SVERGIE OCH JORDEN

Jag tänker varje dag ,att bli klar med allt nu och speciellt tänker jag på bloggen, att jag måste sitta och skriva ,som håller på att bli så uttråkad av, när hela världens ska räddas ,att folk får hjälp från GUD, som i andra liv har inte visat sig så mycket, men nu dyker han upp ,genom att världen är upp och ner idag plus Sverige är upp och ner ,SÅ GUD FÅR DET TUFFT MED MÄNNISKOR ,SOM TITTAR ÅT ETT ANNAT HÅLL DET GUD VILL VISA NU.

GUD VILL ATT FOLK TITTAR ÅT HANS HÅLL, genom att värden är upp och ner idag folk kan knappt leva på jorden, så illa är det med hela världen ,att vissa platser kan folk leva ,medans andra kan knappt leva ,genom att folk förstör för människor idag. Och folk hjälper dem med vapen då. Folk springer och springer ,genom att landet kan de inte leva i ,men har inget val än att fly, som mycket svenskar har så lite intressen, att hjälpa folk på rätt sätt.

OCH VAD ÄR PÅ RÄTT SÄTT ,VAD TROR NI ÄR PÅ RÄTT SÄTT DÅ?

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastDET PASSAR INTE IN I SVERIGE OM DE INTE LÄR DEM RÄTT DÅ. GUD måste börja förändra saker i samhället ,genom att folk kan inte leva som förut ,när vi lever 2018 ,vi har kommit mycket längre hela världen, MEN DET FINNS EN KLICK MED MÄNNISKOR ,SOM INTE VILL FÖRÄNDRA SITT LIV ,genom ett  hårt styre ,och får fortsätta år efter år, när vi lever på 2018.

Hur ser världen ut då? Bara bråk genom att många vill inte förändra, utan vill leva kvar på medeltiden, då har kvinnorna problem med männen som styr över dem.

MEN HUR HAR DET SETT UT?

Det fortsätter utsätta kvinnor och flickor får samma fruktansvärda och liv när världen har förändrats så mycket ,men de sitter fast i medeltiden ,genom att de går inte vidare överhuvudtaget då,GENOM ATT KVINNORNA OCH FLICKOR MÅSTE TÄCKA SITT VACKRA ANSIKTE  ,men även kvinnor som inte har burka bär slöjor, niqab, hijab och burqa ,som täcker upp till ögonen, men varför har de sån fruktansvärt styre, att kvinnor och flickor ska gå i fruktansvärda kläder år efter år?

f779a5b645cc1b0804c3e6d33e37ad53MEN KVINNOR OCH FLICKOR LEVER ETT FÖRTRYCKT LAND ,SOM FÅR LIDA NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE ,DÅ FÅR DE LIDA SOM INTE HAR SOM DEM. I SVERIGE KLÄR VI OSS ANNORLUNDA ÄN DEM.

MEN BARNEN BLIR RÄDD ,GENOM ATT DE SER SPÖKEN ,SOM ÄR UTE OCH GÅR ,MEN MÅSTE TA EN ANNAN VÄG NÄR DE MÖTER DEM. 

fcfe9ec1590d10abbbaa7c25023f144aMEN ÅR EFTER ÅR FÅR DE LEVA SÅ I ETT FÖRTRYCKT LAND ,SOM FÖR FÖRTRYCKER KVINNOR OCH TJEJER,  genom en kvinnorna och tjejerna kan inte göra så mycket åt det. Kvinnorna ger samma liv till sina döttrar då ,och får fortsätta BÄRA BURKA, BURQA , NIQAB, SLÖJOR OCH HIJAB år efter år, får de leva i länder med den fruktansvärda klädseln ,men det har varit så i många år då.nedladdning

Som fortsätter år efter år ,genom att ingen ändrar om styret ,och då får kvinnor och flickor ha samma liv år efter år ,GENOM ATT DE VÄLJER IN FEL LEDARE HELA TIDEN,och får fortsätta år efter år samma ledare, som trycker ner alla kvinnor och flickor, samma ledare väljer folk in.

När människor flyr till andra länder, som har inte den kulturen överhuvudtaget då, och vad händer då ,som har kommit mycket längre då?DET BLIR PROBLEM PÅ EN GÅNG för länder som har inte som den förtryckta kulturen.

