NU HAR DET GÅTT FÖR LÅNGT MED ALLT

IGÅR ÅKTE MIN EX SAMBONS PAPPA IN TILL SJUKHUSET genom att han är 91 år ,men blev knepig och började visa upp ett sätt jag aldrig sett förut. Han började för 2 dagar sen blev knepig på alla sätt. Att han glömmer det struntar jag, genom att folk som inte är lika gammal som honom glömmer då. Det går ändå leva, genom att ingen dör av det om han glömt bort en sak, genom att det är naturligt ibland att glömma när de har slutat sitt jobb ,och har bara sig själv att tänka på, men glömmer ibland då.

Men nu började han visa upp ett beteende som jag blev rädd för ,han började plocka med soffan ,och ändrade om i soffan, och han hamnade i konflikter med mig, genom att jag blev så himla arg, när han höll på med soffan och skulle till och med sitta på min plats min divan, som jag har sagt till om, att du får inte sitta på min plats då. Genom att jag var tvungen att ta med mig soffan hit och ställt upp soffan , så jag kan sitta, genom att jag får ont i benen när jag inte kan vila benen på riktigt ,OCH SOFFAN ÄR PERFEKT FÖR MIG

Han satt på min plats och jag är känslig för hans energi ,GENOM ATT JAG ÄR ÖPPEN NÄR JAG SITTER  OCH SKRIVER FRÅN GUD , JAG ÄR HELT ÖPPEN OCH KÄNSLIG. Han fick den andra delen ,när jag kom hit med fotpall, men nu måste han på min divan ,och jag blev så arg ,och han fick flytta från min plats genom att det är min plats då.

Jag blev rädd genom att han började bete sig knepigt, och jag blir rädd för allt då, genom att jag är inte van när folk blir sådär knepig då. Men igår när jag kom in i vardagsrummet, då sitter han på golvet och jag frågade vad som hänt då, varför sitter du på golvet då? Han visste inte själv varför han satt på golvet, och jag blir orolig, genom att min ex man är ute då ,OCH JAG FÖRSÖKER RINGA HONOM att han kommer hem, och hjälper honom från golvet då, han kan inte sitta på golvet då.

Jag fick inget svar genom att han hade stängt av mobilen en stund, och tänkte jag måste ringa någon, som kan hjälpa Roland hans pappa från golvet, men jag fick honom att krypa bort till ena delen på soffan, och dra sig upp själv tillslut då satt han i soffan då. Han hade problem att dra upp sig, men han lyckades såklart med lite tjat från mig ,att du måste ta tag i soffan och dra dig upp då. Jag kan inte hjälpa dig, utan du får hjälpa dig själv upp i soffan. JAG VILLE RINGA TILL NÅGON KOMPIS TILL HONOM, genom att männen är mycket starkare än kvinnorna.

Han kom hit hans kompis då, men han hade kissat i soffan som blev så himla arg och less då. Rolands kompis försökte hjälpa honom till toaletten ,och dra av kläderna på honom, genom att jag har svårt för det ,genom att jag har aldrig jobbat med det ,att hjälpa folk såhär då. JAG TYCKER DET ÄR BARA OBEHAGLIGT, och ville fly från stället när han blev såhär knepig, och jag vill inte vara kvar överhuvudtaget här i huset en enda sekund nu.

Haniel-1DET HÄR LYFTER KVINNOR OCH MÄN VARJE DAG, FAST ROLAND VAR TUNG ATT LYFTA FRÅN GOLVET.  Men folk blir så himla tung när de sitter på golvet, som Roland satt då. Anders sa, att han var så himla tung, att lyfta från golvet som väger så himla lite då ,men ändå tung att lyfta ,och Anders och Rolands kompis fick slita så mycket ,som folk varje dag jobbar med det. Men mycket folk sliter ut sig idag när de har folk att lyfta då.

Men två män hade fullt upp att hjälpa Roland från golvet då. Men drar Roland mot toaletten då. Men hade så svårt att lyfta honom då ,fast han är så himla lätt ,men ändå så tung att flytta över till toaletten då. VI SER ATT FOLK SLITER UT SIG GANSKA SNABBT ,FOLK SOM JOBBAR MED TYNGRE VÅRDEN DÅ.

Ambulansen kom hit och hjälpte honom av med kläderna ,och fick byta kläder innan han åkte in till sjukhuset då. Jag blir rädd nu vad händer nu, genom att jag har faktiskt svårt med äldre människor, att hjälpa dem om han måste ha hjälp då. Han ligger på sjukhuset just nu. Anders han hade svårt att lyfta honom ,genom att han blev så tung att lyfta från golvet då. NU ÄR JAG OROLIG OCH RÄDD GENOM ATT DET SKADAR MIG.. Jag tänker inte hjälpa till med saker jag har svårt med då, genom att jag ska bara skriva och bli klar nu.

Jag tycker allt är fruktansvärt och hemskt nu, och jag tänker inte hjälpa till om han måste ha hjälp på toaletten, då får Anders stanna hemma ,och hjälpa honom och jag tänker inte göra det. Jag kan knappt klä av andra människor då. Jag jobbade en gång på sjukhuset en natt ,men det var en natt och inte mer ,genom att jag har svårt för det mår illa OCH HAR ALDRIG HÅLLIT  MED DET.

Han fick åka upp till Umeå sjukhuset genom att de såg, att han hade en skada i huvudet sedan han föll inne i påskas,  genom att han hade smakat för mycket vin ,och föll i sovrummet då. Vi fick vakta honom , som tur var dricker inte jag kunde ha koll på honom då.

