodde då. Men hatar när det är segt internet. Men här har ingen ens tänkt dator, än hans döda fru hon satt med  en bärbar dator. Men Roland har varit svår att få honom ,att fatta att världen utanför honom växer ett annat liv med internet ,och dator och mobiler ,som han vänder sig emot. Jag är så arg på Jonas tok, att hamna här. Jag måste köpa surf som gjorde det för längesen då. Men nu måste jag även bråka om internet ,som måste sitta och skriva då. JONAS ÄR INGEN JAG VILL TA HJÄLP AV, NÄR MAN SER HUR BLIND HAN ÄR DÅ. MEN HAR KUNNAT RÄDDA MYCKET JOBB NU. MEN GUD SKA LÄRA JONAS SAMARBETA ,OCH SE VAD SOM HÄNDER DÅ.

Jag kan även nu skriva till Jonas att mitt internet är problem. Men du måste hjälpa mig nu, genom att vi har ett stort jobb då. Men får till svar det fattas pengar då. Jag sa jag får väl gå tillbaka till mobila nät. Men han är seg ,och ta han till samarbete det fungerar inte ens. Men ber om inget mer tok nu. Jag måste fixa internet, fast GUD sa ,att det går så bra att folk hjälper mig. Men Birgitta kan själv i alla tider. Men är så himla trött på skithjälp han gav mig nu. Jag spyr på alla när jag fick mitt liv förstört ,genom att en del kan inte samarbeta och hjälpa mig,men då åkte jag kana då. MEN ÄR VAN ATT FIXA SJÄLV ,MEN SÅ DYKER KEWAN UPP SEN FICK JAG JORDENS PROBLEM MED ALLT ,OCH DÅ SKA FOLK RÄDDA MIG ,SOM GICK DÅLIGT. En del gillar inte Kewan fast jag sa till Yasmine om tvillingsjälar då. Men försökte få henne att förstå. Nu har Yasmine förstått allt med Kewan och mig ,men har även förlorat allt nu. Men Nathalie försökte hjälpa till, men såg mamma gjorde ingenting. Men har skrivit mycket om händelsen, så folk kan läsa på andra ställen. Jag orkar inte skriva allt då.

Men Linn bryr sig  inte om åldern men Faceboook var hon inte så glad då. Men förstår henne jag har problem med Facebook. Men hon kände folk som hade åldersskillnad hon såg inte fel så. Men bättre att träffas ute då. LINN HADE INGA PROBLEM ATT MAMMA TRÄFFAR EN NY MAN. Linn sa en gång att det är bättre att vi delar på oss. Hon tyckte jämt att det var problem att hälsa på oss. Men inte alltid men vi kunde hamna i bråk när hon kom och hon vill att vi lämnar varandra då. Linn såg att jag mår inte bra .att bo kvar med hennes pappa då för henne var det bra då. En kul man till mamma då.

I LOVE YOU MY TWIN SOUL TVILLINGASJÄL BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG MÅSTE HA PENGAR NÄR KEWAN DÖK ,SOM VAR MITT STÖRSTA PROBLEM ATT LÄMNA ANDERS DÅ. JAG HANN ALDRIG FIXA EN NY LOKAL ENS. Jag var lite trött när Kewan dök upp. Men satt och kollade på en ny lokal ,men kom ingen vart då. Folk sa, att de kan kolla till mig en ny lokal. Jag var lite trött och tappat gnistan. Men måste fixa en ny lokal. Men tänkte sitta hemma och ta kunder då. Jag tog folk hemma fast jag fick inte det för Akelius utan måste leta en lokal då. Jag kan inte ta vad som helst utan satt och kollade på lokal då. Det är mycket jobb att renovera en lokal som min förra då. Jag renoverad den från topp till tå. Men har önskat att folk räddat min lokal. MEN MÅSTE KLARA AV MIN LÄGENHETEN, SOM VI DELAR EN DEL DÅ. SATT UTAN ALLT DÅ. 

När GUD har börjat med Kurdistan, då dyker Kewan upp som ett brev  på posten. Men kan inte springa ifrån honom ens. Kewan tog mig från Anders då. Men hans energi är gjort för att ta mig, genom att jag känner kärlek och glädje när han dök upp.  Men börjar springa till England då. KEWANS ENERGI KOMMER FRÅN GUD ,OCH HAN KAN MAN INTE ENS SPRINGA IFRÅN DÅ. 

Men barnen försöker säga till mig om Kewan ta bort honom. Men kasta alla foton sa Nathalie den gången genom att hon såg faran. Men mamma blev mer och mer galen och skulle till Kewan. Jag måste till honom då. Men stänga av Kewan är svårt genom att den energin kan ingen springa ifrån.

Men har önskat att allt gick bättre ,men har Facebook som stökar till för mig nu. Genom att Kewan lämnar och går ,och ingen kan knappt rädda mig. Jag tappar energi då. Jag som har fullt med energi ,och alltid fixat allt när det har varit lägenhetet ,eller skolan var alltid jag som fixar allt då. Men barnen såg att mamma blev skum, genom att jag brukar ordna allt. IDAG SER JAG FARAN ATT MÖTA KEWAN MÅSTE HA PENGAR ATT BETALA MIN EGEN HYRA GENOM ATT RÄDDA MIN LÄGENHET DÅ.

Jag blev skum och bara satt då ,när Kewan kommer och går då. Men den enda som kan mig och Kewan ,det är GUD som vet hur jag fungerar när Kewan inte dykt upp hos mig ,DÅ LEVER JAG FARLIGT VARJE. Men jag tänkte inte på det. genom att jag ser inte den biten. att jag får ett annat beteende då. Men GUD ser allt,  och då skulle Jonas hjälpa mig rädda min lägenhet. Jag blev låjd, jag bryr mig inte när Kewan inte bor hos mig. Men vad händer då, jag får enorma problem att rädda min lägenhet, genom att ingen såg mig ens ,utan tror att allt är okej med mig. Jag kan inte ha folk hos mig som är arg när han kommer då. Men klarar inte av folk som är arg utan vill ha snällt folk som hjälper mig.

Men det var inte okej ens, och då skulle Jonas skydda mitt liv plus min lägenhet då. Men Jonas kom och gick ,och var arg ,och det gick inte med mig då. Han var irriterad när han skulle hjälpa till då. Jag måste även hjälp ,att handla har ingen bil när jag lämnade Anders då. Men får inte bära ens ,och då måste jag få hjälp om jag måste köpa saker då. JAG VILL HA SNÄLLA MÄNNISKOR, SOM ÄR LUGNA MÄNNISKOR SOM HJÄLPER MIG. VÄNNER SKA MAN HA KUL MED, OCH INTE VARA ARG NÄR DE SKA HJÄLPA TILL DÅ.

MEN GICK INTE SÅ BRA ATT BE JONAS OM HJÄLP.. Jag klarar inte av att leva med bråk ,när jag lever delad med Kewan, då fungerar jag inte överhuvudtaget då. Måste bara ha lugnt och glada vänner runt mig.

GUD har sett långt tillbaka hur Jonas hade gjort, och då skulle han lära han samarbeta en gång för alla då. MEN LÄRA FOLK SAMARBETA ÄR INTE KUL ENS lära folk samarbeta ,som måste ha hjälp med en del saker då.

Men till slut fick han gå och skrika  i skogen innan han dök upp hos mig. Men han kunde knappt komma hit när jag hamnade i dålig energi och dåligt allt då. Men ser hur GUD lär folk samarbeta, men jag vill inte vara en testpilot mer. JAG STÅR ÖVER ALLT DÅ. 

INGET LIV MER NU VILL JAG TESTA DÅ. GUD KAN VARA ARG OCH IRRITERAD NÄR HAN SÅG JONAS OCH MITT TOK. Men GUD såg Jonas har svårt att samarbeta då. Men även vad som händer runt hans folk har han sett och då ska han även visa vad som händer om jag inte får hjälp. Men GUD vände på allt när han såg allt då blev det inte kul för mig. Men GUD öppnade Jonas och nu ska han gå som PROTECTION genom att lära honom samarbeta då.

Genom att Jonas har även skadat mitt arbete som måste sitta själv då. Men Roland fått problem genom att han hänger inte med världen idag. Men även Anders är dålig på att visa han hur världen ser ut idag. Jag har levt länge med datorn och internet och mobiler. Men även visat mina barn samma väg genom att vi lever i den tiden nu. Men allt byggs från internet. ALLA FÅR PROBLEM NÄR INTERNET UTVECKLAS MER OCH MER DÅ MEN GÄLLER ATT HÄNGA MED TIDEN NU. FINNS MOTSTÅNDARE SOM ÄR SYND FÖR  DEM. 

146173JAG MÅSTE HA MYCKET KÄRLEK OCH OMTANKE NÄR JAG SKILJER MIG, genom att ta ett steg i rätt riktning ,som har varit och tänkt förut ,ta steget rakt ut då. Men nästa dag, då kan det vara bra ,men nästa dag pannkaka ,SOM DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE FUNGERAR DÅ. Men fick den sämsta hjälp ,att kunna leva ett härligt liv med kärlek runt mig ,som gick  i backen då. Men måste ha pengar genom att skydda min lägenhet ,som blev bara en massa bekymmer då. Måste ha folk som hjälper mig, genom att varken BIG PROTECTION ,GUD ELLER ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER HAR PENGAR DÅ. DÅLIG HJÄLP ATT RÄDDA MITT LIV DÅ.

