MITT LIV

JAG GÅ  TILLBAKA HELA TIDEN VARFÖR GJORDE JAG INTE SÅ. Men jag kan inte ändra om mitt liv, genom att det är helt omöjligt att göra det ,när man fått så mycket problem, när man fick alla varningar, men tog dem inte överhuvudtaget ,utan fortsatte på samma sätt, och tänkte inte på att jag ska få så mycket problem då.

JAG HADE EN HÄRLIG TID  GÖTEBORG där jag lärde känna olika människor, men hann även utbilda mig där. Jag fick mina två flickor i Göteborg. Nathalie och Yasmine han kommer från Turkiet är kurd.Ni har läst lite om min tid i Göteborg. Folk är mycket gladare och mycket lättsamma på många vis då. DET ÄR STOR SKILLNAD PÅ GÖTEBORGARE ,ÄN PÅ ANDRA STÄLLEN DÅ. MEN HAR INTE VARIT PÅ ALLA STÄLLEN DÅ. GLADA MÄNNISKOR SOM JAG ÅNGRA IBLAND, VARFÖR MAN INTE FLYTTAR NER IGEN TILL GÖTEBORG DÅ. JAG VILL INTE FLYTTA SJÄLV DÅ. 

När jag och Ömer flyttar till Göteborg ,då fick jag välja stad Stockholm eller Göteborg då. Men jag valde Göteborg, genom att jag träffade mycket glad män från Göteborg som låg i lumpen då. Men gillar folket då. MEN ENKELT PÅ DEN TIDEN, DÅ VAR VI TVÅ SOM FLYTTAR ,NU STÅR JAG ENSAM MED MYCKET DÅ. Men Anders var inte så glad åt Göteborg, men stort men Nathalie tänkte lite utanför Göteborg då. Men jag gillar folket ,men så mycket enklare att bo där men nära till allt då.

MEN KÄNDE JAG MÅSTE FLYTTA HEM TILL ÖSTERSUND, genom att jag saknade mamma mest då, genom att vi hade en bra relation ihop då.Hon hjälpte mig med barnen ,och fick mycket hjälp att lämna Göteborg då.Jag lämnade mycket vänner när man väljer att flytta hem till Östersund.

20190603_140654.jpgJag minns mycket tiden i Göteborg NÄR JAG PLÖTSLIGT BLEV SÅ HIMLA INTRESSERAD  AV TAROTKORTEN. ALLT BLEV SÅ SPÄNNANDE ,NÄR PÄIVIS MAMMA TOG FRAM TAROTKORT ,och lade dem på mig ,men jag fick vänta tills hon tog fram tarotkorten ,genom att de var annorlunda sa hon då.

Hon lade mycket vanliga kort på mig ,men allt var så spännande på den tiden. Jag var bara 23 år ,men korten var extra spännande, och vi  satt med andakt när hon började lägga korten på mig.  Hon sa ibland, att snart ska hon ta fram tarotkort ,men de hade en annan energi ,och måste vara extra noga med dem ,genom att de var mycket starkare än vanliga korten då. ALLT VAR SÅ HIMLA SPÄNNANDE PÅ DEN TIDEN GENOM ATT HON LADE PÅ ETT SPECIELLT SÄTT DÅ. Men lindade in tarotkort i en fin duk då. Men för mig som var ung ,var så himla intresserad av när hon lade ut korten eller tarotkort genom att få en massa svar på mycket då. MEN EN HÄRLIG TID ATT SE TILLBAKA PÅ DÅ.

20190603_134728.jpgTarotkorten fick man inte leka med, utan måste veta vad man håller på med då. Hon var väldigt noga med  just tarotkort ,hur hon behandlade dem med andakt då. TAROTKORT HAR STARK ENERGI DÅ. 

JAG FICK UPP ÖGONEN FÖR TAROTKORTEN PÅ DEN TIDEN, men det var hon ,som gjorde mig så intresserad av tarotkorten då. Men det hände inte så mycket mer på min andliga bana. Jag fick lite stopp på saker jag har velat fortsatt med ,genom att jag har ett brinnande intresse av tarotkort då.

Men dag då ringer folk på min dörr och förstör min andliga bana då.

www.tvn.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0Men vad tokigt allt kan bli, jag hamnar totalt fel när Jehovas vittnen ringer på dörren ,och tjatar om jordens undergång, eller andra saker de går runt med då. JEHOVAS VITTNEN KAN MANIPULERA FOLK ,SOM ALLA KAN SE ,ATT VI KAN HAMNA VART SOM HELST DÅ.

Men jorden finns kvar fast de gick runt och tjatar TJATAR OM PARADISET PÅ JORDEN ,att döda skulle kliva upp ur gravarna döda, som min mamma hade så himla kul åt skelett ,som klev upp ur graven då. Men kliar sig i huvudet, när mamma skrattar åt det, som såg det som ett skämt för henne då. Humor på hög nivå för henne då. Jag kan skratta än idag åt allt tok från Jehovas vittnen då.

Jag kastar allt som Jehovas vittnen tror ,att där satt en liten demon i tomten ,men vad gör Birgitta ,hon kastar bort fina julgardiner och mamma förtvivlad på sin dotter. Men vad har hänt med henne. Men mamma försöker rädda julgardinerna med stora tomtemotiv på gardinen, som åker i soporna, genom att det sitter jättemycket demoner i varje tomte ,och jag kastar så fina julgardiner, och mamma var nog galen på mig då. JAG VAR GALEN PÅ DEN TIDEN ,NÄR MAN SER TILLBAKA PÅ JEHOVAS VITTNEN, GENOM ATT DE ÄR LITE GALEN SOM DE HÅLLER PÅ DÅ. 

Jag hade ett pippe att göra som Jehovas vittnen sa, att det var demon i gardinen man får inte tillbe en tomte ,men så tokig var Jehovas vittnen ,genom att djävulen och demoner i allt då. Men mamma var så less på allt jag kastar bort allt ,som de sa ,att där satt djävulen och demoner ,genom att Jehovas vittnen är galen och tokig, som tror på den biten, men jag var lite tokig själv. Folk får inte ens tända elljusstake och sätta i fönstret då. Men inte ens advent stjärna. MEN ÄR GLAD ATT JAG BLEV NORMAL TILLSLUT ,OCH KAN SÄTTA HUR MYCKET JAG VILL I FÖNSTRET DÅ. JAG TYCKER DET ÄR SÅ VACKERT NÄR DET LYSER I FÖNSTRET DÅ. JAG STANNAR INTE SÅ LÄNGE DÅ. 4 ÅR 

Men inget beläte ska de be till, de har ingen Jesusbild att tillbe ,man får inte tillbe ens Jesus bara läsa om honom ,men ingen bild änglar som jag gillar, MEN HÖRN NI VILKEN FRUKTANSVÄRD JAG HAMNAR I SOM ÄLSKAR ÄNGLAR ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER ,men får inte tillbe dem ,fast de pratar om GUD och Jesus ,men ingen bild på Jesus det är beläte då.

Men mamma var inte glad på min tid ,jag förstörde mycket den dagen Eva kom ,och ringde på dörren, men sa ,att hon kom från Jehovas vittnen då. Men allt var så himla kul ,och jag mår dåligt, men folk som hälsar på ,som tar med mig till möten då. MEN TIDEN BLEV EN GALEN TID ,genom att kasta allt som har med julen att göra ,var inte okej för ingen släkting runt mig då.

71XmjW45j+L._SX425_MEN MÅSTE LÄMNA JEHOVAS VITTNEN SOM MAMMA BLEV ÖVERLYCKLIG ÖVER AV DÅ ,som mamma såg ,att henne dotter blev normal ,men  äldste, som såg att jag hade blivit galen, när han kom hem till mig.

JAG HADE FLYTTAT HEM TILL ÖSTERSUND, och äldste såg alla tomtar var tillbaka ,med julgran till och med två julgranar i vardagsrummet ,men även barnen fick sin vackra gran då.

Men satt nog en massa demoner i granen, OCH TOMTAR SOM HÄNGDE FULLT I TAKET ,genom att jag tog igen min tid då. Men blev normal enligt mamma och andra runt då, men kunde leva igen. Men minns mycket väl, när han gick runt och tittar upp i taket när det hängd garntomtar ,som jag hade gjort en massa tomtar av garn då. Men han såg, att nu har jag blivit tokig då. MEN BIRGITTA BLEV FRISK IGEN OCH KAN LEVA OCH FIRA VÅR JUL DÅ.

www.tvn.hu_1ac6cd1e06222a33bf488a519c38c2c0

När jag hamnade inom Jehovas vittnen ,och då försvann tarotkorten, genom att det var djävulen i tarotkorten då. MEN ÄRKEÄNGELN LUCIFER DÖK UPP FÖR ATT VARNA ALLT TOK JAG KLEV IN I DÅ. 

Men Lucifer kom för att varna, som de såg totalt bakvänt ,genom att idag vet jag vem ÄRKEÄNGELN LUCIFER ÄR, SOM STÅR PÅ LJUSETS VÄG ,OCH ÄR VÄLDIGT STOR ÄRKEÄNGEL, SOM DE INTE SÅG ,GENOM ATT JEHOVAS VITTNEN HAR INTE KUNSKAP OM DJÄVUL OCH LUCIFE DÅ DE KAN INGENTING OM DET.

MEN KOM I DRÖMMEN OCH VARNAR FÖR JEHOVAS VITTNEN , genom att jag kommer få stora problem då. Ni har läst om hur han skrämde livet ur mig den natten, när jag hör hans avgrundsvrål, och hela hans skepnad förvandlats till djävulen då. Lucifer leder   mig ut i vardagsrummet ,och det kändes som jag var vaken ibland fast jag sover då. Jag var rädd ett tag innan jag gick till bokhyllan igen.

Vad tror ni Jehovas vittnen säger till mig då? De vänder sig till sin fördel såklart ,genom att de är redan blid själv då. Det är klart ,att de fick över mig på sin sida FAST LUCIFER VAR OCH VARNADE FÖR PROBLEM DÅ. Jag har varit en sökare ,som ställer till problem för mig när jag testade Jehovas vittnen då.

106418766_266Jag fick höra för länge sen ATT JAG VAR ÖPPEN OCH KÄNSLIG ,och rädd för spöken rädd för andevärlden då. Jag ringde mycket till  en man som hette Leo han jobbar som medium, och var fjärrskådare och synsk ,och berättade för mig hur jag var,men han ville hjälpa mig ,att få hjälp med mina problem då.