MIDSOMMAREN BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN FAMILJEN FÅR PROBLEM, SOM HAR KOMMIT MYCKET LÄNGRE MED KLÄDSELN DÅ. VI KLÄR OSS INTE SOM DEM ,OCH TÄCKER ÖVER OSS DÅ ,UTAN VISAR OSS DÅ. VI FÅR VAKTA VÅRA BARN ,SÅ ILLA ÄR DET IDAG GENOM ATT DE KAN INTE ENS RESPEKTERA OSS, SOM HAR HJÄLPT DEM FRÅN PROBLEM DÅ.

MEN FÅR DEN TACKEN NÄR DE KOMMER HIT DÅ.

TA EN DRINK BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONNär folk plötsligt måste fly från ett så stort förtryckt land ,som har inte deras klädsel överhuvudtaget ,och täcker inte sitt huvud ens, eller täcker sitt ansikte ens ,genom att världen ser annorlunda ut idag, än förr i tiden, DÅ FÅR ANDRA LÄNDER PROBLEM.Och många länder har förändrats mycket runt kvinnor och flickor ,medans en liten klick av människor måste fortsätta förtrycka kvinnor och flickor ,de fortsätter på samma sätt. ÅR EFTER ÅR FORTSÄTTER STYRET ,ATT FÖRTRYCKA KVINNOR OCH BARN ,OCH HAR INTE ENS KOMMIT LÄNGRE I SIN UTVECKLING DÅ.

Genom att kvinnorna borde se det, att de börjar sätter sig upp mot det ,NEJ DE HJÄLPER FLICKOR LEVA SOM DEM, så snedvridet är länderna, som inte kan ĺåta kvinnor och flickor leva ett fritt liv då ,genom att ändra om bland annat klädseln då, och kvinnor kan gå klädd som de vill då.

DEN HÄR FAMILJEN FÅR GÅ KLÄDD, SOM DE VILL MED EN SÖT ROSETT I HÅRET DÅ. MEN ÄVEN KLÄDER SÖTA KLÄNNINGAR PÅ FLICKORNA DÅ.  MEN DET HAR OLIKA LÄNDER KLÄDER ,SOM DE VÄLJER SJÄLV IDAG.

Custom-Family-Portrait-Oil-Painting-Maria-Waye-Four-Children-family-fine-art-garden-daughters-sons-brothers-sisters-sfwgoodI SVERIGE LÅTER VI KVINNORNA OCH FLICKORNA GÅ SOM DE VILL. Det finns ingen lag att gå klädd på ett visst sätt utan fritt går kvinnorna och flickorna, de kan gå som ni vill i vackra klänningar och kjolar som täcker lite grann, men kan pynta sitt vackra hår när kvinnor och flickor ska ut och ha lite kul, ingen säger till dem om kläderna ,utan får gå som de vill då.

VI HAR NUDISTER I SVERIGE SOM TÄCKER SIG INTE ALLS, UTAN GÅR NAKEN I LANDET DÅ. Folk kan bada naken på en del ställen och då finns det inte en tråd på kroppen då. Men folk kan även bada naken ,som inte är nudister ,men det beror på  hur det ser ut när de ska bada, och vill inte ha så mycket folk runt sig då.

yuck-laura-lee-zanghetti (1)MEN BADSTRÄNDER OCH BADHUS KAN VI HA BIKINI ELLER BADDRÄKT NÄR VI BADAR DÅ. MEN MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ. VI KLÄR OSS SÅ IDAG.

GENOM ATT SVERIGE ÄR ETT FRAMGÅNGSRIKT LAND, och har inte problem ,att folk får klä sig som de vill då.

il_570xN.1780248878_gmed (2)GENOM ATT DE LEVER PÅ 2018 VI KLÄR OSS SOM VI VILL och många länder med oss klär sig som de vill då,medans en klick med människor har inte rört på sig överhuvudtaget då.

HÄR KAN VI BADA SOM VI VILL GENOM ATT KÄNNA SIG FRI SOM MÅNGA LÄNDER MED OSS HAR SOM OSS DÅ.

MEN KVINNOR KAN ÄVEN BADA TOPPLESS UTAN BEHÅ DÅ. Men Sverige och flera länder med oss, har kommit mycket längre, än folk ,som de kan inte ens visa stortån då. De har till och med badkläder, som täcker dem, som inte är okej att leva så i Sverige då. Folk kan ha klädsim när de tränar lite grann, annars badar de med baddräkt och bikini då. Eller nakenbad ,som har funnit länge i Sverige då.

