HÄRLIG NATT MED MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL MIN BIG PROTECTION – PROTECTION

IDAG VAKNADE JAG UPP EFTER EN NATT MED ETT STORT LEENDE PÅ LÄPPARNA  NÄR JAG VAKNADE UPP DÅ. Och gissa vem som gjorde mig så himla glad och nöjd så hela livet lekte  igen då.

MIN TVILLINGSJÄL SÅKLART JAG FICK PRATA MED MIN EGEN TWIN SOUL, och då leker livet lite bättre för mig när vi pratar så sent på natten när annat folk sover ,då har vi kul när andra sover så djupt då ,men vi har förmågan ha kul mitt i natten när annat folk ska sova. Jag blev så himla glad när han ringde mig på Facebook då.

Men det kändes bra ,men även som vi håller på, att gå åt rätt håll genom att han springer åt andra hållet ,och likaså jag håller på att knäppa mig då när det är vi två. Och varför håller vi på som vi gör, och jag kan varit besvärlig för min tvillingsjäl. Men sett lite efteråt när man är så himla blid. Vad håller han på med nu? Han leker katt och råtta lek med mig ,och nu måste jag träna på att ge lite mer av mig själv ,ATT VÅGA ÖPPNA MIG MER FÖR  MIN BIG LOVE ,genom att jag har haft problem att jaga efter killar, och så unga killar finns inte på kartan ens, men nu ska jag jaga honom då, som känns jobbigt ibland, genom att han är så ung min tvillingsjäl då.

MEN GUD SÅG INTE PROBLEM, ATT HAN VAR FÖR UNG, DET ÄR FOLKS SYN PÅ DET.  Jag har fått för mig så mycket knepigt när han håller sig borta, fast de säger att han mår dåligt ,och kan inte prata med mig då.Idag är det en dag han vill inte prata med mig enligt dem, som vet hur han mår då. Det är inte bra idag när vi pratade i natt, genom att vi bor skilda åt ,som bara stökar till för oss då.

Jag känner ibland han har lekt med mig ,genom att jag har så svårt att ringa och höra hur han mår eller bara prata eller ha bara kul. JAG MINNS HAN SA MIN TVILLINGSJÄL ”ATT DU SAKNAR MIG INTE.” Jag sa flera gånger att jag saknar honom så mycket varje dag då.Han har sagt det flera gånger till mig då. JAG SAKNAR HAN VARJE DAG ,MEN HAN MÅSTE SVARA MIG DÅ. JAG ÄR SOM ANDRA TJEJER OCH INTE ANNORLUNDA DÅ.

Men det beror på mycket ,att jag kan dra mig undan och blir rädd, när han inte hör av sig då. Jag minns speciellt från början, att jag blev rädd då, FAST LADY NADA SA, ATT JAG MÖTT MIN TVILLINGSJÄL. Jag började fråga om vem han var som var så ung ,men jag blev orolig ,och tänkte både det ena än det andra. Jag började känna kärlek och glädje från honom och älskade att prata med honom.

Jag minns speciellt en gång när en väninna säger till mig så här, ”varför ringer du inte själv, istället för att vänta på att han ringer, du gillar honom.” Jag sa inte allt till Ella ,hur rädd jag var att ringa honom ,genom att han var så ung, och tänk om han inte gillade  mig. Jag började på kvällen, att bli lite modig OCH RINGER HONOM DÅ. Han svarade på en gång. Men samtalet blev inte det bästa då. Jag kände inte igen honom, men såg att han hade kompisar runt sig, och hade egentligen inte tid att prata med mig. Men såg hans ögon var irriterad och arg ,när jag pratade med honom. Han hade kompisar hos sig då. Jag sa till honom ,att han behöver inte prata med mig, när han har kompisar hos sig bara när du är ensam då. DET BLEV MYCKET FÖRSTÖRT FÖR MIG ,SOM KOMMER FRÅN BARA PROBLEM MED ANDERS ,DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE KAN SKADA MER DÅ. JAG MÅSTE BÖRJA OM MED EN TRYGG MAN, OCH BARA VISAR KÄRLEK DÅ. Men skulle inte ha ringt vid den tiden då. Men ville visa mig modig ,att även jag kan ringa Kewan och inte bara han då.