Men var det inte Leo, då ringde man till Margot och kaffekoppen då.

JAG BLEV SÅ RÄDD när han berättade om sina saker han jobbade med. Jag var livrädd för allt han sa, att jag kommer jobba med samma sak ,men för mig var det bara en massa rädslor när han berättade för mig.

Jag hade så mycket sanndrömmar då. Men kände av folk i mitt hem, men blev bara rädd på den tiden ,det var rena skräcken för mig. Jag var till och med rädd att gå på seans, så rädd var jag då. Jag fick för mig så mycket galet på den tiden ,att folk kom på rad, att man såg dem som man ser folk idag. De såg riktigt folk då. MEN FÖRSTÅR IDAG, ATT JAG HAR BEHÖVT MYCKET HJÄLP NÄR JAG BLEV SÅ KÄNSLIG ,OCH ÖPPEN FÖR DET OKÄNDA ANDEVÄRLDEN DÅ.

Leo ville hjälpa mig att bli trygg då. Han sa ,att en dag kommer du göra samma sak som jag gör. ALDRIG SVARADE JAG, VARJE GÅNG HAN TOG UPP OM DET. Aldrig ska jag jobba som du gör, jag skakade i kroppen och rös bara av den tanken, när han sa det. Se en massa döda människor gå runt rena mardrömmen för mig då.

Det är klart att jag måste ha så stor hjälp när man är så rädd. Jag måste bli trygg såklart. Jag var tjurig och rädd. JAG MÅSTE HA MYCKET HJÄLP SÅKLART DÅ.

KÄRLEKEN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION kopieraJAG TRÄFFADE EN NY MAN I MITT ,SOM BLEV MIN YNGSTA DOTTERS PAPPA DÅ. Han är svensk då. Han har alltid varit intresserad av andevärlden och spöken och ufon då. Han var annorlunda än andra männen då. Jag träffade honom på mitt jobb. Men träffade honom långt innan när jag var 16 år ,men vi hade ett kort förhållande när jag var så ung, sen åkte jag till Göteborg.

Vi flyttade till ett bättre ställe vi köpte oss ett parhus, som vi trivdes väldigt bra med vi hade naturen runt oss. VI FICK TILL OCH MED VÄLJA PLATSEN PÅ KARTAN, SOM HSB RITADE UPP TILL OSS .Vi var först och kunde välja själv platsen. Vi valde den bästa platsen såklart med hörntomt ,och baksidan fri från människor bara en massa skog och natur då. Jag kunde sitta ensam när jag satte mig ute då. Det fanns ingen insyn från grannarna då. Det var ett nybyggt område.

Jag kände jag måste flytta en dag, som var bland den bästa platsen jag bott på då, men jag fick stora problem att flytta från mitt parhus ,då fick jag stora problem med uppsägningen på mitt hyreskontrakt ,de försvann några gånger. Hon som sitter och sköter om frågade om jag överhuvudtaget skulle flytta, GENOM ATT HYRESKONTRAKTET FÖRSVANN DÅ. Idag ser jag alla varningar vi fick, att lugna ner oss och stanna kvar då. Jag var som vanligt stressad över ekonomin då. Men vi fick så mycket hinder i vägen då. Jag vet idag, att vi har löst det, ,men på den tiden blev jag bara orolig över allt. Vi fick så mycket problem med bara att flytta fick så mycket käppar i  hjulet då.

Genom att vi flyttade till ett ställe, vi inte skulle tittat åt överhuvudtaget då. OM JAG KUNDE SKULLE JAG ÄNDRA OM ALLT. Jag kände att det var fel ,ändå flyttar vi in i ett område, som var så fel för oss. Jag flyttade till ett område ,som jag måste rensa bort mycket mörka energier ,genom att vi fick på en gång problem med, att vara i lägenheten ,genom att jag måste på en gång rensa lägenheten ,men det tog tid ,att göra något åt ,så mörkt ställe. Jag skulle hjälpa en kvinna som bodde i området. Hon bodde i en lägenhet hon hade fullt med folk ,som inte hade gått vidare då. Jag fick hjälp av folk, som hade gått kurs hos mig. Vi fick rensa på två våningar då. Hon såg natten innan, hur mycket folk gick förbi hennes säng. Vi fick ett stort jobb, att rensa lägenheten ,men fick rensa två lägenheter på olika våningsplan. DET VAR ETT FRUKTANSVÄRT MÖRKT OMRÅDE VI HÖLL PÅ MED DÅ.

great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspirationVI SKULLE ALDRIG  FLYTTAT DIT SA KUTHUMI. När jag ska rensa ett område, då blir det mycket värre för oss ,när jag skulle rensa hade ingen energi till det. Jag fick ibland gå utanför området när jag skulle rensa. Ibland sov jag på lokalen. Vi fick renovera lite grann, men behövt mycket mer rensat bort energin med då. Jag ville på en gång flytta ,men kom ingen vart energin var fruktansvärt energi. Vi som är öppen kände av människor som bodde i området då. Jag minns att min yngsta dotter ringer till mig och säger att hon såg djävulen i badrummet och var så rädd då. Jag blev orolig började med det ena än det andra att rensa lägenheten. MEN IDAG VET JAG ,ATT LUCIFER VAR OCH VARNADE MIN DOTTER, ATT VI MÅSTE FLYTTA ,idag vet jag om det, men inte då. Idag  har bara sett honom som han ser ut Lucifer med hans jättevackra vingarna då.

Jag var så glad den dagen NÄR HON FLYTTADE IHOP MED SIN KILLE hon slapp alla problem från platsen ,som jag kände så stor skuld till till henne ,att vi hamnade där. Hon är lika känslig som jag är. Men har varit arg på mig själv, när vi flyttade dit om jag kunde skulle jag ändra om livet. Ibland funderar jag på platsen fick mig att säga JA.

VI KOM VIDARE TILLSLUT, men måste vänta tills Akelius började att renovera då. Jag var även och kollade på andra ställen. Jag hade ritat upp mitt hem, hur jag vill ha det då. Akelius började renovera en massa lägenheter då. Från topp till tå. Men vilken glädje, och lycka när vi äntligen kom vidare då. Vi flyttade in i ljusa rena energier ,genom att allt var rensat från alla mörka energier, när de började att renovera då. Allt bra, tills allt gick itu för oss. Men jag har berättat lite innan, hur livet var ,TILLS  STORA SMÄLLEN KOM FÖR OSS.

IBLAND FANNS DET VARNINGSKLOCKORNA I MITT HUVUD , men som vanligt gjorde jag  inget åt problemet ,som har blivit mycket större för mig ,när man ser så tydligt idag, ,att jag skulle lämnat min man för länge sen, när jag ser alla problem han har att samarbeta då. Han har haft problem med det ,när det gäller viktiga saker ,som vi måste samarbeta om, men kan inte göra något åt det idag, än att vänta på att få rätt hjälp ,fast jag håller på att tappa all tillit nu ,när jag ser alla problem jag fick då. Jag förlorade ett helt hem ,som jag skulle behövt då. GENOM ATT VARJE MÄNNISKA I SVERIGE HAR ETT EGET HEM ,men nu fick jag problem på grund av dålig samarbete som kan inte ändra om idag .

Det som har hänt har hänt ,och jag kan inte ändra om något nu ,inte ens samarbetet man haft och vrida klockan tillbaka ,OCH DET ÄR KONTENTAN AV DÅLIGT SAMARBETE,  men jag trodde på människor såklart ,och trodde väl aldrig ,att jag skulle hamna så här vidrigt och illa, när man ska hjälpas åt som så fint det heter då

Haniel-1Men jag går tillbaka hela tiden,  men kan inte ändra om något då. JAG MINNS VAD FÖRETAGSBYGGARNA SA ,SOM DE HETTE PÅ DEN TIDEN DÅ. Jag sökte till dem ,för att få hjälp att starta i gång med mitt företag, som var min högsta dröm i livet, att starta upp ett företag ,och kunna arbeta med det jag älskar att arbeta med då.

Jag gick en del kurser för att kunna driva ett företag då. Men fick så mycket hjälp ATT GÅ KURSER SOM INTRESSERAT MIG REGRESSION SOM INTE SÅ MYCKET FOLK FÅTT HJÄLP MED DÅ utan de fick betala själv kursen ,men jag hade en man inom Företas byggarna som skrev på min kurs och fick pengar till att gå den kursen då. Men läraren blev väldigt förvånad när jag fick regression kursen betalt, genom att hon hade haft så mycket kurser men ingen har fått så mycket hjälp som jag fick då. Men Företas byggarna var intresserad av regression, och speciellt en man var det ,då kunde de lägga pengar på det, genom att de gick in och betalar kurser ,som jag  behövde, att det fanns pengar till en del kurser, och jag blev glad att de betalade kursen till mig då.

Jag fick en kul vecka med mycket härligt folk ,och vi körde på för fullt, att kolla på allt man har varit med om då. Jag minns speciellt en kvinna vi kollade på allt, och läraren såg att det blev sena nätter, genom vi var så nyfiken ATT KOLLA ALLT. Om vi har bott nära ,vi har väl fortsatt på samma sätt, för pausvila fanns inte för oss två, och hitta min like, då blir det problem ,genom att jag ser inget stopp när allt är så himla kul, då kör man på för fullt då.

Jag minns läraren kunde ge mig prov kunder, hon menade att jag klarar av besvärlig kunder då ,men jag blev inte sur på henne, utan tyckte det var kul då, men en kul vecka som var kul att träffa olika människor då med samma intresse då. JAG FICK MIN KURS I REGRESSION GENOM ATT JAG HADE LÄST BOKEN AV BRIAN WEISS.  buch0014 Han skrev så mycket böcker även om regression ,och vilken hjälp jag fick att titta tillbaka på olika tidigare liv.  Jag minns jag låg på gräsmattan ,och läste och läste då. Jag bodde i ett parhus och kunde sitta ute och läsa då. Jag har läst mycket böcker ,genom att jag älskar att läsa olika böcker från kärlek böcker till fantasy böcker Harry Potter eller andra böcker, MEN NÄR JAG LÄSTE KÄRLEK LIV EFTER LIV AV BRIAN WEISS , då blev det så himla intressant att gå regression kursen. JAG LÄSTE SANAYA ROMANS BÖCKER, MEN BÖRJADE JOBBA MED DEM ,OCH HADE GRUPPER.  JAG KÖRDE ÄVEN GRUPPER NIONDE OCH TIONDE INSIKTEN OCH KREATIV VISUALISERING.