Men vi har haft kläder i Sverige som täcker oss lite grann mer än nu. Men hade en liten hatt på huvudet men även kläder som räcker ner till vaderna då. Men skyddar armarna på den tiden då. Men barnen hade en liten mössa på sig då.
Men kolla på hur länder har ändrat om från gamla tide vi hade lite att vi fick inte gå hur vi ville då. MEN TIDEN HAR ÄNDRAT OM FÖR MYCKET KVINNOR OCH FLICKOR IDAG.

KÄRLEK OCH RELATIONER BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMEN VI KAN GÅ I VACKRA KLÄNNINGAR DÅ. Men världen har gett oss att klä oss fint ,som mycket länder låg lite före oss när det gäller den biten då. Men Sverige har så mycket vackert att pynta sig med då. MEN TÄNKER DE BEHÅLLA DEN TIDEN, ANNARS FÅR DE ÅKA HEM DÄR DE HÖR HEMMA ,OCH FORTSÄTTA SINA HEMSKA LIV I FÖRTRYCKT LAND,SOM BARA TRYCKER DEM DÅ.

NÄR SVERIGE KAN VISA LITE BÄTTRE LIV DÅ.

KVINNA BIRGITTA ANDLIG INSPIRATION

KVINNOR OCH TJEJER KAN PYNTA SIG FRÅN TOPP TILL TÅ, med vackra saker de klär sig med, genom att de har rätt till det, och har rätt att gå som de vill, med korta kjolar och klänningar, som är på modet idag, långa korta klänningar eller kjolar då

MEN VI TÄNKER INTE ÄNDRA OM OSS BARA FÖR ,DE HAR INTE TÄNKT ÄNDRA OM SIG, OCH TA SEDEN DIT DE KOMMER.

DÅ KAN DE ÅKA HEM PÅ EN GÅNG ,GENOM ATT VI FORTSÄTTER VÅRA LIV SÅKLART DÅ.

MEN FÖR KVINNOR OCH TJEJER BLIR EN ENORM KONTRAST FÖR DEM.

OCH VI ÅKER PÅ GRUPPVÅLDTÄKTER VÅLDTÄKTER, SOM ALLA KAN SE VEM SOM ÄR BOVEN I DRAMAT DÅ.

Det finns ingen förändring runt dem. PLUS KÖR MED BORTGIFT DÄR FOLK FÅR LEVA KVAR I FRUKTANSVÄRDA LIV ,får inte ens välja sin partner ,utan det är föräldrarna som ska välja ut en man till sin dotter ,som långt tillbaka hade samma tokiga saker för oss då, till och med folk med lite finare börd, får göra som de vill kungen och drottningen har förändrats enormt runt dem, får välja som de vill, genom att Sverige är ett framgångsrikt land,men har ändrat om så mycket runt dem då. DE TOG BORT DEN KNÄPPA REGELN ,SOM TUR VAR FÖR FOLK MED LITE FINARE BÖRD FÅR VÄLJA FRITT. Men är inte så kul, att välja en man eller kvinna man älskar inte överhuvudtaget då.

Jag har fått känt på det i tidigare liv, men vilket fruktansvärt liv att leva med en man jag älskar inte då. Men allt var stängt hjärta för honom, tills Kewan dök upp, men jämför kärlek och kärlek då. Men ett fruktansvärt liv, att leva med en en person man älskar inte då ,bara för de gillar dem, som har sett, att jag kan inte ens välja till mina barn männen ,då är de  ful eller så hittar de andra saker som är fel. Men sett mina döttrar tittar på min vän kille, som hon älskar så mycket hade svårt att lämna honom, genom att de hade så mycket problem de två. MEN VAR TYST OM DET.

Men mina döttrar de fattar inte hur hon kunde välja honom, han var hemsk och snuskig. Men mina döttrar sa det ibland ,men det var Yasmine och Nathalie ,som tyckte det att han såg hemsk ut och snuskig. Men hon älskar honom så mycket då.  Men det var även alla fel på Kewan ,MEN INGEN KAN VÄLJA SÅKLART ,SOM DE HÅLLER PÅ MED BORTGIFTE SOM HAR GJORT I MÅNGA TUSEN ÅR BAKÅT I TIDEN DÅ. TILLS FOLK TAR LAGEN I EGNA HÄNDER DÅ ATT DE VÄLJER SJÄLV DÅ.  

