REIKI HEALING

JAG HÖR OCH SER EN KVINNA JAG KÄNNER TILL HON HETER DÉSIRÉE , men vad har hänt runt henne nu, och jag har ändrat om mycket då

Men har hon ändrat om mycket mot människor idag ,genom att hon fortsätter att hålla sina kurser i Reiki- healing då, och mycket folk har gått hos henne då .Hon har inte ändrat om någonting ,hon fortsätter att hålla sina kurser i Reiki healing. Men hon kan ha mycket kurser i Reiki- healing, genom att hon är great master nu, men håller fortfarande kurser ,och lär ut till folk som vill lära sig Reiki ,FAST EGENTLIGEN SKA HON LÄMNA ÖVER TILL ANDRA DÅ hjälpa dem, att få växa som mästare att hålla kurser ,som hon har lärt ut till dem. Genom att folk går kurser ,och då ska folk själv ge behandlingar då. Men även lära sig om Reiki-healing då. Men när folk går Reiki-master ,då ska de själv lära ut till folk reiki-healing då. Men Dèsirée är Great master ,som ska lämna över lite till folk som gick Reiki-master då. Men så fungerar det inte då ,men hur mycket folk som gått reiki- healing då???

screen-5DET ÄR MASSOR SOM GÅTT REIKI-HEALING DÅ.  MEN FOLK TROR ATT DE KAN JOBBA MED DET. MEN SÅ ENKELT ÄR DET INTE, GENOM ATT REIKI-HEALING SVÄMMAR ÖVER MED KURSER HELA TIDEN DÅ.

MEN PLUS FUSK KURSER ,SOM HAR INTE GÅTT FRÅN RÄTT LED DÅ. MEN DET SVÄMMAR ÖVER MED KURSER IDAG. FOLK VET INTE VAD DE FÅR OM DE GÅTT RÄTT ELLER FEL, VART LEDET KOMMER IFRÅN.

Men hon kan lova saker ,som fungerar dåligt då ,och har inte ändrat om det ,som en great master borde ha lärt sig efter den långa tiden som master då ,och efter sen hon blev great master , DÅ BORDE HON HA ÄNDRAT OM SITT SÄTT ,ATT INTE SÄTTA DEM I FÄLLAN, SOM JAG HAMNADE I DEN GÅNGEN när hon lovade ,att här kan du ha kurser, där kan du ha kurser,  säger hon till mig. Men hon lämnar aldrig över dessa platser till mig då.

Jag minns hon hade ritat upp på ett papper ,vilka platser hon skulle lämna över till mig då. DESIRÉE LOVADE DEN GÅNGEN OM JAG GÅR REIKI-MASTER, DÅ KAN DU HA KURSERNA DÄR OCH HON LÄMNADE ÖVER KURSERNA TILL MIG DÅ. Jag kunde börja betala av till henne pengar för kurser ,och den var väldigt dyr kursen i Reiki master 10 000 dollar ,som Takata hade bestämt att den skulle kosta kursen då.

Jag var orolig på den tiden, genom att det var mycket pengar 100000:- och då stod dollarn i 10 ,men hon försökte hela tiden FÅ MIG ATT SÄGA JA TILL KURSEN  REIKI MASTER,genom att hon såg mig som en stor lärare i Reiki-healing, att jag kunde jobba  med det ,om du gör såhär , då kan du ha kurser här och där ,jag lämnar över olika platser till dig Birgitta nu.

740992a13e132fcd0378f9b855eb5630--art-children-arte-digitalHON MANIPULERA MIG MEN SA, ATT HON VISSTE INTE OM HON SKULLE HA MER KURSER REIKI-MASTER. När jag kom ner till Göteborg där hon höll kursen , hon driver fram Reiki-master då. Desirée manipulerar mig så jag åkte ner till Göteborg och gick kursen då. 

Men sitter med en av deltagarna, som hade inte bestämt sig då. Hon hade bara jobbat i 3 år och gett behandlingar då. Men gått steg 1- 2 reiki-healing då. Jag hade hållit på i 6 år ,att ge reiki-healing då. Men var lite förvånad, att hon kanske skulle gå Reiki-master ,genom att hon hade bara jobbat i 3 år då. Men Desirée   Desirée      tjatade men hon hade inte bestämt sig då. Men vi skulle bo hos paret ,och  höll kurs hos dem. Hon brukar vara där och hålla kurser då. Men en av dem skulle gå Reiki-master genom att han har jobbat länge med reiki-healing. Men nästa dag, då bestämmer hon sig att går kursen reiki-master då. DÉSIRÉE MANIPULERA FRAM REIKI-MASTER DÅ

JAG HAR LÄRT MIG ATT INGENTING SKA DRIVAS FRAM UTAN ALLT HANDLAR OM MOGNAD DÅ.

20190603_140654.jpgJAG SÅG HUR DET KAN BLI NÄR DE HAR INTE JOBBAT SÅ LÄNGE MED REIKI HEALING. Jag minns jag hade en kurs hos dem tarotkort kurs. Hon försökte ringa henne ,som lärt ut Reiki healing, men hon var svår , att nå. Hon var redan på ön och har kunnat hjälpt henne.