855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee--fantasy-art-angels-heavenly-angelsJAG BÖRJADE BYGGA PÅ ETT FÖRETAG 

Jag vill ha REGRESSION REIKI HEALING, men jag ville bygga upp ett företag med saker jag var intresserad av då. Jag hade även med mig TAROTKORT OCH KANALISERING jag älskade att sitta med mina tarotkort och kanalisering. MEDIUM Jag lärde även känna mina guider satt hemma ,och tog emot kunder. KURSER  KANALISERING OCH TAROTKORT SEANS.DET ÄR  LÄTTSAMT  MED GUIDER  DÅ.

JAG BÖRJADE FÖRST HA VANLIG SEANS ,OCH DÅ KOM DET MYCKET FRÅN ANDEVÄRLDEN DÅ. Men hade på en del ställen seans då. Men kände jag var även nyfiken på, ATT JOBBA MED LJUS ENERGI ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDER OCH GREAT MASTER DÅ. SKYDDSÄNGEL Men var feg att testa den biten då. Men folk kommer se mig konstig och knepig, genom att folk har vanlig seans med andevärlden då. Farmor och farfar eller mamma och pappa eller andra som är död då.

Men en gång hände en sak, att en kvinna hade med sig en guide ,men vilken ljus energi guiden hade. Jag har mina guider att prata med, men så dyker den guiden upp, och får mig att tänka i en annan bana då. MEN KAN JAG KÖRA EN ANNAN SEANS DÅ???  Men guidens energi var så himla ljus, och jag blev så himla glad av hennes guide då. Jag började att tänka och tänka då.

Copyright © Jag och min guide JohlieMEN FRÅGADE MIN GUIDE JOHLIE OM JAG KAN KÖRA EN SEANS I LJUS  MED BARA GREAT MASTER, ÄRKEÄNGLAR OCH GUIDER OCH SKYDDSÄNGLAR DÅ???? Jag blev glad av dem ,men en annan energi från dem än farmor och farfar ,som har en annan tung energi då. Jag fick städa energier när de har varit en vanlig seans, genom att dimman låg som över allt då.

Men min guide Johlie sa till mig att välja då.

Men det tog ett tag ,att våga välja, och köra en annan seans SOM JAG KALLAR FÖR EN SEANS I LJUS DÅ. Men sen började jag köra den, En Seans i ljus då. Men det tog ett tag, att välja den sidan genom att har inte sett folk gjort det.

bok-med_ljus(1)MEN SATTE IGÅNG EN SEANS I LJUS DÅ. 

Jag började även bli intresserad av ÄRKEÄNGLARNA OCH  GREAT MASTER och började bygga mycket mer började även ha EN SEANS I LJUS ,DET BLEV KURSER OCH  ÄRKEÄNGLARNA SEMINARIER ,BOKEN DEN FRIA VILJAN. 

NÄR TIDEN HAR GÅTT BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONJag fick en bild ibland hur min lokal skulle se ut, men såg en ful dörr med tjockt glas, trä var gjort i av valnöt,  men såg en glasdörr trä var gjort i valnöt. MEN JAG MINNS MYCKET VÄL ATT JAG DRÖMDE OM MIN LOKAL såg hur jag gick i min lokal ,och tittade upp mot ett fönster ,och jag förstod att den låg i källaren då. Men var ljus lokal då.

JAG DRÖMDE OM MIN LOKAL LÅNGT INNAN JAG HITTADE EXAKT LOKAL.  Jag kunde inte förstå mig på dörren, genom att den var så ful ,tills jag hittade min lokal. Dörren var inte så ful ,när jag hittade min lokal. Mycket kontor kunde ha den dörren jag såg. Folk kunde inte se igenom glaset, och var i valnöt.

När min mamma ,dog då var det mycket enklare att starta upp min lokal, genom att jag fick lite pengar från henne JAG KUNDE SÄTTA IGÅNG MITT ARBETE slapp sitta hemma ,och ta emot kunder hemma ,som var bekymmer för familjen när jag tog emot kunder hemma då.

JAG HITTADE TILLSLUT MIN LOKAL som de hade satt ner hyran på den. Det var en vän till mig som ringde, och tipsade mig om en lokal som var ledig då. Jag var förut och kollade på den,men då var hyran mycket högre då, än när jag tittade på lokalen andra gången då. Jag  hade skrivit ner en skattkarta en slags affirmation, och ritat upp exakt hur jag ville att min lokal skulle se ut då. Jag ville ha tre rum och bra med parkering utanför lokalen då. Jag hade även ritat upp andra saker, hur jag ville att lokalen ska innehålla då. Jag ville ha ett lugnt ställe, genom att jag hade provat förut, det var inte så lugnt ställe då.

855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee--fantasy-art-angels-heavenly-angelsNär jag tittade på lokalen ,då säger de till mig om jag ska ha lokalen, men jag kände att hans ögon var så stark, och kändes som någon stod bakom honom ,som hyr ut till mig, att hans blick var speciellt ,men kände glädje i kroppen. MEN DET VAR EN MAGISK STUND.

JAG KÄNDE ATT JAG FICK ENORMT MYCKET HJÄLP DEN GÅNGEN ,genom att de sänkte hyran från 2500:- till 1600:-. Jag hade satt upp 1500:- på min skattkarta ,att lokalen får inte kosta mer. Det var inte problem med parkering ,genom att folk kunde ställa sin bil en bit bort ,där mycket folk fick plats då. När jag tittar tillbaka på det tänker jag vilken hjälp jag fick ,att sätta igång då.

Jag tänkte ibland, att det kan vara svårt att få den hyran på en lokal. Jag kollade även på en annan lokal, som kostade mycket mer då. JAG FICK  SOM JAG VILLE DE SÄNKTE HYRAN DÅ. Jag tänkte 1600:-det spelar ingen roll 100:- hit eller dit. Elen var gratis jag tänkte det var elen.

JAG FICK ALLT HEL RENOVERAT. Jag fick fixa lokalen själv, men fick en massa material  tapeter och målarfärg.

577367054_1080423Men minns mycket efter den tiden när Företagsbyggarna sa några gånger till mig, ATT DET ÄR VIKTIGT ATT HELA FAMILJEN ÄR MED  NÄR MAN STARTAR ETT FÖRETAG , annars får du det tufft om inte familjen är med, genom att det är så mycket jobb runt ett företag ,och då är det viktigt att samarbeta annars får du problem då.

Jag såg inte varningen då, men idag ser jag hela tiden, VILKET USELT SAMARBETE JAG HAFT DÅ ,och fått slitigt mycket ensam då. Om man får problem med ekonomin, då måste man hjälpas åt, för att kunna leva ett gott liv, genom att man är vaken om den ena har problem. Ibland kan man få problem , men måste få hjälp ibland, att man får stor stöttning från den man lever med då.

JAG HAR SETT HUR VIKTIGT DET ATT STÖTTA VARANDRA, NÄR MAN HAR ETT FÖRETAG, och jag kommer väl ihåg en händelse, när en kvinna fick plötsligt mer och mer problem med företaget då. Hon fick problem med sin ekonomi då. Hon hade haft företaget länge ,men hamnade i problem då. Men då hjälpte hennes man henne med pengarna ,och hon kunde behålla sitt företaget, då kunde företaget överleva.

Jag har sett exempel på det, att den andre måste gå in med pengar ,för att rädda ett företag ANNARS FÅR BÅDA PROBLEM OM DE INTE HJÄLPS ÅT ,men hos mig har det varit, att klara sig själv och slita själv hela tiden. DÄRFÖR HAR JAG LÄRT MIG EFTER VÄGEN,VEM SOM INTE KAN SAMARBETA OCH KAN SAMARBETA DÅ.

JAG MÅSTE HA ETT SÄKERT SAMARBETE MED FOLK ,SOM STÖTTAR MIG SÅKLART DÅ. JAG SITTER ÄVEN NU MED SKITDÅLIGT SAMARBETE, FAST DE LOVAR ATT SÅ MYCKET SKA LÖSA SIG DÅ. 

Men det är jag som har varit dum, som inte lämnat honom när han sänkte mitt föredrag i botten,  genom att jag måste bara ha lite hjälp den gången ,när vi åkte på så höga kostnader med dyr flytt. JAG SATT OCH SKRAPAR IHOP EXTRA PENGAR TILL ALLA EXTRA HYRORNA ,SOM JAG JOBBADE MYCKET EXTRA ,FÖR ATT FÅ IHOP TILL VÅR FLYTT.  Jag måste flytta  jag blev sjuk på stället.

great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspirationDET VAR  KUTHUMI SOM SADE TILL MIG ATT  FLYTTA, att jag blev sjuk när jag bor kvar då. Genom att jag flyttade från ett fantastiskt parhuset område, som jag ångrar än idag, att vi flyttade från ett så perfekt plats då.

MEN KAN INTE ÄNDRA TIDEN TILLBAKA ,genom att jag såg, det var dyrt att bo där ,men ville ändå bo kvar då. Idag fattar jag mycket mer ,att bor man med fel man ,då blir kontentan av det ,och kan inte ändra om då. ANDERS HAR PROBLEM ATT HJÄLPA TILL NÄR MAN FALLER DÅ. GENOM ATT HJÄLPA VARANDRA HITTA LÖSNINGAR DÅ.

MEN HAN ÄR TYST OCH DÅ FÅR JAG LÖSA DET, DÄRFÖR ÖNSKAR JAG EN MAN SOM STÖTTAR MIG DÅ. IBLAND MÅSTE MAN VARA TVÅ OM SAKER OCH TING DÅ.

Nu gapar han och skriker när jag måste låna jätte lite pengar av honom SOM VILL INTE  SAMARBETA SOM FÖRETAGSBYGGARNA FÖRKLARADE ,HUR VIKTIGT DET ÄR ATT HJÄLPA VARANDRA, för att inte falla båda två då. Men vi föll båda två ,och folk är arg och irriterad, men jag har sett vad som har gått fel.