Jag fick problem att ringa till honom, genom att jag är skadad från ett förhållande från min sambo, som är arg för det mesta som har humör. Jag levt med flickornas pappa ,som har också humör och arg och irriterad ,som har upplevt det.Jag fick problem från början ,att höra av mig till min tvillingsjäl. Det kommer därifrån ,att jag blev dålig på att höra av mig till honom. Jag ville att han hörde av sig. Jag ringer ändå till honom ,MEN JAG ÄR RÄDD ATT FÖRLORA HONOM genom att jag vet hur jag är då.

Det värsta av allt ,det är Kewan och jag måste leva med honom, genom att vi är tvillingsjälar , twin soul då. Men GUD sa den gången när jag pratade om Kewan och mig, GUD VISAR ATT DET ÄR JAG OCH KEWAN, genom att han har börjat med Kurdistan. Men det spelar ingen roll hur det är då. Kewan och jag måste leva ihop, men han måste även ta ansvar , och ändra om sitt sätt mot mig då. Kewan som håller i planen då.

I LOVE YOU MY TWIN SOUL TVILLINGASJÄL BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJAG MINNS MYCKET VÄL VILKEN HÄRLIG OCH LUGN KILLE JAG MÖTT PÅ. Han var rena himmelriket mot dem jag levt med då. Jag satt och ofta och skrev till honom när han inte hörde av sig, då kunde jag sitta och skriva till honom, ”varför hör du inte av dig nu”.  Jag satt och väntade att han hörde av sig då. Det var mycket enklare då. Det kommer från att jag är rädd, att han inte älskar mig när han inte hör av sig då.

Men jag brukar vilja skriva till folk, när jag har problem med saker och ting. Det är mycket enklare för mig att skriva då. Jag får med allt som jag sitter och tänker på då. Men för mig är det mycket enklare att skriva, och säga vad jag känner då. Men är väl olika människor ,som älskar att skriva och kunna uttrycka sig. JAG HAR SKRIVIT OCH SKRIVIT TILL KEWAN,MEN TYSTNADEN LYSER FRÅN HONOM,OCH DÅ BLIR JAG OROLIG DÅ. MEN DÅ RINGER JAG OM JAG INTE HÖR NÅGOT FRÅN HONOM. 

Jag minns min GUIDE DONOVAN kunde varna mig, att inte ringa honom när han mådde dåligt, GENOM ATT KUNDE FÅ FEL SIGNALER OCH MISSTOLKAR FEL DÅ  

Jag ringde ändå fast Donovan sa till mig då. Men även BIG PROTECTION SA TILL MIG. Ring inte utan kan du vänta ringa Kewan då. Han vet hur jag blir och kan förstöra mycket mellan mig och Kewan, genom att jag kommer från destruktivt förhållande, och då har jag problem med folk som är arg och går in i konflikter då. Men lyssnar inte, och det blev jordens problem. Kewan var så himla sur och arg den gången då. Men han var inte kul då. Men sen blev vi vänner igen. Men Kewan säger till mig,att jag älskar inte dig och mitt hjärta slog volt den gången. Men sa, du har sagt att du älskar mig har du slutat älska mig. Men Kewan var så sur den gången, och jag kan inte hjälpa att jag bor här och han där.  Jag frågar Kewan jättemycket om känslor för.

herz.300x0 MEN KEWAN SA FÖRLÅT TILL MIG OCH SEN VAR VI VÄNNER IGEN. Men mitt hjärta slog volt den gången bara slog och slog och känner mig så sårad den gången.