JAG ÅKER TILLBAKA TILL ANDERS ,SOM MÅSTE HA STOR HJÄLP NÄR VI LÄMNAR VARANDRA, MÅSTE HA SÅ MYCKET KÄRLEK OCH STÖD NÄR VI LÄMNAR VARANDRA DÅ. Men fick ingen kärlek eller omtanke ,eller folk som  räddar min lägenhet då. Ingen kärlek för att kunna ta steget ut ,att kunna leva då. Men så fungerar destruktivt förhållande, som måste börja bygga upp mitt liv, utan Anders nära mig, och leva igen då. MEN TACK FÖR DÅLIG HJÄLP, ÄR INTE GLAD EN ENDA DAG. BESVIKEN PÅ ALLT, SOM MÅSTE LÄMNA ANDERS ,NÄR KEWAN DÖK ,DÅ FICK JAG ENORMA PROBLEM MED ALLT ,OCH HAMNAR UTANFÖR SAMHÄLLET OCH TESTAR TA MITT LIV DÅ. 

Jag satt mest ensam och var rädd att lämna Anders, och då måste man ha stöd och hjälp med det. Men även Kewan var ingen tröst ,att lämna Anders han höll sig borta, och stängde facebook, och då fick jag enorma problem med att klara av mitt liv. Jag fungerar så när Kewan dök upp ,och har aldrig blivit så dålig av en  man förut. MEN KEWAN DÖK UPP OCH STÖKADE TILL MED ALLT. 

ANDERS KAN KÖRA MIG I BACKEN ,OCH ÄR RÄDD ATT BO HÄR GENOM ATT ALLT BLEV BARA VÄRRE NÄR JAG KOM HIT, GENOM ATT INGEN HAR LUST ATT HJÄLPA MIG RÄTT I LIVET. SKITHJÄLP SOM FINNS RUNT MIG, HAR  KUNNAT VARIT UTAN DEM. Jag håller på bli galen av allt nu. Men vill att allt ska ta slut nu. Jag har ett dåligt samarbete som kan inte samarbeta alls då. Men sitter på pottan tack vare urdåligt samarbete då.

Men har samma rättigheter som andra att lämna en man, som drar mig baklänges ,och mitt jobb fungerar så himla dåligt ,och fått så mycket råd att lämna Anders, och gör så och så, men ingen kan hjälpa till när jag måste ha stor hjälp. MEN MÅSTE ALLTID VARA STARK NÄR DET GÄLLER MIG SJÄLV, FÅR INTE BLI SJUK ,UTAN HÅLLA MINA ÖGON ÖPPEN DÅ. MEN VILL HA EN TRYGG FAMN ATT VILA I DÅ.

Ett bra samarbete är att lyssna på varandra, som har gått fel för mig, och då fick jag enorma problem med allt ,när man hade tillit till livet då.

EN DEL ÄRKEÄNGLAR HAR VISAT NU HUR DE SER UT PÅ RIKTIGT FÄRGER. VILKA KLÄDER ÄRKEÄNGLARNA HAR. JAG FICK MÅLA VILKA BEHOV JAG HADE ,NÄR DET GÄLLER KLÄDER DÅ. ÄRKEÄNGELN HOPE BERÄTTAR FÖR MIG ,ATT DE VAR 5 METER LÅNG. STORA FÖTTER ATT KUNNA GÅ PÅ. Hope visar sin stora fot som hon kunde gå bra med . Jag hade måla skor ,som går barfota i vanliga fall då. Jag hade även fel färg på ärkeängeln Ariel, som har annan färg brunt hår. Men fick se han på riktigt ,men då hade han inte alls den klädseln, jag hade målat då. Rostbrunt. Men han var man som fick för mig, att han var kvinna då. Men rättar till allt för mig. Målar efter mina behov skor på fötterna, som är urdålig på det. Men måste bättra mig då. Men även kläder kan jag vara dålig. Men försöker hitta kläder, som passar men inte alla gånger finns det till mig. Jag gillar inte alla färger eller mode ,och då kan jag gå  hem utan kläder då. Eller så tittar jag på nätet om det finns någonting till mig.

7037462_a28b8DET FUNGERAR ALLTID BRA NÄR JAG HAR MED ÄRKEÄNGLAR ATT GÖRA ,MEN INTE MED FOLK ATT GÖRA DÅ. LÄRA FOLK ATT SAMARBETA DÅ. 

arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspirationMEN LÄRT KÄNNA MYCKET ÄRKEÄNGLAR

KAPITEL 1 ÄRKEÄNGELN ARIEL – DEN FRIA VILJAN som började med boken med mig. När han frågar om vi skulle skriva boken. Ariel kallar boken för DEN FRIA VILJAN. Men älskar att lära mig från ärkeänglarna då.  Men kände mig förvirrad när jag hela tiden sett ärkeängeln Ariel som kvinna, men då är det en man.

ÄRKEÄNGELN ARIEL HAR VITA STORA VINGAR SOM GÅR NER TILL MARKEN. Vilken humor för mig. Men kläderna rostbrun och brunt hår. Ariel  är utan skor och ljusa vita fötter. Huden är ljus på dem. Jag fick jobba med min kvinnliga sida. Ariel startar igång mig ,men sett när han kommer till andra människor, att ärkeängeln Ariel dyker upp och startar igång folk.

Birgitta Andlig inspiration Ärkeängel Raguel.boken.KAPITEL 2 ÄRKEÄNGELN RAGUEL- MEDVETET VAL kommer efter Ariel ,men han kom mycket när jag stod i en del val ,men även andra kom han till. Kurser eller annat jag hade ,men även kunder. Men det blev kapitel två.

Han kommer oftast när folk står och velar, och vet varken ut eller in. Jag har sett hur Ärkeängeln Raguel fungerar. Nu är det val eller annat stök för folk. ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAR VITA LÅNGA VINGAR ,SOM GÅR NER TILL MARKEN. Raguel har ljust hår nästan mot guld färgat hår. Kläderna Raguel har en annan färg än jag målat på honom. Han har ljusa fötter barfota utan skor. ÄRKEÄNGELN RAGUEL HAR LJUSA VITA KLÄDER MED ETT BAND RUNT MIDJAN som han knyter med. Han har vita kläder på sig. Han har  ljusa fina kläder ,som är vit och vacker.

ny-arkeangel-uriel-birgitta-andlig-inspirationKAPITEL 3 – DÅREN OCH SANNINGEN ,MEN EFTER ETT TAG DYKER ÄRKEÄNGELN URIEL UPP i kapitel 3, men även dök upp lite då och då. Uriel var med  när jag skulle till folk ,då ville han vara med och lägga sig i då.

Men kunde störa mig så mycket ,så jag tappar bort vägen en del gånger då. HAN GAV BRA RÅD TILL FOLK ,NÄR FOLK HADE PROBLEM ,OCH DET KAN VARA HEM ELLER ARBETE DE SKA ÄNDRA OM. HEMSIDAN TILL FOLK. EXEMPEL. Han är bred ärkeängeln Uriel han kan mycket, och tar hjälp  av honom när folk måste ha hjälp.

Han ser mycket, när folk vet inte  hur de ska göra med en del saker. Men även sett var och skulle rensa hem stökigt hus ,och visar vad de måste göra, för att få det att fungera då. Han kunde peka ut allt ,även en hel fastighet var han och visar ,vad de måste göra då. Satt fast och kommer ingen vart då.  MEN ÄRKEÄNGELN URIEL HAR STORA LÅNGA VACKRA VINGAR, SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Men Urel har ljust hår långt hår. Han har tjockt hår. Han har vit ljus klädsel. Uriel är barfota utan skor. ljus hud.

ÄRKEÄNGELN URIEL HJÄLPER MYCKET FOLK, att se över problem de har, och han visar dem vad de kunde göra då. Uriel kunde prata och prata, och jag kom för sent dit jag skulle då, genom att Uriel måste gå igenom allt med mig, innan vi ska dit då. Uriel var kul ,men kunde prata men roligt sällskap då. Hemsidan Birgitta Andlig inspiration ärkeängel Zadkiel

KAPITEL 4 SITUATIONER SOM LÖSER SIG, MEN EFTER ETT TAG DÅ DÖK ÄRKEÄNGELN ZADKIEL DÅ.  

NÄR ÄRKEÄNGELN ZADKIEL, DÅ ÅKTE JAG LITE KANA.  Jag kände jämt när han dök upp ,att jag åkte ner ,och då var det dags att gå igenom en massa mörker jag satt i då. Zadkiel, då åkte jag ner ganska snabbt genom att han hittar en massa tunga saker ,som jag satt fast i då. Det var alltid så med honom då. Jag visste nu åker Birgitta ner, och hittar dåliga mönster genom att jag bodde fel. JAG VAR SÅ GLAD NÄR JAG VAR KLAR MED ZADKIEL JAG ÅKER NER.