DET KALLAS FÖR  DÅLIGT SAMARBETE  ,och min lokal skulle jag haft nu ,men hamnade nästa på gatan, genom ett dåligt samarbete, GENOM ATT BÅDA FÖLL MER OCH MER DÅ. Jag måste börja tänka på en ny lokal igen, som var så perfekt för mig med billig hyra på lokalen, som låg i ett lugnt område ,men perfekt på många sätt då. Men ingen vill hjälpa till, när jag måste flytta, då skulle jag haft ,så stor hjälp som banken såg då ,och varnade för stora problem för mig, genom att hon visste hur mycket jag jobbade ,genom att jag hade  en hälsa att ta hand om då .

wp-1547611755901.jpgDET HAR VARIT SKÖNT OM DET FANNS FOLK ,SOM BARA GAV HJÄLP NÄR KRISEN STOD FÖR DÖRREN ,OCH BARA LÄGGA FRAM SIN HAND ,OCH HJÄLPER TILL DÅ. Hon ville att han skulle fråga sin pappa om ett lån till lokalhyran var inte så hög 2500:-. Hans pappa ville inte lägga pengarna på lokalen, genom att han ville lägga pengarna på bilen, han ville inte hjälpa till med lokalen. Fast Anders sa ,att han ville att pappa hans lade pengar på lokalen ,och bilen kan han fixa sen, det var inte så viktigt. Men han sade nej, att hjälpa till med hyran på lokalen. Men jag kom efter mer försökte hitta någon ,som hjälpte mig då. Hans mamma sade också nej ,genom att skulden blev för stor då.  Hon på banken ville vi skulle fråga igen, genom att hon visste vilket problem vi fick då.

Jag minns HANS BROR som är död, att han kom flera gånger, och varnade honom att han måste fixa pengarna till lokalen, annars får vi problem ,vi kommer få dålig ekonomi att leva på då. Han vill att han går till sin pappa ,och lånar pengarna till  hyran på lokalen. MINA GUIDER  OCH  GREAT MASTER var och varnade för problem även ÄRKEÄNGLARNA varnade flera gånger, att vi kommer få problem då. DE VARNADE OSS. 

OCH DET VAR PERFEKT ARBETE FÖR MIG när jag kan styra min egen dag ,och behöver inte jobba varje dag, genom att jag har ett hem att sköta om då. Det är klart, att de höjde hyran efter alla år jag hade lokalen då. När jag lämnade min lokal , var min hyra 2500:- de små höjde ibland hyran. Ibland frågade om det var okej att höja hyran för mig. Men när jag lämnade lokalen, då höjde de hyran mycket 3500:-. Jag hade tur då ,att få ha så låg hyra då.

JAG FICK MYCKET BERÖM ÖVER MIN LOKAL, men tar tid att fixa en lokal .Jag minns de som hyrde ut lokalen till mig ,han tyckte min lokal var fin att visa upp för andra då ,genom att de hyrde ut till mycket folk då. Han sa, att han brukar visa min lokal för andra, som kollade på lokalen då. Att han gillade att visa upp min lokal då. Jag vet annat folk gillar min lokal, jag fick mycket beröm ,att de kände en härlig och ljus och lugn energi när de satt i lokalen då.

Men folk kände att det var härlig lokal ,och kände inte källarkänslan när de var i lokalen då. MEN DET GÅR STÄDA BORT KÄNSLAN LOKAL ,när man renoverar rätt ,och får bort känslan lokal ,som är så himla tråkigt att känna lokal då. Men högt högt i taket ,och jag kunde ha långa mörklila gardiner ner till golvet då. Jag hade ljusstakar i rummet med långa ljus på bordet, som jag tände när folk kom då. Men då blev det mer som ett hem, istället för lokal då. Men jag pysslade om min lokal, och lade även mjuka tjocka mattor i gången då. Men bytte ut dem, när det kom in mer vackra mattor då. Men mattor gör mycket i lokalen ,genom att ingen tänker på att det är en lokal de sitter i ,när de sitter och väntar på mig då.

Men sitter i en härlig mjuk fåtölj, och kan meditera eller läsa en kul tidning Sköna hem eller någon annan kul tidning ,och få lite ideér  då. Men jag kände mig nöjd när jag kom till min lokal då. JAG TRIVDES JÄTTEBRA DÄR. Men vackert att tända ljus över hela lokalen, som även gör en känsla av mys i lokalen när jag tände ljus till olika tillställningar då. Men även en vacker hylla SOM SÅG UT SOM ÄNGAR med en ljuslykta på toaletten då. Men kan inte skriva ner allt jag pyntar lokalen med, men vackra tavlor som satt inte för nära då. Men gillade guld ramar men även silverramar då. Men höll på att titta mot vitt ,genom att det fanns så mycket vita ramar som även kan bli fin i inredningen då. Stor golvljusstake som lyste upp mycket när folk dök upp då.

Jag sa till vaktmästaren ,att det är inte säkert, att andra inreder och renovera som jag gjort GENOM ATT VI ÄR OLIKA PERSONLIGHETER DÅ.

MEN JAG HÖLL PÅ ATT FÖRLORA ALLT JAG KÄMPAT FÖR ,OCH BYGGT UPP EN LÄNGRE TID, MIN ÄLSKADE LOKAL DÅ.

MEN FOLK MÅSTE STÖTTA MIG PUTTA MIG ,NÄR JAG HAR PROBLEM ,GENOM ATT JAG VET HUR JAG FUNGERAR DÅ.

MEN KAN HAMNA I EN ENORM STRESS, OCH DÅ HAR DET VARIT ALLRA BÄST ,OCH SAGT ,MEN HÄR HAR DU PENGAR TILL DIN LOKAL DIN EKONOMI ,OCH DU MÅSTE ÄVEN LEVA DÅ. Men ingen sa dem orden utan ingen har lust att hjälpa till ,fast jag har ett företag ,och ibland då måste man låna när man har kris ,eller så måste man ändra om saker i sitt företag, och då måste man låna pengar ,genom att ändra om då.

Jag höll  på att ändra om ,genom att slå ut väggen och göra lokalen större då ,genom att jag såg bredvid huset att de hade gjort så, slaget ut en vägg och då får man större då. Men kan få mer plats då, genom att det blev trångt ibland när man körde En seans i ljus då. Men kurserna klarar jag genom att jag vill inte ta för mycket folk då. Men även Ärkeänglarna seminarium kan ta mer om man slår ut en vägg då. Men var trött ingen som sa till mig eller hjälpte mig ,genom att jag var så himla trött den tiden efter flytten ,som tog mycket av min kraft att ladda om då. Men även fixa i sitt hem efter flytten som var mest jag som höll på att pyssla då. JAG VAR TOM PÅ ENERGI ,OCH MÅSTE VILA TA SEMESTER ,OCH SEN KOMMA TILLBAKA DÅ, GENOM ATT JAG TOG SÅ LITE SEMESTER I VANLIGA FALL DÅ. MEN MÅSTE VILA EN LÄNGRE TID DÅ.

JAG HADE INGEN ENERGI DÅ. Jag mådde så dåligt och chockad orkade knappt prata med folk då.KRITIK BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION Jag låste in mig som jag gör när jag mår dåligt. Jag kände alla krafterna var borta då.  OCH DÅ SKA FOLK GÅ IN OCH STÖTTA MIG SÅKLART DÅ. KROPPEN HAMNAR I CHOCK NÄR EKONOMIN FICK ENORMA PROBLEM ,GENOM ATT FLYTTEN TOG PÅ MINA KRAFTER, JAG VAR SLUT DÅ. Men när jag hade lämnat lokalen, då träffade jag på en kvinna nere på en salong, som sitter och jobbar med människor ,men hon åkte runt ,genom att hon hade svårt att hitta en lokal då, hon jobbade med massage då. Jag tänkte på henne när jag hade problem ,att hon kan ta ett rum som passade henne perfekt då. Jag måste ha mina två rum kvar ,och måste ha ett stort rum där jag har mina kurser då. Jag hade även ett kontor, som jag satt och skrev mycket ,och hade ibland mycket kontorsarbete då. HON VAR INTRESSERAD AV MIN LOKAL. 

Hon ville hjälpa mig få tillbaka lokalen då. Vi träffades på lokalen då ,och hon ville dela med mig då ,MEN SAINT GERMAIN SÄGER VI MÅSTE DELA LOKALEN LIKA DÅ. Han visade med sin hand ,att vi måste dela lika då. Hon acceptera allt då. Men det blev bara problem med henne, genom att hon börjar ta för sig då. Hon behövde ett rum till massage ,genom att hon höll på det ,hon behövde inte mer plats då. Men hon förvandlar lokalen mer ,och mer hon tar stora rummet ,och jag fick vita rummet som var lime fondvägg ,som jag hade renoverat då. Jag skulle ha lime och vita rummet till kontor ,och stora rummet till mina kurser och En seans i ljus och till ärkeänglarnas seminarier sitta och ta emot folk.

Jag hade satt purpur fondvägg i hallen och resten vitt då. Men även fixat ett glasfönster i hallen ,som satt på en dörr,  som hade fått målat i slags glas färg, men var ruter i glaset då.

Hon tar mitten rummet till fikarum, och tar stora rummet till massage. Jag hade aldrig så ,jag kunde äta vid bordet när man har så stor plats då. Varför förstöra rum, och göra om till fikarum då. Jag har haft min lokal så länge ,men hon måste göra om ett helt rum till fikarum, och DÄR VAR DET TÄNKT ATT HON SKULLE SÄTTA SIN  MASSAGEBÄNK DÅ. Hon var så himla snabbt, och jag var hemma ibland och hann inte med det. HON HÖLL PÅ ATT FÖRVANDLA LOKALEN TILL SOPOR

VI ÄR INTE ENS SAMMA MÄNNISKOR, OCH DÅ ÄR DET SVÅRT ATT SAMARBETA DÅ. VI PASSAR INTE ENS IHOP ,SOM HON STÖKAR TILL HON HADE INGEN STIL, OCH KUNDE INTE ENS INREDA EN LOKAL, SOM ETT BARN, SOM INTE LÄRT SIG INGEN STIL ÖVERHUVUDTAGET, MEN DÅ KAN MAN INTE VARA DÄR. 

Hon började sätta upp tavlor ,som var inte min smak ,och hon satt inte tavlorna i någon ordning alls, och fullt med tavlor satte hon upp. Jag fick skynda mig ,att sätta upp mina tavlor längst ner i  lokalen. Men jag vill inte ha så mycket tavlor UTAN BARA LITE TAVLOR PÅ VÄGGEN DÅ. JAG VILL HA STILRENT DÅ.