Jag är nog dålig på att se saker ibland genom att jag är så himla blind själv, hur jag ser på mig själv då. Jag fick lite hjälp av det när det kommer yngre killar i hans ålder, och skriver så himla fint till mig och GER SÅ MYCKET UPPMÄRKSAMHET ATTENTION TILL MIG. Jag har så mycket yngre killar på Facebook och de kan verkligen lägga ut sin text med vackra ord till mig. Men en del killar kan skriva, och skriver även vackert fast de är så ung då.   JAG TÄNKER BLI MYCKET BÄTTRE PÅ ATT SKRIVA FINT TILL HONOM, istället skriva arga messenger till honom när jag är arg för han inte hör av sig då. Jag måste se mig själv, genom att jag är så dålig på att ringa när inte han ringer ,då blir jag rädd att han bryr sig inte om mig då.

Jag måste lära mig att ta vara på min tvillingsjäl, istället för att bli sur och arg när han inte hör av sig då. Jag kan ringa honom, istället för sitta och vänta på att han ska ringa GENOM ATT DET ÄR VI TVÅ, som är så himla dålig på allt nu. Hur ska jag kunna rädda människor som inte kan rädda honom.  Han är människa med som jag och andra är då. MEN GUD GAV MIG EN SVÅR UPPGIFT,ATT LÄRA MIG SE SIGNALER NÄR KEWAN ÄR SJUK. JAG SER ALLTID TVÄRTOM NÄR DET GÄLLER KEWAN DÅ. 

JAG SKULLE GJORT PÅ ETT ANNAT SÄTT RINGT HONOM NÄR JAG MÄRKER SAKER HOS HONOM. Men jag jaga en kille i den åldern stökar till ännu mer problem för mig genom att jag sett problem från min tid.

Men även  tror att nu har han lämnat mig. JAG KAN FOLK JOBBAT MED MÄNNISKOR EN LÄNGRE TID,MEN KEWAN VAR  SVÅRASTE AV ALLA DÅ. MEN SETT HUR JAG SKULLE GJORT GENOM ATT SLIPPA PROBLEM DÅ. RINGA KEWAN. MEN KEWAN MÅSTE HA PÅ SITT SÄTT OCH KAN DET BRAKA PÅ EN GÅNG. 

MIN TVILLINGSJÄL ÄR BLAND DET VIKTIGASTE SOM JAG TÄNKER RÄDDA SÅKLART, genom att jag älskar honom, men det är vi två och då spelar ingen roll vilken ålder vi har mellan oss då genom att älskar varandra då.

Jag kände i natt när jag satt och tittade på honom och hans vackra ansikte och ögon ,ATT  JAG SMÄLTER IN I HONOM OCH JAG KÄNDE BARA KÄRLEK FRÅN HONOM, men jag kände jag ville bara pussa och krama honom när jag satt och pratade med honom, och vilken energi han har runt sig genom att jag blev nog däckad av honom ,men jag kände bara glädje när jag satt och tittade på honom.

Jag var på väg och lägga mig och JAG SKREV GODNATT TILL HONOM,DÅ RINGER HAN UPP , men fick se hans vackra ansikte igen då. Men jag började att skratta lite grann genom att jag höll på att lägga mig, och han låg i sin säng och jag var på väg till min  ,MEN ÖNSKADE ATT VI SOV TILLSAMMANS istället för han sover i England och jag i Sverige då.Jag vill få ett snabbt Slut nu. JAG VAR UPPE PÅ MORGONEN OCH SKREV JÄTTEFINT TILL HONOM när jag vaknade upp, då. skrev hur jag kände då. Jag måste ge kärlek själv och bli bättre genom att jag ser folk från andra länder de ger hela tiden uppmärksamhet attention,och  måste bli bättre genom att jag vet att det är HAN och jag som GUD sa ,men även han jag sitter och skriver med  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN, han säger att han sitter och skyddar mig, så jag inte hittar på något dumt då. Han sitter och väntar på hjälp har han sagt så många gånger till mig.