ÄRKEÄNGELN ZADKIEL HAR STORA VITA VACKRA VINGAR SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Zadkiel har mörkt hår nästan svart hår. Han har inte lila som jag målat. Barfota som andra ärkeänglarna utan skor. Ärkeängeln Zadkiel har ljus klädsel. Vita kläder har han.
birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-arkeangel-jeremiel

KAPITEL 5 ÄRKEÄNGELN JEREMIEL – STARTAR OM PÅ NYTT Jag kände varje gång ,att nu åkte jag upp igen ,om jag hade gått en runda med ärkeänglarna ,men kommer till Ärkeängeln Jeremiel ,då kändes som jag startar om på nytt. Jag kände på en gång att jag har jobbat mig igenom en del problem då. Men fick börja om på nytt. JAG VAR LYCKLIG NÄR JAG KOM TILL HANS KAPITEL. STARTA OM PÅ NYTT.

JAG SKREV DEN GÅNGEN FRÅN ÄRKEÄNGELN JEREMIEL ,OCH VARNAR FÖR ENORMA PROBLEM FÖR SVENSKA FOLKET. Ärkeänglarna ser allt ,som inte alla ser. Men såg framtiden med Sverige ,att inte säga JA till farligt folk, som skadar oss genom att landet kan bli mörkt ,och går inte leva ens.

Han skrev med mig, och varnar för enorma problem, säg inte JA. Har en annan kultur världens kulturkrock, som ingen vill möta på genom att folk är inte som oss ens ,och då skrev jag från ärkeängeln Jeremiel. MEN ÄRKEÄNGELN JEREMIEL SÅG HUR SVERIGE SKULLE BLI ,OM DE TOG IN FOLK FRÅN FRUKTANSVÄRT KULTUR. Men kolla på hur landet ser ut.

Sverige tog in folk som skadar oss, genom att ingen ser problem som de såg. Men satt och skrev från dem, ta inte in folk som skadar oss, genom att vi är inte som dem. MEN REGERINGEN TOG ÄNDÅ IN FOLK SOM SKADAR OSS ,och vi kan knappt leva idag, genom att vi har en blind regering. MEN KOMMER BARA EN DEL AV ÄRKEÄNGLARNA OCH SKRIVER NÄR DET GÄLLER LANDET. JOBBAR PÅ OLIKA SÄTT. 

ÄRKEÄNGELN JEREMIEL HAR STORA VITA VACKRA VINGAR ,SOM GÅR  NER TILL MARKEN. Jeremiel har ljus hud och barfota utan skor. Han har vitt hår ljust hår. Han har kort hår. Kläderna är ljus och vit.

Jag trodde att den ärkeängeln skrev med mig ,när vi hade problem med Sverige. Men tji fick jag, men ser ärkeängeln Mikael var inte med och skrev ,som jag trodde att han skyddar på så sätt ,men därför ser hur ärkeängeln Mikael fungerar idag. Folk får fel uppfattning om ärkeängeln Mikael. MEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL DÖK UPP PÅ ANNAT SÄTT, ÄN DEN BITEN SOM JAG HAR VISAT DÅ. 

arkeangeln-mikael-birgitta-andlig-inspirationKAPITEL 6  ÄRKEÄNGELN MIKAEL ATT TA BORT NEGATIV ENERGI. Men första tiden gick jag min runda med honom. Ärkeängeln Mikael blev kapitel 6. Han följde mig mycket ,när jag var på väg hem från Lokalen ,jag gick och pratade mycket med Mikael. Men fick rensa med Mikael en massa med honom.

Ärkeängeln Mikael skrev aldrig och varnar för problem, antingen har han annat jobb. ÄRKEÄNGELN MIKAEL JOBBAR PÅ OLIKA SÄTT. Men Mikael kunde komma och skoja med mig när jag bodde hemma. Han kommer nu med ,men då kunde han köra sin runda med stora vita vingarna och skojar ,och leker med mig när han flyger rakt ner mot mig. Men sen flyger han runt med sina vackra vingar. Mikael kan störtdyka när han ska skoja lite med mig. Han har humor och leker runt mig.

ÄRKEÄNGELN MIKAEL HAR SVART LÅNGT HÅR HAR TJOCKT HÅR OCH VITA STORA VINGAR, SOM GÅR NER TILL MARKEN. Mikael har ljus hud ,och han går utan skor barfota. Han har ljusa vita händer. Ärkeängeln Mikael har vackra tunna kläder ,som går i blå vackra  färg.

Jag hann aldrig måla Ärkeängeln Lucifer som synd var.

Men jag gick nästan hela boken första delen, DÅ KOMMER ÄRKEÄNGELN LUCIFER  ,men fick gå en runda med boken. Men efter ett tag, då dök ärkeängeln Lucifer upp när det var dags att lära känna ärkeängeln Lucifer. Men vilket stök när han dök då. Jag fick ändra om allt, och hade inte tagit med Lucifer utan hade kommit en bit ,så signalerar ärkeängel Mikael.

MEN ÄRKEÄNGELN MIKAEL SÄGER TILL MIG, BIRGITTA DU MÅSTE LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGELN LUCIFER ,hur han och Mikael jobbar då. Jag blev lite rädd ,men ska jag hålla på med ärkeängeln Lucifer då. Men Mikael tycker det är väl inga problem ,att lära känna honom då.  Jag var rädd att lära känna ärkeängeln Lucifer, tills jag fick se hur snäll han var  då. LUCIFER ÄR JÄTTESNÄLL ,JAG LER ÅT ALLT TOK ,SOM KYRKAN OCH SEKTER SKRÄMMER FOLK FÖR DÅ. Men han är kul att prata med när man lär känna honom mer. Men det tog ett tag tills Birgitta blev lugn då.

cca7025dfea4751116e5a489d2e0d7fdMEN IDAG DÅ VET JAG HUR LUCIFER FUNGERAR  ,OCH KAN ÄRKEÄNGELN LUCIFER , SOM FÖRVANDLAS FRÅN DEN VACKRASTE ÄRKEÄNGELN MED SVARTA JÄTTESTORA VINGAR OCH SVART LÅNGT HÅR, till djävulen då.

MEN SÅG DEN GÅNGEN NÄR LUCIFER FÖRVANDLAS ,såg en get som stod på två ben och horn. Men hade klövar men gick runt så.

LUCIFER VISAR BIT FÖR BIT HUR HAN GJORDE ,när han förvandlar sig till en get på två ben.  Han hade klövar men gick runt så. Han hade gethuvud. Han hade armar ,men händerna såg ut som klövar då. Han hade slät hud på armarna och benen. Han tog bit för bit ,så jag kände mig trygg då. Men den gången ,då ler jag lite genom att han såg så rolig ut då. Men förra gången ,då blev jag rädd men han visar ,för att jag ska förstå hur han fungerar då. Men även att folk ska förstå djävulen och ärkeängeln Lucifer då. JAG FÖRSTÅR ALLT GENOM ATT HAN VISAR MIG DÅ MEN KÄNNER MIG SÅ TRYGG NÄR HAN VISAR MIG HUR HAN GÖR DÅ. 

ÄRKEÄNGELN LUCIFER HAR SVART TJOCKT LÅNGT HÅR. SVARTA STORA VINGAR SOM GÅR TILL MARKEN. Han har svarta kläder med lite guld i. Lucifer har ljus hud och går barfota utan skor.

MEN SER ATT FOLK KAN BLI SKRÄMD NÄR DE BOR FEL DÅ. Blir skrämd där de bor måste ta sig från hemska huset ,genom att folk håller på bli sjuk att bo där. Men svårt att förstå ,när han dyker upp och skrämmer folk ur livet då.

Men jag och Linn förstod inte den gången när vi bodde i en lägenhet ,som drog ner både mig och Linn då.

Linn ringer till mig när jag är på lokalen och är livrädd då. Men mamma jag har sett djävulen i badrummet då. Men jag rädd och hem på en gång ,för att jaga bort den fule som var svår att hitta igen. Men Linn såg honom i badrummet ,och jag som mycket folk blev galen, och bad och försöker driva bort djävulen, som hon såg då. Men det gick dåligt tills vi en dag flyttar från lägenheten då. Men Linn fick flytta först när Niklas och hon hade fixat en lägenhet ihop. Men Linn eller jag såg aldrig djävulen igen genom att vi lyssnar på hans budskap att flytta genom att Linn blev sjuk den gången och hon måste ändra sitt liv då. VI MÅSTE ÄNDRA VÅR SITUATION ,NÄR VI BODDE GALET MÖRK ENERGI BLEV SJUK ATT BO I OMRÅDET. 

Jag såg djävulen på två ben när jag hade haft besök av Jehovas vittnen då. Men drömmer honom hur han leder mig till bokhyllan och där ligger en bibel då. Han visar en bibel vi har i kyrkan då. Men skulle inte gå med i Jehovas vittnen, som jag tolkar fel från dem. Men manipulerar mig att inte gå med dem.  ÄRKEÄNGELN LUCIFER FÖRVANDLADE SIG DEN GÅNGEN TILL LINN OCH MIG. MEN HAR INTE MÖTT PÅ DET IGEN UTAN 1 GÅNG DÅ. 