Men kan vi välja till våra döttrar som ser det??? Nej såklart ingen kan välja kvinna eller man till oss då. Men har aldrig berättat för min vän vad mina barn sa då. Men hon vet inte om att de tyckte så. MEN VI HAR OLIKA SMAK, VI DRAS TILL HJÄRTAT DÅ. MEN MÅSTE FÖLJA DEN VI ÄLSKAR SÅKLART DÅ.

När jag sett så mycket sorg från Ömers tid ,där föräldrar tror vad kärlek är då. Men sett bara sorg från Ömers tid då.

nedladdningMen hur ser det ut i andra länder som fortsätter att gifta bort kvinnor och män när mycket folk har gått ifrån det, medans en klick av människor lever fortfarande kvar i fruktansvärda liv ,de har ingenting att säga till om. DE KÄNNER INTE ENS KÄRLEK NÄR DE GIFTER SIG ,genom att de sätter sig inte emot föräldrarnas val, genom att föräldrar vill att de gifter sig med den de gillar då, plus att de får gifta sig med sin kusin ,men så har länder idag.

Men  jorden förändras folk blir mördad av släkten om de har gjort fel, men landet tycker det är rätt mot kvinnorna, genom att kvinnan var syndabocken, som vanligt männen gör ingenting då, utan kvinnorna och flickorna är syndabocken ,och hur kan de vara syndabocken då. Det var inte kvinnorna eller tjejerna, som tvingade ner mannen i backen och våldtog mannen, I VÅRA ÖGON ÄR DET MÄNNEN, SOM ÄR SYNDABOCKEN, OCH DET ÄR MÄNNEN SOM KÖR MED VÅLDTÄKTER GRUPPVÅLDTÄKTER  DÅ.

MEN MÄNNEN HAR KOMMIT TILL SVERIGE FÖRLOVADE LANDET DÅ ,MEN DÅ BLIR VI SYNDABOCKEN SÅKLART, GENOM ATT MÄN KAN INTE GÖRA FEL ENLIGT DEM ,SÅ KNÄPP ÄR  FOLKET DÅ.

Men kvinnorna och flickorna utpekas som syndabock när det var männen ,som våldtar dem då. Men männen kan även bränna oss ,så knäppa män finns det ,men kommer från den mörkaste kultur då. Och vi har aldrig sett eller hört ,att kvinnorna kör med våldtäkt ,då måste de binda mannen såklart, och så tokig är inte kvinnorna och tjejerna ,UTAN DET ÄR MÄNNEN SOM ÄR PROBLEMET och inte kvinnorna och tjejerna.

Men det är kvinnor och tjejer  som pekas ut ,och att det är kvinnorna och tjejerna, som är syndabocken, och blir mördad då, genom att hon blev utpekad som syndabock.MEN HON KÖRDE VARKEN MED VÅLDTÄKT.Det var mannen som kör med våldtäkt, och ändå blir hon utsatt för mord ,när det var mannen som våldtog ,och inte kvinnan utan mannen som hoppade på henne mot sin vilja, men ändå, så pekar hons ut för syndabocken ,och blir mördad och kan till och med bli halshuggen, genom att hon pekas ut som syndabocken ,fast det var mannen som hade våldtagit henne mot hennes vilja.DET ÄR HAN SOM ÄR SYNDABOCKEN SÅKLART DÅ.

24041f18c6122853f6efc150f65756ee--afganistan-middle-eastHon pekas ut som syndabocken ,när de ska peka ut mannen ,istället för kvinnorna, som skulle aldrig våldta en man, men kvinnorna får för det ,som inte gjort det ,men mannen går fri ,fast det var han som våldtog henne, och inte hon honom då. Men ändå blir kvinnorna eller  tjejerna utpekad som syndabock, men kan ni se vilket snedridet folk ,OCH FOLKET HAR ÄVEN FLYTTA TILL SVERIGE, SOM HAR STÖKAT TILL ENORMT FÖR SVENSKA FOLKET ,genom att de har  inte samma kultur överhuvudtaget då.

