KULTURKROCK – CULTURAL CRASH

Ibland träffar man på människor man kan så lite om då, MEN PLÖTSLIGT ÖPPNADE EN NY VÄRLD ,där man lär känna människor på ett naturligt sätt som jag gjort då. Jag sitter och bara pratar om det ena än det andra med dem.

Men jag har upptäckt hur folk kan se på andra människor, och tror att mycket folk är arab då, och fått för sig det ,att folk som bor runt Europa är araber Kurdistan är araber eller alla turkar är araber, som folk fått för sig att de är araber. LITE SKUMT ATT DE FÅTT FÖR SIG ,ATT FOLK ÄR ARABER ,ÄR DET FÖR DE HAR UTSEENDE SOM ARAB. NÄSAN KAN FOLK FALLA PÅ, MEN ÄR INTE ARABER UTAN KOMMER FRÅN ANDRA LÄNDER DÅ. LÄR ER ATT KÄNNA FOLK PÅ RIKTIGT SÄTT DÅ. Vi hört att folk pratar om araber, som kan bli fel när de tror att den är arab och den är arab då.

Men det finns så lite arab i dem , HAR ARABERNA SPRITT  UT SIG att hela jorden är fullt med araber då ,som folk kan slänga ur sig att de är araber då.

Jag kan förstå att folk ser fel ,eller fått för sig, att de ser ut som en arab och då är de araber ,FAST DE KALLAR INTE SIG SJÄLV FÖR ARAB utan kurder eller turkar eller andra ,som har lite samma utseende som araber då.

MEN  DET FINNS ETT LAND SOM  HETER AFRIKA ,OCH DÄR ÄR DET FULLT MED ARABER, och de har inte spritt ut sig ,eller tagit över länder idag då. Nej de bor fortfarande araber i Afrika ,och så lite folk, som är araber i Sverige, om de har flyttat hit från Afrika, då bor det araber här då.

Jag minns mycket väl att, jag satt pratade med en kille som bor i Algeriet, och han säger till mig, JAG ÄR ARAB SÄGER HAN.Han frågade om jag kände någon arab då?NEJ svarade jag, att jag kände ingen arab då. Nu har du lärt känna en arab, sa han då. Han var som oss i sitt tänkande ,och allt som Sverige fick gå igenom alla problem då. Han tyckte allt var fruktansvärt hur regeringen kunde göra så mot oss då.

Jag satt även efteråt och pratade med en kille från Algeriet då. Han säger, att han är inte arab, fast de bor i Algeriet då utan landet var splittrat ,sa han, men han var inte arab då. Jag har även suttit och pratat med folk från Saudiarabien, och de är araber såklart då, men mycket trevligt folk bor där. Men jag känner när folk tänker, att det är araber, DÅ BLIR JAG FÖRVÅNAD HUR FOLK TÄNKER DÅ.

Men jag minns när jag var ung hade inte samma koll på folk, när de kom från andra länder då. MEN DET KAN BLI FEL om folk tror, att araber hittar på en massa dumheter ,som svenska folket har problem med nu.

Jag minns när jag 19 – 20 år ,då var jag lika tokig som dem, som tror att alla är arber då. Vi hade inte sett så mycket utlänningar på den tiden i lilla Östersund. Jag trodde att alla var italienare som kom då.  Men det roliga i allt, en kille kom från Grekland och en kille från Turkiet då. Men fick för mig att de är italienare, men trodde väl de såg ut så, som folk tror att folk är arber då. Jag måste gå igenom min lista med utlänningar då. Men jag  bodde i Göteborg ,men träffade ingen från Italien ,och killarna hemma kom från Grekland och Turkiet, men vilket tok då. Men tänkte nog att männen från Italien var så vacker då. Men det var nog så. MEN UNG PÅ DEN TIDEN ITALIENARE DÅ. MEN KAN SETT ITALIENARE I VIMLET ,MEN TÄNKER INTE PÅ VEM MAN MÖTER DÅ. MEN DÄRFÖR BLIR JAG FULL I SKRATT NU, NÄR ALLA ÄR ARABER ,OCH FÖRR FÖR MIG ITALIENARE DÅ. 

2zombr9-jpgAtt folk beskyller för saker de inte gjort då. IDAG ÄR INTE SÅ ENKELT FÖR FOLK NÄR DE HAR  FLYTTAT HIT ,KAN DRA ALLA ÖVER SAMMA KAM, genom att folk får för sig både det ena än det andra om människor då. Jag sitter chatta med mycket folk, och folk som nyss har flyttat hit bott bara 2 år i landet ,men den killen skulle aldrig göra ,som andra killarna har gjort då ,utan en  trevlig och snäll kille, men folk kan få för sig idag ,genom att landet lider enormt från killar som stökat till för kvinnorna och barnen idag ,och det finns bra killar som aldrig skulle göra så, kör med gruppvåldtäkter finns aldrig på deras karta aldrig köra med våldtäkt ,när de ska ha sex aldrig då.