ÄRKEÄNGELN LUCIFER DYKER UPP ,SOM HAN SER UT NÄR HAN SKA PRATA MED MIG MEN ÄVEN OM HAN SER SAKER DÅ. JAG SER HANS VACKRA SVARTA VINGAR OCH HANS LÅNGA SVARTA HÅR OCH MÖRK KLÄDSEL. Men som tur är ,att han kommer som han ser ut. Han behöver inte förvandla sig för mig ens, genom att han kan prata och säga till då. Den bilden är inte kul ens att se, utan man blir rädd och vet inte vart man ska ta väge ,men oftast är folk sjuk ,och då kan djävulen dyka upp genom att varna att flytta från området.

Jag brukar städa med honom mörka energier då. Men sett annat bra med honom rensa bort ,så mycket mörker från folk då. MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER VILL ATT FOLK HÅLLER SIG TILL EN LJUS VÄG ,OCH SER HAN ATT FOLK ÄR SJUK, DÅ KAN HAN STÖKA TILL FÖR FOLK DÅ.

NÄR TIDEN HAR GÅTT BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN KYRKAN OCH SEKTER SKRÄMMER FOLK FÖR DJÄVULE OCH DEMONER ,SOM GÖR INTE SAKEN BÄTTRE FÖR FOLK ATT LEVA DÅ, och jag har varit med en tid i Jehovas vittnen, som gjorde inte saken bättre för mig då.

Men har rensat mycket från Jehovas vittnen,  så jag kan leva normalt igen. Men folk kan bara vara med en liten stund ,SÅ SÄTTER SIG RÄDSLAN FÖR DJÄVULEN OCH DEMONER KVAR, blir inte fri dem, fast de har gått ur ,så sitter de fast då.

Jag var med några år, men det räcker till, för att bli rädd för allt då. KYRKAN OCH JEHOVAS VITTNEN OCH ANDRA SEKTER PRATAR INTE OM ANNAT ÄN DJÄVULEN OCH DEMONER, OCH FOLK BLIR SJUK AV DEM. Om folk kunde prata normalt, och sluta skrämma folk för djävulen demoner , folk blir sjuk av dem, så ingen ska gå in i sekter ,och kyrkan ,så länge de har inte städat bort demoner och djävulen genom att folk blir sjuk, när  de skrämmer för djävulen, men även GUD och djävulen och demoner.  Det är inget normalt liv ,att skrämma folk som de gör ,och då ska ingen ens gå med där. INGEN SKA ENS GÅ MED NÄR  DE SKRÄMMER FOLK ,DÅ ÄR INTE ENS FRISKT ATT SKRÄMMA FOLK. 

Men Jehovas vittnen såg demoner i gardiner och djävulens påhitt ,så ni förstår att det tog ett tag att rensa bort från dem genom att folk är så sjuk,som är med där skrämmer folk och barnen och familjen som finns inte ens ,utan det finns inte djävulen och demoner utan folks påhitt då.

KAPITEL 7 ÄRKEÄNGELN LUCIFER – VÄNDER MÖRKER TILL LJUS ,LÄRA KÄNNA HONOM. Vem han var då. Men tog långt tid ,innan de kunde visa ärkeängeln Lucifer. Men en dag ,då säger ärkeängeln Mikael ,vem ska du ta då? Jag kan inte ta den biten utan Lucifer kan den biten, mörker som han tar hos mig ,genom att jag satt fast i mycket dåliga mönster. Men satt även fast i så mörka saker, som Mikael kunde inte ta. Grå folket, som han måste börja städa bort genom att Mikael kan inte ta det utan ärkeängeln Lucifer får ta den biten och städa bort en massa då. Men Ärkeängeln Lucifer blev kapitel 7

NÄR JONAS ÄR SÅ LITE INTRESSERAD AV SAMARBETE ,DÅ SKA MAN SÄGA NEJ ,för att hjälpa person att hitta ett bättre samarbete ,genom att säga nej ,jag är inte intresserad alls har andra planer, än att sitta med det. När det uppdagas mer och mer, att de har inte samma intresse ,då får den andra slita, och får problem att få till de har tänkt sig ,genom att de skulle aldrig

MEN DET ÄR VIKTIGT ATT BÅDA BRINNER FÖR SAMMA SAK, DÅ BLIR DET ETT PERFEKT SAMARBETE KALLAR JAG DET.

Ärkeängel Haniel Birgitta Andlig inspiration. Utan ram.KAPITEL 8 ÄRKEÄNGELN HANIEL ATT HITTA TILLBAKA TILL GLÄDJEN. Men när jag skulle till med ÄRKEÄNGELN HANIEL ,då fick jag enorma problem med bilder att måla på henne. Jag gick en runda med ÄRKEÄNGELN ARIEL OCH ANDRA ÄRKEÄNGLAR ,och fick städa med dem. Men tog lång tid innan ÄRKEÄNGELN LUCIFER dök upp i boken. Jag visste inte ens att han skulle vara med i boken ens utan vanliga ärkeänglar då.

MEN JAG FÅR STÄDA SORGEN MED ÄRKEÄNGELN HANIEL, men fick gå flera varv med henne. Jag skulle måla henne ,men misslyckas såklart ,när man ser den här bilden på Haniel. När jag bodde hemma ,då fick jag problem med en massa tjafs med Jonas och boken. Men även problem med lokalen ,och då ska jag måla Haniel ,men blev bara fel genom att hon visar sorgen min inre värld jag bär på då. Den sitter djup i mig som kommer inte undan. OM MAN SKA HITTA GLÄDJEN I SITT LIV ,DÅ MÅSTE MAN ÄVEN SE SORGEN I SITT LIV. 

arkeangeln-haniel-klar-birgitta-andlig-inspirationMEN MÅLA ÄRKEÄNGELN HANIEL BLEV BARA PROBLEM GENOM ATT HON VISAR   jag känner sorg och besviken på allt. Men även en massa problem med Anders ,som gör  att man känner sig inte ens nöjd, och då går det inte måla ,som jag vill när jag höll på med henne. Genom att sorgen tog över allt ,när man känner sig inte ens glad en del dagar. Jag vill måla ärkeängeln Haniel som tillhör boken ,men även visa henne på ett vackert sätt ,men misslyckas för det mesta med Haniel genom att sorgen visar det. JAG MÅSTE HA GLÄDJE I LIVET OCH DÅ MÅSTE SORGEN STÄDAS BORT. 

MEN GICK VARV MED ÄRKEÄNGELN HANIEL OCH MÅLA HENNE IGEN men blev misslyckad på bilden.  Nu kan jag inte ens måla henne genom att jag måste göra om ,och göra om allt ,och då är det ingen mening att testa ens ,genom att folk hjälpte mig inte, att leva lyckligt liv och glädje ,som är viktigt att hitta igen. ÄRKEÄNGELN HANIEL VISAR HELA MIN INRE VÄRLD. 

ÄRKEÄNGELN HANIEL HAR VITA STORA VACKRA VINGAR SOM GÅR NER TILL MARKEN. Ärkeängeln Haniel har ljus hud och går barfota utan skor.  Haniel har ljust långt hår som är lite guld i håret. Ärkeängeln Haniel har vita kläder. Ser ut som siden ,vit siden så vacker är hennes kläder.                                                                                                                                                                                                               5 Ärkeängel lord Metatron Birgitta Andlig inspirationKAPITEL 9  ÄRKEÄNGELN LORD METATRON -TA TILLBAKA KRAFTEN.

SOM VERKLIGEN KAN SÄTTA SAKER OCH TING PÅ PLATS Jag kände på en gång när han var med , jag kan lyfta berg med honom ,genom att han kan sätta fart på saker och ting.

Jag kommer ihåg en del  kul saker med honom, att jag blev extra stark och kunde säga ifrån till saker ,som jag var urdålig på ,genom att Lord Metatron hjälper mig ,att visa hur det såg ut för mig, men då blev det fart på Birgitta ,genom att han har den energin, att visa vart skåpet ska stå ,genom att jag hamnade i snurr med lokalen, men han visar folk hur bokföringen såg ut ,men även annat som är extra viktigt ,att få allt på snurr igen, han kan säga till. JAG FICK MÅLA ÄRKEÄNGELN LORD METATRON OCH DET BLEV OMGÅNGAR. Men målar min inre värld med dem ,men även att skor skulle vara med genom att visa mig vilka behov jag har ,som är urdålig på den biten. Jag vet hur jag är ,och ärkeänglar tar upp om den biten ,som är viktigt för mig.

ÄRKEÄNGELN LORD METATRON HAR STORA VACKRA VITA VINGAR,  SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Ärkeängeln Lord Metatron har ljus hud och går barfota utan skor. Lord Metatron har svart hår, han har kort hår. Lord Metatron kläder vit, är vit och ljus kläder. Han har uringad fram.