Men har flyttat hit ,och nu har kvinnorna och tjejerna problem, när de har flytt hit som kommer från den kulturen då ,som kör med gruppvåldtäkt, när de kommer hit då. GENOM ATT SVERIGE HAR INTE GETT DEM FRIHETEN ATT LEVA  SOM ANDRA LÄNDER LEVER IDAG. 

Nu har GUD tagit upp om problemet vi har fått nu, att svenska folket måste ändra om varje människa som flyr hit .GUD KAN ALLA MÄNNISKOR OCH VARJE MÄNNISKA MÅSTE ÄNDRA ALLT ,ANNARS FÅR LANDET PROBLEM om ni inte gör något åt det. Jag var ute i tid, att varna människor, att inte säga JA till ett så förtryck folk,genom att landet får det mörkt då. Men vad har hänt och folk vill inte se hur det är då.

GREAT MASTER LADY NADA OCH ÄRKEÄGLARNA HOPE OCH ANAEL BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMen hur ska GUD kunna hjälpa folk idag, genom att han såg hur det kommer bli, och GREAT  MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA såg hur det blir ,om landet säger JA till ett förtryckt folk då.  Vilka problem landet får om det de inte ändra om dem då GENOM ATT DE MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

Men hur ser landet ut idag, genom att GUD ville att folk skulle dela bloggen ,när han började och skrev, genom att han har ett mål med mycket människor idag, genom att jorden är upp och ner idag. Krig och folk flyr till Sverige som svenska folket kan så lite om hur människor fungerar, MEN GUD KAN ALLT MÄNNISKORNA ,OCH DÄRFÖR VILLE  HAN ATT FOLK DELAR BLOGGEN NÄR GUD BÖRJADE SKREV ,när vi har så mycket kris i landet ,då kan han hjälpa landet på fötter igen.

Och plus få slut på alla gruppvåldtäkter och våldtäkter ,som strömmar över landet ,när de säger JA till ett förtryckt folk, då får landet så mycket problem, genom att svenska folket har inte den klädseln överhuvudtaget då DÄRFÖR MÅSTE DE ÄNDRA OM FOLK ,SOM HAR DEN HEMSKA KLÄDSELN DÅ, ANNARS FÅR VI PROBLEM MED MÄNNEN DÅ. Måste  ändra om sin klädsel då ,genom att leva som en svensk lever, när de flyttar till Sverige, då måste alla människor börjar arbeta, genom att landet är gjort så. Det är svårt idag, att stanna hemma för kvinnorna ,genom att allt kostar så mycket idag, att ingen kan leva på en lön då.

barn-i-samhc3a4llet-birgitta-andlig-inspiration1Men hur ser landet ut idag bara en massa mörker idag ,men GUD KAN VÄNDA LANDET ENKELT, genom att göra som han vill ,och för att lyfta landet igen, och få slut på problemet, ATT KVINNOR OCH TJEJERNA  KÄNNER SIG TRYGG IDAG. De har en skola att sköta svenska tjejerna måste ha ett betyg ,som alla måste ha ,för att få ett bra arbete att leva på då. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

bokMEN EN LAGBOK MÅSTE SVERIGE LÄGGA UT PÅ VARJE STÄLLE FAMILJEN OCH MÄNNEN DYKER UPP DÅ. DET ÄR INTE OKEJ MED GRUPPVÅLDTÄKT ELLER VÅLDTÄKT, NÄR DE KÖR MED ÅSNOR I HEMLANDET DÅ. Men åker ut från skolan får inte ens byta skola då. Men får även lämna landet med en enkelbiljett då. Men får inte ens resa tillbaka till Sverige då. Om det är krig det går inte ta hänsyn till det ,då är det bara att åka hem med en enkelbiljett då. MEN HAR SKADAT KVINNOR TJEJER BARN, DÅ ÅKER DE UT PÅ EN GÅNG DÅ.

Har föräldrar följt med ,då åker även föräldrar med, genom att de kan ha barn ,som är under sexton år ,som kör med gruppvåldtäkt våldtäkter då. Men har även köpt dyra pass ,genom att de har svårt att ta sig vidare, när kriget viner  runt folk , då vill inte dela ut rätt pass till dem. MEN TAR CHANSEN MED ETT FALSK PASS SÅKLART. 