Jag frågade om han hade Lugnt i Algeriet? HAN SA, ATT HAN HADE LUGNT I ALGERIET. Han blev chockad när jag berättade hur landet var ,men har trodde det var andra än vi såg då, genom att de har kommit mycket längre än andra länder. Men han såg folk, som bar burka att det var maffian, han kallade dem så ,att folket var så styrd då. Men jag gillar att prata med honom, men sett att Afrika bor både svarta och vita han var ljus i huden ,och folk som kommer därför är ljus, och jag har flera vänner från hans land nu.

Jag måste bara prata om araber, som folk fått för sig ,att de är araber, MEN i Afrika finns det mycket araber ,MEN INTE ALLA ÄR  ARABER DÅ FAST DE BOR I ALGERIET DÅ. DET FINNS FLERA GRUPPER DÄR. MEN HAN VAR ARAB. 

Jag blir bara lite full i skratt ,när folk pratar om araber när de bor så långt från oss.  Men araber kan flytta hit, men det är en annan sak då.

Jag tycker ,att de ska ta fakta på vart folk kommer ifrån ,innan de beskyller människor då ,när de beskyller dem för gruppvåldtäkter, som vi sett största gruppen av män KOMMER FRÅN LÄNDER DÄR FOLK BÄR BURKA DÅ. Hur har männen sett ut?  Männen har ganska ljus hud, men mycket svarta män kör med våldtäkter ,och mycket killar kan bli fel dömd då,när inte regeringen gjorde rätt på en gång då.

bokOM REGERINGEN GAV VARJE KILLE EN LAGBOK SOM KILLARNA MÅSTE FÖLJA  NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE att de måste följa den lagen i boken då. Om de kör med våldtäkt enkelbiljett hem ,och får inte komma tillbaka till Sverige.  Om de går i skolan får de sluta på en gång skolan, och lämna skolan och Sverige som de har kämpats sig hit då.

Vem vill lämna landet när de kämpat sig hit? ? Ingen vill lämna landet såklart, ingen skulle utsätta sig för det, köra med våldtäkter och gruppvåldtäkter, INGEN KILLE SKULLE ENS TITTA ÅT DET, genom att de vill stanna kvar såklart stanna kvar i Sverige.

VARJE KVINNA OCH BARN SKULLE GÅ TRYCKT I SVERIGE ,DÅ BLIR DE ALDRIG UTSATT FÖR VÅLDTÄKT GRUPPVÅLDTÄKT ÖVERTAGET ,genom att killarna vill bo kvar i Sverige såklart. Killarna skulle aldrig utsätta sig för så stora problem de kan få då. Om killarna visste ,då skulle de aldrig se åt en kvinna eller barn då. TJEJERNA SKULLE GÅ FRITT UTAN EN MASSA PROBLEM FRÅN KILLARNA DÅ.

Hur ser det ut nu? Bara problem är det nu ,när inte regeringen gör rätt från början, då har vi stora problem då. Och det spelar ingen roll vart de kommer ifrån är de fattig eller rik ENKELBILJETT HEM PÅ EN GÅNG ,genom att killarna skulle aldrig göra så om de såg ,att de åkte hem och aldrig fick se Sverige, och aldrig återkomma till landet ,aldrig får de se Sverige igen aldrig mer.

Vad tror ni killarna skulle tänka när de aldrig fick komma tillbaka till Sverige igen.  DET SKULLE BLI SNABBT SLUT PÅ PROBLEMET för svenska folket enkla saker att få slut på då, att kvinnorna och barnen kan gå ut då. MEN NU HAR REGERINGEN INTE SETT ENKLASTE SAKER, för att få slut på problemet då. DET VÄRSTA TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN GÅR IGENOM NU. HAR ALDRIG UPPLEVT SÅ FRUKTANSVÄRT DE FÅR GÅ IGENOM DÅ.Regeringen måste börja ta tag i det, och inte tänka på att killarna ska räddas nu, utan nu är det kvinnor och barn och tjejerna, som måste räddast i första hand nu,

ÖDETS MAKTER BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONDet spelar ingen roll om killarna kommer från fattiga länder skicka hem dem ,för att få slut på största problemet kvinnor och barn och tjejer har nu. Men de är så rädd att skicka hem killar, som kommer från fattiga länder eller om det är bråk i länderna ,genom att killarna har stökat till själv då ,NÄR KILLARNA KÖR MED VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKT, och då får killarna skylla sig själv då. Men för att få slut på stora problem ,då får inte regeringen tänka på det ,för att få slut på största problemet, då kan inte regeringen ens tänka på det, genom att killarna får skylla sig själv när de får lämna landet då.DET ÄR BÄSTA METODEN ATT INTE RÖRA KVINNOR OCH TJEJER OCH BARN.