HON BLANDAR HULLER OM BULLER TAVLOR, OCH KAN INGENTING OM ATT INREDA DÅ.

DAGNY HANN MED MYCKET ATT FÖRSTÖRA FÖR MIG ,jag fick inget kök kvar. Jag skulle ha kurser där, men hon fyllde skåpen med trasigt porslin tallrikar kaffemuggar DET VAR RENA CIRKUSEN DÅ Hon hade fikarummet som förråd, och fikade samtidigt och luktade inte gott där då. Jag hade folk som var och kollade, men ingen ville sitta där och fika ,genom att det kom en knepig lukt från rummet då. Men lokalen började lukta knepigt ,genom att jag är så känslig för det. Jag hade en gång en kurs ,men fick inte plats så mycket folk ,och ingen ville sitta i fikarummet genom att det var en speciell lukt. HON FÖRSTÖRDE LOKALEN ,INGEN KUNDE ENS SITTA I RUMMET ,VI FIKADE UTANFÖR MITT RUM, GENOM ATT RUMMET VAR SÅ LITET DÅ.

Jag hade även en En seans i ljus ,och vi brukar fika ,då fick vi problem med det ,ingen kunde sitta i fikarummet som hon hade tänkt ,ingen ville sitta där genom lukten då. Jag fick ta med mig porslin hemifrån ,genom att hon hade bara trasig porslin. Jag har alltid haft en massa porslin ,genom att jag har kurser eller En seans i ljus eller ärkeänglarnas seminarier ,DÅ BEHÖVDE JAG MYCKET PLATS FÖR MITT HUSGERÅD.

Hon fortsatte att ta dit så mycket onödiga saker ,som håller bara på med massage då.  Min lokal blev fullt med saker jag inte gillar alls.När folk kom till min lokal, då såg de på en gång vart jag höll till mycket ljusare då ,genom att hon och jag har inte samma smak då. Det var så stor skillnad på mig och henne då.Genom att hon skrev på ett kontrakt på lokalen hon tog över min lokal då. Jag hade mjuka mattor som hon tog bort plus stängde alla dörrar till rummen, som jag höll öppen genom trivseln i lokalen då. MIN LOKAL BLEV MÖRK DÅ. JAG ORKAR KNAPPT VARA I LOKALEN, GENOM ATT DEN FÖRVANDLAS TILL EN SOPTIPP MER OCH MER DÅ.

JAG FICK PROBLEM att ha så stora kurser, genom att jag fick ett litet rum ,och förlorade pengar ,och svårt att ta emot mycket folk då. Jag fick flytta hem mitt kontor, som jag hade velat haft där. Jag började må dåligt ,när hon gjorde sådär ,vi hade kommit överens om allt, men hon såg chansen att ta över en fin lokal då. Hon körde över mig då, och SAINT GERMAIN HAR SAGT HELA TIDEN ATT DET ÄR MIN LOKAL DÅ. Det var fel det hon gjorde då, genom att jag fick stora problem att dra in pengar ,genom att jag jobbar mycket med kurser och seans och ärkeänglarnas seminarier då.

Jag fick inte plats ibland ,och  tänkte om jag ska  fråga någon som har större lokaler när jag har stora grupper då, genom att jag fick inte plats då. Men det skulle bli mycket dyrare för mig om jag måste hyra en större lokal ,när jag har mina kurser och seminarier med ärkeänglarna ,och En seans i ljus. Jag såg fel ,att jag ska betala halva hyran ,genom att jag hyrde bara 1 rum och bara använde toaletten ,och köket var jag knappt i. Jag tänkte långt tillbaka hyra ut mitten rummet till folk ,som höll på med massage eller annat, men tänkte inte ta så mycket hyra för rummet . Det var mest för att hjälpa folk, genom att jag tänker på andra människor då. ALLT BLEV SÅ HIMLA KNEPIGT TILL SLUT, ATT FÅ TILL DET MAN HADE TÄNKT SIG DÅ. DET BLEV SÅ HIMLA TRÅNGT ,SOM HADE TÄNKT UTVIDGA LOKALEN ,MEN HON KÖRDE DET MOT ANDRA HÅLLET DÅ.

JAG FICK TILL SLUT SLUTA ATT HÅLLA EN SEANS I LJUS ,genom att folk fick inte plats då. Jag minns sista gången ,hur det var då. Jag började inse ,att jag måste lämna lokalen när jag fick så mycket problem då. Jag minns att Lady Nada sade till mig ,att säga upp lokalen, genom att det fungerar inte längre då. Hon sade till mig några gånger då. Men även ärkeänglarna sade till och guiderna då.. Jag lämnade min lokal.

Jag har sett för mycket problem jag haft med folk, SOM ÄR DÅLIG PÅ ATT SAMARBETA DÅ. Jag har blivit så mycket varnad  lämna min sambo ,men vad händer då ingenting , fast jag drömde två drömmar om Terry Evans, att han kom och mötte mig på sitt arbete där han tog emot folk, men ser bara ett leende från honom och han leder mig in i sitt rum då. Jag hade beställde tid hos Terry vi åker dit ,men minns mycket väl att han tittade lite knepigt på min sambo, men jag tänkte inte så mycket på det. Han såg att vi måste skilja oss ,han stoppar mig i mitt arbete då. Han drar ner mig, han tyckte jag skulle lämna honom, genom att jag kom ingen vart då ,men blev även varnad när jag gick kanalisering kursen,  att jag måste lämna honom, men vad händer ingenting jag blev kvar, genom att jag älskar honom som ställer till problem för mig då.

Jag tänkte mycket på att lämna Östersund ,genom att det finns mycket mer jobb i Göteborg där min dotter bor. Hon sade till mig att det är BÄTTRE ATT FLYTTA  NER TILL GÖTEBORG ,genom att jag brukar vara nere, och har  kurser tarotkort kurser och kanalisering kurser. Men har även tagit emot kunder ,som vill ha behandlingar eller medial rådgivning ,och haft lite seanser som folk har plockat ihop till mig då.

Jag minns att det var skönt att ha kurserna, genom att jag slapp allt runt mig då utan andra som fixar, och för mig känns det bra när man har problem med kroppen då. När man har problem med kropp, då var det bra för mig ATT HA KURSER  ANNAN ORT, genom att jag fick inte ont i kroppen överhuvudtaget, och det var rena himmelriket för mig. JAG ÄLSKADE ATT JOBBA SÅ, och ett perfekt liv för mig, och hade tänkt utveckla det mer ,men även att flytta för att komma närmare mina andra barn, att åka till Oslo tar bara 4 timmar att åka med tåg då.Jag har tänkt mycket på det ,MIN LOKAL FÖRSVANN OCH MÅSTE BÖRJA OM PÅ NYTT ,och det är inte det enklaste att föra ett företag .Och för att kunna ändra om sitt liv flytta eller bo kvar då ,men jag måste ha pengar till allt, och när jag MÅSTE SKILJA MIG NÄR MIN TVILLINGSJÄL DÖK UPP DEN 7 JANUARI  2016 FÖRÄNDRADES MITT LIV DÅ.

Men  måste vara ärlig med honom om dåligt samarbete ,och måste försöka igen börja bygga mitt företag, men får bara en massa problem, det känns som jag fått bara en massa smällar efter vägen, MEN PÅ DÅLIGT SAMARBETE SOM BLEV MITT STORA  FALL DÅ. JAG HADE TÄNKT LEVA I LUGN OCH RO OCH ORDNA MITT LIV.

SKOLAN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen jag måste skilja mig och kunna leva då. Men även råd från andra att lämna Anders ,genom att vi bråkar för mycket, och min energi tog slut, som levt destruktiv förhållande med honom då. MEN DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE TOG SLUT PÅ MIN GLÄDJE ,NÄR VI INTE KUNDE PRATA SOM NORMALA MÄNNISKOR ,BARA ONÖDIGA BRÅK SATTE ANDERS IGÅNG ,GENOM ATT HAN HAR SVÅRT ATT LYSSNA DÅ.

MEN SÅ DYKER KEWAN UPP OCH DÅ TAR CHANSEN ATT LÄMNA ANDERS. Men jag har ingen ekonomi när han dök upp då. Jag har tänkt långt tillbaka att lämna Anders då. Men sitter utan lokal, hann aldrig starta upp en ny lokal när han dök upp då. Jag hade tänkt långt tillbaka leta en ny lokal, genom att jag fick så dålig ekonomi, när lokalen small den gången då. Men provar ändå jobba med mitt jobb tar folk på mobilen, eller får de komma hem till mig då.. Eller gick hem till folk, som vill få hjälp med sitt hem då. Men har inte ens ekonomi att börja om då.

MEN HAN INTE ENS FÖRBEREDA MIG NÄR NATHALIE DÖK UPP DEN MORGONEN DÅ. Hon tog tåget utan att jag hade koll på det. Hon hade pratat med Linn och måste få hjälp med min lägenhet, genom att hyran är inte så billig att betala själv då. När jag vaknar upp då sitter två unga tjejer från sociala ,Nathalie och Linn och Anders då.  Men jag var inte så pigg den gången trött efter allt från Anders då. Men jag lägger fram min journal från allt jag har från Stockholm då.

Men sa , att allt står där i journalen då. Ni kan läsa om mig där. Men allt fanns där om hela mig. Men tjejerna öppnade inte ens journalen och läste igenom allt som fanns med. Men även från andra sjukhus jag har varit på då. Jag lade med röntgenbilder så de kan läsa då. Men gå igenom mitt liv genom att jag var utförsäkrad och måste jobba ändå fast bara min timmar som står skrivit m om mig då. 25% var bra för mig som har så mycket andra problem då. Jag har mitt hem att sköta om och då var 25 % bra för mig. Men har kommit fram till det men även stod hur jag skulle jobba då. Det jag har utbildat mig till och lärt mig om då. MEN TJEJERNA VAR DET VIDRIGASTE JAG MÖTT, SOM KAN INTE FOLK VAD HAR SOCIALA ANSTÄLLT FÖR TJEJER UNGA TJEJER, SOM GAV MIG ENORMA PROBLEM MÅSTE SKILJA MIG.

GENOMA ATT FÅ LUGN OCH RO SOM HAR FÅTT SÅ MYCKET RÅD OM ATT LEVA ENSAM DÅ.