HON VAR SÅ OSÄKER NÄR HON HADE NYSS GÅTT REIKI- MASTER. Ville ha lite råd av henne .Det blev oftast ,jag som fick svara på frågorna. Men egentligen var de hennesj jobb, men hände även när jag nyss hade gått reiki ,att jag fick hjälpa andra, som nyss har gått Reiki- healing. Det var inte jobbigt för mig, genom att jag älskar att hjälpa människor då. Jag är inte rädd att ställa upp när folk måste ha hjälp då. Jag hade inte jobbat lika länge som Desrée hade kunskap om Reiki-healing. DET HÄNDER MYCKET PÅ VÄGEN NÄR FOLK HAR GÅTT REIKI-HEALING.

de176fcc654cb561471ae642e7e0928bJAG BLEV MYCKET VARNAD DEN GÅNGEN. Jag fick problem med pengarna till kursen, men hon försökte ändå tjata fram ,att jag skulle säga JA. Jag kan höra henne pratade, hur bra det skulle bli då. Jag kände bara oro i kroppen ,och stress när jag tänkte på hur mycket det kostade ,genom att min ekonomi var inte den bästa, jag hade en hel familj, att ta hand om då.

MEN HON RINGDE FLERA GÅNGER OCH TJATAR ,och tjatade gör såhär, för jag har gjort såhär då.

Jag minns när jag skulle in på en hälsokostaffär ,och hon skulle visa en salva hon brukar köpa där, som var så bra för huden , men stod att den var bra för små barn barnstjärtar. Jag testade den på min hand ,men hela handen blossade upp på mig.  Jag blev alldeles röd ,och och sväller upp min hand då. Jag var tvungen att springa tvärs över gatan till en skönhetssalong, och hon lade på kylande salva Aloe Vera. Hon var tvungen att badda in min hand då. JAG FICK EN VARNING ATT INTE GÅ REIKI-MASTER ,men hon vände det till sin fördel såklart. Det var rätt väg, att allt kommer gå bra då. JAG BLEV VARNAD GENOM ATT JAG HADE ANDRA PLANER I FRAMTIDEN, SOM JAG INTE SÅG DÅ.

NÄR JAG TITTAR PÅ DET IDAG, DÅ SER JAG MYCKET VARNINGAR IDAG, ATT GÅ INTE REIKI-MASTER ,GENOM ATT JAG FICK HELA TIDEN STOPP PÅ VÄGEN, DÅ ÄR DET NÅGOT FEL DÅ. Jag såg jag fick problem med pengar när jag skulle gå Reiki- master, men jag fick inte problem med pengarna när jag skulle gå steg 1 och 2 , då fanns pengarna på bordet ,när jag skulle gå steg 1 och steg 2 inga problem med pengarna ,då var det rätt.

Jag minns min katt petade ner en uggla från bokhyllan ,som aldrig har rört en sak i bokhyllan då, men även katten åkte ner från bokhyllan då. Jag vet vad ugglan står för då. JAG VAR INTRESSERAD AV, ATT LÄRA MIG MER OM MEDIUM ,SATT OCH KOLLADE PÅ PAPPER FRÅN KURSGÅRD RAMSBERGSGÅRDEN, som jag skulle lagt mina pengar då. Jag behövde lite hjälp att komma igång. Genom att jag förstod att jag var synsk, som folk sagt till mig, och jag behövde lite redskap att lära mig då. Jag kände av mycket själv ,som jag inte förstod alla gånger ,genom att jag var lite rädd för andevärlden. JAG  BEHÖVDE BARA LITE HJÄLP DÅ, SOM JAG SKULLE LAGT PENGARNA PÅ DÅ.

HON HÖLL PÅ LÄNGE ATT TJATA PÅ MIG och fick dela upp kursen Reiki master ,att betala till henne när jag hade kurserna ,genom att hon hade gjort så, som hon erbjöd mig då. Det var ett perfekt sätt att jobba och tjäna pengar då.Jag fick till och med problem med pengarna till tågbiljetterna då. Hon fortsatte att tjata på mig, då fick jag låna pengar till tågresan då.

20190605_003342.jpgJag minns på kursen när jag gick Reiki -master, DÅ FICK JAG EFTERÅT LÄGGA TAROTKORT PÅ FOLK , genom att jag hade ingen ekonomi då. När jag skulle lägga på folk, då kom folk från andevärlden när jag lade tarotkorten. Jag berättade det för henne, då blev hon sur och sade till mig ,att stänga andevärlden ute, och det var svårt att göra det, genom att de kom hela tiden den helgen då.

Hon sade till mig ta inte in dem genom att jag skulle fokusera på tarotkort då. Jag vet idag ,men började förstå att jag var inne på fel bana ,och hon var irriterad av det ,men de varnade att inte fortsätta ,GENOM ATT DU ÄR INNE PÅ FEL BANA DÅ. Jag ska jobba som jag gör idag ,men måste även jag få hjälp, att komma igång då. Men hon hade alltid en förmåga ,att vända det till sin fördel då.

BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen det gick dåligt, att hålla alla dessa kurser hon visade upp för mig. Jag fick inte en enda plats av dem, hon hade visat upp, utan jag fick hålla till på hemmaplan ,och på en annan plats, som hon hade haft då. MEN SYND ATT MAN GICK PÅ HENNES MANIPULATION DÅ. MEN ALLT SÅG SÅ HIMLA BRA UT FÖR MIG. Men så blev det inte alls då.

Men folk har problem med Desiée   ,som är väl inte så himla glad åt hennes sätt mot dem. Men jag säger ingenting här då. Men folk har varit sur på sin lärare då. MEN HON HAR VÄL INTE SKÖTT SINA KORT DÅ.   

JAG FICK INTE KURSER HON LOVADE MIG BARA PÅ EN PLATS. Hon skulle lämna över kurser till mig då. Hon hade en karta hon hade ritat upp till mig då. Men en plats var redan upptagen ,hon gick samma kurs med mig Reiki-master då. Men jag kan inte vara där när hon bor där.

Men hon ritade upp fint den gången ,som hon lovade OCH HÖLL DÅLIGT och måste fortsätta betala på en kurs ,som egentligen tillhörde alla platser jag skulle ha kurserna på då. DESIRÉE TOG ÄVEN GÖTEBORG ,MEN FICK HA TAROTKORT KURS DÅ.

MEN LITE FICK JAG HA TAROTKORT, SÅ LITE LÄMNADE HON DÅ, FAST HON SOM GICK REIKI-MASTER MED MIG, OCH HENNES MAN TILLHÖRDE PLATSEN ,MEN DESIRÉE TOG PLATSEN. DET VAR DERAS PLATS. 

Men folk ska egentligen inte lova allt då. Men nu kan ingen lova ,att ni kan bli rik på reiki-healing ,genom att det är längesen jag  gick steg 1. 1994 och det är 2018. Men kolla på hur mycket folk har kurser idag. Men även hon fortsätter idag ,och det svämmar över med kurser idag. MEN ALLT KAN SE SÅ BRA UT NÄR NI KOMMER TILL KURSEN DÅ. MEN DET ÄR SÅ MYCKET FOLK ,SOM HAR REIKI-HEALING KURS IDAG. MEN ÄVEN FUSKVARIANT ,SÅ DET GÄLLER ATT SÅLLA UR IDAG.

MEN FOLK TROR ATT GULD ÄR SÅ HIMLA BRA ,FAST DET ÄR REIKI- HEALING DÅ. Men det ser lite bättre ut när det står guld reiki ängla reiki ,men världen är full med varianter, som ni går på, men det är reiki-healing ,som är den rätta, som vill hålla den vägen ren ,genom att guld och änglar ,som folk har hittat på, är bara en massa påhitt då.

MIKAO USUI REIKINS GRUNDARE kopieraMen rätta vägen är fortfarande Reiki-healing, Mikao Usui  från Japan.

MEN IBLAND ÄR EGOT STORT,NÄR FOLK HITTAR PÅ ALLT DÅ. MEN VAR VAKEN ,OCH GÅ INTE PÅ ALLT ,SOM BJUDS UT DÅ.

MEN SETT FOLK SOM HAR GÅTT 1 STEG REIKI-HEALING FUNGERAR PERFEKT. Men har sett att reiki-healing är stark energi ,även när folk har steg 1 då.

Men folk tror inte på det ,men så lyser kurserna upp med en massa tillägg på kurserna ,men har gått reiki-healing ,MEN HAR GRUNDEN I HÄNDERNA DÅ, SOM FOLK INTE TÄNKER PÅ ATT DE HAR REDAN HEALING I HÄNDERNA GENOM ATT DE GICK REIKI-HEALING DÅ.

Men är ni säker, när ni går på en kurs ,att det är inte reiki-healing ni känner i händerna ,när ni först gick reiki-healing då. Ni gick steg 1 reiki-healing då. Men så har ni hittat en kurs ,som säger att den är mycket bättre än reiki-healing då. Men går ni kursen, och känner värmen i händerna då. Men vad är vad då ,är det reiki-healing, eller den andra kursen, ni trodde var mycket bättre och mycket starkare då??? MÅSTE HÅLLA ER VAKEN ,GENOM ATT EGOT KAN VARA SÅ STORT IDAG, OCH FOLK ERBJUDER DET ENA ÄN DET ANDRA IDAG.

Desirée lämnade inte över till henne ,som redan bodde i Göteborg. Men Desirée  höll kurser  utanför Göteborg och var ute på öarna då. Men hon som gick kursen skulle börja köra reiki-kurser själv. Men börja köra sina kurser själv ,och lära ut reiki-healing till nya elever ,som hon ska lära ut till då . Hon ska börja hålla egna kurser på ön i Göteborg. Men Desirée lämnade nästan inte ut då.  De hamnar i konflikter om reiki-kurser genom att ön är inte så stor då. Men finns öar bredvid, som är kopplat till där hon  bor då. Det är ett lite samhälle,som gör att Desirée måste dela med sig genom att hon har lärt Reiki- healing Master. Hon har flyttat från Tjörn för längesen. DET SER SÅ HIMLA BRA UT NÄR FOLK GÅTT REIKI-HEALING. 