ROLAND VAR PÅ EFTERKONTROLL HOS EN KVINNLIG LÄKARE ,och kollade upp sitt huvud, hon sa bara, att ta det lugnt då. Vi ville att läkaren skulle titta mer på huvudet då genom att han klagade ibland, att han hade ont i huvudet. Han var återigen till en läkare ,och ville han skulle prata med en läkare ,men han kommer hem säger, att det var lugnt då. Genom att han har problem med hjärtat, då var han mer intresserad av att kolla hjärtat då.Jag kan inte göra så mycket åt det, när man själv inte är med och säger till ,att det är inte okej med huvudet , fast jag frågade han fick till svar ,men han var mest rädd för hjärtat, och kunde fråga lite mer om det.  Egentligen skulle hans son följ med honom. Han hade massa blod i huvudet. JAG KÄNDE ATT DET VAR NÅGOT FEL. FOLK ÄR URDÅLIG ATT FRÅGA OM ALLT, SOM HAR UNDERLÄTTAT LITE GRANN DÅ. 

NU ÄR JAG ARG PÅ GUD ,att han sätter mig i rena helvete på jorden ,och jag tänker inte skriva en rad nu ,om han inte hjälper mig från stället, då får han fixa sin jord ,jag tänker inte skriva snart.Jag måste flytta på en gång ,och jag kan ta bort bloggen om jag vill ,och ta bort allt på Facebook, GENOM ATT DET ÄR UNDER MIN VÄRDIGHET, som människa och ska jag skriva, då ska jag sitta i mitt hem,och inte bli avbruten av folk som stör mig då.

JAG MÅSTE SITTA MED MIN TVILLINGSJÄL FÖR ATT SLIPPA VARA SJUK NU, genom att han kan inte bo här hos mig och Anders, skulle aldrig acceptera det ,men jag måste välja mitt liv nu, och då spelar det ingen roll nu. Jag kan inte sitta här i skiten då ,genom att det kommer komma människor här såklart när han kommer hem, och kolla upp vilken hjälp han måste ha, och mig kan de inte se åt ,genom att jag stänger dörren då, jag har inte tid med någonting då. Jag tänker inte hjälpa till överhuvudtaget nu ,utan måste från huset illa kvickt ,och jag kan stänga ner bloggen och Facebook ,genom att jag ska ha Facebook 5000 vänner, som jag kommer stänga av nu, och även stänger av folk som väntar på att jag säger ja nästan 500, som väntar att jag säger ja. Det kommer nya vänförfrågan hela tiden.Jag tänker inte vara här då ,och jag måste tänka på mitt liv ,och DET ÄR  MIN TVILLINGSJÄL JAG VÄLJER  DÅ ,genom att jag fungerar inte annars att leva såhär från varandra, jag vill slippa känna obehag känslan jag känner nu ,när vi lever såhär. JAG FUNGERAR INTE ÖVERHUVUDTAGET och även när jag sitter på Facebook, så kan jag känna hur min energi går ner ,då blir jag tyst ,och får inte fram ett ord ibland måste vänta tills jag får tillbaka energin igen då.

Jag fungerar inte och ingen kan sätta sig in i det, genom att ingen har upplevt det än hon som har samma problem som mig då. Det är besvärligt att känna så ,hon går och väntar att allt ska ordna sig för henne ,genom att hon vill leva med honom, men lever på varit håll, men hon blir sjuk av det, men han kommer ibland till henne ,men jag väntar bara på att de lever ihop igen GENOM ATT DET ÄR SÅ JOBBIGT ATT KÄNNA SÅHÄR DÅ. 

Jag bestämmer själv över mitt liv nu ,och jag tänker inte leva som gör mig galen då. Jag tänker inte acceptera något snart, att jag ska skriva som han säger MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Att vi måste hjälpa folk, men jag tänker sluta med det, genom att jag har bara just nu en surfplatta att skriva ifrån, genom att min skärm gick sönder då. Jag tänker inte be om något, jag ska från huset på studs ,och tänker inte visa mig mer här jag måste leva nu. Jag tänker på mig själv nu.

Jag kommer ge upp, och GUD får titta åt annat folk nu, jag ger upp nu. HAR JAG FÅTT BOTT KVAR I MITT, DÅ HAR JAG VARIT INTRESSERAD ATT SKRIVA  OCH HJÄLPA FOLK DÅ. jag Jag tänker inte vara här det kryper i kroppen på mig nu.

JAG SKA LEVA MED MIN TVILLINGSJÄL SOM DE HAR BERÄTTAT OM att han bor  i England är min tvillingsjäl då, att det är vi två då ,och inte han jag var tvungen att gå tillbaka till ,genom att det är svårt ,att skilja sig när hyrorna är så hög om ingen annan går in och hjälper till ,när vi måste lämna varandra då.

Men då är det fel i systemet när vi inte kan skiljas ,och jag var tvungen att göra det när han dök upp min tvillingsjäl , då hade jag inget val än att lämna honom jag levt med då. Jag måste sitta själv och skriva, och måste få mycket hjälp med kroppen min. Och nu får jag se vad som händer genom att PROTECTION kan inte hjälpa mig ,utan han väntar på hjälp, att GUD ska hjälpa till då. Jag vet att LADY NADA OCH KUTHUMI SOM  ÄR INBLANDAD I DET. De väntar på hjälp och vi måste skriva då.

Jag tänker inte fortsätta skriva överhuvudtaget längre, genom att jag tänker ge upp nu. Jag har lite grann att berätta om, MEN ALLT JAG FICK UPP KOMMER JAG INTE SKRIVA OM genom att jag tänker inte bo här överhuvudtaget då.

JAG KAN INTE BO MED EN PERSON ,SOM ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT ARG OCH ELAK  FORTAST MAN ÖPPNAR MUNNEN.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.