Jag kan mig själv ,och då fick jag åka till Stockholm ,genom att jag var mycket sjukskrivning ,och då fick jag den undersökningen från försäkringskassan då. Men var mycket Sahlgrenska ,men haft mycket problem med min hälsa då. Men även sen i Östersund, var jag in på akuten, som på Sahlgrenska hade magsår och diskbråck och skolios då. Men ,men även haft problem med huden nässelutslag ont i benet gick och försökte få till det. Men då fick jag gå igenom en stor undersökning, och åkte till Stockholm då. Men såg att jag kan jobba med mitt ,som var allra bäst ,och fortsätta behålla min lokal då. Men jobba lite där och sjukskrivning då. Men blev utförsäkrad som stökar till ännu mer för mig. Men då måste  jag flytta till en perfekt lägenhet. Men jag satte upp mig på en perfekt lägenhet, som var även fri från mörk energi helrenoverad lägenhet då. JAG MÅSTE FLYTTA TILL DEN LÄGENHETEN ,GENOM MIN HÄLSA, MEN ÄVEN FRÅN EN LÄGENHET SOM DROG NER MIG DÅ.

MEN UNGA TJEJER SOM KAN INGENTING OM LIVET ENS BARA LÄST OCH INTE ARBETAT SÅ LÄNGE ,MEN SÄGER NEJ OCH MÅSTE LÄGGA NER MIN ARBETE. MEN GAV MIG CHOCK PÅ CHOCK OM HUR DE HJÄLPER FOLK DÅ ,OCH MÅSTE SÄGA NEJ TILL ALLT TOK DE  KOM MED DÅ. FOLK KALLAR DEM FÖR KRIMINELL DÅ. Men sociala tyckte jag skulle arbeta svart, som folk bara säger ,men sa tjejerna det??? JA alla frågar igen, men sa tjejerna så???? JA, men folk frågar flera gånger ,när jag säger att jobba svart och göra olika konton då. Men tjejerna var vidrig ,genom att de gjorde mig sjuk av all stressen för hyran då. Men knäppaste folk jag mött på.

MEN FICK HJÄLP FRÅN SOCIALA INNAN VI FLYTTADE TILL EN NY LÄGENHET DÅ. MEN RÅDER OSS ATT FLYTTA GENOM ATT JAG DRAS NER I MÖRK ENERGI NÄR JAG BODDE DÄR. Men hade flyttat fel då. Men hon hade sett det okända, och då förstår hon hur det var för mig att bo där. Hon rådde oss ,att flytta från lägenheten genom att förstör min ekonomi om vi bodde kvar då. Jag fick så dåligt energi att arbeta då. Men sov även på lokalen, genom att lägenheten drog ner mig då.

VI FICK HJÄLP ATT FLYTTA TILL LÄGENHETEN ,när hon hörde jag var utförsäkrad, då måste vi flytta såklart, genom att annars får vi dålig ekonomi då. Men var känslig och blev sjuk att bo i så mörk energi då. Men även förr när Anders haft problem med arbete ,då har de gnällt lite om min lokal ,att jag har eget företag då. Men har hjälpt oss då.

fashion-illustration-drawingsMen synd att jag satt inte på mobilen ,och spelar in tjejerna galenskap då, genom att skicka upp till högsta chefen då.

MEN TJEJERNA ÄR GALEN SOM DRIVER IN FOLK PÅ GALEN VÄG, som är så himla farligt idag genom att folk kollas idag. Men jag måste arbeta vitt då. Men tjejer satt och visar hur jag kunde göra ,men även Anders och mina barn då. MEN BÄTTRE ATT HJÄLPA MIG, ÄN ATT GÖRA SOM DE GJORDE ,VAD HAR DE HOS MIG ATT GÖRA DÅ.

FOLK ÄR CHOCKAD ÖVER HJÄLPEN DET ÄR BÄTTRE ATT HJÄLPA MIG ATT MÅ BRA DÅ.

JAG BLEV TVUNGEN ATT SÄGA NEJ DÅ.

Men så galen var tjejerna då. Men fick ringa till kronofogden när jag fick problem med hyran då. Men berättar allt hur galen tjejerna var ,som kom till mig då. Men sa, men hade aldrig hört så galet då. Kronofogden frågade flera gånger om sociala tok med mig. Men har aldrig hört så galet genom att det är farligt att göra så. Men var så förvånad ,att de sa jobbar svart ,som ingen ska ledas in på då. Men folk som jobbar inom sociala får inte göra så. Men alla jag pratat med frågar varje gång ,sa de så, MEN ISTÄLLET FÖR ATT HJÄLPA TILL DÅ JAG FICK ENORMA PROBLEM DÅ.

JAG SA TILL SOCIALA ATT DE KAN TA HYRAN NÄR DEN ÄR SÅ DYR DÅ. NEJ SA DE. JAG KLARAR ANNAT DÅ. Men ville inte alls hjälpa mig då. Jag måste få frid i mitt liv då.

Jag har även pratat med folk som har företag blev så himla förvånad ,istället för att hjälpa till då. Det är farligt att jobba svart som en del sa då. Men tjejerna är ung har ingen koll på hur farligt det är att göra det. Men de jagar folk idag och speciellt småföretagarna då. MEN MÅSTE SÄGA NEJ TILL GALNA TJEJER DÅ. JAG HÅLLER PÅ ATT BYGGA UPP MITT FÖRETAG ,OCH DÅ FICK JAG SÄGA NEJ. Men jag  fick problem med allt men måste ta in en ny vettig person från sociala då. Men måste få hjälp första tiden med lite pengar då. 

herz.300x0Jag har även haft dessa tankar förut, OM JAG MÖTER EN NY MAN ,men hade inte så mycket tillit till det genom att man måste älska varandra och känna kärlek och det är inte så lätt. Jag  har pratat med en del män innan min tvillingsjäl dök upp, men kände att jag vill inte flytta från Sverige då ,eller så var det männen jag kände inte för ,utan ville bara prata och ha lite kul då.

herz.300x0Men nu dräller det av yngre killar, som jagar mig ,och många känner jag är för ung, men skriver vackert om mig gulliga messenger till mig, de skriver till mig. JAG FÅR MYCKET  ATTENTION UPPMÄRKSAMHET IDAG ,så mycket fina killar som ser så bra ut .Jag tänker vart kommer alla vackra killar från nu ,genom att de ser så himla bra ut. Jag kollar på åldern , då är många till med mycket yngre än min tvillingsjäl, men även i samma ålder, men jag får väl leva på det nu OCH TA EMOT SÅ MYCKET KÄRLEK FRÅN DEM.

herz.300x0MEN ÖNSKAR VARJE DAG ATT JAG VAR LIKA UNG SOM DEM, för mig skulle det kännas mycket bättre ,genom att jag har problem med mitt utseende, och så unga killar ringer mig hela tiden ,och ska prata med mig.  Men jag får ha kul, men min mellersta dotter Yasmine har försökt ,att ändra om mamma, genom att hon tyckte inte om min tvillingsjäl ålder ,och hon hänger upp sig på det.

Jag kan förstå Yasmine men kärlek är kärlek och kan inte springa ifrån honom då. 

MEN DE TROR ATT DET GÅR ÄNDRA OM MAMMA, nej när det dräller av så fina yngre män ,som vill prata med mig ,och det är klart att jag lyser upp på en gång ,när jag får ha lite kul, genom att det är inte så kul att leva här har hon sett ,men jag kan ha lite kul med killarna nu. Men ser så himla bra ut ,och så mycket killar har haft så mycket kul med då. Men haft killar förr ,men nu blir det lite extra unga killar ,som är inte så van vid då. Men tittar på mig, så unga killar då. Men även kul att prata med så unga killar då. MEN FÅR LEVA PÅ DET NU.

När jag säger JA på vänförfrågan ,då ringer många killar och även tjejer. Jag säger JA då ringer eller skriver till mig. Jag gillar mer de skriver till mig genom att jag är inte överlycklig när de ringer en del tider ,som man inte är rätt klädd eller ska till att sova, då vill jag inte prata med dem. Men jag älskar den här tiden, att vara omringad av vackra män att titta på då. Jag fattar fortfarande inte vart alla vackra män kommer ifrån, genom att jag har inte mött på så mycket killar man kan dö för ,de är så fin alla männen ,men jag får leva på det.  Lite kul ska jag ha då. Jag tänker på min tid hur var männen då. Nu ÄR MÄNNEN SÅ HIMLA FIN DÅ.

Ibland trodde jag att de ville prata som vänner när killarna är så ung, men inte alla ringer ,men mycket ringer mig och bor så fel, och vill inte visa hur jag bor bara en man från Algeriet fick se hur jag bodde ,men lovade att flytta han tyckte jag hade knepigt folk vänner som gjorde så. HAN VAR KUL ATT PRATA MED OCH INTRESSANT ATT PRATA MED ,GENOM ATT HAN VAR LITE LIK MIG DÅ. 

Jag förklarade hur svenska folket är ,att de är inte som er då. Han sa, kan du inte fråga andra vänner när du inte mår bra då. Jag förklarade lite hur svenska folket är ,och tror inte han vill komma till Sverige då. Jag frågade om han var intresserad av Sverige? Nej sa han UTAN MIG  VAR HAN INTRESSERAD DÅ och inte Sverige då. Han erbjöd mig komma till honom, han hade bil och hus som han berättade för mig, Du kan bo hos mig då. Jag frågade vad kommer föräldrarna säga om min ålder då. Men han sa, det är han som väljer ,och inte föräldrarna  eller syskon kan inte göra något åt det då.

Men jag hade inte pengar att rädda mig själv, när jag såg hur han bodde, då ville jag åka dit, de har bad och sol hela tiden ,OCH JAG HAR ALDRIG FÅTT CHANSEN ATT ÅKA IVÄG DÅ. När barnen var små, då tänkte inte jag så mycket på det, men nu tänker jag ännu mera på det ,när man är trött, och tänker bara på hur härligt det skulle vara ,att åka till honom då. Jag sa ,jag hade mitt arbete och sitter och skriver mycket nu. Men har även blivit erbjuden av andra då.

birgitta-andlig-inspiration1DET VAR SAMMA NÄR JAG MÖTTE MIN TVILLINGSJÄL. HAN SKREV HELA TIDEN KOM TILL MIG, men vad hände jag hade ingen ekonomi, genom att jag satt fast i en relation. Jag skulle börja tagit tag i mitt liv mycket mer ,men jag hann inte så långt ,när han dök upp den 7 januari 2016 ,men jag blev sjuk när jag träffade min stora kärlek sjuk inombords NÄR JAG  TRÄFFAR  BIG LOVE STÖRSTA KÄRLEKEN NÄR JAG MÖTER PÅ ÄKTA KÄRLEK ,men energin kände jag av varje dag vilken lek och glädje och uppmärksamhet som jag fått dåligt av, men han gav mig allt.