Hon fick inte det genom att hon lämnade inte över till henne ,OCH DE KAN INTE VARA PÅ SAMMA STÄLLE OM MAN SKA LEVA PÅ DET. Men nu har flyttat och håller lite kurser där hon bor.

Men hon är ändå där och försöker ta kurser,som hon ska ha då genom att hon lämnade över till henne då, men ändå så fortsätter hon att ta platser som även folk vill ha. Hon har svårt att dela med sig då. Hon bor i Stockholm och där finns det mycket folk till henne. Det blir så när folk har hållit på länge med reiki- healing då. DESIRÉE KOMMER FRÅN GAMLA LEDET TAKATA, VANJA,wp-1547611755901.jpg

VANJA KOM TILL SVERIGE, MEN VISAR REIKI-HEALING FÖR SVENSKA FOLKET.  Men Vanja hade träffat Takata, OCH TAKATA HADE TRÄFFAT LEDAREN FÖR REIKI-HEALING. MIKAO USUI BLEV SÅ HIMLA INTRESSERAD AV DEN KONSTEN. 

Men Vanja kom från Sverige, men bodde i USA där träffade Vanja Takata ,men ville visa svenska folket en bra metod då. MEN VANJA VAR BLAND DEM FÖRSTA  SOM KOM TILL SVERIGE OCH VISAR REIKI-HEALING. 

Men Desirée kommer från Mikao Usui, Takata, Vanja. Desirées lärde känna en kvinna ,som hade gått kurs hos Vanja ,men förde Reiki-healing till Desirée då. Jag kommer från samma led.

MEN HUR SER SVERIGE UT IDAG det är så mycket kurser folk hoppar på då. Men folk tänker  inte på hur landet ser ut en massa kurser folk har då.

Men värst av allt ,att folk vill hacka sönder Reiki-healing och hittar på sin egen variant ,och folk tror på Guld reiki och det ena än det andra SOM NI SKA INTE KÖPA ENS GENOM ATT VI RÄKNAR UPP LEDET NU, SÅ FOLK SKA FÖRSTÅ NÄR FOLK HITTAR PÅ GULD, OCH DET ENA ÄN DET ANDRA, ATT DET ÄR BLUFF NI KLIVER IN PÅ DÅ. 

MEN DET FINNS FOLK SOM HAR GÅTT GAMLA VÄGEN REIKI-HEALING DÅ. 

MEN VÄRLDEN FUNGERAR INTE SÅ IDAG. Met Desirée lovade så mycket,och folk tror på det, och det ser så fint ut när hon målade upp det bilden då. Men i själva verket fungerade inte så bra då. JAG SKULLE ,EGENTLIGEN INTE GÅTT REIKI MASTERN ÖVERHUVUDTAGET  ,genom att jag blev sjuk av det ,och kände av för mycket, och försöker dra mig ur, genom att jag blir så sjuk då. Men hon vägrade hon ville jag skulle fortsätta, fast jag skrev och berättade hur jag mådde i kroppen då. JAG HADE INGEN KOLL DÅ HUR STARK ENERGIN VAR DÅ. 

JAG HAR SETT EFTERÅT, hur det blev när jag började förstå ,att jag är för känslig och drar in från andra människor då. Och det blev bara värre när jag hade gått Reiki mastern jag fick ännu mer problem med hälsan min, och rygg höfter började jag få ont av  då. Det var värst när jag skulle ha steg 1 genom att jag fick stå mycket då,och fick så ont hela tiden när jag höll på med kursen då.

Jag minns mycket väl att jag kände av på en gång om folk hade magkatarr eller magsår. Jag kunde inte ta fel på genom att känner igen känslorna, och hur ont man fick i magen då. Det kunde jag inte ta fel på överhuvudtaget då. Jag hade rätt såklart, men jag kände kundens smärta, som alltid var rätt då,men jag drog in känslorna i magen ,genom att jag kände hur ont de hade då. När jag kände av det, då förvärrades min smärta i magen då. JAG  MINNS JAG KUNDE LIGGA DUBBELVIKT OCH HADE SÅ ONT I RYGGEN OCH HÖFTERNA OCH BENEN NÄR JAG HÖLL PÅ MED BEHANDLINGARNA. Jag hade även ont när jag höll kurserna ,det var en pina för mig då. Som tur var sov kunden när jag höll på med dem, genom att jag ville inte visa hur det var med mig då.