Jag kan gå på stan, men går runt eller tittar på kläder eller skor, men har inte intressen kommer hem utan kläder eller skor, men kollar även på internet men tråkigt. Men så hittar jag en vacker sida på gardiner eller möbler lampor ,men oj där fanns det vackra saker. Eller annan inredning som jag sitter och kollar då. Men måste såklart gilla kläder eller skor, ibland är det fel på färgen ,genom att jag älskar lila purpur eller violett eller andra fina färger, då köper jag ,men annars går jag hem eller bläddrar på internet. Jag måste passa i färgen såklart och en del färger går inte alls. JAG VET ATT DET FINNS SÅ VACKERT DÄR UTE.

MEN NU KAN JAG INTE MÅLA ALLS GENOM ATT INGENTING ÄR KUL LÄNGRE , och då lägger jag allt åt sidan. Men det blev så när man får dålig hjälp, då glömmer man bort att ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER OCH GUIDER BYGGT ETT BRA SJÄLVFÖRTROENDE PÅ MIG, men nu åker det i botten på en gång, genom att GUD måste ta Jonas att lära han att samarbete, som jag fick lida av när, han räddar inte mitt liv ens ,som levt bland ärkeänglar och great master. Men kan komma även nu. Men det är inte samma sak när jag bodde hemma, jag kände när de dök upp och värmen och kärleken från dem, det kan man inte glömma bort, men dålig hjälp som måste bo kvar bland dem. Lägenheten var gjort för mig ,och då måste jag bo kvar såklart som sett ut min lägenhet. KAN LUGNA MIG SÅKLART. 

Ärkeängeln sandalphon-birgitta-andlig-inspirationKAPITEL 10 ÄRKEÄNGELN SANDALPHON – ERT VARDAGSLIV. 

JAG SETT HONOM SOM EN VARDAGS ÄRKEÄNGEL SER ÖVER SAKER OCH TING. Men vardagen var väl inte det bästa, innan jag tog mig från lägenheten, som drog ner mig. Jag levde i mörk energi.

Jag såg ärkeängeln Sandalphon kommer och pratar med mig när jag har problem med Kewan. Han har koll på mycket ,han ser vad som händer med mig och Kewan. HAN HAR KOLL PÅ MYCKET NU.

ÄRKEÄNGELN SANDALPHON  FÅR JAG MÅLA SOM VANLIGT, MEN GJORT OM HONOM. Men alla ärkeänglar visar hur det är. Nu är det bara problem, som hade önskat leva ett normalt liv ,men tji fick jag ,kan inte ens leva har förlorat allt i livet.

Jag är så himla sur på alla runt mig ,som inte ens kan tänka och rädda min lägenhet ,som kan inte hjälpa att Kewan dök upp. Jag kan inte rå för, att min ekonomi var dålig när GUD OCH KEWAN BIG PROTECTION DÖK UPP. Men vem åkte kana som hade till och med lagt extra pengar på att flytta dit.

Jag fick även råd genom läkare och sociala, genom att jag drogs ner i energin ,och måste flytta, genom att slippa bli sjuk. Men vem tänker på mig, ingen vettig människa har hjärtat på rätta stället ,men jag ska tänka på dem såklart. MEN NU ÄR DET DAGS ATT TÄNKA PÅ MIG ,OCH TA ANSVAR FÖR SAKER SOM HÄNT MIG, SOM SKA HA TILLBAKA ALLT NU. 

2 Ärkeängel Aurora Birgitta Andlig inspiration KAPITEL 11 EN STOR FÖRÄNDRING I MITT LIV. 

NÄR ÄRKEÄNGELN AURORA DÖK UPP ,DÅ SITTER JAG PÅ LOKALEN ,OCH SKA HA EN KUND ,MEN HÖR AURORA TYST AURORA Men hade inte koll på ärkeängel som heter ärkeängeln Aurora. Men hör tyst Aurora ,säger till mig. Aurora ,säger hon hela tiden ,men jag satt tyst och tänkte vem är hon. Jag har hört namnet från filmer eller sagoböcker.                                                       Men tänkte det måste vara någon fantasifigur, som heter Aurora. Men tog inte med till kunden jag skulle ha ,han fick prata sen med henne.                                                                  Jag blev så himla kontrollerande, och ut på internet och läste om det fanns ärkeängeln Aurora. MEN ÄRKEÄNGELN AURORA FANNS, OCH DÅ HÖRDE JAG RÄTT. Men Ärkeängeln Aurora säger till mig, att jag får inte läsa på internet om en massa ärkeänglar, nu får du lära dig från oss, genom att de kan lära ut fel till dig, och då ska du bara lära dig från ärkeänglarna. JAG FÖRSTÅR GENOM ATT INTERNET OCH BÖCKER ÄR FULL MED ÄRKEÄNGLAR. JAG MÅSTE LÄRA MIG FRÅN DEM. 

ÄRKEÄNGELN AURORA KOMMER ,NÄR DET HANDLAR OM KÄRLEK, GENOM ATT HON STÅR FÖR DEN BITEN, OCH DÅ KAN FOLK FÅ PRATA MED ÄRKEÄNGELN AURORA, men hon kommer när det har mycket med den biten att göra. Men kommer mycket när det handlar om kärleken. Jag minns en gång när jag skulle rensa med gamla tiden, då dyker en man upp på Facebook ,men känner plötsligt ett nålstick över mitt hjärtchakra ,som ärkeängeln Aurora stack mig den gången. Jag kände en litet stick i hjärtchakrat, men efter ett tag ,då satte det igång hos mig, men började rensa på djupet ,som kommer från gamla tiden. Men hon hjälpte mig att rensa problem, som ligger på  ett djupt plan, jag minns så tydligt nålsticket, som jag kände den gången. MEN EFTER ETT TAG, DÅ SATTE DET IGÅNG EN MASSA MED MIG.  JAG FICK SITTA OCH JOBBA MED MIG SJÄLV, OCH MÅLA ÄRKEÄNGELN AURORA. 

ÄRKEÄNGELN AURORA HAR STORA VACKRA VITA VINGAR SOM RÄCKER NER TILL  MARKEN. Aurora har svart hår.  Hon har ljus hud barfota. Ärkeängeln Aurora osa vacker färg  på kläderna

© Copyright Birgitta Andlig Inspiration Ärkeängeln Ametist KAPITEL 12 ÄRKEÄNGELN AMETIST- ÖVNING OCH AFFIRMATIONER.

JAG BLEV ARG NÄR ÄRKEÄNGELN AMETIST DÖK UPP.Jag kände på en gång när ärkeängeln Ametist dök upp,att man blev sur och arg,och var inte så kul. Men det var första tiden blev det så ,sen gick det över efter ett tag. Men fick städa en massa mörk energi med henne. Men såg på en gång när hon hade varit borta ett tag,men kommer tillbaka nästa runda att jag blev arg och irriterad. Men det var ärkeängeln Ametist,som började reda upp boken

DEN FRIA VILJAN VEM SOM ÄR VEM I BOKEN. 

JAG SKRIVER TILL JONAS OM DET, GENOM HANS EGO SLOG ÖVER MAX DEN GÅNGEN, fick för sig att det var hans bok,som har inte skrivit 1 enda ord i boken,utan jag pratar ner boken och skriver boken från ärkeänglarna,att jag är författaren,som trodde att han var det. Jag satt och skrev ner meditationer och övningar från varje ärkeängel,han gjorde inte ett dyft. Minns när man har så mycket att göra,kan du skriva ner innehållsförteckningen i boken genom att jag hann inte med. Men skickar i väg till honom,och sa hur det skulle se ut. Men händer ingenting,och hade skrivit en liten bit innehållsförteckning från ärkeänglarna. Jonas gjorde inte ens det. Men är svår att jobba med.

Men vad arg Jonas var den gången,när jag sa det till honom,genom att han fick sig en knäpp,och trodde att det var hans bok,som har inte skrivit ett enda ord i boken. Men ärkeängeln Ametis sa till mig,du måste säga till Jonas om det. Att berätta för honom som han tog inte emot ens,men sur ett tag på mig. Folk fattar inte vad Jonas sysslar med genom att varje person sa till mig,att det är din bok genom att du skriver ner hela tiden texten från ärkeänglarna,och du bestämmer hur boken ska vara.  Du formar boken från dig själv,och bestämmer allt i boken,vad som ska stå i den hur den ska se ut. Men Jonas han blev så galen på mig att det var hans bok. JAG HAR SVÅRT ATT SAMARBETA MED JONAS

JONAS ÄR INTE KUL ATT SAMARBETA MED ENS. DET SKULLE VARA KUL OM HAN VAR DET. KUL ATT JOBBA MED BOKEN,SOM GICK ÅT ANDRA HÅLLET MED BOKEN.

Men hans ego slog över på max den gången,det gick inte prata med honom ens. Arg och galen på mig. MEN HAR SVÅRT ATT JOBBA MED JONAS HAN ÄR ENSAM VARG.