DEN NATTEN VAR UNDERBAR, NÄR HAN DÖK VILKEN ENERGI KEWAN HADE DEN NATTEN, NÄR HAN DÖK UPP DÅ. Jag fick allt från honom ,och kändes ♥♥♥det var kul och glädje runt mig, och  kärleken är så stor, men även så stor så man får ont och mår dåligt nu, genom att ingen av oss har pengar att träffas då, men blev sjuk när jag träffade min tvillingsjäl och kan inte gå vidare utan måste ha trust till allt. Jag  kan få leva med min big love stora kärlek är inte så himla enkelt ,genom att GUD öppnar hjärtat på oss två och han ska ge kärlek till Kurdistan genom att GUD vill hjälpa folk, men även förändra runt ett stort folk då.

Men vad händer med mig då NÄR GUD MÅSTE GE KÄRLEK TILL KURDISTAN ? Han blev sjuk när han öppnade hjärtat ,men även jag blev sjuk och ,det är inte så lättsamt som folk tror ,GENOM ATT HAN HAR TVILLINGSJÄLAR PÅ JORDEN ,MEN GUD KALLAR DEM BIG PROTECTION PRORECTION ,det blir inte enklare för det ,utan då började han visa upp saker jag inte gillar alls, men såg hur han förändrades från en lugn och mjuk kille när jag mötte honom. Men  och tittade på honom och kände ,men vilken lycka för mig att möta så lugn kille, som levt i destruktiva förhållande och känner sig nedslagen hundra om dagen, när han är på den sidan då. Och igår var han på den sidan igen ,men mycket mycket mycket värre då än förut då. Men anklagar mig när jag vill låna lite pengar då. MEN JAG SER BARA KONTENTAN FRÅN MITT LIV och det kan jag inte ändra om då.

Jag kan inte ens ändra på sociala som också satt mig i skiten som har inget val än att skilja mig då ,men har folk företag, då blir det problem och det spelar ingen roll hur litet företag du har. Men du har bara till dig själv ,SOCIALA SÄGER NEJ när de ser att folk har företag ,och vill klara sig själv ,då säger sociala nej .Sociala säger nej när vi har jättelitet företag .Och säger till mig ,du kan jobba svart erbjuder de mig ,och jag trodde de skämtar med mig eller testas jag igen då.

Jag kan inte lägga ner mitt företag bara för sociala säger nej. Jag kan inte göra det bara för att folk har varit dålig på att samarbeta ,när man måste ha lite hjälp ,GENOM ATT DET ÄR HELA MITT LIVSVERK , jag har en lång utbildning som jag måste fortsätta jobba som jag gör. Har utbildats i många år ,som är en lång bana att gå då. Det lägger man inte ner överhuvudtaget då. Genom att vi är speciella människor som jobbar som jag gör ,som har en lång bana bakom mig att hjälpa människor nu. JAG KALLAS FÖR KANAL

Jag tror hela tiden att jag blir testad när de säger så sociala ,genom att de tänker så när de säger att jag kan jobba svart ,som är så mycket problem att göra det idag, genom att de har stor kontroll på det, då vill de sätta mig i problem då. Jag berättade för andra ,som sitter och  jobbar med pengar ,att de trodde nästan inte på det när jag sa vad sociala har sagt till mig jobba svart. JAG FÅR INTE JOBBA SVART och därför måste jag säga ifrån socialas hjälp, genom att jag har bara ett jobb att fokusera på.

Jag var så trött när jag lämnade min man efter 27 år, men får veta att VI HAR LEVT I ETT ETT DESTRUKTIVT FÖRHÅLLANDE SOM TOG ALL ENERGI FRÅN MIG, men hade  ingen energi kvar när han lämnade mig, men det kommer från destruktivt förhållande ,och måste ha så mycket lugn och ro för att bygga upp mitt liv igen.

JAG MÅSTE VARA SJÄLV DÅ  OCH FICK SÅ MYCKET HEALING AV DEM genom att min hälsa är inte den bästa då. Jag är inte sjuk, men ont i kroppen genom att jag har fått för lite hjälp i mitt hem där kommer mycket ifrån då.Jag behövde så mycket hjälp genom att min tvillingsjäl började må dåligt när vi bor inte ihop då, genom att vi är öppen mot varandra då. Jag blev mer och mer sjuk och folk kan skriva vackra saker om att möta sin tvillingsjäl som mycket folk drömmer om, men det går önska det, att leva med sin tvillingsjäl. Men det var Lady Nada som  sade till mig du har mött din tvillingsjäl,  men jag kände mig mera lugn genom att han är så ung. Jag tänkte han kommer lämna mig en dag när jag blir äldre, MEN TVILLINGSJÄLAR KAN INTE LÄMNA VARANDRA DÅ, och jag tänkte på en gång vilken lycka att möta honom.

Men vad händer jag blev lycklig av att möta en tvillingsjäl ,men vad hände med mig och honom? JAG ÄR SJUK LEVA SÅ. går upp och ner med mina känslor som är mycket störande för mig, som aldrig upplevt det förut ,att jag kan bara bli tyst när jag sitter och pratar med folk, eller när jag ska skriva, då kan bara orden försvinna för mig och måste vänta tills jag känner mig glad igen.

Men mycket besvärligt att känna när jag ska skriva ibland till folk då. Jag blir så retad på det när jag åker ner och ska kommentera en sak på Facebook, då är allt borta kan inte skriva måste vänta tills jag får tillbaka min energi och jag skulle aldrig kunna titta på ett annat jobb jag sitter och funderar över nu när jag sitter här. Men jag fungerar att skriva på bloggen även när jag känner att nu går min energi i botten ,men måste ändå fortsätta skriva men kan bli problem ibland.

Om jag hade fått hjälp att leva ett perfekt liv när man möter på sin tvillingsjäl ,men fattas pengar för mig. Jag måste försöka att rädda våra liv, som jag ibland tappar tron och tillit till ,att jag och min twin soul ska leva ihop snart. Jag var totalt slut när jag skilde mig ,men blev ännu mer sjuk när han höll sig borta, och ingen kan sätta sig i ,hur det känns när döden ,fanns runt mig ,när han inte ville prata med mig. GREAT MASTER SA TILL ATT  DET ÄR BÄTTRE ATT PRATA MED VARANDRA VARJE DAG DÅ. Jag vet att de har sant genom att jag får enorm glädje i kroppen när jag får sitta och prata med min tvillingsjäl. Jag får se hans ögon och bara sitta och prata med honom då.

thumb-350-903227JAG BLEV SJUKARE OCH SJUKARE AV ALLT, OCH EN INRE STRESS ATT FÖRLORA HELA MITT LIV MIN LÄGENHET, SOM HADE KÄMPAT MIG TILL DÅ.

JAG RINGDE INTE ENS SOCIALA IGEN ,OCH TOG DIT EN VETTIG PERSON ,UTAN BLEV SJUKARE OCH SJUKARE AV KEWAN, OCH KAN INTE BEHÅLLA MITT LIV NÄR VI LEVER SÅ HÄR SKILD FRÅN VARANDRA DÅ.

Men ingen fattar destruktiva förhållande tog död på mig. Jag måste få extra hjälp när Kewan dök upp. INGEN LÄT MIG LEVA ENS SITTER ENSAM OCH RÄDD ,FÖRLORAR MIN LÄGENHET, SOM LAGT PENGAR PÅ. Ingen stöttar mig ens. Jag måste också  ha hjälp. Jag blev sjukare och sjukare ,men satt hemma och planerade min död måste bara bort från allt då. Men satt även och kollade på mina barn och tavlorna och korten på dem då. Men även barnbarnen satt och bara tänkte hur ska jag ta mig ifrån allt då. Det kröp i kroppen på mig måste bort från allt då. Men satt bara och tänkte ut, och blev sjukare då. Men ärkeänglarna och great master och protection försöker förhindra, att jag tar mitt liv då.

Men jag måste bort från allt, när jag höll på att förlora allt då. MEN KEWAN GÖR MIG SJUK OCH HAR ALDRIG VARIT SÅ SJUK ,genom att han ska egentligen prata nästan varje dag. Men blev som grå dimma över mig ,när jag och Kewan lever såhär ifrån varandra då. Men satt hela tiden ,och tänkt på hur ska jag ta med mina tavlor och foton då. Men även barnbarnen satt och planerade då. Men har aldrig tänkt förr ta mitt liv ,men när Kewan kom ,då blev det bara en massa problem med allt då. Jag gick ner till sjön ,det var en grå dimma över mig. Det var som en grå dimma över mig. Men såg folk när jag gick igenom stan, men folk såg inte mig då. Jag gick igenom Åhléns ,men allt var grått då. Men dimman låg över mig då. Jag gick ända ner till sjön, men satt en stund där. Men sen gick jag hem, då kom Anders och pratade mig mig. Men sa ingenting till honom ens då. Men var tyst ,genom att inte folk ska kolla mig då.

GUD BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN GUD HADE PROBLEM MED MIG OCH KEWAN GENOM ATT JAG OCH KEWAN KAN EGENTLIGEN INTE LEVA SÅHÄR SOM VI GÖR DÅ. VI BLIR SJUK BÅDA TVÅ DÅ. Men han hittade mig på soffan, och såg att jag var sjuk då. Men det kommer från Kewan att han sköter inte sitt arbete med mig. Vi har börjat, då måste Kewan hålla koll på mig då. Men han lämnar och går, och ser inte till mig, och då blir jag sjuk av det. GUD gick igenom hela min hälsa, men plus Kewan genom att han fick problem med mig genom att han hade börjat med Kurdistan.

Men då kollar GUD upp mig hela tiden måste hitta någon som skyddar min lägenhet då genom att jag får inte gå ut ,när vi lever såhär ifrån varandra jag och Kewan då. Jag får gå ut men måste ha skydd runt mig då. MEN GUD SÅG EN MASSA DÅLIGT SAMARBETE RUNT MIG DÅ.