Hade folk ont i kroppen, då blev det mycket värre för mig att behandla dem. Jag drog in allt då. Jag minns jag frågade min lärare varför blev jag aldrig bra i mitt vänstra ben?  Jag fick inget riktigt svar, men jag tänkte ,jag som ska hålla på med reikin ska inte gå runt såhär. Jag blev inte bra i benet ischias då. Jag har även kollat på vart det kom ifrån genom att det störde mig så mycket när jag hade så ont ibland. DET BLEV BEKYMMER FÖR NÄR JAG VAR SÅ HIMLA KÄNSLIG OCH DROG IN ALLT DÅ. Men svårt att se jag vill jobba med reiki- healing då. Men vill än idag ge lite genom att jag älskar metoden när man känner värmen, och är trött ,då är det skönt att få lite Reiki- healing då.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATONMEN MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN han såg när jag höll på med steg 2 Reiki healing, att den var mycket värre för mig när jag skulle sitta och sända till människor, att jag drog in enormt mycket mörker från andra människor, och plus höll kursen steg 2. Jag drog in allt ,det lades på ännu mer problem med min kropp då.

JAG MINNS ÄVEN ATT JESUS SADE TILL MIG OM REIKIN ,OCH ALLA BEHANDLINGAR ATT JAG DROG IN FRÅN FOLK när jag gav Reikin då, att jag blev aldrig bra då ,genom att min ex sambo blev less ibland när han gav reiki, och jag blev inte bra, bara en liten stund, sen var problemet tillbaka igen. Och han började sluta tro på healing ,när han såg hur jag blev.  Men han såg att det fungerade på andra människor när han gav healing då ,men inte på mig då.

Men då säger Jesus till mig ,att jag måste sluta ge behandlingar till folk ,genom att jag drar in från dem och jag kommer aldrig bli bra då. Han ger mig reiki, men sen gav jag kunderna och drar in från dem ,och DÅ BLEV JAG DÅLIG IGEN när jag ger healing då. Det blev ofta så jag fick ont i magen eller ryggen ,men jag slutade tillslut genom att slippa ha ont i kroppen, som kommer från andra människor då.

JAG FÖRSÖKTE SLÄPPA KURSERNA genom att jag fick ont i ryggen benen och ryggen och magen. Men jag var tvungen att betala från mina kurser ,som jag fick problem till slut ,och det var bara från kurserna jag skulle betala ifrån då. Men jag fick inte platser som hon lovade mig, som hon bedyrade så mycket då. Jag fick ont i kroppen och ville bara släppa kurserna och behandlingarna.

Jag känner hon fortsätter på samma sätt genom att jag fick upp om henne och känner mig orättvist behandlad av människor ,som såg så upp till henne hon var kvinnan med stort k. Hon var karismatisk och det är lätt att se upp till henne då. Men jag vet att en del folk såg hur jag blev utsatt, att hon var inte så snäll, och förstod hur det var. Men hade ingen lust, att skriva och hänga ut folk. JAG HAR GÅTT VIDARE ,MEN GUD SER ALLT HUR JAG HAR RÖRT MIG RUNT SVERIGE DÅ.

Det kom upp om Reikin ,som var väl inte så glad åt det, genom att det kan stöka till för känsliga människor Reikin. ENERGIN KAN BLI MÖRK FÖR KÄNSLIGA MÄNNISKOR DÅ. MEN BÄST AV ALLT ATT GÅ STEG 1 REIKI-HEALING, fast jag ser att det fungerar att ge Reikin och fungerar bra, MEN KÄNSLIGA ÖPPNA MÄNNISKOR SKA TÄNKA SIG FÖR ,genom att de kan bli sjuk som jag blev. Och jag ger lite reiki idag bara till närmaste då. Jag har svårt att låta bli när jag ser de har ont. BARNEN FÅR FÖRTUR DÅ ELLER BARNBARNEN DÅ. JAG HJÄLPER DEM OM DE VILL DÅ.

GUD såg även att det kostade mycket pengar, och folk måste känna in själv ,och inte bli manipulerade som jag blev då. JAG BLEV MANIPULERAD FLERA GÅNGER AV HENNE ,och hade inte den ekonomin genom att kursen var dyr då. Hon hade lovat mig olika platser ,som hon höll dåligt, och då är det ett dåligt sätt att betala av på, genom att jag fick inte ihop allt ,och sen blev sjuk på kuppen då.

Jag minns mycket väl alla mejl jag skrev till henne, att jag ville hoppa av då. Jag hittade en sida på internet där en kvinna skrev om Reikin mastern, ATT DET ÄR DUMT ATT DELA UPP BETALNINGEN PÅ REIKI MASTERN DÅ. Hon gjorde aldrig det ,genom att det blev fel med Reikin på en gång, då fokuserar folk på pengarna, att betala rekin och all kärlek till rekin kan vändas emot då. Genom att huvudet är fullt med tankar om pengar att betala då. Och när vi ger behandlingar, då kommer mycket kärlek igenom behandlingarna när vi håller på med det.

Men kan börja fokusera på pengarna, genom att vi måste få in människor till kursen att betala då. Vi börjar fokuserar på pengarna, som blir negativt tillslut, genom att vi vill få människor till kursen, och glömmer bort rekins betydelse när vi jobbar med reikin ,den försvinner tillslut ,genom att vi blir bara fokuserad på pengar, ISTÄLLET FÖR MÄNNISKOR DÅ, istället styr pengarna oss ,och måste ha kurser ,för att betala och vi börjar att tänka på pengar, istället för på människorna då, genom att pengarna styr oss och då blir det fel ,vi tänker bara på att betala kursen genom att få bort den skulden till läraren då.