Men fick ringa folk genom att han var så arg den gången. Men folk sa på en gång,det är din bok,och det är du som är författaren. Men han  var så galen,som bara ska rätta texten och inget mer,han får inte ens skriva i boken,utan jag tar ner från ärkeänglarna texten och meditationer och övningar från dem,som han kan inget om då. Folk fattar inte Jonas den gången vad det var med honom,genom att alla såg vems bok det var. EGOT SLOG SLINT DEN GÅNGEN,OCH SÅ ELAK OCH ARG PÅ MIG NÄR JAG SA SANNINGEN OM BOKEN. MEN HAN ÄR INTE KUL ATT JOBBA MED ENS. HAN ÄR ARG OCH JAG KAN INTE HA FOLK RUNT MIG SOM ÄR GALEN OCH ARG NÄR JAG JOBBAR.

ÄRKEÄNGELN AMETIST HAR STORA VACKRA VINGAR SOM RÄCKER TILL NER TILL MARKEN. Men har ljus hud och går barfota utan skor. Ärkeängeln Ametist har svart  hår långt vacker hår.  Hon har rosa kläder på sig.

Jag måste ha kul och positiv folk när jag jobbar och vill inte ha surt och argt folk,när man ska jobba med folk. 

Men såg vem som har gjort boken,och de sa flera gånger till mig, att de förstår inte Jonas när mot mig. MEN SÅG JONAS KNEPIG OCH BARA PROBLEM NÄR HAN GÖR SÅ MOT MIG. 

Men så säger jag till Jonas om boken och ärkeängeln Ametist ville rätta till vem som är vem i boken JAG MÅSTE GÖRA DET TILLSLUT.                                                                                              

KAPITEL 13 ÄRKEÄNGELN RAFAEL-  LÄKNING genom att han använder sig mycket av läkning ,och rensa med Rafael. Jag använder honom i läkning ,genom att det fungerar bra. Men sett att Rafael kommer när jag ska ge healing ,då kommer han genom att han läker mig.Copyright © Ärkeängeln Rafael Birgitta Andlig Inspiration

Rafael kommer även när jag ska ge healing till andra  människor ,då dyker han upp och läker folk.  Jag har använt honom så. Men var även med och öppna en kanal, när en kvinna skulle gå kanaliseringskurs ,då säger hon till mig, att hennes händer blev så varm när vi satt i ena rummet ,och mediterar med Rafael. RAFAEL HAR ANVÄNT MEST TILL HEALING LÄKNING. 

Jag har med ärkeänglar på kursen, och ärkeängeln Rafael kommer ofta.  Hon känner att hon blev så varm i händerna ,och strömmar healing från hennes händer. Men vill att folk lär sig healing, när de gått kurser hos mig, genom att det blir en period med läkning ,genom mästarna och ärkeänglar, som dyker upp lite då och då. Skyddsänglar och guider. Meh ärkeängeln Rafael dök upp, när hon höll på att lära sig kanalisera. Men även när jag hade en anna kurs ,då dök han upp ÄRKEÄNGLARNAS ENERGIER DEL 1. Han öppnade samma som förut ,och kände det strömmar från händerna på henne.

Men fungerar bra hon hade lärt sig att rensar med tarotkort ,men även skulle lära sig healing, som är bra för hennes utveckling. Hon skulle även gå kursen ATT ARBETA I ÄRKEÄNGLARNAS ENERGI STEG 1. Men måste gå igenom en del innan hon gick kursen. Men sett att tarotkort kan man använda till mycket saker ,när jag träffade en ny guide Oskar ,som även hoppar över till henne.  Jag har lärt mig från Oskar min guide hur man kan göra allt med tarotkorten ,genom att folk får upp allt ,barndom eller tidigare liv. Jag fick lära mig ett knep med korten. Guider kan göra så kliva över till andra ,genom att jag minns hur Johlie gjorde den gången. Hon kom från Amira ,men sen till mig ,genom att vi rensa gemensamma saker då. Men Johlie levde när jag och Amira levde, men kände varandra enligt henne. Vi skulle rensa mycket från den hemska tiden. 

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspirationKAPITEL 14 ÄRKEÄNGELN HOPE BRON ÖVER TILL ETT HÖGRE MEDVETANDE heter kapitlet när hon kom in.  Men ärkeängeln Hope har kommit hela tiden när jag skrev i boken. Hon var med där, men även andra ärkeänglar kom efter henne. Men Hope kom ändå till mig ,fast jag hade andra ärkeänglar, men hon blev speciell för mig.  HOPE ÄR SPECIELL FÖR MIG. HON KAN PRATA LÄNGE MED MIG GENOM ATT HON KAN LUGNA MIG. 

ÄRKEÄNGELN HOPE VAR DEN SOM SKVALLRAR HUR LÅNG DE VAR.  5 METER.  Jag frågade hur hon kunde komma till mig ,som var så stor 5 meter med stora fötter och händer. Hope säger till mig när hon sitter i soffan, ”jag tänker mig liten ,och då kan jag sitta med dig såklart.” Men såg hur hon lade ihop vingarna på ryggen ,men hon fick små vingar när hon satt med mig. Hon har så långt vackert hår, som jag kan känna igen när hon är i farten. Hon har vackra lockar ,och ljust långt hår, som ligger så fint med lockar hela håret. Hon har stora lockar, hon har jättefint hår.

ÄRKEÄNGELN HOPE HAR LJUSA KLÄDER CHAMPAGNE LJUS KLÄDER ,HAR LJUST HÅR MED VACKRA LOCKAR HAR LÅNGT HÅR. Tunna kläder, men stora ljusa vita fötter och händer. Men kan inte flyga med skor jag målat på henne, utan har tunna kläder. Lätta kläder har alla ärkeänglarna går barfota såklart, utan skor, men kan inte flyga med dem. Stora fötter när de tar sig fram ,och kan flyga och gå. Hope har stora vita vingar som hon vecklar ut ,när hon flyger från mig. SAKNAR TIDEN MEN VILL TILLBAKA TILL DEM. 

MEN ÄRKEÄNGEL HOPE KOMMER INTE TILL FOLK ,HON LEVER HOS GUD ,MEN KOMMER INTE TILL FOLK. Jag fick lära känna henne, men hon vill inte att folk ska börja kolla mot henne. Hon har så lite intresse av det. Hope har mer kontakt med GUD, genom att hon lever hos honom. Men måste ändå skvallra om ärkeängeln Hope, fast hon kommer inte till folk, men var tyst länge om henne. Hur hon såg ut ,genom att folk kan inte be till henne ,som jag har den kontakten med Hope. Hon sa, att hon är inte intresserad av folk då. Men var tyst länge ,men sen kände jag att jag vill berätta om min älskling ärkeängeln Hope. Men hon lever hos GUD.

Jag fick lära känna ärkeängeln Hope, JAG HAR KONTAKT MED GUD, och då fick jag lära känna Hope ,och hon hjälpte mig igenom en del saker. Hope syns inte så mycket som andra ärkeänglarna.

Men ärkeänglar lever i en annan värld, där vi kan inte komma ens,  genom att ärkeängeln Hope skämtar med mig. Hon tänkte ta mig från  GUD och gömma mig, men går dåligt att följa med henne. Bor i en annan värld där folk har inte tillgång att vara där. Men lever på andra sidan. Men skämtar med mig ,att jag kan följa med Hope, som gick dåligt, genom att de lever i en annan värld ,som vi kan inte komma till ens. Men synd att man fick inte följa med henne, GENOM ATT DE LEVER I EN ANNAN VÄRLD ,DÄR FOLK HAR INTE TILLGÅNG ATT LEVA MED DEM, 

7037462_a28b8JAG BLEV NÄRA VÄN MED ÄRKEÄNGELN HOPE, PRATA MED HENNE OM ALLT ,OCH VAR SÅ ÄKTA ALLT NÄR HON KOMMER. Hope blev med i boken ,men även fortsätter ha den kontakten. Ärkeängeln Hope blev speciell för mig ,när jag bodde hemma ,hon blev den, som kom och tröstade mig ,när jag var rädd att förlora min lägenhet. Hope säger till mig, ”ska vi medititera Birgitta” ,Hope lägger fram sin hand och jag lägger min hand i hennes hand. Men jag satt och meditera med Hope ,och kände ett inre lugn genom att Hope visste vilka problem jag fick ,men gillar inte det, men GUD styr över allt ,och hon försöker gå emot honom, som gick dåligt för henne.

© Copyrighet Ärkeängeln Jophiel © Birgitta Andlig InspirationKAPITEL JOPHIEL BRON FORTSÄTTER ,men Jophiel tog upp mycket om naturen för mig. Jag bodde fel asfalt hårt att gå på för mig,men tror ni jag lyssnar på henne, fast jag fick ont när jag gick på stan ,så fick jag ont av för hårt underlag ,som hela stan är full med asfalt och lite grönt gräs ,kunde gå på kanten om jag hittar en liten grön plätt ,men Yes nu hittar jag en smal kant grönt gräs. Jag har problem att gå i stan ,genom att det är bara asfalt hela stan.