MEN SÅG LÅNGT TILLBAKA ,HUR MIN EKONOMI FICK PROBLEM DÅ. MEN DÅ SKULLE GUD LÄRA JONAS SAMARBETA EN GÅNG FÖR ALLA, SOM HAN SA DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är htb1pxtmh_akl1jjszfcq6xfspxa1.jpgHAN SKULLE GÅ SOM PROTECTION ,OCH VAKTA MIG ,SOM GICK SÅ DÅLIGT DÅ. Han kom till min lägenhet, men satt och pratade med mig då. Men han såg inte att jag tänkte lämna allt då. Jonas frågar inte mig om min lägenhet och hyran då. Han sa ingenting ,fast han såg att jag låg risigt till då.

Han måste skydda min lägenhet, och kan inte bo ihop med Anders ,utan måste bo ensam en tid då. Men även få mycket healing då. Men även kunna sitta ensam och skriva då. Jonas såg även hyrorna blev högre och högre då. Men frågade inte mig om problemet jag hade med lägenheten då, och putta mig då. JAG MÅSTE HA SKYDD ,ATT INTE FÖRLORA MIN LÄGENHET DÅ. Han såg hela tiden hyra efter hyra, och jag blev frånvarande när jag och Kewan lever så ,genom att det är bara Kewan som kan vända mig rätt, genom att han håller i planen då. Men då måste Jonas gå in i Kewans ställe och skydda min lägenhet då. Genom att Kewan lämnar och går, då vill jag bara dö och känner döden inom mig då.

JAG BRYR MIG INTE ENS OM DÅ, OM JAG LEVER ELLER INTE LEVER, JAG VILL BARA DÖ ,OCH DÅ SKA JONAS VAKTA MIG ,NÄR HAN SER HYRA EFTER HYRA GÅR DÅ.

JAG SÄGER INGENTING DÅ JAG HAR BARA EN PLAN ATT DÖ. Men då ska han ta tag i det ,genom att skydda mig, genom att jag vill bara dö när vi inte bor ihop, som stökar till för mig då. Men då måste Jonas gå in i Kewans ställe, eller mitt ställe när jag inte tänker på hyran ,då håller jag på att planera min död hela tiden genom att allt är så himla jobbigt att leva så.

JAG HAR SKÖTT OM ALLT ,MEN NU GICK INGENTING NÄR KEWAN DÖK UPP DÅ. JAG HADE TÄNKT JOBBA HEMIFRÅN ETT TAG ,MEN HANN INTE SÅ LÄNGE GENOM ATT JAG FÖRLORADE MIN LÄGENHET DÅ. Men det är så läskigt att känna så ,som hela tiden skött om allt, men när Kewan dök upp ,då känner inte ens barnen igen mig då.

MEN INGEN KUNDE SKYDDA MIN LÄGENHET ,SOM JONAS FICK TILL UPPGIFT ATT SKYDDA MIN LÄGENHET DÅ.

MEN GRÄT MYCKET INNAN JAG KOM HIT ,GENOM ATT JAG ÄLSKAR MIN LÄGENHET DÅ. JAG KÄNNER HELA GUDS ANSIKTE BREDVID MIG ,MEN MINNS GUD SA TILL MIG, VI HAR INGET VAL ÄN ATT RINGA EFTER ANDERS NU.

GENOM ATT SKYDDA DIG ,GENOM ATT DU FÅR INTE DÖ DÅ. Men Roland hans pappa ville hjälpa till ,och kan bo här då. Men huset är inte hälsa för mig, genom att ingen har lyft ett finger att renovera huset då.

TWIN SOUL TVILLINGSJÄL LOVE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION BIG PROTECTIONKEWAN STÄNGDE AV FACEBOOK OCH VAD HÄNDER MED MIG DÅ??? Det känns i mitt hjärta då. MITT HJÄRTA SLOG HUNDRA VOLT, och jag tänkte jag kommer få en hjärtattack, men vad händer med mig VAR PÅ VÄG TILL MIN BIG LOVE största kärleken man möter på. JAG BÖRJAR BLI SJUK AV HANS FRÅNVARO när han var borta då. Men när han kom tillbaka, då kände jag mitt liv lekte igen frid och fröjd igen ,och frågade hur han har mådde då. Han sa ,att mådde inte bra nu ,när han kom tillbaka till mig. Jag frågade även hur sommaren varit ,men sommaren har inte varit bra då ,han mådde dåligt som mig då.

Jag vet att Lady Nada varnade mig att han håller på att gömma sig för mig ,men jag trodde det var han jag sitter med  PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG BIG HEAVEN DÅ. Det var min tvillingsjäl ,som bor i England som håller på att gömma sig och då blir jag sjuk av det. Men jag minns jag fick mycket healing ,så jag fick för mig, att det var han jag sitter med då. Jag levde i en snurrig  värld då. JAG VISSTE VARKEN UT ELLER IN DÅ. MEN MISSUPPFATTAR ALLT DÅ.

KEWAN ÄR UNG SOM STÄLLER TILL FÖR MIG ,genom att han är så känslig när de är ung , och nu bor vi så här fel stökade till ännu mer för oss. Jag känner mig sjuk kunde inte agera ,att rädda mitt hem ,som jag var så rädd om mitt hem ,när jag mötte honom var så himla stressad då. Hur jag ska göra då ,när han ville att jag kommer till England? JAG BÖRJADE ATT BYGGA EN PLAN SOM HÖLL DÅLIGT DÅ. Tänkte vara så ful ,att ta min resväska och bara dra iväg.

Men han kom på oss, att jag älskade en annan man ,fast han hade inte tänkt att han var bland det farligaste av alla männen, genom att han är så ung,  och han trodde jag bara pratade med eller vill ha lite hjälp ,som jag frågade honom första gången när han blev så intresserad av mig. Han skulle inte ha hjälp, UTAN HAN VAR INTRESSERAD AV MIG OCH ÄLSKADE MIG ,och ville att jag kom till honom ,det fick jag som svar när jag var liten förvånad över hans intresse för mig då. Jag såg att han var så ung.

Men kom ingenstans, fast jag sa till Yasmine NU HAR MAMMA EN PLAN att lämnar Anders, genom att hon har sett ,men har varit mycket tyst om det. Jag hade önskat att hon sa som det var då. Tyst som muren, men Linn sa till mig ,som är hennes pappa, att jag tycker att ni ska lämna varandra, genom att ni bråkar för mycket med varandra, som hon såg mycket bråk mellan oss då.

Jag tyckte jag hade en perfekt plan ,att åka först till England och sen till henne då. Hon blev bara sur på mig ,hon ville att jag skulle släppa min tvillingsjäl då, genom att hon tyckte det blev fel så ung man. Vi kom ifrån varandra ,genom att hon satte sig på tjur sidan ,och JAG HADE BARA ETT ENDA MÅL TRÄFFA MIN TVILLINGSJÄL. Jag berättade, att vi ha stor åldersskillnad mellan oss ,att det är inte konstigt alls då ,men jag försökte rädda relationen med min dotter som gick dåligt då.

Jag kan inte välja bort min tvillingsjäl ,och jag vill inte välja bort äkta kärlek jag möter på i mitt liv då, Det blev pannkaka av allt. Jag hade önskat att folk hade hjälpt mig bättre ,genom att jag visste inte att jag skulle bli så sjuk, när han håller sig bort ,då MÅSTE ÄVEN FÅ IGÅNG MIN EKONOMI ,SOM GICK I BACKEN för länge sen, men måste börja fokusera på mitt företag ,och få det att rulla igen ,och har behövt mitt hem till allt nu, genom att jag blir mer och mer sjuk ,när jag bor här ,men har inget val nu ,mens jag sitter och skriver nu. MEN TRODDE VÄL INTE ,ATT JAG SKULLE FÅ SÅ HÄR MYCKET PROBLEM NÄR JAG TRÄFFAR KEWAN DÅ.

HAN VAR INTE EN VANLIG MAN UTAN EN PROTECTION TWIN SOUL. TVILLINGSJÄL. 

DET FATTAS SAKER FÖR MIG ,att göra det jag måste göra nu, genom att jag har en surfplatta ,att sitta med sen min skärm och min andra dator som är en bärbar dator. Jag måste titta på bärbar dator, som jag inte tänkte på när jag bodde bra då. Tittade ibland på bärbar dator, men såg att jag kan vänta, genom att jag hade så bra dator med skärm till. Nu har jag en bra dator utan skärm ,och måste ändra om nu och sikta in mig på en bärbar dator när jag bor här ,annars har jag köpt en stor härlig skärm, men den får vänta det blev omvänd ordning nu. Jag hade tänkt titta senare på det.

Nu är det som det  är ,om jag hade varit mer vaken ,och inte lita på alla människor, då har mitt liv sett helt annorlunda ut att lämnat folk när de har svårt att samarbeta .DET PRATADE  FÖRETAGSBYGGARNA OM ATT FAMILJEN MÅSTE VARA MED  tog upp om hur viktigt det är ,att få till ett bra samarbete ,annars får du det kämpigt som jag fick nu. Jag hoppas jag har lärt mig efter den här smällen när jag fick nästan sova ute, så bra samarbete har jag då. MÅSTE FÅ ETT BRA SAMARBETE DÅ.

Jag hoppas vid min gud, att jag inte gör om samma sak igen, att jag har lärt mig efter mina fel jag gjort efter allt som hänt mig nu. ALDRIG MER, men nu måste jag ha trust varje dag ,som sitter på pottan och ska köra igång igen mitt företag som kan bara det.

Det ska bli intressant, att se för mig när det är  så mycket mörker när jag ser vilka problem jag har nu. Jag har onödiga problem i mina ögon SOM ALLTID VAR NOGA ATT BETALA I TID HADE INTE EN ENDA SKULD ,men nu har jag skulder ,som jag skulle aldrig har drömt om när jag var ung. Jag var så rädd att komma efter fick för det mesta panik om jag såg att jag höll på att komma efter jag betalade på en gång.

Det stör mig så mycket, som har aldrig haft problem med det. MEN ÄVEN DET KOMMER FRÅN ETT DÅLIGT SAMARBETE ,när vi kommer efter då. Idag ser jag allt ,så klockrent då. Nu orkar jag inte skriva längre, men måste bara skriva en stund när jag känner för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.