DET KAN HÄNDA EN DEL SAKER PÅ VÄGEN INNAN KURSEN ÄR BETALD. 

Jag skickade flera mejl till henne om det, MEN HON VILLE INTE SE DET VILKA FEL HON GJORT MOT MIG. Jag skulle betalt allt ,och inte dela upp då genom ,att jag började fokusera på att betala hela kursen tillslut ,och tänkte såklart på pengarna ,och det blev extra jobbigt,att ha det över sig ,genom att det blev inte lika kul längre ,och speciellt när min kropp fick problem då.

Jag såg att jag mådde bättre i kroppen, när jag lämnade allt med Reikin att jag slapp ha ont i kroppen ,som jag hade då. Det var det bästa för mig att släppa Reki, men jag älskar ändå rekin, för mig är det riktigt bra healing när jag ser vad som händer med människorna när de får reiki,men folk kan få behandlingar utan de själv ger reiki ,MEN NI SKA TÄNKA PÅ DET NI SOM ÄR KÄNSLIG OCH ÖPPEN, ATT DE SKA INTE HÅLLA PÅ MED REIKI OM NI KÄNNER FÖR MYCKET DÅ.

MIN EX SAMBO HAN KÄNNER INTE AV som jag gör, genom att han är född med ett skydd, då tar han inte in så mycket mörker som kommer från människor då.

Haniel-1

Jag vet inte hur det ska fungera när vi drar in från annat folk energin, och ja har velat att folk ska kunna gå till människor och få rekin – healing ,genom att rekin har gått igenom mycket tester ,och i många länder är det accepterat Reiki healing då. OCH JAG VILLE ATT SJUKHUSET TOG in rekin i vården ,att folk får välja vilken hjälp de vill ha då. Jag tycker att folk vräker i sig för mycket mediciner nu, när det finns healing då.

JAG HAR UPPTÄCKT REIKI-HEALING ,OCH DÅ GÅR JAG NÄSTAN INTE TILL ETT SJUKHUS ,GENOM ATT JAG ÄLSKAR DEN METODEN DÅ. MEN TAR INTE ENS EN TABLETT, MEN UPPTÄCKT ATT REIKI-HEALING HJÄLPER MYCKET BÄTTRE, ÄN ATT ÄTA EN MASSA VÄRKTABLETTER TILL INGEN NYTTA DÅ.

MEN SVERIGE ÄLSKAR TABLETTER EN MASSA SKIT DE STOPPAR I SIG DÅ. 

Men det finns andra healing former ,MEN JAG GILLAR MEST REIKI HEALING, men har även testat på aura healing då. Men folk fick behandlingar bara få känna beröring genom händerna, är underbart att känna då ,och jag älskar själv få Reiki- healing. Och sett andra människor,  som älskar att få healing GENOM ATT FÅ BORT MYCKET MEDICINER  ,genom att rekin fungerar klockrent på värk folk har då. Jag ser Sverige ska kalla sig för ett framgångsrikt land öppen för mycket saker då.

Men varför fortsätter läkarna skriva ut  medicin ,och folk KAN NÄSTAN BLI FÖRGIFTAD AV LÄKEMEDEL läkaren skriver ut. Och en del har så mycket medicin de ska ta varje dag över 20 tabletter, och en del nästan 30 tabletter och folk håller på att bli förgiftad av allt nu. Men är fruktansvärt att se hur skadad folk blir idag ,när de kan testa lite annat ,som skadar inte folk,

TA LITE REIKI-HEALING SOM SKADAR INTE FOLK ENS ,men de fortsätter stoppa i folk tabletter,så folk blir sjuk, men det kommer från läkemedelsindustrin, som förstör folk ,istället för att folk kan få välja lite bättre saker Reiki- healing då.

LÄKEMEDELSINDUSTRIN ÄR JÄTTESTOR OCH VILL TJÄNA EN MASSA PENGAR SÅ DE ÄR I MYCKET I KONFLIKT MED FOLK IDAG GENOM ATT DE FÖRSÖKER MED ALLT ATT STOPPA DET SOM ÄR BRA DÅ. 

MEN LÅT FOLK FÅ GRATIS BEHANDLING FRÅN SJUKHUSET. ELLER FÅR DE BETALA EN LITEN SUMMA PENGAR NÄR DE VÄLJER REIKI-HEALING DÅ.

