INKASSO

JAG SER VITA KUVERT OCH VAD KAN DET HANDLA OM NÄR JAG SER VITA KUVERT. 

Ibland översvämningar folk med vita kuvert ,som innehåller både ena än det andra då. Folk skickar ut hela tiden till folk vita kuvert ,genom olika sätt att nå människor som har inte betalat sina räkningar, då skickar de ut hela tiden till folk samma faktura, ISTÄLLET FÖR ATT VÄNTA , då skickar de ut hela tiden fakturor ,som folk kan överösas av onödiga utskick till folk,som inte kan betala, då skickar de ut faktura efter faktura ,kan skicka samma faktura flera gånger ,och lägger på extra mycket pengar då. Sparar inte på pappret fast folk vill det. Men inkasso kan överösa folk med samma faktura, tills en del får en hel hög, men kan ändå inte betala.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bFolk är arbetslös eller sjukskriven när de får inkasso genom att det fattas pengar ,som de verkar inte fatta som skickar ut faktura på faktura men har ändå inte pengar till det. BÄTTRE ATT BETALA NÄR DE KAN BETALA ,ISTÄLLET FÖR ATT INKASSO GÖR SOM DE GÖR DÅ. MEN LÄGGER PÅ EXTRA ,SÅ DET  BLIR ÄNNU VÄRRE FÖR FOLK ,SOM KOMMER EFTER.

MEN INKASSO TROR ATT DE HAR PENGAR OCH ÄR SÅ FRÄCK ,OCH LÄGGER PÅ ÄNNU MER SOM REDAN HAR SÅ LITE PENGAR ATT BETALA DÅ.

MEN SKA BETALA SÅKLART, MEN BARA DEN SUMMAN ,SOM DE ÄR SKYLDIG GENOM ATT DE HAR REDAN DÅLIGT  MED PENGAR  DÅ. 

När folk har dåligt med pengar ,då lägger de på ännu mera på fakturan och sen lägger de på extra mycket pengar när de hamnar hos kronofogden ,SOM LÄGGER PÅ EXTRA PÅ SKULDEN ,SEN FÅR DE ÄNNU MER PROBLEM ATT BETALA ,MEN KUL MED FOLK SOM FATTAR INTE HUR FOLK HAR DET.

Haniel-1MEN KRONOFOGDEN SKA INGEN HAMNA HOS ,DÅ FÅR NI PROBLEM GENOM ATT DE KAN INTE TÄNKA ENS DÅ ,HUR DE SÄTTER FOLK ÄNNU SÄMRE DÅ, SOM REDAN HAR DÅLIGT MED PENGAR DÅ. KAN  KNAPPT KÖPA EN SAK BARA KONTANT. ELLER FOLK SKRIVER PÅ. 

SE TILL ATT ALDRIG HAMNA HOS KRONOFOGDEN NI FÅR PROBLEM MED ALLT. Kan inte ens köpa en lägenhet eller hyra en lägenhet, så fruktansvärd är kronofogden. Allt står om er, hur ni lever då. Men står inkasso och kronofogden, då ska ni försöka städa bort kronofogden, så fort ni kan. Ni hamnar utanför samhället när ni hamnar hos dem. Ni ska inte ha en enda skuld hos kronofogden, genom att då kan ni knappt leva ens genom att ni blir låst på allt.

DET FINNS INGEN BANK, SOM LÅNAR UT TILL ER ,NI KAN INTE ENS TA ETT LÅN, ingen bank vill låna ut ens. Men även hyra en vanlig lägenhet ,för att få tak över huvudet ni får problem med det, genom att företag som hyr ut lägenheter ser allt, och då måste ni hitta folk, som skriver på till er. Men så kul är Sverige, är inget kul land att leva i ,genom att ingen hjälper folk rätt.

Genom att slippa kronofogden då.

Kan vara arbetslös eller sjukskriven, men fattas pengar då.  Genom att vi har en kul regeringen, som gör att ni kan få kronofogden efter er när ni blir sjuk. NI FÅR INTE 100 PROCENT, eller ni får dåligt jobb ,som de har hitta på till er. Men får dåligt betalt ,och kan hamna hos kronofogden, genom att regeringen betalar ut för dåligt till er, som hoppar runt på olika jobb, och hittar på jobb till er, som knappt täcker en lägenhet då. MEN EN DEL LÄGENHETER KOSTAR EN MASSA PENGAR ATT HYRA . Då är det dags att söka nytt arbete ,och låt inte fastna i ett nät av regeringens påhitt då. Men folk kan få problem med pengar då, genom att så mycket folk hamnar hos inkasso och kronofogden ,som folk ska försöka undvika då.

Men folk som söker jobb kan falla på så löjliga saker då. Folk har en skuld hos kronofogden, då kan en del arbeten säga NEJ, SÅ LÖJLIG ÄR EN DEL, SOM ANSTÄLLER FOLK IDAG. 

Sverige hjälper inte folk på rätt, utan stökar till för människor och lägger på extra mycket avgifter på fakturan ,när de skickar ut den.Folk har det redan dålig ekonomi genom att de plötsligt kunde inte betala en faktura ,och kom efter på grund av olika skäl. De kan ha förlorat sitt arbete, och måste börja söka nytt arbete, men det fattas pengar att betala fakturan, och, då kommer de efter med att betala till dem. Och lägger på enormt mycket pengar på fakturan ,och folk har redan problem att betala på grund av olika skäl, då lägger de på extra pengar på fakturan ,SOM REDAN HAR DÅLIG EKONOMI PÅ GRUND AV SJUKSKRIVEN ELLER ARBETSLÖSHET DÅ. 