Men vill få slut snabbt, då ska de göra så ,genom att de skulle aldrig köra med våldtäkt och gruppvåldtäkter ,som är mycket värre då.  Men mycket värre, SOM INGEN KVINNA ELLER BARN VILL BLI UTSATT FÖR. 

Hur många har fått lämna landet efter gruppvåldtäkter hur många bor kvar i landet sen killarna har förstört kvinnor och barn ,HUR BOR KVAR I SVERIGE  NU?Och alla förstår att varje kvinna och barn mår fruktansvärt dåligt efter den misshandeln de kör med då. killarna använder inte mjuka vantar när de ska ha kul inga mjukisar kvinnorna och barnen möter på FRUKTANSVÄRDA KILLAR KVINNORNA OCH BARNEN  MÖTER PÅ OCH KILLARNA HAR FÖRSTÖRT ETT HELT LIV.

Vem ska vi rädda tycker ni?

Alla ser som oss såklart EN ENKELBILJETT HEM DIREKT HEM TILL SITT HEMLAND, för att få slut på en stor epidemi idag. Folk är sjuk och rädd idag ,när de blir utsatt för det.Det spelar ingen roll åldern för en del killar 90 år, eller ett barn eller sjuka människor, som försöker gå ut en stund, men även de blir utsatt för våldtäkt.

MEN SKA VI HA DET SÅHÄR NU? 

Nej såklart.  Låt inte killarna stanna kvar i Sverige FÖR ATT FÅ SLUT PÅ DEN STÖRSTA EPIDEMIN VI HAR NU.

Jag vet även mycket skolor har problem med killar som inte kan hålla tyst ,ISTÄLLET HÄVER  KILLARNA UR SIG FULASTE ORD DE KAN bara för att vara otrevlig till svenska tjejerna då. Och killarna kan inte sköta sig överhuvudtaget utan måste prata fullt och kan inte vara tyst och då ska tjejerna kunna koncentrera sig och hur många tjejer kan det när de får höra fula ord och kastar ur sig grövsta ord de kan då.

Men har skolan glömt bort en sak nu ,ATT DET KALLAS FÖR GROV MOBBNING, när tjejerna får höra det då. Och hur mycket lärare har tagit tag i det nu, genom att det kallas faktiskt för grov mobbning ,när tjejerna får höra det när de går i skolan då. Hur ska de kunna klara skolan perfekt när killarna kastar ut en massa fula ord om tjejerna. Hur tror ni tjejerna känner när de får höra det varje dag. Men killarna får gå kvar och skolan gör ingenting åt det då. I  VÅRA  ÖGON KALLAS DET FÖR GROV MOBBNING NÄR TJEJERNA BLIR KRÄNKT HELA TIDEN,  SOM MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ DET           

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-us

                                                     NÄR TJEJER OCH KVINNOR OCH BARN FÅR HÖRA EN MASSA FULA ORD ,DÅ  BILDAR EN INRE STRESS. 

Men det gäller inte svenska folket längre, utan killarna får göra som de vill MEN I VÅRA ÖGON  LÄMNA SKOLAN PÅ EN GÅNG ,OCH SLUTA KRÄNKA TJEJERNA, ANNARS ÅKER DE UT PÅ EN GÅNG FÅR INTE ENS BYTA SKOLA DÅ. När killarna kränker och mobbar tjejerna hela tiden. Har ni sagt till killarna ?Genom  att de har inte rätt att göra så ,och kollar folk lagen om mobbning, då ligger killarna risigt till då. DET KAN VI LOVA ,DE ÅKER UT PÅ EN GÅNG GENOM ATT KILLARNA SKAPAR EN INRE STRESS RUNT TJEJERNA DÅ,MEN DÅ FÅR DE ÅKA UT FRÅN SKOLAN. Eller prata med föräldrarna till killarna ,men även tjejernas föräldrar och rektorn och läraren, och och red upp allt ,som händer på skolan ,genom att det är inte okej att göra då.

MÅSTE BLI ETT SLUT BARN SKA KÄNNA SIG TRYGG NU, Det är lagen att för varje barn, har rätt att gå i skolan, och det är lag på att barn måste gå i skolan då.dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-us

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.