Men folk kan vara jättesjuk, och folk tänker men det hjälper inte med reiki-healing till den eller den då. Men låt folk få välj, genom att bara få beröring gör mycket även för folk som närmar sig döden ,är skönt att få behandlinga, innan de dör då. Men även sett den biten som gav sin fru Reiki-healing då. Men han gick kursen reiki-healing ,men hans fru var sjuk. Men han gav henne reiki-healing genom att underlätta mycket för hans fru då. Men han var även på sjukhuset och gav sin fru reiki-healing, innan hon somnade in då. Men familjen var samlad hos henne då. Men hon fick ett fint avslut, istället för en massa hemska mediciner folk blir i stoppad, mot en massa då. Men folk kan bli så himla skum ,men gett dem en massa mediciner mot problem då. Men har även måste ta bort ,genom att de blev så himla skum av allt ,de gav dem till då. MEN SÅ SER VÄRLDEN UT IDAG BARA EN MASSA MEDICINER, OM NI INTE SÄGER NEJ TILL DET ,OCH TESTA LITE ANNAT DÅ.

Men vi vet hur läkemedelsindustrin är TJÄNAR PENGARNA  FOLK IDAG, och hittar på det ena än det andra idag ,när jag ser andra bra saker, för att slippa bli förgiftad av alla läkemedel ,som folk plockar i folk idag.

Nu har de gjort reklam som heter Doktor. se, som jag trodde var ett virus genom att jag fick problem med min mobil ,och låste mobilen när jag skulle öppna min min mobil.  Jag blev så arg ,och trodde jag fått virus ,men såg att de gjorde reklam på teven , då var det inget virus  var så irriterad, genom att jag är så lite intresserad av läkemedelsindustrin överhuvudtaget, SOM TAR ISTÄLLET EN BEHANDLING ISTÄLLET FÖR ATT PROPPA I MIG MEDICINER DÅ.

MEN SÅG EN VANLIG VÄRKTABLETT ALVEDON VAD SOM HÄNDE MED MIG DÅ. Jag höll på att somna på en kurs jag skulle ha i Göteborg då. Jag fick tandvärk ,men tänkte jag vill inte ta en tablett mot tandvärk ,genom att jag älskar inte det. Men hon tjatar på mig, men jag har nog hållit händerna på mina tänder ,men har sett nu. Jag drog igång min tandvärk då. Men skulle bara lugnat mig då. Men sitter och ska hålla en kurs ,och har kanaliseringskurs men får tandvärk då. Kan du ta en Alvedon ,så du slipper värken då. Men sa NEJ ,men hon tjurar på hela tiden då. Men sa NEJ flera gånger, men fick ännu ondare i tänderna då. Men idag fattar jag ,att jag satte igång min egen tandvärk, som jag kan vara duktig på då. Men har man ont i tänderna,då lägger jag mina händer där. istället för att lära mig om Reiki-healing ,men fick ingen undervisning om det. Vad som händer då. Men idag har jag lärt, men även sa till Yasmine när hon hade ont i tänderna ,att du startar igång och då åker du till tandläkaren då. Men hittar väl inte så mycket då. Men hon startar igång tandvärken igen, när hon lade händerna på käken mot tänderna då. Det är så lurigt man vet knappt vad som är vad då. Men måste vänta och se om tandvärken ger med sig då.

Men jag tar tillslut en Alevedon men vad händer med mig som inte tar alvedon, jag började bli trött och höll på att somna som ska ha kuren den helgen då. Men en tablett och jag höll att ställa till problem för mig, genom att jag kan inte hålla kursen när jag höll på att somna in då. Jag satt och sov då.DET BLEV INGEN MER ALVEDON FÖR MIG DÅ. JAG TÅL INTE DET ,SOM ÄTER INTE EN TABLETT DÅ. 

Jag känner att läkemedelsindustrin släpper inte in människor och LÄKARNA JOBBAR ÅT FEL HÅLL och det finns läkare som har lärt sig rekin då ,men varför hjälper ni inte folk, istället för att folk ska äta så mycket mediciner då.

Det är samma med folk som mår psykiskt dåligt. Läkarna skriver ut medicin, istället för att hjälpa dem rätt då. Psykologen skriver ut mycket mediciner, och psykologen har glömt bort ,att hjälpa folk på rätt sätt. De skriver ut medicin på medicin, istället för att kolla vart alla problem kommer ifrån då. De har slutat hjälpa folk får med sig en ask medicin, TA DEN, TA DEN INSTÄLLER FÖR ATT LÖSA UPP MYCKET LIDANDE DÅ.

Har gjort reklam för ett medel de kan ta bort värk med då. Men vad tror ni tuben innehåller när ni lägger salvan på kroppen? SALVAN ÄR INTE SÅ HÄLSOSAM SOM NI TROR DÅ. Jag har sett så mycket att vi kan få bort värk med Reikin när folk har slagit sig illa i foten plus när ryggen blev drabbad då. Men kunde inte gå efter den smällen fick problem att röra sig då.

c3a4ngelc3a4ngelc3a4ngel

Men fick Reiki healing på foten och ryggen. Hon märkte nästa dag att foten var mycket bättre då. Ryggen blev mycket bättre genom att hon kunde göra mycket mer i hemmet då. Hon kunde gå ut och handla då. Men det gick över snabbt värken då. JAG HAR SETT SÅ MYCKET EXEMPEL MED REIKI kan inte räkna upp allt då. Jag har blivit hjälpt mycket, och mycket folk har jag sett bra resultat på då.