Men asfalten är inte gjord för folk ens ,men lägger överallt asfalt ,och jag får ont i benen och lite i höfterna. Men ärkeängeln Jophiel pratar mycket om kärlen när jag hade träffat Kewan. JAG GJORDE MEDITATION ,MEN SÅG MITT FÖRRA LIV. KEWAN OCH JAG  HAFT MÅNGA LIV IHOP

MEN ÄRKEÄNGELN JOPHIEL HAR GRÖNT RUNT SIG ,MEN HAR STORA VITA VACKRA VINGAR SOM RÄCKER TILL MARKEN. Men såg det gröna och naturen ,men sett att även hon brinner för kärleken ,att lyckas tillslut när Kewan dök upp ,då fick jag gå en runda igen med henne. Jag ser ärkeängeln Jophiel har små lockar, och då målar jag hennes hår så. Hon har tunna  kläder som är ljusgrön inte lime, utan ljus grön fin färg. Ärkeängeln Jophiel är barfota, och har skor jag målat ,men står för vad mina behov är, och då är jag urdålig på den biten. Men ärkeänglarna är, utan skor ,men jag målar skor ,som GUD blev lite förvånad ,som kan allt om ärkeänglarna. Han fattar inte hur jag hade tänkt ,men förklarade att jag fick måla efter vad ärkeänglarna visar vilka behov jag hade ,och skor var ett problem hos mig, och då fick jag måla efter mitt behov.

ÄRKEÄNGELN JOPHIEL VISAR VAD SOM ÄR BÄST FÖR MIG LEVA OCH BO. Men just nu är det svårt, genom att ärkeänglar visar vad som är bäst för mig. Mitt bästa liv och har inte kommit dit. Hon visar att jag ska bo nära naturen,  som är bäst för mig genom att min hälsa är så besvärlig för mig.  Simma bor nära vatten, då bodde jag perfekt liv ,genom att sträcka ut min kropp. Jag vet att hon har rätt när jag simmar, då känner jag att min kropp mår bra. 

©ÄRKEÄNGELN ANAEL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONKAPITEL 16 ÄRKEÄNGELN ANAEL VISDOM KALLAS KAPITLET. Men ärkeängeln Anael blockerar Jonas den gången. Hon bara dök upp ,och blockerar han, genom att Jonas drog ner mig. Men började skriva med ärkeängeln Anael ,men kände ett inre lugn med Anael ,när hon satt dag efter dag och skrev med mig. 

Jag myste hela tiden att sitta i Anael energi skriva och skriva, genom att ta bort blockering jag fick från Jonas ,som skulle skriva boken med mig ,men han drog ner mig, istället för att samarbeta med mig. Men allt var så tyst när vi satt och skrev, jag kände mitt självförtroende växte mer och mer, genom att blockera negativa människor ,var extra viktigt att göra ,genom att kunna skriva ,som jag gör idag. Jonas drog mig mot andra hållet.  Men fick gå igenom tidigare liv med ärkeängeln Anael.

MEN ÄRKEÄNGELN ANAEL HAR MÖRKT HÅR ,OCH STORA VITA VACKRA VINGAR ,SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Ärkeängeln Anael kläder ljus rosa. Vacker rosa färg som hennes kläder är. Men utan skor såklart går barfota och har ljusa  fötter.  Ljus vit hud ser hennes armar.

Men GUD såg det när vi möttes, att ärkeängeln Anael var hos mig ,och fattar inte vad hon gjorde hos mig. MEN ÄRKEÄNGELN ANAEL LEVER HOS GUD. LEVER NÄRA GUD. Hon var hos mig ,som han fattar inte då. Men sen fick han höra ,vad som hade pågått en längre tid, då stängde han boken DEN FRIA VILJAN genom att han såg Jonas problem ,och då stänger han boken när han såg allt. Jag minns så väl när GUD och ärkeängeln Anael och ärkeängeln Hope och Great master Lady Nada stod ihop med GUD. Men vill stänga boken när han såg allt ,när de pratar om Jonas. Jag ser det än idag, när de stod tillsammans med med ärkeänglarna Hope och Anael och Lady Nada.

Men ärkeängeln Anael var mycket hos mig ,samtidigt med ärkeängeln Hope kunde blockera dörren, att inte gå ut. Men även pratar med mig hela tiden ,genom att lugna ner mig ,då kände jag  ett inre lugn,att de som hjälpte mig, att skydda min lägenhet. Men har inte pengar, att kunna betala hyran såklart ,men skyddar mig att jag skulle överleva ,när jag satt så dåligt till. Men ärkeänglar kan skydda mig, men folk lät mig vara ,men måste ha hjälp av folk.  Men är så himla sur på allt då. MEN HAR INTE PENGAR ,SOM SYND VAR ,ATT RÄDDA MITT EGET HEM MITT LIV, och leva med dem istället för lämna allt. Men måste ha pengar när Kewan dök upp, sen åkte jag kana när han kom, genom att jag hann inte fixa en ny lokal ,och då fattas det mycket pengar för mig. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-blogg-c3a4rkec3a4ngeln-gabriel-birgitta-andlig-inspiration.pngKAPITEL 17 ÄRKEÄNGELN GABRIEL SOM KALLAS FÖR ÖVERFÖRING. Men ärkeängeln Gabriel känner mycket folk till ,genom att folk skrev om honom när Jesus föddes till världen. Bibeln tar upp om ärkeängeln Gabriel 

Ärkeängeln Gabriel dök upp ,då handlar även om Kewan. ÄRKEÄNGELN GABRIEL BERÄTTAR HUR KEWAN FUNGERAR MEN ÄVEN VI HOP.  Tvillingsjälar fungerar tillsammans. Men Gabriel kom tillbaka igen ,och då tog han upp om Kewan, då har vi gått en runda igen. Genom att jag måste rensa med ärkeängel Gabriel ,och skriva meditationer.

Men sett att GABRIEL kom även när jag skrev 2014 att varna Sverige för enorma problem.

Gabriel var med som andra ärkeänglar ,och skrev och varna från dem. MEN ÄRKEÄNGLAR KAN SE FRAMTIDEN SOM MÄNNISKOR INTE KAN SE.  De har koll på mycket har jag sett ,och då skrev jag från Gabriel om Sveriges förfall, som höll på att gå i backen av för mycket farligt folk ,som landet höll på att sänka Sverige i värre problem.

MEN REGERINGEN SADE JA TILL FARLIGT MÄNNISKOR SOM JAG VARNAR FÖR ,som passar inte in i Sverige ,genom att vi är så olika. Men även farligt människor satt vi och varnar för då.  Men ärkeängeln Gabriel dyker även upp ,när han ska hjälpa människor, som söker min hjälp ,då kan han dyka upp och hjälpa mig med kunder. Men han ser vart blockeringen är hos dem. 

MEN ÄRKEÄNGELN GABRIEL HAR LJUST HÅR MED LITE GULT I HANS HÅR OCH HAN HAR VITA STORA VACKRA VINGAR SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Ärkeängeln Gabriel har vita kläder när han kommer till mig. Hans kläder är gjort av sidentyg , och vita vackra kläder har han. Ljus hud som andra ärkeänglar, och går barfota men ljus vita händer.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9birgitta-andlig-inspiration-copyriht-c3a4rkec3a4ngeln-adonael.pngKAPITEL 18 ÄRKEÄNGELN ADONAEL LÄKNINGENS TID ÄR ÖVER.  HON KALLAS FÖR NATTENS ÄNGEL Men hon var svårt att hitta igen. Jag har inte ens hört talas om Adonael kunde knappt stava hennes namn genom att hon säger tyst till mig Adonael, men hör bara några bokstäver i hennes namn. Jag såg Adonael glittrar i en blå klänning ,när hon dansar framför mig. Jag får bara höra någon bokstav. Men då hade jag inget val än att gå ut på internet och kolla hennes namn. MEN JAG HITTADE ÄRKEÄNGELN ADONAEL DANSAR I EN BLÅ GLITTRAR KLÄNNING. 

MEN LÄRT MIG FRÅN ÄRKEÄNGEL HOPE NÄR JAG HÖR INTE NAMN ENS, då har jag aldrig hört talas om henne. Men det är svårt att presentera sig Adonael ,genom att jag har inte ens hört namnet. Men pratar telepati. Men Hope sa det den gången när jag bad hon lära mig engelska ,genom att jag har glömt mycket skolengelska. Hope sa tyst ett engelskt ord. Hon säger det flera gånger ord på engelska. Men hör bara tyst någon bokstav, men då kunde inte jag ordet ens.

Har jag kunnat ordet ,då har jag hört det. Men trodde jag skulle vara smart. Kan prata med dem ,och tror att det blir bättre för mig. Men så enkelt var det inte. Hon kan prata engelska med mig,genom att alla ärkeänglar pratar engelska. NÄR ÄRKEÄNGELN AURORA DÖK UPP ,DÅ HÖR JAG AURORA. Men trodde inte på det, Aurora ärkeängel har jag inte hört talas om men hör namnet. Men tror att det är en fantasifigur. Men ärkeängeln Aurora fanns då. Men lovade Aurora, att inte inte kolla på internet ,genom att jag måste bara lyssna på ärkeänglar lär ut då.  Men måste fuska när ärkeängeln Adonael dök upp annars har jag inte kunnat fixat det.  