688903REGERINGEN ÄR SÅ HIMLA SNÅL ATT HJÄLPA FOLK, OCH DÅ HAMNAR FOLK  I KLÄM, PÅ GRUND AV ,ATT DE FATTAR INTE ATT DE MÅSTE LÄGGA MER PENGAR TILL FOLK, SOM BLIR ARBETSLÖS. MEN VI HAR SÅ HIMLA DÅLIGT MED JOBB DÅ.

DET ÄR TUFFT ATT LEVA NÄR INGEN INOM REGERINGEN FATTAR ATT DE MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET. NU HAMNAR FOLK HOS INKASSO ELLER KRONOFOGDEN DÅ. 

Folk kan hamna i kläm på grund av ,när de förlorar sitt arbete eller blir plötsligt sjukskriven ,och få inte hundra procent när de är sjukskriven ,som stökar till ekonomin för dem ,och då kan mycket folk hamna hos kronofogden NÄR DET FATTAS PENGAR ATT BETALA SIN FAKTURA ,då hamnar folk hos inkasso som lägger på mycket pengar ,och kan folk fortfarande inte betala sin faktura, då hamnar den hos kronofogden, som lägger på enormt mycket pengar för människor som redan har det dåligt då.

Istället för att hjälpa människor när de hamnar i kris på grund av för liten pension eller sjukskriven ,eller arbetslös HJÄLP MÄNNISKORNA, ISTÄLLET FÖR ATT SÄNKA MÄNNISKOR, SOM REDAN HAR DET DÅLIGT Låt folk få betala samma avgift, istället för att lägga på en massa extra pengar ,låt folk betala den summan de är skyldig ,för att slippa hamna i stora kriser hela tiden. De lägger på för mycket problem på människorna ,genom att folk som är sjukskriven får inte ens hundra procent ,som skulle underlätta mycket mer att leva då, genom att allt är dyrt, att leva och bo idag. Allt kostar pengar att leva och bo bra ,när folk hamnar i stor knipa, när de blir arbetslös eller plötsligt blir sjukskriven ,som alla vet att de har fortfarande utgifter fast de är sjukskriven ,kostar ändå fast de är sjukskriven, allt kostar mycket mer genom att många måste uppsöka vården då ,och då kostar det att uppsöka vården då.

Folk kan hamna i så mycket kriser ,när de blir sjukskriven eller arbetslös eller när de öppnar pensions brevet ,som kan fälla dem till backen rejält då, och hamnar i kris ,genom att det fattas pengar då, när de får lite pengar från pensionen eller sjukskriven eller arbetslös ,som ingen verkar förstå ,ATT DET KOSTAR ÄVEN PENGAR FÖR DEM. De ska ha mat på bordet ,och hyran kostar en hel del ,och andra räkningar som de har att betala. Det kostar att leva, och må bra, de har mobil eller vanlig telefon för att kunna nå varandra,  genom att hela samhället är uppbyggd så. DATOR OCH INTERNET ÄR HELA SAMHÄLLET UPPBYGGD PÅ IDAG.

Men folk som hamnar efter med faktura, kan hamna i kriser kan inte betala faktura. Men låt de slippa extra avgifter, som redan har problem att betala då. Låt de få betala när de har pengar, istället för att skicka ut kuvert efter kuvert flera gånger samma faktura då. Och lägg inte på en massa extra avgifter när inte kan betala, när de har inte pengar, då kan ni sluta upp ,och lägga på extra pengar då. När de har hamnat efter då har de på grund av olika skäl. HAR BLIVIT SJUKSKRIVEN OCH FÅR INTE HUNDRA PROCENT SAMMA MED FOLK SOM ÄR ARBETSLÖSA DE FÅR INTE HUNDRA PROCENT,då blir det kris för mycket folk ,som är sjukskriven eller arbetslös eller pensionen, så länge de inte betalar ut hundra procent ,då blir det problem med mycket saker ,så länge svenska folket  har det så. Men titta på hur mycket riktiga arbeten, som finns då. Men kolla på hur mycket folk kan söka jobb, som har den utbildning som ger mer pengar i plånboken då.

Det är ett stort problem för svenska folket när de inte ser att de måste få hundra procent när de är sjukskriven eller arbetslös eller pension,genom att de kommer efter med fakturorna  ,som inte kan hjälpa ens ,GENOM ATT DET FATTAS PENGAR NÄR DE BLEV SJUKSKRIVEN ELLER ARBETSLÖSA OCH HAR INTE HUNDRA PROCENT ,då fattas det pengar på en gång till räkningar ,som måste betalas då. Det blir samma sak för pensionärerna. Del folk får dålig ekonomi ,när de blir plötsligt sjukskriven på grund av olika skäl ,men kan knappt betala sin hyra ,och måste låna pengar när de har så dålig lön från sitt arbete. När de får inte  hundra procent ,då hamnar de i stor kris när de inte ger rätt lön eller rätt sjukskrivning HUNDRA HUNDRA PROCENT, då skulle det se lite annorlunda ut för människor som blir sjukskriven då.

Men även se annorlunda ut om människor fick rätt pension och när de är arbetslös  fick pengar, så de täcker upp för dem då.  DE KAN HAMNA I KLÄM OCH HAMNA HOS INKASSO OCH KRONOFOGDEN DÅ.

Men jag såg vita kuvert ,som folk har mycket problem med pengarna, och jag förstår att det måste bli en ändring på allt nu ATT FOLK FÅR  HUNDRA PROCENT,DÅ KAN DE LEVA OCH BO BRA .272710

2 reaktioner till “INKASSO

  1. A fascinating discussion is worth comment.
    I do believe that you ought to publish more on this subject, it might not be a taboo subject but generally people don’t discuss such issues.
    To the next! Many thanks!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.