Jag vet folk som köper värktabletter det fungerar inte alla gånger ,men reikin har jag sett bra resultat på.  Men kan inte dra upp allt. Ni har läst när jag har hjälpt människor när inte läkaren kan hjälpa dem, DÅ KOM HAN TILL MIG ,OCH FICK REIKI HEALING DÅ.Han lyfte mig till skyarna då ,genom att han kunde sova igen,och alla problem han hade med ryggen och höfterna och benen  blev mycket bättre. Han kunde gå mycket bättre , och kunde hjälpa sina barn när de skulle renovera sitt hem fick tillbaka pappa sin. HAN KUNDE GÖRA MYCKET NÄR HAN FICK HJÄLP DÅ.

JAG SÅG EFTER VARJE GÅNG HAN KOM TILL MIG, VAD SOM HÄNDE MED HONOM genom att han kunde börja leva igen ,genom att sjukhuset har gett honom fel hjälp ,och bara värk och ont hade han då. Han hade skadat sig i en olycka på jobbet då, men var tvungen att sluta att arbeta då. Han var så arg på läkarna, och han hade en tjock journal hur dåligt han blev hjälpt av dem. Han fick ta bort skruvarna ,genom att han fick problem då. Jag fick tillåtelse att se journalen genom att han var så arg på läkarna, och jag fick följa honom, och se vad som hände med honom.

Han kom på många behandlingar ,men han var tvungen att flytta till Stockholm då. Han frågade om det fanns någon, som kunde ge reiki i Stockholm då. Han ville fortsätta få behandling ,GENOM ATT DET VAR DET BÄSTA HAN GJORT I SITT LIV DÅ.Jag sa att han kan söka upp där, genom att det finns många som håller på med reiki- healing. Men jag kände ingen i Stockholm han fick söka själv då.

JAG KAN JOBBA PÅ OLIKA SÄTT, IBLAND TITTAR JAG INÅT NÄR JAG FÅR PROBLEM  där hittar vi igen mycket saker som kan lösa upp mycket problem, genom att bli fri dem istället för att gå runt med sitt problem.  Om jag får ont i tummen, då tittar jag på det.  Har jag problem med andra saker på kroppen, tittar jag på det genom att jag vill bli fri mitt problem jag fått då.

Om jag får fruktansvärt hosta, då har jag testat olika hostmediciner, som hjälper dåligt för mig, genom att jag vill bli fri min fruktansvärda hosta , då har jag så lite tålamod att  gå runt med hostan NÄR JAG HAR KOMMIT PÅ ATT TA BORT HOSTAN ILLA KVICKT DÅ.

Men det kan ta en dag eller en natt ,att få bort hostan genom att den är jobbig att titta på hostan då ,men jag får bort den, genom att sätta mig ner eller lägga mig ner. Jag gör en inre resa, och tittar på vart hostan kommer ifrån då. Det kan vara jobbigt att göra det, genom att man hostar hela tiden ,under tiden man kollar på det. Men nästa dag var hostan borta jag var fri hostan, MEN HITTADE OLIKA HÄNDELSER VART DEN KOMMER IFRÅN.

Men jag har även kollat på mycket andra saker ,MEN HOSTAN VISADE JAG HUR JAG GÖR DÅ för att städa bort problem då.

Jag hade väl inte tänkt skriva så mycket ,men kom upp om mycket saker. Jag sett hur vi kan hjälpa oss ,utan en massa mediciner, som läkemedelsindustrin proppar i folk, så mycket onödiga mediciner, när folk kan bli hjälpt på annat sätt. Det är mycket bättre att sätta sig ner, än att äta en massa medicin mot det ena än det andra då. Alla vet vad medicin innehåller då ,ATT DEN ÄR MYCKET GIFT I MEDICIN när folk får proppa i sig kortison ,som är ett exempel vad folk stoppar i sig idag.

JAG HADE TÄNKT HA REIKI HEALING TILL MITT EGET HUSBEHOV OCH ÄVEN TILL BARNEN DÅ. MINA DÖTTRAR HAR OCKSÅ GÅTT REIKI HEALING. MEN MITT BARNBARN EMILIA HAR OCKSÅ REIKI-HEALING I SINA HÄNDER GENOM ATT NATHALIE VÄNTADE BARN, DÅ FICK HON REIKI-HEALING I SINA HÄNDER DÅ.  

Jag anmälde Nathalie till Reiki-healing när Desireée var i Göteborg den gången då. Men Nathalie väntar barn, men så fick Emilia reiki- healing i händerna då. Jag minns när Emilia var bara halvåret när hon kom upp till mig. Men Emilia lägger sin lilla hand på mitt lår, som barn kan göra då. Men jag känner värmen från Emilias hand när hon lade sin lilla hand på mitt lår då. MEN DET FUNGERAR REIKI-HEALING NÄR HON LÅG I MAGEN DÅ. MEN DESIRÉE SA, ATT EMILIA FICK REIKIN- HEALING NÄR HON VÄNTAR BARN. REIKI-HEALING FUNGERAR SÅ. 

www.tvn.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.