ATT RESPEKTERA ÄLDRE MÄNNISKOR

JAG HÖR ÄLDREVÅRDEN ,ATT FOLK PRATAR OM ÄLDREVÅRDEN OCH FOLK KÄNNER SIG SÅ UNG INOMBORDS DÅ. De känner sig ung fast folk ser en annan sak när de pratar om äldrevården, att det kallas så, fast för dem stämmer det lite överens med dem själv, när folk pratar om äldrevården ,genom att de hittar inte igen sig där ,fast folk säger ,att du tillhör äldrevården ,men inte i deras ögon de känner så, att det stämmer väldigt dåligt med dem, genom att de känner sig så ung på alla sätt då.

Men folk sätter in dem i ett fack, och då kallas de för äldrevården ,men för dem stämmer det lite överens med dem, genom att de känner sig inte gammal, fast de sätter in en del i äldrevården, men för dem är helt fel att kallas för äldrevården ,genom att de kan inte hitta igen sig själv där, GENOM ATT DE KÄNNER SIG UNG OCH FÖR DEM BLIR DET TOTALT  FEL NÄR FOLK PLACERAR DEM I FACK DÅ.

Men de pratar över huvudet på dem genom att de tillhör äldrevården i Sverige och då blir det fel för människor som inte känner så ,MEN PRATAR ÖVER HUVUDET PÅ DEM OCH   BESTÄMMER ÖVER DEM och för dem är det så fel att göra det, att andra tar över och bestämmer över dem som folk kan se fel och vill gärna bestämma över människor som blir äldre, då kan folk få problem med människor som pratar över deras huvud och känner sig maktlös då när folk pratar och pratar om den äldre vården, fast de känner inte alls att de tillhör den vården genom att i Sverige sätter in människor i olika fack och för dem stämmer det dåligt  överens med dem  ,genom att de känner inte igen sig där ,men folk har svårt att lyssna och sätter ändå in dem i ett fack som de själva kan inte se sig där överhuvudtaget. De kan inte se att de tillhör facket äldrevården,  genom att de känner inte sig så gammal då utan så ung inombords känner de sig då ,men folk måste sätta in dem i fack de känner inte igen sig i då.

Och de pratar över huvud på dem ,men i Sverige får äldre problem genom att de kan inte leva alls, när de vill leva ,utan folk ser på ett annat sätt ,att äldre kan inte tänka själv, och äldre människor ser svenska folket ner på, när folk blir äldre, då har de inget att säga till om genom att folk styr dem, fast de känner inte som de känner då när de styr över dem ,genom att de tar från deras rättigheter när de blir äldre då. De tar över det OCH I SVERIGE ÄR INTE ÄLDRE MÄNNISKOR SÅ RESPEKTERADE SOM I MÅNGA ANDRA LÄNDER DÅ och för mycket äldre människor som blir 60 år ,då är de sämre respekterade i samhället ,att de ser ner på människor som blir äldre i Sverige, de har inte samma värde, som yngre människor har i Sverige när folk fyller 60 år eller äldre då. De blir mindre respekterade i Sverige ,när folk blir äldre fast de är full med liv ,och kan arbeta hur länge de vill ,genom att kroppen känner sig så ung inombords då. Och  kan känna sig lika ung, som yngre människor känner sig, och kan till och med känna sig yngre än andra då ,fast folk i Sverige ser fel på det när folk blir äldre, då blir de inte respekterad överhuvudtaget då, genom att de kan känna sig ung inombords, så ung fullt med liv inombords, fullt med liv ,och livet leker med dem ,genom att de känner inte igen sig överhuvudtaget i facket att de är äldre då, GENOM ATT INOMBORDS ÄR DE UNG OCH KAN LEVA OCH MÅ BRA DÅ.

Men i Sverige sätter de in dem i olika fack när de lever i Sverige då, men känner inte igen sig där, genom att landet måste styra över människor när de bor i Sverige då ,genom att äldre människor är inte respekterade alls. Och så ser Sverige ut när folk blir äldre,  då känner de sig ännu ung fast folk sätter in dem i ett fack att du är gammal, MEN KAN KÄNNA SIG SÅ UNG INOMBORDS KAN KÄNNA SIG MYCKET YNGRE ÄN ANDRA MÄNNISKOR genom att hälsan är med och känner sig inte gammal överhuvudtaget då, men folk sätter in dem i ett fack ,som de känner inte igen överhuvudtaget då.

Genom att de känner sig ung inombords ,och för dem blir det helt fel för dem då, genom att svenska folket måste sätta in folk i olika fack ,men ser inte vilka fel det blir då, men så är Sveriges ,DÅ KAN VI GÖRA OM SVENSKA FOLKET ATT ÄLDRE MÄNNISKOR BLIR  RESPEKTERAD, de kan få leva som de vill utan att någon lägger sig i då.

MEN ANDRA LÄNDER SER INTE PÅ SAMMA SÄTT DÅ, men svenska folket har svårt att låta människor leva som de vill när de börjar nå en viss ålder då, men i andra länder, då tänker inte folk på ,att de är äldre sätter in dem i fack utan respekterad människor när de blir äldre ,de ser inte ner på dem som svenska folket gör. DE SER UPP TILL ÄLDRE MÄNNISKOR DÅ, SOM VI SVENSKAR SKA LÄRA OSS AV DÅ. ,

afternoon-tea-deborah-macyGenom  att de kan knappt leva när ni bor i Sverige då, att känna sig respekterade som andra länder ser annorlunda på ,där blir folk respekterad då ,och kan leva bland människor, OCH KÄNNER SIG ÄLSKAD OCH RESPEKTERAD, OCH MÅNGA MÄNNISKOR SER UPP TILL DEM ,men i Sverige då är det problem att leva i landet ,när de börjar bli äldre människor då.

Folk fortsätter på samma sätt när folk blir äldre då ,och yngre människor tänker inte på hur de kan utsätta dem, FÖR EN DAG SITTER NI I SAMMA BÅT ,genom att de hann inte lära sig att sluta upp, och sätta in dem i fack då, och då får folk problem när de når den åldern då. ÄLDRE MÄNNISKOR MÅSTE FÅ LEVA, FAST DE FYLLER ÅR VARJE ÅR BLIR DET ÄLDRE ,MEN DE MÅSTE FÅ LEVA ÄNDÅ FAST DE ÄR ÄLDRE DÅ.

GENOM ATT TÄNKA TILL FOLK OCH ÄNDRA OM NU. 

Men yngre människor kan börja tänka på det, att lära sig att vi kan vara så olika, och känner oss ung inombords ,och en dag kommer ni dit ,men det går ändra om svenska folket, att visa respekt då ,genom att börja nu respektera dem, och sluta att sätt in folk i fack, genom att åldern kan vi inte göra så mycket åt ,även om vi känner oss ung då, och full med liv då ,och sluta upp att se ner på dem. Låt de leva genom att en dag är ni där ,OCH HANN INTE ÄNDRA OM FÖR ÄLDRE MÄNNISKOR ,och aldrig lära och se äldre människor, har ett liv fullt med liv och vill leva då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.