Men jag har även varit rädd att GUD  HAR STÖKAT TILL FÖR MIG DÅ. Jag minns hur Lady Nada höll på den gången, när hon testade mig på min twin soul och städade bort alla bilder, och jag grät och grät den gången när alla hans bilderna försvann från datorn då. Och nästa morgon grät så himla mycket och skakade i hela kroppen av sorg att mista honom då.

Jag ser att varje foto på honom var kvar ,men var även på Facebook och fixade bilderna från honom, men fick dubbelt med bilder på honom av samma foto då. JAG HAR FLERA DUBBLA BILDER PÅ HONOM. 

Min dator och mobil och surfplatta är fullt med bilder på honom, och ser på en gång om någon bild är borta, genom att jag kan stöka till det när jag håller på att sortera bilderna då

Jag minns mycket väl den gången, och jag ringde upp honom på en gång, men han var inte borta som jag blev så rädd för då. Men GUD har sagt, att han kan ha problem med mig min tvillingsjäl genom att jag är mycket äldre då.

OCH  HAR ALDRIG HAFT DET SÅ HÄR FÖRUT DÅ, än männen kan varit äldre då, men inte kvinnorna då. GUD vet om problemet ,att det kan bli problem för honom då, genom att jag  får problem genom åldern är så stor mellan oss då.  Jag har problem då när han är så ung, och visar så mycket äkta kärlek som är problem då.

Det är enklare med männen när de är äldre DE ACCEPTERAR MYCKET BÄTTRE OM MÄNNEN ÄR ÄLDRE DÅ. Det är mycket enklare då genom att folk ser på ett annat sätt då. MEN DET  FINNS PROBLEM ÄVEN ATT  MÄNNEN  ÄR ÄLDRE,Men nu är jag mycket äldre än honom, och kan inte hjälpa det överhuvudtaget då, fast folk kan se så fel på det OCH JAG KAN INTE VÄLJA EN ANNAN MAN SOM GUD SA DEN GÅNGEN när jag höll på att konstra hela tiden om åldern då. Vad folk ska säga då??? Alla problem jag fick från folk, som ser fult på det, som gör ont i mig när de säger så ,GENOM ATT JAG ÄLSKAR HONOM och känner äkta kärlek fast folk inte accepterar det, som ställer till för mig, genom att det är bara honom jag kan leva med,och folk måste acceptera det ATT VI KÄNNER ÄKTA KÄRLEK fast vi har hög ålder mellan oss då.

JAG HADE ÖNSKAT ATT FOLK SÅG LITE ENKLARE PÅ DET ,fast inte alla ser fel på det då, genom att de är van själv, och levt bland människor som haft samma ålder som vi har då. Nu såg jag ett program på teven, men de hade exakt samma ålder mellan som vi har då. Hade barn men han var äldre då, men  hade problem även de fast folk måste acceptera när vi väljer människor att leva med ,DÅ ÄR DET VÅRT EGET VAL SÅKLART, och jag tycker att folk måste acceptera det, att vi har samma rätt att känna djup äkta kärlek för varandra som andra får då.

Jag tycker inte om att bli påhoppad av människor, som inte vet ett dyft om vår kärlek ,men GUD sa, att de är första gången de har gjort så här. Jag måste lita på honom såklart att det jag honom då, som ingen kan ta ifrån oss överhuvudtaget ,INGEN KAN TA IFRÅN OSS DET VI KÄNNER FÖR VARANDRA,INGEN KAN DET genom att vi vet vad vi känner för varandra ,och folk måste acceptera oss ,genom att vi accepterar dem vad de väljer då.

JAG VET VILKET LIV JAG FÅR  NU  och det kastar man inte bort överhuvudtaget då. ATT LEVA MED NÅGON,SOM ÄLSKAR MIG HELA LIVET,SOM TVILLINGSJÄLAR GÖR kastar man inte bort, och det förstår alla att det skulle ingen göra då.

JAG VET  VART JAG VILL LEVA MED MIN TVILLINGSJÄL MY TWIN SOUL. PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.