MEN SETT ATT ÄRKEÄNGELN ADONAEL VAR MED OCH VARNAR FÖR SVERIGES PROBLEM MED INVANDRINGEN, vi skulle få ett svart och hemskt land ,om regeringen sa JA till dem. Men får inte ta in livsfarligt folk ,genom att då kommer landet få enorma problem. Men ingen har lyssnat på dem. Men såg framtiden när jag satt 2014 och skrev på bloggen. Men sett vilka ärkeänglar som skrev med mig. Men alla har inte samma uppgift som Adonael. Men sett lite hur de jobbar då.

ÄRKEÄNGELN ADONAEL HAR SVART LÅNGT HÅR VÅGOR I HÅRET ,OCH VITA STORA VACKRA VINGAR, SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. Jag har målat ärkeängeln Adonael fel färg på hennes kläder. Men hon har vita kläder i siden. Men många av ärkeänglarna har vita kläder. Vackert siden är hennes klänning.  Ljus hud. Hon är barfota som andra ärkeänglarna. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-azrael-birgitta-andlig-inspiration-bloggen.pngKAPITEL 19 ÄRKEÄNGELN AZRAEL ÖPPNINGEN MOT ANDEVÄRLDEN. Jag har läst att hon öppnar porten till andevärlden. Men läst på en del ställen. Jag trodde på det och tog med henne på det när jag skulle rensa lägenheter.

Men efteråt har hon sagt till mig, att hon har inte den uppgiften. Men hon sa till mig den gången ,ATT HON JOBBAR INTE SÅ. Men jag hade trott det ,när hon kom till mig. Men hon var hos mig ,som andra ärkeänglarna ,och fick städa med henne.  Hon hade den uppgiften att städa med mig ,som andra ärkeänglarna.

Men såg även att jag drogs ner i tarotkorten ,som tog så mycket energi från mig. Men andra har sagt till mig om det. Men svårt att sluta ,att lära ut tarotkorten. Jag måste ändra om en hel del i mitt liv ,som har svårt för det. Jag sitter fast som vanligt med dåligt självförtroende ,som är min värsta motståndare, men hur lever jag idag. JAG FICK INTE VARA LYCKLIG, NÄR KEWAN DÖK UPP ,MEN PRATAR SÅ FINT OM ALLT. MEN VÄRLDEN ÄR INTE FÖR MIG ENS. 

MEN MITT LIV BLEV SKADAD NÄR KEWAN DÖK UPP. Men även hela mitt liv i sopor, och hamnar här. Men även lära folk samarbeta, som aldrig bett om det ens. Men GUD såg mitt dåliga samarbete med boken. Men då ska han lära Jonas att samarbeta med mig. Men även passa min lägenhet ,som blev pannkaka då. Men har inte ens råd att skilja mig ,som också blev galet när Kewan dök upp. Jag satt på pottan när han dök upp. Men lärde mig bygga upp mitt liv med ärkeänglarna, men nu har allt bara sopas bort, genom att jag fick inte som jag ville ens. Men vem bryr sig om mig. Men är less på folk idag. Men lärt mig från ärkeänglar hur jag ska bygga mitt liv ,men kolla hur långt jag kom nu. Men jag hade kul en tid med ärkeänglarna.  

 ÄRKEÄNGELN AZRAEL HAR VITA STORA VACKRA VINGAR SOM RÄCKER NER TILL MARKEN. HON HAR SVART HÅR.  HON HAR LÅNGT RAKT HÅR. Kläder har hon vit siden. Ljus hud som alla ärkeänglar och barfota såklart. Jag målar fel färg, men måste måla efter mina behov jag har. Men är dålig på en del saker ,och då tar ärkeängeln Azrael upp om det. Jag måste lära mig ta hand om mig själv, när det gäller kläder och skor som är tråkigt för mig. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9c3a4rkec3a4ngeln-chamuel-birgitta-andlig-inspiration1.png

ÄRKEÄNGELN CHAMUEL KNYTER IHOP SÄCKEN NU.Han kom för att avsluta boken. Ärkeängeln chamuel kom i slutet på boken och skulle avsluta allt med mig. Han pratar mycket om Kewan och tvillingsjäl. Jag skulle leva med honom att allt har en mening att vi möts, men även ta upp hemska liv vi haft England, var vidrigt liv när jag blev dödad den gången.

Men pratar och får titta på 40-talet ,som var bättre för mig GENOM ATT JAG DOG EN HEMSK DÖD 1888. Men blev inte så gammal den gången. Jag hade nyss börjat leva ett liv 17 år, men blev dödad av han som tog död på kvinnor.

MEN DET BLEV MIN DÖD NÄR JACK THE RIPPER HÄRJADE I ENGLAND. Jag åkte med den gången. Men fick känna allt när han tog mig. Men ingen kunde misstänka Jack The Ripper, genom att han var en man, som var inte sån. Såg tidigare livet när han stannar sin vagn ,men frågar om jag fryser lite grann.

Men jag litar på honom ,genom att folk kunde aldrig se honom, GENOM ATT HAN TILLHÖR FIN FOLKET I ENGLAND ORDENTLIG ,OCH LYSSNAR PÅ SIN MAMMA OCH HATAR KVINNOR. Men för han blev ett hat mot kvinnor ,men tänkte rensa upp problem med sjuka kvinnor ,som spred sjukdomar i England.

Men ingen har misstänkt han med en utpräglad näsa ens. HAN HADE HÖKNÄSA MEN SÅG SNÄLL OCH LUGN UT. JAG KÄNDE DET NÄR JAG SATT I VAGNEN. Jack kunde gå förbi folk ,utan att se hans hemska hat mot kvinnor.

JACK THE RIPPER KUNDE INGEN SE ENS. Han kunde till och med prata med folk och polisen ,när det uppdagas att kvinnor blev dödad i England. HAN VAR TILL OCH MED LUGN NÄR HAN PRATAR MED FOLK OM HÄNDELSEN. Vi ser han går där och pratar och är så himla lugn man. Men vem kan se hans hat mot kvinnorna då. Ingen kunde ens upptäcka det genom att hans sätt mot människor var en lugn och trevlig man ,och kunde stå och prata med folk då. Men han var en bland folket. MEN EN PSYKOPAT ÄR FARLIG ,SOM HAN VAR,MEN INGEN KUNDE SE HANS SVARTA VÄRLD, SOM ÄVEN BLEV MANIPULERAD AV SIN MAMMA.HON DREV PÅ JACK THE RIPPER. Jag ser han nu en mörkhårig man som gick tillsammans med polisen eller folk leta efter bevis, men han visar aldrig, att han var den som dödade flera kvinnor i England, och då är det svårt att hitta mördaren. Genom att han skötte det så fint.

MEN ÄVEN TYCKTE HAN GJORDE RÄTT ,OCH DÅ ÄR DET SVÅRT ATT SE JACK THE RIPPER, ,genom att få slut på sjuka kvinnor som spred sjukdomar ,då tog han det i sin egen hand. Men sex för honom ,var horor enligt hans mamma ,genom att hon drev på han ,som även stökar till för kvinnor och männen, som gick till sexhandeln ,men gav dem pengar ,genom att ha kul med kvinnorna, som han ansåg var en svart värld ,som mamman drev på. Men han tog tag i den världen, med sex handeln sjuka män och kvinnor och familjen blev sjuk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2015_ams_03058_0122_000otto_eerelman_a_morning_ride_in_the_forest.jpg

JAG SITTER I VAGNEN MED HONOM. Han är trevlig och lugn, och vill att jag skulle ta lite varmt i mig, han räcker fram ett glas till mig då. Men tar glaset ,men ser att jag har ljust hår på den tiden. Har uppsatt i svinrygg ,och jag väntar på Kewan. Men jag skulle hem och kallt ,och han stannar vagnen framför mig. Han tar mig i handen ,och hjälper mig att kliva i en svart vagn ,som drogs av hästar då. Han hjälper mig upp i vagnen och jag sätter mig där.

Men i glaset rör han i ett vitt pulver, som inte jag upptäckte, genom att då tittar jag ut genom fönstret ,och såg inte vad han gjorde med mig ens. Han rör i ett pulver, och då fick jag problem med honom. JAG SOMNAR IN NÄR JACK THE RIPPER GAV MIG ETT GLAS ATT DRICKA ,SOM VAR VITT PULVER SÖMNMEDEL I GLASET. Men han gjorde så med mycket kvinnor ,men hittar han var svårt ,genom att han kom från, bland rika folket ,och kryddan i England ,som ingen kunde se honom. Han gick ute och hjälper dem.

Men svarhårig man. Jack the Ripper var väldigt mörk och mörka ögon hade han. MEN KOM FRÅN FINFOLKET , och de hade problem med sjukdomar ,och då kände han, att han vill ta död på kvinnor som spred smittan i England. Men jag hade nyss träffat Kewan ,men han var rik och jag fattig. Men livet 40 talet var mycket bättre för mig ,även om jag tog mitt eget liv. Men kunde leva den gången ett långt liv. Men dog 1956, genom att han jag sitter med blev sjuk ,och då kunde jag inte leva ens. Men såg sorg och problem efter han dog. Men han var äldre än mig ,och vi hade ganska stor åldersskillnad vi två.

MEN NU ÄR VI I SVERIGE ,SOM HOPPAS TILLSLUT FÅ LEVA ETT NORMALT LIV NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.