MEN FÖRÄLDRARNA SKULLE VAKTA SINA BARN SINA SÖNER, SÅ DE SKÖTER SIG. Men ingen vill lämna landet för gruppvåldtäkt våldtäkt, utan vaktar sina söner hela tiden, så de inte hittar på något dumt då. MEN ENKLASTE VAKTEN I HEL VÄRLDEN DÅ.

Men är väldigt vanligt att de tar falska pass, genom att rädda sitt eget skinn såklart då. Men mycket länder har så ,genom att landet är låst då. Men alla skulle göra som dem ta första chansen, och resa från krig och bråk ,de går inte ens tänka när kulor viner runt huvudet på dem då. Eller ser att krig håller på att trappas upp, DÅ TAR DE FÖRSTA BÄSTA CHANSEN ATT RESA OCH SKYDDA SIN FAMILJ, MEN ÄVEN FOLK SOM ÄR ENSAM  tar de första bästa chans, att resa och skydda sin familj, men även folk som är ensam flyr idag, när jorden har så mycket problem med krig och bråk i länderna då.

MEN SKOLAN HAR ENORMA PROBLEM NU, NÄR DE SATTE IN MOBBNING I SKOLAN DIREKT IN FRÅN FRUKTANSVÄRDA LÄNDER ,SOM SPOTTAR PÅ ,OSS NÄR DE KOMMER HIT DÅ. Och killarna som kastar ur sig en massa skit till alla tjejer hora eller kränker dem. Men blir utsatt för psykisk misshandel, som är inte okej ,genom att tjejerna kan knappt koncentrera sig när de ska lära sig då. Vi har haft den lagen om kränkning ,att vi måste skydda våra barn mot det, genom att det är inte okej ,att kränka tjejer överhuvudtaget då. Och kalla tjejer för allt de inte okej då.

MEN IN MED FÖRÄLDRARNA PÅ EN GÅNG ,SOM SKA GÅ IGENOM MED SINA BARN DÅ ALLA FÅR PRATA UT DÅ. BARNEN OCH FÖRÄLDRARNA GÅR IGENOM MED DEM ska gå igenom med barnen och föräldrarna att det är inte okej att kränka tjejerna genom att det anser att männen mobbar tjejerna när de kör med fula ord och det ska ingen accepterar ens utan in med familjen på en gång och ändrar killen inte sig då får de lämna skolan genom att missa skolan genom att tjejerna måste ta betyg och har inte lust eller känner glädje att gå ens till skolan när de möter på mobbning som vi ska gå mot noll tolerans ingen kille eller tjej får bli mobbad lagen kom för längesen men då ska lagen även följas nu när männen kränker och kallar dem för det fulaste de kan då. MÅSTE FÖLJA LAGEN SÅKLART, GENOM ATT SLIPPA ATT TJEJER ÄR RÄDD IDAG ,MEN SÅ FÅR DET INTE VARA DÅ. MEN SKOLAN MÅSTE TA TAG MED HÅRDHANDSKARNA NU GENOM NOLLTOLERANS. 

dfcaf0360582e323fcd9a4f6ff5c9dd7--angels-on-earth-angels-among-usSKOLAN SÄTTER IN FÖRTRYCKT KULTUR, DÅ ÄR DET NOLLTOLERANS. Men sätter in folk från förtryckt kulturen, som bara blir problem för svenska tjejerna GENOM ATT SKOLAN MÅSTE HÅLLA SAMMA LAG SOM FÖRUT när barn blir utsatt för mobbning då.

Det gäller samma lag för dem, som kommer från förtryckt kultur gäller samma för dem då. När de kränker tjejerna ,då är extra allvarligt GENOM ATT KILLARNA UTSÄTTER TJEJERNA FÖR HOT MOT DEM ,och kan börja lämna skolan en del barn ,genom att de känner sig rädd genom att de vet inte vad de kan göra då.TJEJERNA KAN FÅ EN DÅLIG  SKOLGÅNG, GENOM ATT TJEJER VET VAD KILLAR KAN GÖRA MED DEM.MEN  SATTE IN  MOBBNING  I SKOLAN DÅ.  TJEJERNA GÅR MED  STÄNDIG RÄDSLA DÅ.

MEN DET GÅR ÄNDRA OM LANDET, SÅ VI KAN GÅ TRYGGT  DÅ. DET ÄR VIKTIGT ATT BLOGGEN SYNS NU DELA DEN ÖVERALLT NU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.